Τέλος της κοινής χρήσης λογαριασμού Netflix: που θα μπορούσε να αλλάξει το 2023 – Ψηφιακή, ροή: Πώς να αλλάξετε τη συνδρομή μου Netflix?

Streaming: Πώς να αλλάξετε τη συνδρομή μου Netflix

Για την επιβολή των κανόνων ανταλλαγής λογαριασμών το 2023, η αμερικανική εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αρκετές μεθόδους. Στη Λατινική Αμερική, μια περιοχή Globe όπου η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, η εταιρεία έχει δοκιμάσει επιπλέον μηνιαία τιμολόγηση. Για να μοιραστούν τους λογαριασμούς τους με δύο άτομα εκτός του σπιτιού, η Netflix ζητά επιπλέον τρία $ ανά μήνα.

Τέλος της κοινής χρήσης λογαριασμών Netflix: που θα μπορούσε να αλλάξει το 2023

Η Netflix θα σχεδιάσει να μεταβεί στους επιθετικούς και να χρεώσει χρήστες που μοιράζονται τον κωδικό πρόσβασής τους. Θα μπορούσε να απαιτηθεί πρόσθετη τιμολόγηση.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Η Netflix θα τερματίσει την κοινή χρήση λογαριασμών το 2023 ? Όλοι οι δείκτες κλίνουν για μια απόφαση με αυτή την έννοια. Ο Αμερικανός γίγαντας streaming θα επιβάλει σύντομα περιορισμούς προκειμένου να περιορίσει τη χρήση ενός λογαριασμού στο ίδιο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες από Journal Wall Street.

100 εκατομμύρια απατεώνες

100 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου θα χρησιμοποιούσαν το Netflix χωρίς να πληρώσουν την υπηρεσία, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της εταιρείας. Μετά την απώλεια μέρους των συνδρομητών της, η αμερικανική πλατφόρμα θα ανεβάσει μια ταχύτητα. Η έναρξη μιας πρώτης προσφοράς “διαφήμισης” σε τιμές έκπτωσης προορίζεται κυρίως για να φέρει μέρος των χρηστών να εγγραφεί στην πλατφόρμα αντί να δανειστεί το προφίλ μιας γνώσης.

Τελικά, ο στόχος είναι να μπορέσουμε να περιορίσουμε τη χρήση ενός λογαριασμού στο ίδιο σπίτι. “Μην με πάρτε λάθος, δεν νομίζω ότι οι καταναλωτές θα αγαπήσουν αυτήν την υπηρεσία από την αρχή”, Η Netflix Co-Pdg δήλωσε στους επενδυτές στις αρχές Δεκεμβρίου.

Φέτος, η Netflix είπε στους χρήστες του ότι δεν τους επιτρέπεται πλέον να μοιράζονται το λογαριασμό τους σε υπαίθρια μέλη του σπιτιού τους. «Οι άνθρωποι που δεν ζουν στο σπίτι σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το δικό τους λογαριασμό για να παρακολουθήσουν το Netflix. Είναι εύκολο να εγγραφείτε στο Netflix και προσφέρονται πολλές προσφορές. Όπως πάντα, ο συνδρομητής μπορεί να αλλάξει προσφορές ή να ακυρώσει τη συνδρομή του ανά πάσα στιγμή “, ορίζετε ιδιαίτερα τις σελίδες βοήθειας της εταιρείας.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Προς ένα συμπλήρωμα μερικών ευρώ ?

Για την επιβολή των κανόνων ανταλλαγής λογαριασμών το 2023, η αμερικανική εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αρκετές μεθόδους. Στη Λατινική Αμερική, μια περιοχή Globe όπου η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, η εταιρεία έχει δοκιμάσει επιπλέον μηνιαία τιμολόγηση. Για να μοιραστούν τους λογαριασμούς τους με δύο άτομα εκτός του σπιτιού, η Netflix ζητά επιπλέον τρία $ ανά μήνα.

Προκειμένου να αποφευχθεί η εξωτερική χρήση ενός λογαριασμού, τα αιτήματα υπηρεσίας συνεχούς ροής για την εισαγωγή ενός κωδικού που ελήφθησαν προηγουμένως από τον κάτοχο του λογαριασμού. Ένα pop-up που θα μπορούσε να είναι αρκετά αποθαρρυντικό. “Αυτή η επαλήθευση μας επιτρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι η συσκευή που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό είναι εξουσιοδοτημένο να το κάνει”, ήδη καθορίζει στη Γαλλία Netflix. Ο παράνομος επιβάτης ενός λογαριασμού θα μπορούσε στη συνέχεια να πάρει μια συνδρομή ή να ζητήσει από την προτεραιότητα να πληρώσει το συμπλήρωμα για πρόσβαση στα περιεχόμενα.

Διεύθυνση IP και αναγνωριστικό συσκευής

Προκειμένου να προσδιοριστούν οι δόλιες χρήσεις ενός λογαριασμού, το Netflix βασίζεται σε τρεις δείκτες: τη διεύθυνση IP της σύνδεσης στο Διαδίκτυο που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση με το λογαριασμό, το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής και τελικά τη δραστηριότητα του λογαριασμού. Στη Λατινική Αμερική, η διαδικασία δεν απευθύνεται, αλλά είναι σαφές ότι πολλοί χρήστες επιλέγουν να πληρώσουν για κοινή χρήση, σύμφωνα με εσωτερικές πηγές που μεταμεταδίδονται από το Journal Wall Street.

Η άφιξη των πρώτων περιορισμών κοινής χρήσης έχει προγραμματιστεί για την έναρξη του έτους σε ολόκληρο τον Ατλαντικό. Εάν η πρώτη ανατροφοδότηση του εδάφους είναι καλή, η Ευρώπη θα μπορούσε να ακολουθήσει στο βήμα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, το μέτρο θα μπορούσε να επιτρέψει τον εντοπισμό των 721 εκατομμυρίων δολαρίων σε πρόσθετο εισόδημα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Cowen Inc. Ένα σημαντικό οικονομικό απροσδόκητο για την εταιρεία. Από την αρχή του έτους, η δράση Netflix μειώθηκε περισσότερο από 50 %.

Streaming: Πώς να αλλάξετε τη συνδρομή μου Netflix?

Το Netflix προσφέρει διάφορα σχέδια συνδρομής με ποικίλα χαρακτηριστικά και επιλογές τιμολόγησης. Αυτοί προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να πηγαίνουν από το ένα σχέδιο στο άλλο ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Σε αυτό το άρθρο, εμείς θα καθοδηγήσει βήμα προς βήμα για να αλλάξετε τη συνδρομή Netflix σας, Είτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή Android, iPhone ή συσκευή. Έτσι, προετοιμαστείτε για να εξερευνήσετε τις διάφορες επιλογές και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία, η εκμετάλλευση περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων μέσω μη εξουσιοδοτημένων πλατφορμών ροής είναι αδίκημα. Οποιοσδήποτε δράστης εκτίθεται σε νομικές επιπτώσεις. Απελευθερώνει.Η FR δεν υποστηρίζει ούτε διατηρεί τις σχέσεις με τις εν λόγω πλατφόρμες. Είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε χρήστη να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του. Αυτή η επικοινωνία έχει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Ομάδα αγάπης.Fr

Τα διαφορετικά σχέδια συνδρομής Netflix και πώς να τα αλλάξετε με απλό και γρήγορο τρόπο

Το Netflix είναι αναμφισβήτητα ο παγκόσμιος ηγέτης στη ροή ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και ντοκιμαντέρ. Με μια πιο πλουσιότερη και ποικίλη προσφορά, είναι φυσιολογικό για την πλατφόρμα να προσφέρει διάφορα σχέδια συνδρομής για την κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών κάθε χρήστη. Αλλά πώς να αλλάξετε τη συνδρομή Netflix εάν θέλετε να επωφεληθείτε από καλύτερες επιλογές ή να πληρώσετε φθηνότερα ? Μην πανικοβληθείτε, είναι πραγματικά πολύ εύκολο και είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα σε αυτή τη διαδικασία.

Ο γίγαντας streaming έχει σκεφτεί τα πάντα και έχει εφαρμόσει ένα αρθρωτό σύστημα συνδρομής έτσι ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να επιλέξει το σχέδιο που του ταιριάζει καλύτερα. Προσφορές, Ειδικές Προσφορές, Νέες Χαρακτηριστικά … Υπάρχει πάντα ένας καλός λόγος για να αλλάξετε το σχέδιο !

Μπορούμε λοιπόν να προχωρήσουμε από μια βασική προσφορά σε ένα ασφάλιστρο ή αντίστροφα προσφορά, ανάλογα με τον αριθμό των οθονών στις οποίες θέλουμε να παρακολουθήσουμε το Netflix ή επιλογές όπως High Definition (HD) ή Ultra High Definition (UHD) διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες προσφορές.

Επιπλέον, και όπως θα δούμε μαζί, η αλλαγή στο σχέδιο συνδρομής Netflix είναι το παιχνίδι παιδιού, είτε χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή, ένα iPhone ή μια συσκευή Android. Έτσι, εδώ είναι πώς να προσαρμόσετε τη συνδρομή σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσουμε επίσης πώς να βελτιστοποιήσετε καλύτερα τη συνδρομή σας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και εκείνες στην οικογένειά σας ή στους αγαπημένους σας. Πράγματι, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί ο τύπος που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπική του χρήση στη ροή.

Γι ‘αυτό θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για την εύρεση του σχεδίου που θα ανταποκριθεί τέλεια τις προσδοκίες σας, διατηρώντας παράλληλα το πορτοφόλι σας. Για παράδειγμα, εάν είστε σειράς οπαδού της HD, αλλά ποτέ δεν παρακολουθείτε Netflix σε διάφορες οθόνες κάθε φορά, το τυποποιημένο σχέδιο θα μπορούσε να είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Όποια και αν είναι ο λόγος που σας ωθεί να αλλάξετε το σχέδιο συνδρομής Netflix, γνωρίζετε ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να γίνει σε μερικά μόνο κλικ και ότι μπορείτε γρήγορα να επωφεληθείτε από τις νέες σας επιλογές. Έτσι, μην διστάσετε πλέον και αρχίστε να διαβάζετε τώρα για να ανακαλύψετε όλες τις συμβουλές και τις μεθόδους που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε πλήρως τη συνδρομή Netflix προσαρμόζοντάς τις στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Σχέδια συνδρομής Netflix: Μια εμπειρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας Netflix τροποποιώντας τη συνδρομή σας, η πλατφόρμα σας επιτρέπει να κάνετε αυτή την αλλαγή γρήγορα και εύκολα. Πράγματι, απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Netflix και επιλέξτε το προφίλ σας.

Μία φορά στην ενότητα ” λογαριασμός“, Βεβαιωθείτε ότι εξετάστε προσεκτικά τις διάφορες επιλογές που προσφέρονται από την Netflix πριν λάβετε την απόφασή σας.

Οι βελτιώσεις, όπως η προσθήκη αρκετών οθονών ή η διαθεσιμότητα υψηλής ευκρίνειας (HD) και Ultra High Definition (UHD), θα μπορούσαν να βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία της προβολής σας. Από την άλλη πλευρά, αν δεν επωφεληθείτε πλήρως από την τρέχουσα προσφορά, θα μπορούσε να είναι συνετό Επιλέξτε ένα χαμηλότερο σχέδιο, για να αποθηκεύσετε μερικά ευρώ κάθε μήνα.

Η προσωπική μου συμβουλή θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο για να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας και να τις συζητήσετε με άτομα που ενδεχομένως μοιράζονται τον λογαριασμό σας, προκειμένου να επιλέξετε μια συνδρομή που αντιστοιχεί στις συνήθειες προβολής σας και στον προϋπολογισμό σας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συνθήκες εφαρμογής τροποποιήσεων ποικίλλουν ανάλογα με τη φύση της αλλαγής του σχεδίου:

 • Εάν επιλέξετε ένα υψηλότερο σχέδιο, η αναβάθμιση θα είναι αποτελεσματική αμέσως και μπορείτε να απολαύσετε αμέσως τα πρόσθετα πλεονεκτήματα.
 • Εάν, από την άλλη πλευρά, επιλέγετε να μεταβείτε σε χαμηλότερο σχέδιο, η τροποποίηση θα τεθεί σε ισχύ κατά τη διάρκεια της επόμενης ημερομηνίας τιμολόγησης, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του τρέχοντος σχεδίου σας μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Η αλλαγή του σχεδίου συνδρομής Netflix σε έναν υπολογιστή είναι το παιχνίδι παιδιού. Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να προσαρμόσετε την εμπειρία ροής σας στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία από μια κινητή συσκευή, όπως μια συσκευή iPhone ή Android, για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

Και σε περίπτωση προβλήματος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα βοήθειας Netflix, πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.

Πώς να τροποποιήσετε το πακέτο Netflix στο iPhone

Μερικές φορές είναι απαραίτητο να αλλάξετε τη συνδρομή σας Netflix σύμφωνα με την εξέλιξη των αναγκών σας, τις συνήθειες προβολής σας ή την οικονομική του κατάσταση. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να αποφασίσετε να επιλέξετε ένα υψηλότερο σχέδιο για να επωφεληθείτε από το υψηλό ορισμό ή να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας με άλλα μέλη του σπιτιού σας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να κάνετε αυτήν την αλλαγή στο iPhone.

Για Αλλάξτε τη συνδρομή Netflix από ένα iPhone, Το κλειδί έγκειται στη χρήση ενός προγράμματος περιήγησης στο Web, όχι στην ίδια την εφαρμογή Netflix. Πράγματι, το Apple App Store δεν επιτρέπει ορισμένες συνδρομές να αλλάξουν απευθείας μέσω εφαρμογών. Ωστόσο, μην πανικοβληθείτε ! Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.

 1. Πρώτον, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο iPhone σας, όπως σαφάρι, χρώμιο ή firefox.
 2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο Netflix και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα συνήθη αναγνωριστικά σας.
 3. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας που βρίσκεται στο επάνω δεξιά της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Λογαριασμός”.
 4. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Αλλαγή σχεδίου” για να αποκτήσετε πρόσβαση στις διάφορες διαθέσιμες προσφορές Netflix.
 5. Πάρτε το χρόνο να αναλύσετε τις διάφορες επιλογές και να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας.
 6. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας κάνοντας κλικ στο “Συνέχεια” ή “Ενημέρωση”.

Σημειώστε ότι εάν επιλέξετε να μεταβείτε σε ένα κατώτερο σχέδιο, η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ κατά τη διάρκεια του επόμενου κύκλου χρέωσης, ενώ η επιλογή ενημέρωσης θα είναι άμεση εάν αποφασίσετε να μεταβείτε σε υψηλότερο σχέδιο. Συνεπώς, συνιστάται να αλλάξετε το σχέδιο λίγο πριν την ημερομηνία ανανέωσης της συνδρομής σας για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία του χρήστη σας.

Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τα άλλα τμήματα αυτού του οδηγού εάν χρειάζεστε πρόσθετες συμβουλές για τον τρόπο αλλαγής της συνδρομής Netflix σε άλλες συσκευές, όπως ένας υπολογιστής ή μια συσκευή Android.

Αλλαγή σχεδίου Netflix σε συσκευή Android

Όταν αποφάσισα να εγγραφώ στο Netflix πριν από λίγα χρόνια, δεν ήξερα ποιο σχέδιο θα επιλέξω. Επιλέξαμε το βασικό σχέδιο, το οποίο μου επέτρεψε να ανακαλύψω την υπηρεσία και να απολαύσω μια ευρεία επιλογή σειράς και ταινιών σε πολύ προσιτή τιμή. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να μοιραστώ τη συνδρομή μου με την οικογένειά μου και το βασικό σχέδιο μου επέτρεψε να κοιτάξω το Netflix μόνο σε μία οθόνη ταυτόχρονα.

Καθώς έχω μια συσκευή Android (με την πάροδο του χρόνου), η μετάβαση σε ένα υψηλότερο σχέδιο έγινε πολύ γρήγορα και εύκολα. Εξηγώ βήμα προς βήμα, πώς έκανα για να αλλάξω το σχέδιο συνδρομής Netflix στο τηλέφωνό μου Android:

 1. Πρώτα απ ‘όλα, άνοιξα την εφαρμογή Netflix στη συσκευή μου Android και ήμουν έκπληκτος που βλέπω πόσο φιλική και διαισθητική διεπαφή ήταν.
 2. Στη συνέχεια, πίεσα το εικονίδιο του προφίλ μου στο επάνω δεξιά της οθόνης, που με οδήγησε στη σελίδα του λογαριασμού μου.
 3. Στην ενότητα “Συνδρομή και τιμολόγηση”, βρήκα την επιλογή “Αλλαγή του σχεδίου” και το επέλεξα.
 4. Στη συνέχεια μου παρουσιάστηκε τα διάφορα διαθέσιμα σχέδια, με τα πλεονεκτήματα και τις τιμές τους. Αποφάσισα να στραφώ στο τυποποιημένο σχέδιο, το οποίο θα μου επέτρεπε να παρακολουθώ ταυτόχρονα το Netflix σε δύο οθόνες και να επωφεληθώ από την ποιότητα HD.
 5. Μετά την επιλογή του νέου σχεδίου, επιβεβαίωσα την επιλογή μου. Σε λίγα λεπτά, έλαβα ένα email επιβεβαίωσης που να δείχνει ότι η αναβάθμιση της συνδρομής μου είχε ληφθεί υπόψη.

Θα ήθελα να τονίσω ότι αν θέλετε να υποβιβάσετε τη συνδρομή σας, η διαδικασία είναι εξίσου απλή και γρήγορη. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την αλλαγή ισχύει την ακόλουθη ημερομηνία χρέωσης.

Λάβετε εξατομικευμένη βοήθεια για να τροποποιήσετε τη συνδρομή Netflix

Μπορεί να είναι ότι ακόμα και μετά από να ακολουθήσετε τα διάφορα βήματα για να αλλάξετε τη συνδρομή Netflix, εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις διάφορες διαθέσιμες προσφορές. Σε αυτή την περίπτωση, μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια της εξυπηρέτησης πελατών Netflix, η οποία θα είναι σε θέση να σας παρέχει εξατομικευμένη βοήθεια και προσαρμοσμένη στην κατάστασή σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών Netflix με διάφορους τρόπους. Μία από τις απλούστερες και γρήγορες επιλογές είναι να περάσετε από τη online γάτα τους, προσβάσιμη από τη σελίδα βοήθειας του ιστότοπού τους. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε σε πραγματικό χρόνο με έναν σύμβουλο και να επωφεληθείτε από την άμεση βοήθεια για να επιλύσετε το πρόβλημά σας ή να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter, όπου οι σύμβουλοι ανταποκρίνονται επίσης πολύ στο να βοηθήσουν τους χρήστες.

Η προσωπική μου εμπειρία με την υποστήριξη πελατών Netflix ήταν πάντα πολύ θετική. Οι σύμβουλοι είναι ικανοί και ευχάριστοι και πάντα με βοήθησαν να λύσω τα προβλήματά μου γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σημειώστε ότι υπάρχει επίσης μια αφοσιωμένη σελίδα βοήθειας στον ιστότοπο Netflix, όπου θα βρείτε πολλές απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις και εικονογραφημένα μαθήματα. Αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να λύσετε το πρόβλημά σας χωρίς καν να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Εν πάση περιπτώσει, μην διστάσετε να στραφείτε σε αυτά τα διαφορετικά κανάλια βοήθειας εάν έχετε δυσκολία να τροποποιήσετε τη συνδρομή σας ή αν απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις διάφορες προσφορές και χαρακτηριστικά που προσφέρονται από το Netflix. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία streaming σας με αυτοπεποίθηση.

Και θυμηθείτε ότι εάν οι ανάγκες σας αλλάζουν, έχετε πάντα τη δυνατότητα προσαρμογής της συνδρομής σας ανάλογα με την κατάστασή σας και τις προτιμήσεις σας. Είτε θέλετε να επιστρέψετε σε ένα λιγότερο ακριβό σχέδιο είτε, αντίθετα, να επωφεληθείτε από πρόσθετες επιλογές, απλά πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφηκαν προηγουμένως για να προσαρμόσετε τη συνδρομή σας στις επιθυμίες σας της στιγμής.

Ανακαλύψτε και δοκιμάστε νέους ορίζοντες με τη συνδρομή Netflix σας

Όλα τα πακέτα Netflix λεπτομερώς
Απαραίτητο με παμπ Ουσιώδης Πρότυπο Ασφάλιστρο
Μηνιαίο κόστος (€) 5.99 8.99 13.49 17.99
Αριθμός οθονών που διατίθενται ταυτόχρονα 1 1 2 4
Εξωτερική λειτουργία σύνδεσης (λήψη βίντεο) Οχι Ναί Ναί Ναί
Netflix στον υπολογιστή, την τηλεόραση, το smartphone ή το tablet σας Ναί Ναί Ναί Ναί
Ultra HD 4K Οχι Οχι Οχι Ναί

Όλα τα πακέτα Netflix λεπτομερώς

Έχετε διαβάσει τα διάφορα βήματα για να αλλάξετε το σχέδιο συνδρομής Netflix και εξακολουθείτε να αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο ? Γνωρίστε ότι η μετάβαση από το ένα σχέδιο στο άλλο μπορεί να είναι επωφελής ανάλογα με την κατανάλωση και τις ανάγκες ροής σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας με μακρινούς φίλους ή μέλη της οικογένειας, επιλέξτε ένα υψηλότερο σχέδιο με αρκετές ταυτόχρονες οθόνες θα είναι μια ιδανική λύση για την κάλυψη των αναγκών του.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε μόλις αποκτήσει μια τηλεόραση 4K ή είστε παθιασμένοι με ταινίες και σειρές σε υψηλή ποιότητα, θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό από το Premium Plan, το οποίο προσφέρει ποιότητα εικόνας Ultra HD. Τέλος, αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του τρέχοντος πακέτου σας, η μετάβαση σε ένα κατώτερο σχέδιο θα σας εξοικονομήσει μερικά ευρώ κάθε μήνα χωρίς να θυσιάζετε την άποψή σας για προβολή.

Και αν εξακολουθείτε να διστάσετε, θυμηθείτε ότι το Netflix δεν σας αναγκάζει να παραμείνετε στο ίδιο σχέδιο επ ‘αόριστον: μπορείτε να δοκιμάσετε μια νέα συνδρομή για μερικές εβδομάδες, στη συνέχεια επιστρέψτε στο παλιό σας σχέδιο με ευκολία. Οι διαφορετικές επιλογές αλλαγής συνδρομής είναι εκεί για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, είτε σόλο είτε οικογένεια.

Μην διστάσετε να δοκιμάσετε αρκετές συνδρομές για να καθορίσετε αυτό που αντιστοιχεί καλύτερα στις συνήθειες κατανάλωσης και στον προϋπολογισμό σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε και τα πάντα για να κερδίσετε, ειδικά όσον αφορά την ευελιξία και την ικανοποίηση !

Η αλλαγή του σχεδίου συνδρομής Netflix αντιπροσωπεύει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την προσαρμογή της εμπειρίας ροής σας στις επιθυμίες σας και στις ανάγκες σας της στιγμής. Λοιπόν, γιατί να μην τολμήσετε να AMPLY και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες τροποποιώντας τη συνδρομή σας Netflix ?

Επωφεληθείτε από την απλότητα της διαδικασίας και τα πλεονεκτήματα που προσφέρεται από την πλατφόρμα για να βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει καλύτερα και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί προς το μαγευτικό σύμπαν του οπτικοακουστικού περιεχομένου που προσφέρει η Netflix.

Πώς μπορώ να αλλάξω το πακέτο Netflix μου?

Μπορείτε να αλλάξετε το πακέτο Netflix ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στον ιστότοπο Netflix. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, επιλέξτε ένα προφίλ, μεταβείτε στην ενότητα Λογαριασμού και κάντε κλικ στο κουμπί “Αλλαγή πακέτου”. Στη συνέχεια, επιλέξτε το επιθυμητό πακέτο και επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

Πόσα πακέτα Netflix υπάρχουν?

Υπάρχουν τρία διαθέσιμα πακέτα στο Netflix: Basic, Standard και Premium.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των διαφορετικών πακέτων?

Τα διαφορετικά πακέτα προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως ο αριθμός των διαθέσιμων οθονών για ροή και διαθεσιμότητα βίντεο HD και Ultra HD. Το πακέτο premium σάς επιτρέπει να κοιτάτε ταυτόχρονα σε τέσσερις οθόνες και προσφέρει βίντεο ανάλυσης HD. Το πρότυπο σας επιτρέπει να κοιτάξετε δύο οθόνες ταυτόχρονα και προσφέρει ανάλυση HD. Το BASIC σας επιτρέπει να κοιτάξετε σε μια οθόνη και τα δύο και προσφέρει τυποποιημένα βίντεο ορισμού.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου Netflix?

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή Netflix, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται στον ιστότοπο Netflix ή μέσω του App Store ή του Google Play Store. Τα βήματα ποικίλλουν ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιείτε.

Υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για την αλλαγή του πακέτου?

Όχι, δεν υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για την αλλαγή του πακέτου Netflix. Το κόστος του νέου πακέτου θα προστεθεί απλώς στον μηνιαίο λογαριασμό σας.

Πόσες συσκευές μπορούν να παρακολουθήσουν την Netflix ταυτόχρονα?

Ο αριθμός των συσκευών που μπορούν να εξετάσουν ταυτόχρονα το Netflix ποικίλλει ανάλογα με το πακέτο που έχετε εγγραφεί. Το βασικό πακέτο σας επιτρέπει να κοιτάξετε σε μία οθόνη κάθε φορά, το τυπικό πακέτο σας επιτρέπει να κοιτάξετε δύο οθόνες ταυτόχρονα και το πακέτο premium σας επιτρέπει να κοιτάξετε σε τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα.