Motto Two: Καλύτερη τιμή, τεχνική και ενημερωτικά δελτία – Ηλεκτρικά ποδήλατα – Frandroid, Motto – Home

Το ηλεκτρικό σας ποδήλατο → Συνδρομή

Δεν υπάρχει πλέον ξάδερφος του Vélib, το σύνθημα πηγαίνει προς τα πάνω και τώρα προσφέρει για € 75 το μήνα ένα σχέδιο και συνδεδεμένο ποδήλατο και τις σχετικές υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

Το σύνθημα δύο

Το Motto Two είναι ένα ποδήλατο ηλεκτρικής βοήθειας σχεδιασμένο για ταξίδια στην πόλη που προσφέρεται με τη μορφή συνδρομής (6 μήνες, ετήσια ή χωρίς δέσμευση). Διαθέτει κινητήρα 250 W με ροπή 50 nm, 3 τρόπους βοήθειας και είναι κατάλληλος για άτομα μεταξύ 1,60 m και 1,95 m. Υπάρχουν 2 εκδόσεις 2 “αθλητισμού” και “” άνεση “σε 2 εκδόσεις. Διατίθεται με υπηρεσία θυρωρού 24/7 που ασφάλει την ασφάλιση για κλοπή και θραύση.

Πού να αγοράσετε το
Σύνθημα δύο στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Μάθετε περισσότερα για το Motto Two

Στο Παρίσι, πολλές εταιρείες έχουν τοποθετηθεί στην εξειδίκευση των ηλεκτρικών ποδηλάτων με μηνιαία συνδρομή: από το Swapfiets για να χορέψουν μέσω του σύνθου, ακόμη και Veligo στην κλίμακα της περιοχής. Μια φόρμουλα που φαίνεται να κερδίζει, καθώς ο αριθμός των πελατών τείνει να αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των μηνών.

Για παράδειγμα, ο Véligo θα προσθέσει αρκετές εκατοντάδες μοντέλα στο πάρκο του τον Ιούλιο του 2023 για να καλύψει την υψηλή ζήτηση. Από την πλευρά της, ο νεαρός πιέζει το σύνθημα συνεχίζει το μικρό της τρόπο ένα χρόνο μετά την εκτόξευσή της στο Παρίσι. Υπενθύμιση, η προσφορά της περιστρέφεται γύρω από δύο μοντέλα: αθλητισμός και άνεση.

Μια μικρότερη μπαταρία, αλλά εξακολουθεί να διαρκεί

Το ένα επιλέγει ένα πιο σπορ κλειστό, το άλλο για μια ανοιχτή ρύθμιση πιο εύκολη στην οδήγηση. Όλα για 94 ευρώ το μήνα χωρίς δέσμευση, 84 ευρώ το μήνα σε περίπτωση δέσμευσης 6 μηνών ή 79 ευρώ το μήνα με δέσμευση ενός έτους. Όπως συμβαίνει, αυτό το δίκτυο τιμών δεν θα αλλάξει.

Από την άλλη πλευρά, το σύνθημα φέρνει αρκετές βελτιώσεις πάντα ευπρόσδεκτα στα μοντέλα του. Ξεκινώντας με μια νέα μπαταρία δύο φορές περισσότερο μικρότερο και μισό λιγότερο βαρύ, για παρόμοια αυτονομία – περίπου 70 χλμ., 50 χλμ. Με τον αθλητισμό σύμφωνα με τους συναδέλφους μας από Νουμεράμα. Αυτός ο συσσωρευτής με το USB-C που περιλαμβάνεται μπορεί επίσης να επαναφορτίσει ένα τηλέφωνο.

Τα μηχανικά δισκόφρενα θα μπορούσαν μέχρι τώρα να σημειωθούν: θα είναι τώρα από το παρελθόν, αφού το νέο σύνθημα βασίζεται τώρα σε αναγκαστικά πιο αποτελεσματικά υδραυλικά δισκόφρενα φρένα. Για την ασφάλεια και την ικανότητά σας να φρενάρετε και να σταματήσετε, είναι σημαντικό.

Η μάρκα μας λέει επίσης ότι οι διαστάσεις του τιμόνι έχουν αναθεωρηθεί: είναι τώρα στενότερη. Αυτό είναι ενδιαφέρον εδώ για να γλιστρήσετε καλύτερα μεταξύ των αυτοκινήτων για παράδειγμα, ή να κάνετε την προσπέραση σε μια στενή διαδρομή κύκλου. Τα ελαστικά μπάλα έχουν επίσης προστεθεί για να διαγράψετε καλύτερα την τραχύτητα του δρόμου και να προσθέσετε μια δόση άνεσης.

Πανομοιότυπη ροπή και κινητήρα

Από την πλευρά της εφαρμογής, το σύνθημα έχει αναθεωρήσει πλήρως το σχέδιό του. Η εταιρεία υπόσχεται καλύτερη πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών ή πιο λεπτομερή στατιστικά στοιχεία. Φυσικά, η υπηρεσία θυρωρού 24/7 εξακολουθεί να είναι σχετική, όπως και η ασφάλιση για κλοπή και θραύση.

Για τα υπόλοιπα, τίποτα δεν αλλάζει: κινητήρα 250 W στο πίσω. Η σέλα είναι προφανώς αφαιρούμενη. Έτσι, εδώ έχουμε να κάνουμε με μικρές πινελιές βελτιώσεις, οι οποίες παραμένουν ενδιαφέρουσες, κατά κύριο λόγο Όταν η τιμή δεν εξελίσσεται.

Το ηλεκτρικό σας ποδήλατο
→ στη συνδρομή

Ποδήλατο

Συνδρομή διαθέσιμη από 65 €/μήνα.
Αντι -κλοπή, GPS, συναγερμός, ασφάλιση, επισκευές εντός 48 ωρών στο μέρος
της επιλογής σας, όλα περιλαμβάνονται.

Μια υπηρεσία
όλων συμπεριλαμβανομένων

Ο άνθρωπος δίπλα σε ένα ποδήλατο σύνθημα

Κολλητική γυναίκα σύνθημα

Σύνθημα, αυτή είναι μια πλήρης συνδρομή που σας επιτρέπει να απολαύσετε πλήρως το ποδήλατό σας, χωρίς ταλαιπωρία !

 • Το υψηλό ηλεκτρικό ποδήλατό σας
 • Ασφάλιση πτήσης και θραύσης
 • Βοήθεια και επισκευή στο σπίτι σε 48 ώρες
 • Ενσωματωμένο GPS & antolle
 • SP Connect Τοποθεσία υποστήριξης τηλεφώνου

Οι κορυφές μας
μοντέλα

Μοντέλα σύνθου

Εμείς οι ίδιοι τα ποδήλατά μας. Έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε όλους.σας, ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ
Με τον δικό σας ρυθμό

Δύο χρήστες σύνθου στο δρόμο

Στο σύνθημα, θέλουμε να έχουμε την επιλογή, οπότε γιατί να μην το αφήσουμε στους συνδρομητές μας.μι.μικρό ? Είστε εσείς που επιλέγετε τον χρόνο συνδρομής σας: χωρίς δέσμευση, 6 μήνες ή 1 έτος. Όλα, άπειρα ανανεώσιμα !

 • Δέσμευση από ένα μήνα
 • Ίδια εγγύηση ανεξάρτητα από τη συνδρομή
 • Προσθήκη/διαγραφή αξεσουάρ
 • Υπηρεσία πάντα all-inclusive

Μια υπηρεσία
ασφάλιστρο

Ένας άντρας δίπλα σε ένα ποδήλατο σύνθημα

Η προσφορά μιας ποιοτικής υπηρεσίας βρίσκεται στο επίκεντρο των ανησυχιών μας: Γι ‘αυτό η ομάδα μας προσπαθεί να σας απαντήσει και να βρει λύσεις το συντομότερο δυνατό.

Φροντίζουμε τα πάντα και επωφεληθείτε από την ελευθερία σας.

Δοκιμή Motto: Πρέπει να σπάσετε για το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο με συνδρομή ?

Δοκιμή Motto: Πρέπει να πέσουμε για το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο με συνδρομή;

Διατίθεται για μερικούς μήνες στο Παρίσι, το σύνθημα είναι το νεότερο των ηλεκτρικών υπηρεσιών ενοικίασης ποδηλάτων με συνδρομή. Η λαβή μας από το σύνθημα, ένα σχέδιο και συνδεδεμένο ηλεκτρικό ποδήλατο.

Swapfiets, Redwill, Dance … Οι υπηρεσίες ενοικίασης ποδηλάτων ανθίζουν σε μεγάλες γαλλικές πόλεις. Μεταξύ των τελευταίων γεννήσεων αυτής της άνοιξης των κύκλων, το παριζιάνικο σύνθημα. Αυτή η νεαρή γαλλική εταιρεία αποτελείται από την ομάδα Bloom, η οποία είχε προσφέρει ένα ποδήλατο από τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοεξυπηρέτησης (η «σύντηξη» των γαλλικών νεοσύστατων επιχειρήσεων Smoove και Zoov-Many O εδώ) το 2021. Ένα πείραμα με τη ζωή που επέτρεψε να κατανοήσουμε καλύτερα τις προσδοκίες των χρηστών και που οδήγησε σε ένα ολοκαίνουργιο αντίγραφο με το σύνθημα.

Δεν υπάρχει πλέον ξάδερφος του Vélib, το σύνθημα πηγαίνει προς τα πάνω και τώρα προσφέρει για € 75 το μήνα ένα σχέδιο και συνδεδεμένο ποδήλατο και τις σχετικές υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

Αποτελεσματικός σχεδιασμός

Ο διορισμός πραγματοποιείται στο εκθεσιακό χώρο υπηρεσιών του Παρισιού. Στο χώρο, η κομψή βιομηχανική ατμόσφαιρα θυμίζει τις εγκαταστάσεις WeWork συνεχώς σε αυτή τη διεύθυνση στο Rue du Temple, στην καρδιά του Marais. Η τέλεια σειρά με ολοκαίνουργια ποδήλατα σας κάνει να θέλετε και ανυπομονούμε να αναλάβουμε το θηρίο.

Το σύνθημα ισχυρίζεται ότι είναι premium και μια πρώτη ματιά στο ποδήλατο στη δοκιμή μας αφθονεί με αυτή την έννοια. Ο σχεδιασμός είναι κομψός και το μοντέλο άνεσής μας (για το ανοιχτό πλαίσιο ευκολότερο να επιταχύνει) θυμίζει το VanMoof X3 – υπάρχει χειρότερη ως αναφορά. Η σειρά LED στο τιμόνι είναι απόλυτα ενσωματωμένη και ενισχύει την τεχνολογική πλευρά του ποδηλάτου. Για να τελειοποιήσει όλα, η συναρμολόγηση φαίνεται σοβαρή. Εν ολίγοις, ο σχεδιασμός που αναπτύχθηκε εσωτερικά αυτού του σύνθημα έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει και πρέπει να ενεργοποιήσει πολλά αγαπημένα.

Ένα όμορφο ποδήλατο είναι καλό, αλλά τι γίνεται με την τεχνική ? Μάλλον απογυμνωμένο, αυτό το μοντέλο άνεσης δεν ξεχνά τα βασικά: δισκόφρενα (μηχανικά), μετάδοση ζώνης, υποστήριξη smartphone, δεκανίκι, φρουράς λάσπης … και αυτό είναι όλο. Οι σχεδιαστές πήγαν στα βασικά και αυτό είναι καλό. Από την πλευρά της κινητικοποίησης, ο κινητήρας αισθητήρα περιστροφής (η κίνηση περιστροφής πεντάλ ενεργοποιεί) ενσωματώνεται στον πλήμνη του πίσω τροχού και σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από ταχύτητες. Αναπτύσσεται ροπής 50 nm. Είναι λίγο αδύναμο αλλά σύμφωνο με το βάρος που περιέχεται στο σύνολο. Η μπαταρία 36 V είναι επιδέξια ενσωματωμένη στο seatpost. Αυτό σας επιτρέπει να το αφαιρέσετε για να το φορτώσετε στο σπίτι (σε ​​αντίθεση με το μοντέλο VanMoof). Αντίστροφη του μετάλλου, μια ελαφρώς αντιαισθητική σύνδεση και πάνω απ ‘όλα τοποθετημένη κάτω από τα πεντάλ (όπου η βρωμιά τείνει να συσσωρεύεται) που αμαυρώνει ένα σχέδιο που αφήνει να εμφανιστεί σχεδόν χωρίς σύρμα.

Μια εξελικτική εφαρμογή

Η στροφή του ιδιοκτήτη θα ήταν ελλιπής χωρίς να παρουσιάσει την εφαρμογή του σύνθου, απαραίτητη για τη λειτουργία του ποδηλάτου, επειδή επιτρέπει στον κινητήρα να ξεκινήσει, να ρυθμίσει το επίπεδο βοήθειας (3 επίπεδα) και να συμβουλευτεί το επίπεδο φορτίου της μπαταρίας.

Άλλες λειτουργίες είναι παρόντες ή θα αναπτυχθούν τους επόμενους μήνες: γεωγραφική θέση, ταχύτητα, συναγερμός κ.λπ. Λίγο σαν ένα Tesla, το σύνθημα προσφέρει κλιμακούμενα χαρακτηριστικά χάρη στη συνδεσιμότητα που επιτρέπεται από την εφαρμογή. Ένα ποδήλατο που προορίζεται επομένως για ένα ακροατήριο που δεν βγαίνει χωρίς το smartphone του. Διαφορετικά, είναι αδύνατο να το χρησιμοποιήσετε.

Στο τιμόνι

Από τους πρώτους γύρους, το ποδήλατο είναι μάλλον εύκολο να χειριστεί, ειδικά επειδή δεν υπάρχει ταχύτητα για ρύθμιση. Παρ ‘όλα αυτά, τα κύρια σφάλματα του φαίνονται αρκετά γρήγορα: λίγο πολύ σταθερή άνεση, μια θέση οδήγησης πολύ λυγισμένη και μια κατεύθυνση που περιορίζεται από την αρχιτεκτονική του ποδηλάτου. Αυτό το τελευταίο σημείο είναι σίγουρα το πιο προβληματικό. Αδύνατο να μετατρέψετε πλήρως το τιμόνι (σίγουρα λόγω της ενσωμάτωσης των καλωδίων) που μειώνει σημαντικά τη ληστεία. Εν ολίγοις, για να φτιάξετε μια στροφή, θα πρέπει να το κάνετε πολλές φορές εάν έχετε μειωμένο χώρο. Εκείνοι που βλέπουν το γυαλί μισό γεμάτο μπορούν να υποστηρίξουν ότι είναι προς όφελος της ασφάλειας, καθιστώντας δυνατή την αποφυγή πολύ φιλόδοξης στροφών. Αλλά για ένα αστικό ποδήλατο εξακολουθεί να είναι ένα κάπως απενεργοποιητικό όριο.

Για τα υπόλοιπα, το ποδήλατο του σύνθου είναι μάλλον πειστικό. Η βοήθεια είναι αποτελεσματική ακόμη και αν είναι λίγο αδύναμη στις πιο απότομες πλευρές (μια λειτουργία ώθησης που ενεργοποιείται χρησιμοποιώντας ένα κουμπί στο τιμόνι πρέπει να σας επιτρέψει να το διορθώσετε). Η αυτονομία που ανακοινώθηκε στα 80 χλμ. Με φορτίο φαίνεται επίσης συνεπής. Μετά από μια πορεία είκοσι χιλιομέτρων, είχαμε το 70 % της αυτονομίας. Η μετάδοση του ιμάντα και το πίσω φως του οποίου ο φωτισμός εντείνεται να αναφέρει φρεναρίσματα είναι δύο μικρές περισσότερο από ό, τι θα θέλαμε να δούμε πιο συχνά σε αστικά ποδήλατα.

Προτείνεται σε € 75 / μήνα χωρίς δέσμευση, το ηλεκτρικό ποδήλατο του Motto είναι μέρος της ενδιάμεσης σειράς υπηρεσιών ποδηλάτων με συνδρομή. Όλα περιλαμβάνονται σε αυτήν την τιμή, δηλαδή ασφάλιση πτήσης και θραύσης (με franchise), συντήρηση και επισκευή εντός 48 ωρών. Οι παρεμβάσεις στο σπίτι είναι δωρεάν, εκτός από την παράδοση του ποδηλάτου που θα σας κοστίσει € 65.

3 ερωτήσεις στο Driss Ibenmansour, Διευθύνων Σύμβουλος του Motto

Βρίσκεστε ήδη σε άλλο πρωτότυπο ποδηλάτου, μπορείτε να μας πείτε περισσότερα ?

Το ποδήλατο που διατίθεται σήμερα μέσω της υπηρεσίας μας είναι ένα συν -αναπτυγμένο ποδήλατο με το Rayvolt Bike, μια ισπανική εταιρεία. Ο σχεδιασμός έγινε εσωτερικά, αλλά ο Rayvolt μας βοήθησε στον τεχνικό σχεδιασμό. Σήμερα, θέλουμε να συμπληρώσουμε τα σχόλια από τους χρήστες μας στο ποδήλατο με την ιδέα της βελτίωσής του. Μια νέα έκδοση θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Δεν υπάρχουν άλλα προγραμματισμένα μοντέλα ?

Παράλληλα με αυτό το έργο, σκεφτόμαστε επίσης ένα ποδήλατο Longtail (σημείωμα του Extended Frame Editor) για τη μεταφορά των παιδιών σας ή περισσότερων επιχειρήσεων. Αλλά θα προσφέρουμε πρώτα αξεσουάρ ένα ράφι αποσκευών και ένα παιδί στο ποδήλατό μας.

Ως γαλλική εκκίνηση, δεν προσπαθήσατε να σερφάρετε το “Made in France” με ποδήλατο Tricolor ?

Συζητάμε με τους Γάλλους συναρμολογητές, επειδή είναι δύσκολο ή ακόμα και αδύνατο να φορέσετε εξ ολοκλήρου στη Γαλλία. Σήμερα το ποδήλατο είναι προ -συναρμολογημένο στην Ασία. Στόχος μας είναι να κάνουμε την πλήρη συνέλευση στην Ευρώπη. Στη Γαλλία, είναι περίπλοκο επειδή με το σχεδιασμό του ιδιοκτήτη και τους μικρούς όγκους μας, το αίτημά μας δεν είναι απαραίτητα προσαρμοσμένο στους τοπικούς βιομηχάνους.

Motto One Electric Bike – Δοκιμή της δοκιμής

 • Βάρος: 25 κιλά
 • Πλαίσιο: ALU 6061
 • Ελαστικά: 27.5 “
 • Κινητήρας: rayvolt – 50 nm – 250 w
 • Μπαταρία: 504 WH / 36V – 14 Αχ
 • Αυτονομία: 80 χλμ
 • Επιτυχής σχεδίαση
 • Δυνατότητες που έφεραν η συνδεσιμότητα
 • Ευκολία στη χρήση

Μας άρεσε λιγότερο

 • Ελιγμούς στην πόλη
 • Σταθερή άνεση
 • Διατίθεται μόνο στο Παρίσι

Καλά ηλεκτρικά ποδήλατα