Η ανταλλαγή λογαριασμών Netflix έχει αλλάξει, εδώ είναι οι κανόνες που ισχύουν τώρα, Netflix: Θα χρειαστούν 6 ευρώ για να μοιραστείτε τους κωδικούς σας με ανθρώπους που δεν είναι μέλος του σπιτιού

Netflix: Θα πρέπει να πληρώσετε 6 ευρώ για να μοιραστείτε τους κωδικούς σας με άτομα που δεν είναι μέλος του σπιτιού

Δίνοντας τον κωδικό πρόσβασης Netflix σε άτομα που δεν ζουν στο σπίτι, δεν είναι πλέον δωρεάν. Εδώ είναι οι νέοι κανόνες ανταλλαγής λογαριασμών.

Η ανταλλαγή λογαριασμών Netflix έχει αλλάξει, εδώ είναι οι κανόνες που ισχύουν τώρα

Δίνοντας τον κωδικό πρόσβασης Netflix σε άτομα που δεν ζουν στο σπίτι, δεν είναι πλέον δωρεάν. Εδώ είναι οι νέοι κανόνες ανταλλαγής λογαριασμών.

Από το huffpost με AFP

(Αρχεία) Το λογότυπο Netflix στο θέατρο Netflix Tudum στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις 14 Σεπτεμβρίου 2022. Netflix στις 23 Μαΐου 2023, επέκτεινε την καταστολή των χρηστών που μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης με ανθρώπους πέρα ​​από την οικογένεια τους, το Immondé, Στην κορυφαία τηλεοπτική υπηρεσία streaming

Patrick T. Fallon / AFP

Η Netflix ανακοίνωσε αυτή την Τρίτη 23 Μαΐου ότι οι Γάλλοι χρήστες θα πληρώσουν, από τις 24 Μαΐου, επιπλέον 5,99 ευρώ μηνια μηνιαία εάν θέλουν να μοιραστούν το λογαριασμό τους εκτός του σπιτιού τους.

Netflix – Κοινή χρήση κατά βούληση, τελείωσε. Από τα μέσα της εβδομάδας, η Netflix έχει κάνει τους Γάλλους χρήστες να πληρώσουν επιπλέον 5,99 ευρώ το μήνα για να μοιραστούν τους κωδικούς πρόσβασης με άτομα που δεν ζουν μαζί τους. Μετά από αυτή την ανακοίνωση, οι πρώτοι τερματισμοί λογαριασμού άρχισαν να πέφτουν.

Ο κανόνας που διαγράφεται από την Netflix και λεπτομερώς στον ιστότοπό του έχει ως εξής: ” Οποιοσδήποτε μέλος του σπιτιού σας, δηλαδή ποιος ζει μαζί σας και ως εκ τούτου να μοιραστείτε την κύρια διεύθυνση σας, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σας Netflix “. Με άλλα λόγια: Εάν μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε προγράμματα Netflix σε διάφορες συσκευές στο σπίτι σας (που μπορεί να είναι πρακτικά όταν αρκετοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό, όπως συμβαίνει όταν έχετε συγκάτοικους ή εφήβους με τις δικές τους συσκευές) Δεν θα είναι πλέον σε θέση να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας δωρεάν με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας εάν δεν ζουν στο σπίτι σας.

Ωστόσο, υπάρχουν για να συνεχίσετε να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας με υπαίθριους συγγενείς ή να παρακολουθήσετε το Netflix εν κινήσει. Το huffpost εξηγεί οποιοδήποτε σημείο ανά παρακάτω.

Πώς λειτουργεί η επιλογή “Πρόσθετος συνδρομητής” ?

Στη σελίδα βοήθειας του αφιερωμένη στην κοινή χρήση λογαριασμών, το Netflix υποδεικνύει ότι “Οι κάτοχοι λογαριασμού με πρότυπο ή πριμοδότηση μπορούν να μοιραστούν το Netflix με άτομα που δεν ζουν μαζί τους προσθέτοντας πρόσθετους συνδρομητές στο λογαριασμό τους”. Για να γινει αυτο, “Ο κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να αγοράσει μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή και στη συνέχεια να προσκαλέσει ένα άτομο να το χρησιμοποιήσει”. Εναπόκειται σε εσάς να δείτε, λοιπόν, με τον ενδιαφερόμενο πρόσωπο, ο οποίος θα πληρώσει τα 6 ευρώ μην μηνιαίως απαιτείται για να επωφεληθείτε από αυτήν την επιλογή ..

Αυτός ο πρόσθετος συνδρομητής πρέπει να επιταχύνει “Να ενεργοποιηθεί στη χώρα στην οποία ο κάτοχος του λογαριασμού που τον κάλεσε εγγραφεί”. Ωστόσο, η δυνατότητα προσθήκης ενός πρόσθετου συνδρομητή δεν θα είναι διαθέσιμη για “τυπικές” και “βασικές” προσφορές, δηλαδή τις φθηνότερες προσφορές από το Netflix.

Ανάλογα με τη σελίδα αφιερωμένη σε αυτούς τους πρόσθετους συνδρομητές, η επιλογή δεν θα είναι διαθέσιμη σε ομαδοποιημένες προσφορές σε άλλες πλατφόρμες συνεχούς ροής (όπου η πρόσβαση Netflix περιλαμβάνεται σε μια ευρύτερη προσφορά περιεχομένου) είτε) είτε) είτε) είτε). Λάβετε επίσης υπόψη ότι ο πρόσθετος συνδρομητής μπορεί να παρακολουθήσει μόνο τα βίντεο Netflix στο σπίτι μόνο σε μια οθόνη κάθε φορά, χωρίς να είναι σε θέση, ο ίδιος, να μοιραστεί την πρόσβασή του σε άλλους – ακόμα κι αν θα έχει νέο αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβασης που θα δημιουργηθεί Κατά την ενεργοποίηση αυτής της επιλογής.

Συνδεθείτε στο Wi-Fi του σπιτιού για να αποφύγετε τα μπλοκαρίσματα

Εάν προσπαθήσετε να ξεφύγετε από αυτόν τον νέο κανόνα και να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασής σας έξω από το σπίτι σας χωρίς να πληρώσετε το συμπλήρωμα, η πλατφόρμα ανακοινώνει το χρώμα: “Συσκευές που εντοπίζουν στο Netflix χωρίς να σχετίζονται με την κύρια διεύθυνση σας μπορούν να αποκλειστούν. »»

Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από οποιαδήποτε απόφραξη, η Netflix καθορίζει ότι τα μέλη που σχετίζονται με τον κύριο λογαριασμό πρέπει να συνδεθούν στο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού του ιδιοκτήτη του σπιτιού και να δουν ένα ελάχιστο περιεχόμενο κάθε 31 ημέρες.

Έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν

Προκειμένου να προσδιοριστεί η απάτη, η πλατφόρμα συνεχούς ροής θα Geolocate κάθε σύνδεση μέσω της διεύθυνσης IP της. Εάν μια συσκευή που βρίσκεται μακριά από το σπίτι σας ψάχνει να συνδεθεί, η πλατφόρμα θα στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιδιοκτήτη του κύριου λογαριασμού που θα έχει 15 λεπτά για να επιβεβαιώσει μέσω ενός κώδικα που ο χρήστης είναι καλά συνδεδεμένος με το σπίτι. Για τους παραβάτες, εκτός από τον αποκλεισμό των λογαριασμών, δεν έχει προγραμματιστεί καμία οικονομική κύρωση: ” Το Netflix δεν θα πληρώσει αυτόματα τα έξοδα “.

Ένας προσωρινός κωδικός εάν πηγαίνετε σε ένα ταξίδι

Αλλά τι να κάνετε αν ταξιδεύετε ? Εάν απομακρυνθείτε από το σπίτι σας πέρα ​​από 31 ημέρες, για να επωφεληθείτε από τη συνδρομή σας, θα είναι τώρα απαραίτητο να ζητήσετε από το Netflix να αποκτήσετε έναν προσωρινό κωδικό για να μπορέσετε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές. Αυτός ο νέος κωδικός πρόσβασης θα είναι αποτελεσματικός για επτά διαδοχικές ημέρες.

Για να δείτε επίσης Το HuffPost:

  • Έχετε αρνηθεί τα cookies που σχετίζονται με περιεχόμενο από τρίτους με εγγραφή. Επομένως, δεν θα μπορείτε να διαβάσετε τα βίντεό μας που χρειάζονται τρίτα cookies για να εργαστούν.
  • Χρησιμοποιείτε ένα διαφημιστικό αποκλεισμό. Σας συμβουλεύουμε να το απενεργοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα βίντεό μας.

Netflix: Θα πρέπει να πληρώσετε 6 ευρώ για να μοιραστείτε τους κωδικούς σας με άτομα που δεν είναι μέλος του σπιτιού

Ένα smartphone με Netflix (Εικονογράφηση)

  • Μερίδιο
  • Κελάδημα
  • Whatsapp
  • LinkedIn
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  • αγγελιαφόρος

Αλλαγή στο Netflix. Θα πρέπει τώρα να πληρώσουμε επιπλέον 6 ευρώ στη Γαλλία για να μοιραστούμε τους κωδικούς πρόσβασης με κάποιον που δεν βρίσκεται στο σπίτι τους.

Η Netflix ανακοίνωσε την Τρίτη ότι οι Αμερικανοί, οι Γάλλοι χρήστες και εκατό άλλες χώρες θα πρέπει τώρα να πληρώσουν ένα πρόσθετο κόστος για να μοιραστούν τους κώδικες πρόσβασης τους στην υπηρεσία με ανθρώπους που δεν είναι μέλη του σπιτιού τους, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διαφοροποίηση του εισοδήματός του.

Ο βετεράνος streaming έχει δοκιμάσει αυτή τη νέα φόρμουλα για ένα χρόνο και έχει ήδη ρυθμίσει τον Καναδά ειδικότερα, μετά από ένα δύσκολο έτος 2022, που χαρακτηρίζεται από απώλειες συνδρομητών στο πρώτο εξάμηνο, πριν ανακάμψει στο δεύτερο.

“Περισσότερα από 100 εκατομμύρια νοικοκυριά μοιράζονται το λογαριασμό τους, γεγονός που επηρεάζει την ικανότητά μας να επενδύουμε σε μεγάλες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές”, δήλωσε ο Netflix τον Φεβρουάριο σε δελτίο τύπου.

6 ευρώ μηνιαία στη Γαλλία

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα: τα αμερικανικά νοικοκυριά θα πρέπει τώρα να πληρώσουν σχεδόν 8 $ το μήνα για να επιτρέψουν σε έναν επισκέπτη να χρησιμοποιήσει το λογαριασμό τους.

Στη Γαλλία, θα είναι 6 μηνιαία ευρώ, όπως στην Ισπανία, αλλά αντί για 4 ευρώ στην Πορτογαλία, δύο χώρες όπου έχει ήδη εγκατασταθεί το μέτρο.

“Ο λογαριασμός σας Netflix είναι για εσάς και για άτομα που ζουν μαζί σας, δηλαδή το σπίτι σας”, δήλωσε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την πλατφόρμα που πρέπει να σταλεί σε όλους τους συνδρομητές την Τρίτη.

Το μήνυμα υποδεικνύει τις δύο πιθανές λύσεις για όσους μοιράζονται ήδη τα αναγνωριστικά τους: μπορούν να προσθέσουν έναν πρόσθετο συνδρομητή πληρώνοντας το συμπλήρωμα ή να μεταφέρουν το προφίλ ενός ατόμου έξω από το σπίτι. Αυτό πρέπει να εγγραφεί στη δική του συνδρομή, αλλά έτσι θα διατηρήσει τις προτιμήσεις του.

Μια φθηνότερη συνδρομή με διαφημίσεις

Η ομάδα της Καλιφόρνιας υπενθυμίζει επίσης ότι οι συνδρομητές εξακολουθούν να μπορούν να παρακολουθούν τα προγράμματά τους όταν βρίσκονται σε κίνηση.

Η Netflix, η οποία έχει πάνω από 232 εκατομμύρια συνδρομητές, προστέθηκε στα τέλη του 2022 μια φθηνότερη συνδρομή με διαφήμιση, μετά από χρόνια απροθυμίας. Τώρα αντιπροσωπεύει περίπου 5 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, ανάλογα με την εταιρεία.

Η στρατηγική του περιορισμού της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης είχε καθυστερήσει. Αλλά οι δοκιμές και οι αναπτύξεις στη Λατινική Αμερική και πιο πρόσφατα στον Καναδά ήταν καθοριστικές, σύμφωνα με τον Greg Peters, τον γενικό συν-διευθυντή της εταιρείας.

“Στην αρχή, υπάρχουν ακυρώσεις. Και έπειτα οι άνθρωποι που χρησιμοποίησαν χρησιμοποιούσαν αναγνωριστικά δημιουργούν τους δικούς τους λογαριασμούς και προσθέτουν προφίλ και ανακτώνται γη όσον αφορά τις συνδρομές και το εισόδημα “, διαβεβαίωσε ένα συνέδριο για τους αναλυτές τον Απρίλιο.