MyCanal App στο Zappiti Player 4K – Ιδέες Forms για νέα χαρακτηριστικά / ιδέες και προτάσεις, Android TV: Το MyCanal φτάνει σε 4K UHD, εδώ είναι πώς να το απολαύσετε

MyCanal 4K

Ειδοποίηση για τους ιδιοκτήτες ενός κουτιού ή τηλεόρασης που λειτουργεί κάτω από το σύστημα τηλεόρασης Android ! Από τις αρχές Ιουλίου 2023, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από το περιεχόμενο της εφαρμογής MyCanal στο 4K UHD. Σχετικά με το πρόγραμμα: Cinema, Series, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα.

[App] MyCanal στο Zappiti Player 4K

Η εφαρμογή MyCanal στην GooglePlay δεν είναι εγγενώς συμβατή με το Zappiti Player 4K. Ωστόσο, είναι δυνατόν να εγκατασταθεί η εφαρμογή με άλλη προκατάληψη.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε την ακόλουθη διαδικασία:
1. Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης “APK”:
https: // apk-dl.Com/mycanal-par-canal-canalsat/com.Κανάλι.Android.Κανάλι/
2. Τοποθετήστε το αρχείο “.APK “σε ένα κλειδί USB.
3. Συνδέστε το κλειδί USB στον παίκτη Player του Zappiti 4K.
4. Ενεργοποιήστε τον παίκτη του Zappiti Player 4K.
5. Στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί “Explorer” για να ξεκινήσετε το Zappiti Explorer (τελευταία έκδοση).
6. Εξερευνήστε το κλειδί USB και κάντε κλικ στο αρχείο “.APK “για την εγκατάσταση της εφαρμογής.
Σημείωση: Εάν δεν βλέπετε το αρχείο “.APK “Είναι πιθανώς ότι η εφαρμογή Zappiti Explorer δεν είναι ενημερωμένη. Σε αυτή την περίπτωση, μεταβείτε στο GooglePlay και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το “Zappiti” στη μηχανή αναζήτησης. Επικυρώνω. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εφαρμογή “Zappiti Explorer” που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Ενημέρωση”.
7. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, μπορείτε να την ξεκινήσετε απευθείας. Στη συνέχεια, μπορείτε να το βρείτε στο “myapps”.

Нооé и зарro

Ы р р ч ч ч ч ч з з з з з з з з

Пжжжйййййййййййййййййййййййййй

Android TV: Το MyCanal φτάνει σε 4k uhd, εδώ είναι πώς να το απολαύσετε

Ειδοποίηση για τους ιδιοκτήτες ενός κουτιού ή τηλεόρασης που λειτουργεί κάτω από το σύστημα τηλεόρασης Android ! Από τις αρχές Ιουλίου 2023, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από το περιεχόμενο της εφαρμογής MyCanal στο 4K UHD. Σχετικά με το πρόγραμμα: Cinema, Series, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα.

Android TV: Το MyCanal φτάνει σε 4k uhd, εδώ είναι πώς να το απολαύσετε

4K UHD MyCanal ANDROID TV Programs

“Το τμήμα (4K UHD, σημείωμα του συντάκτη) έλειπε στην τηλεόραση Android (παρόν σε όλες τις άλλες υποστηρίξεις). Επομένως, οι ομάδες μας έχουν διορθώσει αυτήν την ανωμαλία “, ανακοίνωσε το κανάλι βοήθειας την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 στα κοινωνικά δίκτυα.

Περισσότερο από τρία χρόνια μετά την άφιξη του Full HD στην τηλεόραση Android και Android, το UHD 4K Περιεχόμενα Τέλος αποβιβάζω Η εφαρμογή MyCanal μέσω κιβωτίων και τηλεοράσεων που εκτελούνται κάτω από το σύστημα Τηλεόραση Android Google. Σύμφωνα με τα ευρήματά μας, πραγματοποιήθηκε η ανάπτυξη αυτού του τμήματος Έκδοση 5.21.0 MyCanal. Σε άλλη απάντηση, η βοήθεια του καναλιού το ενημερώνει αυτό “Το περιεχόμενο 4K ήταν παρόν πριν, αλλά δεν είχε ειδικό τμήμα για αυτή την υποστήριξη”. Από την άλλη πλευρά, η πρόσβαση σε περιεχόμενο 4K δεν είναι, προς το παρόν, δεν είναι διαθέσιμη σε ένα Chromecast. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η λειτουργικότητα θα φτάσει σε λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

MyCanal 4K UHD Android TV

Ποια είναι τα προγράμματα MyCanal που είναι διαθέσιμα σε 4K UHD από την τηλεόραση Android ?

Έτσι, οι πελάτες που κατέχουν συνδρομή Canal+ θα μπορούν να δουν ή να αναθεωρούν τα προγράμματα της στιγμής με ορισμό των 3840 x 2160 pixels, απευθείας από την αρχική σελίδα της εφαρμογής Canal Group App+.

Επιλέγοντας “4K UHD” με το τηλεχειριστήριο, οι χρήστες θα έχουν την επιλογή μεταξύ τεσσάρων υποκατηγοριών που είναι: Όλα, κινηματογράφο, σειρές και άλλα.

Στο “Cinema”, οι οπαδοί της 7ης τέχνης θα έχουν το προνόμιο να παρακολουθούν ταινίες όπως Avatar: The Waterway Και Κορυφαία όπλο: Maverick. Ως υπενθύμιση, η ομάδα Canal προσφέρει αυτές τις ταινίες μεγάλου μήκους μόνο 6 μήνες μετά την απελευθέρωση της τραπεζαρίας τους.

Στο “Series”, οι συνδρομητές θα ανακαλύψουν τις αρχικές δημιουργίες του Canal+, Showtime Productions, αλλά και του αποκλειστικού περιεχομένου της Apple TV+ που προσχώρησε πρόσφατα στον κατάλογο του διάσημου κρυπτογραφημένου καναλιού. Θα βρούμε ιδιαίτερα σι.R.Εγώ, Συμμορίες του Λονδίνου, Τεντ Λάσο ή ακόμη και Αναρροφητήρας, Το πρώτο επεισόδιο του οποίου μεταδόθηκε πρόσφατα στο Twitter.

Τέλος, η “άλλη” υποκατηγορία αφορά διάφορα προγράμματα όπως ντοκιμαντέρ, μάρκες ενός ατόμου, συναυλίες και εκπομπές.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο