Nio ES8 Prime: Καλύτερη τιμή, τεχνική και ενημερωτική δελτία – Αυτοκίνητα – Frandroid, Nio ES8: Αυτονομία, τιμή, μάρκετινγκ, παραστάσεις

Nio es8

Το SUV ES8 είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο 100 %. Διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες 240 kW το καθένα για μέγιστη ισχύ 650 hp. Αυτός ο κινητήρας είναι ισχυρός και αντιστέκεται σε ακραίες θερμοκρασίες. Είναι οικονομικά και τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 70 kWh για απόσταση 355 χλμ.

Premium Nio ES8

Ανακοινώθηκε στο τέλος του 2022, το Nio ES8 Prime είναι μια “βελτιωμένη” έκδοση του Nio ES8: 6 -1 -Seater Electric SUV που έχει συνολική ισχύ 631 ίππων, ροπή 850 nm και έπεσε σε 0 έως 100 km/h στο 4.1 δευτερόλεπτα. Αυτό το μοντέλο έχει τρεις μπαταρίες, από 75 kWh, 100 kWh και 150 kWh. Σημείωση της συμβατότητας Fast Load 500 kW (έως και 12 λεπτά για πλήρες φορτίο) ή τη διαχείριση του νέου συστήματος ανταλλαγής μπαταριών.

Πού να αγοράσετε το
Nio ES8 Premium στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Μάθετε περισσότερα για το Nio ES8 Premium

Το συνέδριο NIO, το οποίο έλαβε χώρα την Παραμονή των Χριστουγέννων, ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε πολλές ανακοινώσεις. Αναμφισβήτητα βρίσκετε την επιλογή της ημερομηνίας της ανακοίνωσης, ωστόσο είναι κοινό ότι οι κινεζικές μάρκες οργανώνουν τα ετήσια συνέδρια τους στο τέλος του έτους.

Εκτός από το σταθμό φόρτισης των 500 kW, ο οποίος υπόσχεται ολόκληρο το φορτίο σε 12 λεπτά, αλλά και από ένα νέο σύστημα ανταλλαγής μπαταριών στον αυτοκινητόδρομο, ο κατασκευαστής αυτοκινήτων εκμεταλλεύτηκε την εκδήλωση για να αποκαλύψει ένα νέο coupe EC7 και αναψυκτικό του ES8. Εδώ, μας ενδιαφέρει η αναθεώρηση του ES8 που ονομάζεται ES8 Prime.

Nio ES8 (ET2) της δεύτερης γενιάς

Το ES8 είναι ήδη ένα από τα εμβληματικά μοντέλα του NIO. Πρόκειται για ένα μεγάλο SUV 6 έως 7 θέσεων που διατέθηκε στο εμπόριο το 2018, στην Κίνα και το 2021, στη Νορβηγία.

Συνεπώς, ο Nio εκμεταλλεύτηκε την εκδήλωσή του για να αποκαλύψει την ανανέωση του SUV ES8. Το τελευταίο θα έχει επομένως τρεις χωρητικότητες μπαταρίας, από 75 kWh (465 χλμ. Σε κύκλο CLTC), 100 kWh (605 km) και 150 kWh (900 km).

Αυτό το νέο ES8 NT2 είναι ένα μεγάλο αυτοκίνητο μήκους 5,1 μέτρων (μήκους 5,099 mm x 1,989 mm σε πλάτος x 1,750 mm ύψος και μεταξόνιο 3,070 mm).

Με αυτές τις διαστάσεις, αντιμετωπίζουμε ένα ταυτόχρονο SUV του Volvo Ex90 ή του Tesla Model X. Με βάρος 2.560 kg, είναι πράγματι ένα βαρύ όχημα αγαθών. Κάποιος αναρωτιέται αν οι νομοθέτες θα αρχίσουν να θέτουν όρια στο βάρος των αυτοκινήτων.

Παραμένουμε σκεπτικοί: τα ηλεκτρικά SUV είναι πιο άπληστα από ένα sedan. Δεν είναι πάντα μόνο ζήτημα βάρους ή τεχνολογικής επιλογής κινητοποίησης. Είναι επίσης απλά η εφαρμογή της φυσικής. Με μια μεγαλύτερη μετωπική περιοχή, ένα SUV θα καταναλώσει περισσότερο, θα επηρεάσει επομένως την αυτονομία (ειδικά στον αυτοκινητόδρομο). Θα προτιμούσαμε την επιστροφή οικογενειακών διακοπών.

Από την πλευρά της ισχύος, είναι SUV σε όλα τα -Wheel Drive με δύο κινητήρες (180 kW και 300 kW) 480 kW (631 hp) για ροπή 850 nm. Αυτό το SUV είναι σε θέση να εκτελέσει 0 έως 100 km/h σε 4,1 δευτερόλεπτα. Δεν είναι πάρα πολύ για να μεταφέρετε τόσο πολύ βάρος.

Το εσωτερικό επανατοποθετήθηκε

Το ES8 Prime, The High -End Version, περιλαμβάνει ένα HUD με μια περιοχή εμφάνισης 16,8 -ιντσών και ένα νέο περιβάλλον χρήστη, καθώς και ένα βελτιωμένο ψηφιακό πιλοτήριο Panocinema με ένα σύστημα ήχου surround 7.1.4, μια σωρευτική δύναμη 2.230 watt με 23 ηχεία.

Άλλες καινοτομίες του ES8 Prime, ενός ψηφιακού πίνακα ελέγχου 10,2 ιντσών (1.920 × 532 pixels) και ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, με μια πλάκα AMOLED, 12,8 ιντσών (1.728 × 1 888 pixels).

Όπως μπορείτε να φανταστείτε με όλα αυτά τα σύνεργα, το εσωτερικό έχει επανατοποθετηθεί. Ο πίνακας ελέγχου, η κεντρική κονσόλα και το τιμόνι έχουν πιο εκλεπτυσμένο σχέδιο στο νέο μοντέλο. Το NIO έχει αόρατα ολοκληρωμένα στόματα εξαερισμού και φωτισμό περιβάλλοντος στο νέο του SUV.

Ενώ η πρώτη γενιά του ES8 ήταν διαθέσιμη σε εκδόσεις έξι και επτά θέσεων, το ES8 2023 είναι αυστηρά έξι μέρη. Όλα έγιναν για να αυξήσουν το SUV upmarket, με ένα κάθισμα του συνοδηγού που ενσωματώνει 22 ηλεκτρικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας θέσης “μηδενικής βαρύτητας” (120 ° κλίση) προσβάσιμη με ένα μόνο κλειδί. Η πίσω κεντρική κονσόλα περιλαμβάνει δύο γρήγορους ανασυρόμενους ασύρματους μαξιλαράκια (40 watts) και ψυγείο.

Το Nio ES8 ένα βελτιωμένο σύστημα ασφάλειας και βοήθειας, χάρη σε έναν αισθητήρα Lidar Long -Lange και το τσιπ Nvidia Orin, το οποίο αποτελεί μέρος της σουίτας των αισθητήρων “Super Sensory” Aquila.

Εκτός από αυτόν τον αισθητήρα LIDAR, το Aquila περιλαμβάνει επτά κάμερες HD 8-Megapixel, τέσσερις κάμερες πανοραμικής προβολής 3 megapixel, ένα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης του οδηγού, ραντάρ κύματος πέντε χιλιοστών, δώδεκα υπερήχους αισθητήρες καθώς και τεχνολογία V2X (“όχημα-toe-everthing” , επικοινωνία μεταξύ διαφόρων οχημάτων, σύννεφο και οδικής υποδομής).

Ας τελειώσουμε με την τιμή, η οποία είναι αναμφισβήτητα ένα επιχείρημα βάρους για το NIO:

 • 75 kWh: 528.000 γιουάν (περίπου. 72.000 ευρώ)
 • 100 kWh: 586.000 γιουάν (περίπου. 80.000 ευρώ)
 • 150 kWh (έκδοση υπογραφής): 638.000 γιουάν (περίπου. 89.000 ευρώ)
 • Χωρίς μπαταρία (BAAS): 458.000 γιουάν (περίπου. 62.500 ευρώ)

Προς το παρόν ανακοινώθηκε μόνο στην Κίνα, είναι πολύ πιθανό να δει αυτό το SUV να φτάνει στην Ευρώπη (ανακοινώθηκε για το δεύτερο μέρος του 2023), επειδή η πρώτη γενιά Y έχει ήδη διατεθεί στο εμπόριο. Το NIO στοχεύει επίσης στην αμερικανική αγορά, η οποία θα ήταν λογική δεδομένης των διαστάσεων αυτού του SUV.

Nio es8

Nio es8

Διαμορφώστε το όχημά σας Nio ES8 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Μεγάλο 100 % ηλεκτρικό SUV της κινεζικής προέλευσης, το Nio ES8 είναι διαθέσιμο από το 2021 στην Ευρώπη όπου το μάρκετινγκ ξεκίνησε στη Νορβηγία.

Χαρακτηριστικά

Μετρώντας μήκους άνω των 5 μέτρων, το ES8 είναι ένα μεγάλο 100 % ηλεκτρικό SUV. Διατίθεται σε εκδόσεις 6 και 7 θέσεων, τοποθετείται ως ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του μοντέλου Tesla Model X.

Διαμορφωμένο σε All -Wheel Drive, το ES8 διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Τοποθετημένο στο μπροστινό. Συνδυασμένοι, αυτοί οι δύο κινητήρες προσφέρουν έως και 400 kW ισχύος και 725 nm ροπής. Τι εξουσιοδοτεί 200 km/h μέγιστη ταχύτητα και 0 έως 100 km/h πυροβολισμό σε 4,9 δευτερόλεπτα.

Electric SUV Nio ES8

Μπαταρία και αυτονομία

Το ηλεκτρικό SUV προσφέρεται σε δύο διαμορφώσεις μπαταριών:

 • 75 kWh Με μια σειρά 375 χλμ. Σε κύκλο WLTP
 • 100 kWh Για μια σειρά WLTP 500 χλμ

Από την πλευρά επαναφόρτισης, οι πληροφορίες που κοινοποιούνται από τον κατασκευαστή δεν είναι σαφείς. Υπεύθυνος για το γρήγορο DC, θα ήταν δυνατό να ανεβείτε μέχρι 120 kW ισχύος. Στο AC, η απόδοση δεν έχει υποδεικνύεται.

Σημειώστε ότι ο Nio διακρίνεται από τους ανταγωνιστές του από τους σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών. Πολύ διαδεδομένο στην Κίνα, θα αναπτυχθούν σταδιακά στην Ευρώπη, ξεκινώντας από τη Νορβηγία.

Μάρκετινγκ και τιμές

Προς το παρόν που προορίζεται για τη μόνη νορβηγική αγορά, το ES8 διατίθεται στο εμπόριο από 519.000 NOK στη βασική του διαμόρφωση, το ισοδύναμο των € 53.000.

Η ημερομηνία μάρκετινγκ στη Γαλλία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Δοκιμάστε το nio es8 ?

Διαμορφώστε το όχημά σας Nio ES8 ή ζητήστε δωρεάν δοκιμή.

Nio es8

nio-es8-font

nio-es8-font

Τα βασικά που πρέπει να θυμούνται από αυτή τη νέα τεχνολογία

Ο νέος κατασκευαστής κινέζων αυτοκινήτων Nio είναι πλέον γνωστός στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων SUV. Μετά την πολύ ομίχλη έξοδο του “μηδενικού” supercar και της έκδοσης SUV ES8 Founders, ο κατασκευαστής μόλις παρουσίασε το νέο μοντέλο ES8, ένα ισχυρό έξυπνο ηλεκτρικό SUV. Ένας μεγάλος τυχοδιώκτης που εμφανίζει έναν υπερσύγχρονο κινητό χώρο διαβίωσης. Αυτό το νέο μοντέλο είναι μια πραγματική τεχνολογική επανάσταση. Επικεντρωθείτε στην απόδοση του ηλεκτρικού SUV ES8 6 -SEATER. Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για το nio es8

Παρουσίαση του ηλεκτρικού SUV ES8 6 -θέσεων

Για να σας συνοδεύσει στην αγορά του οχήματος Electric SUV ES8, είναι σημαντικό να έχετε εκ των προτέρων, όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και σχετίζονται με την κατασκευή του. Πληροφορίες κατασκευής οχημάτων

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο SUV ES8 εισέρχεται στην κινεζική αγορά το 2017. Το μοντέλο που παρουσίασε ο Κινέζος κατασκευαστής Nio εκείνη τη στιγμή ήταν το ES8 7 -θέρμανση SUV. Το SUV ES8 6 -θέσης κατασκευάζεται στην Κίνα και διατίθεται στο εμπόριο από τον Μάρτιο του 2019. Αυτό το μοντέλο είναι μοναδικό του είδους του και ξεχωρίζει από όλα τα άλλα μοντέλα ES8 που κατασκευάζονται και διατίθενται στο εμπόριο από τη μάρκα NIO.

Γιατί αυτό το νέο μοντέλο SUV ES8

Η μάρκα Nio στοιχηματίζει για άλλη μια φορά στην άνεση, την κομψότητα και την απλοποιημένη οδήγηση, τοποθετώντας στην αγορά, το ES8 6 -θέατρο Electric SUV. Αυτό το αυτοκίνητο εμφανίζει ένα κομψό σχέδιο, αν και έχει μια φυσιογνωμία που δεν απομακρύνεται από την έκδοση SUV ES8 Founders Edition. Ο πρωταρχικός στόχος του κατασκευαστή ήταν να προσφέρει λάτρεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ένα πολυτελές, άνετο και έξυπνο όχημα.

Η στιλιστική υπογραφή του αυτοκινήτου επιβάλλεται τόσο έξω όσο και μέσα. Αυτό το μοντέλο σας βυθίζει στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης, επειδή είναι εξοπλισμένο με έναν ευφυή βοηθό NOMI που κάνει τα πάντα για εσάς (άνοιγμα παραθύρων, ψυχαγωγία, λήψη φωτογραφιών κ.λπ.Ουσία. Επιπλέον, ο Nio ήθελε να μειώσει το μήκος του προηγούμενου μοντέλου για ένα πολύ πιο συμπαγές μοντέλο (λιγότερο από 5 m), παρέχοντας παράλληλα περισσότερο δυναμισμό και άνεση στο δρόμο χάρη στις κάμερες του (05), Radars (05) και αισθητήρες (12) που διευκολύνουν την οδήγησή σας. Πόσο κοστίζει ?

Το ηλεκτρικό SUV ES8 6 -θέσης πωλείται, στην Κίνα, από 456.000 γιουάν, ή περίπου 60.000 ευρώ, λίγο πιο ακριβό από το προηγούμενο μοντέλο. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το μοντέλο έξω από την Κίνα, είτε στο χρησιμοποιημένο είτε στο νέο SUV Nio ES8 6, επειδή πωλείται μόνο στην τοπική αγορά.

Ανταγωνιστικά μοντέλα

Πρέπει να ειπωθεί ότι το ES8 Electric SUV παραμένει ο άμεσος ανταγωνιστής του μοντέλου Tesla X. Ο Tesla είναι κινεζικός ηγέτης στην κατασκευή αυτοκινήτων. Προσφέρει τρία μοντέλα SUV του Tesla Model X (μεγάλη αυτονομία, απόδοση και απόδοση γελοία), με επιτάχυνση που φτάνει τα 0-100 χλμ σε 4.9 S (για το μοντέλο υψηλής απόδοσης), 3.7 s (για την απόδοση του μοντέλου Χ) και 3 s (για το μοντέλο Χ επιδόσεις γελοίο). Η μέγιστη ταχύτητα είναι η ίδια για τα τρία μοντέλα (250 km/h).

Οι διαφορετικοί κινητήρες του SUV ES8

Το SUV ES8 είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο 100 %. Διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες 240 kW το καθένα για μέγιστη ισχύ 650 hp. Αυτός ο κινητήρας είναι ισχυρός και αντιστέκεται σε ακραίες θερμοκρασίες. Είναι οικονομικά και τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 70 kWh για απόσταση 355 χλμ.

Εξοπλισμός SUV ES8

Το NIO έχει τοποθετήσει τους κινέζους αυτοκινητιστές, μια παραλλαγή του SUV: The SUV ES8 Founders Edition. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το βασικό μοντέλο του SUV ES8. Αυτό το μοντέλο καταχώρησης έχει δύο κινητήρες με μια σειρά 222 χλμ. NEDC. Ο πίνακας ελέγχου και μέρος των θυρών είναι δέρμα και τα μπροστινά καθίσματα είναι μαζικά, αεριζόμενα και ρυθμιζόμενα ηλεκτρικά. Το όχημα είναι εύκολο στην οδήγηση και μειώνει την υψηλή ταχύτητα.

Το χρησιμοποιημένο ή το νέο SUV ES8 είναι ένα εξαιρετικά άνετο αυτοκίνητο. Είναι αρκετά εντυπωσιακή από την άποψη του εξοπλισμού. Θα επωφεληθείτε από μια μοναδική επιλογή, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού:

 • Nomi Artificial Intelligence System
 • Μασάζ μπροστινό κάθισμα, θέρμανση, αεριζόμενο και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο
 • 10 ” οθόνη ελέγχου αφής
 • Υποβραχιόνια στην πρώτη και τη δεύτερη σειρά πολιορκίας
 • Ηλεκτρικός φάρος και LED
 • Ενσωματωμένο πιλοτικό σύστημα NIO
 • Πτυσσόμενο υποπόδιο στο κάθισμα του συνοδηγού
 • Εναλλάξιμη μπαταρία
 • 17 ” Τροχοί
 • 5 κάμερες, 12 αισθητήρες υπερήχων και 5 υπαίθρια ραντάρ

συμπέρασμα

Το νέο SUV έκδοσης 6 -θέσεων είναι απολύτως κατάλληλο για τους οδηγούς που θέλουν να έχουν ένα άνετο και έξυπνο όχημα. Χάρη σε αυτό το μοντέλο 100 %, μπορείτε να δαμάσετε όλους τους τύπους δρόμου χωρίς πονοκέφαλο. Ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας κάνει όλη την ιδιαιτερότητα αυτού του ηλεκτρικού 4×4 και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.