Κατεβάστε το MyCanal για το Web, το iOS, το Android., Κατεβάστε το MyCanal (δωρεάν) στο διαδίκτυο, iOS, Android – Η βιβλιοθήκη λογισμικού

Το κανάλι μου ζωντανά

Εκτός αυτού, το Download MyCanal είναι αναγκαστικά πληρωτέο, δεν υπάρχει δωρεάν προσφορά. Επομένως, πρέπει να κατευθύνετε τον εαυτό σας στη συνδρομή από 19,90 ευρώ το μήνα, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι, μερικοί από τους οποίους αναμιγνύουν αυτήν την υπηρεσία με Disney+ και Paramount+, για παράδειγμα.

μυκανικός

μυκανικός

Ελάτε να κατεβάσετε το MyCanal, την πλατφόρμα ροής καναλιού+. Η γαλλική υπηρεσία διανομής διανομής μέσω του Διαδικτύου που δημιουργήθηκε το 2013 από την ομάδα Canal, αυτό επιτρέπει την πρόσβαση ζωντανής και επανάληψης σε όλα τα προγράμματα του Canal+ που έχουν εγγραφεί, καθώς και σε όλα τα γαλλικά κανάλια TNT.

Πώς να επωφεληθείτε από το MyCanal ?

Το MyCanal διατίθεται με συνδρομή και προσβάσιμη από οποιοδήποτε πλαίσιο Internet (SFR, Bouygues, Orange and Free). Η εφαρμογή προσφέρει έως και 140 κανάλια, ανάλογα με τη συνδρομή στην οποία έχετε εγγραφεί, και προσφέρει επίσης πρόσβαση στις εκπομπές Clair Clair+. Τα κανάλια ομαδοποιούνται σύμφωνα με διαφορετικά θέματα όπως ο κινηματογράφος, η πληροφόρηση, ο αθλητισμός, η μουσική, τα ντοκιμαντέρ, οι σειρές, καθώς και το διαφορετικό περιεχόμενο νεολαίας για τα παιδιά. Προσφέρονται επίσης ορισμένες πλατφόρμες ροής όπως το Netflix ή το Disney+.

Χαρακτηριστικά

Το MyCanal προσφέρει μια λειτουργία “άμεσου ελέγχου”. Χρησιμοποιώντας το, θα μπορείτε να σταματήσετε την εκπομπή ενός ζωντανού προγράμματος και να συνεχίσετε (μέχρι τις 8 π.μ.) όπου το διακόπτεστε. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να επιστρέψετε στο χρόνο και να συνεχίσετε την ανάγνωση της εκκίνησης. Ιδανικό όταν φτάσετε στην πορεία και το πρόγραμμά σας έχει ήδη ξεκινήσει.

Στο ίδιο στυλ, αλλά ακόμα απλό, η λειτουργία “επανάληψης”, σας επιτρέπει να είστε σε θέση να καλύψετε ή να δείτε ανά πάσα στιγμή ένα αθλητικό γεγονός, μια πρωτότυπη σειρά, μια ψυχαγωγία, ένα ντοκιμαντέρ ή μια ταινία που ήδη μεταδίδεται. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη λειτουργία “Λήψη”, η οποία σας επιτρέπει να καταγράφετε τα προγράμματά σας σε διαφορετικές ιδιότητες (μέχρι την ποιότητα HD 720P) και να μπορείτε να τα δείτε αργότερα ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Τώρα λείπει ένα πρόγραμμα δεν είναι πλέον πρόβλημα.

Το “multi-live”, εν τω μεταξύ, σας επιτρέπει να αναζητήσετε έως και 4 προγράμματα ταυτόχρονα, στην ίδια οθόνη. Αυτή η υπηρεσία είναι μία από όλες τις συνδρομές στο Canal+ με ένα ή δύο χρόνια δέσμευσης. Εάν έχετε εγγραφεί σε μια μη δεσμευτική προσφορά, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το Multi-Egrans MyCanal, αλλά μόνο στις οθόνες κινητής τηλεφωνίας σας (υπολογιστής, tablet και smartphone).

Προσιτότητα

Συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα, θα μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενό της σε όλες τις οθόνες σας (tablet, υπολογιστή, έξυπνη τηλεόραση, κονσόλα. Ουσία. Για να το κάνετε αυτό, απλά κατεβάστε το MyCanal, για να συνδεθείτε μέσω των αναγνωριστικών σας και του voila. Θα επωφεληθείτε από όλο το περιεχόμενο της συνδρομής σας σε οποιοδήποτε μέρος όπου βρίσκεστε. Εάν δεν έχετε έξυπνη τηλεόραση, δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από το MyCanal Live ή On Demand στην τηλεόρασή σας. Αρκεί να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με ένα Chromecast, Apple TV συσκευή ή μία από τις συσκευές σας (smartphone, υπολογιστή) μέσω καλωδίου HDMI. Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εγγυήσεις.

Μυκανική τιμή

Τέλος, για να εγγραφείτε και να κατεβάσετε το MyCanal, πρέπει να πραγματοποιήσετε συνδρομή στα κανάλια Canal+: Πρόκειται για συνδρομή πληρωμής. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με τις ανθοδέσμες στα οποία θέλετε να εγγραφείτε. Η προσφορά ξεκινά από € 99 / έτος και είναι διαθέσιμη με ή χωρίς δέσμευση. Μπορεί να προστεθεί σε αυτές τις διαφορετικές συνδρομές που θα έρθουν να συνδυαστούν με τη βασική συνδρομή σας. Σας προσκαλούμε να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο Canal+ για να αποκτήσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές που σχετίζονται με τη λήψη του MyCanal.

μυκανικός

μυκανικός

Υπηρεσία συνεχούς ροής Canal+ για να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση ή επαναλήψεις, καθώς και ένα πλήθος περιεχομένου (σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ).

Προδιαγραφές

Ημερομηνία ενημέρωσης 05/09/2023
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικά συστήματα Android, iPhone, ηλεκτρονική υπηρεσία
Κατηγορία Broadcasting ήχου και βίντεο

MyCanal παρουσίαση

Το MyCanal είναι μια υπηρεσία ροής βίντεο. Ιδρύθηκε από το Canal Canal+ κατά τη διάρκεια του 2013, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ζωντανά κανάλια και κανάλια επανάληψης, καθώς και προγράμματα καναλιών+ όπως ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ. Τέλος, δικαιούστε μια προσφορά SVOD για ενοικίαση ή αγορά περιεχομένου.

Η MyCanal Service είναι πολύ δημοφιλής στη Γαλλία, επειδή η προσφορά της ολοκληρώνεται, η πλατφόρμα συνεχούς ροής απαιτούσε περισσότερους από 6 εκατομμύρια συνδρομητές στη Γαλλία κατά τη διάρκεια του 2021.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το MyCanal ?

Το Download MyCanal είναι πολύ εύκολο, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης και μετά συνδεθείτε. Ως εκ τούτου, έχετε πρόσβαση σε μια διεπαφή που παραμένει εύκολο να χειριστεί, το μενού σας επιτρέπει να διαιρέσετε τις διαφορετικές κατηγορίες έτσι ώστε η χρήση να είναι υγρή.

Πρώτον, το MyCanal εμφανίζει όλα τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από την κατηγορία Live. Μεταξύ αυτών, υπάρχει λογικά κανάλι+, αλλά και TF1, Γαλλία 2, Γαλλία 3, Γαλλία 4, Γαλλία 5, Arte, M6, C8, W9, TFX, TMC, Gulli. Μπορείτε να δείτε την πρόοδο ενός προγράμματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό για να ξεκινήσετε την άμεση και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το περιεχόμενο που μεταδίδεται.

Διαφορετικά, η MyCanal μετράει στην καρτέλα του τηλεοπτικού προγράμματος, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε όλο το περιεχόμενο που θα μεταδοθεί το ίδιο ή μεταγενέστερο βράδυ, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης σύμφωνα με το κανάλι της τηλεόρασης, την ημερομηνία ή την ώρα της ημέρας.

Με την κατηγορία των καναλιών και των εφαρμογών, ανακαλύπτετε τις λεπτομέρειες όλων των τηλεοπτικών καναλιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ομάδας Canal, απλά κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο για να εμφανίσετε όλες τις πληροφορίες λεπτομερώς. Από την καρτέλα My Videos, θα βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής σας, τα ενοίκια και τις αγορές σας, το περιεχόμενό σας που παρατηρήθηκε πρόσφατα ή οι απόψεις σας.

Το τμήμα MyCanal Reception είναι πολύ χρήσιμο, επειδή επιτρέπει την πρόσβαση στο περιεχόμενο ροής της πλατφόρμας, δηλαδή τις ταινίες, τις σειρές και τα ντοκιμαντέρ. Για να το κάνετε αυτό, θα βρείτε κουμπιά για να δείτε το περιεχόμενο ανά είδος (κινηματογράφος, νεολαία, μουσική. Ουσία. Παρακάτω, θα βρείτε τις ταινίες που έφθασαν πρόσφατα στην υπηρεσία συνεχούς ροής. Συνολικά, αυτή η καρτέλα παρουσιάζεται ως Netflix, επειδή η εφαρμογή προτείνει περιεχόμενο σύμφωνα με την έρευνά σας, το ιστορικό σας ή τις απόψεις σας.

Τέλος, το MyCanal δικαιούται μια γραμμή αναζήτησης, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα μιας ταινίας, ενός ηθοποιού ή άλλου για να βρείτε το περιεχόμενο της επιλογής σας. Θυμηθείτε ότι η υπηρεσία βρίσκεται σε προσφορά SVOD, πράγμα που σημαίνει ότι παραθέτει επίσης περιεχόμενο ότι μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε εκτός από τη μηνιαία συνδρομή.

Εκτός αυτού, το Download MyCanal είναι αναγκαστικά πληρωτέο, δεν υπάρχει δωρεάν προσφορά. Επομένως, πρέπει να κατευθύνετε τον εαυτό σας στη συνδρομή από 19,90 ευρώ το μήνα, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι, μερικοί από τους οποίους αναμιγνύουν αυτήν την υπηρεσία με Disney+ και Paramount+, για παράδειγμα.

Ποια είναι η συμβατότητα της πλατφόρμας ροής ?

Είστε ελεύθεροι να κατεβάσετε το MyCanal σε ένα smartphone ή tablet, επειδή η εφαρμογή για κινητά λειτουργεί με Android και iOS.

Από έναν υπολογιστή, μπορείτε να επωφεληθείτε από το MyCanal χάρη στην ηλεκτρονική υπηρεσία που είναι συμβατή με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, αυτό ισχύει για το Mozilla Firefox, το Microsoft Edge, το Google Chrome.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για το MyCanal ?

Το MyCanal είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ροής βίντεο. Η πλατφόρμα έχει την αξία της προσφοράς πολλών ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών, αλλά και ενός μεγάλου τμήματος αφιερωμένου σε ταινίες, σειρές ή ντοκιμαντέρ. Με την προσφορά SVOD, επιτρέπει επίσης στους χρήστες να νοικιάζουν ή να αγοράζουν περιεχόμενο με ευκολία. Εάν είναι ενδιαφέρον, είναι δυνατόν να επιλέξετε εναλλακτικές λύσεις που μπορεί επίσης να είναι σχετικές, όπως ο Molotov.

Εάν δεν θέλετε να κατεβάσετε το MyCanal, Γαλλία.Η τηλεόραση είναι μια καλή επιλογή. Πρώτον, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πλατφόρμα μέσω ηλεκτρονικής υπηρεσίας σε υπολογιστή ή εφαρμογή για κινητά στο Android και iOS. Μία από τις σημαντικότερες ιδιότητές του είναι στο γεγονός ότι είναι εντελώς δωρεάν, κάτι που δεν ισχύει για το αντίστοιχο.

Διαφορετικά, Γαλλία.Η τηλεόραση βασίζεται σε χαρακτηριστικά παρόμοια με το MyCanal. Υπενθύμιση, αυτή είναι η πλατφόρμα συνεχούς ροής της Γαλλίας Télévisions, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια της ζωντανής ομάδας και των επαναλήψεων. Επιπλέον, απολαμβάνετε επίσης ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ σε υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των πρωτότυπων παραγωγών όπως η Γαλλία.Τηλεόραση slash.

Αντί για MyCanal, μπορείτε επίσης να προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς την Arte TV. Όπως η υπηρεσία της Γαλλίας Télévisions, αυτή είναι μια δωρεάν πλατφόρμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την εφαρμογή για κινητά σε iOS και Android και την έκδοση ιστού σε έναν υπολογιστή.

Με τον Arte, έχετε πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα της αλυσίδας Franco-German Live ή σε επανάληψη. Για άλλη μια φορά, επωφελείται επίσης από έναν μεγάλο κατάλογο ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ σε διάφορα και ποικίλα θέματα.

Συμπερασματικά, μπορείτε τελικά να επιλέξετε το Amazon Prime Video για να αντικαταστήσετε το MyCanal. Η υπηρεσία είναι πληρωτέα, αυτή είναι μια ετήσια συνδρομή που περιλαμβάνει δωρεάν και γρήγορη παράδοση στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, πρόσβαση προτεραιότητας σε ορισμένες πωλήσεις flash ή ακόμα και τη μουσική υπηρεσία Prime Music. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε Windows, MacOS, Android και iOS ή να το βρείτε σε SmartTV, κονσόλες παιχνιδιών ή Fire TV Stick και Chromecast. Διαφορετικά, η ηλεκτρονική έκδοση είναι προσβάσιμη από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Γενικότερα, το Amazon Prime Video είναι μια αρκετά κλασική υπηρεσία ροής βίντεο με ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ, συμπεριλαμβανομένων των πρωτότυπων δημιουργιών. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η εταιρεία έχει αποκτήσει μέρος των δικαιωμάτων της Ligue 1, έτσι ώστε να βρείτε όλες τις μεγαλύτερες αφίσες στο πρωτάθλημα κάθε Σαββατοκύριακο ζωντανά ζωντανά. Αυτό το αθλητικό πέρασμα επιστρέφει μερικά ευρώ περισσότερο κάθε μήνα.