Norton Antivirus Review: Η σουίτα ασφαλείας αξίζει τη θέση της ως καλύτερος ιός?, Norton Review (2023): Διαβάστε τη δοκιμή μας πριν την αγοράσετε

Norton Review (2023): Διαβάστε τη δοκιμή μας πριν την αγοράσετε

Contents

Βρίσκουμε επίσης το Norton στο iPhone (και το iPad), υπό την προϋπόθεση ότι έχετε μια συσκευή εξοπλισμένη με το λειτουργικό σύστημα iOS 12 ή μια πιο πρόσφατη έκδοση. Υπενθυμίζεται ότι κανένα antivirus δεν είναι σε θέση να σαρώσει τα smartphones της Apple που αναζητούν κακόβουλο λογισμικό δεδομένου των περιορισμών του iOS.

Norton Antivirus Review: Η σουίτα ασφαλείας αξίζει τη θέση της ως καλύτερος ιός ?

Ανασκόπηση προστασίας από ιούς Norton

Πολύ δημοφιλές στον κόσμο του antivirus, ο Norton βρίσκεται στον κατάλογο των πιο αποτελεσματικών και ισχυρών λύσεων για την προστασία του υπολογιστή σας από τις κυβερνοεγκαταστάσεις και την ενίσχυση της ζωής σας στο διαδίκτυο. Εκλεγμένη καλύτερη επιλογή από τον Σύνδεσμο UFC, η φήμη του Norton δεν πρόκειται πλέον να κάνει ξανά. Και δεν είναι χωρίς λόγο ! Όποιος τοποθετεί τον εαυτό του στον κόσμο Top 3 όσον αφορά τη δημοτικότητα έχει αποδειχθεί πολλές φορές σε δοκιμές των κύριων εργαστηρίων. Όπως δοκιμές AV ή ακόμα και συγκριτικά AV. Παρ ‘όλα αυτά, παρά τη δημοφιλή προσφορά της για την απλότητα, την αποδοτικότητα, τη λειτουργικότητα και την εργονομία, εξακολουθεί να είναι μέχρι ? Ανακαλύψτε τη γνώμη μας για το Antivirus Norton.

Περιεχόμενα

Χαρακτηριστικά

 • Μάρκα : Norton
 • Συντάκτης : Nortonlifelock
 • Γλώσσα : Γαλλική γλώσσα
 • Συμβατό λειτουργικό σύστημα: Microsoft, Mac και Android

Απαιτούμενη διαμόρφωση

 • Windows 7 ή επακόλουθη έκδοση
 • CPU 1 GHz
 • 2 Go Ram ελάχιστο
 • 300 MB ελεύθερου χώρου
 • Mac OS X 10.10.x (yosemite) ή επακόλουθη έκδοση
 • Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7 ή Xeon
 • 2 GB μνήμης RAM
 • 300 MB ελεύθερου χώρου
 • Android 8.0 / coloros 7.1 ή αργότερα
 • 50 MB ελεύθερου χώρου

iPhone ή iPad

 • iPhone ή iPad κάτω από το iOS 13 και το επόμενο

Καλό να ξέρω :

Λόγω περιορισμών της Apple, η Norton δεν επιτρέπεται να σαρώσει την παρουσία ιών και κακόβουλου λογισμικού σε συσκευές iOS,

Norton Antivirus Review: Μια λύση all-in-one

Ενώ οι απειλές και οι ιοί τώρα σμήνος στον καμβά στη μεγάλη κυρία των χρηστών, οι εκδότες λογισμικού προστασίας από ιούς κάνουν συνεχώς αλλαγές και καινοτομίες στη λύση τους για να αποκλείσουν με έναν πιο σημαντικό τρόπο τους διαφορετικούς τύπους απειλών. Αυτή είναι η περίπτωση του Norton, της σουίτας antivirus που προσφέρει ο εκδότης Nortonliflock (πρώην Symantec). Κακόβουλο λογισμικό, Κατόρθωμα μηδενικής ημέρας, ransomware, Το Crypto-Jacking… ο Norton προτίθεται να Προστατέψτε το μηχάνημά σας ανά πάσα στιγμή, Χωρίς να βλέπετε την παρουσία του.

Εάν η λύση δεν ευνοήθηκε πάντοτε λόγω του σημαντικού αντίκτυπου του στο σύστημα, η Norton έχει εξελιχθεί καλά και είναι τώρα ένα καθαρό τραπέζι με την προσφορά Norton 360. Μια προσφορά all-in-one που έχει πείσει τόσο τους χρήστες όσο και τα εργαστήρια Απόδοση προστασίας και το δικό του ελαφρότητα. Σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε κατά την παρούσα γνώμη σχετικά με το Antivirus Norton.

Σε μια αγορά τώρα κορεσμένη με λογισμικό προστασίας από ιούς, πολύ καλύτερα από το άλλο, το Norton είναι για εμάς μια σίγουρη τιμή. Όχι μόνο η Norton 360 προσφέρθηκε ειδικά σχεδιασμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες ασφαλείας, προκειμένου να σας εγγυηθεί την ισχυρή και πραγματική προστασία από ιούς από τις υπάρχουσες και αναδυόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο.Όμως, η σουίτα ασφαλείας θέτει τα έξυπνα χαρακτηριστικά στην υπηρεσία σας για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Εδώ προσφέρει η Norton:

À la carte αναλύσεις

Για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις, η Norton προσφέρει 3 επιλογές ανάλυσης προστασίας από ιούς:

 • Γρήγορη σάρωση: Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να σαρώσετε τα αρχεία που παρουσιάζουν τους περισσότερους κινδύνους στον υπολογιστή σας. Όπως προσωρινά αρχεία, διαδικασίες εκτέλεσης και αρχεία συστήματος.
 • Πλήρης ανάλυση : Σας επιτρέπει να επιθεωρείτε από πάνω προς τα κάτω κάθε διαμέρισμα του υπολογιστή σας και εξωτερικών δίσκων.
 • Η εξατομικευμένη σάρωση : Αυτή η ανάλυση επιθεωρεί μόνο τα καθορισμένα αρχεία και φακέλους

Σημειώστε ότι για ακόμη ταχύτερες αναλύσεις, το antivirus σας παρέχει Norton Insight. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να αναλύσετε ολόκληρο το σύστημά σας σε 3 λεπτά Top Chrono. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, σηματοδοτεί τα ύποπτα αρχεία στα οποία θα είναι απαραίτητο να κάνετε μια ειδική ανάλυση. Σηματοδοτεί επίσης γνωστά ως αξιόπιστα αρχεία για να σας επιτρέψει να τα αναγνωρίσετε πιο εύκολα. Το Norton Insight είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που μας άρεσε ιδιαίτερα σε αυτή τη γνώμη για το Antivirus Norton.

Εντυπωσιακά ποσοστά ανίχνευσης

Εάν η Norton είναι ακόμα στην κορυφή 3 των καλύτερων PC antivirus Στη συνολική απόφαση της δοκιμής AV και του συγκριτικού AV, οφείλεται στο γεγονός ότι η σουίτα ασφαλείας συνεχίζει να αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του κινητήρα της στις δοκιμές των δύο εργαστηρίων. Και δεν είναι χωρίς λόγο, αφού η Norton χρησιμοποιεί ένα μεγάλο ρεπερτόριο συνεχώς ενημερωμένου κακόβουλου λογισμικού, ευρετικής ανάλυσης και μηχανική μάθηση Για την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και την αποτροπή τους από τη διείσδυση συσκευών.

Μεταξύ άλλων, στην τελευταία δοκιμασία της δοκιμής AV, η Norton πραγματοποίησε ένα Βαθμολογία 100% Για την ανίχνευση απειλών μηδενικής ημέρας και αναδυόμενες απειλές. Η σουίτα ασφαλείας εμφανίζει επίσης εντυπωσιακά ποσοστά ανίχνευσης εκτός σύνδεσης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών Complay AV, το Norton Passes Το 80% Για ανίχνευση εκτός σύνδεσης. Ένα δύσκολο σκορ για ίσο όταν γνωρίζετε ότι το καλύτερο antivirus στην αγορά χτενίζει το 60%. Βρείτε το δικό μας Κορυφαία καλύτερο antivirus

Ωστόσο, ο αριθμός των ψευδής θετικός. Στο τελευταίο σημείο αναφοράς του, σημειώνει μια πολύ επιθετική προληπτική ενότητα.

Ένα προηγμένο τείχος προστασίας

Το Norton σας παρέχει τείχος προστασίας Προχωρημένο που σας προστατεύει από τις προσπάθειες σε εισβολές δικτύου. Αυτό το τείχος προστασίας προσφέρει εξαιρετικά αποδοτική προστασία έναντι του ARP και του DNS Cousurpation. Είναι επίσης αλάνθαστο έναντι επιθέσεων SSL όπως “Man-in-the-Middle”. Το κερασάκι στο κέικ: Το τείχος προστασίας Norton σας παρέχει πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Επιπλέον, με το Norton, μπορείτε επίσης να ορίσετε περιορισμούς πρόσβασης για όλα τα προγράμματα στον υπολογιστή σας και περιορισμοί κυκλοφορίας Για όλα τα ολοκληρωμένα προγράμματα Windows. Σημειώστε ότι το τείχος προστασίας παρακολουθεί αυτόματα μια λίστα με 136 ασυνήθιστα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται από κακόβουλο λογισμικό για την ανίχνευση τυχόν ύποπτων δραστηριοτήτων. Η Norton έχει επίσης τη δική του λευκή λίστα δημοφιλών προγραμμάτων, ώστε να μην αποκλειστούν από το τείχος προστασίας.

Μια ασφαλής επέκταση του προγράμματος περιήγησης ιστού

Για να εξασφαλίσετε τις ψηφιακές σας δραστηριότητες όσο το δυνατόν περισσότερο, η Norton σας παρέχει μια ασφαλή επέκταση του προγράμματος περιήγησης στο Web, Norton Safe Web. Αυτό προσφέρει στους ιστότοπους σάρωσης για να εγγυηθεί την ασφάλεια της σύνδεσής σας στο Google Chrome, Firefox, Safari και Microsoft Edge. Αυτή η επέκταση καθιστά επίσης δυνατή την ανίχνευση ενός επικίνδυνου ιστότοπου.

Norton Antivirus Review: Πρόσθετες λειτουργίες

Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά για την προστασία της συσκευής σας, η Norton προσφέρει επίσης πρόσθετες λειτουργίες. Για να ξέρεις :

 • Διαχειριστής κωδικού πρόσβασης
 • ΕΝΑ γονικός έλεγχος
 • Ένα backup cloud για υπολογιστές
 • Ένα ιδιωτικό εικονικό δίκτυο (VPN) Απεριόριστο
 • Safecam για την προστασία της κάμερας
 • Προστασία κλοπής ταυτότητας
 • Παρακολούθηση σκοτεινού ιστού
 • Η ειδοποίηση και η επιλογή αποκατάστασης της ταυτότητας Lifelock

Εκτέλεση

Αν θυμόμαστε την κακή φήμη που έχει τραβήξει η Norton για πολλά χρόνια, η συνέχεια ξεχωρίζει τώρα με το δικό του Σχεδόν αόρατο αντίκτυπο Για την απόδοση συσκευών. Στο τελευταίο του τεστ, το AV-Test δεν έχει απολύτως τίποτα να κατηγορήσει το Antivirus. Και σε αυτό το σημείο, η γνώμη μας για το antivirus Norton είναι επίσης πολύ θετική.

Επιπλέον, η Norton παρουσιάζεται σήμερα ως μία από τις καλύτερες λύσεις για τους παίκτες. Όχι μόνο, η λύση προσφέρει μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λειτουργία, Βελτιστοποιητής παιχνιδιού που καταναλώνει ακόμη λιγότερους πόρους. Όμως, η λύση γνωρίζει επίσης πώς να περιορίσει τις ειδοποιήσεις για να σας επιτρέψει να επωφεληθείτε πλήρως από την εμπειρία σας στο παιχνίδι.

Εργονομία

Παρόλο που ο Norton δεν έχει ενισχύσει πολύ τη διεπαφή του, η λύση παραμένει ιδιαίτερα παραμένει ως επιτυχημένη συνολική και ιδιαίτερα ευχάριστη στη χρήση. Θα βρείτε στο καλωσόρισμα ό, τι χρειάζεστε για έναν εύκολο χειρισμό του λογισμικού. Τα χαρακτηριστικά εξηγούνται επίσης καθαρή και συνοπτική έτσι ώστε να μπορείτε να καταλάβετε γρήγορα πώς λειτουργούν.

Αυτό που μας αρέσει λιγότερο: παρεμβατικές παμπ που σας ενθαρρύνουν να αγοράσετε ενότητες και άλλα προϊόντα.

Συμπέρασμα σχετικά με την κριτική antivirus Norton

Παρά τα μειονεκτήματα, το Norton είναι μέχρι σήμερα μία από τις καλύτερες λύσεις ασφαλείας all-in-one για την προστασία του υπολογιστή σας. Και όλα αυτά με ένα ελάχιστη επίδραση Στην απόδοση του μηχανήματος. Πρόσθετες λειτουργίες της σουίτας ασφαλείας μας έπεισαν επίσης και ενισχύουμε τη γνώμη μας για το Antivirus Norton.

Norton Review (2023): Διαβάστε τη δοκιμή μας πριν την αγοράσετε

Το Norton είναι ένα antivirus του οποίου η φήμη είναι καλά εδραιωμένη. Για χρόνια, στοιχηματίζει αποτελεσματικές λύσεις για την προστασία πολλών συσκευών ενάντια σε εξωτερικές απειλές. Είναι μεταξύ των βαρέων βαρών στην αγορά χάρη στην εμπειρία της που αποκτήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες.

Για να σας επιτρέψουμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το antivirus, Η άποψή μας για το Norton θα επισημάνει τις διαφορετικές προσφορές που υπάρχουν καθώς και τα χαρακτηριστικά τους, τα πλεονεκτήματά τους καθώς και την τιμή τους. Η πιο δημοφιλής λύση στην περιοχή ονομάζεται “Norton 360”. Θα έρθουμε κάτω σε βάθος σε κάθε μία από τις δυνατότητες που διατίθενται από τον εκδότη.

Νόρτη

Απλό στη χρήση antivirus

100 % εγγύηση κατά του ιού

Προστασία σκοτεινού ιστού

Προσφορά: -80% και 3 συσκευές

Norton Antivirus plus
Η γνώμη μας: Το πιο διαισθητικό antivirus στην αγορά

Παρουσίαση προστασίας από ιούς Norton

Το Norton είναι ένας από τους πιο γνωστούς antivirus στον κόσμο. Προσγειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1980 για να κάνει έναν τόπο επιλογής που δεν έχει φύγει από την έναρξή του. Το 2023, είχε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Εάν το Norton είναι επίσης γνωστό, είναι επίσης επειδή το antivirus του είναι προεγκατεστημένο σε πολλούς υπολογιστές για αγορά, πράγμα που επιτρέπει στο κοινό να επωφεληθεί από μια δοκιμαστική περίοδο για να δοκιμάσει το εργαλείο. Αυτό ισχύει και για τον αντίστοιχο McAfee που βρίσκουμε σε πολλές συσκευές.

Ο Norton ιδρύθηκε από έναν άνδρα με το όνομα Peter Tippett, τότε πωλήθηκε στο Symantec το 1992 πριν επαναλάβει το όνομα που του αποδόθηκε σήμερα. Σημειώστε ότι, από την πλευρά του, η Symantec φέρει τώρα το όνομα του Nortonliflock. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2021, η αμερικανική ομάδα δήλωσε ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία που επέτρεψε την εξαργύρωση του ανταγωνιστή της για αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο σκοπός αυτής της λύτρωσης είναι να συγχωνεύσει τις δεξιότητες του Norton και του Avast για να δημιουργηθεί ένας γιγαντιαίος ιός στην αγορά, όλα για να πάρουν ακόμα περισσότερο χώρο ενόψει του ανταγωνισμού. Είναι πιθανό ότι η εξαργύρωση ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια του έτους 2022 ή 2023, μετά την οποία σίγουρα θα είναι απαραίτητο να περιμένετε να δείτε τις συγκεκριμένες αλλαγές αυτής της συγχώνευσης. Είναι πιθανό ότι οι δύο μάρκες παραμένουν.

Εν αναμονή μιας πιθανής σύντηξης antivirus, ο Norton παραμένει εξαιρετική στον τομέα του. Βασίζεται σε ένα αποτελεσματικό, αλλά και πλήρες εργαλείο όσον αφορά το λογισμικό και τα χαρακτηριστικά. Το Norton 360 παραμένει ένα από τα αναμφισβήτητα στην αγορά, ανταμείβεται τακτικά με τίτλους που απονέμονται από το AV-Test ή AV-Complarative, οι δύο ανεξάρτητες εταιρείες δοκιμών που εξετάζουν όλα τα προϊόντα ασφαλείας.

Ποιες είναι οι συσκευές συμβατές με το Norton ?

Πριν ξεκινήσουμε τη γνώμη μας για το λογισμικό Norton, πρέπει να θυμόμαστε ότι το antivirus είναι συμβατό με πολλές συσκευές. Προφανώς, αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης, επειδή δεν περιορίζεται μόνο στους υπολογιστές των Windows, λειτουργεί επίσης με Mac ή Smartphones και Android και iOS δισκία υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Καλαθοσφαίνω

Όπως είπαμε, το Norton είναι συμβατό με υπολογιστές με Windows, για να επωφεληθεί από το antivirus, πρέπει να έχετε μια συσκευή με το λειτουργικό σύστημα 7 SP1, 8, 8.1, 10 ή υψηλότερη έκδοση.

Μακ

Είναι επίσης δυνατή η απόκτηση του antivirus Norton σε έναν υπολογιστή MAC, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε το λειτουργικό σύστημα MacOS 10.15.X (Catalina) ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Θα πρέπει να προστεθεί ότι ορισμένα χαρακτηριστικά όπως το Safe Cam, το Cloud Backup και η οικογένεια Norton (γονικός έλεγχος) δεν είναι συμβατά με τους υπολογιστές της Apple. Στο Mac, υπάρχει ένας μεγάλος ανταγωνισμός με το Bitdefender και ιδιαίτερα το Intego. Αν ψάχνετε για όλες τις εναλλακτικές λύσεις σε ένα Norton, είναι εδώ.

Android

Στο smartphone, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το Norton. Απλά πρέπει να έχετε τηλέφωνο ή tablet με το Android 6 Bone ή τις επόμενες εκδόσεις.

ios

Βρίσκουμε επίσης το Norton στο iPhone (και το iPad), υπό την προϋπόθεση ότι έχετε μια συσκευή εξοπλισμένη με το λειτουργικό σύστημα iOS 12 ή μια πιο πρόσφατη έκδοση. Υπενθυμίζεται ότι κανένα antivirus δεν είναι σε θέση να σαρώσει τα smartphones της Apple που αναζητούν κακόβουλο λογισμικό δεδομένου των περιορισμών του iOS.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Norton ?

Το Norton προσφέρει ένα πολύ πλήρες Antivirus, όπως είπαμε. Πράγματι, η λύση Norton 360 υπερβαίνει το ρόλο του απλού antivirus για την εμφάνιση πολλών χαρακτηριστικών αφιερωμένων σε υπολογιστές και smartphones με τα οποία είναι συμβατά. Εδώ είναι η λεπτομέρεια όλων των χαρακτηριστικών του.

 • Ένα antivirus έναντι κακόβουλου λογισμικού, spyware και ransomware
 • Ένα τείχος προστασίας
 • Διαχειριστής κωδικού πρόσβασης
 • Ένα VPN
 • Μια σχολική λειτουργία
 • Ένα γονικό εργαλείο ελέγχου
 • Ένα εργαλείο παρακολούθησης σκοτεινού ιστού
 • Ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σύννεφων (για υπολογιστή)
 • Ένα εργαλείο Safecam (για PC)

Πριν αρχίσετε να αναφέρετε όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του antivirus, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν περιλαμβάνονται απαραιτήτως σε όλες τις συνδρομές. Αυτό συμβαίνει με τις επιλογές γονικού ελέγχου, τη λειτουργία σχολείου και την παρακολούθηση του σκοτεινού ιστού που βρίσκεται μόνο με τους τύπους Norton 360 Deluxe και Norton 360 Premium. Θα κάνουμε μια περίληψη στη συνέχεια για να σας επιτρέψουμε να κάνετε μια φωτισμένη επιλογή.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να θυμόμαστε ότι το Norton 360 περιλαμβάνει μια υπόσχεση προστασίας 100% κατά των ιών. Εάν η συσκευή σας έχει μολυνθεί από έναν ιό που το λογισμικό και οι ομάδες δεν μπορούν να εξαλείψουν, επιστρέφετε πλήρως στο κόστος του antivirus, είναι μια καλή απόδειξη της εμπιστοσύνης που δίνεται στην εταιρεία στο προϊόν της.

Το πρώτο εργαλείο που βρίσκουμε είναι το Antivirus, ο στόχος του είναι να προστατεύσει την περιήγηση στο διαδίκτυο και τα δεδομένα σας στο μηχάνημά σας. Για να γίνει αυτό, το λογισμικό επικεντρώνεται στην προηγμένη τεχνολογία. Βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση για να περιορίσει όλες τις εξωτερικές απειλές ενώ εξασφαλίζει τα προσωπικά σας δεδομένα. Υπάρχει ένα εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας για ανακάλυψη και προστασία από σφάλματα μηδενικής ημέρας.

Στη συνέχεια, υπάρχει ένα τείχος προστασίας που ολοκληρώνει τον στόχο του antivirus Norton για να εξασφαλίσει την ηλεκτρονική πλοήγηση σας. Σκοπός του είναι να παρακολουθεί την εξερχόμενη κυκλοφορία δικτύου και να εισέλθει στον υπολογιστή σας και να εμποδίσει τα στοιχεία που μπορεί να φαίνονται ύποπτα. Αυτό αποφεύγει την παρακολούθηση καθώς και την πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Ο διαχειριστής κωδικού πρόσβασης, που ονομάζεται διαφορετικά Norton Password Manager, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης σε ένα κέντρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο σύννεφο στο σύννεφο. Έτσι, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε αυτό αντί να πρέπει να τα θυμάστε όλα, γνωρίζοντας ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πολύπλοκες κωδικούς πρόσβασης. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα της λύσης Norton 360, επειδή λίγοι προσφέρουν μια τέτοια επιλογή στην αγορά.

Εκτός αυτού, είναι το ίδιο για το VPN (λίγο περιορισμένο) που περιλαμβάνεται στο Norton 360. Μεταξύ των ανταγωνιστών της εταιρείας, αυτή είναι συχνά μια επιλογή για την οποία πρέπει να πληρώνετε ένα συμπλήρωμα κάθε μήνα ή κάθε χρόνο, κάτι που δεν συμβαίνει με αυτό το antivirus. Το ενδιαφέρον του έγκειται στο γεγονός ότι εξασφαλίζει την προστασία και την κρυπτογράφηση για να εξασφαλίσει την εμπιστευτικότητα στο διαδίκτυο ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε δημόσιο ή κοινό δίκτυο Wi-Fi. Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορεί επίσης να τροποποιήσει ουσιαστικά τη διεύθυνση IP σας για να σας τοποθετήσει ουσιαστικά σε άλλη χώρα και, για παράδειγμα, να αποκτήσετε πρόσβαση στον αμερικανικό κατάλογο της Netflix από τη Γαλλία.

Η λειτουργία του Norton 360 Antivirus School είναι επίσης μια ιδιαιτερότητα ειδικά για το Antivirus. Αυτή η επιλογή καθιστά δυνατή τη διαχείριση της σύνδεσης του διαδικτύου του παιδιού σας όταν βρίσκεται σε εξ αποστάσεως μάθηση, ώστε να παραμένει συγκεντρωμένη, επειδή χρειάζεται ακόμα να πάρει τα μαθήματά του. Για να γίνει αυτό, το εργαλείο ανιχνεύει τη λειτουργία πλήρους οθόνης και βελτιστοποιεί επίσης τις ειδοποιήσεις έτσι ώστε να μην διαταράσσεται από εξωτερικές περισπασμούς.

Όσον αφορά την παρακολούθηση του σκοτεινού ιστού, αυτή είναι μια λειτουργικότητα που αναζητά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στον σκοτεινό ιστό και προειδοποιείτε σε περίπτωση ανίχνευσης. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο, επειδή αυτά τα δεδομένα είναι συχνά η αιτία ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού “ψαρέματος” ή άλλων τεχνικών πτήσης δεδομένων.

Η επιλογή Backup Cloud, διαθέσιμη μόνο στα Windows, σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας σύννεφων σε τακτική βάση, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας – ακόμη και αν ο υπολογιστής σας είναι ο στόχος ενός ransomware ή άλλης εξωτερικής απειλής.

Τέλος, το εργαλείο Safecam, διαθέσιμο μόνο στα Windows, είναι μια προστασία από το spyware που σας επιτρέπει να αποκλείσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην κάμερα του υπολογιστή σας.

Τιμές Norton

Το είπαμε παραπάνω κατά τη γνώμη μας για το Norton, υπάρχουν πολλές προσφορές για το Norton 360. Όπως θα καταλάβετε, αυτό παραμένει ένα αμειβόμενο αντιιροειδές σε κάθε περίπτωση. Συνολικά, περιλαμβάνουν τα ίδια χαρακτηριστικά – με μερικές διαφορές που θα αναφέρουμε παρακάτω. Ποιες αλλαγές είναι πάνω απ ‘όλα ο αριθμός των συσκευών που μπορείτε να προστατεύσετε με κάθε τύπο, εδώ είναι η λεπτομέρεια των τιμών.

 • Antivirus plus: 34,99 ευρώ ετησίως για 1 συσκευή
 • Norton 360 πρότυπο: 74,99 ευρώ ετησίως για 1 συσκευή
 • Norton 360 Deluxe: 94,99 ευρώ ετησίως για 5 αεροσκάφη
 • Norton 360 Premium: 104,99 ευρώ ετησίως για 10 συσκευές

Επί του παρόντος, η Norton προσφέρει προσφορές στο 360 Antivirus του. Εάν φτάσετε στην κατάλληλη στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα της, έχετε την ευκαιρία να εξοικονομήσετε μέγεθος, εδώ είναι οι τρέχουσες τιμές.

 • Antivirus Plus: 9,99 ευρώ για ένα έτος για 1 συσκευή
 • Norton 360 πρότυπο: 24,99 ευρώ για ένα έτος για 1 συσκευή
 • Norton 360 Deluxe: 34,99 ευρώ για ένα έτος για 5 αεροσκάφη
 • Norton 360 Premium: 39,99 ευρώ για ένα έτος για 10 συσκευές

Τιμή antivirus norton

Που προσφέρουν να επιλέξουν με το Norton ?

Τώρα που έχουμε δει τις τιμές κατά τη γνώμη μας για το Norton, πρέπει να αναφέρουμε λεπτομερέστερα όλα τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε κάθε τύπο.

Αντιβιοϊός συν

 • Τιμή: 9,99 ευρώ για ένα έτος
 • Σχετική συσκευή: 1 Windows ή Mac Computer
 • Ένα antivirus έναντι κακόβουλου λογισμικού, spyware και ransomware
 • Ένα τείχος προστασίας
 • Διαχειριστής κωδικού πρόσβασης
 • Ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σύννεφων (για υπολογιστή) έως 2 GB

Πρότυπο Norton 360

 • Τιμή: 24,99 ευρώ για ένα έτος
 • Συναυλία Συσκευής: 1 Υπολογιστής (Windows ή Mac) ή 1 smartphone (Android ή iOS)
 • Ένα antivirus έναντι κακόβουλου λογισμικού, spyware και ransomware
 • Ένα τείχος προστασίας
 • Διαχειριστής κωδικού πρόσβασης
 • Ένα VPN
 • Ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σύννεφων (για υπολογιστή) έως 10 GB
 • Ένα εργαλείο Safecam (για PC)

Norton 360 Deluxe

 • Τιμή: 34,99 ευρώ για ένα έτος
 • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Μέχρι 5 αεροσκάφη (Windows ή Mac και Android ή iOS smartphones)
 • Ένα antivirus έναντι κακόβουλου λογισμικού, spyware και ransomware
 • Ένα τείχος προστασίας
 • Διαχειριστής κωδικού πρόσβασης
 • Ένα VPN
 • Μια σχολική λειτουργία
 • Ένα γονικό εργαλείο ελέγχου
 • Ένα εργαλείο παρακολούθησης σκοτεινού ιστού
 • Ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σύννεφων (για υπολογιστή) έως 50 GB
 • Ένα εργαλείο Safecam (για PC)

Norton 360 Premium

 • Τιμή: 39,99 ευρώ για ένα έτος
 • Σχεδιασμένη συσκευή: Έως 10 συσκευές (Windows ή Mac και Android ή iOS smartphones)
 • Ένα antivirus έναντι κακόβουλου λογισμικού, spyware και ransomware
 • Ένα τείχος προστασίας
 • Διαχειριστής κωδικού πρόσβασης
 • Ένα VPN
 • Μια σχολική λειτουργία
 • Ένα γονικό εργαλείο ελέγχου
 • Ένα εργαλείο παρακολούθησης σκοτεινού ιστού
 • Ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σύννεφων (για υπολογιστή) έως 75 GB
 • Ένα εργαλείο Safecam (για PC)

Στα μάτια μας, η προσφορά Norton 360 Deluxe είναι η πιο σχετική της σύγκρισης, επειδή περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά Premium εκτός από το antivirus. Αυτό συμβαίνει με τη λειτουργία του σχολείου, το εργαλείο γονικού ελέγχου, αλλά και την παρακολούθηση Safecam και Dark Web. Αυτός είναι ο τέλειος συμβιβασμός όσον αφορά την αξία για τα χρήματα. Προφανώς υπενθυμίζει την εναλλακτική λύση στο Bitdefender που ονομάζεται Bitdefender Total Security.

Εάν ζείτε με την οικογένεια, είναι σαφώς ο τύπος Norton 360 Premium που πρέπει να επιλεγεί, επειδή σας επιτρέπει να προστατεύετε 10 συσκευές – και όχι 5 όπως με το Norton 360 Deluxe Formula. Με μια τέτοια συνδρομή ασφαλείας, είστε σίγουροι ότι θα προστατεύσετε τις συσκευές από ολόκληρο το νοικοκυριό – είτε υπολογιστές είτε smartphone.

Γιατί να επιλέξετε ένα antivirus όπως το Norton ?

Το Norton προσφέρει ένα εύκολο ιό. Πρέπει να ξεκινήσετε με τη λήψη, γνωρίζοντας ότι δικαιούστε μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το antivirus δωρεάν πριν θέλετε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Μόλις ανοίξετε το λογισμικό μετά τη λήψη, όλες οι λειτουργίες ενεργοποιούνται από προεπιλογή, δηλαδή προστασία από απειλές σε πραγματικό χρόνο και τείχος προστασίας. Απλά πρέπει να ξεκινήσετε τη γρήγορη αναζήτηση για ιούς από την κατηγορία ασφαλείας που υπάρχει στον πίνακα ελέγχου. Έχετε επίσης την επιλογή με μια περαιτέρω ανάλυση ότι μπορεί να είναι ενδιαφέρον να ξεκινήσετε κατά την πρώτη χρήση.

Στη συνέχεια, το καλύτερο είναι να ξεκινήσετε το VPN που περιλαμβάνεται στο Norton Antivirus. Αυτό βρίσκεται εύκολα από τον πίνακα ελέγχου, εξασφαλίζει μια ασφαλή σύνδεση.

Για τον γονικό έλεγχο, έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας ενός προφίλ ανά παιδί για να ελέγξετε την ηλεκτρονική δραστηριότητα αυτών. Για άλλη μια φορά, το εργαλείο είναι εύκολο και απλά χρησιμοποιείται, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα επίπεδο περιορισμού σύμφωνα με την ηλικία του καθενός, για παράδειγμα. Γενικότερα, το Antivirus Norton 360 έχει την αξία του απλά και εύκολα χρησιμοποιούμενου, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στον τομέα της πληροφορικής για να το εγκαταστήσετε και στη συνέχεια να το διαμορφώσετε όπως θεωρείτε ότι είναι κατάλληλο.

Το Norton 360 έχει άλλες ιδιότητες, το γεγονός του οποίου περιλαμβάνει τη διάσημη εγγύηση προστασίας 100% κατά των ιών, λίγοι ανταγωνιστές είναι σε θέση να κάνουν το ίδιο – εκτός από το διάσημο Antivirus McAfee, επίσης γνωστό για την συνολική του προστασία. Ομοίως, η εγκατάσταση και η χρήση δεν επιβραδύνουν το μηχάνημά σας.

Όταν το antivirus Norton 360 είναι ενεργό, τρέχει στο παρασκήνιο χωρίς να σας ενοχλεί. Αυτή η ποιότητα αναγνωρίζεται επίσης από τις διάφορες αναφορές ανεξάρτητων εταιρειών δοκιμών με δοκιμές και συγκριτική AV. Επιπλέον, ο τελευταίος αναγνωρίζει την ποιότητα αυτής της λύσης προκαλώντας τον πολύ μικρό αντίκτυπο της στην έναρξη των εφαρμογών, γεγονός που εξασφαλίζει τη σωστή αναλογία μεταξύ της απόδοσης της συσκευής και της ασφάλειας σας.

Εν κατακλείδι, ποια είναι η γνώμη μας για το Norton ?

Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουμε τη γνώμη μας για το Norton. Για εμάς, η λύση Norton 360 είναι εξαιρετική – πρώτα για τις ιδιότητες προστασίας από τους ιούς. Ο ειδικός ασφαλείας πληροφορικής θα εγγυηθεί την ανίχνευση και την απομάκρυνση του 100% των ιών, αποτυγχάνοντας που επιστρέφει τους χρήστες. Είναι μια μεγάλη υπόσχεση. Επιπλέον, η λύση που είναι μεταξύ των καλύτερων antivirus στην αγορά καλύπτει τόσο τους υπολογιστές Windows όσο και Mac και Android ή iOS smartphones (και tablet) (και tablets).

Συνολικά, το Norton 360 μπορεί να καυχηθεί να συμπεριλάβει πολλά εργαλεία εκτός από το antivirus του, όπως ένα τείχος προστασίας, ένα διαχειριστή κωδικού πρόσβασης, ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud, ένα εργαλείο γονικού ελέγχου, Safecam ή Dark Web Monitoring. Πάνω απ ‘όλα, εκτιμούμε το γεγονός ότι έχει ένα VPN (σίγουρα λίγο πολύ περιορισμένο στη γεύση μας), επειδή οι περισσότεροι από τους άλλους ηθοποιούς που υπάρχουν στο τμήμα προσθέτουν εκτός από τη βασική τους λύση.

Όπως είπαμε, η πιο σχετική φόρμουλα στα μάτια μας είναι το Norton 360 Deluxe, επειδή επιτρέπει την προστασία 5 διαφορετικών συσκευών χάρη στη λογιστική πολλαπλών πλατφορμών, μπορείτε επομένως να εξασφαλίσετε όλες τις συσκευές σας με το ένα και το ίδιο εργαλείο που διαχειρίζεται εύκολα και χρησιμοποιείται. Για ένα σπίτι, συνιστούμε λογικά τη χρήση του τύπου Norton 360 Premium που αυξάνεται σε 10 συσκευές. Με αυτές τις δύο προσφορές, σίγουρα θα επωφεληθείτε από τα πιο εξαιρετικά χαρακτηριστικά του εμπειρογνώμονα ασφαλείας.

Επιτίθεται σε εταιρείες και άτομα είναι όλο και συχνότερα με την πάροδο του χρόνου, η καλύτερη επιλογή είναι να προστατεύσει τις συσκευές της. Με ένα τέτοιο εργαλείο, ελαχιστοποιείτε σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο κλοπής προσωπικών ή τραπεζικών δεδομένων. Επιπλέον, αυτές οι προσφορές είναι η ιδανική ευκαιρία να εξετάσουμε το ζήτημα της προστασίας ενώ περνάει η πορεία για να περιηγηθείτε στον ιστό πιο γαλήνιο.