Motorola Edge 30 NEO TEST: Ένα συμπαγές και ελκυστικό μέσο -range – ψηφιακό, διαχειριστείτε ειδοποιήσεις – Motorola Edge 30 NEO | Υποστήριξη της Motorola US

Πώς να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο

Contents

Ωστόσο, μην υπολογίζετε στο SOC που αξίζει λίγο περισσότερο ψάρεμα, για να εκτελέσετε απαιτητικές εφαρμογές. Το Motorola Edge 30 Neo θα βγει από κλασικές χρήσεις, όπως surfing και streaming βίντεο. Μόνο πραγματική λύπη, η ποιότητα των φωτογραφιών που είναι αποδεκτή, αλλά δεν θα επιτρέψει το θαύμα.

Motorola Edge 30 NEO TEST: Ένα συμπαγές και ελκυστικό mid -range

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Το εύρος των smartphones της Motorola Edge 30 ενίσχυσε πρόσφατα με μοντέλα Ultra, Fusion και NEO. Το τελευταίο, εδώ δοκιμασμένο και το πιο προσιτό, έχει κάποια σοβαρά περιουσιακά στοιχεία για να διεκδικήσετε.

Παρουσίαση

Ο κατάλογος της Motorola Edge 30 έχει επεκταθεί σημαντικά με τα πρόσφατα μοντέλα Fusion, Ultra και Neo. Τρεις συσκευές που στοχεύουν σε διαφορετικά τμήματα τιμολόγησης, χωρίς να περπατούν πάρα πολύ στις παρθένος των “τυποποιημένων” εκδόσεων που είναι η Edge 30, η Edge 30 Lite και η Edge 30 Pro.

Ξεκίνησε σε € 399, το Edge 30 NEO στοχεύει σε ένα μεγάλο ακροατήριο. Η τιμή του τοποθετείται στο επίπεδο του μέσου καλαθιού του γαλλικού smartphone. Ωστόσο, αντιμετωπίζει σοβαρό ανταγωνισμό. Προφανώς σκεφτόμαστε το Pixel 6A, το Samsung Galaxy A53 5G ή το Realme GT NEO 3T. Τα κινητά τηλέφωνα λίγο πιο ακριβά, αλλά που προσφέρουν μια πολύ σταθερή εμπειρία σε καθημερινή βάση. Σε ίση τιμή, σκεφτόμαστε επίσης το βόρειο OnePlus 2 5G, λίγο παλαιότερο.

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Εργονομία και σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός αυτής της άκρης 30 Neo είναι απλός, αλλά ευχάριστος, ειδικά στο φόρεμα της “πολύ peri”, το χρώμα Pantone του έτους 2022. Αλλά περισσότερο από το χρώμα του, το smartphone διακρίνεται από τις πολύ συμπαγείς μετρήσεις του, γεγονός που το καθιστά ένα από τα σπάνια “μικρά” smartphones στην αγορά. Μετρά 52,9 x 71,2 x 7,8 mm και το βάρος του δεν υπερβαίνει τα 155 γραμμάρια, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο.

Τα σπυράκια πέφτουν εύκολα κάτω από τον αντίχειρα και αποδεικνύεται ευχάριστα για χειρισμό. Η πλαστική πλάτη έχει μια πολύ μαλακή επίστρωση, η οποία θυμίζει βουρτσισμένο αλουμίνιο. Μια σοφή επιλογή, η οποία αποφεύγει τη διατήρηση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η ανακούφιση του διπλού αισθητήρα φωτογραφιών την εμποδίζει να το χρησιμοποιεί απόλυτα επίπεδη, όπως συμβαίνει συχνά. Ένα φωτεινό φωτοστέφανο περιβάλλει τους αισθητήρες φωτογραφιών, ειδικά όταν φορτώνετε.

Η οθόνη καταλαμβάνει περισσότερο από το 87 % της μπροστινής πρόσοψης. Τα σύνορα είναι επομένως διακριτικά. Από την άλλη πλευρά, δεν εμφανίζει προστασία από γυαλί γορίλλας.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το Edge Motorola 30 NEO εμφανίζει μόνο πιστοποίηση IP52. Μπορεί λοιπόν να αντέξει τις μικρές πιτσιλιές, αλλά όχι πολύ περισσότερο. Το Samsung Galaxy A53 5G και το Pixel 6A όφελος για παράδειγμα από την καλύτερη προστασία (IP67) που τα καθιστά σφιχτά.

Από την άποψη της συνδεσιμότητας, τίποτα το ιδιαίτερο, το smartphone που επικεντρώνεται σε μια υποδοχή USB-C και δεν προσφέρει μια υποδοχή μίνι Jack 3,5 mm. Επωφελούμε φυσικά από τη συμβατότητα 5G, Bluetooth 5.1 (μόνο) και ένα τσιπ NFC.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Οθόνη

Η Motorola μας έχει συνηθίσει να παρέχουμε καλές οθόνες, ακόμη και σε προσιτά μοντέλα. Και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η μάρκα έχει ξεπεράσει αυτό το άκρο 30 Neo. Το smartphone είναι εξοπλισμένο με πλάκα OLED 6,28 -ιντσών που εμφανίζει πλήρες HD+ (1080 x 2400 pixel. Βλέπουμε την παρουσία μιας γροθιάς στο κέντρο του ανώτερου τμήματος, το οποίο φιλοξενεί μια ενότητα φωτογραφιών αφιερωμένη στους εαυτούς.

Με την προσαρμοστική φωτεινότητα ξεκίνησε, η συσκευή εμφανίζει μια ελαφριά κορυφή 1028 CD/m². Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, ειδικά για ένα smartphone mid -range, το οποίο του επιτρέπει να παραμένει ευανάγνωστο σε όλες τις καταστάσεις. Επιπλέον, η ανάκλαση είναι λίγο καλύτερα ελεγχόμενη από ό, τι στον ανταγωνισμό, ακόμη και αν παραμένει υψηλή (41,5 %). Η ελάχιστη φωτεινότητα είναι 3,9 CD/m², το οποίο είναι λογικό για νυχτερινή διαβούλευση. OLED υποχρεώνει, η αντίθεση είναι άπειρη και ο χρόνος του null. Η καθυστέρηση αφής είναι 59 ms.

Στην έξοδο του πλαισίου, το smartphone έχει ρυθμιστεί σε λειτουργία “κορεσμένου”, η οποία είναι αρκετά καλά ονομάζεται το όνομά του. Μετρήσαμε το δέλτα E στα 3,5 και τη θερμοκρασία χρώματος στα 7501 Kelvins. Το σύνολο είναι επομένως πολύ κρύο και η οθόνη πυροβολεί ελαφρώς στο μπλε.

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Για να το επωφεληθείτε καλύτερα, συνιστάται ένα απόσπασμα στη “φυσική” λειτουργία. Έτσι διαμορφώθηκε, το δέλτα Ε πέφτει στο 1,8 και τη θερμοκρασία στα 6690 K, πολύ πιο κοντά στο πρότυπο βίντεο (6500 K). Αυτές οι τιμές είναι εξαιρετικές και πάνω απ ‘όλα πολύ ικανοποιητικές σε αυτό το τμήμα τιμολόγησης.

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Εκτέλεση

Για αυτό το μοντέλο, η Motorola επέλεξε ένα μάλλον μέτριο SOC. Είναι πράγματι το Snapdragon 695 5G που βρίσκουμε εδώ σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθήκευσης. Ένα chipset που έχει σχεδιαστεί για είσοδο -Εκλάν.

Ωστόσο, το τσιπ έχει ήδη δείξει μεγάλες δυνατότητες όταν είναι καλά βελτιστοποιημένο. Είναι επομένως δυνατή η juggle μεταξύ εφαρμογών και κοινωνικών δικτύων με υγρό τρόπο. Μια εμπειρία που υποστηρίζεται καλά από το Home Interface, το οποίο είναι σχεδόν να χρησιμοποιήσει το Android στοκ.

Δείχνει επίσης καλές ικανότητες παιχνιδιού βιντεοπαιχνιδιών. Στο πρωτόκολλο δοκιμής μας, ήταν σε θέση να εμφανίσει κατά μέσο όρο 63 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Φυσικά θα πρέπει να κάνει παραχωρήσεις στους βαρύτερους τίτλους, Επιπτώσεις Genshin, Αλλά η πλειοψηφία των παιχνιδιών Play Store μπορεί να ασκηθεί σε καλές συνθήκες. Η θέρμανση περιέχεται, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα με τον ανταγωνισμό. Φυσικά θα άρεσε ένα ελαφρώς πιο φιλόδοξο SOC, αλλά είναι σαφές ότι συμπεριφέρεται καλά σε καθημερινή βάση.

Οι δοκιμές απόδοσης μας πραγματοποιούνται με στόχο, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την εταιρεία SmartVis.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

φωτογραφία

Στο πίσω μέρος, το Edge Motorola 30 Neo έχει ένα δίδυμο αισθητήρων που αποτελείται από μια ενότητα ευρείας γωνίας 64 mpxes, του οποίου ο φακός ανοίγει στο f/1,8 και μια εξαιρετικά ευρεία γωνιά 13 mpx (f/2, 2). Μια διαμόρφωση μετά από όλα τα κλασικά, η οποία δεν εκτοξεύεται σε αυτό το τμήμα τιμολόγησης.

Μερικά σχεδόν ισοδύναμα smartphones έχουν δείξει ωστόσο μεγάλες φιλοδοξίες φωτογραφιών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με το Pixel 6A, αλλά και το Samsung Galaxy A53 5G. Το τελευταίο έχει επίσης αρκετά παρόμοιους αισθητήρες, οι οποίοι επιτρέπουν τη σύγκριση.

Κύρια μονάδα: 64 mpx, f/1,8

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Edge 30 Neo παραδίδει μια καλή βολή. Επομένως, θα είναι δυνατή η λήψη όμορφων φωτογραφιών σε ελαφριά περιβάλλοντα. Αυτό της Samsung είναι ωστόσο πιο λεπτομερής, οι αλγόριθμοι της Νότιας Κορέας που τείνουν να αναγκάζουν σε μικρο-συμβολές. Η Motorola εξακολουθεί να εμφανίζει μια πολύ πιο φυσική απόχρωση από αυτή του Galaxy A53, το οποίο πάσχει από επιθετική χρωματομετρική θεραπεία.

Το Edge 30 Neo έχει πολύ περισσότερη βλάβη στο σκοτάδι και εμφανίζεται ο ψηφιακός θόρυβος. Το επίπεδο της λεπτομέρειας και της ευκρίνειας πέφτει απότομα, ενώ το smartphone της Samsung διατηρεί καλύτερη αναγνωσιμότητα χάρη σε μια πολύ πιο μαλακή θεραπεία. Αν και παραμένει εκμεταλλεύσιμη, η εικόνα της Motorola έχει εκκενωθεί σε μεγάλο βαθμό από το χρώμα της, όπως μπορούμε να δούμε στις μαίες παραπάνω.

Λειτουργία 64 megapixel

Είναι δυνατόν να επιτραπεί ο πλήρης ορισμός στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Έχουμε απομονώσει μια περιοχή πανομοιότυπου μεγέθους σε κάθε μία από τις φωτογραφίες. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά στον ορισμό σε σχέση με την τυποποιημένη φωτογραφία.

Τη νύχτα, υπάρχει ένα μικρό κέρδος λεπτομερώς και μια ελαφρώς λεπτότερη απόδοση. Είναι αρκετά σπάνιο για να τονιστεί. Παραδόξως, αυτό δεν είναι πραγματικά η περίπτωση της ημέρας. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας χρησιμεύει ως πιο εύκολα, αλλά συνιστάται να το χρησιμοποιήσετε με φειδώ, ώστε να μην ζυγίζετε πάρα πολύ στην αποθήκευση.

Ultra Grand Angle Module: 13 megapixel, f/2.2

Σε καλές συνθήκες φωτισμού, η παρατήρηση είναι αρκετά παρόμοια με αυτή της κύριας ενότητας. Παρά την ψηφιακή εξομάλυνση (δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου στη φωτογραφία μας), η σκηνή είναι καθαρή και η έκθεση διαχειρίζεται καλά. Ακόμη και με χαμηλότερο ορισμό (12 megapixels), το πικρό φαίνεται πιο προχωρημένο στο Galaxy A53, αλλά η γενική σκιά είναι κορεσμένη και η διαχείριση της επικίνδυνης δυναμικής.

Τη νύχτα, δεν υπάρχει συζήτηση. Ο αισθητήρας της Motorola δεν μπορεί να ανακτήσει αρκετές πληροφορίες και μια σημαντική ασάφεια έπεσε στο πλάνο, το οποίο είναι σχεδόν άχρηστο. Παρά την παρουσία θορύβου, το Galaxy A53 κάνει πολύ καλύτερα. Χάνουμε με ευκρίνεια και λεπτομέρειες, αλλά η σωστή διαχείριση της έκθεσης επιτρέπει τουλάχιστον να επωφεληθεί από κάθε στοιχείο της εικόνας.

Μπροστινή και βίντεο ενότητα

Ένας αισθητήρας 32 MP του οποίου ο στόχος ανοίγει στο F/2.4 στεγάζεται στο μπροστινό μέρος. Καταγράφει 8 mp πλάνα χάρη στο εικονοστοιχείο, Αλλά είναι δυνατόν να πάμε σε πλήρη ορισμό. Το αλγοριθμικό έργο για το τελευταίο είναι αρκετά βαρύ. Το σύνολο είναι μάλλον ικανοποιητικό, αλλά περιμέναμε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες. Η δυναμική είναι καλά διαχειριζόμενη, αλλά τα χρώματα, ειδικά αυτά του δέρματος, φάνηκαν πολύ χλωμό. Προσέξτε επίσης να μην μετακινηθείτε πάρα πολύ, γιατί θα γίνει αισθητή με την ευκρίνεια.

Εισαγωγή -Το chip evel απαιτεί, το Edge 30 Neo μπορεί να κινηματογραφήσει μόνο ως μέγιστο σε Full HD στα 60 I/S. Ωστόσο, η απόδοση είναι πειστική, ακόμα κι αν βλέπουμε εδώ λίγο πολύ χλωμό αποχρώσεις.

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Αυτονομία

Το smartphone είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4020 mAh συμβατή με γρήγορη επαναφόρτιση στα 68 W. Αυτός ο συσσωρευτής είναι λίγο μικρότερος από τον μέσο όρο, ο οποίος δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου του πολύ που περιείχε το βάρος του smartphone. Στο πρωτόκολλο δοκιμής στόχου μας, παρ ‘όλα αυτά κατάφερε να κρατήσει 3 ώρες 49 λεπτά.

Ένα αξιότιμο αποτέλεσμα, το οποίο του επιτρέπει να κρατάει την ημέρα χωρίς περιστατικό, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παίζει πάρα πολύ. Στη σύγκρισή μας, μόνο το Realme GT NEO 3T απογειώνεται σε σύγκριση με τους άλλους.

Το μπλοκ φορτίου που παρέχεται στο πλαίσιο σας επιτρέπει να επαναλάβετε το ανεφοδιασμό πολύ γρήγορα. Μας πήρε μόνο 43 λεπτά. Καλωσορίσατε την τεχνολογία, η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας για λίγα λεπτά για να ανακτήσετε γρήγορα την ενέργεια. Το κερασάκι στο κέικ, είναι ακόμη συμβατό με την ασύρματη φόρτιση (μόνο 5 W μόνο).

Επομένως, είναι καλύτερο από το Pixel 6A και το Galaxy A53, που φαίνεται να εκπαιδεύονται σε αυτό το θέμα. Το Realme GT NEO 3T παραμένει ασυναγώνιστο με μόνο 34 λεπτά.

Οι δοκιμές μπαταρίας μας είναι αυτοματοποιημένες ανά στόχο, η εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την εταιρεία SmartVis.

Τα αποτελέσματα που ελήφθησαν με στόχο προέρχονται από μετρήσεις που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες χρήσης (κλήσεις, SMS, βίντεο, εκκίνηση εφαρμογών, πλοήγηση στο Web κ.λπ.).

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Βιωσιμότητα

Η βαθμολογία μας για τη βιωσιμότητα καθιστά δυνατή την προσδιορισμό της διαρκούς πτυχής του smartphone τόσο για τον καταναλωτή όσο και για το περιβάλλον. Βασίζεται στον δείκτη επισκευής, τα κριτήρια βιωσιμότητας (δείκτης προστασίας, τυποποιημένες συνδέσεις, διάρκεια εγγύησης και ενημερώσεις. ) και αξιολόγηση των πολιτικών ΕΚΕ (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη). Θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες της ανάλυσης στο άρθρο μας που παρουσιάζει τη βαθμολογία βιωσιμότητας.

Το Motorola Edge 30 NEO τρέχει στο Android 12, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Η διεπαφή του κατασκευαστή είναι ιδιαίτερα κοντά στην έκδοση στοκ, και είναι ικανοποιημένο να προσφέρει τις εφαρμογές της Google Suite. Μόνο η εφαρμογή “μοτοσικλέτας” σπάει αυτή την απλότητα: Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις χειρονομίες ελέγχου (τρία στιγμιότυπα δακτύλων, ανακινήστε το smartphone για να ενεργοποιήσετε τη λάμπα του φακού. ) ή επιλογές προβολής. Το σύνολο έχει την αξία του να είναι ιδιαίτερα απλό και να ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες που είναι ειδικές για το Android 12, όπως η διαχείριση των ειδοποιήσεων και των επιλογών που αφιερώνονται στην ιδιωτική ζωή.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Δυνατά σημεία

Συμπαγές και φως.

Πολύ υψηλής ποιότητας πλάκα OLED.

Βελτιστοποιημένο SOC.

Πειστικό αισθητήρα φωτογραφίας ημέρας.

Ταχεία επαναφόρτιση.

Αδύναμα σημεία

Χωρίς σφράγιση.

Χωρίς θύρα microSD ή μίνι Ιουρντιά 3,5 mm.

Μέτριες νυχτερινές φωτογραφίες.

συμπέρασμα

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Ενημερώθηκε στις 04/20/213
Πώς λειτουργεί η σημείωση ?

Σε χαρτί, το Edge Motorola 30 Neo απέχει πολύ από το να ξεχωρίζει από άλλες συσκευές στο τμήμα τιμολόγησης του. Ωστόσο, είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την αγορά των μέσων. Μικρό και φως, το smartphone επωφελείται από μια καλής ποιότητας οθόνη OLED, μια λογική αυτονομία και ξέρει πώς να επωφεληθεί από το τόσο μέτριο SoC του. Χωρίς να φτάσει στις κορυφές ορισμένων ανταγωνιστών στη φωτογραφία, παραδίδει πολύ σωστά κλισέ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα κι αν χαλάσει όταν το φως στερείται. Ως εκ τούτου έχει πραγματικά περιουσιακά στοιχεία για να αποπλανήσει όσους αναζητούν ένα συμπαγές κινητό σε προσιτές τιμές.

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Καλύτερες τιμές

Αγορά Amazon

Είδος

Cdiscount

Αρτοποιός.com

Λένοβο

Λειτουργία του πίνακα τιμών
Απενεργοποιήστε τον αποκλεισμό διαφήμισης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους παραπάνω συνδέσμους.

Εναλλακτικά προϊόντα

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση: 2 από τα 5

Xiaomi Redmi Σημείωση 11

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Apple iPhone 15 Pro Max

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Επιστροφή στη σελίδα εκκίνησης – 9 προϊόντα

Πιο χρήσιμη γνώμη

5 ημέρες χρήσης
5 ημέρες χρήσης

Σημείωση: 3 από τα 5

Μερικές φορές πολύ απογοητευτικό στις 11 Νοεμβρίου 2022

Είμαι χρήστης μοτοσικλέτας από την πρώτη γενιά μοτοσικλέτα G. Και ακολούθησα τα μοντέλα στη μοτοσικλέτα G8 Power. Με δύο απιστίες για το Honor 20 Pro και πρόσφατα το Xiaomi 11T. Στο εύρος τιμών του Edge 30 Neo, δεν είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή. Επωφελήθηκα από μια προσφορά εκτόξευσης με ODR και ένα δωρεάν προϊόν που προσφέρει η μάρκα. Που κάνει αυτή την εμπειρία λιγότερο οδυνηρή.Το κινητό δεν είναι πραγματικά απαλλαγμένο από μικρά προβλήματα που προσθέτουν ότι δεν είναι πραγματικά ευχάριστα: αγκαλιές στο ηχείο κατά τη διάρκεια κλήσεων με ορισμένους ανταποκριτές όταν ο όγκος τους είναι μερικές φορές πολύ υψηλός (όχι όλα, αναπαραγώγιμα, δεν φτάνει με ανταγωνιστικά κινητά), μια άλλη επαναλαμβανόμενη ανησυχία στο Το Moto είναι η ποιότητα της φωτογραφίας. Αλλά εκεί, ακόμη και με την υπηρεσία βελτιστοποίησης φωτογραφιών, τα πλάνα της φωτογραφικής μηχανής χαμηλού φωτός είναι απαίσια. Ακόμα και για το Visio. Όπου οι ανταγωνιστές πυροβολούν φως, με μια ομαλή εικόνα, η άκρη 30 neo τραβά θόρυβο και είναι άσχημο.Και τότε αυτές οι μικρές δυσλειτουργίες όπως η οθόνη κλειδώματος που μερικές φορές παραμένουν φάντασμα και επανεμφανίζεται σε διαφάνεια όταν προσπαθεί να ξεδιπλώσει τις ειδοποιήσεις. Θετικές πτυχές: εμπειρία μοτοσικλέτας. Το μόνο παρόν bloatware είναι το Facebook, αλλά μπορεί να απεγκατασταθεί. Ποιότητα ήχου με dolby. Το περιεχόμενο μέγεθος του smartphone. Το σούπερ γρήγορο φορτίο. Διαβάστε την πλήρη κριτική

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις εφαρμογών

Όταν λαμβάνετε ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις από μια αίτηση, πατήστε την ειδοποίηση παρατεταμένη, στη συνέχεια απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Για να δείτε όλες τις εφαρμογές και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις:

1. Σύρετε την οθόνη προς τα κάτω για να εμφανίσετε τις ειδοποιήσεις σας.
2. Στο κάτω μέρος της λίστας, πατήστε Διαχείριση.
3. Πατήστε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
4. Προχωρήστε με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 • Για να απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις μιας εφαρμογής, απενεργοποιήστε .
 • Για να απενεργοποιήσετε ορισμένες ειδοποιήσεις μιας εφαρμογής, πατήστε το όνομα της εφαρμογής και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε Ειδοποιήσεις σε κάθε κατηγορία.
 • Για να αποφευχθεί μια εφαρμογή από την εμφάνιση ειδοποιήσεων με τη μορφή ενός banner στην κορυφή μιας ξεκλειδωμένης οθόνης, για παράδειγμα κατά τις εισερχόμενες κλήσεις, πατήστε το όνομα της εφαρμογής (εάν είναι απαραίτητο, πατήστε τον τύπο κοινοποίησης), στη συνέχεια απενεργοποιήστε την οθόνη στην οθόνη Για την σχετική κατηγορία.

Συμβουλές: Για να αποκλείσετε τις ειδοποιήσεις όλων των εφαρμογών κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων ή εκδηλώσεων ημερήσιας διάταξης, χρησιμοποιήστε μην ενοχλείτε.

Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις εφαρμογών

Εάν μια αίτηση δεν αποστέλλει ειδοποιήσεις όταν θέλετε να το κάνει:

 1. Ρυθμίσεις πρόσβασης> Ειδοποιήσεις.
 2. Πατήστε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
 3. Στην κορυφή της οθόνης, πατήστε και επιλέξτε Απενεργοποίηση.
 4. Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις όπως θέλεις.

Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος Έλεγχος

Εάν έχετε ορίσει ένα διάγραμμα, κωδικό PIN ή κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να ελέγξετε τον τύπο των ειδοποιήσεων που εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος και έτσι να αποτρέψετε την εμφάνιση προσωπικών πληροφοριών.

Για να ορίσετε τις ειδοποιήσεις όλων των εφαρμογών:

 1. Ρυθμίσεις πρόσβασης> Ειδοποιήσεις.
 2. Για να αποκρύψετε το ευαίσθητο περιεχόμενο που μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη κλειδώματος, απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις ευαίσθητου περιεχομένου . Θα λάβετε ειδοποιήσεις για τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γάτες στην οθόνη κλειδώματος, αλλά δεν θα περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για αυτά τα μηνύματα. Για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο, αφήστε αυτήν την επιλογή ενεργοποιημένη Για να επιτρέψετε λεπτομέρειες και να αποκρύψετε το ευαίσθητο περιεχόμενο ορισμένων εφαρμογών.
 3. Για να τροποποιήσετε τις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος (εμφανίστε τα πάντα, καλύψτε τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών που ορίζονται σε σιωπηλή λειτουργία ή αποκρύψτε τα πάντα), πατήστε ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος.

Για να αποκρύψετε το ευαίσθητο περιεχόμενο συγκεκριμένων εφαρμογών:

 1. Καθορίστε τις ειδοποιήσεις της οθόνης κλειδώματος για όλες τις εφαρμογές σχετικά με τις προεπιλεγμένες και σιωπηλές συνομιλίες και ειδοποιήσεις.
 2. Πατήστε το εικονίδιο εφαρμογής Extended και, στη συνέχεια, πατήστε> Ειδοποιήσεις.
 3. Οι τύποι ειδοποιήσεων που αποστέλλονται από την αίτηση εμφανίζονται εδώ. Για κάθε ενεργοποιημένη ειδοποίηση θέλετε να αποκρύψετε:
  1. Πατήστε το όνομά του.
  2. Πατήστε ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος> Εμφάνιση ευαίσθητου περιεχομένου μόνο εάν η συσκευή ξεκλειδωθεί.

Συμβουλή: Όταν ενεργοποιείτε κλειδωμένες, οι ειδοποιήσεις δεν θα εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος.

Ενεργοποιήστε την επανάληψη

Εάν θέλετε να επαναλάβετε τις ειδοποιήσεις, μεταφέροντας τις προς τα αριστερά ή δεξιά, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πρόβας:

 1. Ρυθμίσεις πρόσβασης> Ειδοποιήσεις.
 2. Ενεργοποιήστε την επανάληψη της λειτουργίας εξουσιοδότησης των ειδοποιήσεων .

Ελέγξτε τα σημεία και τις φυσαλίδες ειδοποίησης

Τα εικονίδια εφαρμογών έχουν σημεία για να σας ειδοποιήσουν άσχετες ειδοποιήσεις. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτά τα σημεία για μία ή όλες τις εφαρμογές.

Απενεργοποιήστε τα σημεία που σχετίζονται με όλες τις εφαρμογές

1. Ρυθμίσεις πρόσβασης> Ειδοποιήσεις.

2. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία ειδοποίησης Pastille στο εικονίδιο εφαρμογής ή απενεργοποιήστε το .

Απενεργοποιήστε τα σημεία που σχετίζονται με μία μόνο εφαρμογή

1. Πατήστε το εικονίδιο εφαρμογής Extended.

2. Πατήστε> Ειδοποιήσεις.

3. Ενεργοποιήστε την εξουσιοδότηση της λειτουργίας ειδοποίησης Pastille ή απενεργοποιήστε το .

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις φυσαλίδες που σχετίζονται με όλες τις εφαρμογές

Για να έχετε πρόσβαση σε αυτά και να τα ελέγχετε πιο εύκολα, ορισμένες συνομιλίες εμφανίζονται με τη μορφή πλωτών φυσαλίδων σε άλλες εφαρμογές. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτές τις φυσαλίδες και να συμβουλευτείτε τις συνομιλίες μόνο στην αίτησή τους.

1. Ρυθμίσεις πρόσβασης> Ειδοποιήσεις.

2. Πατήστε φυσαλίδες και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε Αυτή η λειτουργία.

Εμφάνιση ιστορικού ειδοποιήσεων

Μετά τη διαγραφή ή την κοπή ειδοποιήσεων, μπορείτε να συμβουλευτείτε το ιστορικό σας ειδοποιήσεων για να τις δείτε ούτως ή άλλως.

 1. Ρυθμίσεις πρόσβασης> Ειδοποιήσεις.
 2. Πατήστε το ιστορικό ειδοποιήσεων.
 3. Ενεργοποιήστε τη συνάρτηση χρησιμοποιήστε το ιστορικό ειδοποιήσεων ().

Για να δείτε το ιστορικό, μεταβείτε στις παραμέτρους> Ειδοποιήσεις> Ιστορικό ειδοποιήσεων.

Ελέγξτε το φως ειδοποίησης

 • Ενεργοποιείται ένας συναγερμός
 • Λαμβάνετε μια κλήση ή ένα SMS/MMS
 • Λαμβάνετε μια ειδοποίηση ασύρματης έκτακτης ανάγκης
 • Φορτώνετε τη συσκευή

Τροποποιήστε τα κριτήρια φωτισμού

 1. Ρυθμίσεις πρόσβασης> Ήχοι και φώτα.
 2. Πατήστε τα εφέ φωτός και ενεργοποιήστε τη λειτουργία .
 3. Για να τροποποιήσετε τα γεγονότα που το καθιστούν ελαφρύ, απενεργοποιήστε (ή ενεργοποιήστε) τα επιθυμητά συμβάντα.

Σβήνει ελαφρούς μάρτυρες

Έτσι ώστε να μην ανάβει ποτέ, να μεταβείτε σε παραμέτρους> Ήχοι και φώτα> Εφέ φωτός και απενεργοποιήστε το .

Για να διαχειριστείτε τον ήχο ειδοποίησης, κάντε κλικ εδώ

Motorola Edge 30 NEO TEST: 01lab

Motorola Edge 30 Neo

Samsung Galaxy S23 Ultra Test

Με το εύρος της άκρης που αποτελείται από πέντε μοντέλα, η Motorola επιθυμεί να προσφέρει τερματικά σε θέση να καλύψει τις ανάγκες του καθενός σε όλες τις περιοχές. Τοποθετημένος στο επίπεδο εισόδου από την Motorola στη σειρά Edge, το Edge 30 Neo, που πωλείται σε λιγότερο από 400 ευρώ, υπερασπίζεται τον εαυτό του με τιμές, προσφέροντας ιδιαίτερα μια πολύ καλή οθόνη οθόνης.

Η γνώμη του 01NET.com

Motorola Edge 30 Neo

 • + Ποιότητα οθόνης
 • + Ελαφρότητα της συσκευής
 • + Χρόνος φόρτωσης
 • + Ζήστε κοντά στο απόθεμα Android
 • – Πάρα πολύ πλαστικό
 • – Μη πειστικές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό
 • – Κρατώντας τα απαιτητικά καθήκοντα

Σημείωμα γραφής

Σημείωση που δημοσιεύθηκε στις 12/29/2022

Τεχνικό δελτίο

Motorola Edge 30 Neo

Σύστημα Android 12
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 695
Μέγεθος (διαγώνιος) 6.28 “
Ανάλυση της οθόνης 419 ΣΔΙΤ

Δείτε το πλήρες αρχείο

Τεχνικό και σχεδιαστικό φύλλο

Ξεκίνησε στα 399 ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Motorola Edge 30 Neo Saw, μέσα σε λίγους μήνες, την πτώση των τιμών του. Για να προσφέρει αυτό το τερματικό, που πωλείται τώρα περίπου 349 ευρώ, η Motorola έπρεπε ωστόσο να κάνει ορισμένες επιλογές για τις προδιαγραφές της για να σεβαστεί τον προϋπολογισμό.

Motorola Edge 30 NEO - Τεχνικά χαρακτηριστικά

Έξοδος ευγενή υλικά που προορίζονται για συσκευές Ασφάλιστρο Τι είναι το γυαλί και το αλουμίνιο, η άκρη 30 neo είναι ντυμένο σε πλαστικό κέλυφος. Αυτό έχει ένα σατέν φινίρισμα που αντικατοπτρίζει το φως και δίνει μια εντύπωση σιτηρών στο πίσω μέρος της συσκευής. Σε αυτή την οπίσθια πρόσοψη, στη μέση, κάθεται το λογότυπο της μάρκας, ενώ οι δύο μονάδες κάμερας που εξοπλίζουν το smartphone μεταμοσχεύονται μέσα σε ένα μπλοκ που προεξέχει ελαφρώς, καθιστώντας τη συσκευή να κουνάει όταν τοποθετείται επίπεδη. Η Motorola προσφέρει το Edge 30 Neo σε τέσσερα χρώματα: Ice Palace (γκρι), μαύρο Onyx (μαύρο), Aqua Foam (πράσινο) και πολύ Peri (Violet), το μοντέλο που είχαμε στα χέρια μας.

Motorola Edge 30 Neo

Με την πλάκα του 6,28 -ιντσών, το Edge Motorola 30 Neo διακρίνεται από τον ανταγωνισμό από το μάλλον συμπαγές μέγεθος του και το featherweight του μόλις 152 γραμμάρια. Είναι κινούμενο από ένα Qualcomm Snapdragon 695, ένας οκτώ -ετό επεξεργαστής που χρονολογείται στα 2,2 GHz, και ένα γραφικό τσιπ Qualcomm Adreno 619, όλα υποστηρίζονται από 8 GB μνήμης RAM. Τροφοδοτείται από το Android 12 και έχει 128 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το τμήμα φωτογραφίας εξασφαλίζεται από ένα μπλοκ κάμερας που αποτελείται από δύο ενότητες. Μια κύρια ενότητα των 64 megapixels που ενσωματώνουν ένα σύστημα μηχανικής σταθεροποίησης OIS και μια ενότητα Ultra-Gengle Gangle των 13 megapixels που μπορούν να κάνουν τη μακροοικονομική φωτογραφία. Η μονάδα μπροστινής κάμερας σάς επιτρέπει να συλλάβετε εγωιστές σε 32 megapixels. Η συσκευή, προφανώς συμβατή με το 5G, διαθέτει μια μικρή μπαταρία 4.020 mAh, η οποία δεν θα της επιτρέψει στο θαύμα όσον αφορά την αυτονομία.

Η οθόνη

Παρά τη περιεκτική τιμή, η πλάκα που εξοπλίζει αυτό το μοντέλο είναι πολύ καλό. Καλύπτει το 84,7% της συνολικής επιφάνειας του μπροστινού μέρους της συσκευής και προσφέρει πολύ καλό ρυθμό ψύξης μέχρι 120 Hz. Από προεπιλογή, η Motorola ο ρυθμός αναψυχής της οθόνης διαχειρίζεται με προσαρμοστικό τρόπο και κυμαίνεται μεταξύ 60 και 120 Hz ανάλογα με τη δραστηριότητά σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε τη συσκευή έτσι ώστε να χρησιμοποιεί μόνο ρυθμό ανανέωσης 60 Hz ή 120 Hz. Η πρώτη επιλογή θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε την αυτονομία εις βάρος της ρευστότητας της οθόνης, ενώ η δεύτερη επιλογή θα προσφέρει ένα πιο ρευστό, αλλά περισσότερη ενεργειακή οθόνη, μπορεί να κανιβαλίσει την αυτονομία.

Motorola Edge 30 Neo Screen

Η οθόνη αυτού του άκρου 30 Neo, του Post Type, προσφέρει άπειρη αντίθεση με εξαιρετική φωτεινότητα σε αυτήν την τιμή. Έχουμε πράγματι σε θέση να μετρήσουμε μια μέση φωτεινότητα με 1.012 CD/M2, το οποίο του επιτρέπει να πειράζει συσκευές υψηλής ποιότητας: καταφέρνει έτσι να ταξινομήσει μεταξύ του iPhone 13 Pro Max και του iPhone 14 Pro Max (εκτός από τη φωτεινότητα HDR Peak HDR) ! Με άλλα λόγια, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε πολύ ξεκάθαρα αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη, ακόμη και σε πλήρη ήλιο.

Η χρωματομετρία και η πιστότητα των χρωμάτων, από την άλλη πλευρά, είναι σωστές. Με ένα Delta E 2000 που μετράται στο 4.86, το Motorola Edge 30 Neo είναι ακριβώς πάνω από το μέσο όρο των smartphones σε αυτό το εύρος. Αν και λιγότερο κολακευτικό, η λειτουργία “Φυσικά χρώματα” θα προτιμάται για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πιο πιστά χρώματα. Επιλέγοντας αυτή τη ρύθμιση στις ρυθμίσεις της συσκευής, μπορέσαμε να λάβουμε ένα μέτρο στο 0,86.

Εκτέλεση

Από την πλευρά της απόδοσης, το Edge Motorola 30 NEO είναι μέσος όρος των συσκευών που πωλούνται στην ίδια τιμή. Λίγο λιγότερο καλό από το Samsung Galaxy A53 5G στο Antutu 9, το smartphone της Motorola βελτιώνεται από το Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G και ότι το Honor Magic 4 Lite 5G, δύο τερματικά που ξεκινούν το ίδιο Snapdragon 695 Chip 695. Οι βαθμολογίες που λαμβάνονται με το Geekbench επιβεβαιώνουν αυτήν την παρατήρηση. Ο τερματικός σταθμός της Motorola, όπως και ο Xiaomi και η Honor Who Move the ίδιες τσιπ, δεν θαύμα. Παραμένει, όπως και οι δύο ανταγωνιστές του, καθυστερώντας πίσω, πολύ πίσω από το Google Pixel 6A, το οποίο μπορεί τώρα να βρεθεί κάτω από 400 ευρώ σε ορισμένους εμπόρους.

Geekbench-le-Motorola-Edge-30-Neo-Face-La-Concue

Η γραφική απόδοση του Edge Motorola 30 Neo, που παρέχεται από το Adreno 619, της Qualcomm, δεν προσφέρει και πάλι εκπλήξεις. Όπως η πλειοψηφία των συσκευών που πωλούνται περίπου 400 ευρώ, αυτό το μοντέλο δεν κάνει θαύμα. Παραμένει πίσω από το Galaxy A53, από τη Samsung, η οποία είναι ελάχιστα καλύτερη, και ευθυγραμμίζεται με τα αποτελέσματα του Xiaomi Redmi Note 11 P 5G και του Honor Magic 4.
Η μόνη εξαίρεση από τον κανόνα σε αυτό το εύρος τιμών, Pixel 6A, από το Google, το οποίο είναι πολύ, πολύ πολύ μπροστά. Θα καταλάβετε, εάν το Motorola Edge 30 NEO εκπληρώνει τα πιο κοινά καθήκοντα χωρίς πρόβλημα, δεν πρέπει να ελπίζετε να παίξετε απαιτητικά παιχνίδια ή να εκτελέσετε εργασίες όπως η επεξεργασία βίντεο.

GPU-le-Motorolo-Edge-30-Neo-Face-LA

Αυτονομία και ταχύτητα φόρτωσης

Με τη “μικρή” μπαταρία του μόνο 4.020 mAh, το Edge Motorola 30 Neo δεν χρειάζεται να ντρέπεται. Αντιθέτως. Με την επιφύλαξη της δοκιμής ευέλικτης αυτονομίας μας, η οποία προσομοιώνει μια κλασική χρήση του smartphone μέχρι να βγει, ο τερματικός σταθμός της Motorola κρατείται σχεδόν στις 3 μ.μ. Ένα εντελώς αποδεκτό σκορ σε σχέση με την χωρητικότητα της μπαταρίας που την τροφοδοτεί. Αυτό του επιτρέπει να είναι μεταξύ των συσκευών που εκμεταλλεύονται την πιο σημαντική αυτονομία σε αυτό το εύρος. Είναι σχεδόν μια ώρα περισσότερο από το Samsung Galaxy A53 της οποίας η μπαταρία έχει πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα, σχεδόν 1.000 mAh. Η παρατήρηση είναι παρόμοια με τη δοκιμή αυτονομίας βίντεο που το τοποθετεί στην κορυφή των πιο διαρκών συσκευών σε αυτό το εύρος τιμών.

Motorola Edge 30 Neo αυτονομία

Επιλέγοντας μια μπαταρία 4.020 mAh, η Motorola επέλεξε έναν ισορροπημένο συμβιβασμό. Επειδή αν και έχει χωρητικότητα χαμηλότερη από τον μέσο όρο, επιτρέπει στο Edge 30 Neo να φτάσει σε μια αυτονομία που δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει τα smartphones σε αυτό το τμήμα τιμών. Πάνω απ ‘όλα, αυτό του επιτρέπει να ενθαρρύνει τα ταχύτερα smartphones κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Μας πήρε μόνο 44 λεπτά για να επαναφορτίσετε πλήρως την μπαταρία σας. Μια ταχύτητα που οφείλουμε από τη μία πλευρά στην ικανότητά του που περιέχεται και από την άλλη πλευρά του φορτιστή 68 W που παραδίδεται με τη συσκευή.

Motorola Edge 30 Απελευθέρωση φόρτωσης NEO

φωτογραφία

Για τη φωτογραφία, το Edge Motorola 30 NEO βασίζεται σε δύο μονάδες κάμερας. Η κύρια μονάδα γωνίας των 64 megapixel στο f/1.8 με μηχανική σταθεροποίηση, και δευτερεύουσα ενότητα, εξαιρετικά μεγάλη γωνία, από 13 megapixels έως f/2.2.

Σε υψηλή φωτεινότητα, το αποτέλεσμα είναι σωστό, χωρίς να αναστατωθεί το Google Pixel 6A που πούλησε μερικά ευρώ πιο ακριβά. Στη δοκιμή μας, η απόδοση χρώματος φαίνεται λίγο θαμπό παρά την καλή έκθεση. Ωστόσο, η εικόνα δεν διαθέτει λεπτομέρειες και ορισμένες περιοχές φαίνεται να είναι πολύ τραχιά.

Στα αριστερά, μια φωτογραφία της Edge Motorola 30 Neo σε υψηλό φως. Στα δεξιά, μια φωτογραφία του Google Pixel 6A υπό τις ίδιες συνθήκες.

Μην περιμένετε ένα θαύμα σε χαμηλό φωτισμό, η παρατήρηση είναι πανομοιότυπη. Η φωτογραφία φαίνεται ανεπαρκής, προσφέρει μια απόδοση χρώματος που παραμένει πολύ ήπια και μειώνει περαιτέρω το επίπεδο λεπτομέρειας της εικόνας. Θα καταλάβετε, το Motorola Edge 30 Neo δεν είναι ιδιαίτερα κομμένο για τη φωτογραφία. Αν ψάχνετε για ένα καλό τερματικό φωτογραφίας σε αυτό το εύρος τιμών, μπορούμε μόνο να σας συμβουλεύουμε να μεταβείτε στο Google Pixel 6A.

Στα αριστερά, μια φωτογραφία της άκρης Motorola 30 Neo σε χαμηλό φωτισμό. Στα δεξιά, μια φωτογραφία του Google Pixel 6A υπό τις ίδιες συνθήκες.

Διεπαφή

Εάν δεν σας αρέσει υπερβολικά πολυάσχολη επικάλυψη, το Motorola Edge 30 Neo θα πρέπει να σας ικανοποιήσει πλήρως. Η συσκευή είναι πράγματι κινούμενη από το Android 12 με το Maison My UX επικάλυψη του οποίου το κύριο περιουσιακό στοιχείο είναι η ελαφρότητα της. Η εμπειρία του χρήστη είναι πολύ κοντά σε αυτό που προσφέρει μια έκδοση Android “Stock”, με μερικές μικρές, Motorola Specialities.

Η άκρη μου UX Motorola 30 Neo

Είναι για παράδειγμα δυνατή η γρήγορη ενεργοποίηση του φλας της κάμερας απλά ανακινώντας το smartphone ή ακόμα και κάνοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης πατώντας το χρησιμοποιώντας τρία δάχτυλα.

Τεχνικό δελτίο

Motorola Edge 30 Neo

Σύστημα Android 12
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 695
Μέγεθος (διαγώνιος) 6.28 “
Ανάλυση της οθόνης 419 ΣΔΙΤ

Δείτε το πλήρες αρχείο

 • + Ποιότητα οθόνης
 • + Ελαφρότητα της συσκευής
 • + Χρόνος φόρτωσης
 • + Ζήστε κοντά στο απόθεμα Android
 • – Πάρα πολύ πλαστικό
 • – Μη πειστικές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό
 • – Κρατώντας τα απαιτητικά καθήκοντα

Η ετυμηγορία της δοκιμής

Motorola Edge 30 Neo

Με σφιχτή τιμή, το Edge Motorola 30 Neo είναι μάλλον μια καλή έκπληξη. Για να πετύχει σε αυτό το μοντέλο καταχώρησης, η Motorola προφανώς έπρεπε να κάνει κάποιες παραχωρήσεις. Ωστόσο, ο κατασκευαστής καταφέρνει να προσφέρει ένα smartphone εξοπλισμένο με μια πολύ υψηλής ποιότητας οθόνη εδώ. Παρά τη μικρότερη μπαταρία από ό, τι ο μέσος όρος των ανταγωνιστών σε αυτό το τμήμα τιμολόγησης, καταφέρνει να προσφέρει μια πολύ σωστή ευέλικτη αυτονομία και θα επιτρέψει την εκτέλεση των πιο συνηθισμένων καθηκόντων χωρίς συμβάν.

Ωστόσο, μην υπολογίζετε στο SOC που αξίζει λίγο περισσότερο ψάρεμα, για να εκτελέσετε απαιτητικές εφαρμογές. Το Motorola Edge 30 Neo θα βγει από κλασικές χρήσεις, όπως surfing και streaming βίντεο. Μόνο πραγματική λύπη, η ποιότητα των φωτογραφιών που είναι αποδεκτή, αλλά δεν θα επιτρέψει το θαύμα.

Σημείωση
Γραφή