Nissan E-Power: Ηλεκτρική επέκταση της αυτονομίας χωρίς επαναφόρτιση, αυτόματη δοκιμή: Το Nissan Qashqai E-Power, Electric και Autonomous | Νέα

Αυτόματη δοκιμή: το Nissan Qashqai E-Power, Electric και Autonomous

Όπως το φύλλο, το Qashqai E-Power μπορεί να επωφεληθεί από την οδήγηση σε ένα πεντάλ που παραγγέλθηκε από ένα κουμπί στην κονσόλα. Όταν το πόδι ανυψώνεται από τον επιταχυντή, εφαρμόζεται μέτρια πέδηση που επιβραδύνει το αυτοκίνητο μέχρι να κυλήσετε σε βήμα (~ 5 km/h). Η χρήση του γίνεται γρήγορα διαισθητική για μια μαλακότερη και χαλαρωτική οδήγηση στην πόλη, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες αναγέννησης της μπαταρίας, αφού σε κάθε επιβράδυνση και πέδηση, η κινητική ενέργεια ανακτάται.

Nissan E-Power: Ηλεκτρική επέκταση της αυτονομίας χωρίς επαναφόρτιση

Η Nissan μόλις ξεκίνησε την ηλεκτρονική δύναμη στην Ιαπωνία, μια νέα τεχνολογία στο Nissan Note που συνδυάζει ηλεκτρικό κινητήρα με επέκταση θερμικής αυτονομίας. Εξειδίκευση: Δεν χρειάζεται να περάσετε από το βύσμα για να το επαναφορτίσετε !

Κοιτάζοντας τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου της τεχνολογίας, η Nissan μόλις ξεκίνησε το Nissan Note E-Power στην Ιαπωνία, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που τροφοδοτείται αποκλειστικά από έναν αποστολέα αποστολέα.

Από την τεχνική πλευρά, το σύστημα χρησιμοποιεί τον ίδιο ηλεκτρικό κινητήρα με το φύλλο Nissan, προσφέροντας έως 80 kW και 254 nm ροπής. Αυτό συνδέεται με μια πολύ μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου μόνο 1.5 kWh, 20 φορές λιγότερο από αυτό που ενσωματώνεται στην τελευταία γενιά φύλλων.

Η Nissan εισάγει νέα κινητήρια κίνηση ηλεκτρικής κίνησης: E-Power

Και πέρα ​​από τη μικροσκοπική χωρητικότητα της μπαταρίας, το σύστημα Nissan διακρίνεται από αυτό που ενσωματώνεται στη BMW i3 ή στο Opel Ampera από το γεγονός ότι δεν προσφέρει επαναφόρτιση σε μια πρίζα, η μπαταρία τροφοδοτεί μόνο χάρη στο θερμικό εύρος, τριών Κύλινδρος βενζινοκινητήρας του 1.2 λίτρα.

Από την άποψη της απόδοσης, ο Ιάπωνας κατασκευαστής ανακοινώνει την κατανάλωση συγκρίσιμη με αυτή ενός υβριδικού αυτοκινήτου παρόμοιου μεγέθους ή περίπου 2.7 l/100 χλμ. Σύμφωνα με τον ιαπωνικό κύκλο (JC08), ακόμα πιο αισιόδοξοι από τον τρέχοντα κύκλο NEDC μας.

Για τη Nissan, το πλεονέκτημα ενός τέτοιου συστήματος είναι πάνω από όλα οικονομικά. Η μπαταρία παραμένει σήμερα η κύρια πηγή κόστους ενός ηλεκτρικού οχήματος, η επιλογή ενός πακέτου ελάχιστου μεγέθους που σχετίζεται με έναν μικρό βενζινοκινητήρα που λειτουργεί με σχεδόν σταθερή ταχύτητα καθιστά δυνατή την ελαχιστοποίηση του κόστους, παρέχοντας παράλληλα συγκρίσιμη κατανάλωση σε άλλα υβριδικά μοντέλα. Διατίθεται σε τρία επίπεδα τερματισμού στην Ιαπωνία, το Nissan Note E-Power προσφέρεται από το 1.772.000 γιεν, περίπου 15.500 ευρώ.

Όσο για το αν αυτό το Nissan Note E-Power θα κυκλοφορήσει μια μέρα στην Ευρώπη, τίποτα δεν είναι λιγότερο βέβαιο, αφού ο Ιάπωνας κατασκευαστής έχει σταματήσει την παραγωγή του μοντέλου από τα τέλη Σεπτεμβρίου στην παλιά ήπειρο. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να δούμε την τεχνολογία E-Power να εμφανίζεται σε άλλα μοντέλα, αφού η σημείωση μοιράζεται την πλατφόρμα της με άλλα μοντέλα της Renault Nissan Alliance όπως το Micra ή το Clio. Συνεχίζεται…

Αυτόματη δοκιμή: το Nissan Qashqai E-Power, Electric και Autonomous

Η Nissan καινοτομεί παρέχοντας το νέο της Qashqai με τεχνολογία E-Power, ένα υβριδικό σύστημα που προσφέρει δυναμική, αποτελεσματική και σιωπηλή οδήγηση. Η τιμή της ξεκινά από 38.200 €.

Nissan Qashqai E-Power

Το νέο Qashqai είναι το Πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη της Nissan να είναι εξοπλισμένο με το Μηχανοκίνητη e-power. Ιδιαίτερα καινοτόμο, δίνει την εντύπωση ότι οδήγησε 100 % ηλεκτρικό όχημα.

Αυτό είναι το μυστικό: Το σύστημα E-Power αποτελείται από μπαταρία υψηλής ισχύος, γεννήτρια, μετατροπέα, ηλεκτρικό κινητήρα 140 kW (190 hp) και 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων σε μεταβλητή συμπίεση 158 ιπποδύναμη. Ο βενζινοκινητήρας παράγει ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να μεταδοθεί μέσω του μετατροπέα της μπαταρίας, του ηλεκτρικού κινητήρα ή και των δύο, ανάλογα με την κατάσταση οδήγησης.

ΜΕΓΑΛΟ’Πρωτοτυπία αυτής της κινητικοποίησης είναι ότι ο ηλεκτρικός κινητήρας είναι η μόνη πηγή τροφοδοσίας που μεταδίδεται στον μπροστινό άξονα. Ως εκ τούτου, προσφέρει μια άμεση και γραμμική απόκριση με ροπή 330 nm, επομένως επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε μόλις 7”9.

Nissan Qashqai E-Power

Ένας εξελιγμένος βενζινοκινητήρας

Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία αντιπροσωπεύει έτσι ένα Ελκυστική εναλλακτική λύση από τα παραδοσιακά υβρίδια. Δεν υπάρχει ανάγκη για ένα κλασικό κιβώτιο ταχυτήτων και αναρρίχηση σε θερμικό κινητήρα ή CVT και μερικές φορές σφύζοντας θόρυβο. Τις περισσότερες φορές, το Qashqai E-Power εξελίσσεται στη σιωπή, αλλά χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτίσει.

Στο επίκεντρο του συστήματος E-Power είναι το διάσημο Μεταβλητός βενζινοκινητήρας συμπίεσης (Μεταξύ 8: 1 και 14: 1) που προσαρμόζεται για να προσφέρει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης και οικονομίας ανάλογα με το φορτίο του κινητήρα.

Το κλειδί του συστήματος, που ονομάζεται γραμμικός μελωδία, ελέγχει τον κινητήρα και αυξάνει σταδιακά τη διατροφή του για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες καθώς το αυτοκίνητο επιταχύνει, εξασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ της απόδοσης και του επιπέδου ήχου που αισθάνονται οι επιβάτες.

Nissan Qashqai E-Power

Δύναμη, αποτελεσματικότητα, σιωπή

Στην πραγματικότητα, σε κανονική οδήγηση, χωρίς να σπεύδουν το αυτοκίνητο, ο κινητήρας θερμότητας ακούγεται σπάνια και, σε κάθε περίπτωση, η διατροφή του δεν ανεβαίνει ψηλά στους πύργους, ειδικά επειδή είναι αρκετά ισχυρή για να παράγει το Energy Electric απαραίτητο αβίαστο.

Nissan Qashqai E-Power

E-Pedal στην υπηρεσία της άνεσης οδήγησης

Όπως το φύλλο, το Qashqai E-Power μπορεί να επωφεληθεί από την οδήγηση σε ένα πεντάλ που παραγγέλθηκε από ένα κουμπί στην κονσόλα. Όταν το πόδι ανυψώνεται από τον επιταχυντή, εφαρμόζεται μέτρια πέδηση που επιβραδύνει το αυτοκίνητο μέχρι να κυλήσετε σε βήμα (~ 5 km/h). Η χρήση του γίνεται γρήγορα διαισθητική για μια μαλακότερη και χαλαρωτική οδήγηση στην πόλη, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες αναγέννησης της μπαταρίας, αφού σε κάθε επιβράδυνση και πέδηση, η κινητική ενέργεια ανακτάται.

Μήκος 4,42 μ., Πλάτος 1,83 μ. Και χτισμένο σε μεταξόνιο 2,67 μ., Το Qashqai E-Power μπορεί να μεταφέρει 5 επιβάτες και τις αποσκευές τους σε ένα περιβάλλον και έναν πολύ αξιοσημείωτο χώρο, τον κορμό που εξελίσσεται 504 στα 1.582 λίτρα.

Η οδική συμπεριφορά του είναι αξιοσημείωτη και τα οδηγικά του βοηθήματα είναι ικανά να ξεπεράσουν τα περισσότερα από τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσει ο οδηγός.

Philippe Lacroix

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις στις αγαπημένες σας πόλεις και μέσα ενημέρωσης εγγραφής για τα νέα μου.

  • Μοιραστείτε στο Facebook
  • Μοιραστείτε στο Twitter
  • Μοιραστείτε με email
  • Αντιγραφή/επικολλήστε τον αντιγραφικό σύνδεσμο ! https: // νέα.FR/Lifestyle/Test-auto-le-Nissan-Qashqai-e-Tolectrique-Et-Autonome_565369555.HTML

Νέο Nissan Qashqai E-Power- Η ευχαρίστηση του ηλεκτρικού

Ο πρωτοπόρος των σύγχρονων SUV, η Nissan εγκαινιάζει την τρίτη γενιά του Qashqai, του Qashqai E-Power. Το νέο Qashqai είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που είναι εξοπλισμένο με την αποκλειστική τεχνολογία E-Power της Nissan που προσφέρει την ευχάριστη, ευέλικτη και υγρή εμπειρία οδήγησης 100 % ηλεκτρικού κινητήρα, αλλά χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτίσει. Σύμφωνα με την εκστρατεία του νέου υβριδικού Juke, η ταινία που σκηνοθέτησε ο Jan Wentz (Quad), με ισχυρή οπτική αφήγηση, αναλαμβάνει την ίδια διαφημιστική ρητορική “που είπε ότι” να ανακινήσει τις ληφθείσες ιδέες για την ηλεκτροκίνηση και τη θέση Nissan ως το Μάρκα με τα πιο τολμηρά ηλεκτρισμένα crossovers στην αγορά. Αυτό το νέο δημιουργικό έδαφος είναι διαθέσιμο σε όλες τις καμπάνιες της Nissan.

Παραγωγή
διευθυντής Jan Wentz
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ekkehart Pollack
παραγωγή Quad Productions / Quad Group
παραγωγός Martin Coulais
Πρακτορείο
πρακτορείο Νισανυτηθείς
διευθυντής δημιουργικού τμήματος Carl Harborg – Philippe Rachel
ψαράδων Ντάρεν Ρόζενμπεργκ
καλλιτεχνικός διευθυντής Ρέγκερ Πιέρε
Δημιουργικός παραγωγός Amer Zoghbi
Μετά την παραγωγή του πρακτορείου Φλωρεντία
Πελάτης
πελάτης Μαϊσάν
Τεχνικός
διευθυντής παραγωγής Claudia Traeger
Βοηθός παραγωγής Amelie Zibi
Διευθυντής φωτογραφιών Κινού | Οργανισμός κινηματογράφου
Μετά την παραγωγή
συντάκτης Walter Mauriot
συντάκτης Αγαπητό
μετά την παραγωγή Ο μύλος
εκτελεστικός παραγωγός Fabrice Damolini
Μετα-παραγωγή VFX Sebastien Noyon
Μετα-παραγωγή VFX Γρηγόριος τουρνουά
Επόπτης VFX Damien Canameras
3D επόπτης Guillaume Dadaglio
ΜΟΥΣΙΚΗ Ratatat – shempi
παραγωγός ήχος Ambroise cabry