Εγκατάσταση NORDVPN σε macOS | Εξυπηρέτηση πελατών NORDVPN, εγκαταστήστε την εφαρμογή NORDVPN σε MACOS | Εξυπηρέτηση πελατών NORDVPN

Εγκαταστήστε την εφαρμογή NORDVPN στο MacOS

Τώρα είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο με ασφάλεια !

Εγκατάσταση NORDVPN σε macOS

Το NORDVPN είναι συμβατό με την Apple και έχει μια εγγενή εφαρμογή που προτείνουμε ως ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης με τους διακομιστές NordVPN. Ακόμη και αν έχουμε δύο εκδόσεις της εφαρμογής, και οι δύο εγγυώνται την ηλεκτρονική σας ασφάλεια και προσφέρουν χαρακτηριστικά όπως το Double VPN, μέσω VPN, MeshNet, Automated Switch Kill και η δυνατότητα σύνδεσης χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο σύνδεσης Nordlynx.

Οδηγίες για την εγκατάσταση του NORDVPN σε macOS

Το NORDVPN στο MacOS έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις. Τα παρακάτω άρθρα περιέχουν οδηγίες εγκατάστασης και για τα δύο:

 • Η εφαρμογή NORDVPN (συνιστάται) (συνιστάται)
 • Η εφαρμογή NORDVPN (πιο κατάλληλη για χρήση σε ρυθμιζόμενες περιοχές)

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων ?

 • Η εφαρμογή NORDVPN

  Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες πρόσθετες προτιμήσεις, όπως εξατομικευμένοι διακομιστές DNS. Επιπλέον, όταν ενεργοποιηθεί, ο διακόπτης Kill θέτει τέλος στις εφαρμογές δεδομένων χωρίς να διακόψει πλήρως τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Αυτή η έκδοση της εφαρμογής μπορεί να μεταφορτωθεί πλευρικά από τον ιστότοπό μας και μπορεί να λειτουργήσει με τις προηγούμενες εκδόσεις του MacOS (η πιο πρόσφατη έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο στο MacOS 10.15+). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό προστασίας κατά της μετακίνησης για να εμποδίσετε τους παρεμβατικούς ιχνηλάτες και τις διαφημίσεις, καθώς και κακόβουλο λογισμικό.
 • Η εφαρμογή NORDVPN (App Store)

  Αυτή η έκδοση της εφαρμογής NORDVPN μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από το Apple App Store σε συσκευές MacOS των οποίων το υλικολογισμικό δεν είναι πριν από τις 10.12. Έχει επίσης το διακόπτη Kill-switch, ο οποίος μειώνει την πρόσβαση στο διαδίκτυο εάν η σύνδεση VPN είναι ξαφνικά αποσυνδεδεμένη. Αυτό αποφεύγει οποιαδήποτε ευπάθεια της σύνδεσής σας εάν πέσει χωρίς να τερματίσει τις διαδικασίες εφαρμογής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το NORDVPN σε macOS ?

Η σύνδεση με το NORDVPN από την εφαρμογή MACOS είναι εύκολη:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή MACOS NORDVPN
 2. Εάν είναι απαραίτητο, ολοκληρώστε τη διαδικασία σύνδεσης
 3. Κάντε κλικ στο “Instant Connection” ή επιλέξτε μια δεδομένη χώρα στην κάρτα.

Τώρα είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο με ασφάλεια !

Εγκαταστήστε την εφαρμογή NORDVPN στο MacOS

Το πρώτο βήμα προς την ηλεκτρονική ασφάλεια είναι να διαμορφώσετε σωστά το NORDVPN. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να συνδεθείτε σε διακομιστή VPN.

Περιεχόμενα

 1. Λήψη και εγκατάσταση
 2. Διαμόρφωση και χρήση της εφαρμογής
 3. Επιλέξτε μεταξύ διαφορετικών διακομιστών
  • Συνδεθείτε σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή
  • Συνδεθείτε σε μια συγκεκριμένη περιοχή
  • Διαχείριση αγαπημένων διακομιστών
 4. Προτιμήσεις

Λήψη και εγκατάσταση

 1. Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση NORDVPN OpenVPN για MACOS στον ιστότοπό μας:
  https: // nordvpn.com/fr/download/


Πρόσβαση στο αρχείο σας Λήψεις και κάντε διπλό κλικ στο Βόρειος.PKG.


Ένα νέο παράθυρο Εγκαθιστώ θα εμφανιστει. Θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία.

Διαμόρφωση και χρήση της εφαρμογής

 1. Ανοιξε το δικό σου Εκτοξευτή και κάντε κλικ στο εικονίδιο Βόρειος.


Θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε Βοηθός, που είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ασφαλών σηράγγων VPN. Εισαγάγετε τη λέξη περάστε από το δικό σας Μακ και πατήστε Εντάξει.


Όταν λαμβάνετε ειδοποίηση σχετικά με την εμπιστευτικότητα, κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ και συνεχίστε (αποδοχή και συνεχίστε).

Επιλέξτε μεταξύ διαφορετικών διακομιστών

 1. Το κουμπί Γρήγορη σύνδεση (γρήγορη σύνδεση) Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης θα σας συνδέσει αυτόματα σε έναν συνιστώμενο διακομιστή με βάση τον έξυπνο αλγόριθμό μας.


Στην κύρια εφαρμογή της εφαρμογής, θα δείτε τη δική μας κατάλογος χωρών και μας χάρτης. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση διακομιστές Χρησιμοποιώντας την αριστερή πλαϊνή μπάρα. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με ένα ειδική χώρα κάνοντας κλικ στην καρφίτσα της στην κάρτα. Μόλις συνδεθεί, η καρφίτσα της χώρας θα γίνει πράσινη. Η κρατική ετικέτα Προστατευμένος Στο επάνω μέρος της οθόνης υποδεικνύει ότι είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή VPN.


Εάν θέλετε να συνδεθείτε σε ένα ειδικός διακομιστής, Κάντε κλικ στο πεδίο Αναζήτηση. (Για έρευνα. Ουσία Στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής. Εισαγάγετε ένα Χώρα, ένα κατηγορία ή ένα Ειδικός αριθμός διακομιστή (για παράδειγμα, Γερμανία 761) Για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.


Η αριστερή πλευρά εμφανίζει όλους τους διακομιστές μας που διοργανώνονται από Χώρα και από ειδικότητα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Εξειδικευμένοι διακομιστές, Λύση της κατηγορίας των διακομιστών Αφιερωμένο IP (αφοσιωμένο IP) και κάντε κλικ στο Μενού τριών σημείων Για να επιλέξετε έναν διακομιστή ειδικός. Άλλοι εξειδικευμένοι διακομιστές λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

 • Για να συνδεθείτε σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή, Κάντε κλικ σε αυτό.
 • Εάν πετάξετε πάνω από μια χώρα στην πλαϊνή μπάρα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο μενού τριών σημείων για να επιλέξετε ένα περιοχή ή ένα υπηρέτης ειδικά για το οποίο συνδέεστε.

  Διαχειριστείτε τα αγαπημένα

  1. Μπορείτε να προσθέσετε ένα διακομιστή στο δικό σας αγαπημένη κάνοντας κλικ στο σύμβολο του καρδιά διπλα σε ΑΥΤΟ. Πρώτον, πετάξτε πάνω από ένα Χώρα Στην πλαϊνή μπάρα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μενού τριών σημείων. Κάντε κλικ στο Διακομιστές (διακομιστές) Και επιλέξτε τα αγαπημένα σας από τη λίστα. Οι αγαπημένοι σας διακομιστές θα εμφανιστούν στη δική τους κατηγορία, που ονομάζεται Τα αγαπημένα μου (τα αγαπημένα μου). Μπορείτε να συνδεθείτε όπως οποιοσδήποτε άλλος διακομιστής.

  Προτιμήσεις

  1. Κάντε κλικ στο Προτιμήσεις Στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής για τη διαχείριση πρόσθετων χαρακτηριστικών, όπως εκτόξευση, Εξατομικευμένα DNS, Κυβερνοχώρος ή ο Διακόπτης σκοτώματος.

  • Αυτόματη εκτόξευση (αυτόματη εκτόξευση) : Lance nordvpn όταν ξεκινάτε τον υπολογιστή σας.
  • Κυβερνοχώρος : Προστατέψτε σας από παρεμβατικές διαφημίσεις, ιστότοπους κακόβουλου λογισμικού, συνδέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος και άλλες απειλές.
  • Πρωτόκολλο VPN (πρωτόκολλο VPN) : υποχρεώνει το NORDVPN να χρησιμοποιήσει το UDP αντί για πρωτόκολλα TCP. Το UDP χρησιμοποιείται κυρίως για ροή και λήψη. Το TCP είναι πιο αξιόπιστο, αλλά και λίγο πιο αργό, που χρησιμοποιείται γενικά για περιήγηση στο διαδίκτυο.
 • Αυτόματη σύνδεση (αυτόματη σύνδεση) : Αυτόματα σας συνδέει με διακομιστή κατά την εκκίνηση της εφαρμογής.

  • Συνδεθείτε (συνδεθείτε με) : Καθορίζει τη χώρα στην οποία η εφαρμογή πρέπει να συνδεθεί αυτόματα.
 • Διακόπτης σκοτώματος : Κλείστε τα προγράμματα που καθορίζονται εάν χάσετε τη σύνδεση. Για παράδειγμα, εάν προσθέσετε το Skype στη λίστα, το NORDVPN θα το κλείσει με κάθε αποσύνδεση. Καθώς χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να φτάσετε σε έναν ασφαλή διακομιστή VPN, αυτό θα εμποδίσει τα δεδομένα σας να φεύγουν κατά τη διάρκεια της αυτόματης επανασύνδεσης του Διαδικτύου.


  DNS (εξατομικευμένο DNS) : Καθορίζει έναν ιδιωτικό διακομιστή DNS για την εφαρμογή NORDVPN.


  Εμφάνιση : Ορίζει τη θέση του εικονιδίου εφαρμογής NORDVPN.

  Σχετικά Άρθρα

  • Εγκαταστήστε το NORDVPN στα Windows 7 και 8.1
  • Εγκατάσταση και χρήση του NORDVPN στα Windows 10 και 11
  • Εγκατάσταση και χρήση του NordVPN στο Linux
  • Εγκατάσταση του Nordvpn στο Android