Κατάλογοι Netflix US και FR: Διαφορές και πρόσβαση με VPN, Netflix US: Top 5 ταινίες διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στη ροή

5 ταινίες για να ανακαλύψετε στον κατάλογο Netflix US (και πώς να τους ξεκλειδώσετε)

Contents

Η μέθοδος για Ξεκλειδώστε το Netflix από τη Γαλλία Μάλλον απλά υπολείμματα. Συγκεκριμένα, χρειάζεστε ένα VPN. Αυτό το λογισμικό είναι απαραίτητο για την απόκτηση μιας αμερικανικής διεύθυνσης IP και επομένως προσομοιώνει την παρουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόλις ολοκληρωθεί, απλώς συνδεθείτε στο Netflix.

Netflix US και FR καταλόγους: Διαφορές και πρόσβαση με VPN

Διαφορές στις ΗΠΑ και στους καταλόγους του Netflix

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι χρήστες του Διαδικτύου παίρνουν μια προσφορά VPN είναι η πιθανότηταΠεριορισμένο περιεχόμενο πρόσβασης. Μεταξύ αυτών, οι καταναλωτές VPN αγαπούν ιδιαίτερα τις ταινίες και τις σειρές, διαθέσιμες ιδιαίτερα στις πλατφόρμες του ροή. Επομένως, το Netflix US βρίσκεται στο Crosshairs ως μία από τις πλατφόρμες πλουσιότερες στο οπτικοακουστικό περιεχόμενο σήμερα.

Η υπηρεσία βίντεο on -demand έχει διαφορετικούς καταλόγους ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή του χρήστη. Οι ταινίες και οι σειρές που είναι ορατές στη Γαλλία δεν είναι τα ίδια με αυτά που προσφέρονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα. Η χώρα που δημιουργεί τις μετράει την πλατφόρμα 2.000 ακόμη περιεχόμενο στον κατάλογό του που στη Γαλλία. Τι να ανακατεύουμε την περιέργεια των κινηματογραφιστών και να δικαιολογήσουν την απόκτηση ενός VPN για να παρακολουθήσουν τα προγράμματα Netflix US.

Διαφορές στους καταλόγους Netflix μεταξύ Γαλλίας και Ηνωμένων Πολιτειών

Από την άφιξή του στη Γαλλία το 2014, το ροή Ο Αμερικανός εφαρμόζει μια πολιτική διαφοροποίησης των καταλόγων της. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από διάφορους νομικούς λόγους και οδηγεί σε διαφορετικό περιεχόμενο ανάλογα με την εθνικότητα του χρήστη.

Οι διαφορές μεταξύ της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στο Netflix

Υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές μεταξύ του καταλόγου FR και του αμερικανικού καταλόγου του Netflix.

Γιατί οι κατάλογοι Netflix διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα ?

Οι νομικοί περιορισμοί της διάδοσης προγραμμάτων οδηγούν σε διαφοροποίηση των καταλόγων Netflix ανάλογα με τη χώρα. Πράγματι, οι παραγωγοί δεν πωλούν απαραιτήτως Η άδεια λειτουργίας περιεχομένου σε όλες τις χώρες του κόσμου. Γενικά, η πλατφόρμα διαπραγματεύεται συμβάσεις με τηλεοπτικά κανάλια ή διανομείς για να ενσωματώσει ένα πρόγραμμα στον κατάλογό του. Οι συμφωνίες που προκύπτουν από αυτό υπογράφονται για περιορισμένη περίοδο και καθορισμένη γεωγραφική περιοχή. Δεν είναι διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο στις ίδιες ημερομηνίες σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, ορισμένες χώρες επιβάλλουν τους δικούς τους περιορισμούς στην πλατφόρμα. Είτε να λογοκρίνετε ορισμένους τύπους λόγου είτε να αποφύγετε την προσέγγιση ορισμένων θεμάτων, ταινιών ή σειράς Netflix μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τη χώρα. Τα αποσπάσματα μερικές φορές διαγράφονται, ακριβώς όπως τα επεισόδια όταν θεωρούνται συγκλονιστικά για τους κατοίκους. Ωστε να αντιστοιχούν στα έθιμα των χωρών Όπου είναι καθιερωμένη, η πλατφόρμα του ροή Πρέπει να κάνετε θυσίες και να συμφωνήσετε να διακόψετε τον κατάλογό σας.

Για να επιστρέψετε στην περίπτωση της Γαλλίας, η δικαιολογία είναι αρκετά διαφορετική. Αρκετοί νόμοι που ισχύουν στη χώρα, ομαδοποιημένες με το όνομαΓαλλική πολιτιστική εξαίρεση, Στόχος προστασία της εθνικής δημιουργίας. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς της Γαλλίας δεσμεύονται να επισημάνουν ένα καθορισμένο μέρος του γαλλικού περιεχομένου. Τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια, καθώς οι πλατφόρμες VOD πρέπει επομένως να κάνουν τις γαλλικές παραγωγές προσβάσιμες για την υποστήριξη της εθνικής οικονομίας. Έτσι, η Γαλλία απαιτεί από τη Netflix να συμπεριλάβει ένα μεγάλο μέρος των εθνικών ταινιών και σειρών στον κατάλογό της.

Η χρονολογία των μέσων ενημέρωσης

Ένας άλλος σημαντικός νόμος στη Γαλλία επηρεάζει τον κατάλογο Netflix: Η χρονολογία των μέσων ενημέρωσης. Ορίζει τη σειρά και τον χρόνο διάδοσης ενός προγράμματος Ανάλογα με τις διάφορες μεθόδους λειτουργίας. Μια ταινία θα κυκλοφορήσει γενικά στον κινηματογράφο και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη σε DVD μέσα σε 4 μήνες. Είναι μόνο 8 έως 30 μήνες μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας ότι η ταινία θα είναι ορατή στη μικρή οθόνη σύμφωνα με τις συμφωνίες που συνάπτονται με τα τηλεοπτικά κανάλια. Οι πλατφόρμες VOD έτσι ώστε η Netflix να μπορεί να διανείμει μόνο την ταινία 30 έως 36 μήνες μετά την πρώτη του εκπομπή. Αυτή η χρονολογία στοχεύει στην προστασία του παραδοσιακού λειτουργικού συστήματος κινηματογράφων.

Μερικά παραδείγματα περιεχομένου Netflix προσβάσιμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Στις ΗΠΑ, Η πλατφόρμα Netflix διαθέτει περίπου 6.000 περιεχόμενο, Σε συνδυασμό ταινιών και σειρών. Αυτός ο αριθμός θα κάνει τους Γάλλους κινηματογραφιστές χλωμό με φθόνο που έχουν πρόσβαση σε 2.000 λιγότερα προγράμματα από τους Αμερικανούς ομολόγους τους. Μεταξύ άλλων, ο κατάλογος των ΗΠΑ του Netflix έχει τις ακόλουθες ταινίες και σειρές, μη διαθέσιμη στη Γαλλία:

 • Δεξιός ;
 • Δίδυμες κορυφές ;
 • Το γραφείο των ΗΠΑ ;
 • Το δεύτερο και το τρίτο μέρος του Saga Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ;
 • Συμμορίες της Νέας Υόρκης ;
 • Ευρεία Εκκλησία ;
 • Στην πιο βίαιηΕτος.

Αυτό το πάνελ θα είναι αναμφισβήτητα αρκετό για να αποπλανήσει τους Γάλλους χρήστες του Netflix που εξακολουθούν να δίσταζαν Εγγραφείτε σε προσφορά VPN. Αυτά επιτρέπουν την πρόσβαση σε ολόκληρο τον αμερικανικό κατάλογο χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον καναπέ του. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε έναν υπολογιστή, αλλά και σε πολλά κουτιά τριπλούς παίζω στην οποία μπορεί επίσης να εφαρμοστεί ένα VPN.

Διαβάστε επίσης τη σύγκριση των κιβωτίων Internet με το Netflix περιλαμβάνεται

Εγγραφείτε σε μια προσφορά VPN για να ξεκλειδώσετε το Netflix US

Εάν τα προαναφερθέντα προγράμματα έχουν χρησιμοποιήσει το στόμα των καταναλωτών, πιθανότατα θα θέλουν να μάθουν Πώς να εγγραφείτε σε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το Netflix US. Η διαδικασία είναι απλή και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες, εκτός από τη δυνατότητα προβολής περιορισμένου περιεχομένου.

VPNs για να απολαύσετε πλήρως το Netflix US

Τα VPN προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για να απολαύσετε πλήρως τη ροή.

Γιατί και πώς να εγγραφείτε σε ένα VPN ?

VPN, ή εικονικά ιδιωτικά δίκτυα, Μην ανοίξετε μόνο τις πόρτες του Netflix στα γαλλικά. Πέρα από αυτή την τρέχουσα χρήση, άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα περιμένουν τους συνδρομητές VPN. Αυτά είναι ιδιαίτερα τα εξής:

 • Προστατέψτε τον εαυτό σας από εικονικές απειλές μέσω κρυπτογράφησης δεδομένων
 • Απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας για να παραμείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο
 • Επεξεργαστείτε τη θέση του για να απενεργοποιήσετε τις στοχοθετημένες διαφημίσεις
 • Ξεκλειδώστε ιστοσελίδες απρόσιτες από τη χώρα καταγωγής του
 • Πηγαίνετε γύρω από τη λογοκρισία και αποτρέψτε την κυβερνητική επιτήρηση.

Οι λόγοι που μπορούν να ωθήσουν τους χρήστες του Διαδικτύου να εγγραφούν σε μια προσφορά VPN είναι επομένως πολυάριθμοι. Συγκεκριμένα, αυτό το εργαλείο προχωρά στην κρυπτογράφηση των δεδομένων και επιτρέπει Δημιουργήστε μια προνομιακή σήραγγα σύνδεσης. Ο χρησιμοποιούμενος διακομιστής θα είναι πολύ πιο ασφαλής από το παραδοσιακό WiFi και θα προστατεύσει περαιτέρω τον καταναλωτή hacking. Για να εγγραφείτε σε ένα VPN, είναι συνήθως αρκετό για να μεταβείτε στον ιστότοπο ενός από αυτούς και να ακολουθήσετε το πρωτόκολλο εγκατάστασής του. Η διαδικασία πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά και δεν απαιτεί απαραιτήτως πολύ προηγμένη γνώση στην επιστήμη των υπολογιστών.

Η διανομή περιεχομένου Netflix US είναι παράνομη

Εάν αυτή είναι μια ευρεία χρήση μεταξύ των χρηστών VPN, η λήψη και η διάδοση του περιεχομένου από άλλες γεωγραφικές περιοχές είναι παράνομη στη Γαλλία. Τα προγράμματα των ΗΠΑ Netflix είναι πράγματι προστατεύεται από πνευματική ιδιοκτησία Και επομένως δεν ανήκουν στους καταναλωτές τους. Η υψηλή εξουσία για τη διάδοση των έργων και την προστασία των δικαιωμάτων στο Διαδίκτυο (Hadopi) εξασφαλίζει τη συμμόρφωση με τους νόμους. Αρχίζει συχνά τη δίωξη για τους παραβάτες.

Τα καλύτερα VPNs για να παρακολουθήσετε το Netflix US

Τώρα που ο χρήστης του Διαδικτύου κατανοεί τις τεχνικές και λειτουργικές πτυχές των VPN, έρχεται η ώρα επιλογής. Υπάρχουν πολλά κριτήρια σύγκρισης για τον προσδιορισμό ποιο είναι το καλύτερο VPN για να παρακολουθήσετε το Netflix US. Το σημαντικό είναι Επιλέξτε μια προσφορά με τουλάχιστον έναν αμερικανικό διακομιστή Για να ξεκλειδώσετε το Netflix US. Χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό, θα είναι αδύνατο για το χρήστη να έχει πρόσβαση στον αμερικανικό κατάλογο. Μπορεί να πλοηγηθεί στο Netflix France ή να δει προγράμματα σε άλλες χώρες, αλλά όχι σε αυτά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια άλλη λιγότερο σημαντική πτυχή, αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει την επιλογή του καταναλωτή είναι η πιθανότηταπρόσβαση σε διακομιστές αφιερωμένους σε ροή. Ορισμένες μάρκες VPN προσφέρουν προσφορές επικεντρωμένες στο VOD και επισημαίνουν τις στην ιστοσελίδα τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με το Cyberghost VPN, μια υπηρεσία που έχει συγκεκριμένους διακομιστές για το ροή.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοVPN

Για να επωφεληθείτε από την καλύτερη δυνατή εμπειρία, είναι καλύτερο ευνοούν αξιόπιστα και ποιοτικά VPNs. Δεν είναι ίσες όλες οι προσφορές VPN. Οι χρήστες του Διαδικτύου παρατηρούν κυρίως μεγάλες διαφορές μεταξύ των δωρεάν προσφορών και των πληρωμένων υπηρεσιών. Γενικά, η πληρωμή VPN εγγυάται καλύτερη σύνδεση, πιο αποτελεσματική προστασία και περισσότερους διακομιστές. Ακόμα κι αν πρόκειται για ξοδεύοντας λίγα χρήματα, το παιχνίδι αξίζει το κερί. Το NORDVPN και το ExpressVPN είναι παραδείγματα καλών εμπορικών σημάτων που έχουν Αμερικανούς διακομιστές.

Λάβετε μια αμερικανική διεύθυνση IP με ένα VPN για να επωφεληθείτε από το Netflix US

Ένα VPN είναι ένα πολύ πρακτικό εργαλείο για Απόκρυψη ή τροποποίηση της διεύθυνσης IP σας. Αυτός ο κωδικός που συνδέεται με τη χώρα του χρήστη του Διαδικτύου και το σημείο σύνδεσης του καθιστά δυνατή την αναγνώριση και τη σύνδεση των ενέργειών του σε ένα συγκεκριμένο ίχνος. Έτσι εντοπίζονται οι παράνομες πρακτικές λήψης από τον Hadopi. Πολλοί καταναλωτές εγγραφούν σε ένα VPN για να τροποποιήσουν τη διεύθυνση IP τους προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο από άλλες γεωγραφικές περιοχές. Αυτό συμβαίνει ακριβώς για να ξεκλειδώσετε το Netflix US.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε μια προσφορά VPN, ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό ή την εφαρμογή. Μόλις εγκατασταθεί το VPN στη συσκευή, συνιστάται να διαγράψετε τα cookies σας και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας ή το τηλέφωνό σας. Αυτή η ταχεία διαδικασία θα επιτρέψειΔιαγράψτε οποιοδήποτε ίχνος προηγούμενων τοποθεσιών, Ειδικά στη Γαλλία. Στη συνέχεια, θα αρκεί για το χρήστη να συνδεθεί με το VPN του επιλέγοντας έναν αμερικανικό διακομιστή. Χάρη σε αυτή τη νέα τοποθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο χρήστης του Διαδικτύου μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του Netflix France σαν να ήταν λογαριασμός Netflix των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης πώς να έχετε πρόσβαση στο Netflix France από το εξωτερικό ?

Χρησιμοποιήστε το VPN για να παρακολουθήσετε τον αμερικανικό κατάλογο Netflix

Επομένως, ο κατάλογος Netflix US είναι επομένως ξεκλειδώνεται εύκολα επιλέγοντας έναν αμερικανικό διακομιστή από το VPN του. Σε μερικά κλικ, ο συνδρομητής ενεργεί σαν να ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να αφήσει την άνεση της διαμονής του. Από την πρακτική πλευρά, μερικές λεπτομέρειες εξακολουθούν να αξίζουν να καθοριστούν, ειδικά για το Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες VPN καθημερινά.

Τι θα συμβεί αν το VPN αποτύχει να ξεκλειδώσει το Netflix US ?

Εάν ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφηκε προηγουμένως, ο χρήστης του Διαδικτύου αποτυγχάνει να συνδεθεί στην πλατφόρμα στην έκδοση του σε όλο τον Ατλαντικό, μην πανικοβληθείτε. Υπάρχουν λύσεις. Ένα από αυτά αποτελείται ιδιαίτερα στο Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη από το πρόγραμμα περιήγησής σας, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Μια παλιά τοποθεσία θα μπορούσε ακόμα να είναι εκεί και να αποτρέψει τη δράση του VPN. Από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιούνται, ο πελάτης VPN μπορεί εύκολα να ελέγξει και να διαγράψει τα cookies του.

Το VPN αποτυγχάνει να ξεκλειδώσει το Netflix US

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το VPN μπορεί να μην καταφέρει να ξεκλειδώσει το Netflix.

Μια άλλη συχνά αποτελεσματική λύση για τους καταναλωτές προγραμμάτων VOD είναι Αλλάξτε τον επιλεγμένο διακομιστή στο VPN σας. Μερικοί διακομιστές ενδέχεται να μην είναι σε θέση να συνδεθούν με το Netflix, παρά το γεγονός ότι έχουν αμερικανική διεύθυνση IP. Το πιο απλό σε αυτή την περίπτωση είναι ακόμα να επιλέξετε έναν άλλο αμερικανικό διακομιστή και να δοκιμάσετε την τύχη σας μέχρι να δημιουργηθεί η σύνδεση.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών από τον προμηθευτή VPN

Σε περίπτωση που δεν καταβάλλεται καμία από αυτές τις συμβουλές, οι προμηθευτές VPN μπορούν να είναι μια καλή προσφυγή. Έχουν συχνάΈνας αποτελεσματικός και ανοιχτός τρόπος επαφής 24 ώρες την ημέρα, Όπως ένας αριθμός τηλεφώνου, μια γάτα ή μια διεύθυνση email. Η συμμετοχή στον προμηθευτή VPN παραμένει ο ταχύτερος τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων σας. Παρέχουν επίσης πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του προϊόντος τους και έχουν συμβουλές που ισχύουν απευθείας στο λογισμικό τους.

Συμβουλές και κόλπα για να παρακολουθήσετε το Netflix με ένα VPN

Πρέπει να σημειωθούν ορισμένες πρακτικές συμβουλές κατά τη χρήση της πλατφόρμας VOD. Οι χρήσεις διαφέρουν από τη μια χώρα στην άλλη και μερικά πράγματα είναι καλά να γνωρίζουν πριν εγγραφείτε σε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το Netflix US.

Το πρώτο από αυτά αφορά το γλωσσικό φράγμα. Είναι δυνατό για έναν γαλλικό συνδρομητή να παρακολουθήσει τις ταινίες και τις σειρές του στο Netflix με υπότιτλους στη γλώσσα του. Αλλά αυτός ο τύπος μετάφρασης δεν είναι απαραίτητα προσβάσιμος από τον ξένο κατάλογο. Η υποταγή για μειωμένη ακοή είναι συχνά διαθέσιμη σε μια πρωτότυπη έκδοση, επομένως στα Αγγλικά. Για όσους δεν μιλούν καθόλου τη γλώσσα του Σαίξπηρ, θα είναι απαραίτητο να προσαρμοστεί. Μέσω επεκτάσεις, οι περισσότεροι geeks από αυτούς θα είναι σε θέση Προσθέστε τους δικούς τους υπότιτλους Netflix, Αλλά απαιτεί λίγο τεχνικό χειρισμό.

Μιλώντας για επεκτάσεις, τα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του Google Chrome, προσφέρουν πολλά για να διευκολύνουν τη χρήση VPNs. Μεταξύ αυτών, μερικοί επιτρέπουν Βάλτε τους αγαπημένους σας Αμερικανούς διακομιστές υπέρ του Προκειμένου να τα βρείτε πιο εύκολα με κάθε σύνδεση. Για τους χρήστες του Διαδικτύου που χρησιμοποιούν συχνά αμερικανικές διευθύνσεις IP για να συνδεθούν με το Netflix US, αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

5 ταινίες για να ανακαλύψετε στον κατάλογο Netflix US (και πώς να τους ξεκλειδώσετε)

Πολλοί ταξιδιώτες ή εκπατρισμένοι χρήστες το έχουν παρατηρήσει: οι καταλόγοι Netflix αλλάζουν ανάλογα με τη χώρα στην οποία είμαστε. Η πλατφόρμα προσαρμόζει πράγματι το περιεχόμενό της, δεδομένου ότι τα δικαιώματα διάχυσης κάθε χώρας. Στην πραγματικότητα, ορισμένες ταινίες δεν είναι διαθέσιμες από το Netflix FR, είναι σίγουρα από άλλη χώρα. Ένας από τους πιο παρεχόμενους καταλόγους είναι αναμφισβήτητα αυτός των ΗΠΑ. Ποιες είναι οι ταινίες που πρέπει να ανακαλύψετε στον αμερικανικό κατάλογο ? Ως ξεκλείδωμα του αμερικανικού καταλόγου της Netflix από τη Γαλλία ? Ποιο VPN θα επιλέξει να το επιτύχει ? Αυτό το άρθρο σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό.

Οι κορυφαίες 5 ταινίες που διατίθενται στο Streaming στο Netflix USA και όχι στη Γαλλία

Οι Αμερικανοί χρήστες της Netflix επωφελούνται από έναν κολοσσιαίο αριθμό βασικών, και αυτό αφορά τόσο τις ταινίες όσο και τις τηλεοπτικές σειρές. Ενώ στη Γαλλία, πρέπει να πολλαπλασιάσετε τις πλατφόρμες SVOD για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό της, η Netflix US συγκεντρώνει πολλές ταινίες που έχουν υποδεχτεί κριτική. Μεταξύ Κρατούμενοι, Πτώση του ουρανού ή ακόμη και Αδελίνη, Εδώ είναι οι 5 κορυφαίες ταινίες μας διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στο Netflix US (και όχι στον γαλλικό κατάλογο).

1 – Κρατούμενοι : Διατίθεται τώρα στο Netflix US

Μερικοί συνδρομητές ήταν σε θέση να χτυπήσουν όταν το είδαν να το βλέπουν αυτό Κρατούμενοι δεν ήταν προσβάσιμο μέσω της γαλλικής πλατφόρμας Netflix. Για να επωφεληθείτε από αυτό το απαραίτητο από τη Γαλλία, είναι πράγματι απαραίτητο να πάρετε μια συνδρομή Premium Video Premium. Ωστόσο, μην πανικοβληθείτε, η ταινία αποδεικνύεται ότι υπάρχει Στον κατάλογο Netflix US.

Παρακολουθήστε τους κρατούμενους που ρέουν στο Netflix US

Κρατούμενοι ειναι ενα εκ των Καλύτερες ταινίες με τον Jake Gyllenhaal. Σε αυτό το έργο, ο ηθοποιός ενσωματώνει τον ντετέκτιβ Λόκι που βρίσκει τον εαυτό του βυθισμένο σε μια περίπτωση αγνοουμένων κοριτσιών. Δίνει κυρίως την απάντηση στον Hugh Jackman, ο οποίος παίζει εδώ τον πατέρα ενός από τα δύο μικρά κορίτσια.

2 – Πτώση του ουρανού, Μια άλλη βασική ταινία στον αμερικανικό κατάλογο του γίγαντα SVOD

Σε μια εποχή που όλοι αναρωτιούνται που θα είναι ο επόμενος James Bond, μπορεί να είναι ενδιαφέρον να επαναλάβετε τα κλασικά. Δυστυχώς, πάλι, βρείτε Ροή 007 ταινίες δεν είναι εύκολο έργο. Στη Γαλλία, επιπλέον, δεν προσφέρει η πλατφόρμα SVOD Πτώση του ουρανού. Για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει να απευθυνθείτε στο πλάι των υπηρεσιών ενοικίασης ταινιών όπως VOD ή Apple TV Channel+.

Σε ποια πλατφόρμα ρέει η Skyfall;

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την άλλη πλευρά, όλοι οι συνδρομητές εκμεταλλεύονται Skyfall με τον Daniel Craig απευθείας στη συνδρομή Netflix τους. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κατάλογο των ΗΠΑ της πλατφόρμας από τη Γαλλία, απλώς ακολουθήστε τη μέθοδο που αναφέρεται στο τέλος αυτού του άρθρου. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, ένας χρήστης μπορεί πράγματι να προσομοιώσει την παρουσία του σε άλλη χώρα και ως εκ τούτου να ανυψώσει τα μπλοκαρίσματα όλων των ιστότοπων σε όλο τον κόσμο.

Επιλογή του VPN προσαρμοσμένη στο Netflix

Διαβάστε επίσης VPN για Netflix: Σύγκριση για να ξεκλειδώσετε τους καταλόγους FR/US

3 – Αδελίνη (Η ηλικία της αδελίνης): Επίσης διατίθεται στη ροή στο Netflix US

Αδελίνη, Ή Η ηλικία της αγαλίνης Στα αγγλικά, είναι μια ταινία του 2015 που βρίσκει το μεγαλείο του, ιδιαίτερα χάρη στην Tiktok που μεταδίδει τακτικά εκχυλίσματα. Δυστυχώς, αυτή η ταινία με τον Blake Lively είναι Διατίθεται μόνο στον κατάλογο των ΗΠΑ του Netflix. Στη Γαλλία, ήταν ο Salto που έλαβε τα δικαιώματα διάδοσης του έργου.

Παρακολουθήστε τη ροή Adaline από τη Γαλλία

Σε αυτή την ταινία, ο Blake Lively εκτελεί Adaline, μια νεαρή γυναίκα ηλικίας 29 ετών που σταμάτησε τη γήρανση μετά από ατύχημα. Ακόμη και αν έχουν περάσει 80 χρόνια, η Adaline δεν έχει γηράσσει. Αν και Η ιστορία του είναι απίστευτη, Η Adaline οδήγησε μια πολύ ζοφερή και μοναχική ύπαρξη μέχρι την ημέρα που διασχίζει το δρόμο σε ένα συγκεκριμένο Ellis Jones.

4 – Bac Nord, μια γαλλική ταινία προσβάσιμη σε όλους τους Αμερικανούς συνδρομητές από το Netflix

Μερικοί Οι γαλλικές ταινίες είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ Netflix, Αλλά όχι στον γαλλικό κατάλογο. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, Βόρεια δεξαμενή Με τον Gilles Lellouche. Από τη Γαλλία, πρέπει πραγματικά να έχετε μια συνδρομή Canal+ για να το εκμεταλλευτείτε. Ωστόσο, οι Γάλλοι που προτιμούσαν μια συνδρομή Netflix δεν πρέπει να παραδεχτούν την ήττα. Βόρεια δεξαμενή είναι πράγματι διαθέσιμο σε ροή απευθείας στον κατάλογο Netflix US.

Πού να παρακολουθήσετε τη ροή Bac Nord;

Ως υπενθύμιση, Βόρεια δεξαμενή Ανατολή Μια ταινία που κυκλοφόρησε το 2020 Βυθίζοντας μας μερικά χρόνια πίσω στις βόρειες περιοχές της Μασσαλίας. Στην προσπάθειά τους για βελτίωση, η ταξιαρχία που αποστέλλεται στο πεδίο θα αντιμετωπίσει επικίνδυνες καταστάσεις καθώς και το σύστημα δικαιοσύνης που τελικά θα στραφεί εναντίον τους.

Μεγέθυνση της χρονολογίας των μέσων της Γαλλίας

Διαβάστε επίσης πώς να δείτε ταινίες εκ των προτέρων πριν από την απελευθέρωσή τους στη Γαλλία ?

5 – Netflix US: Δυστοπία Επτά αδελφές (Τι συνέβη στη Δευτέρα) Επίσης στο διαδίκτυο

Αφού προσφερόταν στο OCS, Επτά αδελφές, Ή Τι συνέβη στη Δευτέρα Στο VO, δεν είναι πλέον διαθέσιμο στη Γαλλία. Για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει να περάσετε από μια πλατφόρμα ενοικίασης ταινιών όπως το Canal VOD, το Amazon ή ακόμα και το Rakuten TV. Ωστόσο, για Κοίτα Επτά αδελφές σε ροή, Παραμένει μια εναλλακτική λύση: Συνδεθείτε στον αμερικανικό κατάλογο του Netflix.

Επτά αδελφές διατίθενται σε ροή στο Netflix US

Επτά αδελφές μας παίρνει το 2073, σε έναν κόσμο όπου η γη μας έχει γίνει περισσότερο από υπερπλήρεις. Για να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε αυτήν την εβδομάδα, η κυβέρνηση επιβάλλει μια πολιτική παιδιού. Οι επτά αδελφές είναι έτσι κρυμμένες στο διαμέρισμά τους. Για να μην εντοπιστούν, μοιράζονται μια ενιαία ταυτότητα: αυτή του Karen Settman. Κάθε ονόματα την ημέρα της εβδομάδας, την ημέρα κατά την οποία αναλαμβάνει το ρόλο της Karen. Δυστυχώς, όλα θα αλλάξουν όταν η Δευτέρα εξαφανίζεται σε μυστηριώδεις συνθήκες.

Ποιο VPN θα επιλέξει να ξεκλειδώσει ταινίες από τον κατάλογο των ΗΠΑ του Netflix (και πώς να το κάνει) ?

Σε αντίθεση με ορισμένες ιδέες που έλαβαν, είναι πολύ πιθανό να ξεκλειδώσετε τον κατάλογο των ΗΠΑ της πλατφόρμας Netflix. Αυτό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από πολύ περισσότερες ταινίες streaming χωρίς να εγγραφείτε σε άλλη πλατφόρμα SVOD. Για να επωφεληθείτε από όλες τις ταινίες του αμερικανικού καταλόγου του Netflix, πρέπει ωστόσο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Πίσω σε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε και τα καλύτερα VPNs για να το επιτύχετε.

Η μέθοδος για το ξεκλείδωμα του αμερικανικού καταλόγου του Netflix και όλων των ταινιών από τη Γαλλία

Η μέθοδος για Ξεκλειδώστε το Netflix από τη Γαλλία Μάλλον απλά υπολείμματα. Συγκεκριμένα, χρειάζεστε ένα VPN. Αυτό το λογισμικό είναι απαραίτητο για την απόκτηση μιας αμερικανικής διεύθυνσης IP και επομένως προσομοιώνει την παρουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόλις ολοκληρωθεί, απλώς συνδεθείτε στο Netflix.

Τα βήματα για να ξεκλειδώσετε τον αμερικανικό κατάλογο της Netflix από τη Γαλλία:

 1. Εγγραφείτε σε συνδρομή VPN (κάνοντας κλικ εδώ)
 2. Συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή, κατά προτίμηση βελτιστοποιημένο για ροή
 3. Μεταβείτε στον ιστότοπο Netflix
 4. Επωφεληθείτε από πολλές ταινίες και σειρές μη διαθέσιμες από τη Γαλλία.

Επωφεληθείτε από τα αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια από τη Γαλλία

Διαβάστε επίσης Παρακολουθήστε αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια στη Γαλλία: Πώς να το κάνετε ?

Cyberghost, ένα από τα καλύτερα VPNs για ροή σε όλο τον κόσμο

Αρκετά VPNs τοποθετούνται ως βέλτιστα για να απολαύσουν το Netflix US και, ευρύτερα, ροή σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο από αυτά είναι το cyberghost, λογισμικό φημισμένο για την αξιοπιστία και την αξία του για τα χρήματα. Το VPN είναι πράγματι ένα από τα φθηνότερα που είναι δυνατόν να βρεθεί, επιτρέποντας σε όλους να ξεκλειδώσουν το Netflix USA με χαμηλότερο κόστος.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του CyberGhost για να ξεκλειδώσετε το Netflix US:

 • Μια ανταγωνιστική τιμή, λιγότερο από 3 €/μήνα
 • διακομιστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων αρκετών στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • διακομιστές που είναι επίσης βελτιστοποιημένοι για το Netflix US
 • Εγγύηση ικανοποίησης 45 ημερών που επιτρέπει να τερματιστεί σε περίπτωση δυσαρέσκειας.

Ξεκλειδώστε τον κατάλογο Netflix USA με το βασικό NORDVPN

Το άλλο ενδιαφέρον VPN για χρήση για πρόσβαση στο Netflix USA είναι το NORDVPN. Η επιχείρηση είναι μέρος του πιο δημοφιλούς στη Γαλλία, και για καλό λόγο, τα χαρακτηριστικά είναι μέχρι τις προσδοκίες. Το Nordvpn επιτρέπει έτσιΛάβετε μια αμερικανική διεύθυνση IP σε μερικά κλικ Και επομένως για να ξεκλειδώσετε όλες τις ταινίες του Netflix μας γρήγορα. Εκτός από αυτό, το NORDVPN βρίσκεται επί του παρόντος σε προώθηση, εξασφαλίζοντας σε όλους να αποκτήσουν συνδρομή με χαμηλότερο κόστος.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του NORDVPN για την πρόσβαση στο Netflix US:

 • Μια τρέχουσα προώθηση των Χριστουγέννων, καθιστώντας δυνατή την δαπάνη της τιμής σε € 3,59/μήνα
 • πολλοί Αμερικανοί διακομιστές καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο
 • μια αποτελεσματική εγγύηση επιστροφής κατά τις πρώτες 30 ημέρες.

Για να διαβάσετε επίσης φθηνό VPN: σύγκριση, ταξινόμηση, αξιοπιστία και προσφορές για αποφυγή

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Anais Hillion – 38 δημοσιευμένα άρθρα

Anais Hillion – Διευθυντής Έργου για το MonpetitVPN

Δώστε τη γνώμη σας: Σχόλιο !

Με το ίδιο θέμα

Ακολουθήστε δωρεάν το Formula 1 Jaon GP

Formula 1: Πρόγραμμα και κανάλι για να παρακολουθήσετε το GP από την Ιαπωνία δωρεάν

GP Motorcycle: Σε ποιο ελεύθερο κανάλι θα κοιτάξει το Grand Prix της Ινδίας ?

Μπάγερν - Ο άνθρωπος είναι σαφής και ζει

Champions League: Bayern Shock – Man Utd να ακολουθήσει δωρεάν !

Επιλέξτε το σωστό VPN

Τα καλύτερα VPN της στιγμής

Ασφαλίστε τις πλοίων τους στο Διαδίκτυο χάρη σε ένα VPN

 • Οι προσφορές Nordvpn
 • Προσφορά surfhark
 • Προσφέρει το CyberGhost
 • Express προσφορές

Σύγκριση των τύπων VPN

Σύγκριση των προσφορών VPN

 • VPN για ροή
 • VPN για λήψη
 • VPN 100% δωρεάν
 • Φτηνότερο VPN

Τα φθηνότερα VPNs