Γιατί έχει αλλάξει ο ρυθμός Netflix, πρόσθετοι συνδρομητές

Πρόσθετοι συνδρομητές

Contents

Εάν αλλάξει η τιμή σας, η Netflix θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα εμφανίσει ένα μήνυμα στον λογαριασμό σας Netflix για να σας ενημερώσει για νέες τιμές, τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία της επόμενης τιμής σας στη νέα τιμή.

Γιατί άλλαξε ο ρυθμός Netflix

Καθώς προσθέτουμε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες και προσφέρουμε νέες λειτουργίες, τα σχέδιά μας και οι τιμές μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να τροποποιήσουμε τα σχέδια και την τιμολόγηση σύμφωνα με τις αλλαγές στις τοπικές αγορές, για παράδειγμα τοπικούς φόρους ή πληθωρισμός.

Όταν τροποποιούμε τα σχέδιά μας και τις τιμές μας, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την εμπειρία Netflix και να επενδύσουμε σε ποιοτικό περιεχόμενο για τους συνδρομητές μας σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθούν οι απαντήσεις σε ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις τιμές:

Πώς θα με ενημερώσω για μια αλλαγή τιμής?

Εάν αλλάξει η τιμή σας, η Netflix θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα εμφανίσει ένα μήνυμα στον λογαριασμό σας Netflix για να σας ενημερώσει για νέες τιμές, τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την ημερομηνία της επόμενης τιμής σας στη νέα τιμή.

Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τη σελίδα πληροφοριών τιμολόγησης (λεπτομέρειες χρέωσης) του λογαριασμού σας για να ελέγξετε την ημερομηνία χρέωσης και την τιμή για το σχέδιό σας.

Τι να κάνω αν δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση τροποποίησης της τιμής?

Εάν δεν έχετε δει το email, επιβεβαιώστε ότι η διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας είναι σωστή.

Εάν δεν έχετε δει το μήνυμα όταν έχετε ανοίξει μια συνεδρία στο Netflix, είναι πιθανό ότι ένα άλλο άτομο που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας το έχει δει και έχει ήδη πραγματοποιήσει δράση.

Πού μπορώ να συγκρίνω τα σχέδια και τις τιμές της Netflix?

Μπορείτε να συγκρίνετε τα σχέδια και την τιμολόγηση και να αλλάξετε το σχέδιό σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορώ να διατηρήσω την παλιά τιμή του σχεδίου μου?

Για χάρη των μετοχών για όλα τα μέλη μας, οι νέες τιμές θα ισχύουν για όλους μόλις την τροποποίηση των τιμών που ανακοινώθηκαν.

Πρόσθετοι συνδρομητές

Ένας λογαριασμός Netflix μπορεί να μοιραστεί από άτομα που ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι. Οι άνθρωποι που δεν ζουν στο σπίτι σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το δικό τους λογαριασμό για να παρακολουθήσουν το Netflix. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κοινή χρήση του Netflix.

Netflix Home

Ο κάτοχος ενός λογαριασμού μπορεί να αγοράσει μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή και να προσκαλέσει άτομα έξω από το σπίτι του να χρησιμοποιήσουν το Netflix.Συμβουλευτείτε το άρθρο προσφέρει και τιμές για να μάθετε την τιμή ενός πρόσθετου συνδρομητή.

Λογαριασμοί Netflix Foyer

Ένας πρόσθετος συνδρομητής έχει το δικό του προφίλ, λογαριασμό και κωδικό πρόσβασης, αλλά το κόστος της συνδρομής του καταβάλλεται από το άτομο που τον κάλεσε στο Netflix.

Πλεονεκτήματα της πρόσθετης επιλογής συνδρομητών και διαφορών με συμβατικό λογαριασμό

Ωφελείται

Οι πρόσθετοι συνδρομητές επωφελούνται από τα ίδια πλεονεκτήματα με τους άλλους συνδρομητές της Netflix:

 • Απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο βραβείων (Σειρά, ταινίες, ντοκιμαντέρ κ.λπ.Ουσία.
 • Ελευθερία παρακολούθησης Netflix στο σπίτι ή ταξιδιού σε οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο που προσφέρει την εφαρμογή Netflix, για παράδειγμα έξυπνη τηλεόραση, κονσόλα παιχνιδιών, ανάγνωση ροής, τηλεοπτικό κουτί, smartphone, tablet και πρόγραμμα περιήγησης στο web στον υπολογιστή.
 • Την ίδια ποιότητα βίντεο και ήχο με αυτόν που απολάμβανε ο συνδρομητής που τον κάλεσε.
 • Το δικό τους προφίλ, λογαριασμό και κωδικός πρόσβασης.

Διαφορές

Κύριες διαφορές μεταξύ του λογαριασμού ενός πρόσθετου συνδρομητή και ενός κλασικού λογαριασμού:

 • Ο πρόσθετος συνδρομητής μπορεί να εξετάσει το Netflix στη συσκευή της επιλογής του, αλλά σε μία οθόνη κάθε φορά.
 • Ο πρόσθετος συνδρομητής μπορεί επίσης να κατεβάσει τίτλους, αλλά μόνο σε ένα smartphone ή tablet ταυτόχρονα.
 • Έχει μόνο ένα προφίλ και δεν μπορεί να δημιουργήσει άλλους.
  • Μπορεί να είναι ένα νέο προφίλ ή ένα επιλέξιμο προφίλ που μεταφέρεται από τον κάτοχο του λογαριασμού που κάλεσε τον πρόσθετο συνδρομητή.
  • Αυτό το προφίλ μπορεί να έχει διαφορετική κατηγορία ηλικίας, αλλά δεν μπορεί να είναι προφίλ νέας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον γονικό έλεγχο του Netflix.
  • Παράδειγμα: Εάν ο κάτοχος λογαριασμού έχει δημιουργήσει τον λογαριασμό του στην Κόστα Ρίκα, ο πρόσθετος συνδρομητής πρέπει επίσης να δημιουργήσει και να ενεργοποιήσει τον πρόσθετο λογαριασμό συνδρομητών του στην Κόστα Ρίκα.

  Διαχείριση ενός πρόσθετου συνδρομητή

  Εάν πρέπει να προσθέσετε έναν πρόσθετο συνδρομητή ή να διαχειριστείτε ένα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σύμφωνα με το ρόλο σας.

  Πρόσθετος συνδρομητής

  Ιδιοκτήτης λογαριασμού

  Προσθήκη ή διαχείριση πρόσθετων συνδρομητών

  Προσθέστε έναν πρόσθετο συνδρομητή

  Οι συνδρομητές Netflix που επωφελούνται από μια πρότυπη προσφορά ή μια προσφορά πριμοδότησης μπορούν να προσθέσουν έναν πρόσθετο συνδρομητή αγοράζοντας μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή.

  • Όσοι επωφελούνται από μια τυποποιημένη προσφορά μπορούν να προσθέσουν 1 επιπλέον συνδρομητή.
  • Εκείνοι που επωφελούνται από μια προσφορά premium μπορούν να προσθέσουν 2 επιπλέον συνδρομητές.

  Δεν μπορούν να προστεθούν πρόσθετοι συνδρομητές στις προσφορές ομαδικών συνεργατών ή σε λογαριασμούς που τιμολογούνται από τρίτους.

  Η προσθήκη ενός πρόσθετου συνδρομητή λαμβάνει χώρα σε 3 βήματα:

  1. Αγοράστε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή.
   Αγοράστε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή
  2. Προσκαλέστε τον πρόσθετο συνδρομητή σας
   Προσκαλέστε έναν πρόσθετο συνδρομητή
  3. Ο πρόσθετος συνδρομητής σας δημιουργεί το δικό του λογαριασμό και το χρησιμοποιεί για να παρακολουθήσει το Netflix.
   μεγάλο

  Οι παρακάτω οδηγίες περιγράφουν λεπτομερώς τη διαδικασία.

  Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού

  1. Μεταβείτε στο Netflix.Com/accountowner/addextramember.
   • Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετους συνδρομητές> Αγοράστε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή στη σελίδα του λογαριασμού σας.
  2. Ελέγξτε και επιβεβαιώστε το νέο ποσό της πληρωμής σας και τη νέα ημερομηνία χρέωσης.
   • Η επιλογή δεν θα σας χρεωθεί εφ ‘όσον δεν έχετε επιβεβαιώσει το νέο ποσό.
   • Δεδομένου ότι το Netflix είναι μια προπληρωμένη υπηρεσία, η ημερομηνία χρέωσής σας θα τροποποιηθεί με βάση το υπόλοιπο της προηγούμενης πληρωμής σας.
  3. Επιλέξτε Ενεργοποίηση του πρόσθετου συνδρομητή .
  4. Διαμορφώστε τον πρόσθετο συνδρομητή σας που υποδεικνύει το όνομα, τη διεύθυνση email και το όνομά του. (Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να του στείλουμε τα μηνύματα πρόσκλησης.Ουσία
  5. Αναφέρετε εάν θέλετε να μεταφέρετε ένα υπάρχον προφίλ ή αφήστε τον πρόσθετο συνδρομητή να δημιουργήσει ένα νέο προφίλ.
   • Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά προφίλ όταν καλείτε έναν πρόσθετο συνδρομητή.
  6. Ο πρόσθετος συνδρομητής λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Netflix που περιέχει έναν ενιαίο σύνδεσμο πρόσκλησης (θα λάβετε μια ειδοποίηση μόλις ο πρόσθετος συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του).
   • Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε πρόσθετους συνδρομητές> Διαχείριση πρόσθετων συνδρομητών για να αντιγράψετε το σύνδεσμο πρόσκλησης και να τον στείλετε απευθείας.

  Από τηλεόραση

  Επιλέξτε ένα προφίλ. Εάν δείτε το μήνυμα για να συνεχίσετε να μοιράζεστε το λογαριασμό σας με άλλο άτομο, προσθέστε έναν πρόσθετο συνδρομητή, προχωρήστε ως εξής:

  1. Επιλέξτε Μάθετε περισσότερα .
  2. Επιλέξτε Ενεργοποίηση του πρόσθετου συνδρομητή ή πρόσβαση στο Netflix . (Εμφανίζεται το νέο μηνιαίο ποσό και εμφανίζεται η νέα ημερομηνία τιμολόγησης.Ουσία
   • Εάν επιλέξετε ενεργοποιήστε τον πρόσθετο συνδρομητή, το νέο μηνιαίο ποσό θα σας χρεωθεί κατά την νέα ημερομηνία τιμολόγησης.
  3. Θα δείτε το μήνυμα περισσότερο από ένα βήμα: που είναι ο πρόσθετος συνδρομητής σας ? Επιλέξτε το επόμενο .
  4. Εισαγάγετε τον πρόσθετο αριθμό τηλεφώνου συνδρομητή και επιλέξτε Αποστολή .
   • Στη συνέχεια, θα του στείλουμε ένα SMS που περιέχει έναν σύνδεσμο πρόσκλησης που ισχύει για 24 ώρες.
   • Επιλέξτε Access Netflix για επιστροφή στην αρχική σελίδα της υπηρεσίας.
  5. Ο πρόσθετος συνδρομητής πρέπει μόνο να πιέσει τον σύνδεσμο πρόσκλησης για να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και να ονομάσει το προφίλ του. Μπορεί στη συνέχεια να επωφεληθεί από το Netflix !
   • Θα λάβετε ειδοποίηση μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός της.

  Για να μεταφέρετε ένα υπάρχον προφίλ, ακολουθήστε τις οδηγίες στην ενότητα “Web Browser” παραπάνω.

  Προσθέστε έναν πρόσθετο συνδρομητή σε έναν λογαριασμό που χρεώνεται μέσω ομάδας προσφοράς ή ενός τρίτου συνεργάτη

  Δεν μπορούν να προστεθούν πρόσθετοι συνδρομητές στις προσφορές ομαδικών συνεργατών ή σε λογαριασμούς που τιμολογούνται από τρίτους.

  Εάν αλλάξετε τις μεθόδους πληρωμής, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε πρόσθετους συνδρομητές, πρέπει να περιμένετε την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης Netflix για να μπορέσετε να το κάνετε.

  Συνδέστε μια προσφορά ομάδας με λογαριασμό με πρόσθετο συνδρομητή

  Εάν ο λογαριασμός σας διαθέτει επιπλέον συνδρομητές και θέλετε να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής σας στην προσφορά ομάδας ενός συνεργάτη, μπορείτε να συσχετίσετε τον λογαριασμό σας ακολουθώντας τις οδηγίες του Netflix και του χειριστή σας. Δεδομένου ότι είναι αδύνατο να προσθέσετε πρόσθετους συνδρομητές στις προσφορές ομάδων συνεργατών ή σε λογαριασμούς που χρεώνονται από τρίτο μέρος, θα ακυρώσουμε αμέσως τους πρόσθετους συνδρομητές σας κατά την ενεργοποίηση της ομαδοποιημένης προσφοράς. Αυτά θα λάβουν επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Μεταφέρετε ένα προφίλ στο λογαριασμό ενός πρόσθετου συνδρομητή

  Όταν αγοράζετε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή, μπορείτε να μεταφέρετε το υπάρχον προφίλ συνδρομητών έτσι ώστε να διατηρεί τις συστάσεις του, το ιστορικό του, τον κατάλογό του, τα αποθηκευμένα μέρη του, τις ρυθμίσεις του κ.λπ.

  Από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μεταφέρετε ένα προφίλ όταν αγοράζετε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή:

  1. Πρόσβαση Netflix.com/your Account και προσδιορίστε τον εαυτό σας.
  2. Μεταβείτε σε πρόσθετους συνδρομητές>Αγοράστε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή .
  3. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα της διαδικασίας “Προσθήκη πρόσθετου συνδρομητή”.
   • Στο ερώτημα ποιο προφίλ πρέπει να χρησιμοποιήσει το άτομο ? , Επιλέξτε το υπάρχον προφίλ που θέλετε να μεταφέρετε για να μπορείτε να το προσφέρετε στον πρόσθετο συνδρομητή σας.

  Αλλάξτε πρόσθετους συνδρομητές και διαγράψτε το ρεύμα

  Μπορείτε να αντικαταστήσετε έναν επιπλέον συνδρομητή με άλλο ανά πάσα στιγμή, εντός του ορίου δύο φορές ανά περίοδο τιμολόγησης.

  • Ο τρέχων πρόσθετος συνδρομητής θα χάσει αμέσως την πρόσβαση στο Netflix.
  • Μπορείτε πάντα να προσθέσετε ξανά το άτομο σε μια πρόσθετη διαθέσιμη επιλογή συνδρομητή, ή αυτό μπορεί να δημιουργήσει το δικό του λογαριασμό.

  Διαγράψτε έναν πρόσθετο συνδρομητή

  Από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τροποποιήσετε έναν πρόσθετο συνδρομητή:

  1. Μεταβείτε στο Netflix.Com/Διαχείριση εξωσχολικών.
   • Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετους συνδρομητές> Διαχείριση πρόσθετων συνδρομητών στη σελίδα του λογαριασμού σας.
  2. Επιλέξτε Διαγραφή του δικαιούχου .
   • Εάν ο πρόσθετος συνδρομητής σας δεν έχει ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του, επιλέξτε Ακύρωση της πρόσκλησης .
  3. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε τον πρόσθετο επιλεγμένο συνδρομητή.
  4. Η επιβεβαίωση εμφανίζεται στο επάνω μέρος της σελίδας και αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εσάς καθώς και στον πρόσθετο συνδρομητή.
  5. Μπορείτε να προσκαλέσετε άλλο άτομο επιλέγοντας τη διαμόρφωση της πρόσκλησης .

  Ακύρωση μιας πρόσθετης επιλογής συνδρομητών

  Μπορείτε να ακυρώσετε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή ανά πάσα στιγμή.

  • Μόλις ακυρωθεί η επιλογή, ο πρόσθετος συνδρομητής μπορεί να εξετάσει το Netflix μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης.
  • Μπορείτε πάντα να προσθέσετε ξανά το άτομο σε μια πρόσθετη διαθέσιμη επιλογή συνδρομητή, ή αυτό μπορεί να δημιουργήσει το δικό του λογαριασμό.

  Ακύρωση μιας πρόσθετης επιλογής συνδρομητών

  Από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ακυρώσετε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή:

  1. Μεταβείτε στο Netflix.Com/Διαχείριση εξωσχολικών.
   • Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετους συνδρομητές> Διαχείριση πρόσθετων συνδρομητών στη σελίδα του λογαριασμού σας.
  2. Επιλέξτε Ακύρωση της επιλογής .
  3. Επιλέξτε Ακύρωση της πρόσθετης επιλογής συνδρομητή στην επόμενη οθόνη.
  4. Θα δείτε μια επιβεβαίωση στην κορυφή της σελίδας που υποδεικνύει την τελευταία ημερομηνία κατά την οποία ο πρόσθετος συνδρομητής σας μπορεί να παρακολουθήσει το Netflix. Ο ίδιος και ο πρόσθετος συνδρομητής θα λάβουν επίσης ένα email επιβεβαίωσης.

  Επανενεργοποιήστε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή

  Εάν ακυρώσετε μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή ενώ η περίοδος χρέωσης σας δεν έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτήν την ακύρωση και να αποκαταστήσετε την πρόσβαση στον πρόσθετο συνδρομητή με επανενεργοποίηση της επιλογής.

  Οι πρόσθετοι συνδρομητές δεν μπορούν να επανενεργοποιήσουν την επιλογή ή να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο πληρωμής σας.

  Από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε ξανά μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή:

  1. Μεταβείτε στο Netflix.Com/Διαχείριση εξωσχολικών.
   • Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετους συνδρομητές> Διαχείριση πρόσθετων συνδρομητών στη σελίδα του λογαριασμού σας.
  2. Επιλέξτε επανεκκίνηση .
  3. Ένα μήνυμα στο επάνω μέρος της σελίδας θα επιβεβαιώσει την επανενεργοποίηση της πρόσθετης επιλογής συνδρομητών. Ο ίδιος και ο πρόσθετος συνδρομητής θα λάβουν επίσης ένα email επιβεβαίωσης.

  Εάν έχετε ακυρώσει μια πρόσθετη επιλογή συνδρομητή και ολοκληρώνεται η περίοδος τιμολόγησης, ακολουθήστε τις οδηγίες στην ενότητα “Προσθήκη πρόσθετου συνδρομητή” παραπάνω.

  Ακύρωση του κύριου λογαριασμού, αλλά διατηρήστε την πρόσθετη επιλογή συνδρομητή

  Πρόσθετοι συνδρομητές μπορούν να προστεθούν μόνο ως μέρος μιας πρότυπης ή πριμοδότησης . Εάν ακυρωθεί ο κύριος λογαριασμός, ακυρώνεται επίσης οποιοσδήποτε πρόσθετος συνδρομητής.

  Δεν μπορούν να προστεθούν πρόσθετοι συνδρομητές στις προσφορές ομαδικών συνεργατών ή σε λογαριασμούς που τιμολογούνται από τρίτους.

  Επίλυση προβλημάτων