Molotov TV Συνδρομή: Τιμή, Γνώση, Παρουσίαση της τηλεόρασης σε δωρεάν streaming, Molotov: “Θέλουμε μια δωρεάν τηλεόραση αύριο που γίνεται πληρωμένη? »| ευσέβεια

Molotov: “Θέλουμε μια δωρεάν τηλεόραση αύριο που πληρώνεται? »»

Μολότοφ θέλει να τοποθετηθεί ως γαλλική εναλλακτική λύση του Ανοησία . Η πλατφόρμα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ο Αμερικανός γίγαντας. Η αρχική σελίδα έχει τη μορφή πλέγματος που συγκεντρώνει όλα τα διαθέσιμα προγράμματα ζωντανά και επανάληψη . Με αυτό το σύστημα, τελείωσε το zapping ενός Κανάλι στο άλλο για να συνειδητοποιήσουμε τελικά ότι τίποτα δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά. Έχετε τα περιεχόμενα κάτω από τα μάτια και μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα.

Molotov TV Συνδρομή: Τιμή, Κριτικές, Παρουσίαση δωρεάν streaming τηλεόραση

Ψάχνετε για μια λύση για Παρακολουθήστε την τηλεόραση δωρεάν ? Γνωρίζεις Μολότοφ τηλεόραση ? Αυτή η γαλλική πλατφόρμα ροής είναι ιδανική για προβολή αλυσίδες απο Τσίμπημα Γαλλικά χωρίς να πληρώνετε μια δεκάρα. Βρείτε όλες τις συμβουλές για να επωφεληθείτε από αυτήν την υπηρεσία και να μην χάσετε πλέον ένα από τα αγαπημένα σας προγράμματα.

Παρουσίαση της τηλεόρασης Molotov

Την τεχνική του ροή επανάσταση στον τρόπο εξέτασης του τηλεόραση θεατές. Τώρα είναι πολύ πιθανό να κάνουμε κάτι άλλο, ενώ η αγαπημένη μας εκπομπή πηγαίνει στη μικρή οθόνη και να το δούμε αργότερα. Τοποθεσίες και εφαρμογές ειδικά αφιερωμένες διάχυση του αλυσίδες της τηλεόρασης έχουν εμφανιστεί για είκοσι χρόνια, τα οποία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου που διατίθεται στο διαδίκτυο. Το πιο γνωστό από αυτές τις λύσεις είναι το Netflix, αλλά άλλες πλατφόρμες ανταγωνίζονται σταδιακά με τον Αμερικανό γίγαντα. Το Amazon Video Prime, για παράδειγμα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε πρωτότυπο περιεχόμενο. Θα μπορούσαμε επίσης να αναφέρουμε τη Disney +, η οποία πρόσφατα έκανε το δρόμο της στον πόλεμο συνεχούς ροής, την Apple TV ή το OCS.

Στη Γαλλία, εάν έχετε ήδη συνδρομή Netflix , Γνωρίζετε ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως η Molotov TV. Αυτή η πλατφόρμα συνεχούς ροής δημιουργήθηκε από τρεις ειδικούς στον κόσμο του τηλεόραση και το Διαδίκτυο, δύο πρώην ανώτεροι αξιωματούχοι του TF1 και Canal+ και ο δημιουργός του Allociné.

Η προσφορά πλατφόρμας: Πώς λειτουργεί το Molotov ?

Ένας νέος τρόπος για να zap

Μολότοφ θέλει να τοποθετηθεί ως γαλλική εναλλακτική λύση του Ανοησία . Η πλατφόρμα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ο Αμερικανός γίγαντας. Η αρχική σελίδα έχει τη μορφή πλέγματος που συγκεντρώνει όλα τα διαθέσιμα προγράμματα ζωντανά και επανάληψη . Με αυτό το σύστημα, τελείωσε το zapping ενός Κανάλι στο άλλο για να συνειδητοποιήσουμε τελικά ότι τίποτα δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά. Έχετε τα περιεχόμενα κάτω από τα μάτια και μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα.

Καινοτόμες λειτουργίες

ΕΝΑ εκπομπή Προσέλκυσε την προσοχή σας ? Μια γραμμή εξέλιξης, που βρίσκεται κάτω από το βινιέτα στο πλέγμα, σας λέει εάν το πρόγραμμα έχει τελειώσει σύντομα ή αν η εκπομπή έχει μόλις ξεκινήσει. Εάν η ταινία ή η σειρά που θέλετε να ακολουθήσετε είναι σχεδόν τελειωμένη, ο Molotov σας προσφέρει μια λειτουργία “επανεκκίνησης”. Αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για όσους βρίσκουν πάντα κάτι άλλο που πρέπει να κάνει πριν ξεκινήσει η ταινία της βραδιάς !

Η γραμμή αναζήτησης του Molotov είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές λειτουργίες στον ιστότοπο. Πληκτρολογείτε το όνομα ενός ηθοποιού ή ενός σκηνοθέτη που εκτιμάτε ιδιαίτερα και τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν τα προγράμματα στα οποία εμφανίζονται. Μπορεί να είναι μια ταινία, ένα ντοκιμαντέρ ή μια συνέντευξη, θα έχετε όλες τις ενδείξεις. Η μηχανή αναζήτησης σας λέει επίσης εκπομπή Ζήστε αυτή την επανάληψη ή μετάδοση σύντομα.

Με τον ίδιο τρόπο, η λειτουργία “Ακολουθήστε” σας επιτρέπει να λαμβάνετε μια ειδοποίηση όταν ένα αστέρι που ακολουθείτε περνάει στην τηλεόραση. Να μην χάσετε για πραγματικές ομάδες !

Λογικές συνδρομές τιμών

Θέλετε να δείτε ένα εκπομπή πολλές φορές ? Χωρίς ανησυχίες, η λειτουργία ” μι εγγραφή “Είναι στη διάθεσή σας με τη συνδρομή μιας συνδρομής, Molotov Plus.

Για όσους θέλουν να εγγραφούν σε ένα πακέτο πληρωμένου για να επωφεληθούν από όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από την πλατφόρμα, έχετε την επιλογή μεταξύ του Molotov Plus και του Molotov Extended Package. Το Molotov Plus σας δίνει πρόσβαση σε 58 κανάλια και τη συνάρτηση εγγραφής των εκπομπών σας 150 -. Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, μπορείτε να δείτε τα κανάλια που προσφέρονται στην πλατφόρμα από ένα υπολογιστή, ένα Δισκίο ή ένα smartphone από οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και αν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας, διαβάζοντας τα προγράμματά σας από τα 4 συσκευές ταυτόχρονα είναι πολύ πρακτικό !

Το Molotov Extended είναι η πιο πλήρης προσφορά του διάχυση. Σας επιτρέπει να βλέπετε προγράμματα σε 96 κανάλια, από τα 4 οθόνες Ταυτόχρονα, με ποιότητα 4K. ΜΕΓΑΛΟ’ εγγραφή της αγαπημένης σας σειράς ή ταινιών γίνεται στο σύννεφο, για μια συνεδρία του κινηματογράφος εκτός σύνδεσης πού και πότε θέλετε.

Τα τρία πακέτα που προσφέρονται από την πλατφόρμα είναι δωρεάν για ένα μήνα.

Τιμή συνδρομής Molotov plus

Από το Molotov Plus ξεκινούν τα σοβαρά πράγματα ! Θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 80 κανάλια, μια εγγραφή και επανάληψη διαθέσιμη στο σύννεφο και τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεόρασης από όλη την Ευρώπη σε HD και σε 4 οθόνες ταυτόχρονα. Όλα αυτά για € 3,99 / μήνα.

Εκτεταμένη τιμή Molotov

Το Molotov επεκτείνεται, είναι όλα Molotov σε μεγαλύτερα. Θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια στην έκδοση Plus, αλλά με 30 ακόμη κανάλια, συμπεριλαμβανομένων ποιοτικών ντοκιμαντέρ και προγραμμάτων νεολαίας για προβολή και αναθεώρηση όσο θέλετε. Το Molotov Extended διατίθεται σε € 9,99 το μήνα.

Grand Cinema του βραβείου Molotov

Κινηματογραφιστές, θα είστε με τους αγγέλους ! Molotov Grand Cinema, είναι ένας τεράστιος κατάλογος ταινιών και σειράς για νέους και παλιούς.
Ο Molotov Grand Cinema περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές σειρές στις ΗΠΑ+24 ώρες και το φάσμα των ταινιών εκπομπής είναι ευρύ πηγαίνοντας από blockbuster στον συγγραφέα Cinema. Ciné+, StarzPlay, Filmotv, RTL9, Paramount Channel… Απολαύστε τις μεγαλύτερες σύγχρονες και παλιές ταινίες όταν επιθυμείτε καταγράφοντας τους χάρη στο Cloud !

Το Molotov Grand Cinema είναι διαθέσιμο σε € 19,99 / μήνα.

Τα κανάλια που διατίθενται στην τηλεόραση Molotov

Έχετε την επιλογή μεταξύ των μεγάλων εθνικών καναλιών του Τσίμπημα , αλλά και σχεδόν όλα τα δευτερεύοντα κανάλια της ψηφιακής τηλεόρασης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε προγράμματα που μεταβαίνουν TF1 , Ο Όμιλος Γαλλίας Télévisions ή Μ6 , Αλλά και Arte HDR ή Chérie 25.

Στο Molotov, έχετε τη δυνατότητα προβολής κινηματογράφος , Σειρά και προγράμματα ντοκιμαντέρ. Έχετε την επιλογή μεταξύ των 36 καναλιών ζωντανά ή μέσα επανάληψη , συμπεριλαμβανομένων εκείνων της TNT, με την δωρεάν έκδοση. Αυτό το σχήμα ανεβαίνει μέχρι 58 με τη συνδρομή Molotov Plus.

Το Molotov σας δίνει επίσης πρόσβαση σε δύο αποκλειστικά κανάλια, διαθέσιμα μόνο σε αυτήν την πλατφόρμα: Mango και Kabillion. Το πρώτο σας προσφέρει κινηματογράφος , Ειδικά στο είδος της ταινίας τρόμου ή δράσης και ντοκιμαντέρ. Το Kabilion είναι ένα Κανάλι βίντεο κατόπιν ζήτησης με περιεχόμενο παιδιών. Ο απόγονος σας θα βρει τους ήρωές τους όπως το Alpha και το Omega ή το Sabrina The Apprentice Witch.

Περίληψη των προσφορών συνδρομής Molotov TV

Προσφορά Αλυσίδες Επανάληψη Εγγραφή Full HD Ecrans Τιμή
➡️ Molotov Basic 36 Ναί Οχι Οχι Ελεύθερος
✅ Molotov Plus 80 Ναί Ναί 4 οθόνες Full HD 3,99 €/μήνα
⭐* Molotov Extended 110 Ναί Ναί 4 οθόνες Full HD 9,99 €/μήνα
�� Grand Cinema Molotov 1500 ταινίες,
Η αμερικανική αποκλειστική σειρά,
Όλος ο κινηματογράφος
Ναί Ναί 4 οθόνες Full HD 19,99 €/μήνα

Πώς να εγκαταστήσετε το Molotov στην τηλεόρασή του ?

Έχετε πολλά οθόνες στο σπίτι και ενδιαφέρεστε για πακέτα Molotov ? Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ιδανικές λύσεις για την προβολή προγραμμάτων στον υπολογιστή, το Δισκίο ή ακόμα και τοIPad. Αλλά πώς να εγγραφείτε σε αυτές τις προσφορές ? Τίποτα δεν είναι ευκολότερο ! Μεταβείτε στο https: // www.Μολότοφ.TV/ και ακολουθήστε τις ενδείξεις στην αρχική σελίδα. Κάνοντας κλικ στο “Download”, ο ιστότοπος λαμβάνει υπόψη τη συσκευή στην οποία εργάζεστε και κατεβάζετε την εφαρμογή ή το λογισμικό, ανάλογα με το αν βρίσκεστε στο υπολογιστή ή ο iPad , Για παράδειγμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό με έναν κωδικό πρόσβασης και μια διεύθυνση email. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, κάνετε κλικ στο “Προσφορές” στο κύριο μενού και επιλέγετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Με ή χωρίς συνδρομή, επωφεληθείτε από τα αγαπημένα σας προγράμματα σε όλα σας συσκευές με Τηλεόραση Molotov. Οι πολύ αποτελεσματικές λειτουργίες της εφαρμογής θα σας εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο κατά την επιλογή των προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν. Επομένως, μην περιμένετε πια και πηγαίνετε στον ιστότοπο !

Πόσα δωρεάν κανάλια διαθέσιμα στην τηλεόραση Molotov ?

Με την δωρεάν έκδοση της Molotov TV, έχετε ήδη πρόσβαση σε 31 τηλεοπτικά κανάλια από το TNT, το πιο γνωστό από τα οποία: TF1, τα κανάλια της ομάδας της France TV όπως η Γαλλία 2, η Γαλλία 3, η Γαλλία 5 ή τα μεγάλα κανάλια ειδήσεων όπως το BFM Τηλεόραση ή ειδήσεις C.

Έχετε πρόσβαση στην επανάληψη με την Molotov TV ?

Ναι, έχετε πρόσβαση στην επιλογή επανάληψης ακόμη και με την δωρεάν έκδοση της Molotov TV. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή εγγραφής είναι διαθέσιμη μόνο από την Molotov Plus, την επιλογή πληρωμένου.

Molotov: “Θέλουμε μια δωρεάν τηλεόραση αύριο που πληρώνεται ? »»

Ο Molotov προειδοποιεί ενάντια στη μετατόπιση των δωρεάν τηλεοπτικών καναλιών σε ένα πληρωμένο μοντέλο. Η υπηρεσία γνωρίζει κάτι, οι ομάδες TF1 και M6 που αποκτήθηκαν μετά από μια πικρή νομική μάχη που οι αλυσίδες τους δεν διαδίδονται πλέον δωρεάν από αυτήν.

“Ορισμένα κανάλια, των οποίων το DNA και οι προδιαγραφές είναι δωρεάν, αλλάζουν αργά στην πληρωμή, Παρατηρήστε τον Jean-David Blanc, συνιδρυτή του Molotov, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Σημείο. Θέλουμε αύριο, στη Γαλλία, μια δωρεάν τηλεόραση που πληρώνεται ? Εναπόκειται στον νομοθέτη να είναι προσεκτικός και βεβαιωθείτε ότι τα κανάλια που επιθυμεί ελεύθερα παραμένουν έτσι. »»

Τα TF1 και M6 ξεκίνησαν τις δικές τους πληρωμένες υπηρεσίες, το Mytf1 Max (€ 3,99/μήνα) και το 6Play Max (που περιλαμβάνονται στην προσφορά Salto (από € 6,99/μήνα) στις παροχές των αμειβόμενων πρωτοβουλιών, ακόμη και αν η κοινή πλατφόρμα TF1, M6 και η Γαλλία Télévisions υπερβαίνει το πλαίσιο των τηλεοπτικών καναλιών, συμπεριλαμβάνοντας περισσότερο περιεχόμενο.

Η Molotov αντιτίθεται στη συγχώνευση των TF1 και M6, μια συγχώνευση που παρουσιάστηκαν από τις δύο οπτικοακουστικές ομάδες ως μέσο ζύγισης εναντίον των American Giants Netflix και Amazon Prime. “[Αυτή είναι] μια τοπική απάντηση σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα, το οποίο κινδυνεύει σημαντικά την εξισορρόπηση του γαλλικού οπτικοακουστικού τοπίου και της πολυφωνίας του”, Estees Jean-David Blanc. Ο Πρόεδρος και Διευθυντής της Στρατηγικής Molotov εξέφρασε τη γνώμη του στην Αρχή Ανταγωνισμού που εξετάζει σήμερα το αρχείο.

Η απόσυρση των TF1 και M6 από την ελεύθερη προσφορά του δεν θα ήταν εντελώς δυσμενής για τον Molotov, καθώς ώθησε τους χρήστες να εγγραφούν σε έναν από τους πληρωμένους τύπους του. Σύμφωνα με πληροφορίες από Σημείο, Από το 2019, η εταιρεία πολλαπλασιάστηκε με τέσσερις κύκλο εργασιών της για να φτάσει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ στα τέλη του 2021. Ωστόσο, ο Molotov δεν είναι ακόμα ισορροπημένος και έχει αποκτηθεί στο τέλος του περασμένου έτους από τον αμερικανικό ομόλογό του FOBOTV.

Οι ομάδες Molotov και FUBOTV θα συγχωνευθούν φέτος και κάθε υπηρεσία θα έχει την αποστολή να εδραιώσει τη θέση της στην αρχική της αγορά πριν από την εξαγωγή σε άλλες χώρες. Η Molotov είναι όλο και περισσότερο στο μάνγκο, την ελεύθερη και ολοκληρωμένη προσφορά βίντεο κατόπιν ζήτησης που χρηματοδοτείται από τη διαφήμιση. “Οι διαφημιζόμενοι είναι ακόμα πιο ευχαριστημένοι, καθώς μπορούν να διαφημίσουν πολύ καλύτερα απευθυνόμενα από ό, τι στην τηλεόραση, Υποδεικνύει τον Πρόεδρο του Molotov. Σήμερα έχουμε, με μάνγκο μόνο, πάνω από 3.000 ώρες προγραμμάτων, 3 εκατομμύρια προβολές το μήνα και ένα νέο κοινό, σε 65 % κάτω από 50 και 44 % κάτω των 35 ετών. »»