Sur-ron: Εγκεκριμένη με τρόφιμα ηλεκτρική μοτοσικλέτα, επίσημη Sur-ron | Η ηλεκτρική μοτοσικλέτα 100%

Sur-ron i moto100% ηλεκτρικό

Συνδυάζοντας τη δύναμη μιας θερμικής μοτοσικλέτας και της ευελιξίας ενός ποδηλάτου βουνού κάθοδος (DH), το Ελαφριά μέλισσα γεννήθηκε. Στην εξαιρετικά σχεδιασμό και τη δυναμική του πτυχή, κρύβει μια άγρια ​​και παθιασμένη φύση.

Yamaha χρηστικό quad

Από 450 έως 700 cm3, t3b, 1cv γκρίζα κάρτα, ανακτήσιμη ΦΠΑ.

Quad και SSV Range Segway Powersport

Με 570 ή 1000 cm3 θερμικός κινητήρας και υβριδικό 570 cm3 !

Yamaha Leisure και Sports Quad

Από 50 έως 700 cm3, η περιοχή Raptor για τους νέους και τους ηλικιωμένους.

Ποιοι είμαστε ?

Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1984 από το m. BRARD και Μ. Ο Sarran, η εταιρεία μας στο Seine-et-Marne (77), που βρίσκεται στο Beton-Bazoches, έχει πλέον γίνει ο ειδικός Quad στην περιοχή του Παρισιού.

Ιδρύθηκε σε 7000 m², η δομή μας των 1600 m² έχει πολύ μεγάλη χωρητικότητα για κάλυψη και υποδοχή.

Πώληση διαφόρων αξεσουάρ και γεωργικού εξοπλισμού – Επιδιόρθωση νέων ή μεταχειρισμένων τετραγώνων – Tailor – Δημιουργία δημιουργίας και Boilermaking, η εταιρεία μας προσφέρει μια ευρεία επιλογή μηχανών για τον ελεύθερο χρόνο σας (πώληση quad και buggy).

Λίστα προϊόντων από τη μάρκα Surron

Over-ron, μάρκα ηλεκτρικής μοτοσικλέτας all-terrain

Sur-ron I μοτοσικλέτα
100% ηλεκτρικό

Βασιζόμενη στην επιτυχία των πρεσβυτέρων του, τοUltra μέλισσα είναι βέβαιο ότι θα φέρει την οδήγησή σας σε υψηλότερο επίπεδο !

Προετοιμαστείτε για να ζήσετε μια εμπειρία πλούσια σε αδρεναλίνη, χάρη σε ένα Νέο φως και ακριβές σασί, ένα ελεγχόμενη κανονική ισχύ Χρησιμοποιώντας την Σύστημα “Έλεγχος πρόσφυσης” καθώς νέο σύστημα ανάρτησης προσφέροντας πολλαπλές ρυθμίσεις.

Διατίθεται στην έκδοση Enduro (ισοδυναμία 125 cc / 10kw)

Το εύρος ηλεκτρικής μοτοσικλέτας
Ελαφριά μέλισσα

Ελαφρύ εύρος ηλεκτρικών μοτοσικλετών

Ελαφριά μέλισσα

Συνδυάζοντας τη δύναμη μιας θερμικής μοτοσικλέτας και της ευελιξίας ενός ποδηλάτου βουνού κάθοδος (DH), το Ελαφριά μέλισσα γεννήθηκε. Στην εξαιρετικά σχεδιασμό και τη δυναμική του πτυχή, κρύβει μια άγρια ​​και παθιασμένη φύση.

Η ισχύς της κορυφής είναι 5kW σε λειτουργία αθλητισμού με ροπή 250 nm στον πίσω τροχό. Αυτή η δύναμη του επιτρέπει να προωθεί τον εαυτό του παντού !

Δεν έχει σημασία αν βρίσκεται στους δρόμους, στα σοκάκια, στους ορεινούς δρόμους, στο χιόνι, στην άμμο ή σε ένα κομμάτι MX, το Ελαφριά μέλισσα μπορεί να δείξει τη μοναδική του στάση, επαναφόρτιση ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε !

Εκεί Ελαφριά μέλισσα Προτείνεται σε δύο εκδόσεις:

Εκτός δρόμου x : αφιερωμένο αποκλειστικά στην αθλητική χρήση.
Αυτή η έκδοση δεν διαθέτει τα στοιχεία ασφάλειας και σηματοδότησης που απαιτούνται για την οδική οδήγηση. Ως εκ τούτου, δεν έχει εγκριθεί να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους.

Ομολόγος Χ ::
– 25% αύξηση της ισχύος του ελεγκτή
– Αύξηση υψηλής ταχύτητας
– Ομαλή και πιο γραμμική λωρίδα ισχύος.

Το ηλεκτρικό σταυρό μοτοσικλέτας Sur-ron Ελαφρύ ομόλογο μελισσών Μπορεί να ληφθεί σε δημόσιους δρόμους από την ηλικία των 14 ετών με BSR (ή AM άδεια) ή από 18 ετών με άδεια Β.

Το εύρος ηλεκτρικής μοτοσικλέτας
Μέλισσα

Εύρος ηλεκτρικών μοτοσικλετών καταιγίδων καταιγίδων

Μέλισσα

Ηλεκτρο σοκ !

Εκεί Μέλισσα είναι η ολοκαίνουργια ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ικανή να επιτύχει αντοχή τόσο σε όλα τα εδάφη όσο και σε αστικές περιοχές.

Χτίστηκε ακολουθώντας το DNA των μηχανών σταυρών ή enduro, το Μέλισσα απαιτεί σημαντικά περισσότερη συνοπτική συντήρηση από τους θερμικούς ανταγωνιστές της. Ο συνδυασμός ενός βάρους που περιέχεται και εκθαμβωτικής πρόσβασης το καθιστά μια μηχανή μεταξύ των πιο αποτελεσματικών στον κόσμο !

Διατίθεται στην έκδοση Μονοπάτι (ισοδυναμία 125 cc / 10kw)
Διατίθεται στην έκδοση Enduro (ισοδυναμία 125 cc / 10kw)
Διατίθεται στην έκδοση Moto Cross Εκτός δρόμου (Ισοδυναμία 250cc)

Σούπερ

Η εταιρεία Sur-Ron ιδρύθηκε το 2014 από τρεις λάτρεις της μοτοσικλέτας και της τεχνολογίας. Δημιούργησαν το πρώτο μοντέλο Light Bee τον Μάρτιο του 2018.
Οι μισοί μηχανικοί είναι μηχανικοί συστημάτων που αναπτύσσουν έξυπνα συστήματα για μοτοσικλέτα, ηλεκτρονικά και μπαταρία. Το άλλο μισό αποτελείται από εμπειρογνώμονες στο σχεδιασμό οχημάτων, στην ανάπτυξη και την κατασκευή προϊόντων.
Σήμερα, το Sur -ron έχει το δικό του 50% ρομποτικό εργοστάσιο και λίγο πάνω από 100 υπαλλήλους στο Chongqing City – το κινεζικό Moto και Hangzhou Capital Capital.
Το Sur-ron είναι αφιερωμένο στη δημιουργία ηλεκτρικών μοτοσικλετών υψηλής απόδοσης.

MX-One: Μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα σε λιγότερο από 6000 € ?

Συνεχίζουμε με μια νέα δοκιμή ενός ηλεκτρικού . Το MX One, 12kW για λιγότερο από 6000 €, σας δελεάζει ? Μετά τη δοκιμή μας, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε σε σας, 5.590 € !

Θέλετε να ολοκληρώσετε τη συλλογή μοτοσικλετών σας ? Για να κυλήσετε στον κήπο ?

Το MX θα σας επιτρέψει να οδηγήσετε χωρίς να ενοχλείτε τους γείτονες !

Ένας κινητήρας 12 kW, πάνω από 60nm ροπής, θα έχετε αρκετή δύναμη για να διασκεδάσετε, να μεταβείτε και να διαλύσετε !

Ποιος θα σταματήσει πρώτα ? Εσύ … ή το mx ?

Σιωπή και δύναμη: Η τέλεια συμμαχία

Δοκιμάσαμε το MX, μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα που προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Χάρη στον κινητήρα χωρίς ψήκτρες, προσφέρει ισχύ 12 kW και ροπή 60 nm.

Η μπαταρία του λιθίου χρησιμοποιεί κύτταρα CATL, πανομοιότυπα με εκείνα των ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, εξασφαλίζοντας μια μακρά διάρκεια ζωής και έναν γρήγορο χρόνο επαναφόρτισης μόνο 3 ωρών με τον φορτιστή 15Α.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να αντικαταστήσετε την μπαταρία σε 60 δευτερόλεπτα, μάλλον βολικό για τις συνεδρίες οδήγησης αλυσίδας.

Αυτονομία και ελιγμούς

Η αυτονομία του MX είναι ένα άλλο θετικό σημείο !

Ικανό να ταξιδεύει πάνω από 100 χλμ. Σε τυπική χρήση και περίπου 80 χλμ. Για περισσότερη αθλητική χρήση, προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες σας.

Το 108 kg featherweight προσφέρει εξαιρετική ελιγμών και το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 4 -ταχύτητας επιτρέπει μοναδική προσαρμοστικότητα σε όλα τα εδάφη.

Το MX One είναι κάτι περισσότερο από μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα, είναι μια τεχνολογική επανάσταση στην υπηρεσία των εραστών δύο τροχών.