Netflix για Windows – Κατεβάστε το δωρεάν από το Uptodown, Download Netflix (Free) – Clubic

Υπολογιστής Netflix

Ανοησία Λειτουργεί σύμφωνα με ένα μηνιαίο μοντέλο συνδρομής, με διαφορετικά σχέδια που ποικίλλουν σε αριθμό διαθέσιμων οθονών και διάδοσης. Χωρίς ενοχλητική διαφήμιση, εγγυάται μια εμπειρία προβολής χωρίς διακοπή.

Ανοησία

Το Netflix είναι το πρόγραμμα Netflix για PC, χάρη στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον τεράστιο κατάλογο της πιο διάσημης πλατφόρμας βίντεο στον κόσμο στον υπολογιστή σας. Εάν διαθέτετε λειτουργικό σύστημα των Windows, αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε ταινία ή σειρά χάρη σε μια τέλεια προσαρμοσμένη διεπαφή.

Μόλις ανοίξετε το Netflix, απλά πρέπει να μεταβείτε στο προφίλ σας, αν μοιράζεστε τον λογαριασμό με άλλους χρήστες, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του καταλόγου. Πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για μια πλατφόρμα κατόπιν αιτήματος του οποίου ο αλγόριθμος οργανώνει ταινίες και σειρές σύμφωνα με τα γούστα σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να βρείτε κάτι που θέλετε να παρακολουθήσετε. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα δημιουργίας καταλόγων όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Netflix είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα και τους υπότιτλους κάθε περιεχομένου σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου δημοσιεύεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 190 χώρες, πράγμα που σημαίνει ότι πολλές ταινίες και σειρές έχουν διπλασιαστεί σε διάφορες γλώσσες.

Με τη λήψη της εφαρμογής Netflix για Windows, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές στον υπολογιστή σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης. Έτσι μπορείτε να δείτε το περιεχόμενό σας σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως με την έκδοση Android.

Αναθεώρηση από τον Carlos Martínez που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptododown

Περισσότερες πληροφορίες

Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα
Κατηγορία Κινηματογράφος
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Ανοησία

Το Netflix είναι μια πλατφόρμα SVOD. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την ηλεκτρονική υπηρεσία συνδρομής, αλλά και σε υπολογιστή, τηλέφωνο, tablet, έξυπνη τηλεόραση, παίκτη πολυμέσων, κονσόλα παιχνιδιών κ.λπ.

3.4 (2501 σημειώσεις)

37291 ( 30 μέρες )

Δείτε τον ιστότοπο

Κατεβάστε για αντρόιντ

Κατεβάστε για iOS

Κατεβάστε Για παράθυρα

Προτείνετε το: thumb_up thumb_down

Το Netflix είναι μια πλατφόρμα βίντεο. Υπάρχει μια ευρεία προσφορά σειράς, ταινιών, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια και εκπομπές. Το Netflix είναι μια προσβάσιμη ηλεκτρονική υπηρεσία και σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών: υπολογιστές (Windows, Mac), smartphones (iOS Application, Android), έξυπνη τηλεόραση, κονσόλες παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Netflix ?

Σύλλογος

Προτείνοντας αρχικά έναν ιστότοπο ενοικίασης και αγοράς DVD, Netflix Inc. Ξεκίνησε στην αγορά ροής βίντεο το 2007 και ξεκίνησε την πλατφόρμα SVOD στη Γαλλία το 2014. Σήμερα, αυτή η ηλεκτρονική υπηρεσία είναι γνωστή παγκοσμίως και διαθέτει περισσότερους από 230 εκατομμύρια χρήστες (εραστές κινηματογράφου, ποπ κουλτούρα κ.λπ.). Είναι παρούσα σε 190 χώρες και περίπου τριάντα γλώσσες. Η Netflix έχει περισσότερα από 4000 έργα στην προσφορά της: ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια, αλλά και manga, τηλεοπτικές εκπομπές πραγματικότητας, ντοκιμαντέρ κ.λπ.

Σύλλογος

Όπως οι ανταγωνιστές της Disney+ ή Apple TV+, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πρωτότυπες σειρές και ταινίες. Μεταξύ των πρώτων επιτυχιών του Netflix, υπάρχουν έργα όπως Το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο ή Σπίτι από τραπουλόχαρτα. Αυτό το τελευταίο έργο έλαβε 3 βραβεία Primetime Emmy, ένα πρώτο στην ιστορία του SVOD στο Διαδίκτυο. Ονομάζεται τακτικά, η υπηρεσία Netflix κέρδισε επίσης Oscars και κατάφερε να καινοτομήσει προσφέροντας διαδραστικό περιεχόμενο.

Αυτή η εφαρμογή streaming απευθύνεται σε όλα τα ακροατήρια, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών (μπορούν επίσης να έχουν ειδικό λογαριασμό, με κατάλληλα προγράμματα). Περιλαμβάνονται όλα τα στυλ έργων: δράση, φρίκη, δράμα, κωμωδία, περιπέτεια και πολλά άλλα.

Ο κατάλογος Netflix

Σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές όπως η Disney+ που έχουν περισσότερο οικογενειακό προσανατολισμό, η Netflix έχει εξαιρετικά ποικίλο περιεχόμενο. Οι καλύτερες ταινίες και σειρές επισημαίνονται και ταξινομούνται με το είδος. Εδώ, για παράδειγμα, μερικά από τα έργα που αναφέρονται:

 • Δράση και περιπέτεια: Lupine, Narcos, Gotham, Wonder Woman, Bad Boys, Mission Impossible, The Patriot ..
 • Το ταξίδι του Anime: Chihiro και πολλές άλλες κινούμενες ταινίες από τον σκηνοθέτη Miyazaki, The Witcher: The Wolf’s Nightmare, Naruto Films and Series, Επτά θανατηφόρες αμαρτίες, Demon Slayer ..
 • Κωμωδία: Δέκα τοις εκατό, Ginny & Georgia, Big Bang Theory, Unbreakable Kimmy Schmidt, The It Crowd, The Good Place ..
 • Dramas: The Crown, Peaky Blinders, Borgen, Ανθρώπινο, εφευρένοντας την Άννα…
 • SF και Fantastic: Lucifer, Black Mirror, Stranger Things, Shadow & Bone, Sweet Tooth, Ακαδημία ομπρέλας, Adam In Time…
 • Υπάρχουν πολλά άλλα είδη: τρόμος, ρομαντισμός, αστυνομία, θρίλερ, ντοκιμαντέρ, stand-up κ.λπ.

Στα τελευταία νέα της, η Netflix ενδιαφέρεται επίσης για ζωντανή μορφή και πρόσφατα μεταδίδει μια ζωντανή εκπομπή stand-up. Μια νέα επιλογή, με τη μορφή ενός κουμπιού “Watch Live”, έχει προστεθεί για την ευκαιρία στην πλατφόρμα SVOD. Σημειώστε ότι είναι επίσης δυνατό να παίξετε παιχνίδια στο Netflix.

Εξατομίκευση των αποτελεσμάτων

Η Netflix εξατομικεύει τα αποτελέσματα και επιστρέφει στους συνδρομητές των προγραμμάτων που εμπνέονται από τα δεδομένα που συλλέγονται στις τελευταίες προβολές τους. Ο αλγόριθμος αυτής της πλατφόρμας SVOD αναλύει, στην πραγματικότητα, τις ταινίες και τις σειρές που παρακολουθούνται από τους χρήστες και κάνουν προτάσεις. Προσαρμόζει επίσης την αρχική σελίδα με τα γούστα του θεατή εξαλείφοντας αυτόματα συγκεκριμένο περιεχόμενο. Για παράδειγμα, αν παρακολουθήσουμε μια ταινία ντοκιμαντέρ, τότε άλλη, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι, κατά τη διάρκεια μιας επόμενης χρήσης, η σελίδα ανεβαίνει όλα τα προγράμματα του ίδιου τύπου.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι συνδρομητές μπορούν να υποδεικνύουν τις προτιμήσεις τους, προτιμώντας μια ταινία, σειρά, ντοκιμαντέρ κ.λπ. Μπορούμε :

 • Κάντε κλικ σε ένα εικονίδιο ανυψωμένου αντίχειρα για να πείτε ότι μας άρεσε μια παραγωγή.
 • Κάντε κλικ σε ένα εικονίδιο με δύο ίντσες για να πείτε ότι αγαπήσαμε πραγματικά ένα πρόγραμμα.
 • Κάντε κλικ σε ένα εικονίδιο in -form που χαμηλώνει για να πει στο Netflix ότι μισήσαμε μια ταινία ή άλλο.

Ο αλγόριθμος βασίζεται επίσης στον κατάλογο των αγαπημένων των συνδρομητών του για να τελειοποιήσει τις συστάσεις του.

Χαρακτηριστικά Netflix

Πρώτα απ ‘όλα, η Netflix επιτρέπει στους συνδρομητές του να δημιουργούν εξατομικευμένα προφίλ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα avatar, τη γλώσσα του λογαριασμού σας, την ηλικιακή του κατηγορία (για το φιλτράρισμα των προγραμμάτων νεολαίας) και να επιλέξετε αυτόματες επιλογές ανάγνωσης (επεισόδιο ανάγνωσης ανά επεισόδιο, σεζόν μετά την εποχή, διαβάζοντας ένα τρέιλερ κατά τη διάρκεια της πλοήγησης κλπ.Ουσία.

Η αρχική σελίδα της πλατφόρμας ροής Netflix είναι οργανωμένη ως εξής:

 • Βρίσκουμε πρώτα τη λίστα των αγαπημένων του, τότε οι ταινίες και οι σειρές που βλέπουν.
 • Στη συνέχεια, η υπηρεσία παρουσιάζει τις ειδήσεις, τις τάσεις της στιγμής και το περιεχόμενο που εκτιμάται από τους άλλους συνδρομητές.
 • Στη συνέχεια, έρχεται μια επιλογή ταινιών και σειρών με θέμα, σύμφωνα με τα γούστα χρήστη.
 • Προσφέρονται επίσης κορυφαίες καλύτερες ταινίες ή σειρές.

Στο ανώτερο banner, υπάρχει επίσης γρήγορη πρόσβαση σε νέα προϊόντα, περιεχόμενο για τη νεολαία ή γλωσσικά προγράμματα. Αυτή η πλατφόρμα ροής βίντεο σάς επιτρέπει να βρείτε περιεχόμενο σε περίπου τριάντα γλώσσες, είτε σε μεταγλωττισμένη ή υπότιτλος έκδοση. Στη γαλλική έκδοση της πλατφόρμας Netflix, τα φίλτρα καθιστούν επίσης δυνατή την επιστροφή των προγραμμάτων British, European, American κ.λπ. Οι ειδοποιήσεις παρέχουν συνδρομητές στις ειδήσεις του περιεχομένου που ακολουθείται ή σε μελλοντική ημερομηνία κυκλοφορίας. Μια έξυπνη αναζήτηση είναι επίσης διαθέσιμη.

Με την πτήση πάνω από τη μικρογραφία ενός βίντεο (ταινία, ντοκιμαντέρ, σειρές ή άλλο), μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ σας για μινιατούρα, όπως το έργο ή να μην προσθέσετε στην αγαπημένη σας λίστα. Μερικές πληροφορίες δίνονται: Ποσοστό σύστασης, νόμιμη ηλικία, διάρκεια, ποιότητα του βίντεο, ετικέτες. Τα Vignettes δείχνουν επίσης εάν η ταινία είναι μέρος της κορυφαίης 10 ή εάν είναι διαθέσιμη μια νέα σεζόν σειράς.

Κάνοντας κλικ για να έχετε περισσότερες πληροφορίες, έχουμε πρόσβαση σε ένα λεπτομερές φύλλο, με πρόσθετα δεδομένα (διανομή, υλοποίηση, φύλο, συλλογή, παρόμοιοι τίτλοι, ρυμουλκούμενο κ.λπ.Ουσία. Μπορούμε επίσης, αν πρόκειται για σειρά ή ντοκιμαντέρ σε διάφορα μέρη, συμβουλευτείτε τις εποχές και τα επεισόδια διαθέσιμα (με μια σύντομη περίληψη).

Μόλις ξεκινήσει το περιεχόμενο, οι επιλογές είναι κλασικές: ανάγνωση, προώθηση ή πτώση κατά 10 δευτερόλεπτα, προσαρμογή όγκου, πηγαίνοντας στο επόμενο επεισόδιο, υπότιτλοι, ταχύτητα ανάγνωσης, πλήρη οθόνη. Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών Netflix, μπορούμε να αναφέρουμε συγκεκριμένα τη λήψη περιεχομένου για προβολή εκτός σύνδεσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Netflix ?

Το Netflix είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο, αλλά και με τη μορφή μιας εφαρμογής. Μπορούμε να συμβουλευτούμε αυτήν την πλατφόρμα βίντεο κατόπιν ζήτησης σε διαφορετικές συσκευές:

 • Υπολογιστές (Windows, Mac, κ.λπ.Ουσία.
 • Κινητά τηλέφωνα και δισκία (iOS, Android).
 • Εξυπνη τηλεόραση.
 • Αναγνώστες Blu-ray.
 • Αποκωδικοποιητές (πορτοκαλί, SFR, bbox).
 • Αναγνώστες ροής (Apple TV, Chromecast, κ.λπ.Ουσία.
 • Οι κονσόλες παιχνιδιών PS3, PS4, PS5 και XBOX (360, μία, Σειρά Χ και S).

Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 5 προφίλ ανά λογαριασμό. Ο αριθμός των συσκευών ποικίλλει ανάλογα με τις συνδρομές (βλ. Παρακάτω).

Πώς να εγγραφείτε στο Netflix ?

Για να χρησιμοποιήσετε το Netflix, είναι απαραίτητο να λάβετε συνδρομή στην πλατφόρμα και να δημιουργήσετε λογαριασμό. Απλά μεταβείτε στην επίσημη σελίδα αυτής της υπηρεσίας ροής βίντεο, αναφέρετε το email σας και ακολουθήστε μερικά βήματα για εγγραφή.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι (δεν υπάρχει δοκιμαστική έκδοση):

 • Η βασική συνδρομή με τη διαφήμιση, σε τιμή 5,99 ευρώ το μήνα: περιλαμβάνει διαφημίσεις και περιορίζει τη διαθεσιμότητα προγραμμάτων. Τα κινητά παιχνίδια είναι απεριόριστα προσβάσιμα. Μπορούμε να δούμε τα βίντεο HD σε μία συσκευή.
 • Η βασική συνδρομή, σε τιμή 8,99 ευρώ το μήνα δίνει πρόσβαση σε απεριόριστο περιεχόμενο και παιχνίδια, αλλά δεν περιέχει διαφήμιση. Περιλαμβάνει τη λειτουργικότητα λήψης.
 • Η τυπική συνδρομή, σε τιμή 13,49 ευρώ το μήνα, δίνει πρόσβαση, εκτός από τις προηγούμενες επιλογές, σε δύο συσκευές τη φορά και στο Full HD.
 • Η συνδρομή Premium, σε τιμή 17,99 ευρώ το μήνα, δίνει πρόσβαση στο Ultra HD, 4 αεροσκάφη ταυτόχρονα καθώς και βελτιωμένο ήχο. Μπορείτε να κατεβάσετε προγράμματα από 6 συσκευές.

Καλό σχέδιο: Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Netflix και πολλά άλλα

Για να αποθηκεύσετε μερικές από τις συνδρομές ροής βίντεο, είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix μέσω του καναλιού+. Στην πραγματικότητα, στο κατάστημα αυτής της υπηρεσίας, η προσφορά Canal+ Séries στην αποθήκη αυτής της υπηρεσίας. Εκτός από τα κανάλια Canal+, αυτός ο τύπος παρέχει προγράμματα SVOD από OCS, Paramount+, Disney+και Netflix (Standard).

Το σύνολο είναι διαθέσιμο σε τιμή 25,99 ευρώ το μήνα σε μηνιαία συνδρομή. Υπάρχει επίσης ένας τύπος 24 μηνών.

Εναλλακτικές λύσεις Netflix

Εάν το Netflix είναι ο ηγέτης στη ροή βίντεο, ο ανταγωνισμός είναι μάλλον σκληρός. Ας αναφέρουμε ιδιαίτερα την πλατφόρμα βίντεο Amazon Prime, με πιο προσιτές τιμές και τα πολλά πρωτότυπα προγράμματα (οι τελευταίοι από εμάς, τα δαχτυλίδια της εξουσίας κ.λπ.Ουσία.

Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε την πλατφόρμα Disney+, η οποία έχει επίσης πιο ελκυστικές τιμές. Το μεγάλο πλεονέκτημά του, εκτός από την Disney Classics, είναι να προσφέρει αποκλειστικές άδειες, αγαπητέ στην ποπ κουλτούρα: Star Wars, Marvel, Pixar, κλπ. Με την προσφορά αστέρων, αυτή η υπηρεσία streaming προσπαθεί επίσης να επεκτείνει την προσφορά ενηλίκων της.

Τέλος, ας αναφέρουμε την πλατφόρμα Apple TV+, η οποία έχει στοιχηματίσει στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Οπτικά υψηλότερα από τους ανταγωνιστές του, περιέχει εξαιρετικά προγράμματα.

Netflix για Windows

Ανοησία

Netflix: Εξερευνήστε ένα ατελείωτο σύμπαν ψυχαγωγίας !

Βυθιστείτε στον κόσμο του Netflix, όπου οι πιο συναρπαστικές ιστορίες ζωντανεύουν στο χέρι. Ανακαλύψτε κινηματογραφική υψηλής ποιότητας, Ανακαλύψτε σειρές από όλο τον κόσμο Και απολαύστε έναν ατελείωτο μαραθώνιο των αγαπημένων σας ειδών. Μην περιμένετε πια για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας ! Κατεβάστε το Netflix σήμερα και ξεκινήστε την κινηματογραφική σας περιπέτεια.

Κινηματογραφική ποικιλομορφία στην τσέπη σας !

Η Netflix έχει τοποθετηθεί ως η κορυφαία πλατφόρμα συνεχούς ροής, προσφέροντας έναν μεγάλο κατάλογο ταινιών, σειρών, ντοκιμαντέρ και προγραμμάτων για παιδιά. Χάρη στην απλή διεπαφή του, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προφίλ, να λάβουν Συστάσεις που βασίζονται σε προτιμήσεις και δημιουργούν εξατομικευμένες λίστες Περιεχόμενο για να δείτε αργότερα. Επιπλέον, το Netflix σάς επιτρέπει να κατεβάσετε το περιεχόμενο για να το εξετάσετε εκτός σύνδεσης, γεγονός που διευκολύνει τη χρήση του σε καταστάσεις χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Η εφαρμογή διακρίνεται από την ταχύτητα και τη ρευστότητα της. Ακόμη και κατά τη διαχείριση μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων, όπως στην περίπτωση σειράς με αρκετές εποχές σε βέλτιστη ποιότητα, η πλατφόρμα Εμφανίζει μια βέλτιστη απόκριση και χρόνο λήψης.

Το Netflix είναι πολύ εύκολα ενσωματωμένο σε ένα μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συσκευών και συστημάτων. Επιπλέον, επιτρέπει τη σύνδεση στα κοινωνικά δίκτυα να μοιράζονται συστάσεις και να δείτε τι εκτιμούν οι φίλοι σας. Η ενσωμάτωση είναι υγρή, εγγυώντας μια εμπειρία χρήστη χωρίς διακοπή.

Η Netflix έχει αφιερώσει πολλές προσπάθειες για την παροχή μιας διαισθητικής και ικανοποιητικής εμπειρίας. Επιλογή περιεχομένου βασισμένου σε αλγόριθμους στο ευκολία επανάληψης των επεισοδίων όπου τα αφήσατε, Η εφαρμογή επικεντρώνεται στην άνεση του χρήστη. Η πιθανότητα αλλαγής της γλώσσας και των υπότιτλων είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για την παγκόσμια προσβασιμότητα.

Ανοησία Λειτουργεί σύμφωνα με ένα μηνιαίο μοντέλο συνδρομής, με διαφορετικά σχέδια που ποικίλλουν σε αριθμό διαθέσιμων οθονών και διάδοσης. Χωρίς ενοχλητική διαφήμιση, εγγυάται μια εμπειρία προβολής χωρίς διακοπή.

Διατίθεται σε ένα Μεγάλη ποικιλία συσκευών, smartphones και tablet με έξυπνες τηλεοράσεις Και στις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, το Netflix ευνοεί την προσβασιμότητα. Προσφέρει επίσης επιλογές περιγραφής ήχου για ορισμένους τίτλους, για χρήστες με οπτικές αναπηρίες.

Παρά την παρουσία πολλών υπηρεσιών streaming στην αγορά, όπως το HBO Max, Disney+ και Amazon Prime Video, η Netflix συνεχίζει να ξεχωρίζει με τον τεράστιο κατάλογό του και την πρωτότυπη παραγωγή περιεχομένου. Κάθε πλατφόρμα έχει τη γοητεία της, αλλά Η Netflix ήταν σε θέση να παραμείνει πολύ σχετική.

Οι αγαπημένες μας σειρές και ταινίες, όπου κι αν πάμε

Η Netflix, με τον τεράστιο κατάλογό του και τη συνεχή καινοτομία στο πρωτότυπο περιεχόμενο, έχει δημιουργηθεί σταθερά ως η αγαπημένη πλατφόρμα συνεχούς ροής πολλών χρηστών. Η ικανότητά του να προβλέπει και να προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς, που συνδέονται με τη βελτιστοποιημένη εμπειρία των χρηστών, έχει εξασφαλίσει την κυρίαρχη θέση του. Αν και είναι στο πρόσωπο του αυξανόμενου ανταγωνισμού, η δέσμευσή του στο ποικιλομορφία και ποιότητα του περιεχομένου Αξιοσημείωτα υπολείμματα. Για όσους αναζητούν μια πρώτη εμπειρία ψυχαγωγίας, η Netflix είναι αναμφισβήτητα μια σοφή επιλογή.

 • Amplio catálogo de contenidos
 • Υψηλής ποιότητας πρωτότυπες παραγωγές
 • Διέγερση ενστικτώδης και φιλικός