New Tesla Roadster: Όλα όσα γνωρίζουμε τον Σεπτέμβριο του 2023, 2026 Tesla Roadster: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

2026 Tesla Roadster

Contents

Στην Κίνα, οι τοπικές αναφορές λένε ότι ο Tesla επανέλαβε τις κρατήσεις Roadster στις 30 Μαΐου 2023. Όπως καταλαβαίνουμε, οι πελάτες στην Κίνα μπορούν να τοποθετήσουν μια νέα κατάθεση κράτησης Roadster 332.000, η ​​οποία μετατρέπει σε περίπου 46.000 δολάρια ΗΠΑ. Η πρώτη πληρωμή για τη νέα κράτηση Roadster επιστρέφεται πλήρως ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς.

New Tesla Roadster: Όλα όσα γνωρίζουμε τον Σεπτέμβριο του 2023

Το επόμενο gen tesla roadster μπροστά τρία τέταρτο με την οροφή

Οι οπαδοί του Tesla και οι κάτοχοι κρατήσεων του roadster πρέπει να ελπίζουν ότι η μακρά αναμονή θα αξίζει τον κόπο. Το σημερινό μοντέλο S φαίνεται ήδη σαν το τελικό αυτοκίνητο απόδοσης από τον κατασκευαστή EV και το Tesla Roadster θα χρειαζόταν να ξεπεράσει τον αδελφό του πρώτα για να είναι η ναυαρχίδα της μάρκας. Αναρωτιέμαι πόσο γρήγορα μπορεί να είναι το roadster? Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και ο συνιδρυτής Elon Musk έχουν μια απάντηση.

Θα ξεπεράσει το καρό του μοντέλου

Σε μια συνομιλία με τον Ride the Lightning Podcast Ryan McCaffrey στις 15 Ιανουαρίου 2023, ο επικεφαλής σχεδιαστής της Tesla, Franz von Holzhausen. Ο Franz ανέφερε την άτακτη απόδοση του Plaid του μοντέλου, η οποία, παρά τη μάζα της, εκπληρώνει κάθε μετρική που είχε θέσει η εταιρεία για αυτό. Στη συνέχεια, είναι λογικό ότι το μικρότερο και ελαφρύτερο roadster θα ξεπεράσει το sedan. Ενώ υπήρξαν καθυστερήσεις, ο χρόνος που παρέχεται ήταν πολύτιμος για τη βελτίωση του roadster, του επικεφαλής σχεδιαστή Statéd.

Πριν από τις 16 Νοεμβρίου 2017, και μπροστά από το νέο ντεμπούτο Tesla Roadster, το «Ludicrous» σημείωσε την υψηλότερη δυνατή προδιαγραφή ή λειτουργία του Tesla. Κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης της νέας γενιάς roadster, ο Musk είπε: “Υπάρχει μόνο ένα πράγμα πέρα ​​από γελοία, και αυτό είναι καρό.”” Το νέο Tesla Roadster θα είναι το γρήγορο αυτοκίνητο (αυτοκίνητο παραγωγής) που έγινε ποτέ, περίοδος “, δήλωσε ο Musk, εμφανίζοντας χρόνο επιτάχυνσης 0-60 mph μόλις 1.9 δευτερόλεπτα για το νέο roadster. Ο κόσμος Asomed που ήταν η απόδοση Tesla που στοχεύει με το ολοκαίνουργιο Roadster σε Plaid Mode.

Tesla Roadster μπροστά τρία τέταρτο

Από τον Ιούνιο του 2021 και μετά, ο Tesla άρχισε να πωλεί το μοντέλο S σε μια «καρό» παραλλαγή με χρόνο επιτάχυνσης 0-60 mph μόλις 1.99 δευτερόλεπτα και αφαίρεση χρόνου ανάπτυξης. Η ανάπτυξη είναι η απόσταση που κάθε αυτοκίνητο παίρνει για να πάρει τη γραμμή. Συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, ο χρόνος 0-60 mph θα ήταν λίγο πάνω από 2 δευτερόλεπτα, το οποίο εξακολουθεί να είναι το μυαλό-καλό-άκρο. Δεν ξέρουμε πώς το roadster θα ήταν από την άποψη της απόδοσης σε σύγκριση με το μοντέλο S Plaid, αλλά ο Musk έχει υποσχεθεί ότι το μοντέλο δύο πόρτας θα ξεπεράσει το μοντέλο S Plaid.

“Έχουμε μερικές ιδέες για την αύξηση της ροπής και των max rpm ακόμη και για το New Roadester”, δήλωσε ο Musk σε μια θέση στο Twitter στις 13 Ιουνίου 2021. «Σίγουρα διασκεδαστική και συναρπαστική μηχανική μπροστά!”Αυτός πρόσθεσε. Το μοντέλο S Plaid χρησιμοποιεί τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες για την παραγωγή 1,020 hp και 1,050 lb-ft για αναφορά.

Πακέτο SpaceX

Ο Musk δήλωσε ότι ο Tesla θα προσφέρει στο νέο Roadster με το προαιρετικό πακέτο SpaceX, το οποίο περιλαμβάνει κρύους προωθητές αέρα γύρω από το αυτοκίνητο για να βελτιώσει την τελική ταχύτητα, το φρενάρισμα και τις στροφές. Όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2021, δήλωσε ότι το πακέτο SpaceX θα επέτρεπε στο Roadster να επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα, από 0 έως 60 mph σε μόλις 1.1 δευτερόλεπτα. Σε αυτό το σημείο, τα στοιχεία επιτάχυνσης φαίνονται απλά απίστευτα. Θα πρέπει να περιμένουμε την έκδοση παραγωγής να φτάσει στις λωρίδες μεταφοράς για να λευκά η παράσταση με τη δική μας.

Ενώ η τεχνολογία πυραύλων αυξάνει την ασφάλεια, το Musk έχει εξασφαλίσει ότι το επόμενο gen roadster θα ήταν ένα ασφαλές αυτοκίνητο. Εάν χρησιμοποιηθεί όπως συμβουλεύεται, θα παρέχει μια εμπειρία σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη εργοστασιακή οδό-νομικό αυτοκίνητο. Οι επιστήμονες που δεν είναι ενθουσιώδες απαίτησης μπορούν επίσης να εκτιμήσουν το απίστευτο κομμάτι της αεροδιαστημικής μηχανικής στο αυτοκίνητό τους.

2022-Tesla-roadster-Unveil-Tesla-Semi-Elon-Musk

Μια εφαρμογή Paente έχει αποκαλυφθεί ότι η Ferrari διερευνά μια παρόμοια τεχνολογία στα αυτοκίνητά της. Το άλογο του Prancing διερευνά τους “προωθητές αερίου”, οι οποίοι είναι “παλμοί” που τροφοδοτούνται από συμπιεσμένο αέρα ή υγρό καύσιμο (όπως βενζίνη), που παραδίδονται μέσω προωθητών που βρίσκονται μπροστά, πλευρές και πίσω του αυτοκινήτου. Η εταιρεία πιστεύει ότι αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για να δώσει σε ένα αυτοκίνητο μια προσωρινή ώθηση και επίσης βοηθώντας στο χειρισμό και την επιβράδυνση. Το νέο σύστημα που ασχολείται με τον κινητήρα του αυτοκινήτου μπορεί να προσθέσει 40-45 kg (88-99 λίβρες.) στο βάρος του. Η μονάδα δημοσίευσε τις εικόνες και έδωσε μια λεπτομερή εξήγηση αυτής της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας, σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Εργαζόμενοι πυρετωδώς λέει ο Tesla Design Boss

Στις 9 Φεβρουαρίου 2022, ο von Holzhausen, δήλωσε στο Spike’s επειδή το ραδιοφωνικό podcast ότι το roadster θα είναι “ένα συναρπαστικό πτητικό μηχάνημα” και ότι η “Defying Gravity είναι ενδιαφέρον.”Ο Tesla εργάζεται πυρετωδώς στο νέο roadster, πρόσθεσε ο προϊστάμενος σχεδιασμού. Είπε ότι οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν μάθει πολλά από το μοντέλο S Plaid. Δηλώνει ότι τα μαθήματα του Plaid θα οδηγούσαν σε ένα ακόμα καλύτερο roadster από ό, τι είχε φανταστεί το εμπορικό σήμα.

Εσωτερικό εσωτερικό Tesla Roadster

2023 Κονσόλα εσωτερικού πίνακα ελέγχου Tesla Roadster 2023 Εσωτερικές θέσεις Tesla RoadsterΗ Tesla θα πουλήσει το ολοκαίνουργιο Roadster σε εκδόσεις δύο τεσσάρων θέσεων. Εικόνα πηγής: Tesla

Το επόμενο gen roadster έχει στο μινιμαλιστικό εσωτερικό, το οποίο είναι χαρακτηριστικό ενός Tesla. Διαθέτει ένα κομψό ταμπλό με επένδυση από άνθρακα, ένα ζυγό διεύθυνσης με θέμα το διαστημόπλοιο και μια καμπύλη κεντρική κονσόλα κεντρικού τύπου γέφυρας που φιλοξενεί μια μεγάλη οθόνη αφής πορτρέτου. Ένα κοίλο τμήμα κάτω από την κεντρική κονσόλα παρέχει επιπλέον αποθήκευση για ελαφρώς μεγάλα αντικείμενα όπως μια τσάντα παντοπωλείου ή μια τσάντα. Το κεντρικό υποβραχιόνιο στεγάζει έναν καφυλιστή.

Το Tesla, όπως και η Apple, έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο να κάνει πράγματα, ο οποίος δεν είναι φιλικός προς τον πελάτη σε μερικά κουτιά. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες αυτοκινήτων που έχουν αγκαλιάσει την Apple CarPlay και το Android Auto, η Tesla απέφυγε να προσφέρει ενσωμάτωση για αυτές τις πλατφόρμες. Οι τρέχουσες Teslas στερούνται επίσης του βοηθού φωνής της Αμαζονίας. Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν. Τον Δεκέμβριο του 2022, η εταιρεία εισήγαγε την υποστήριξη της Apple Music για τα οχήματά της μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού.

Τουλάχιστον μία από τις διαμορφώσεις roadster θα έχει θέσεις και ενώ τα πίσω καθίσματα μπορεί να μην είναι άνετα για τους ενήλικες, είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό στα supercars. Το αυτοκίνητο ήταν αφαιρούμενο γυάλινο οροφές που είναι αποθηκευμένο στον κορμό.

Αυτόνομη οδήγηση

Η Tesla πιθανότατα θα προσφέρει αυτόματο πιλότο ως πρότυπο και βελτιωμένο αυτόματο πιλότο και πλήρη αυτο-οδήγηση (FSD) ως επιλογές στο επόμενο gen roadster. Το βασικό αυτόματο πιλότο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κατευθύνει, να επιταχύνει και να φρενάρει αυτόματα για άλλα οχήματα και πεζούς μέσα στη λωρίδα του.

Το Enhanced Autopilot, το οποίο κοστίζει 6.000 δολάρια σε ολόκληρο το τρέχον εύρος, φέρνει αρκετές πρόσθετες δυνατότητες οδήγησης χωρίς χέρια. Επιτρέπει την οδυνηρή οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους μαζί με την αυτόματη αλλαγή λωρίδας και επιτρέπει την αυτόματη παράλληλη και κάθετο χώρο στάθμευσης και έξυπνες λειτουργίες. Το FSD, το όνομα του οποίου θα μπορούσε να αλλάξει μέχρι τη στιγμή της άφιξης του roadster της επόμενης γενιάς, δίνει στο αυτοκίνητο την ικανότητα να εντοπίσει τα σημάδια στάσης και τα φανάρια και να επιβραδύνουν αυτόματα όπου απαιτείται. Στο μέλλον, θα επιτρέψει αυτόματο σύστημα διεύθυνσης στους δρόμους της πόλης.

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας Tesla Roadster

Το νέο Roadster Tesla πιθανότατα θα ξεκινήσει το 2024. Κατά την ετήσια συνάντηση των μετόχων του 2023, ο Musk δήλωσε ότι η Tesla “αναμένει” να ολοκληρώσει τη μηχανική και το σχεδιασμό του επόμενου Gen Tesla Roadster το 2023 και “ελπίζουμε” ξεκινά την παραγωγή του το 2024. Ο Musk δήλωσε ρητά ότι το χρονοδιάγραμμα SOP του 2024 δεν είναι δέσμευση. Η δήλωσή του δείχνει ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

Στις 25 Μαΐου 2023, ο Musk δήλωσε στους χώρους του Twitter ότι το επόμενο gen roadster θα εισέλθει στην παραγωγή μέχρι το τέλος του 2024, ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και της μηχανικής του. Ο Musk παραδέχθηκε ότι η εταιρεία “σίγουρα δοκιμάζει την υπομονή” των κατόχων κρατήσεων. Είναι απογοητευτικό το πώς οι πιο πολυτελείς λιανικοί πελάτες της εταιρείας έχουν τη λιγότερη προτεραιότητα.

Σε 7ετή οδό προς παραγωγή

Το χάσμα μεταξύ της ανακοίνωσης του προϊόντος και της έναρξης της αγοράς του νέου roadster έχει νόημα, που εκτείνεται σε μια μακρά περίοδο 7 ετών. Αυτή η διάρκεια είναι συγκρίσιμη με ολόκληρο τον κύκλο ζωής μιας ενιαίας γενιάς του σπορ αυτοκινήτου της σύμβασης! Για να το θέσω σε προοπτική, δημοφιλή μοντέλα όπως το Porsche 911 υποβάλλονται σε πλήρη αναθεώρηση κάθε επτά χρόνια. Ίσως ο Tesla θα μπορούσε να έχει μηχανίσει και να κυκλοφορήσει ένα απλούστερο και λιγότερο δαπανηρό νέο roadster, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Tesla Roadster πίσω τρία τέταρτο

Πολλοί λόγοι, συμπεριλαμβανομένης της πανδημίας COVVI-19 και της έλλειψης ημιαγωγών, έχουν επανειλημμένα ωθήσει την εκτόξευση του roadster επόμενης γενιάς. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του podcast φωτισμού στις 15 Ιανουαρίου 2023, ο von Holzhausen δήλωσε ότι η μαζική ηλεκτροδότηση είναι η προτεραιότητα της εταιρείας και το roadster δεν είναι μαζικό προϊόν.

Περιορισμένο μοντέλο

Στις 5 Απριλίου 2023, η Tesla αποκάλυψε το Master Plan Part 3, ένα έγγραφο που περιγράφει τα σημερινά και μελλοντικά μοντέλα του, δεν περιλαμβάνει το Roadster. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι ο Tesla δεν επισημαίνει το roadster ως παίκτης χειρός σε στοιχεία πωλήσεων. Υπήρξαν αρκετές συμβουλές που δείχνουν προς το νέο roadster που παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα και διατίθεται στο εμπόριο σε ανεμιστήρες και συλλέκτες hardcore.

Tesla μελλοντική σύνθεση

Κατά τη διάρκεια της ημέρας των επενδυτών του 2023 την 1η Μαρτίου 2023, ο Tesla ανέφερε στην παρουσίασή του ότι ο επανασχεδιασμένος roadster δεν θα είναι ένας μεγάλος συνεισφέρων πωλήσεων, καθώς δεν απεικονίστηκε στον παγκόσμιο ηλεκτρικό στόλο του. Το αυτοκίνητο Halo προτιμά να χρησιμεύσει ως προϊόν διαμόρφωσης μάρκας και πλατφόρμα καινοτομίας. Πιθανότατα θα ωθήσει τα όρια για την απόδοση, την αποτελεσματικότητα και το σχεδιασμό, με πράγματα που δεν θα ήταν κανονικά δυνατά σε mainstream μοντέλα όπως το μοντέλο 3 ή το μοντέλο y.

Εμφανίζουμε

2024 Tesla Roadster μπροστά 2024 Tesla Roadster πίσωΤο επόμενο Gen Tesla Roadster εκτέθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Cyber ​​Rodeo στις 7 Απριλίου 2022. Εικόνα πηγής: Twitter/StarGazerPlaid

Ενώ το ολοκαίνουργιο Roadster εξακολουθεί να καθυστερεί κάθε χρόνο, ο σχεδιασμός είναι ένα δημοφιλές πλήθος. Ο Tesla χτυπάει κάθε ευκαιρία να υπενθυμίσει στους οπαδούς και στους πελάτες τι λειτουργεί. Στις 7 Απριλίου 2022, η εταιρεία παρουσίασε το μοντέλο στο εργοστάσιο Giga Texas κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Cyber ​​Rodeo. Το Twitter χρήστη StarGazerplaid Shared Live Pictures (παραπάνω) του μελλοντικού μοντέλου Tesla Enthraling Fans πέντε χρόνια μετά την πρώτη του.

Βίντεο πηγής: YouTube/Tesla

Ένα μοντέλο λευκού αργίλου του επόμενου gen roadster εκτίθεται στο Μουσείο Petersen Automotive στο Λος Άντζελες μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2023. Ένα αφοσιωμένο τμήμα Tesla στο μουσείο έχει τα παρελθόν και τα μελλοντικά οχήματα της Tesla σε μια αίθουσα αναμονής, που περιλάμβανε μοντέλα πηλού, πρωτότυπα, καθώς και την μπότα Tesla, 4680 κύτταρα, τη μεταλλική μπάλα που ροή von holzhausen για να κατακλύσει το γυαλί του cybertruck του cybertruck!

Matchbox Tesla Roadster Collector Matchbox Tesla Roadster CollectorΟ Mattel χρησιμοποίησε το αρχικό σχέδιο στο μπροστινό και πίσω μέρος του Matchbox Tesla Roadster. Η απόχρωση του ελαφρού παραθύρου επιτρέπει να βλέπεις το εσωτερικό. Εικόνα πηγής: Mattel

Προσφορές & Χαρακτηριστικά

Με τις τελευταίες τρεις εκτοξεύσεις, η Tesla έχει διαβάσει πολύτιμα μαθήματα σχετικά με την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας στην αγορά. Εάν η εταιρεία παραδώσει αυτό που είχε βραβευτεί στην αποκάλυψη του πρωτότυπου το 2017, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νέο Tesla Roadster έχει τη δυνατότητα να είναι το νέο σημείο αναφοράς στο ηλεκτρικό όχημα, προσφέροντας hypercar-learl απόδοση με καθημερινή χρηστικότητα.

Επιτάχυνση και κορυφαία ταχύτητα

Το ολοκαίνουργιο Roadster βρίσκεται αφιερωμένη στην πλατφόρμα EV και θα μεγιστοποιήσουμε τις υψηλές επιδόσεις και την εκδοχή με θεαματικά στοιχεία: 0-62 mph σε λιγότερο από 1.9 δευτερόλεπτα, ροπή τροχού 7,475 lb-ft (10.000 nm), κορυφαία ταχύτητα άνω των 250 mph (402 km/h). Επιπλέον, θα διαθέτει διάταξη όλων των Wheeel-Drive με διανυσματική ροπή (ένας ηλεκτρικός κινητήρας στο μπροστινό μέρος, δύο στο πίσω μέρος). Με αυτές τις ειδικές προσφορές, θα πρέπει να ξεπεράσει τα περισσότερα supercars με καύση.

Μπαταρία, φόρτιση και εύρος

Το πρωτότυπο Tesla Roadster διαθέτει μπαταρία 200 kWh που χρεώνει μέσα σε 350 kW DC και προσφέρει μια σειρά από 620 μίλια (997 χλμ.) Σε ταχύτητες αυτοκινητοδρόμων, το εύρος οδήγησης Longet σε μια παραγωγή EV. Αναρωτιόμαστε πώς η Tesla κατάφερε να χωρέσει μια τόσο μεγάλη μπαταρία σε ένα συμπαγές σπορ αυτοκίνητο. Το Hummer EV έχει επίσης μαζική μπαταρία 200+ kWh και γνωρίζουμε πόσο γιγαντιαίο είναι το πλαίσιο του Hummer.

Κύτταρο μπαταρίας Tesla 4680

Η Tesla θα αναπτύξει τη νέα μορφή κυψέλης μπαταρίας 4680 στο νέο Roadster. Η εταιρεία έχει ονομάσει τη νέα μορφή μετά τις διαστάσεις της: μήκους 80 mm και περιβάλλει 46 mm σε διάμετρο. Ο Andrew Baglino, ανώτερος αντιπρόεδρος, κινητήρας και μηχανικός ενέργειας, Tesla, δήλωσε ότι τα κύτταρα 4680 μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερη ισχύ και αυξημένη εμβέλεια. Τα πλεονεκτήματα της νέας Tabless Cellology περιελάμβαναν μειωμένο μέγεθος πακέτων μπαταρίας και κόστος/kWh As Wells.

Παίρνουμε πέντε φορές την ενέργεια με έξι φορές την ισχύ και επιτρέπουμε την αύξηση του εύρους 16% μόνο (από την αλλαγή).

Andrew Baglino, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Οργάνωση Ενεργείας και Ενεργειακής Μηχανικής, Tesla (Tesla Battery Day 2020)

Προφίλ του Tesla Roadster

Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης των κερδών του 2023 στις 19 Ιουλίου 2023, ο Tesla αποκάλυψε ότι η παραγωγή κυττάρων 4680 στο Gigafactory Texas κατά τη διάρκεια του τριμήνου αυξήθηκε κατά 80% σε σχέση. Θα πρέπει να αυξήσει σημαντικά την παραγωγή κυττάρων 4680 από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το roadster επόμενης γενιάς.

Η Tesla σχεδιάζει να κατασκευάσει τα 4680 κύτταρα στο Gigafactory Nevada επίσης. Η εταιρεία επεκτείνει το Gigafactory Nevada για να προσθέσει ένα εργοστάσιο κυττάρων 100 GWH 4680 και το πρώτο εργοστάσιο ημι-υψηλού όγκου της.

Νέα τιμή Tesla Roadster

Η Tesla αρχικά τιμολόγησε το νέο Roadster στα 200.000 δολάρια ΗΠΑ στο βασικό trim και 250.000 δολάρια ΗΠΑ στη σειρά προτεραιότητας (πρώτες 1.000 μονάδες). Ενώ οι κρατήσεις εξακολουθούν να είναι ανοιχτές, η Tesla έχει αφαιρέσει τις τιμές από τον ιστότοπό της. Στο u.μικρό., Οι πελάτες πρέπει να τοποθετήσουν κατάθεση 50.000 δολαρίων. Μια αρχική πληρωμή πιστωτικής κάρτας 5.000 δολαρίων ΗΠΑ και στη συνέχεια μια πληρωμή μεταφοράς 45.000 δολαρίων ΗΠΑ που οφείλεται σε 10 ημέρες. Ίσως, ο Tesla απομάκρυνε τις τιμές επειδή δεν μπορεί πλέον να υποσχεθεί ότι οι αρχικά ανακοινώθηκαν τιμές για νέες επιφυλάξεις. Η εταιρεία θα μπορούσε να ανακοινώσει μια αύξηση των τιμών πιο κοντά στην εκτόξευση.

Στην Κίνα, οι τοπικές αναφορές λένε ότι ο Tesla επανέλαβε τις κρατήσεις Roadster στις 30 Μαΐου 2023. Όπως καταλαβαίνουμε, οι πελάτες στην Κίνα μπορούν να τοποθετήσουν μια νέα κατάθεση κράτησης Roadster 332.000, η ​​οποία μετατρέπει σε περίπου 46.000 δολάρια ΗΠΑ. Η πρώτη πληρωμή για τη νέα κράτηση Roadster επιστρέφεται πλήρως ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς.

Οι αγορές με το δεξί χέρι όπως η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαθέτουν μερικούς από τους πιο απαιτητικούς πελάτες σπορ αυτοκινήτων, παρόλο που δεν έρχονται κοντά στο U.μικρό. Όσον αφορά τον όγκο, θα πάρει επίσης το νέο roadster.

Αντίπαλος

Το επόμενο gen Tesla Roadster θα ανταγωνιστεί με τους Maserati Granurismo Folgore και Fisker Ronin αρχικά. Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας, θα πρέπει επίσης να ικανοποιούν με συναρπαστικά νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως το Postar 6, το ενδεχομένως καθυστερημένο Lotus Type 135, και το Chevrolet Corvette Electric. Μια ποικιλία αθλητικών αυτοκινήτων, στις τρέχουσες και μελλοντικές επαναλήψεις, θα είναι και οι ανταγωνιστές της, όπως το Porsche 911 Cabriolet, η Ferrari 296 GTS, η McLaren 720s Spider και η Lamborghini Huracan Evo Spyder.

Σε διεθνές επίπεδο, οι πελάτες που θέλουν ένα προσιτό ηλεκτρικό roadster θα έχουν την επιλογή του MG Cyberster. Η τοποθέτηση του κυβερνοχώρου ενάντια στο roadster δεν είναι μια δίκαιη σύγκριση, καθώς κοστίζει ένα κλάσμα αυτού που θα πληρώσατε για το εξαιρετικά πρόεδρο EVA. Στην Αυστραλία, ο κυβερνοχώρος αναμένεται να τιμολογηθεί σε 100.000 AUD.

Το Roadster και το Cyberster έχουν δυνατά τίτλου, αλλά και οι δύο αγωνίζονται για την πρώτη θέση στην θέση τους. Για τους πελάτες που δεν κυνηγούν τις συναρπαστικές καινοτομίες της Tesla και απλά θέλουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον σπορ αυτοκίνητο για τη διασκέδαση και τον άνεμο στον αέρα, το κινεζικό μοντέλο θα μπορούσε να είναι αυτό!

Το πιο αναμενόμενο EV

Σύμφωνα με την ανάλυση των δεδομένων όγκου αναζήτησης που συντάσσεται από τη μίσθωση Fetcher στις αναζητήσεις Google, το Tesla Roadster βγήκε ως το πιο αναμενόμενο EV του 2023, έχουμε παγκόσμιο επίπεδο. Τα δεδομένα έδειξαν ότι οι χρήστες αναζητούσαν το μοντέλο συνολικά 6.960.000 φορές το 2022, πράγμα που σημαίνει κατά μέσο όρο 580.000 αναζητήσεις το μήνα. Έχουμε επίπεδο ανά χώρα, ο roadster συγκέντρωσε συνολικά 2.424.000 αναζητήσεις στο Google στο U u.μικρό. Για το 2022, με το u.κ. Έρχονται σε μια μακρινή δεύτερη θέση λόγω του συνολικού όγκου αναζήτησης που είναι μόνο 360.000 κατά την ίδια περίοδο.

Ακόμη και το 2023, το Roadster παραμένει ένα από τα πιο αναμενόμενα μοντέλα της Tesla. Οι οπαδοί του Tesla και οι λάτρεις των επιδόσεων είναι εξίσου ενθουσιασμένοι για το μελλοντικό σπορ αυτοκίνητο. Στις 29 Μαρτίου 2023, οι εκθέσεις Consumer δημοσίευσαν έναν κατάλογο με “καυτά” επερχόμενα EV και ένα από αυτά τα μελλοντικά μοντέλα μηδενικών εκπομπών ήταν ο επόμενος Gen Roadster. Οι αναφορές των καταναλωτών δεν βλέπουν το Tesla να στέλνει το μοντέλο με αντιστοιχία το 2023 και να λέει ότι η εκτόξευση του 2024 φαίνεται πιο πιθανό.

Ο Topelectricsuv λέει

Το ολοκαίνουργιο Tesla Roadster μπορεί να είναι καθυστερημένο τώρα, αλλά όταν φτάνει το Finully το 2023 (θα πούμε), θα πρέπει να το θέλουμε. Οι τεχνολογίες που προέρχονται από αεροδιαστημική και μια συσσώρευση καινοτομίας, το μοντέλο 2023 πιθανότατα θα φέρει επανάσταση στο σπορ αυτοκίνητο.

Το roadster επόμενης γενιάς θα είναι τόσο έντονη όσο ένα σκληρό περιπέτεια, που σημαίνει ότι δεν θα είναι για τον ελαφρύ ενθουσιώδες. Κατά πάσα πιθανότητα, θα ήταν πιο ακραία από ό, τι υποσχέθηκε ο Tesla με το καρό στο ντεμπούτο του Convertible Concept το 2017. Η ομάδα που εργάζεται για το έργο υπονοεί τα επίπεδα απόδοσης που ανυψώνουν το αυτοκίνητο από το έδαφος!

Νέες ερωτήσεις Tesla Roadster

Ποια είναι η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας Tesla Roadster?

Αναμένουμε την έναρξη του νέου roadster Tesla το 2024. Το έργο έχει επαναληφθεί καθυστερήσεις.

Ποια θα είναι η νέα τιμή Tesla Roadster?

Το νέο Roadster Tesla πιθανότατα θα κοστίσει 200.000 δολάρια ΗΠΑ και μετά.

2026 Tesla Roadster

2021 Tesla Roadster μπροστά

Επειδή οι ειδικοί επιλέγουν κάθε προϊόν που διαθέτουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα από τους συνδέσμους σε αυτήν τη σελίδα.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το αρχικό Tesla Roadster έβαλε την ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία στο χάρτη, ακόμα και αν οι περισσότεροι αγοραστές μοντέλων και μοντέλων X Don θυμούνται. Original Slated για να κάνει την επιστροφή του το 2021, το νέο μοντέλο δεν έχει ακόμη χτυπήσει την αγορά, οδηγώντας μας να πιστεύουμε ότι έχει καθυστερήσει. Ο προκάτοχός της δεύτερης γενιάς, προσθέτοντας δύο μικρά πίσω καθίσματα, σκανδιναβικά περισσότερα οδήγησης και πολύ υψηλότερο επίπεδο απόδοσης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk Boastred περίπου 1.9 δευτερόλεπτα 60 μίλι / ώρα και μια μέγιστη ταχύτητα 250 μίλια / ώρα όταν η ιδέα του roadster παρουσιάστηκε πίσω το 2017-σχήματα που πολύ ελπίζουμε θα ακριβήθηκαν όταν αυτό το σπορ αυτοκίνητο.

Τι νέο υπάρχει για το 2023?

Το Roadster θα είναι μια νέα προσθήκη στη σειρά Tesla όταν τα γεγονότα. Ο Tesla ανακοίνωσε αρχικά το σπορ αυτοκίνητο ένα μοντέλο 2021, αλλά από τότε δεν έχουμε ακούσει τίποτα, οπότε αναμένουμε ότι ο roadster έχει καθυστερήσει.

Τιμολόγηση και που θα αγοράσουν

Ο Tesla ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει το βασικό roadster για $ 200.000 και μια σειρά περιορισμένων ιδρυτών για 50.000 $ περισσότερα. Δεν έχουμε λεπτομέρειες σχετικά με το τι διαφοροποιεί τα δύο, εκτός από το γεγονός ότι θα κατασκευαστούν μόνο 1000 μοντέλα σειράς ιδρυτών. Εάν είστε συλλέκτης, ίσως αξίζει την επιπλέον ζύμη, αλλιώς εξοικονομήστε τα χρήματά σας. Θα ενημερώσουμε αυτήν την ιστορία με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρότυπο του αυτοκινήτου και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά όταν είναι διαθέσιμες αυτές οι λεπτομέρειες.

EV Motor, Power και Performance

Όταν το νέο Tesla Roadster παρουσιάστηκε ως έννοια το Νοέμβριο του 2017, οι αριθμοί επιδόσεων Musk Toutd SOM για το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένου ενός χρόνου 60 μίλια / ώρας του 1.9 δευτερόλεπτα, μέγιστη ταχύτητα άνω των 250 mph και χρόνος τετραγώνων μόλις 8.8 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι εξωφρενικό. Για αναφορά, εάν ο χρόνος 60 μίλια / ώρα διατηρεί, αυτό θα σημαίνει ότι το roadster είναι ένα πλήρες δεύτερο ταχύτερο από τον βασικό αντίπαλό του, το βενζίνη-Powred McLaren 570s. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της διάσκεψης, ο Musk σημείωσε ότι το roadster θα έρθει με τυποποιημένη μονάδα δίσκου. Αυτό είναι λιγότερο έκπληξη. Τα βασικά μοντέλα EVA της Tesla χρησιμοποίησαν δύο ηλεκτρικούς κινητήρες – ένα στο μπροστινό μέρος και ένα στο πίσω.

Περισσότερα για το Tesla Roadster

Εύρος, φόρτιση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η μπαταρία των 200 kWh λέγεται ότι παρέχει έως και 620 μίλια εύρους, αλλά σίγουρα ο αριθμός αυτός θα είναι εφικτός μόνο κάτω από πολύ ελαφριά χρήση. Το χτύπημα της διαδρομής για μερικούς καυτές γύρους θα κόψει σημαντικά αυτή την εκτίμηση.

Οικονομία καυσίμου και MPGE πραγματικού κόσμου

Η EPA έχει κυκλοφορήσει τις αξιολογήσεις της για την οικονομία καυσίμου του Roadster, αλλά αυτές οι λεπτομέρειες είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν πιο κοντά στην ημερομηνία πώλησης του αυτοκινήτου. Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το νέο roadster. Εάν/όταν το κάνουμε, θα το βάλουμε μέσω της δοκιμής οικονομίας καυσίμου 75 μίλι/ώρα και θα αναφέρουμε τα αποτελέσματά του.

Εσωτερικό, άνεση και φορτίο

Προς το παρόν, το roadster είναι απλώς μια έννοια, και γενικά, οι έννοιες αλλάζουν δραστικά κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους σε μοντέλα παραγωγής. Όπως φαίνεται, το Concept Roadster διαθέτει μια αφαιρούμενη οροφή γυαλιού, την οποία μπορείτε να στοιβάζετε στον κορμό. Έχει τέσσερα καθίσματα, αλλά τα πίσω φαίνονται σαν να μην ταιριάζουν στους ενήλικες, δεδομένης της δραματικά γωνίας οροφής του Roadster. Άλλο ότι αυτό, αναμένουμε να δούμε την υπογραφή του Tesla Minimalist Interior Design που επαναλαμβάνεται εδώ.

Τη διαφορά αυτοκινήτου και οδηγού

Ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα

Στο σχεδιασμό της έννοιας, μια μεγάλη οθόνη αφής εκτείνεται από την κορυφή της παύλας μέχρι την κεντρική κονσόλα, με ένα Cubby κάτω από αυτό για αποθήκευση. Κανένα όχημα στη σύνθεση της Tesla δεν προσφέρει υπηρεσίες όπως η Apple CarPlay, το Android Auto ή η Συμβατότητα του Amazon Alexa και δεν περιμένουμε να αλλάξουμε με το Roadster. Στην πραγματικότητα, εάν το σύστημα ψυχαγωγίας στο μοντέλο 3 sedan είναι οποιαδήποτε ένδειξη για το τι βλέπει καλά στο roadster, οι αγοραστές δεν πρέπει να περιμένουν να βρουν AM Radio ή SiriusXM σε αυτό το αυτοκίνητο. Πιστεύουμε ότι είναι πιθανό ότι η Tesla θα παρέχει ένα ενσωματωμένο Wi-Fi Hotspot, Spotify Integration και πλήθος εφαρμογών οπτικής ψυχαγωγίας όπως το Netflix, το Hulu και το YouTube για να κρατήσουν τους οδηγούς που εισέρχονται ενώ σταθμεύουν και φόρτιση.

Πώς να αγοράσετε και να διατηρήσετε ένα αυτοκίνητο

Χαρακτηριστικά ασφάλειας και βοήθειας οδηγού

Πώληση Το Roadster εξακολουθεί να είναι μόνο μια έννοια, η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας της Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA) και το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων (IIHS) δεν είχαν την ευκαιρία να εκτελέσουν δοκιμές σύγκρουσης. Περιμένουμε ότι η Tesla θα προσφέρει όλη την τελευταία και μεγαλύτερη τεχνολογία οδηγού για τον οδηγό στο Roadster, περιλάμβανε το περίφημο ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης αυτόματου πιλότου. Τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν:

  • Τυπική αυτοματοποιημένη πέδηση έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΛΑΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΒΑΛΛΟ
  • Διαθέσιμο προσαρμοστικό κρουαζιερόπλοιο με ημι-αυτόνομο τρόπο οδήγησης

Εγγύηση και κάλυψη συντήρησης

Προβλέπουμε ότι το Roadster θα προσφέρει το ίδιο τυποποιημένο πακέτο εγγύησης με την υπόλοιπη σύνθεση της Tesla, η οποία περιλαμβάνει οκταετή εγγύηση για τους ηλεκτρικούς κινητήρες και τη μπαταρία του αυτοκινήτου. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους όπως το Audi R8 ή το Jaguar F Taype, το Tesla δεν είναι πιθανό να έρθει πνεύμα.

  • Η περιορισμένη εγγύηση καλύπτει φούρνο έτη ή 50.000 μίλια
  • Η εγγύηση του κινητήρα καλύπτει οκτώ χρόνια, η Lonveless of Miles
  • Χωρίς δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση