Netflix for Android – Κατεβάστε το APK από το Uptodown, είμαστε το γαλλικό Netflix of Art! “Εξηγήστε τον Marc Perrey και τον Ciprian Melian

Είμαστε το γαλλικό Netflix of Art! “Εξηγήστε τον Marc Perrey και τον Ciprian Melian

Έχετε επιλέξει να αρνηθείτε την κατάθεση των cookies, μπορείτε να τροποποιήσετε την επιλογή σας ανά πάσα στιγμή, εδώ.

Ανοησία

Όλες οι ταινίες και η σειρά Netflix τώρα στο Android

Τελευταία έκδοση

8.88.0 Κατασκευή 6 50512

Το Netflix είναι η επίσημη εφαρμογή αυτής της δημοφιλούς υπηρεσίας ροής ταινιών και σειράς. Χάρη σε αυτήν, μπορείτε να δείτε όλα τα περιεχόμενα του λογαριασμού σας στη συσκευή σας Android. Φυσικά, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό χρήστη και να έχετε εγγραφεί σε μία από τις συνδρομές.

Από την εφαρμογή Netflix, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο στην περιοχή σας. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και φυσικά τη σειρά. Θα βρείτε τα πάντα, τηλεοπτικά κλασικά, όπως διάλειμμα φυλακών ή i.Τ. Πλήθος, κατά την πρώτη αποκλειστική από το Netflix, όπως το Orange είναι το νέο μαύρο ή το The Witcher. Επιπλέον, όλες οι συσκευές σας θα συγχρονιστούν τέλεια. Έτσι, αν σταματήσετε ένα επεισόδιο σε εξέλιξη από την τηλεόρασή σας, μπορείτε να το συνεχίσετε από τη συσκευή σας Android.

Ως συνήθως, μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στις λίστες σας και να υποδείξετε αν σας άρεσε ή όχι. Επιπλέον, το Netflix θα σας κάνει συστάσεις με βάση αυτό που έχετε ήδη εξετάσει, τι φυσικά, μπορείτε να λάβετε υπόψη ή όχι. Το σημαντικό είναι ότι θα έχετε ένα τεράστιο ποσό οπτικοακουστικού εξοπλισμού που μπορείτε να εκτιμήσετε και τα δύο στην αρχική έκδοση με υπότιτλους και διπλασιάστηκαν.

Η επίσημη εφαρμογή Netflix είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε όπου θέλετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες. Μην χάσετε την επόμενη σεζόν της αγαπημένης σας σειράς απλώς και μόνο επειδή δεν είστε στο σπίτι.

Αναθεώρηση από το Merche Contreras που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptododown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

 • Απαιτεί το Android 7.0 ή περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Πόσα δεδομένα καταναλώνουν το Netflixsur Android ?

Το Netflix καταναλώνει διαφορετικά ποσά δεδομένων ανάλογα με την ποιότητα της ανάγνωσης. Χαμηλή ποιότητα: 0,3 GB ανά ώρα. Μέση ποιότητα: 0,7 GB ανά ώρα με ανάλυση SD. Υψηλή ποιότητα: 3 GB ανά ώρα σε HD. Μέγιστη ποιότητα: 7 GB ανά ώρα σε 4K Ultra HD.

Πώς μπορώ να αλλάξω το πακέτο Netflix στο Android ?

Δεν μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιο Netflix στο Android. Μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιό σας από τον ιστότοπο πηγαίνοντας στο προφίλ> Λογαριασμός> Λεπτομέρειες σχεδίου> Αλλαγή σχεδίου.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους στο Netflix ?

Για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στο Netflix, ανοίξτε το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Audio, στη συνέχεια, βρείτε την επιλογή των υπότιτλων που θέλετε.

Πώς μπορώ να παίξω παιχνίδια Netflix στο Android ?

Για να παίξετε παιχνίδια από το Netflix στο Android, κάντε κλικ στο εικονίδιο του ελεγκτή. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα παιχνίδι για να το εγκαταστήσετε ή να κατεβάσετε το APK δωρεάν στο Uptododown.

Πού μπορώ να δω τις επερχόμενες εκδρομές στο Netflix ?

Για να δείτε τις επόμενες εκδρομές στο Netflix, κάντε κλικ στο Nouvelles> για να έρθετε. Εκεί, μπορείτε να δείτε μια λίστα με εκδρομές που θα έρθουν στο Netflix για τους επόμενους μήνες.

Πώς να κατεβάσετε επεισόδια στο Netflix ?

Για να κατεβάσετε επεισόδια ή ταινίες στο Netflix, αναζητήστε το περιεχόμενο που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο των τριών σημείων. Επιλέξτε ‘Λήψη του επεισοδίου’] Από το μενού και, στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι να τελειώσει η λήψη.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω δωρεάν το Netflix ?

Το Netflix δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν. Θα χρειαστείτε μια συνδρομή σε ένα από τα σχέδιά του για να επωφεληθείτε από το περιεχόμενο που προσφέρεται σε αυτήν την πλατφόρμα βίντεο κατόπιν ζήτησης.

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Netflix ?

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Netflix στο Uptodown. Με τη λήψη του APK από την εφαρμογή μας ή τον επίσημο ιστότοπό μας, μπορείτε να απολαύσετε εκατοντάδες ταινίες και σειρές απευθείας στην τηλεόραση Android ή στο smartphone σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου com.Ανοησία.μέσων ενημέρωσης
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία βίντεο
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Ανοησία.Fr

Για να υποστηρίξετε την τοπική δημοσιογραφία σας, εγγραφείτε !

Γιατί βλέπετε αυτό το μήνυμα ?

Έχετε επιλέξει να αρνηθείτε την κατάθεση των cookies, μπορείτε να τροποποιήσετε την επιλογή σας ανά πάσα στιγμή, εδώ.

Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι ο καρπός του έργου των δημοσιογράφων που σας φέρνουν ποιότητα, αξιόπιστες, ολοκληρωμένες τοπικές πληροφορίες κάθε μέρα και καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Αυτό το έργο βασίζεται σε πρόσθετα εισόδημα από τη διαφήμιση και τη συνδρομή.

Συνδέστε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε ένα άρθρο, είναι απαραίτητος ένας λογαριασμός.

Ορίστε την αρχική σας σελίδα

 • Μπαρ-le-duc
 • Belfort – Héricourt – Montbéliard
 • Δοκελικός
 • Lunéville
 • Ομοφυλόφιλος
 • Γέφυρα
 • Pontarlier – haut -doubs
 • Τουλ
 • Φραγκοστάφυλο
 • Vesoul – haute -saône

Ομοφυλόφιλος

Marc Perrey και Ciprian Melian, θα μπορούσατε να επιδείξετε την αίτησή σας ?

” Φυσικά ! Θα δημιουργήσουμε μια έκθεση εδώ, ζούμε, στην επαυξημένη πραγματικότητα. Μπορείτε να το κάνετε σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς χώρους. Όπου θέλουμε. Έλα, τοποθετώ εδώ τη Μονά Λίζα. Εκεί, ένα courbet. Περαιτέρω σε ένα Kandinsky … και στο έδαφος, ένα άγαλμα στην είσοδο. Μπορώ να τα εμφανίσω στο πραγματικό μέγεθος, αλλά και το μέγεθος που θέλω. Μπορώ στη συνέχεια να πλησιάσω, να γυρίσω, κλπ. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάστασή σας, δημοσιεύετε.

. Για να διαβάσετε περισσότερα, συμμετέχετε στην κοινότητα των συνδρομητών μας

Και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία μας στον ιστότοπο και την εφαρμογή για κινητά

Από € 1 τον 1ο μήνα, χωρίς δέσμευση διάρκειας

Google: -50% τους πρώτους 6 μήνες