Το Future Renault 5 Electric 2024 αποκαλύπτει το εσωτερικό του, Renault 5 Electric: Όλα σχετικά με το ηλεκτροφόρο R5 2024!

Renault 5 Electric: Ανακαλύψτε το νέο R5! ��

Ο επιχειρηματίας τονίζει ότι αυτή η θυγατρική δεν θα βοηθήσει μόνο ” μειώστε περαιτέρω το κόστος ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αλλά και το σταθερό κόστος της εταιρείας μας“” . Αλλά στην πραγματικότητα, θα είναι πραγματικά πιο περίπλοκο από αυτό. Και διάφοροι λόγοι εξηγούν αυτή την πιθανή αύξηση της τιμής του αυτοκινήτου της πόλης. Πρώτα απ ‘όλα, η παραγωγή του στη Γαλλία, στο εργοστάσιο Douai.

Μια πρώτη φωτογραφία του ταμπλό του ηλεκτρικού μέλλοντος R5

Παρακολούθησε το 2024, δημοσιεύθηκε η πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του Future Renault 5, ανεπίσημη,. Τα μυστήρια γύρω από αυτό που θα μηχανοκινηθούν από ένα ηλεκτρικό μπλοκ πώς να πέσουν.

Το μέλλον R5 που θα φτάσει σε λίγους μήνες, εξακολουθεί να μιλάει, αυτή τη φορά όχι επίσημα, αλλά ανεπίσημα. Πράγματι, παρόλο που η Renault δεν έχει αφήσει πολλά μυστήρια για το στυλ της με μια τελική έκδοση σχεδόν ταυτόσημη με το show-car που παρουσιάστηκε για 2 χρόνια, από την άλλη πλευρά, το εσωτερικό ήταν ακόμα ένα μυστήριο.

Ένα μυστήριο σίγουρα δεν είναι πλήρες, αφού κάποιος υποψιάζεται ότι θα επαναλάβει ένα σχέδιο και έναν οργανισμό παρόμοιο με τα dashboards του τελευταίου megane e-tech, austral, space, έκρηξη ή ακόμα και το πρόσφατο γραφικό e-tech που παρουσιάστηκε πρόσφατα πριν πριν. Μοντέλα που δίνουν υπερηφάνεια για τις οθόνες και τα οποία βασίζονται, με επιτυχία πρέπει να γίνει δεκτά, στο σύστημα Google για να εξασφαλιστεί η ψυχαγωγία και η πλοήγηση. Ένα σύστημα που σας επιτρέπει τώρα να παρακολουθήσετε το Amazon Prime όταν σταματά το αυτοκίνητο.

Το μελλοντικό R5, το οποίο θα έχει πολλά να κάνει σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά, συνεχίζει έτσι τις διάφορες δοκιμές του σε ανοιχτούς δρόμους, με κίνδυνο φυσικά να εκπλαγείτε από επαγγελματίες φωτογράφους ή ακόμα και από άτομα. Αυτό συνέβη σε αυτόν από τότε που ένας περαστικός, αναγνωρίζοντας αυτό το μελλοντικό ηλεκτρικό r5 που μιλάμε πολλά κατάφερε να πάρει έναν πυροβολισμό που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τον πίνακα ελέγχου του μελλοντικού αντικαταστάτη αυτοκινήτου της πόλης για το σημερινό zoé και δημοσιεύθηκε στο The Ισπανικός ιστότοπος Cochespias.καθαρά.

Ένας νέος-ρετρό σχεδιασμός έξω, αλλά όχι μέσα στο μέλλον R5

Με το μέλλον του R5, αν η Renault θέλει να αναβιώσει το παρελθόν έξω με αυτό το νεο-ρετρό σχέδιο, από την άλλη πλευρά, για το εσωτερικό, η αναβίωση δεν φαίνεται να είναι εκεί. Αντίθετα, δεδομένου ότι οι οθόνες θα βρίσκονται στο κέντρο, συμβαίνει, για αυτό το μέλλον R5.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μπορούμε να δούμε ένα ταμπλό κοντά στις τελευταίες παραγωγές. Φυσικά, η οθόνη αφής, ως επέκταση του μπλοκ οργάνων, επίσης ψηφιακή, θα είναι μικρότερη από τα τελευταία μοντέλα και θα τοποθετηθεί σε θέση τοπίου και όχι πορτρέτο όπως στα τελευταία μοντέλα.

Εσωτερικό του ηλεκτρικού ηλεκτρικού r5 2024

Παρατηρούμε επίσης ότι ο ελεγκτής επιλογής τοποθετείται πίσω από το τιμόνι όπως στο Megane και στη γραφική ηλεκτρονική τεχνολογία με το λογότυπο της Renault στο τέλος του. Ένα άλλο στοιχείο που λαμβάνεται από το εύρος του κατασκευαστή, το commodo του τμήματος πολυμέσων.

Μια άλλη διδασκαλία, οι Ories των αεραγωγών είναι πολύ πιο κλασικά εδώ από ό, τι στο Megane. Ο λόγος είναι απλός: Λόγω μιας χαμηλότερης οθόνης, αυτά μπορούν να τοποθετηθούν ιδανικά στο κέντρο του ταμπλό.

Ωστόσο, οι οικονομίες της κλίμακας, σημειώνουμε, ωστόσο, ότι φαίνονται πολύ κοντά σε όσους έχουν εξοπλίσει τα διαφορετικά μοντέλα της σειράς Dacia πρόσφατα.

Παρουσίαση προσέγγισης για το μάρκετινγκ το 2024

Η επίδειξη 100% ηλεκτρικού μέλλοντος R5

Που διατίθεται στο εμπόριο το 2024, μόλις μερικές εβδομάδες μας χωρίζουν από μια επίσημη παρουσίαση της νέας Renault 5. Ένα μοντέλο που αναμφίβολα αναμένεται με ανυπομονησία, ειδικά από τότε που η Renault είχε αρχικά ανακοινώσει μια τιμή κάτω των 25.000 €. Μια υπόσχεση που τελικά δεν θα μπορούσε να κρατηθεί δεδομένης της αύξησης του κόστους παραγωγής.

Παρά τα πάντα, που αντιμετωπίζει ο κινεζικός ανταγωνισμός, θα έχει ένα μέγεθος μεγέθους στο πρόσωπο του οικολογικού μπόνους. Κατασκευασμένο στη Γαλλία, στο Douai, και με μια μπαταρία που παράγεται επίσης στη Γαλλία στη βόρεια Γαλλία, η Renault 5 θα ελέγξει όλα τα κουτιά για να είναι επιλέξιμα για το μπόνους. Θα μπορούσε επίσης να είναι επιλέξιμο για την προσφορά μίσθωσης της κυβέρνησης.

Renault 5 Electric: Ανακαλύψτε το νέο R5 ! ��

Περισσότερο από ποτέ, οι κατασκευαστές πρέπει να ανακαλύψουν τον εαυτό τους για να προετοιμάσουν το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Στη Renault, εργαζόμαστε σκληρά σε αυτή τη διαδικασία, βαφτίσαμε εσωτερικά ” Αναγέννηση “, με την Renault 5 Electric. Εκεί νέο κύμα Ο De Renault στοχεύει να το μετατρέψει σε κατασκευαστή που επικεντρώνεται σε ” Τεχνολογία, ενέργεια και εξυπηρέτηση »». Πώς θα μοιάζουν τα νέα Renault R5 Electric ? Όταν το όχημα θα βγει ? Ποσο θα κοστισει ? Το Sixt προσφέρει Renault R5 ενοικίαση ? Είναι πιθανό να δούμε ένα Renault 5 Electric Turbo ? Ας απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα !

  1. Renault 5: Ιστορία ενός θρυλικού οχήματος
  2. Το νέο ηλεκτρικό Renault R5 2024
  3. Χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού R5
  4. Ηλεκτρική τιμή R5
  5. Πρώτες δοκιμές της Renault 5 2024: “Περισσότερη διασκέδαση από το Zoé”
  6. Ηλεκτρική έξοδος Renault R5 (πέντε ?) για το 2024
  7. Electric Renault 5 ενοικίαση στο Sixt ?

Renault 5: Ιστορία ενός μυθικού οχήματος ��

Κατά τη διάρκεια των 12 ετών παραγωγής της, η Renault 5 εμπιστεύτηκε την κατάταξη των καλύτερων πωλήσεων αυτοκινήτων στη Γαλλία. Το 1980, Σχεδόν 1 στα 5 αυτοκίνητα που πωλήθηκαν στη Γαλλία ήταν μια Renault 5 (16 %) ! 10 χρόνια μετά την εκτόξευσή του. Μεταξύ του 1974 και του 1983, το R5 κατέλαβε αυτή την πρώτη θέση κάθε χρόνο. Μόλις το 1984 εκθρονίστηκε από το Peugeot 205.

Ποια ήταν τα συστατικά που έκαναν την επιτυχία αυτού του οχήματος ? Μπορούμε να το παραθέσουμε αρχικό στυλ, ειδικά με τις μεγάλες πόρτες του χωρίς λαβές. Τις καινοτομίες του, όπως το μπαστούνι που εκτείνεται στον προφυλακτήρα. Ή ακόμη και πλαστικό προφυλακτήρα, Ένα πρώτο που τότε ο ΦΠΑ γίνεται το πρότυπο μεταξύ των ευρωπαίων κατασκευαστών.

Αλλά είναι πάνω απ ‘όλα τιμή, Προφανώς, που το καθιστά εξαιρετικά δημοφιλές αυτοκίνητο. Το όχημα αφαιρέθηκε από το εύρος το 1984 για να κάνει δρόμο για Renault Supercinq. Τώρα, η μάρκα διαμαντιών θα προσφέρει ένα Τρίτη γενιά του R5, η οποία θα είναι ηλεκτρική.

Renault 5 Electric ⚡: Η πρώτη ημερομηνία του 1971 !

Η γαλλική μάρκα δεν είναι, ωστόσο, κατά τη δοκιμή της όσον αφοράRenault 5 Ηλεκτροκίνηση. Φανταστείτε ότι το 1971, οι μηχανικοί της Renault, βοηθούμενοι από τους συναδέλφους της EDF, είχαν αναπτύξει ένα Ηλεκτρικό πρωτότυπο R5 ! Το όχημα ήταν σε θέση να φτάσει στην ταχύτητα των 80 km/h, το εύρος ήταν περίπου 100 χλμ. Αυτή η ηλεκτρική ιδέα R5 παρήχθη μόνο σε 7 αντίτυπα και παρέμεινε στο πειραματικό στάδιο. Μια αμερικανική έκδοση του Renault 5 Electified δημιουργήθηκε σε 60 αντίτυπα. Ωστόσο, το Λεξικός Lepard δεν τρυπάει.

Το νέο ηλεκτρικό Renault R5 2024 ��

Το 2023, η Renault επανεμφανίζεται για να προσαρμοστεί σε νέες πραγματικότητες κινητικότητας, όπως όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων. Εκεί Νέο ηλεκτρικό Renault 5 βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Με αυτό το όχημα, η γαλλική μάρκα σκοπεύει να εκδημοκρατίσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η έννοια της τρίτης γενιάς R5 παρουσιάστηκε το 2021. Την εποχή εκείνη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault είχε ανακοινώσει ένα Απελευθέρωση το 2024. Ένα χρόνο νωρίτερα από τα 4 χρόνια που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου. Αυτή η μείωση του χρόνου ανάπτυξης ενός αυτοκινήτου είναι επίσης ένας από τους στόχους Renaulution.

Τι λες για σήμερα ? Η Renault είναι στο χρόνο να πάρει το Νέο ηλεκτρικό R5 το 2024. Οι παραγγελίες θα μπορούσαν να ανοίξουν στην αρχή του έτους, ενώ οι παραδόσεις θα ακολουθήσουν μερικούς μήνες αργότερα. Τα πρωτότυπα έχουν ήδη κυκλοφορήσει από το 2022.

Χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού R5

Το περισσότερο από Τεχνικά χαρακτηριστικά της μελλοντικής Renault 5 ηλεκτρισμένα Υπάρχουν σημεία ερωτήσεων. Γνωρίζουμε ότι το όχημα αναπτύσσεται με βάση την πλατφόρμα Renault Clio Electric. Μπαταρίες, τροφοδοσία, αυτονομία, εκδόσεις, τελειώματα … για να μάθετε όλες αυτές τις λεπτομέρειες, θα πρέπει ακόμα να περιμένετε. ��

Το 2021, η Renault ανακοίνωσε ότι το βασικό μοντέλο εισόδου θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 40 kW για μια σειρά από περίπου 300 χλμ. Το Renault 5 με 52 kW Pack θα έχει ακτίνα δράσης που μπορεί να φτάσει τα 400 χλμ. Τώρα θα προτιμούσαμε να είμαστε σε ένα βασικό μοντέλο με μπαταρία 45 kW. Όσον αφορά το επίπεδο τερματισμού, το R5 θα πρέπει να προσφέρει ένα Συμβιβασμός μεταξύ Twingo και Zoe.

Ηλεκτρική τιμή R5 ��

Το 2021, η Renault ήλπιζε να πουλήσει το νέο ηλεκτρικό R5 περίπου 20.000 €. Στη συνέχεια, η βασική τιμή αναθεωρήθηκε προς τα πάνω, ο κατασκευαστής έχει ορίσει τον στόχο να μην διασχίσει το σημάδι των 25.000 €. Δυστυχώς, αυτοί οι στόχοι έχουν τεθεί πριν από το κύμα πληθωρισμού των τιμών που γνωρίζουμε. Ο Renault 5 Electric 2024 Τιμή καταλόγου παραμένει να καθοριστεί. Ο εξειδικευμένος τύπος φοβάται ότι η ηλεκτρική τιμή Renault 5 είναι πιο κοντά στα 30.000 € από 25.000 €.

Πρώτες δοκιμές της Renault 5 2024: “Περισσότερη διασκέδαση από το zoé” ��

Μέχρι στιγμής, οι δημοσιογράφοι αυτοκινήτων μπόρεσαν να οδηγήσουν ένα mulet από το Renault 5. Δηλαδή ένα όχημα με τη δική του τεχνική, αλλά η εμφάνιση ενός άλλου (στην περίπτωση αυτή το Clio 5). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. Εκεί κατεύθυνση και το πέδηση είναι εξαιρετικά, αυτό είναι ένα Ευέλικτο και διασκεδαστικό όχημα σε χρήση, Ανεξάρτητα από το στυλ οδήγησης. Ξεχάστε το ήρεμο στυλ του zoé, το Το Renault 5 Electric είναι πολύ πιο δυναμικό. ��*

Ηλεκτρική έξοδος Renault R5 (πέντε ?) για το 2024

Η μάρκα Diamond δεν καθυστερεί στον αρχικό προγραμματισμό της εκδρομής του R5. Το επόμενο βήμα είναι τώρα το Επίσημη παρουσίαση του Electric Renault 5, που θα κυκλοφορήσει το 2024. Μπορεί να πραγματοποιηθεί για την εκπομπή του Μονάχου του Μονάχου τον Σεπτέμβριο του 2023. Μέχρι τότε, η Renault θα πρέπει να ικανοποιήσει το περίεργο με τα teasers. Περιμένουμε επίσης να δούμε το πρωτότυπο του σειριακού οχήματος.

Τελευταίο ερωτηματικό, κυρίως: ποιο θα είναι το επίσημο όνομα του ηλεκτρικού R5 2024. Επειδή ναι, δεν έχει ακόμη συλληφθεί. R5, Renault 5, Πέντε, E-Five, Renault E5… Ο καθένας έχει τη μικρή τους ιδέα, χωρίς να γνωρίζει πραγματικά ποιο εμπορικό όνομα θα υιοθετηθεί.

Και το Renault 5 Turbo ? ��*

Εκεί Renault 5 Turbo, Αυτό το αθλητικό όχημα της δεκαετίας του ’80 είναι ένας πολύ δημοφιλής νεαρός χρονομετρητής. Θα μπορούσε επίσης να αναζωογονήσει αυτό το μυθικό αλπικό αυτοκίνητο ? Είναι μια πραγματική πιθανότητα. Πράγματι, η μάρκα Diamond έχει αποκαλύψει το R5 Turbo 3ο Concept το 2022. Εξοπλισμένο με 2 140 kW Electric Motors, αυτό το σύγχρονο Electric Turbo Renault 5 αναπτύσσει το μικροσκοπικό 380 ίππων.

Electric Renault 5 ενοικίαση στο Sixt ? ��

Σε αυτό το σημείο, είναι προφανώς πολύ νωρίς για να προκαλέσει τη δυνατότητα Ενοικιάστε ένα ηλεκτρικό Renault R5 Στα Sixt. Αλλά, δεδομένης της ηλεκτροδότησης του πάρκου μας που κερδίζει δυναμική και ότι ενοικιάζουμε Renault, είναι πολύ πιθανό. Είμαστε εξειδικευμένοι στην κινητικότητα Premium, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να προσφέρουμε οικονομικές επιλογές. Είτε στο πλαίσιο της βραχυπρόθεσμης, μακροχρόνιας είτε της ενοικίασης LLD (Sixt+).

Αν ψάχνετε για ένα Φθηνή ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, Έχουμε ήδη εναλλακτικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα, το Smart Fortwo Electric, το Peugeot E-208, το Electric Fiat 500, κλπ. Για μια μακροπρόθεσμη ενοικίαση χωρίς συνεισφορά, φροντίστε να ανακαλύψετε αυτά τα οχήματα στην προσφορά μας Sixt+, All Inclusive Leasing χωρίς συμβολή και χωρίς δέσμευση εγκαίρως !

Μάθετε περισσότερα:

  • Ενοικίαση χρησιμότητας Renault
  • Renault Zoe ενοικίαση
  • Πώς να νοικιάσετε ηλεκτρικό όχημα ? Οδηγός

Copyright Sixt © 2023. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Renault R5 Electric: Κακά νέα στον ορίζοντα

Αναμένεται για το επόμενο έτος, το Electric Renault 5 θα μπορούσε τελικά να κοστίσει πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο και να περιστρέφεται περίπου 30.000 ευρώ. Εάν δεν έχει αναφερθεί ο λόγος, η αύξηση του κόστους των πρώτων υλών καθώς και της παραγωγής στη Γαλλία θα μπορούσε να το εξηγήσει.

Η Renault δεν είναι άνεργος όσον αφορά την ηλεκτροκίνησή της, καθώς η επιχείρηση προετοιμάζεται να σηκώσει το πέπλο στη νέα γραφική ηλεκτρονική τεχνολογία με την ευκαιρία του επόμενου Μονάχου IAA, το οποίο θα σας κάνει να ανακαλύψετε το συντακτικό προσωπικό. Ο κατασκευαστής, ο οποίος βάζει πολλά στη νοσταλγία, σε αντίθεση με τη Volkswagen, προετοιμάζει ιδιαίτερα την έναρξη του R5 του.

Υψηλότερη τιμή

Το τελευταίο θα πρέπει να δει το φως της ημέρας κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, όταν αποκαλύφθηκε με τη μορφή μιας έννοιας τον Ιανουάριο του 2021, Ως μέρος του Renaulution. Εάν προς το παρόν δεν γνωρίζουμε όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ο κατασκευαστής συνεχίζει να επικοινωνεί για αυτό που θα είναι διαθέσιμο σε μια αλπική έκδοση εμπνευσμένη από την έννοια A290_β.

Πριν από λίγες μέρες, ο Γενικός Διευθυντής του Diamond, Fabrice Cambolive, απάντησε σε ερωτήσεις από το γερμανικό περιοδικό Αυτοκαζουέτα Για το μέλλον της Renault. Και φυσικά, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων. Και ιδιαίτερα την τιμή του, η οποία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα. Αλλά θα μπορούσε τελικά να είναι υψηλότερο από το αναμενόμενο, ενώ Ο κατασκευαστής αρχικά χρησιμοποιήθηκε σε 20.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου, οι προβλέψεις είχαν εξελιχθεί για να περιστρέφονται περίπου 25.000 ευρώ. Αλλά ο κατασκευαστής δεν έχει ακόμη καθοριστεί, ο διευθυντής λέγοντας ότι η τιμή θα είναι περίπου 25.000 ευρώ πριν το διευκρινίσει αυτό ” Δουλεύουμε σκληρά για την αγορά Το R5 σε λιγότερο από 30.000 ευρώ“” . Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα μπορούσε να πλησιάσει έντονα το Renault Zoé, που εμφανίζεται επί του παρόντος από 30.100 ευρώ μόλις το οικολογικό μπόνους των 5.000 ευρώ.

Για το αρχείο, το σημερινό Renault Twingo E-Tech ξεκινά από 20.250 ευρώ, και πάλι μόλις η βοήθεια της τιμής που αποσύρθηκε από την τιμή. Το μέλλον θα είναι στο ίδιο εύρος τιμών ? Χωρίς αμφιβολία. Αυτό που αποδεικνύεται λίγο απογοητευτικό, αφού ο Fabrice Cambolive λέει ότι η διαίρεση 100 % ηλεκτρικού αμπέρ θα μειώσει τις τιμές.

Πολλά εμπόδια

Ο επιχειρηματίας τονίζει ότι αυτή η θυγατρική δεν θα βοηθήσει μόνο ” μειώστε περαιτέρω το κόστος ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αλλά και το σταθερό κόστος της εταιρείας μας“” . Αλλά στην πραγματικότητα, θα είναι πραγματικά πιο περίπλοκο από αυτό. Και διάφοροι λόγοι εξηγούν αυτή την πιθανή αύξηση της τιμής του αυτοκινήτου της πόλης. Πρώτα απ ‘όλα, η παραγωγή του στη Γαλλία, στο εργοστάσιο Douai.

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η ευρωπαϊκή εργασία είναι αρκετά δαπανηρή, ενώ το MG4 θα μπορούσε επίσης να εμφανίσει μια αυξανόμενη τιμή εάν ήταν μια μέρα που παράγεται στην παλιά ήπειρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα γιατί η Volkswagen θα μπορούσε να παράγει το μελλοντικό του αναγνωριστικό.1 σε λιγότερο από 20.000 ευρώ στην Ινδία. Αλλά αυτό δεν είναι όλα, επειδή πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη Η αύξηση του κόστους των πρώτων υλών και ενέργεια.

Και για καλό λόγο, η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας συνεχίζει να αυξάνεται, η οποία θα επηρεάσει αναγκαστικά το κόστος παραγωγής και επομένως στο τελικό ποσό που καταβάλλεται από τον πελάτη. Τέλος πάντων, η Renault θέλει το αυτοκίνητο της πόλης ακόμα προσιτό, έτσι ώστε να μπορεί να είναι υποψήφιος επιλογής για το πρόγραμμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα 100 ευρώ το μήνα που υποσχέθηκε ο Emmanuel Macron. Και αυτό ευχαριστώ ιδιαίτερα σε ένα απλοποιημένο σχέδιο και μια μπαταρία που προσφέρει μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη, το Renault 4 θα πρέπει επίσης να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό ποσοστό, το οποίο δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Αυτές οι δύο δημιουργίες πρέπει σε κάθε περίπτωση.2 καθώς και το επόμενο Citroën ë-C3, το οποίο θα εμφανίσει επίσης μια πολύ προσιτή τιμή. Αυτό που δίνει κρύο ιδρώτα στην άνοιξη της Dacia, η οποία δεν έχει σχεδόν κανέναν αντίπαλο, ενώ περιμένει το BYD Seagull να φτάσει στην Ευρώπη.

Για να μας ακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας Android και iOS. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα, τα αρχεία μας και να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο του YouTube.