Το Nio ET7 είναι ένα κινεζικό ηλεκτρικό sedan με το εύρος Tesla -Beating Range – The Car Guide, Nio ET7: Τιμή, Αυτονομία, Μάρκετινγκ

Nio ET7

Nio ET7 στην καλύτερη τιμή

Το Nio Et7 είναι ένα κινεζικό ηλεκτρικό sedan με φάσμα Tesla-Beating

Τόσο το μοντέλο Tesla S και η Porsche Taycan είναι παγκόσμιοι δείκτες αναφοράς στο τμήμα EV, αλλά σύντομα θα πρέπει να ικανοποιήσουν με ένα ολοκαίνουριο κινεζικό sedan που ονομάζεται Nio ET7, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια ενός ειδικού γεγονότος στο Chengdu.

Γιατί? Βλέπετε, το ET7 θα είναι διαθέσιμο με μια επαναστατική μπαταρία στερεάς κατάστασης-το ίδιο είδος που η Toyota να εισαγάγει σε μια ιδέα αργότερα το 2021-που βελτιώνει σημαντικά τις σειρές.

  • Επίσης: Ηλεκτρική BMW IX3 αποκαλύφθηκε στην Κίνα, όχι για τον Καναδά
  • Επίσης: Τα νέα ηλεκτρικά SUV του Chevrolet… για την Κίνα

Στην πραγματικότητα, θα προσφέρονται τρία μεγέθη μπαταριών, συμπεριλαμβανομένων 70 kWh, 100 kWh και μιας νέας μονάδας 150 kWh. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο τελευταίος παρέχει σε εύρος άνω των 1.000 χιλιομέτρων με βάση τον κύκλο δοκιμών NEDC. Ακόμη και αν μειώσουμε αυτόν τον αριθμό σε ένα πιο ρεαλιστικό 800 χλμ. Για τη Βόρεια Αμερική, το ET7 θα μπορούσε εύκολα να αμαυρώσει το μακρύτερο μοντέλο Tesla S (647 χλμ.).

Ο Nio ανακοίνωσε αρκετές ακόμη προδιαγραφές, το μυαλό σας, το μυαλό σας. Ο μπροστινός κινητήρας των 180 kW (241 hp) και ο οπίσθιος κινητήρας των 300 kW (402 hp) συνδυάζονται για να παράγουν 480 kW (643 hp) μαζί με 627 lb-ft. ροπής. Το ET7 επιταχύνεται από 0-100 km/h σε μόλις 3.9 δευτερόλεπτα και στάσεις από 100-0 km/hver σε απόσταση 33.5 μέτρα, ενώ ο συντελεστής έλξης είναι εξαιρετικά χαμηλός στο 0.23.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει συνολικά 33 αισθητήρες και κάμερες που επιτρέπουν ημιαυτόνομη ή πλήρως αυτόνομη οδήγηση σε διάφορες καταστάσεις. Παρόμοια με το Tesla, ορισμένες προηγμένες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες μόνο μέσω μηνιαίας συνδρομής. Και το καθαρό, μινιμαλιστικό εσωτερικό με μια γιγαντιαία κεντρική οθόνη είναι πολύ tesla-esque, επίσης.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Instatead της σύνδεσης του αυτοκινήτου σε μια πηγή ενέργειας, όλοι οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν είναι να φτάσουν σε έναν από τους 500 σταθμούς μπαταρίας-swap Nio θέλει να εφαρμόσει και να έχει την εξαντλημένη μπαταρία τους αντικατασταθεί με ένα νέο σε λιγότερο αυτό. Η εταιρεία θα φροντίσει αργότερα τη φόρτιση των μπαταριών και θα τους επαναφέρει στο δρόμο.

Το ηλεκτρικό sedan Nio ET7 θα ξεκινήσει στα 448.000 γιουάν (περίπου. $ 88.600 CAD) Όταν συνεχίζεται βρώμικα στην Κίνα τον επόμενο χειμώνα ως άμεσο αντίπαλο του XPENG P7, για να μην αναφέρουμε τους Αμερικανούς και Γερμανούς ανταγωνιστές που ανέφεραν Aboo.

Nio ET7

Nio ET7

Διαμορφώστε το όχημά σας Nio ET7 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Η ηλεκτρική αγορά αυτοκινήτων είναι δημοφιλής με το “Tesla Killer”, συχνά από την Κίνα. Το Nio ET7 είναι μέρος αυτής της κατηγορίας, για λόγους που δικαιολογούνται μάλλον αυτή τη φορά.

Αυτό είναι το πρώτο sedan της μάρκας Nio, το οποίο προσπαθούσε αυτό το τμήμα μετά από τρία SUVs. Ανταγωνιστής του μοντέλου S όσον αφορά την αυτονομία και το μέγεθος, στοχεύει στα μοντέλα του μοντέλου 3.

Ο σχεδιασμός και το εσωτερικό του Nio του ηλεκτρικού sedan

Το γεγονός ότι το ET7 θεωρείται πρώτα ένας δολοφόνος Tesla προέρχεται από το σχεδιασμό του. Δύσκολο, κοιτάζοντας την, όχι για να δει την έμπνευση που αντλεί από την πλευρά της εταιρείας Elon Musk.

Η σιλουέτα του αυτοκινήτου είναι και πάλι μια έννοια ενός κομμένου sedan, αγαπητέ στο Tesla. Η μπροστινή πλευρά έχει μια πλήρη μάσκα που υπενθυμίζει επίσης το μοντέλο 3.

Από την άλλη πλευρά, το πρότυπο είναι υψηλότερο από αυτό του μοντέλου S, με μήκος να πλησιάζει 5,10 μέτρα. Το πίσω μέρος σημειώνεται από μια ελαφριά λωρίδα που κάνει ολόκληρο το πλάτος του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό, βρίσκουμε τον μινιμαλισμό αγαπητό στο Tesla, αλλά το ET7 έχει δύο οθόνες. Μια οθόνη οργάνων πίσω από το τιμόνι έρχεται να συνοδεύει τη μεγάλη κατακόρυφη κεντρική οθόνη. Αυτό περιέχει πολλές προηγμένες τεχνολογίες.

Κινητήρας και απόδοση Nio ET7

Το ET7 έχει δύο κινητήρες, έναν μπροστά και ένα στο πίσω μέρος. Αυτά συνδυάζουν ισχύ 480 kW, ή 650 ίππους, και το sedan εμφανίζει ροπή 850 nm.

Το ένα στο μπροστινό μέρος είναι ένας μόνιμος μηχανισμός μαγνήτη, ενώ ο πίσω κινητήρας είναι επαγωγή. Χάρη στα δύο, το ηλεκτρικό sedan χελιδεύει 0 έως 100 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Μπαταρίες και αυτονομία του Nio Et7 Electric

Αυτό είναι όπου το ET7 θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά: θα προσφερθούν τρία πακέτα μπαταριών. Το πρώτο, με χωρητικότητα 70 kWh, θα προσφέρει 500 χλμ. Σύμφωνα με τον κύκλο NEDC, που ισχύει ακόμα στην Κίνα.

Το δεύτερο πακέτο, με χωρητικότητα 100 kWh, θα αυξήσει αυτήν την αυτονομία στα 700 χλμ. Τέλος, η μεγαλύτερη μπαταρία 150 kWh θα προσφέρει 1.000 χιλιόμετρα αυτονομίας σε επαναφόρτιση.

Τιμή και μάρκετινγκ του NIO και 7

Το ET7 sedan θα φτάσει στην Κίνα στο τέλος του έτους και η άφιξή του στην Ευρώπη γίνεται σαφέστερη. Σίγουρα θα είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι το τέλος του 2022 για να φτάσετε στη Γαλλία.

Οι τιμές στην Κίνα είναι πολύ ελκυστικές, με επίπεδο εισόδου στα 448.000 γιουάν ή 56.500 ευρώ. Η έκδοση επιβιβασμού της μπαταρίας των 100 kWh ξεκινά σε περίπου 63.000 ευρώ.

Nio ET7

Nio ET7 // Πηγή: NIO

Το μεγάλο ηλεκτρικό sedan της κινεζικής μάρκας Nio κυκλοφόρησε το 2023. Το Nio ET7 διαθέτει κινητήρα στο μπροστινό μέρος και άλλος στο πίσω μέρος, συνδυάζοντας μια δύναμη 480 kW (650 ίππους). Αυτός ο κινητήρας επιτρέπει στο NIO να φτάσει τα 100 km/h σε 3.9 δευτερόλεπτα. Από την πλευρά της μπαταρίας είναι διαθέσιμα πολλά πακέτα. Η μπαταρία με χωρητικότητα 70 kWh εμφανίζει εύρος 500 χλμ. Η έξοδος σχεδιάστηκε το 2023.

Nio ET7 στην καλύτερη τιμή

67.000 € στο Nio

Nio ET7: Τα χαρακτηριστικά

Ημερομηνία κυκλοφορίας 01/09/2021
Ζευγάρι 850 nm
0-100 km/h 3.9 δευτερόλεπτα
Στυλ Σεριό
Αλογα 652 ίππους
Εξουσία 480 kW
Μπαταρία 150 kWh
Οδηγός βοήθειας 5
Τύπος υποδοχής Τύπος 1