New Peugeot 408 (2022): L Hybrid sedan, SUV & Coupé, το νέο Peugeot 408 είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο που πωλείται σε πολύ προσιτή τιμή που μας έκανε να πέσουμε εντελώς | GQ Γαλλία

Το νέο Peugeot 408 είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο που πωλείται σε μια πολύ προσιτή τιμή που μας έκανε να ρωτήσουμε

© Thomas Antoine “Width =” 750 “ύψος =” 410 ” />

Peugeot 408 (2022): Ένα νέο είδος sedan

Αφού παρουσίασε το περασμένο έτος το Peugeot 308 και 308 SW, η μάρκα Lion συνεχίζει την ανανέωσή της και τη διαφοροποίηση της εμβέλειας της με το νέο 408. Αυτό εγκαινιάζει μια άνευ προηγουμένου σιλουέτα, είτε για το εμπορικό σήμα είτε για τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στο σύνολό του. Νέο πρότυπο του συμπαγούς τμήματος (που ονομάζεται επίσης τμήμα C) για το Peugeot, το νέο 408 είναι στα μισά του δρόμου μεταξύ sedan, coupe και SUV.

Νέο Peugeot 408: Εμπνευσμένο από το Peugeot 308

Εάν τα στοιχεία σχεδιασμού φαίνεται να θυμούνται το νέο Peugeot 308, στην πραγματικότητα, δεν είναι. Πράγματι, το νέο 408 είναι ένα πλήρες μοντέλο. Με μήκος 4,69 μέτρων, είναι 32 cm περισσότερο σε σύγκριση με 308 και 6 cm μεγαλύτερη από 308 SW. Το 408 είναι μια πραγματική οικογένεια στα όρια του ανώτερου τμήματος. Πράγματι, έχει ένα μεταξόνιο ισοδύναμο με αυτό ενός Peugeot 508, αρκετό για να εγγυηθεί την άριστη κατοικία στο σκάφος.

Το νέο 408 καταλαμβάνει πολλά στοιχεία στα 308 και 308 SW όπως οι προβολείς, τα φώτα ή η πολυτελή κουκούλα Coachbuilding. Ωστόσο, αθλείται ένα πρωτοφανές και πολύ πιο επιθετικό σχεδιασμό από αυτά τα τελευταία δύο.

Το μπροστινό μέρος του νέου Peugeot 408

Πράγματι, το μπροστινό μέρος των 408 αθλητικών μια νέα μάσκα χρησιμοποιώντας το χρώμα του σώματος όπως μπορεί να βρεθεί στο E-208. Αρχικά προορίζεται για 100% ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτή η λεπτομέρεια στυλ δείχνει έναν νέο προσανατολισμό της μάρκας και το 408 στην ηλεκτροδότηση. Τα πρότυπα τεντώματος της γρίλης σηματοδοτούν έναν επιπλέον δυναμισμό από τότε που σφίγγουν καθώς πλησιάζουμε στους προβολείς που μπορούν να είναι πλήρεις LED Matrix. Αυτό το μοτίβο ισορροπεί το μέγεθος της μάσκας, το οποίο φαίνεται πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό.

Από μπροστά, τα φτερά που εκτείνονται σε σύγκριση με τα 308 και 308 SW σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το αυτοκίνητο στους μεγάλους τροχούς του και να το φέρετε περισσότερη παρουσία. Αυτή η παρουσία περιλαμβάνει επίσης νέα πολύ καλά μαύρα ένθετα χάρη στις γεωμετρικές λεπτομέρειες. Το μέγεθός τους φαίνεται να διευρύνει την μπροστινή πλευρά του 408. Επιπλέον, οι Fangs LED σχεδόν πλήρως διασχίζουν αυτό το κομμάτι, φέρνοντας πολύ χαρακτήρα και αντίθεση με το μοντέλο που έγινε στη Γαλλία, στο Mulhouse.

Το προφίλ του νέου Peugeot 408

Είναι στο προφίλ που σημειώνουμε ότι το Peugeot 408 είναι πολύ μακρύ και ότι επωφελείται από έναν απίστευτο δυναμισμό χάρη στην πτώση της οροφής του.

Πρώτα απ ‘όλα, παρατηρούμε ότι διατηρεί την μακρά κουκούλα που εγκαινιάστηκε από το 308. Ωστόσο, δεν φαίνεται πλέον τόσο μακρύ, δεδομένου του μεταξόνου (2,79 μ.) Και του μήκους (4,69 m) του 408.

Τότε τα μάτια μας προσελκύονται γρήγορα από την οροφή που πέφτει. Σε ένα κομμένο SUV ή σε ένα κομμένο sedan, η πτώση της οροφής αρχίζει γενικά από την κεντρική ποσότητα, μεταξύ των μπροστινών και πίσω θυρών. Στο νέο 408, αρχίζει μετά από το ήμισυ της πίσω πόρτας. Αυτό του επιτρέπει να απολαμβάνει ένα πολύ μακρύ πίσω ευνοώντας δυναμισμό, παρουσία, οπίσθια κατοικία και τον όγκο του κορμού (όγκος ταλαντεύοντας μεταξύ 522 και 1.611 L)). Επιπλέον, η οποία είναι αρκετά σπάνια για να υπογραμμιστεί, οι πίσω πόρτες του 408 είναι τόσο μεγάλες όσο οι μπροστινές πόρτες, εξασφαλίζοντας πιο άνετη πρόσβαση στο σκάφος.

Το προφίλ του νέου ανυψωμένου sedan χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλο αριθμό προεξέχοντων άκρων που καλύπτουν ολόκληρο το μήκος του αυτοκινήτου. Ενισχύουν τον αθλητικό του χαρακτήρα και την εκτύπωση του μήκους. Αυτά τα δύο σημεία τονίζουν πολύ επεξεργασμένα μασώμενα. Για να αντισταθμίσετε τις οριζόντιες γραμμές, οι σχεδιαστές του Peugeot 408 προστέθηκαν με λοξές γραμμές σώματος.

Ο δυναμισμός εκμεταλλεύεται μια διακόσμηση τριγωνικού γυαλιού (πλαστικό σε μαύρο λακαρισμένο) που ρέει στον θωρακικό κορμό σε λεπτό σημείο, ακολουθώντας την ισχυρή κλίση του πίσω παραθύρου.

Σημειώνουμε ότι το πίσω μέρος έχει ένα ράμφος πάπιας (καραμέλα στα αγγλικά), η οποία, πέρα ​​από την προσφορά αθλητισμού στο προφίλ και στο πίσω μέρος, καθιστά δυνατή τη βελτίωση της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου με υψηλή ταχύτητα.

Τέλος, ο Peugeot εργάστηκε σε ζάντες των οποίων ο αποδιοργανωτικός σχεδιασμός απαιτούσε περισσότερο από ενάμιση χρόνο ανάπτυξης. Προαιρετικά διαθέσιμα στο φινίρισμα GT, θα επιτρέψουν στους πελάτες να προωθήσουν ακόμη την αυθεντικότητα του 408 Peugeot. Πράγματι, αυτές οι ζάντες, με μη κυκλικό σχεδιασμό, απαιτούν μακρά εργασία εξισορρόπησης και μηχανικής. Ήταν από τους πρώτους γύρους που αποκαλύπτουν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα.

Το νέο Peugeot 408 είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο που πωλείται σε μια πολύ προσιτή τιμή που μας έκανε να ρωτήσουμε

Το Peugeot 408 έχει περισσότερες χορδές στο τόξο του από ό, τι θα φανταστήκατε, ειδικά όσον αφορά την αισθητική.

Το νέο Peugeot 408 είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο που πωλείται σε μια πολύ προσιτή τιμή που μας έκανε να ρωτήσουμε

Το Peugeot 408 είναι μαλακό. Είναι ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορούσαμε εύκολα να διασχίσουμε χώρες. Οι απορροφητές σοκ κάνουν θαύματα σε κανονικούς δρόμους και με λίγους θορύβους ελαστικών, αισθάνεται σαν να οδηγεί ένα πολύ πιο ακριβό πράγμα. Το 408 καταβροχθίζει εύκολα το macadam σε μακρά ταξίδια αυτοκινητοδρόμων, χωρίς να υπερβαίνει τα 70 μίλια την ώρα με τρόπο που θυμάται μεγάλους δρόμους πολυτελείας. Με τη λήψη μέσα, θα παρατηρήσετε αμέσως την απαλότητα του δέρματος Nappa των καθισμάτων, καθώς και την υποστήριξη που σας περιβάλλει με καθησυχαστικό τρόπο. Εάν επιλέγετε την έκδοση υψηλής ποιότητας, θα απολαύσετε ένα επίπεδη τιμόνι παρόμοιο με αυτό ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, στο οποίο γράφονται τα γράμματα “GT”. Ασυνήθιστα μικρό, αυτό το τιμόνι δίνει στο αυτοκίνητο ένα αίσθημα ευκινησίας που αρνείται το σχετικά μεγάλο αποτύπωμα του. Αυτό το αίσθημα πολυτέλειας εξακολουθεί να ενισχύεται από την εντυπωσιακή τεχνολογική πανοπλία του αυτοκινήτου.

Τι συμβαίνει μέσα στο Peugeot 408 ?

Η οθόνη αφής HD των 10 ιντσών είναι καθαρή και φωτεινή σαν ένα “πραγματικό” δισκίο και ακόμα κι αν χρειάζεται λίγο χρόνο για να συνηθίσετε στα μενού σας, υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε. Όπως η οδήγηση βοήθειας, η οποία κατευθύνει, επιταχύνει και φρένα για εσάς αν θέλετε? Κλιματισμός πολλαπλών όρων, για εξατομικευμένο έλεγχο της θερμοκρασίας. Προσαρμοστέα I-Toggles, τα οποία δίνουν γρήγορη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες και βοήθεια στάθμευσης 360 μοιρών, η οποία σας επιτρέπει να γλιστρήσετε στις πιο περιορισμένες περιοχές. Τα καθίσματα οδηγού και επιβατών μπορούν επίσης να έχουν σύστημα μασάζ. Αλλά πάνω απ ‘όλα, υπάρχουν σπυράκια. Ξέρετε, φυσικά, αναλογικά κουμπιά. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να δει κανείς σε άλλα νέα αυτοκίνητα που συχνά τους εγκαταλείπουν υπέρ της απτικής αφής. Όλα αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται ευγενικά μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικά πολυτελές σετ.

New Peugeot 408: Περισσότερο από € 50.000 κατά την εκτόξευσή του !

Επισκόπηση του νέου Peugeot 408 ? Ναι, αν το θεωρήσουμε, στην αρχή, θα προσφερθεί ένα μόνο υψηλό φινίρισμα κατά την εκτόξευση.

Zapping auto moto fiat topolino dolcevita: επί του ultra trendy micro-city

 <p>© Thomas Antoine</p>
<p>“Width =” 750 “Ύψος =” 410 ” /></p>
<p><img decoding=408 στην πρώτη τάξη

Έτσι, η πρώτη έκδοση Peugeot 408 θα έχει την υπέροχη της Μπλε χρώμα εμμονής, θα την βάλει Αεροδυναμικές φιάλες 20 “, και θα ξεκινήσει ιδιαίτερα τον πιο ισχυρό κινητήρα στην περιοχή. Πρόκειται για ένα Επαναφορτιζόμενη υβριδοποίηση σωρευτική 225 hp που υπόσχεται πάνω από 50 χλμ. Ηλεκτρική αυτονομία 100% και η οποία θα παραδοθεί με ένα Φορτιστής 7,4 kW.

Περιορισμένη προσφορά

Παράλληλα, το άνοιγμα των παραγγελιών του νέου Peugeot 408 θα συνοδεύεται από μια προσφορά που προορίζεται για 300 οχήματα, μόνο στην ιστοσελίδα του Peugeot Store. Τα άτομα θα μπορούν να το αποκτήσουν στο LLD για ένα ενοικίαση € 490/μήνα, Μετά από φωτισμό με μια πρώτη μηνιαία πληρωμή που ανέρχεται σε € 7.900, όταν θα μειωθεί στα € 5.800 για επιχειρηματικούς στόλους. Ένα οδυνηρό στο οποίο θα είναι δυνατόν να αποκοπεί € 1.000 οικολογικά μπόνους.

Πολύ πιο προσιτό σε επίπεδο εισόδου

Για να αποκτήσετε χαμηλότερη τιμή σε χαμηλότερη τιμή, θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές ακόμη εβδομάδες πριν από την αποκάλυψη του πλήρους δικτύου τιμών. Σε αυτό το σημείο μπορούν να επαληθευτούν οι προβλέψεις αυτο-κίνητρου ή όχι. Αλλά με ένα 130 hp μπλοκ που σχετίζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο EAT8, Το εισιτήριο εισόδου της νέας λιοντάρι δύσκολα θα πρέπει να καθιερωθεί κάτω από 35.000 €.
Τα νέα του Peugeot 408:
Το Peugeot 408 είναι ήδη εκτεθειμένο … στο Louvre Lens
Peugeot 408 PSE: Ποιες είναι οι πιθανότητές του να δει το φως της ημέρας ?
Peugeot 408 SW: Πώς θα μπορούσε να μοιάζει το διάλειμμα ?