Δοκίμιο για το Nissan Leaf: Η αυτονομία της για τη δοκιμασία μιας κουραστικής ημέρας, Autonomy Nissan Leaf: Πόσα χλμ?

Αυτονομία Nissan Leaf

Με δύο προτεινόμενες εκδόσεις, το Nissan Leaf απευθύνεται σε δύο διαφορετικές χρήσεις. Ευπροσάρμοστο από το μέγεθος και τον εσωτερικό του χώρο χωρίς να είναι πολύ ογκώδες στην πόλη, είναι δυνατόν να το θεωρηθεί ως κύριο όχημα, καθιστώντας τις τιμές του πιο αποδεκτές. Περιλαμβάνονται μπόνους, εκτείνονται από € 26.900 σε € 36.950 εξαιρουμένων των επιλογών. Σε κάθε περίπτωση, με αυτονομία περίπου 320 χλμ. Για την έκδοση “E+” και την ακαθάριστη μπαταρία 62 kWh, δεν θα πρέπει να πάτε πάρα πολύ πολύ συχνά. Ηλεκτρική προτιμά αστικές περιοχές. Αλλά η απόδραση από αυτό είναι πολύ πιθανό.

Δοκιμή του φύλλου Nissan: Η αυτονομία του στη δοκιμασία μιας κουραστικής ημέρας

Προκειμένου να εξασφαλιστεί τα καθημερινά του ταξίδια σε ηλεκτρικό όχημα, με μέση απόσταση που διανύθηκε περίπου σαράντα χιλιόμετρα την ημέρα (όλες οι ενέργειες σε συνδυασμό) σύμφωνα με τις διάφορες μελέτες που διοικούν οι κατασκευαστές, η κατοχή ενός σταθμού φόρτισης στο σπίτι είναι η μόνη προϋπόθεση για πλήρωση. Αλλά όταν η μέρα γίνεται περισσότερο και το απροσδόκητο συμβαίνει, τι συμβαίνει ? Στην ενότητα “Daily Electric”, παίρνουμε τον τροχό σε ένα είδος περίπου 130 χιλιομέτρων μέσω της περιοχής του Παρισιού για να πραγματοποιήσουμε την εμπειρία, σήμερα στο Nissan Leaf E+ και την αυτονομία των 385 χλμ. 285 km μέγιστο στον κύκλο WLTP.

Zapping AutoEesews Green Fiat Topolino (2023): Αυτονομία, Κινητήρας και Εξοπλισμός του Ιταλικού Electricity Quadricycle

Ένα από τα αστέρια της ηλεκτρικής αγοράς, το Nissan Leaf, που κυκλοφόρησε το 2010 χωρίς υπερβολικό ανταγωνισμό, σήμερα έχει ισχυρότερο να κάνει. Η δεύτερη γενιά του 2018 εξευγενίστηκε με τον τύπο και το 2019, πρόσθεσε μια πρόσθετη επιλογή μπαταρίας για δύο προτεινόμενες εκδόσεις: 40 kWh ή 62 kWh. Είναι το τελευταίο που προσπαθούμε, ονομάζεται “E+”. Για την αστική και την πορεία μας για 130 χλμ. Μέσα στην περιοχή του Παρισιού, σίγουρα θα είναι σε μεγάλο βαθμό επαρκές, αφού η χρήσιμη χωρητικότητα των 56 kWh υποτίθεται ότι θα ταξιδέψει μέχρι 385 χλμ. Στον μικτό κύκλο WLTP. Το μοντέλο με μικρότερη μπαταρία (38,4 kWh Nets) θα ήταν πιο κατάλληλο, με δυναμικό έως και 285 χλμ. Από το δεύτερο επίπεδο φινιρίσματος, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο για τη δοκιμή μας. Επομένως, η κατανάλωση του φύλλου E+ θα είναι το σημαντικό στοιχείο για την αξιολόγηση της ακτίνας δράσης των δύο εκδόσεων σε πραγματικές συνθήκες.

Η ελάχιστη τιμή ενός φύλλου Nissan, με την μπαταρία των 40 kWh, στην είσοδο -επίπεδη “Visia” φινίρισμα, είναι € 32.900. Αυτή η ίδια τεχνική διαμόρφωση με το υψηλό -end “Tekna” φινίρισμα αρχίζει στα € 39.550. Για την έκδοση 62 kWh, το ελάχιστο φινίρισμα αντιστοιχεί στο δεύτερο επίπεδο του εξοπλισμού “acenta”, σε τιμή € 38.300. Το High -End Tekna, αυτό της δοκιμαστικής μας έκδοσης, στη συνέχεια πηγαίνει σε € 42.950. Το πρόσθετο κόστος της μπαταρίας μεγάλης χωρητικότητας ανέρχεται σε € 3.900 στο φινίρισμα ACENTA και € 3.400 για υψηλότερα επίπεδα.

Η δωρεά είναι πλήρης από το επίπεδο εισόδου, αλλά το ACENTA (από € 34.400 σε 40 kWh) παρέχει ιδιαίτερα μια αντλία θερμότητας για τη μείωση της κατανάλωσης κατά τη χρήση θέρμανσης, το 8 “Android Tactile Central Screen που είναι συμβατή με το Auto Carplay και το Apple Carplay με αντιστροφή , ένας φορτιστής με το σκάφος του οποίου το όριο ισχύος πηγαίνει από 3,6 kW έως 6,6 kW συνοδευόμενα από καλώδιο για το Wallbox, το προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο, το δερμάτινο τιμόνι, τις ζάντες κράματος (16 “) καθώς και το ψηφιακό ραδιόφωνο με έξι ηχεία, όλα για λογικό πρόσθετο κόστος € 1.500. Όσο για το φινίρισμα Tekna, έχει σχεδόν όλο τον εξοπλισμό σειράς, με εξαίρεση το μεταλλικό χρώμα (μεταξύ € 650 και € 1.200) και αυτοματοποιημένο χώρο στάθμευσης (€ 1.000). Με τη νέα του Color Paint “Clay Gray – Black Roof” στα € 1.200, η ​​έκδοση μας προσφέρεται σε € 44.150. Το μπόνους δεν περιλαμβάνεται, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε € 6.000 από όλες τις αναφερόμενες τιμές.

Κατά τη διάρκεια των μετρήσεων μας, η εξωτερική θερμοκρασία που εμφανίζεται μεταξύ 28 ° C και 32 ° C και ο κλιματισμός ρυθμίστηκε πάνω από 21 ° C. Ο κανονικός τρόπος οδήγησης ασχολήθηκε και δεν προσπαθούσαμε να επιτύχουμε αντοχή στην οικολογική οδήγηση. Έχουμε επιλέξει να υιοθετήσουμε έναν ουδέτερο ρυθμό παρόμοιο με αυτόν της ροής της κυκλοφορίας.

Το μάθημα

 • Βήμα 1: Issy-les-moulineaux (île saint-germain) -val-de-marne (μέσω της νότιας συσκευής): 26 χλμ
 • Βήμα 2: Val-de-Marne-Paris (Κήπος του Λουξεμβούργου): 20 χλμ
 • Βήμα 3: Παρίσι (Κήπος του Λουξεμβούργου) -ISSY-LOLINEAUX (île Saint-Germain) (μέσω του Quais de Seine): 10 χλμ (αστικό ταξίδι)
 • Βήμα 4: Issy-les-Moulineaux (Saint-Germain) -Roissy-Charles de Gaulle Αεροδρόμιο: 36,5 χλμ
 • Βήμα 5: Roissy-Charles de Gaulle Αεροδρόμιο-issy-les-Moulineaux (νησί Saint-Germain): 37,5 χλμ

Συνολική στρογγυλεμένη απόσταση: 130 χιλιόμετρα

Προαστιακός προαστιακός

Φύλλο Nissan

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Nissan Leaf +26

Nissan Leaf Credit Photo – Autoews

Μόλις γεμίσει τα ηλεκτρόνια που έγιναν πριν από την αναχώρησή μας στα ανατολικά προάστια του Παρισιού, ο υπολογιστής του σκάφους υποδεικνύει 405 χλμ. (448 χλμ. Σε περίπτωση κλιματισμού κοπής). Είναι πάντα 20 χλμ. Μέσα σε αυτό το συμπαγές sedan 4,49 μέτρα μήκος, έχουμε την επιλογή ανάμεσα σε ένα μαύρο ή μπεζ εσωτερικό, θερμότερο. Η παρουσίαση αποδεικνύεται κλασική και ευχάριστη με παρόμοιες επιφάνειες στην αντίθετη πόρτα και στον πίνακα ελέγχου, σε περιοχές κυρίως προσβάσιμες στην αφή. Οπουδήποτε αλλού, κυριαρχούν τα πιο βασικά σκληρά πλαστικά, συμπεριλαμβανομένης της κορυφής του ταμπλό ή στο κεντρικό Genoux Rest. Το όργανο είναι πιο πρωτότυπο με ένα ψηφιακό αριστερό τμήμα 7 -ιντσών, ενημερώνοντας όλες τις ρυθμίσεις και τις πληροφορίες του οχήματος, ενώ το σωστό μέρος καταλαμβάνει έναν ισοδύναμο χώρο για τον μετρητή ταχύτητας, αναλογικό.

Οι πίσω επιβάτες δεν στερούνται χώρου, εκτός από το ότι κάτω από τα μπροστινά καθίσματα για να γλιστρήσουν τα πόδια τους. Ο άνετος πάγκος αντανακλά την εγκατάσταση των επιβατών πριν. Ο κεντρικός χώρος, σίγουρα καμπύλος χωρίς πλευρική συντήρηση και τιμωρείται από μια επιβλητική κεντρική σήραγγα στο πάτωμα, έχει την αξία της προσφοράς ενός αξιόλογου χνούδι. Η οποία σίγουρα είναι εξουσιοδοτημένη από την απουσία ενός ανασυρόμενου υποβραχιόνου για τα πλαϊνά τετράγωνα. Ο κορμός εμφανίζει 435 λίτρα χωρητικότητας, έναν όμορφο τόμο σε καθημερινή βάση και μία από τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία. Σε κάθε πλευρά, μια κοιλότητα και ένα δίχτυ σάς επιτρέπουν να φιλοξενήσετε τα δύο καλώδια φόρτισης που παρέχονται χωρίς να καταπατήσετε την κεντρική περιοχή. Σε αντίθεση με το ορθογώνιο μπάσο του συστήματος ήχου Bose, μειώνοντας τον όγκο σε 420 λίτρα και καταλαμβάνοντας το χώρο μιας μικρής μόνιμης σταθερής αποσκευών. Η πτώση των καθισμάτων δυστυχώς δεν παράγει επίπεδη επιφάνεια, με σημείο περιστροφής σε ύψος και ένα μεγάλο βήμα στο κλειδί.

Η σωστή κατανάλωση 17,8 kWh/100 χλμ. Σε αυτή την έναρξη του μαθήματος, με 26,4 χλμ., Δείχνει κυρίως μείωση της συνεκτικής αυτονομίας (- 28 χλμ.) Ενώ το 8 % της στάθμης της μπαταρίας χάθηκε.

Βήμα 1 δεδομένα

 • Απόσταση που ταξίδεψε: 26,4 χλμ
 • Απομέτρηση αυτονομίας: 377 χλμ
 • Υπόλοιπα μπαταρία: 92 %
 • Μέση κατανάλωση: 17,8 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 40,6 km/h

Από τα προάστια μέχρι το κέντρο της πόλης

Φύλλο Nissan

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Nissan Leaf +26

Nissan Leaf Credit Photo – Autoews

Προς την κατεύθυνση της πρωτεύουσας για το υπόλοιπο ταξίδι μας, το Nissan Leaf μας αφήνει τη δυνατότητα να κυλήσουμε σχεδόν χωρίς κινητικά φρένα στη θέση “Drive”, να μεταβείτε στη λειτουργία “Β” μετατοπίζοντας τον επιλογέα προς τα αριστερά και πίσω , για μια ελαφρώς μεγαλύτερη δεξαμενή αλλά πάντα πολύ ελαφρύ ή ενεργοποιώντας τη λειτουργία “E-Pedal” με τον διακόπτη τοποθετημένο ακριβώς πάνω, στην κεντρική κονσόλα. Με αυτόν, το δεξί πόδι χρησιμοποιείται για την επιτάχυνση και το φρένο, αφενός χάρη σε μια πολύ μεγαλύτερη αναγεννητική δύναμη και από την άλλη πλευρά, ενεργοποιώντας τις πλάκες στο τέλος της επιβράδυνσης για να ακινητοποιήσει το όχημα. Το πεντάλ φρένου θα εξυπηρετεί επομένως λιγότερο συχνά, ή ακόμα και σχεδόν όχι, με καλή πρόβλεψη. Η προοδευτική δόση καθιστά τη λειτουργία εύκολη στην κατανόηση κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Λιγότερο σε ελιγμούς όταν δεν είναι εύκολο να απεικονιστεί ο τόπος που παίρνει η κουκούλα από το κάθισμα του οδηγού. Οι κάμερες έχουν πολύτιμη βοήθεια.

Επικεντρώνεται στην άνεση, το φύλλο απορροφά όλα τα σοκ χωρίς να κουνιέται και να οδηγεί αβίαστα με την ευέλικτη κατεύθυνση του. Αν και ο χειρισμός δεν είναι θείο, οι κινήσεις μετρητών είναι παρόντες και είναι καλύτερο να μην το βιαστείτε. Οι ισχυρές επιταχύνσεις μπορούν να διαταράξουν τη σταθερότητά του, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της αλλαγής των διαδρομών. Η θέση οδήγησης βελτιώθηκε από την απελευθέρωση αυτής της δεύτερης γενιάς με την άφιξη φέτος 2021 ενός ρυθμιζόμενου τιμονιού σε βάθος. Παρεμπιπτόντως, το φινίρισμα Tekna κερδίζει έναν εσωτερικό καθρέφτη από την κάμερα, απενεργοποιημένη μέσω της παραδοσιακής μηχανικής σκανδάλης που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον καθρέφτη. Πρακτικό για τη βελτίωση της ανατροφοδότησης σε σήραγγες όπου ορισμένα οχήματα κυκλοφορούν όλα τα φώτα πυροβολισμού και αυξάνουν τις γωνίες όρασης σε ύψος όπως σε πλάτος, είναι πολύ λιγότερο σχετικά με την εκτίμηση των αποστάσεων.

Η συσσώρευση αυτών των δύο σταδίων είδε τη μέση αύξηση της κατανάλωσης σε 19,8 kWh/100 km με μέση ταχύτητα 22,4 km/h για 30,5 χλμ. Και απώλεια αυτονομίας πιο σημαντική κατά 62 χλμ.

Βήματα 2 & 3 Δεδομένα

2ο βήμα:

 • Απόσταση που διανύθηκε: 20,2 χλμ
 • Απομέτρηση αυτονομίας: 334 χλμ
 • Υπόλοιπα μπαταρία: 84 %
 • Μέση κατανάλωση: 21,5 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 29,6 km/h

Βήμα 3:

 • Απόσταση ταξίδεψε: 10,3 χλμ
 • Απομέτρηση αυτονομίας: 315 χλμ
 • Απομέτρηση μπαταρίας: 80 %
 • Μέση κατανάλωση: 18,1 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 15,1 km/h

Μετογραφία στο αεροδρόμιο

Φύλλο Nissan

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Nissan Leaf +26

Nissan Leaf Credit Photo – Autoews

Μεταξύ της επιβράδυνσης του περιφερειακού δρόμου και της πυκνής κυκλοφορίας στις γρήγορες διαδρομές, οι συνθήκες πληρούνται για να παρατηρηθούν οι χαμηλότεροι μέσοι όροι κατανάλωσης στο τελευταίο μέρος της διαδρομής παρά στα προηγούμενα στάδια. Προς το αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle, ταχύτερα τμήματα έχουν επισημάνει ωστόσο τη διαθεσιμότητα του ηλεκτρικού κινητήρα των 217 ίππων και της ροπής 340 nm, της ικανότητάς του για άμεση ανάκαμψη σε όλες τις δίαιτες και τις καλές του επιδόσεις. 0 έως 100 km/h είναι 6,9 δευτερόλεπτα για μέγιστη ταχύτητα 157 km/h. Το φύλλο Nissan 40 kWh έχει λιγότερη ισχύ (150 hp και 320 nm) και πρέπει να προσθέσει ένα δευτερόλεπτο για να φτάσει τα 100 km/h με ταχύτητα που περιορίζεται στα 144 km/h.

Είναι επομένως τα τελευταία δύο στάδια που συνέβαλαν περισσότερο στη μείωση της κατανάλωσης, με σωρευτικό μέσο όρο 15,6 kWh/100 km στα 42,2 km/h. Το 74,7 χλμ. Επέστρεψε το 21 % της χωρητικότητας της μπαταρίας για πτώση 77 χλμ. Αυτονομίας, πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Δεν αποτελεί έκπληξη μετά από τα 131,5 χλμ. Με 162 χιλιόμετρα λιγότερο από την αναχώρηση στην οθόνη της υπόλοιπης αυτονομίας, εάν η απώλεια ήταν η ίδια στην μπαταρία των 40 kWh με 270 χλμ. Στην αρχή, 108 χλμ. Κατά την άφιξη, θα ήταν απαραίτητο να συνδεθείτε σύντομα για να βρείτε κάτι που πρέπει να φύγει την επόμενη μέρα για το ίδιο ταξίδι, από απόσταση πολύ υψηλότερο από τον ημερήσιο μέσο όρο των γαλλικών.

Η συνολική εκτίμηση της αυτονομίας του φύλλου E+, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα του υπολογιστή ON -board (αυτονομία και ποσοστό της υπόλοιπης μπαταρίας, καθώς και ένα πραγματικά ταξίδια και ποσοστό που καταναλώνεται), δίνει ένα πιρούνι μεταξύ 321 χλμ. Υπολογισμός της αυτονομίας Σύμφωνα με τη συνολική μέση κατανάλωση 17,7 kWh/100 km (καθαρή χωρητικότητα της μπαταρίας: 56 kWh) επιτρέπει στον Πίνακα 316 km. Ο υπόλοιπος χειρισμός μας επιβεβαιώνει μια εικόνα περίπου 320 χλμ.

Με βάση αυτή την κατανάλωση και καθιερώνοντας ένα εύρος λαμβάνοντας υπόψη την πτώση του βάρους του φύλλου 40 kWh, μπορούμε να υπολογίσουμε τη μέση κατανάλωση του τελευταίου μεταξύ 17 kWh και 17,7 kWh/100 km στο ταξίδι μας, που θα έδινε ένα εύρος μεταξύ 217 χλμ. και 226 χλμ. (Καθαρή χωρητικότητα μπαταρίας: 38,4 kWh).

Βήματα 4, 5 και συνολικά δεδομένα

Βήμα 4:

 • Απόσταση που διανύθηκε: 36,9 χλμ
 • Απομένει αυτονομία: 274 χλμ
 • Υπόλοιπα μπαταρία: 70 %
 • Μέση κατανάλωση: 15,6 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 36,3 km/h

Βήμα 5:

 • Απόσταση που ταξίδεψε: 37,7 χλμ
 • Απομέτρηση αυτονομίας: 238 χλμ
 • Απομέτρηση μπαταρίας: 59 %
 • Μέση κατανάλωση: 15,5 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 48,1 km/h

Σύνολο :

 • Απόσταση που διανύθηκε: 131,5 χλμ
 • Απομέτρηση αυτονομίας: 238 χλμ
 • Απομέτρηση μπαταρίας: 59 %
 • Μέση κατανάλωση: 17,7 kWh/100 km
 • Μέση ταχύτητα: 33,9 km/h

Εργαστήρια ερωτήσεων

Φύλλο Nissan

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Nissan Leaf +26

Nissan Leaf Credit Photo – Autoews

Το Nissan Leaf κρύβει τα βύσματα επαναφόρτισης του μπροστά, ανάμεσα στην κουκούλα και τη μάσκα κάτω από μια παγίδα αφιερωμένη στο κέντρο. Υπάρχει ένας σύνδεσμος τύπου 2 του οποίου ο φορτιστής περιορίζεται σε ισχύ 6,6 kW, εκτός από το φύλλο 40 kWh στο φινίρισμα βάσης “Visia”, που περιορίζεται σε 3,6 kW. Για γρήγορο φορτίο, ένας δεύτερος σύνδεσμος τύπου Chademo επιτρέπει μια συνεχή ισχύ 50 kW. Τα καλώδια για εγχώριες υποδοχές (Mode 2) και για το Wallbox ή τα δημόσια τερματικά (Mode 3) παραδίδονται σε σειρά από το φινίρισμα “Acenta”. Στο Visia, παρέχεται μόνο το πρώτο.

Με 56 kWh χρήσιμης χωρητικότητας, ένα πλήρες φορτίο 0 έως 100 % σε εγχώρια υποδοχή απαιτεί 32 ώρες*. Το φύλλο 40 kWh (38,4 kWh χρήσιμο) μειώνει αυτή την περίοδο σε μια πάντα πολύ μεγάλη αναμονή 21 ωρών*.

 • Σε ενισχυμένη οικιακή έξοδο 3,2 kW, θα χρειαστείτε για το πρώτο για περίπου 18 ώρες και για το δεύτερο, περίπου 12 ώρες.
 • Σε μονά φάσματα Wallboxes 3,7 kW και 7,4 kW (φορτίο περιορισμένο σε 6,6 kW από τον φορτιστή ON -board), θα χρειαστείτε για τις πρώτες περίπου 4 μ.μ. και 11:30 π.μ. και για δεύτερη, περίπου 10 ώρες αντίστοιχα και 7:30 π.μ.*.
 • Το φύλλο 40 kWh Visia, που περιορίζεται από τον φορτιστή του στα 3,6 kW, θα απαιτήσει περίπου στις 10:40 π.μ.

Με τέτοιες στιγμές, είναι καλύτερο να προτιμάτε ένα Wallbox 7,4 kW στο σπίτι για να ελπίζουμε να είναι 100 % επαναφόρτιση σε μία νύχτα με το φύλλο 40 kWh εάν οι μπαταρίες είναι “επίπεδες”. Που είναι αδύνατο με το φύλλο E+ 62 kWh. Στη συνέχεια, θα είναι απαραίτητο να παρακολουθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο να μην περιμένετε πολύ καιρό μεταξύ δύο χρεώσεων. Η άνετη καθημερινή αυτονομία το επιτρέπει. Όσον αφορά το φύλλο 40 kWh, είναι επίσης προτιμότερο να στραφούν στο ελάχιστο προς το φινίρισμα ACENTA, η μειωμένη δύναμη φορτίου του φινιρίσματος Visia που περιπλέκει τη χρήση του.

Φύλλο ισολογισμού

Φύλλο Nissan

Σύρετε τη διαφάνεια
Ηλεκτρικό σε καθημερινή βάση Nissan Leaf +26

Nissan Leaf Credit Photo – Autoews

Με δύο προτεινόμενες εκδόσεις, το Nissan Leaf απευθύνεται σε δύο διαφορετικές χρήσεις. Ευπροσάρμοστο από το μέγεθος και τον εσωτερικό του χώρο χωρίς να είναι πολύ ογκώδες στην πόλη, είναι δυνατόν να το θεωρηθεί ως κύριο όχημα, καθιστώντας τις τιμές του πιο αποδεκτές. Περιλαμβάνονται μπόνους, εκτείνονται από € 26.900 σε € 36.950 εξαιρουμένων των επιλογών. Σε κάθε περίπτωση, με αυτονομία περίπου 320 χλμ. Για την έκδοση “E+” και την ακαθάριστη μπαταρία 62 kWh, δεν θα πρέπει να πάτε πάρα πολύ πολύ συχνά. Ηλεκτρική προτιμά αστικές περιοχές. Αλλά η απόδραση από αυτό είναι πολύ πιθανό.

Όσο για την έκδοση 40 kWh και το τμήμα δράσης σχεδόν 230 χιλιομέτρων, οι ανάγκες για μακρινή διαδρομή πρέπει να είναι πιο περιορισμένες και το ποσοστό χρήσης στην περιοχή του σπιτιού της, μεγαλύτερα. Εάν συμβαίνει αυτό, είναι πιο ενδιαφέρον.

Εκτός από την εξοικονόμηση μέχρι € 3.900 για αγορά, το βάρος μειώνεται επίσης, από 151 κιλά, που πηγαίνει από 1.731 kg άδειο σε μια μάζα περισσότερο που σχετίζεται με το μέγεθος του: 1.580 kg, που πάντα παραμένει πολύ βαρύ. Η μπαταρία εξοικονομεί 137 κιλά σε αυτό το κέρδος με 303 κιλά έναντι 440 kg. Η φθορά των ούλων και της συμπεριφοράς θα είναι καλύτερη μόνο. Και τότε θα κερδηθεί πάντα από οικολογική άποψη ..

Τέλος, οι χρόνοι φόρτισης του είναι λιγότερο τρομακτικοί επειδή είναι ο μόνος από τους δύο που είναι σε θέση να ολοκληρώσουν μια πλήρη επαναφόρτιση σε λιγότερο από οκτώ ώρες με εναλλασσόμενο ρεύμα. Και οι δύο θα απαιτήσουν τακτικές ή ακόμη καθημερινές συνδέσεις για να το διατηρήσουν σε άνετο επίπεδο. Το φορτίο στο σπίτι είναι πάντα προτιμώμενο για να αποφευχθούν απογοητεύσεις. Το ένα σε έναν αυτοκινητόδρομο, σε άμεσο ρεύμα, πρέπει να συνθέσει με τον σύνδεσμο του Chademo, του οποίου το Nissan Leaf είναι ένα από τα τελευταία που είναι εξοπλισμένα. Ένα λιγότερο διαδεδομένο πρότυπο στο δίκτυο, ιδίως από την απουσία αυτού του τύπου λήψης στους περισσότερους σταθμούς στο δίκτυο Ionity, ακόμη και αν τα σημάδια συνεργατών έχουν τερματικά (350 συνολικά) που έχουν εγκατασταθεί από τη Nissan, τα πρώτα 30 λεπτά χρέωσης με το Nissan ChargePass Παρέχονται δωρεάν.

Ποσοστό ηρεμίας: 100 %

Μια μπαταρία 62 kWh είναι μέρος μιας χρήσης που ξεπερνά τα καθημερινά ταξίδια. Έτσι, για τον βρόχο μας στην πόλη και το περιβάλλον του, ακόμη και με πολλά περισσότερα χιλιόμετρα για να πάμε ότι ο ημερήσιος μέσος όρος των αυτοκινητιστών, είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε σε θέση να πάμε ασφαλείς χωρίς ανησυχία. Η πιο επαρκής έκδοση 40 kWh παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες για αυτή τη χρήση.

Αυτονομία Nissan Leaf

Πόσα χιλιόμετρα μπορώ να ταξιδέψω με το ηλεκτρικό όχημα Nissan Leaf ?

Η αυτονομία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου Nissan Leaf είναι 270 χλμ. Σε 385 χλμ., Με ένα μόνο φορτίο, ανάλογα με το πρότυπο WLTP.

Η πραγματική αυτονομία μπορεί στη συνέχεια να εξαρτάται από διάφορα στοιχεία: επίπεδο φόρτωσης μπαταρίας, ο τύπος της πορείας (αυτοκινητόδρομος, πόλη ή μικτή), κλιματισμός ή θέρμανση, ο καιρός, η ανύψωση.

Φύλλο Nissan

Δοκιμάστε το Nissan Leaf ?

Διαμορφώστε το όχημά σας Nissan Leaf ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Εκδοχή Χωρητικότητα μπαταρίας Αυτονομία
62 kWh – e+ 56 kWh 385 χλμ
40 kWh 38.4 kWh 270 χλμ

Προσομοιωτής αυτονομίας Nissan Leaf

Χρησιμοποιήστε τον προσομοιωτή παρακάτω για να εκτιμήσετε την αυτονομία του ηλεκτρικού οχήματος Φύλλο Nissan Ανάλογα με τα διάφορα κριτήρια που προσφέρονται:

Εκδοχή

Επίπεδο μπαταρίας
Κλιματισμός / θέρμανση

Αυτονομία

Αυτοκινητόδρομος (Moy. 120 km/h)
Ισχυρή βροχή ή χιόνι

Οι τιμές υπολογίζονται από την αυτονομία WLTP. Με αυτή την τιμή υπολογίζεται η θεωρητική αυτονομία σύμφωνα με τα επιλεγμένα κριτήρια. Η πραγματική αυτονομία δίνεται ως ένδειξη και δεν έχει συμβατική αξία. Αυτά τα δεδομένα δεν παρέχονται από τους κατασκευαστές. Περισσότερο ή λιγότερο περιθώριο σφάλματος 10%.

* Αυτονομία σε 100% ηλεκτρική οδήγηση

Δοκιμάστε το Nissan Leaf ?

Διαμορφώστε το όχημά σας Nissan Leaf ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Όλα για το Nissan Leaf

Παρόμοια ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Φύλλο Nissan

Ora funky γάτα

Γεννημένος Cupra

Μοντέλο Tesla 3

Παρόμοια αυτοκίνητα από οικογένειες

 • Συμπαγή ηλεκτρικά sedans
 • Συμπαγή sedans nissan
 • Ηλεκτρική Nissan

Το Clean Automobile είναι ένας ιστότοπος πληροφοριών της κοινότητας που είναι αφιερωμένος σε όλα όσα σχετίζονται με το αυτοκίνητο και το περιβάλλον. Τα πιο δημοφιλή θέματα του auto blog μας είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τα υβρίδια, αλλά προσεγγίζουμε επίσης το αυτοκίνητο GNV / GPL, το αυτοκίνητο υδρογόνου, τις πολιτικές και περιβαλλοντικές πτυχές που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Οι χρήστες του Διαδικτύου καλούνται να αντιδράσουν σε άρθρα blog στα σχόλια, αλλά και στα διάφορα φόρουμ που γίνονται επάνω τους. Το πιο δημοφιλές από αυτούς είναι σίγουρα το φόρουμ ηλεκτρικών αυτοκινήτων που συγκεντρώνει τις συζητήσεις σχετικά με την άφιξη αυτών των νέων οχημάτων. Ένα λεξικό συγκεντρώνει τους ορισμούς των κύριων τεχνικών λέξεων που χρησιμοποιούνται στο blog, ενώ μια βάση δεδομένων των αυτοκινήτων (στο εμπόριο ή όχι) απαριθμεί ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

 • Ενεργειακή επανάσταση
 • Εκκαθαριστής
 • Κύριε EV
 • Chargemap
 • Επιχείρηση chargemap
 • Επαναφόρτιση τερματικού προσφορά
 • Χρυσά βατ
 • Ποιοι είμαστε ?
 • Ελα μαζί μας
 • Διαφημιστική ηθική
 • Γίνετε διαφημιζόμενος
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων
 • Φόρτιση καλώδια
 • Σταθμοί φόρτισης
 • Αξεσουάρ για επαναφόρτιση
 • Διαλύματα οχημάτων
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Προτιμήσεις μπισκότων
 • |
 • Ειδοποιήσεις
 • |
 • Νομική ειδοποίηση
 • |
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • |
 • Κουδούνι

Copyright © 2023 Clean Automobile – All Rights Reserved – Ένας ιστότοπος που δημοσιεύθηκε από την Saabre Sas, μια εταιρεία από τον όμιλο Brakson