Boursorama Life Verien: Τι δεν σας λένε • Οικονομικοί ήρωες, Boursorama Vie: Ειδοποίηση για την ασφάλιση ζωής του Boursorama Banque.

Boursorama Vie: Κριτικές για την ασφάλιση ζωής του Boursorama Banque

�� Σημειώστε ότι το Boursorama Vie δίνει πρόσβαση σε ένα δεύτερο ταμείο ευρώ που ονομάζεται “Exclusive Euro” το οποίο είχε αξιόλογη απόδοση 2,30% το 2022, καθαρό από τα τέλη διαχείρισης και εξαιρουμένων των κοινωνικών και φορολογικών εισφορών.

Η άποψή μας για το boursorama vie

Το Boursorama Vie Life Insurance είναι μια σύμβαση πολλαπλών υποστηρίξεων που διανέμεται από το Boursorama Banque. Έχουμε αναλύσει αυτήν την ασφάλιση ζωής για εσάς, εδώ είναι η γνώμη μας !

Η άποψή μας για τη ζωή του Boursorama εν συντομία

Το Boursorama Banque είναι γνωστό ότι είναι μια από τις καλύτερες online τράπεζες και συχνά ισχυρίζεται ότι είναι το φθηνότερο. Αλλά τι γίνεται με την ασφάλιση ζωής του ?

➡️ Κατά τη γνώμη μας, το Bousorama Vie είναι ένα καλό συμβόλαιο για δωρεάν διαχείριση. Συνεπώς, οι πελάτες των τραπεζών μπορούν να μπουν στον πειρασμό ανοίγοντας μια σύμβαση μαζί τους για να έχουν όλους τους λογαριασμούς τους στον ίδιο τόπο.

�� Αλλά, για να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, είναι δυνατόν να κάνουμε πολύ καλύτερα μέσω εξειδικευμένων μεσίων (σας δίνουμε παρακάτω) ! Είχαμε επίσης καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα σχετικά με την προσφορά της χρηματιστηριακής αγοράς (λογαριασμός PEA και Securities).

Επιπλέον, ας αναφέρουμε ότι το Boursorama Vie είναι προσβάσιμο μόνο στους πελάτες του Boursorama Banque. Εάν επιθυμείτε να πάρετε τη σύμβαση, θα πρέπει να ξεκινήσετε ανοίγοντας έναν τρεχούμενο λογαριασμό.

 • Αξιότιμες δαπάνες: Χωρίς τέλη εισόδου ή τέλη διαιτησίας, σωστές αμοιβές διαχείρισης
 • Διαφορετικότητα των επενδυτικών μέσων (UCITS, ETF, SCPI, OPCI)
 • 100% Διαχείριση στο διαδίκτυο
 • 2 κεφάλαια ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ενός ταμείου premium
 • Πολύ μέσος όρος ευρώ
 • Η διαχειριζόμενη διαχείριση απογοητεύει
 • Ένα μόνο SCPI επιλέξιμο για τη σύμβαση

Κατά τη γνώμη μας, το Boursorama Vie είναι ένα αρκετά καλό συμβόλαιο, αλλά μπορείτε να βρείτε καλύτερα: Δείτε τη σύγκριση ασφάλισης ζωής μας ! Σας δίνουμε επίσης τη γνώμη μας για όλη την προσφορά Boursorama Banking εδώ.

Σύγκριση των χαρακτηριστικών της ζωής Boursorama

Σας δίνουμε τη γνώμη μας για τη ζωή του Boursorama στο απόλυτο δεν θα είχε πολύ νόημα. Ξαφνικά, συγκρίναμε τα κύρια χαρακτηριστικά της σύμβασης με εκείνα άλλων ασφάλισης ασφάλισης ζωής: Fortuneo Life, Life Insurance πρόκληση, Αλλά και η ασφάλιση ζωής από την Crédit Agricole αντιπροσωπευτική των παραδοσιακών τραπεζών και, τέλος, της ασφάλισης ζωής Linxea Avenir που είναι μία από τις καλύτερες στην αγορά (αν όχι το καλύτερο !Ουσία.

Φαινομενική ζωή FORTUEO LIFE Avenir Linxea Crédit Agricole (Florianne 2)
Μεσίτης Ισορροπία Τζάκειο Λινξία Γεωργική πίστη
Ασφαλιστικός φορέας Μονάδα Ξεπερνώ Ξεπερνώ Περήφανος
Ελάχιστη πληρωμή 300 € 100 € 100 € 5.000 €
Στήριξη
Αριθμός υποστηρίξεων 400 200 724 30
Κεφάλαια ευρώ 2 2 2 1
ETF (ιχνηλάτες) 30 10 83 0
OPCI 3 2 5 1
SCPI 1 3 13 1
Σκί 0 3 4 0
ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
Πληρωμή με πληρωμή 0 0 0 2,50%
Τέλη διαιτησίας 0 0 0 0,50%
Τα τέλη διαχείρισης κεφαλαίων ευρώ 0,75% 0,60% 0,60% 1,00%
Τέλη διαχείρισης UC 0,75% 0,75% 0,60% 0,96%
Λειτουργία διαχείρισης Δωρεάν / υπό εντολή Δωρεάν / υπό εντολή Δωρεάν / υπό εντολή Ελεύθερος
Προσφορά Στο Boursorama Στο Fortuneo Στο Linxea

Κύρια χαρακτηριστικά της ζωής του Boursorama σε σύγκριση με πολλές ασφάλισης ζωής

➡️ Τι να συμπεράνουμε από αυτό ? Αυτή είναι η γνώμη μας:

 • Η ασφάλιση ζωής του Boursorama είναι πολύ καλύτερη από αυτή των παραδοσιακών τραπεζών όπως η Crédit Agricole. Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει φωτογραφία.
 • Αλλά, ακόμη και αν αυτό σημαίνει εγγραφή στην ασφάλιση ζωής μιας διαδικτυακής τράπεζας, προτιμούμε το Fortuneo Life: το ταμείο του ευρώ είναι λιγότερο ακριβό και πιο αποτελεσματικό και προσφέρει περισσότερο SCPI επιτρέποντας να επενδύσει σε ακίνητα.
 • Πάνω απ ‘όλα, μπορούμε να κάνουμε καλύτερα από την Boursorama Life πηγαίνοντας σε έναν εξειδικευμένο μεσίτη όπως Linxea: Κόστος στο πάτωμα, περισσότερους ιχνηλάτες και περισσότερους SCPIs !

Ανακαλύψτε το Linxea και λάβετε € 100 προσφοράς καλωσορίσματος

Η άποψή μας για τα τέλη ζωής του Boursorama

Το κόστος της ασφάλισης ζωής Boursorama Banque έχει ως εξής:

 • Τέλη εισδοχής: 0%
 • Τέλη διαιτησίας: 0 €
 • Τέλη διαχείρισης λογαριασμού: 0.75%
 • Τέλη διαχείρισης κεφαλαίων ευρώ: 0.75%

Ωστόσο, σε αυτό πρέπει να προστεθεί το κόστος που είναι συγκεκριμένα στις μονάδες λογαριασμού (Media Stock και Real Estate Investment) και απέχουν πολύ από αμελητέα. Στην πραγματικότητα, το κόστος αυτών των επενδυτικών κεφαλαίων μπορεί γρήγορα να αντιπροσωπεύει το κύριο μέρος των τελών διαχείρισης εάν δεν δώσετε προσοχή. Για παράδειγμα, το ταμείο Τεχνολογικός αντίκτυπος Από την εταιρεία διαχείρισης Edmond de Rothschild εισφορές ετήσιες αμοιβές διαχείρισης 1,8%. ή περισσότερο από το διπλάσιο του κόστους της σύμβασης !

Για να αποφευχθεί η απομάκρυνση εξαιτίας αυτών των σπάνια ορατών δαπανών, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ιχνηλάτες, που ονομάζεται επίσης ETF (ανταλλάσσονται διαπραγματεύσιμα κεφάλαια). Αυτά είναι επενδυτικά κεφάλαια που απαντούν σε δείκτη χρηματιστηριακών αγορών όπως το CAC 40 ή το Dow Jones και των οποίων το κόστος μειώνεται σε μεγάλο βαθμό: μετράνε περίπου 0,3% !

✅ Ευτυχώς, η ασφάλιση ζωής Boursorama δίνει πρόσβαση στο ETF, που σπάνια συμβαίνει. Επομένως αξίζει να αναφερθεί.

Η γνώμη μας για την ελεγχόμενη διαχείριση

Οι λιγότερο έμπειροι επενδυτές θα είναι σε θέση να προτιμούν τη διαχείριση που ελέγχεται στην ελεύθερη διαχείριση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιλογή των επενδυτικών μέσων.

Πρώτον, η τράπεζα αξιολογεί το προφίλ κινδύνου σας μεταξύ 5: αμυντικού, ισορροπημένου, αντιδραστικού, δυναμικού και προσβλητικού. Στη συνέχεια, η εντολή δίνεται στην εταιρεία διαχείρισης Edmond de Rothschild, η οποία στη συνέχεια θα επιλέξει τα κεφάλαια προσαρμοσμένα στο προφίλ σας και θα λειτουργήσει τακτικές διαιτησίες για να βελτιστοποιήσει το χαρτοφυλάκιο της χρηματιστηριακής σας αγοράς με την πάροδο του χρόνου.

✅ Εκτιμούμε ότι η ελεγχόμενη διαχείριση γίνεται χωρίς πρόσθετα έξοδα.

❌ Από την άλλη πλευρά, λυπούμαστε για το γεγονός ότι τα ETF απορρίπτονται από την ελεγχόμενη διαχείριση. Πράγματι, όπως είδαμε παραπάνω, οι παραδοσιακές επενδυτικές υποστηρίξεις είναι ακριβές ! Επιπλέον, η απόδοση που εκδόθηκε από τον Edmond de Rothschild απογοητεύει, καθώς αυτή η σύγκριση των ελεγχόμενων διαχείρισης δείχνει.

Στο τέλος, αν ψάχνετε για ασφάλιση ζωής διαχείρισης ζωής, θα προτείνουμε να συστήσουμε το Fintechs που χρησιμοποιούν αποκλειστικά ETFs, όπως Nalo ή Yomoni (για τα οποία θα βρείτε τις απόψεις εδώ και εκεί).

Επενδύστε με το NALO, εκλεγμένο Best Management Contraty και λάβετε € 500 από τα προσφερόμενα έξοδα !

Απόδοση του ταμείου ευρώ

Εδώ είναι το ιστορικό του ποσοστού ασφάλισης ζωής (ή πιο συγκεκριμένα του εγγυημένου κεφαλαίου του “Eurosima”.

Ετος Απόδοση παραγωγής
2015 2.25%
2016 1.77%
2017 1.65%
2018 1.65%
2019 1.15%
2020 0.90%
2021 0.75%
2022 1,30%

Πίνακας απόδοσης του Ταμείου Eurosima Eurosima για την Ασφάλιση Ζωής Boursorama

Τα βασικά ποσοστά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που έχουν μειωθεί κάθε χρόνο, δεν πρέπει να εκπλαγείτε ότι είναι τόσο για αυτό των κεφαλαίων ευρώ, από το Ricochet Effect. Και αυτό ισχύει επομένως για αυτό της ασφάλισης ζωής Boursorama Life. Η γενική τάση αντιστράφηκε ελαφρώς το 2022, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα είναι βιώσιμη.

Εξετάστε τη διαφοροποίηση της σύμβασής σας με τα μέσα επενδύσεων μετοχών ! Και για να κάνουμε τα πράγματα καλά, έχουμε έναν οδηγό που σας εξηγεί πώς να επενδύσετε στο χρηματιστήριο.

�� Σημειώστε ότι το Boursorama Vie δίνει πρόσβαση σε ένα δεύτερο ταμείο ευρώ που ονομάζεται “Exclusive Euro” το οποίο είχε αξιόλογη απόδοση 2,30% το 2022, καθαρό από τα τέλη διαχείρισης και εξαιρουμένων των κοινωνικών και φορολογικών εισφορών.

Τέλος, σημειώστε για προσεκτικό το γεγονός ότι είναι δυνατόν να επενδύσετε 100% σε ευρώ κεφάλαια με boursorama vie. Γίνεται αρκετά σπάνιο για να αναφερθεί !

Για το Boursorama Banque

Δημιουργήθηκε το 2005 από τον ιστότοπο Financial Information Boursorama, το Boursorama Banque είναι μια online τράπεζα 100% που προσφέρει έναν μεγάλο κατάλογο τραπεζικών και αποταμιευτικών προϊόντων.

Η ασφάλιση ζωής μας Palmares

Το Boursorama Vie δεν είναι απαραιτήτως η καλύτερη επιλογή να κάνετε εάν θέλετε να ανοίξετε την ασφάλιση ζωής. Για να απλοποιήσουμε την εργασία σας, έχουμε δημιουργήσει μια μικρή επιλογή από τα καλύτερα συμβόλαια ασφάλισης ζωής:

Σε δωρεάν διαχείριση:

Boursorama Vie: Κριτικές για την ασφάλιση ζωής του Boursorama Banque

Συμβουλές ασφάλισης ζωής Boursorama

Το Boursorama Banque είναι μία από τις πρώτες γαλλικές ηλεκτρονικές τράπεζες, έχει αρκετά εκατομμύρια πελάτες. Ο ιστότοπος Boursorama επωφελείται επίσης από την ισχυρή φήμη, είναι μια από τις κύριες πύλες πληροφοριών για την οικονομική και τη χρηματιστηριακή αγορά στη Γαλλία. Αυτή η τράπεζα εμφανίζεται στο βάθρο της σύγκρισης των ηλεκτρονικών τραπεζών μας. Παρουσιάζουμε τη γνώμη μας σχετικά με τις τραπεζικές υπηρεσίες του Boursorama Banque σε ένα ειδικό άρθρο. Αλλά οι υπηρεσίες Boursorama Banque προχωρούν πολύ περισσότερο από τη διαχείριση του τρεχούμενου λογαριασμού και των μέσων πληρωμής, είναι επίσης μια τράπεζα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων αποταμίευσης.

Μεταξύ αυτών των λύσεων αποταμίευσης, μας ενδιαφέρει εδώ στοΑσφάλιση ζωής που πωλείται από τον Boursorama Banque. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει το δικό μας Boursorama Life : Λεπτομερή χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Η ασφάλιση ζωής είναι από τα πιο δημοφιλή συστήματα αποταμίευσης. Υπάρχουν περίπου 50 εκατομμύρια συμβάσεις που ανοίγουν στη Γαλλία και τα υπό διαχείριση είναι περίπου 1800 δισεκατομμύρια ευρώ. Επωφελείται από μια πολύ συμφέρουσα φορολογία, η ασφάλιση ζωής είναι ένα βασικό σύστημα στην κατασκευή μιας διαφοροποιημένης κληρονομιάς. Σας παραπέμουμε στην παρουσίαση της ασφάλισης ζωής για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες αυτού του συστήματος αποταμίευσης.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 1. Κριτικές για το Boursorama VIE: Περίληψη Πίνακας Ασφαλιστικών Χαρακτηριστικών Ζωής
 2. Απόδοση των κεφαλαίων ευρώ
 3. Η προσφορά μονάδων λογαριασμού
 4. Έξοδα συμβολαίου
 5. Ελεγχόμενος από τη διαχείριση
 6. Αλλες υπηρεσίες
 7. Linxea Life: Μια εναλλακτική λύση στο Boursorama Vie
 8. Κριτικές για το Boursorama Vie: Συμπέρασμα

Κριτικές για το Boursorama VIE: Περίληψη Πίνακας Ασφαλιστικών Χαρακτηριστικών Ζωής

Το Boursorama Vie είναι μια ασφάλιση ζωής πολλαπλών υποστηρικτών που διαχειρίζεται ο ασφαλιστής Generali. Είναι ο ίδιος ασφαλιστής πίσω από τη σύμβαση Linxea VIE, της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε χαμηλότερα σε αυτό το άρθρο (μια πολύ παρόμοια σύμβαση ανταγωνιστή). Καλό σημείο για τον ασφαλιστή της Generali: Επιτρέπει μια μερική εξαγορά στην ασφάλιση ζωής σε 3 ημέρες (με την επιφύλαξη ενός τρεχούμενου λογαριασμού έχει καταγραφεί με τον ασφαλιστή και ότι η εξαγορά δεν σχετίζεται με υποστηρίξεις που επενδύονται σε μορφή OPCI ακίνητης περιουσίας).

Μία από τις ιδιαιτερότητες του Boursorama Vie είναι αυτό Αυτή η σύμβαση είναι προσβάσιμη μόνο σε αποταμιευτές που κατέχουν έναν τρεχούμενο λογαριασμό στο Boursorama Banque. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για πρόσβαση Ανακαλύψτε τον τρέχοντα λογαριασμό Boursorama Banque και να γίνετε πελάτης. Εάν ενδιαφέρεστε για τις λεπτομέρειες αυτής της ασφάλισης ζωής, αλλά δεν επιθυμείτε να ανοίξετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό στο Boursorama Banque, η Linxea Vie Life Insurance, που διαχειρίζεται ο ίδιος γενικός ασφαλιστής, είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε το άρθρο που παρουσιάζει τη γνώμη μας σχετικά με τον μεσίτη Linxea.

Ο πίνακας που παρουσιάζεται παρακάτω καταλαμβάνει τα βασικά χαρακτηριστικά της σύμβασης Boursorama VIE.

Ασφάλεια ζωής

Κατηγορίες

Πρόσφατα Άρθρα

 • Πώς να επενδύσετε καλά τα χρήματά σας σε περίπτωση ύφεσης ?
 • Πώς να επιλέξετε τον σύμβουλο διαχείρισης πλούτου ?
 • Οργάνωση κηδείας
 • Direct και Monabanq σύγκριση
 • Γεια σας σύγκριση τραπεζών! και monabanq