Πώς να εξασφαλίσετε το ποδήλατό σας ενάντια στην κλοπή? Οι συμβουλές μας Απρίλιος Moto, Ασφάλιση πτήσης για ποδήλατο: Τιμή και λεπτομέρειες |

Ασφάλιση πτήσης ποδηλάτων: Τιμή και λεπτομέρειες

Contents

Για οποιοδήποτε είδος ποδηλάτου κάτω από 1 έτος.
Οποιοδήποτε διαπιστευμένο αντι -κλίση του τύπου τέχνης “u”, “chain” ή “πτυσσόμενου”, επιτρέποντας την προσάρτηση του πλαισίου ποδηλάτου σε ένα σταθερό σημείο προσάρτησης. Στη βελγική αγορά, θα βρείτε πολλά λουκέτα που φορούν την ετικέτα ποιότητας τέχνης.

Πώς να εξασφαλίσετε το ποδήλατό σας ενάντια στην κλοπή ? Οι συμβουλές μας

Φωτογραφία του συγγραφέα

Σήμερα, όλο και περισσότεροι Γάλλοι ευνοούν την ποδηλασία για τα επαγγελματικά τους ταξίδια ως προσωπικά. Αυτή η πιο οικολογική εναλλακτική λύση, αλλά και οι δύο πιο ευχάριστες κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστων ημερών, έχει πολλά καθημερινά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, αν επιλέγετε ένα ποδήλατο πόλης ή ένα VAE, δεν είστε άνοσοι σε μια πτήση, γι ‘αυτό σας προσφέρεταιΒεβαιωθείτε ότι το δίτροχό σας. Ο Απρίλιος Moto σας καθοδηγεί να καταλάβετε Πώς να διασφαλίσετε το ποδήλατό σας. Επιπλέον, ακόμη και αν οι πιθανότητες φαίνονται λιγότερο, οι πτήσεις ποδηλάτων είναι πραγματικά συχνές, ειδικά στην πόλη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας καθοδηγούμε ιδιαίτερα στην προσέγγισή σας για να εξασφαλίσετε το ποδήλατό σας ενάντια στην κλοπή, σε όλη την απλότητα.

Συνοψίζοντας

Κάντε το ποδήλατό σας ενάντια στην πτήση

Με μέσο όρο 500.000 πτήσεις ποδηλάτων ετησίως, μπορεί να είναι σχετικό να εγγραφείτε στην ασφάλιση πτήσης σύμφωνα με την αξία του ποδηλάτου σας. Τον Απρίλιο Moto, σας αντισταθμίζουμε σε περίπτωση κλοπής, αλλά και σε περίπτωση απόπειρας κλοπής.

Και αν το ποδήλατό σας έχει κλαπεί ?

Εάν πετάτε το ποδήλατό σας, πρέπει πρώτα να υποβάλετε μια καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα τότε δηλώστε την πτήση προς τον ασφαλιστή σας. Στη συνέχεια θα ζητηθούν ορισμένα έγγραφα για να μπορέσουν να επωφεληθούν από την αποζημίωση.

Το καλό σχέδιο Moto του Απριλίου

Εκτός από την κάλυψη του ποδηλάτου σας με κλοπή και υλική ζημιά, ο Απρίλιος Moto Moto Ολοκληρώστε τους τραυματισμούς σας που υπέστησαν μετά από ένα υπεύθυνο σωματικό ατύχημα χάρη στην σωματική προστασία του ποδηλάτη Μόνο για € 3,17/μήνα.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι Γάλλοι ευνοούν την ποδηλασία για τα επαγγελματικά τους ταξίδια ως προσωπικά. Αυτή η πιο οικολογική εναλλακτική λύση, αλλά και οι δύο πιο ευχάριστες κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστων ημερών, έχει πολλά καθημερινά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, αν επιλέγετε ένα ποδήλατο πόλης ή ένα VAE, δεν είστε άνοσοι σε μια πτήση, γι ‘αυτό σας προσφέρεταιΒεβαιωθείτε ότι το δίτροχό σας. Ο Απρίλιος Moto σας καθοδηγεί να καταλάβετε Πώς να διασφαλίσετε το ποδήλατό σας. Επιπλέον, ακόμη και αν οι πιθανότητες φαίνονται λιγότερο, οι πτήσεις ποδηλάτων είναι πραγματικά συχνές, ειδικά στην πόλη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας καθοδηγούμε ιδιαίτερα στην προσέγγισή σας για να εξασφαλίσετε το ποδήλατό σας ενάντια στην κλοπή, σε όλη την απλότητα.

Περίληψη

 • Γιατί να διασφαλίσετε το ποδήλατό σας ενάντια στην κλοπή ?
 • Πώς να προστατεύσετε την πτήση σας από την κλοπή ?
 • Ασφάλιση ασφάλισης πτήσεων και οικιακής ασφάλειας: που με καλύπτει ?
 • Ασφάλιση πτήσης: Τι βόλτα να ακολουθήσετε αφού ληστέψετε το ποδήλατό σας ?
 • Πόσο είναι η ασφάλιση πτήσης ποδηλάτου ?
 • Πτήση ποδηλάτου: Βεβαιωθείτε ότι το ποδήλατό σας με ευκολία με το Moto Moto του Απριλίου

Γιατί να διασφαλίσετε το ποδήλατό σας ενάντια στην κλοπή ?

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διασφάλιση της μοτοσικλέτας σας ενάντια στην κλοπή δεν αποτελεί υποχρέωση για συμβατικά ποδήλατα και ποδήλατα ηλεκτρικής βοήθειας (VAE). Ωστόσο, συνιστάται έντονα, ο τελευταίος θα σας καθησυχάσει και θα σας προστατεύσει εάν επρόκειτο να συμβεί ένα τέτοιο συμβάν. Η ασφάλιση πτήσης θα είναι πιο συνετή όταν πρόκειται για ποδήλατο του οποίου η τιμή είναι υψηλή ή απλά αν είναι το μόνο σας μέσο μεταφοράς.

Στη Γαλλία, οι πτήσεις ποδηλάτων είναι ιδιαίτερα συχνές, με μέσο όρο 500.000 κλεμμένα ποδήλατα κάθε χρόνο. Σημειώνουμε επίσης ότι, σε μεγάλες μητροπόλεις όπως το Παρίσι, η πλειοψηφία των πτήσεων οχημάτων αφορούν ποδήλατα.

Πώς να προστατεύσετε την πτήση σας από την κλοπή ?

Εγγραφείτε στην κλοπή ασφάλισης σας δεν απαλλάσσεται από την προστασία του ποδηλάτου σας από τις πιθανές προσπάθειες κλοπής. Αντίθετα, η απουσία αυτών των διατάξεων μπορεί ιδίως να σας προκαταλαμβάνει. Πράγματι, η πλειοψηφία της ασφάλισης πτήσεων θα σας προσφέρει μόνο φροντίδα υπό την προϋπόθεση ότι το ποδήλατό σας έχει συνδεθεί με τη βοήθεια πιστοποιημένου αντι -κλοπής, δηλαδή ότι ορισμένοι ασφαλιστές απαιτούν ένα Συγκεκριμένο μοντέλο αντι -κλοπής, ειδικά για ηλεκτρικά ποδήλατα.

Επιπλέον, θα μπορείτε επίσης να επισημάνετε το ποδήλατό σας με έναν κώδικα. Με τη βοήθεια του, το δίτροχό σας αποθηκεύεται σε μια βάση δεδομένων που επιτρέπει στη χωροφυλακή να το βρει αυτό. Αυτός ο κωδικός επιτρέπει επίσης Προσδιορίστε εάν ένα χρησιμοποιημένο ποδήλατο δεν είναι στην πραγματικότητα ένα κλεμμένο ποδήλατο.

Ασφάλιση ασφάλισης πτήσεων και οικιακής ασφάλειας: που με καλύπτει ?

Όταν μιλάμε για κλοπή ποδηλάτων, διακρίνουμε δύο μεγάλες περιπτώσεις. Καταρχάς, το δίτροχό σας μπορεί να κλαπεί από τη διαμονή σας ή ένα από τα κτίρια σας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι η ασφάλιση κατοικίας που πρόκειται, με την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι οι συνθήκες πτήσης πληρούν τις ρήτρες ασφαλιστικής σύμβασης. Εάν η πτήση έλαβε χώρα έξω από το σπίτι, όπως συμβαίνει συχνότερα, θα καλύπτετε από την ασφάλιση πτήσης σας, αν είχατε πάρει.

Έτσι, δύο λύσεις είναι διαθέσιμες σε εσάς σχετικά με την ασφάλιση πτήσης του ποδηλάτου σας. Από τη μία πλευρά, θα μπορείτε να προσθέσετε μια επιλογή σχετικά με την υπαίθρια πτήση στην ασφάλιση σπιτιού σας. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εγγραφείτε σε συγκεκριμένη ασφάλιση της οποίας ο στόχος θα είναι να σας καλύψει σε περίπτωση κλοπής.

Ασφάλιση πτήσης: Τι βόλτα να ακολουθήσετε αφού ληστέψετε το ποδήλατό σας ?

Εγγραφείτε στην ασφάλιση πτήσης θα σας επιτρέψει να καλυφθείτε εάν θα φτάσετε μια πτήση ή απόπειρα πτήσης. Έτσι ώστε να επωφεληθείτε από αυτήν την ασφάλιση με ασφάλιση, πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη προσέγγιση. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κατατεθεί καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα ή στο χωροφυλακτικό, εντός 24 ωρών. Μόλις γίνει αυτό, θα πρέπει Δηλώστε την πτήση σας στον οργανισμό ασφαλιστή σας. Για να μπορέσετε να λάβετε τα επιδόματα, θα σας ζητηθεί να συγκεντρώσετε ορισμένα έγγραφα και πληροφορίες που θα μεταδοθούν στον ασφαλιστή σας:

 • Τον αριθμό ασφαλιστικής σύμβασης
 • Ένα αντίγραφο της κατάθεσης καταγγελιών
 • Φωτογραφία, τιμολόγιο ποδηλάτου και τιμολόγιο αντι -κλοπής
 • Επεξήγηση των περιστάσεων της πτήσης με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες

Μόλις παρασχεθούν όλα τα υποστηρικτικά έγγραφα, λαμβάνει χώρα η επιστροφή του ποδηλάτου σας. Το ποσό της αποζημίωσης, από την άλλη πλευρά, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αναφέρουμε ειδικά:

 • Η αρχαιότητα του κλεμμένου ποδηλάτου
 • Το ανώτατο όριο αποζημίωσης
 • Προνόμιο
 • Συμμόρφωση με τους γενικούς όρους της ασφαλιστικής σας σύμβασης

Από το ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε άλλο, οι όροι είναι πιθανό να ποικίλουν, γι ‘αυτό συνιστάται να συγκρίνουμε τις διάφορες προσφορές στην αγορά πριν από την εγγραφή στην ασφάλιση πτήσεων ποδηλάτων.

Πόσα ασφάλιση πτήσης ποδηλάτου ?

Εάν η ασφάλειά σας σας επιτρέπει να αντισταθμίσετε σε περίπτωση πτήσης, έχει ένα κόστος που είναι απαραίτητο για την παροχή. Γενικά μηνιαίως, ο τελευταίος βλέπει την τιμή του να κυμαινόταν σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε πρώτα τον τύπο του ποδηλάτου. Πράγματι, α Κλασικό ποδήλατο της πόλης θα έχει πολύ λιγότερο δαπανηρή ασφάλιση από ένα ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ποδηλατο ή ότι α ποδήλατο φορτίου του οποίου η αξία είναι γενικά υψηλότερη. Επιπλέον, η τιμή αγοράς του ποδηλάτου καθώς και η χρήση του τελευταίου μπορεί επίσης να ληφθεί υπόψη.

Πτήση ποδηλάτου: Βεβαιωθείτε ότι το ποδήλατό σας με ευκολία με το Moto Moto του Απριλίου

Για να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως το ποδήλατό σας, χωρίς να ανησυχείτε για τον κίνδυνο κλοπής, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε στην ασφάλιση με έναν αξιόπιστο οργανισμό που θα σας προσφέρει μια πιο συμφέρουσα σύμβαση. Μεταξύ αυτών, μπορούμε να αναφέρουμε τον Απρίλιο Moto, ένα must-have στο Two-Wheele. Ειδικευμένη σε εγγυήσεις για μοτοσικλέτα, σκούτερ, ηλεκτρικό σκούτερ και ποδήλατο, το τελευταίο θα είναι σε θέση να σας προσφέρει ασφάλιση πτήσης για το ποδήλατό σας, ανεξάρτητα από το είδος του μοντέλου με το οποίο οδηγείτε.

Για την πτήση ποδηλάτου, ο Απρίλιος Moto σας αντισταθμίζει σε δύο περιπτώσεις:

 • Πτήση: Αποζημίωση με ειλικρίνεια 5% της αξίας αγοράς ποδηλάτου (υπό την προϋπόθεση ότι η τιμή της TTC υπερβαίνει τα 100 ευρώ)
 • Προσπάθεια πτήσης: Αποζημίωση με ειλικρίνεια 10% της αξίας αγοράς ποδηλάτου (ελάχιστο 50 ευρώ)

Σε μερικά κλικ στον ιστότοπο Moto του Απριλίου, θα έχετε τη δυνατότητα του παραθέτω, αναφορά. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το δίτροχό σας: το είδος του ποδηλάτου (κλασικό, VAE, CARGO κ.λπ.), το εμπορικό σήμα ποδηλάτων, την αξία της αγοράς του τελευταίου και της ημερομηνίας που αγοράστηκε. Σε λίγα λεπτά, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα απόσπασμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας από την άποψη των εγγυήσεων για ένα καλυμμένο ποδήλατο έναντι όλων των πτήσεων και απόπειρα κλοπής. Σημειώστε ότι εάν θέλετε μεγαλύτερη κάλυψη, ο οργανισμός προσφέρει επίσης εγγυήσεις για ζημιές υλικών και θραύσης, φυσικές καταστροφές, τεχνολογικές καταστροφές, καθώς και σωματική προστασία του ποδηλάτη.

Ασφάλιση πτήσης ποδηλάτων: Τιμή και λεπτομέρειες

Πτήση με ποδήλατο

Και αυτό αφορά μόνο τις δηλωμένες πτήσεις ασφαλισμένων ποδηλάτων, δηλαδή ένα μικρό μέρος της πραγματικότητας.

Συνεπώς, συνιστάται έντονα Εγγραφείτε ασφάλιση ποδηλάτων Για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που θα επωφεληθείτε από το εάν το ποδήλατό σας έπρεπε να κλαπεί. Γι ‘αυτό πρέπει να διατηρήσετε απολύτως το τιμολόγιο για να αγοράσετε το ποδήλατό σας + του λουκέτα (για να αποδείξετε ότι πληρούσε τις απαιτούμενες απαιτήσεις ασφαλείας) + κατέχει το κλειδί του λουκέτου και έχει υποβάλει αστυνομική καταγγελία.

Παραδείγματα της τιμής της ασφάλισης πτήσης ενός νέου ηλεκτρικού ποδηλάτου αξίας 2.€ 000 στο Βέλγιο. Οι προσομοιώσεις πραγματοποιήθηκαν με καλή πίστη και υπόκεινται σε σφάλμα χρησιμοποιώντας αριθμομηχανές των ασφαλιστικών εταιρειών ποδηλάτων στις 15.06.2022

Έχοντας το ποδήλατό σας πιο δύσκολο σε περίπτωση κλοπής και σας επιτρέπει να βρείτε τον ιδιοκτήτη του:

Ως εκ τούτου, η σημασία της καταγραφής του ποδηλάτου σας στο ποδήλατό μου Βρυξέλλες για να επιτρέψετε στους ιδιοκτήτες κλεμμένων ποδηλάτων. Αν και είναι δύσκολο να βρεθούν.

Η αγοραία αξία τους έχει επίσης αυξηθεί απότομα. “Πήγαμε από αρκετές εκατοντάδες σε αρκετές χιλιάδες ευρώ για ποδήλατο”.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση αποζημίωσης πτήσης ?

Για τους περισσότερους ασφαλιστές, αυτές οι 4 ενέργειες θα ζητηθούν να επωφεληθούν από την επιστροφή χρημάτων:

 • Κάντε την αστυνομική καταγγελία εντός 24 ωρών έως 48 ωρών ανάλογα με την εταιρεία (αυτό μπορεί να γίνει online)
 • Ο αριθμός των πρακτικών και ένα αντίγραφο του φύλλου ακοής εντός 8 ημερών τα γεγονότα.
 • Το τιμολόγιο αγοράς στη νέα κατάσταση του ποδηλάτου σας και τα αξεσουάρ που διορθώθηκαν εκεί.
 • Όλα τα αρχεία του λουκέτου και του πλήκτρου μπαταρίας εάν το ασφαλισμένο ποδήλατο είναι ηλεκτρικό.

Εδώ είναι οι ασφαλιστές που προσφέρουν ασφάλιση ποδηλάτων και ορισμένες λεπτομέρειες για αυτούς για να πάρουν ασφάλιση:

Βοήθεια Allianz

Αντι-κλοπή που επιτρέπεται από αυτούς, δηλαδή μια σταθερή αντι-κλοπή, αυτές είναι αλυσίδες ασφαλείας, u uncis και πτυσσόμενες αντι-κλοπές με τιμή αγοράς τουλάχιστον € 30. Η αγορά του αντι -κλοπής πρέπει να είναι σε θέση να αποδειχθεί με απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. Η ημερομηνία αγοράς του αντι -κλοπής πρέπει να είναι πριν από την ημερομηνία κατά την οποία κλέφθηκε το ασφαλισμένο ποδήλατο. Το ποδήλατό σας επιστρέφεται 100% για 3 χρόνια, 75% μετά από 4 χρόνια, 60% μετά από 5 χρόνια, 45% μετά από 6 χρόνια, 35% μετά από 7 χρόνια, 25% μετά από 8 χρόνια και 20% μετά από 9 χρόνια.

Ασφάλιση DVV

Για την εγγύηση πτήσης, ένα πιστοποιημένο πιστοποιημένο πιστοποιημένο με πιστοποιημένο πιστοποιημένο πιστοποιημένο χρυσό / ασημένιο πιστοποιημένο πιστοποιημένο πιστοποιημένο πιστοποιημένο πιστοποιημένο, επιτρέποντας να κρεμάσετε το ποδήλατο σε ένα σταθερό σημείο προσκόλλησης είναι υποχρεωτικό είναι υποχρεωτικό. Απαιτείται ο λογαριασμός αγοράς. Εάν το ποδήλατό σας εντός 2 ετών, επιστρέφει πλήρως την αγοραστική του αξία.

Γιουζού

Χωρίς έκπτωση, το ποδήλατό σας διατηρεί την αξία αγοράς του για τα πρώτα 2 χρόνια. Το ποδήλατο πρέπει να συνδέεται με ένα σταθερό στοιχείο με έναν τύπο U, αλυσίδα ή en -ficable padlock τέχνης με ελάχιστα 2 αστέρια.

Αιθία

Ένα franchise € 200 ισχύει για τους ασφαλισμένους ανθρώπους που κατοικούν σε ταχυδρομικούς κώδικες μεταξύ 1000 και 1299.

Η αποζημίωση της Ethias ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία του ποδηλάτου:

 • Πρώτο έτος: καμία απώλεια αξίας (0 %απόσβεση)
 • Από τον 13ο μήνα: -1 % ανά μήνα της αξίας εξασφαλίστηκε (με μέγιστη απόσβεση 75 %).

Το ποδήλατο πρέπει να είναι μέγιστο 2 έτη όταν ξεκινά αυτή η εγγύηση (η ημερομηνία αγοράς στο νέο κράτος ενεργεί ως αναφορά). Σε περίπτωση πτήσης του ποδηλάτου, θα σας ζητηθεί να μας στείλετε το τιμολόγιο αγοράς στη νέα κατάσταση και σε όλα τα αρχεία του λουκέτου (που πρέπει να έχει αξία αγοράς τουλάχιστον € 60, ανεξάρτητα από τον τύπο).

Axa

Για οποιοδήποτε είδος ποδηλάτου κάτω από 1 έτος.
Οποιοδήποτε διαπιστευμένο αντι -κλίση του τύπου τέχνης “u”, “chain” ή “πτυσσόμενου”, επιτρέποντας την προσάρτηση του πλαισίου ποδηλάτου σε ένα σταθερό σημείο προσάρτησης. Στη βελγική αγορά, θα βρείτε πολλά λουκέτα που φορούν την ετικέτα ποιότητας τέχνης.

Qover me

Επιστροφή του κλεμμένου ποδηλάτου στην τιμή αγοράς του για 3 χρόνια.
Ο ασφαλιστής καλύπτει όλους τους τύπους δύο ή τριών ποδηλάτων που μπορούν να τεθούν μόνο σε κίνηση από τη μυϊκή δύναμη και να παραμείνουν έτσι ώστε η ταχύτητα βοήθειας, εάν είναι απαραίτητο, σταματά στα 25 km/h.

Καλύπτει επίσης τα χρησιμοποιημένα ποδήλατα υπό την προϋπόθεση ότι έχουν λιγότερο από 12 μήνες κατά την αγορά ασφάλισης. Για όλα τα δεύτερα ποδήλατα και τα ποδήλατα που έχουν πάνω από 30 ημέρες αρχαιότητας, θα σας ζητήσει να τους στείλετε πρόσφατες φωτογραφίες του ποδηλάτου σας όταν εγγραφείτε στην ασφάλιση.

Παρέχει ποδήλατα από € 250 έως 10.000 €.

Το ποδήλατο πρέπει να είναι κλειδωμένο με εγκεκριμένο λουκέτο ποδηλάτου είτε κατάχρηση (ασφάλεια 10 ή υψηλότερη), είτε τέχνη (κατηγορία 2 ή υψηλότερη), ή fub (2 τροχούς ή υψηλότερο), ή ασημένιο selver (ή χρυσό) και χρησιμοποιείται σύμφωνα με τους κατασκευαστές Οδηγίες και έχουν συνδεθεί σε ένα σταθερό σημείο κατά τη διάρκεια της πτήσης του.

Ασφάλιση P & V

Ο ασφαλισμένος απαιτείται για τη χρήση ενός συστήματος αντι -κλοπής σύμφωνα με τις απαιτήσεις που επιβάλλονται στις ειδικές συνθήκες (n anti -Theft Art 2 αστέρια (εγγυημένη αξία μικρότερη από 5.000 € ΦΠΑ) ή 3 -Star Art (τιμή εγγυημένη από 5.000 € ΦΠΑ). Το ασφαλισμένο όχημα πρέπει επίσης να συνδέεται με σταθερό σημείο προσάρτησης.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων δώδεκα μηνών της κάλυψης, ανακτώνται το 100 % της αξίας του ποδηλάτου σας όπως υποδεικνύεται στο λογαριασμό αγοράς, το ποσό της αποζημίωσης μειώνεται κατά 1 % το μήνα.

CBC

Επιστρέφει πλήρως το ασφαλισμένο ποσό του ποδηλάτου έως και 12 μήνες μετά την ημερομηνία αγοράς. Η τιμή που χρεώνεται για το ποδήλατο πρέπει να είναι μεταξύ 600 και 10.000 € (Περιλαμβάνονται ποδήλατα και αξεσουάρ). Απαιτεί προληπτικά μέτρα όπως η χρήση εγκεκριμένου κατηγορίας 2 ή υψηλότερου λουκέτο τέχνης ή ποδήλατο τύπου χρυσού/αργύρου που πωλείται ασφαλές λουκέτο.

Ασφάλιση

Προκειμένου να καλυφθεί σε περίπτωση κλοπής, το πλαίσιο του ασφαλισμένου αντικειμένου πρέπει να συνδέεται με ένα σταθερό σημείο προσκόλλησης μέσω ενός αναφερόμενου αντι -αποταμιευμένης από την Ag.

Η AG δέχεται τους ακόλουθους τύπους λουκέτων: αλυσίδα, u ή πτυσσόμενα λουκέτα:

 • Ένα εγκεκριμένο λουκέτο τέχνης 2 αστέρων.
 • Ή ενσωματωμένη ελάχιστη τιμή € 60 ΦΠΑ.

Ένα σταθερό σημείο προσκόλλησης είναι ένα σταθερό, ακίνητο και σκληρό μέρος σε πέτρα, μέταλλο ή ξύλινο τμήμα, συνδεδεμένο σε ένα συμπαγές τοίχο ή στο πάτωμα και από το οποίο το ασφαλισμένο αντικείμενο δεν μπορεί να αποσπαστεί ή να αποσπαστεί, ακόμη και με την ανύψωση του.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα επιστρέψετε στο 100 % της αξίας του ποδηλάτου σας, μετά, η τιμή μειώνεται κατά 1 % το μήνα.

Από το 5ο έτος, η αποζημίωση γίνεται μέσω της πραγματικής αξίας του ποδηλάτου.