Εξατομικευμένο αυτοκόλλητο και ράφι -αυτοκόλλητο | MPA Pro, Εξατομικευμένα προϊόντα αυτοκόλλητου – Σχεδιασμός Σημείωση – ScilerApp

Εξατομικευμένα προϊόντα αυτοκόλλητων

Contents

Τα πλεονεκτήματα του εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι πολλά :

Δημιουργήστε το προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο σας σε μερικά κλικ.

Προσαρμοστή -αυτοκόλλητο

Δημιουργήστε τα εξατομικευμένα αυτοκόλλητα σας, τυπωμένα σε λευκό βινύλιο υψηλής άποψης. Ισχύει σε οποιοδήποτε μέσο, ​​τα αυτοκόλλητα του προσελκύουν την εμφάνιση και είναι ένας τέλειος τρόπος για να βελτιώσετε το εμπορικό σήμα σας.

Προσθήκη στο καλάθι

Είναι πιθανό να σας ζητήσουμε ένα αρχείο διανυσμάτων εάν το αρχείο που έχει αποσυνδεθεί δεν επιτρέπει την παραγωγή της εντολής.

Εφαρμογές αυτοκόλλητων

Ο Προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα που προσφέρουμε είναι εκτυπωμένα αυτοκόλλητα σε βινύλιο υψηλής ποιότητας. Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε ομαλό, επίπεδο και μη -πορώδες μέσο, ​​τα αυτοκόλλητα του προσελκύουν το μάτι και είναι ένας τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε το εμπορικό σήμα σας. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως εργαλείο διακόσμησης στα καθημερινά σας αντικείμενα

Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο με δύο ξεχωριστούς τρόπους:

 • Στείλτε μας το αρχείο σας με το οπτικό σας ήδη φτιαγμένο και απλά υποδείξτε ποιο μέγεθος, κοπή και ποσότητα που θέλετε για το δικό σας Προσαρμοστή -αυτοκόλλητο.
 • Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε απευθείας το προσαρμοσμένο σας σχέδιο στην ενότητα του ιστότοπού μας. Ακολουθήστε το tutorial βίντεο στο κάτω μέρος της σελίδας και στη συνέχεια πάρτε τη δημιουργία σας από το δικό σας Προσαρμοστή -αυτοκόλλητο.

Δημιουργήστε τα αυτοκόλλητα σας με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης. Τα δικα σου εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι κατάλληλα για το αυτοκίνητό σας, το showcase, τη μοτοσικλέτα, τον υπολογιστή και οποιοδήποτε άλλο μέσο

Σε λίγα λεπτά και χωρίς συγκεκριμένη γνώση γραφικών, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε πολύ εύκολα το δικό σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Και Προσαρμοστή -αυτοκόλλητο.

Μπορείτε να κολλήσετε το δικό σας ετικέτα Στις πιο επίπεδες ή πολύ ελαφρώς τοξικές επιφάνειες όπως γυαλί, PVC, αλουμίνιο ή μέταλλο, καθαρίζοντάς τους με απολιπαρό.

Προειδοποίηση, ορισμένη υποστήριξη δεν είναι συμβατή (πορώδη). Βεβαιωθείτε ότι η υποστήριξή σας είναι καθαρή και ομαλή.

Συμβουλές χρήσης

Προετοιμασία υποστρώματος

Οποιαδήποτε επιφάνεια πρέπει συστηματικά να καθαριστεί πριν από την εγκατάσταση μιας συγκολλητικής μεμβράνης, συμπεριλαμβανομένων των φρεσκοκομμένων επιφανειών.

Μην χρησιμοποιείτε λιπαρό διαλύτη όπως αλκοόλ για καύση.

Στρωτός

Ελέγξτε τη θερμοκρασία του υποστρώματος που πρέπει να είναι επιτακτικά μεταξύ 10 ° C και 30 ° C και υγρασία μικρότερη από 80%.

Πιθανή εγκατάσταση ξηρού ή υγρού.

Συνέντευξη

Πάντα περιμένετε μια εβδομάδα μετά την υποβολή αίτησης πριν καθαρίσετε τη σήμανση.

Χρησιμοποιήστε τον ίδιο τύπο προϊόντος καθαρισμού με αυτό που προορίζεται για υψηλής ποιότητας βαμμένες επιφάνειες. Το προϊόν πρέπει να είναι υγρό, μη -μεταβαλλόμενο, χωρίς πολύ επιθετικό διαλύτη και πρέπει να έχει ρΗ μεταξύ 3 και 11 (ούτε πολύ όξινο ούτε αλκαλικό).

Ο καθαρισμός υψηλής πίεσης πρέπει να συμμορφώνεται με ορισμένους κανόνες:

 • Μέγιστη πίεση 80 ράβδων
 • Μέγιστη θερμοκρασία 25 ° C
 • Μην τοποθετείτε το ακροφύσιο λιγότερο από 30 cm από την επιφάνεια και 60cm στις συγκολλήσεις
 • Διατήρηση του αεριωθούμενου αεριωθούμενου στην επιφάνεια χωρίς να επιμείνετε στις άκρες

Απαγωγή

Η ταινία έχει μόνιμη κόλλα, είναι επομένως δύσκολο να αφαιρεθεί.

Η χρήση μιας γεννήτριας θερμότητας μπορεί να διευκολύνει την απομάκρυνση της ταινίας.

Πιθανά υπολείμματα μπορούν να αφαιρεθούν με αλκοόλ οικιακής χρήσης, αρκετά ισχυρά για να αφαιρέσουν την κόλλα χωρίς να επιτεθούν στο υπόστρωμα.

Γιατί να επιλέξετε ένα αυτοκόλλητο προσαρμοσμένο ?

Ο Προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα Προσφέρετε πολλά πλεονεκτήματα για εταιρείες. Πρώτα απ ‘όλα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας με δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο. Χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα σχέδια και μοναδικά μηνύματα, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα που προσελκύουν την προσοχή των δυνητικών πελατών και τους ενθαρρύνετε να μάθετε περισσότερα για την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, το Προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα είναι προσιτές και εύκολο να παραχθούν σε μεγάλες ποσότητες, καθιστώντας το ένα κερδοφόρο εργαλείο μάρκετινγκ για μικρές και μεγάλες εταιρείες. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το στόλο των οχημάτων σας, να προσθέσετε λεπτομέρειες στη συσκευασία των προϊόντων σας ή να προσφέρετε στους πελάτες σας διαφημιστικά δώρα που μπορούν να κολλήσουν στους φορητούς υπολογιστές, τα μπουκάλια νερού και επιπλέον.

Τέλος, το Προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα είναι ευπροσάρμοστα και ανθεκτικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα ή έξω, σε επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες, και να αντισταθούν σε κακές καιρικές συνθήκες και καθημερινή φθορά. Αυτό σημαίνει ότι το διαφημιστικό σας μήνυμα θα παρατηρηθεί από ένα μεγάλο κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυξάνοντας έτσι την ορατότητα και την φήμη της επιχείρησής σας.

Εν ολίγοις, το Προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα είναι μια έξυπνη επιλογή για εταιρείες που επιδιώκουν να προωθήσουν το εμπορικό σήμα τους με δημιουργικό, κερδοφόρο και βιώσιμο τρόπο. Με εξατομικευμένα σχέδια και μοναδικά μηνύματα, μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή των δυνητικών πελατών σας και να τους ενθαρρύνετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Ποιες είναι οι χρήσεις του αυτοκόλλητου προσαρμοσμένου ?

 • Ευελιξία: Χάρη στην τεχνική τουΠροσαρμοσμένο αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο, Τα εξατομικευμένα αυτοκόλλητα μπορούν να κοπούν από οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος.
 • Βιωσιμότητα: Προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα αυτοκόλλητα είναι ανθεκτικά στο νερό, τις γρατζουνιές και τον αποχρωματισμό, γεγονός που τις καθιστά κατάλληλες για εσωτερική ή εξωτερική χρήση.
 • Ευκολία εφαρμογής: Χάρη στο περιθώριο των μέσων καυσίμων, το Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι εύκολο να εφαρμοστούν σε διαφορετικές επιφάνειες. Μπορούν επίσης να αφαιρεθούν χωρίς να αφήσουν υπολείμματα.
 • Εξατομίκευση: Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Το Tailor -maade μπορεί να εξατομικευτεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα, σχήματα, εικόνες και κείμενα για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εξατομικευμένο σχέδιο.

Πώς να δημιουργήσετε τα εξατομικευμένα αυτοκόλλητα σας ?

Δημιούργησε δικό σου Εξατομικευμένο αυτοκόλλητο Σε μερικά εύκολα βήματα. Ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα Εξατομικευμένο αυτοκόλλητο Για την επιχείρησή σας ή την προσωπική σας χρήση ? Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να δημιουργήσετε τα δικά σας Εξατομικευμένο αυτοκόλλητο χωρίς χρόνο !

Βήμα 1: Επιλέξτε το σχήμα και το μέγεθος του αυτοκόλλητη ετικέτα

Επιλέξτε το σχήμα και το μέγεθος του αυτοκόλλητη ετικέτα Ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε προκαθορισμένες μορφές ή να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σχήμα.

Βήμα 2: Σχεδιάστε το δικό σας αυτοκόλλητη ετικέτα

Χρησιμοποιήστε λογισμικό γραφικού σχεδιασμού για να δημιουργήσετε το δικό σας αυτοκόλλητη ετικέτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει εικόνες, λογότυπα, κείμενα και χρώματα που αντικατοπτρίζουν το εμπορικό σήμα ή την προσωπικότητά σας.

Βήμα 3: Κατεβάστε το σχέδιό σας

Μόλις ολοκληρώσετε το σχεδιασμό σας αυτοκόλλητη ετικέτα, Κατεβάστε το αρχείο σχεδιασμού σας σε έναν ιστότοπο που ειδικεύεται στη δημιουργία εξατομικευμένα αυτοκόλλητα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας αρχείο απευθείας από το ολοκληρωμένο εργαλείο δημιουργίας μας.

Βήμα 4: Επιλέξτε τις επιλογές ολοκλήρωσης

Επιλέξτε τις επιλογές τελειώματος για το δικό σας αυτοκόλλητη ετικέτα, όπως κοπή, ματ ή λαμπρό φινίρισμα κ.λπ.

Βήμα 5: Παραγγείλετε το δικό σας Εξατομικευμένο αυτοκόλλητο

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και περιμένετε το δικό σας Εξατομικευμένο αυτοκόλλητο να σας παραδοθεί !

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των εξατομικευμένων αυτοκόλλητων ?

Αν ψάχνετε για έναν αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, να ντύσετε το παράθυρό σας ή απλά να διακοσμήσετε το εσωτερικό σας, το εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι μια ιδανική λύση.

Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι συγκολλητικά σε βινύλιο κομμένα με τη μορφή της επιλογής σας και τυπωμένες με τα γραφικά σας. Διατίθενται σε πολλές μορφές, από το μικρό ορθογώνιο αυτοκόλλητο μέχρι την τοιχογραφία του μεγάλου σχήματος, για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Τα πλεονεκτήματα του εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι πολλά :

 • Συνομιλήστε την εικόνα της επωνυμίας σας με πρωτότυπο και εξατομικευμένο τρόπο. Χάρη στην εξατομίκευση, τα αυτοκόλλητα είναι προσαρμοσμένα στην επιχείρησή σας και στους στόχους σας. Μπορείτε να εισαγάγετε το λογότυπό σας, το σύνθημά σας ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας και έτσι να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και πρωτότυπο στοιχείο επικοινωνίας.
 • Διακοσμήστε το εσωτερικό και το παράθυρό σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα. Πράγματι, χάρη στην ποιότητα της κοπής και της εκτύπωσης, μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις ομαλές, επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες. Επομένως, επιτρέπουν να δώσετε ανακούφιση στο περιβάλλον σας και να δώσετε χαρακτήρα στο παράθυρο ή στο εσωτερικό σας.
 • Καταιγίδα. Ο Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Μπορεί να κολληθεί παντού, σε μέσα επικοινωνίας όπως πανό, αφίσες ή ακόμα και μαγνήτες. Επομένως, καθιστούν δυνατή τη δημιουργία μιας πραγματικής αλληλεπίδρασης με το κοινό σας, είτε κατά τη διάρκεια διαφημιστικών εκδηλώσεων είτε διαφημιστικών καμπανιών.
 • Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι οικονομικά και προσφέρουν αναλογία ποιότητας. Πολύ ελκυστική τιμή. Είτε για μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια είτε για προσωπική χρήση, το κόστος παραγωγής είναι πολύ ελκυστικό.
 • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και διαρκεί με την πάροδο του χρόνου. Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την επικοινωνία και τη διακόσμηση. Η ευελιξία τους σας επιτρέπει να προσαρμόσετε όλες τις χρήσεις και η εξατομίκευση τους σας επιτρέπει να μεταφέρετε μια μοναδική εικόνα. Είναι οικονομικά, ανθεκτικά και διαρκή και έτσι προσφέρουν άριστη ποιότητα αναλογία. τιμή.

Πώς να προσαρμόσετε τα εξατομικευμένα αυτοκόλλητα σας ?

Αν ψάχνετε για έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο για την εξατομίκευση των αντικειμένων σας, το εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι η ιδανική λύση. Είτε θέλετε να διακοσμήσετε τα σημειωματάρια σας, να ομορφύσετε το φορητό υπολογιστή σας ή απλά να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο μπουκάλι νερό σας, τα αυτοκόλλητα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

1. Καθορίστε την έννοια του σχεδιασμού του σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα

Το πρώτο βήμα για να προσαρμόσετε το εξατομικευμένο αυτοκόλλητο σας είναι να καθορίσετε την ιδέα του σχεδιασμού σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το λογότυπό σας, ένα εμπνευσμένο απόσπασμα ή ακόμα και μια προσωπική φωτογραφία.

2. Επιλέξτε χρώματα και γραμματοσειρές

Μόλις έχετε την ιδέα του σχεδιασμού σας, ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα χρώματα και τις γραμματοσειρές για το δικό σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει χρώματα και γραμματοσειρές που ταιριάζουν με το εμπορικό σήμα ή την προσωπικότητά σας.

3. Επιλέξτε το υλικό από το εξατομικευμένο αυτοκόλλητο σας

Η επιλογή του υλικού για το δικό σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι ζωτικής σημασίας για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά της. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ βινυλίου, χαρτιού ή ακόμα και πολυεστέρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το υλικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

4. Προσδιορίστε το σχήμα του δικού σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα

Το σχήμα του δικού σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή του. Μπορείτε να επιλέξετε από παραδοσιακά σχήματα όπως κύκλοι ή τετράγωνα ή να επιλέξετε ένα εξατομικευμένο σχήμα για να ξεχωρίσετε.

5. Δημιουργήστε το σχέδιό σας από Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα

Μόλις καθορίσετε την ιδέα του σχεδιασμού σας, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές σας, το υλικό και το σχήμα σας, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο σχεδιασμό αυτοκόλλητων σας. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας λογισμικό σχεδιασμού όπως το Photoshop ή το Illustrator, ή μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία σχεδιαστή για να το κάνετε για εσάς.

6. Υποβάλετε το σχέδιό σας για εκτύπωση

Μετά τη δημιουργία του σχεδίου σας, ήρθε η ώρα να υποβάλετε το δικό σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Για εκτύπωση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν πάροχο εκτύπωσης εμπιστοσύνης που χρησιμοποιεί τεχνικές εκτύπωσης υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσετε την ευκρίνεια και τη βιωσιμότητα του εξατομικευμένου αυτοκόλλητου σας.

7. Εφαρμόστε το εξατομικευμένο αυτοκόλλητο σας

Μόλις λάβετε το δικό σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα, Ήρθε η ώρα να το εφαρμόσετε στο επιθυμητό αντικείμενο σας. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και στεγνή πριν την εφαρμόσετε για βέλτιστη πρόσφυση.

8. Χρησιμοποιήστε και διατηρήστε το εξατομικευμένο αυτοκόλλητο σας

Μόλις το δικό σας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα εφαρμόζεται, είναι σημαντικό να τον φροντίσουμε για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά του. Αποφύγετε το τρίψιμο ή το ξύσιμο του αυτοκόλλητου σας και αποφύγετε επίσης να το εκθέσετε σε ακραίες θερμοκρασίες.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το δικό σας εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε εξατομικευμένα αυτοκόλλητα για επικοινωνία της επιχείρησής σας ?

Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας για εταιρείες που επιδιώκουν να προωθήσουν το εμπορικό σήμα τους ή τα προϊόντα τους.

Αυξήστε την φήμη της μάρκας

Κολλώντας Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Σε ορατές περιοχές, όπως αυτοκίνητα, φορητοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, μπουκάλια κ.λπ., Μπορείτε να αυξήσετε την προβολή της μάρκας σας και να προσελκύσετε την προσοχή των δυνητικών πελατών. Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενίσχυση της εικόνας της επωνυμίας σας μεταδίδοντας βασικά μηνύματα στην επιχείρηση ή τα προϊόντα σας.

Δημιουργία προσιτών υποστηρίξεων μάρκετινγκ

Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι μια προσιτή λύση για εταιρείες που επιδιώκουν τη δημιουργία μέσων μάρκετινγκ. Είναι φθηνά για παραγωγή και μπορούν εύκολα να διανεμηθούν κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων, επαγγελματικών εκθέσεων, φεστιβάλ ή απλά αφήνοντάς τα διαθέσιμα στους πελάτες σας στο κατάστημά σας. Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε την εικόνα της μάρκας σας προσθέτοντας ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό στοιχείο στις καμπάνιες μάρκετινγκ σας.

Εξατομικεύστε τα προϊόντα σας

Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξατομικεύσετε τα προϊόντα σας. Προσθέτοντας αυτοκόλλητα στα προϊόντα σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τη συσκευασία των προϊόντων σας με δημιουργικά και μοναδικά σχέδια που προσελκύουν την προσοχή των πελατών. Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη εξατομικευμένων μηνυμάτων σε προϊόντα, όπως οδηγίες, προειδοποιήσεις ή ευχαριστώ μηνύματα.

Δημιουργήστε βιώσιμες αναμνήσεις

Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι διαρκείς αναμνήσεις για τους πελάτες σας. Με διανομή εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Στους πελάτες σας, μπορείτε να τους δώσετε μια μνήμη που θα τους υπενθυμίσει την επιχείρησή σας ή το εμπορικό σήμα σας πολύ μετά την επίσκεψή τους στο κατάστημά σας ή τη συμμετοχή τους σε μια εκδήλωση. Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ανταμείψει τους πιστούς πελάτες, προσφέροντάς τους αποκλειστικά αυτοκόλλητα που δεν είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό.

Προωθήστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες

Ο εξατομικευμένα αυτοκόλλητα μπορεί να προωθήσει την αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Με την οργάνωση διαγωνισμών ή προσφέροντας ανταμοιβές για πελάτες που μοιράζονται φωτογραφίες των αυτοκόλλητων σας σε κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να ενθαρρύνετε τους πελάτες να αλληλεπιδρούν με το εμπορικό σήμα σας και να το μοιραστείτε με το δίκτυό τους.

Τα αυτοκόλλητα σας -ένα αποτελεσματικό εργαλείο επικοινωνίας

Στον σημερινό κόσμο, ο ανταγωνισμός είναι έντονος σε όλους τους τομείς. Επομένως, οι εταιρείες πρέπει να χρησιμοποιούν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι η χρήση ετικέτα εξατομικευμένος. Ο ετικέτα Tailor -Maade είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις εταιρείες να προωθήσουν το εμπορικό σήμα τους, να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση μεταξύ του κοινού -στόχου τους και να διαφοροποιηθούν από τους ανταγωνιστές τους.

Σημασία των εξατομικευμένων αυτοκόλλητων για την επιχείρησή σας

Ο ετικέτα Οι εξατομικευμένες είναι ένας οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος προώθησης της επιχείρησής σας και της επωνυμίας σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους, όπως για την προώθηση νέων προϊόντων, για εκστρατείες μάρκετινγκ, για εταιρικές εκδηλώσεις, για την ευαισθητοποίηση της μάρκας και για τις δραστηριότητες χορηγίας. Ο ετικέτα Οι εξατομικευμένες είναι επίσης πολύ ευπροσάρμοστες όσον αφορά το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Αποτελεσματικότητα των αυτοκόλλητων ως εργαλείου επικοινωνίας

Ο ετικέτα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με το κοινό -στόχο σας. Είναι ορατά, αξέχαστα και μπορούν να τοποθετηθούν σε ποικίλες επιφάνειες, όπως αυτοκίνητα, φορητοί υπολογιστές, παράθυρα αποθήκευσης, συσκευασίες προϊόντων και τοίχους. Ο ετικέτα είναι επίσης πολύ κοινόχρηστα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν προσφέρετε αυτοκόλλητα στους πελάτες σας, μπορούν να τα μοιραστούν με άλλους ανθρώπους, τα οποία μπορούν να αυξήσουν το οργανικό σας πεδίο.

Πλεονεκτήματα των αυτοκόλλητων σε σύγκριση με άλλες μορφές διαφήμισης

Ο ετικέτα Προσφέρετε πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλες μορφές διαφήμισης. Πρώτα απ ‘όλα, είναι πολύ προσιτά, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να αντέξουν οικονομικά να χρησιμοποιήσουν ετικέτα εξατομικευμένη για το μάρκετινγκ. Δεύτερον, είναι πολύ ευπροσάρμοστα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Τέλος, τα αυτοκόλλητα είναι πολύ ανθεκτικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να διαρκέσουν πολύ καιρό χωρίς να επιδεινωθούν, κάτι που είναι εξαιρετικό για μακροχρόνιες δραστηριότητες μάρκετινγκ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα για την επιχείρησή σας

Χρήση ετικέτα Για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι πολύ εύκολο και αστείο. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αποφασίσετε τον τύπο αυτοκόλλητου που θέλετε να δημιουργήσετε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε το σχήμα, το χρώμα, το κείμενο, το λογότυπο και τις εικόνες που θα συμπεριληφθούν στο αυτοκόλλητο σας. Τότε πρέπει να αποφασίσετε πού θέλετε να τοποθετήσετε το δικό σας ετικέτα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στα προϊόντα σας, στη συσκευασία σας ή να αποθηκεύσετε παράθυρα για παράδειγμα.

Υπάρχουν επίσης πολλοί δημιουργικοί τρόποι χρήσης ετικέτα Για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να τα διανείμετε κατά τη διάρκεια εταιρικών εκδηλώσεων, όπως εμπορικές εκθέσεις, εκδηλώσεις χορηγίας ή εκδηλώσεις εκτόξευσης προϊόντων. Μπορείτε επίσης να τους προσφέρετε στους πελάτες σας ως δωρεάν δώρο για να ενισχύσετε την πίστη και τη δέσμευση της μάρκας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ετικέτα Για να υποστηρίξετε κοινωνικές αιτίες ή φιλανθρωπικούς οργανισμούς, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα της επιχείρησής σας και να ενισχύσουν την τοποθέτησή σας στην αγορά.

Είναι τα αυτοκόλλητα σεβασμό του περιβάλλοντος ?

Ο ετικέτα Μπορεί να είναι φιλικό προς το περιβάλλον εάν επιλέξετε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και μελάνια με βάση το νερό. Φροντίστε να αναζητήσετε προμηθευτές ετικέτα φιλικό προς το περιβάλλον εάν ασχολείστε με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ σας.

Βρείτε την πολιτική μας όσον αφορά την οικολογία με την προσέγγιση της MPA Green

Οι διάφοροι τύποι αυτοκόλλητων

1. Αυτοκόλλητα βινυλίου
Ο ετικέτα Στο βινύλιο είναι το πιο συνηθισμένο και χρησιμοποιούνται για μια ποικιλία έργων εξατομίκευσης, όπως αυτοκίνητα, φορητοί υπολογιστές και τοίχοι. Είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στο νερό, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για υπαίθρια χρήση. Είναι επίσης εύκολο να εφαρμοστούν και μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς να αφήνουν κολλώδη κατάλοιπα.

2. Ετικέτα διαφανής
Ο ετικέτα Τα διαφανή είναι ιδανικά για έργα εξατομίκευσης όπου θέλετε να είναι ορατό το κάτω μέρος του αυτοκόλλητου. Διατίθενται σε βινύλιο και είναι εύκολο να εφαρμοστούν και να αποσυρθούν.

3. Ο ετικέτα έχει τη φόρμα
Σε αντίθεση με ετικέτα παραδοσιακό ορθογώνιο ή κύκλο, ετικέτα σε σχήμα μπορεί να κοπεί σε οποιαδήποτε μορφή ή μέγεθος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό αυτοκόλλητο που είναι απολύτως κατάλληλο για το έργο σας.

Ο ετικέτα Σε σχήμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή των μπουκαλιών, των κουτιών, της συσκευασίας και πολλά άλλα αντικείμενα. Ο ετικέτα σε μορφή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ετικετών για προϊόντα, δώρα ή ειδικές εκδηλώσεις.

Όταν παραγγείλετε ετικέτα Σε σχήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε παράσχει ένα αρχείο φορέα για κοπή. Τα αρχεία διανυσμάτων εγγυώνται ότι τα περιγράμματα του αυτοκόλλητου σας θα κοπούν με ακρίβεια σύμφωνα με το σχέδιό σας.

4. Ο ετικέτα για αυτοκίνητο
Ο ετικέτα Για το αυτοκίνητο είναι μια δημοφιλής επιλογή προσαρμογής για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που θέλουν να προσθέσουν ένα προσωπικό κουμπί στο όχημά τους. Τα αυτοκόλλητα αυτοκινήτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμφάνιση λογότυπων, σχεδίων, μηνυμάτων ή πληροφοριών επικοινωνίας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ετικέτα για το αυτοκίνητο διαθέσιμο στην αγορά, συμπεριλαμβανομένης ετικέτα σε βινύλιο και μαγνητικά αυτοκόλλητα. Ο ετικέτα Στο βινύλιο είναι κολλημένα απευθείας στο σώμα του αυτοκινήτου και χρησιμοποιούνται συχνά για μακροχρόνια έργα. Τα μαγνητικά ή επανατοποθετημένα αυτοκόλλητα, από την πλευρά τους, μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για προσωρινή χρήση.

5. Ο ετικέτα μικρο -διάτρητος
Ο ετικέτα Τα μικρο-διαμορφωμένα είναι μια δημοφιλής επιλογή προσαρμογής για παράθυρα αυτοκινήτων ή παράθυρα αποθήκευσης. Σε αντίθεση με ετικέτα Τα παραδοσιακά, μικρο-διαμορφωμένα αυτοκόλλητα επιτρέπουν την ορατότητα μέσω της κολλημένης επιφάνειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο στα παράθυρά σας διατηρώντας παράλληλα μια σαφή θέα από έξω.

Ο ετικέτα Τα μικρο-διαμορφωμένα χρησιμοποιούνται συχνά για τα πίσω παράθυρα των αυτοκινήτων, όπου μπορούν να προσθέσουν ένα κλειδί εξατομίκευσης διατηρώντας παράλληλα την ορατότητα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε παράθυρα αποθήκευσης για την εμφάνιση προωθήσεων ή πληροφοριών επικοινωνίας.

6. Ο ετικέτα γύρος
Ο ετικέτα Ο γύρος είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές αυτοκόλλητων ετικετών λόγω της απλότητας και της ευελιξίας τους. Τα στρογγυλά αυτοκόλλητα χρησιμοποιούνται συχνά για την εμφάνιση λογότυπων, εικονιδίων ή απλών σχεδίων.

Εξατομικευμένα προϊόντα αυτοκόλλητων

Τα εξατομικευμένα αυτοκόλλητα μας κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνικές εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας ότι ο σχεδιασμός σας φαίνεται υπέροχος και διαρκεί πολύ καιρό.

Ετικέτα
Τομή

Συμβούλια
ετικέτα

Ετικέτα
Φιλί κοπής

Εύκολο να απογειωθεί

Ετικέτα
Για ετικέτες κρεμάστρας

Αυτοκόλλητα
μετωπικός

Φτιάξτε το καλσόν

Ετικέτα
επιπλέον ανθεκτικός

Ετικέτα
Εποξικός θόλος

Αυτοκόλλητα που έχουν το αποτέλεσμα

Αυτοκόλλητα για
πάτωμα

Ετικέτα
Τοίχους

Ιδανικό για τοίχους

Ετικέτα
Μεταθέσιμος

Εύκολο να απογειωθεί

Ετικέτες
συμβούλια

Βινύλιο ή διαφανές

Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα όλων των μεγεθών και των σχημάτων

Με προσαρμόσιμα σχέδια και μεγέθη, μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα για την προώθηση της μάρκας σας, της διακόσμησης και ακόμη και για τη χρήση της υλικοτεχνικής υποστήριξης. Καλλιτέχνης ? Δημιουργήστε μοναδικά σχέδια για τους οπαδούς σας, ώστε να μπορούν να σας υποστηρίξουν. Έχετε μια επιχείρηση ? Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα για να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Οργανώνετε μια εκδήλωση ή ένα πάρτι ? Κάντε μια μόνιμη εντύπωση και χρησιμοποιήστε εξατομικευμένα αυτοκόλλητα για ετικέτες, προσκλήσεις και πολλά άλλα για να προσφέρετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Τα εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι προσιτά, εύκολα στη διανομή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες επιφάνειες όπως φορητοί υπολογιστές, σημειωματάρια, μπουκάλια νερού και ακόμη και αυτοκίνητα.

Σε οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα
Κόψτε με ακρίβεια σύμφωνα με το σχέδιό σας
Μεγάλη γκάμα υλικών
Ατελείωτες δυνατότητες για το σχέδιό σας
Υψηλή ποιότητα
Εξατομικευμένα αυτοκόλλητα

Πώς να δημιουργήσετε εξατομικευμένα αυτοκόλλητα

Ακολουθούν μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη δημιουργία και την παραγγελία εξατομικευμένων αυτοκόλλητων αυτοκόλλητων

Ο εκδότης δεν αναγνωρίζει τη γραμμή κοπής μου, τι πρέπει να κάνω ?

Εάν ο επεξεργαστής δεν κόψει σωστά το αρχείο σας, αφήστε μας ένα σχόλιο και θα το διορθώσουμε με το χέρι για εσάς.

Μπορώ να εκτυπώσω αυτοκόλλητα μεγέθους μικρότερο από 3×3 cm ?

Ναί ! Εάν θέλετε μικρότερο μέγεθος, επιλέξτε το πιο κοντινό μέγεθος στον επεξεργαστή και αφήστε μας ένα σχόλιο με τις τελικές διαστάσεις. Θα το προσαρμόσουμε για εσάς και η τιμή θα παραμείνει η ίδια. Λάβετε υπόψη ότι εάν και οι δύο πλευρές είναι μικρότερες από 3 cm, θα πρέπει να εκτυπώσουμε τα αυτοκόλλητα σας σε φύλλα.

Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αυτοκόλλητο από το σχέδιό μου ?

Θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και το υλικό. Έχουμε ένα ελάχιστο απαιτούμενο από τα ίδια αυτοκόλλητα που πρέπει να εκτυπώσουμε. Εάν θέλετε μόνο ένα αυτοκόλλητο, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τα φύλλα βινυλίου Α4.

Ποια είναι η ελάχιστη εντολή για εξατομικευμένα αυτοκόλλητα ?

Η ελάχιστη εντολή για κοπή εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι 25 $. Αυτή η επιλογή αφορά γυαλιστερό λευκό βινύλιο επικαλυμμένο. Ο αριθμός των αυτοκόλλητων θα εξαρτηθεί από το μέγεθος. Το χρώμα και η αποκοπή δεν επηρεάζουν την ελάχιστη εντολή.
Μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σελίδα εξατομικευμένης αυτοκόλλητας για να δείτε πρόσθετες τιμές. Η ελάχιστη εντολή για εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι 10 $. Αυτή η επιλογή αφορά ένα φύλλο αυτοκόλλητων.
Αυτό το φύλλο μετρά περίπου 8,5 x 11 ίντσες και μπορείτε να το γεμίσετε με όσο το δυνατόν περισσότερα αυτοκόλλητα. Μπορείτε να κατεβάσετε αρκετές αντιλήψεις εδώ ή να συμπληρώσετε το φύλλο με ένα μόνο σχέδιο. Αυτά τα φύλλα είναι προ -κομμένα έτσι ώστε κάθε αυτοκόλλητο να ξεχωρίζει από το φύλλο.

Υπάρχει τρόπος να κατεβάσετε τις μία ταυτόχρονα αρκετές αντιλήψεις ?

Όχι, κάθε σχέδιο πρέπει να αποθηκευτεί με τη μορφή ενός μεμονωμένου αρχείου και να μεταφορτωθεί ως ξεχωριστό αυτόλημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο καλάθι σας και να κατεβάσετε το επόμενο αρχείο σας.

Γιατί τα αυτοκόλλητα μου αλλάζουν το μέγεθος όταν κατεβάζω το αρχείο μου ?

Όταν δημιουργείτε αυτοκόλλητα με μια γραμμή κοπής, ο εκδότης μας θα διατηρήσει τις αρχικές αναλογίες της εργασίας σας.

Για παράδειγμα: Εάν η εργασία σας αρχικά μετράει 3 x 2 ίντσες, με την κοπή περιγράμματος, δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα 3 x 3 ιντσών. Θα πρέπει να αλλάξετε την εργασία σας ή να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα στρογγυλού/τετραγώνου.