N26 σε όλη την Ευρώπη – Κέντρο υποστήριξης N26 | N26 Εξυπηρέτηση πελατών, ανοίξτε έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό σε 8 λεπτά – N26

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό σε λίγα λεπτά

Το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού με το N26 διαρκεί κατά μέσο όρο 8 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα σας ζητήσουμε ορισμένες βασικές πληροφορίες και θα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας.

Μπορώ να ανοίξω έναν λογαριασμό N26 ?

Η N26 Bank επιτρέπει την έναρξη λογαριασμών N26 στις ακόλουθες χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Ισπανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία (δεν είναι διαθέσιμη για τους κατοίκους του Dom / Tom) , Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ελβετία, Σουηδία.

Προκειμένου να οικοδομήσουμε ακόμη πιο δυνατά θεμέλια για το μέλλον της επιχείρησής μας, εστιάζουμε επί του παρόντος στην εμπειρία των πελατών, στις προσφορές προϊόντων μας και στις εσωτερικές μας διαδικασίες.

Δεδομένης της υψηλής ζήτησης σχετικά με τις υπηρεσίες ψηφιακών τραπεζών N26, περιορίζουμε προσωρινά τον αριθμό των νέων λογαριασμών που προσφέρουμε κάθε μήνα.

Ενημέρωση: 12th επτά. 2023 12:00 μ.μ

  • Ανοικτές αγορές Για τυποποιημένους και πριμοδότηση : Η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Δανία, η Ισπανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Ισλανδία, η Λετονία, η Λετενστάιν, η Λιθουανία, η Λουξεμβούργο, η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Σουτένλα
  • Ανοικτές αγορές Μόνο για λογαριασμούς premium : n / a
  • Χώρα όπου το άνοιγμα ενός λογαριασμού δεν είναι επί του παρόντος δυνατή: n/a
  • Κλειστές αγορές: Ιταλία

Εάν πληροίτε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό N26. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι λειτουργίες και οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το N26 δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό N26 και μετακινηθείτε για 18 μήνες ή περισσότερο σε μια μη πραγματοποιημένη χώρα (κατάλογος παραπάνω), επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό σε λίγα λεπτά

Θέλετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό με μια τράπεζα που θέλετε ? Το N26 γίνεται για εσάς. Αποστολή, λήψη και διαχείριση των χρημάτων σας στην εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας N26. Μπορείτε να ανοίξετε τον τραπεζικό λογαριασμό των ονείρων σας σε λίγα λεπτά απευθείας από το smartphone σας, χωρίς γραφειοκρατία ή ουρά.

Εικόνα που δείχνει ένα άτομο με χρεωστική κάρτα N26 και την εφαρμογή N26 που εμφανίζει τη ροή λογαριασμού με τη λίστα συναλλαγών

Βρείτε τον τραπεζικό λογαριασμό που σας ταιριάζει

Το N26 προσφέρει διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς για διαφορετικές ανάγκες. Ο τυπικός τραπεζικός λογαριασμός N26 θα ταιριάζει σε όσους θέλουν βασικές τραπεζικές υπηρεσίες και εικονική κάρτα. Ο έξυπνος λογαριασμός N26 προσφέρει επίσης δωρεάν εργαλεία διαχείρισης φυσικών καρτών και προϋπολογισμού. Με το λογαριασμό N26, έχετε πρόσβαση σε ένα σύνολο ταξιδιωτικών ασφάλισης. Ο λογαριασμός N26 Metal προσφέρει επίσης καθημερινή ασφάλιση και κομψή μεταλλική κάρτα.

Ο δωρεάν τραπεζικός λογαριασμός* με την εικονική κάρτα τραπεζών του

Εικονική κάρτα N26

Εικονική τραπεζική κάρτα

Ο τραπεζικός λογαριασμός που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα τα καθημερινά χρήματά σας

N26 Εσύ, κάρτα ραβέντι

Διαθέσιμα 5 χρώματα

Ο λογαριασμός premium και ο τραπεζικός λογαριασμός για καθημερινή ζωή και ταξίδια

N26 Εσείς, κάρτα βενζίνης

Διαθέσιμα 5 χρώματα

Ο λογαριασμός Premium New Generation και η μεταλλική τράπεζα της

N26 Metal - Black Carbon

Διατίθενται 3 χρώματα

Απολαύστε μια εικονική ή φυσική χρεωστική κάρτα MasterCard

Η χρεωστική κάρτα MasterCard είναι αποδεκτή παγκοσμίως και δεν χρεώνει καμία προμήθεια στις συναλλαγές σας στο εξωτερικό. Ο έλεγχος ταυτότητας SecureCode παρέχει επίσης ασύγκριτη ασφάλεια.

Άμεσες μεταφορές

Αποστολή ή λήψη μεταφορών 24/7 και τροφοδοτήστε το λογαριασμό σας σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στις άμεσες μεταφορές και πληρωμές. Στείλτε χρήματα εύκολα και αμέσως στις επαφές N26 με το MoneyBeam.

Η εικονική σας κάρτα

Συνδέστε την κάρτα σας με την Apple Pay ή το Google Pay για να αρχίσετε να πληρώνετε με το smartphone σας μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε τη λήψη φυσικής κάρτας σας.

Εργαλεία διαχείρισης προϋπολογισμού

Μεταξύ των ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο και των λεπτομερών στατιστικών στοιχείων των εξόδων σας, έχετε όλα τα εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας.

Μια γυναίκα στην εταιρεία του εκπαιδευτή της που κάνει αλεξίπτωτο και μια κάρτα Sarcelle Bleu N26 με έναν χώρο που ονομάζεται λίστα κουβάδων

Αφήστε την άκρη με χώρους

Δώστε στα όνειρά σας λίγο χώρο. Με λογαριασμό N26 Premium, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 10 χώρους για να σας βοηθήσουμε να αφήσετε την άκρη για όλα τα έργα σας. Δώστε ένα όνομα σε κάθε χώρο σας και ρίξτε τις αποταμιεύσεις σας με το δικό σας ρυθμό σε μερικά κλικ.

Μοιραστείτε το λογαριασμό χωρίς πονοκέφαλο

Θέλετε να περάσετε καλά με φίλους χωρίς να αναλάβετε το προβάδισμα όταν πρόκειται να ρυθμίσετε το σημείωμα στο τέλος του βράδυ ? Ανακαλύψτε το μερίδιό μας τη λειτουργικότητα σημειώσεων. Επιλέξτε μια πληρωμή από τη λίστα συναλλαγών σας και ζητήστε από τους φίλους σας χρήματα απευθείας στην εφαρμογή N26. Πρακτικό, όχι ?

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ?

Για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό με το N26, απλά έχετε ένα smartphone και το έγγραφο ταυτότητάς σας στο χέρι. Στη συνέχεια, κατεβάστε την εφαρμογή N26 Mobile ή συνδεθείτε στον ιστότοπο στον υπολογιστή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Στη συνέχεια, θα καλέσουμε για να ελέγξουμε την ταυτότητά σας. Όταν όλα είναι εντάξει, ο τραπεζικός σας λογαριασμός λειτουργεί αμέσως.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ?

Το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού με το N26 διαρκεί κατά μέσο όρο 8 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα σας ζητήσουμε ορισμένες βασικές πληροφορίες και θα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας.

Τι πρέπει να ανοίξω έναν τραπεζικό λογαριασμό ?

Για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό με το N26, πρέπει να πληροίτε τα κριτήρια επιλεξιμότητας. Εάν είστε επιλέξιμοι, συνδεθείτε στην περιοχή ηλεκτρονικού πελάτη ή στην εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας N26. Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού διαρκεί μόνο 8 λεπτά και γίνεται χωρίς γραφειοκρατία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανοίγματος ενός τραπεζικού λογαριασμού N26 και της λίστας των εγγράφων που απαιτούνται, επισκεφτείτε την υποστήριξη του κέντρου μας.

Πόσο χρονών πρέπει να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ?

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο N26

Μπορώ να ανοίξω έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό ?

Άνοιγμα ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού με N26, είναι απλό ως γεια σας. Μεταβείτε στο App Store και κατεβάστε την εφαρμογή N26. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας και ελέγξτε την ταυτότητά σας μέσω τηλεφώνου. Μόλις η συσκευή σας συγχρονιστεί με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να τη χρησιμοποιείτε !

Ποια έγγραφα υποχρεούνται να ανοίξουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ?

Για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό με το N26, πρέπει να έχετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας, όπως διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας ή άδεια διαμονής. Μην ανησυχείτε, δεν απαιτείται άλλη γραφειοκρατία ! Ελέγουμε την ταυτότητά σας κατά τη διάρκεια μιας σύντομης κλήσης. Θα χρειαστείτε επίσης ένα smartphone και θα κατοικήσετε σε μια επιλέξιμη χώρα.

Πόσο είναι το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού ?

Ο τυπικός τραπεζικός λογαριασμός N26 είναι ελεύθερος να ανοίξει ή να λογαριασμούς. Ο έξυπνος τραπεζικός λογαριασμός N26 είναι 4,90 ευρώ το μήνα, το N26 είστε € 9,90 το μήνα και ο λογαριασμός N26 Metal σε € 16,90 το μήνα, με περίοδο δέσμευσης 12 μηνών. Στο N26, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση κατάθεσης ή εισοδήματος για να ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός.