Πακέτο Mobile Black Friday: Πιθανότατα να πληρώσετε πάρα πολύ, εδώ είναι οι πραγματικά τρελές προσφορές, Black Friday Orange: Καλές προσφορές σε smartphones και πακέτα

Επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις πρωτότυπες ιδέες δώρων στο Orange

Contents

Χάρη στο Click & Collect (1), διατηρήστε το προϊόν σας στο διαδίκτυο, αφαιρέστε το και ρυθμίστε το στο Orange Store. Θα μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα στο χώρο:

Το πακέτο κινητής τηλεφωνίας της Black Friday: πιθανότατα πληρώνετε πάρα πολύ, εδώ είναι οι πραγματικά τρελές προσφορές

Εάν θέλετε να αλλάξετε το πακέτο τηλεφώνου σας, ήρθε η ώρα. Πράγματι, έρχεται η μαύρη Παρασκευή και δεν αφορά μόνο τα προϊόντα. Οι υπηρεσίες βλέπουν επίσης τις τιμές τους να λιώνουν, για τη μεγαλύτερη ευτυχία σας.

Θα μπορείτε να δείτε τρελές προσφορές σε πολλούς χειριστές. Κουρασμένος να πληρώνει πάρα πολύ ? Θέλετε περισσότερο Διαδίκτυο ? Χάρη στη Μαύρη Παρασκευή, θα μπορείτε να δείτε εκπτώσεις σε γιγαντιαία σχέδια, τα οποία μπορούν να φτάσουν εκατοντάδες gigas.

  • Επωφεληθείτε από τις προσφορές CDISCONT Mobile (100 GB στα € 10,99/μήνα) !
  • Επωφεληθείτε από την προσφορά NRJ Mobile (100 GB στα € 12,99/μήνα) !
  • Επωφεληθείτε από την δωρεάν προσφορά για κινητά (100 GB στα € 14.99/μήνα)

Και αν φοβάστε να χρειαστεί να εμπλακείτε, μην φοβάστε. Οι περισσότερες από αυτές τις συνδρομές είναι χωρίς υποχρέωση. Δεν θα μπλοκαριστείτε και αν, μακροπρόθεσμα, το πακέτο σας δεν σας ταιριάζει πλέον, μπορείτε να αφήσετε τόσο εύκολα όσο φτάσατε. Επωφεληθείτε από την καλύτερη κάλυψη δικτύου 4G/5G και Surf χωρίς να υπολογίζετε χάρη στη νέα σας συνδρομή. Και όλα, σε χαμηλή τιμή χάρη στη μαύρη Παρασκευή και τις προωθήσεις της τρέλας ! Επωφεληθείτε γρήγορα, δεν διαρκεί πολύ.

Μαύρη Παρασκευή: Το δωρεάν κινητό προσφέρει ένα τρελό κινητό σχέδιο

Ο ελεύθερος, ο χειριστής που σπάει τις τιμές, θα ξεχωρίσει ξανά με μείωση στο πακέτο 110 GB για τη μαύρη Παρασκευή. Για 14, 99 ευρώ το μήνα, επωφελούνται από 110 GB σε 4G/4G+ για να σερφάρετε στο Διαδίκτυο και 16 GB από την Ευρώπη και το DOM. Κλήσεις, ακριβώς όπως το SMS και το MMS είναι απεριόριστες. Παρακολουθήστε βίντεο, παίξτε χωρίς όρια και πάντα με μια γρήγορη σύνδεση. Και επιπλέον, με αυτή τη συνδρομή, συμπεριλαμβάνεται η εφαρμογή Free Ligue 1 ! Θα απολαύσετε όλα τα παιχνίδια χωρίς να φοβάστε να καταναλώσετε πάρα πολλά δεδομένα. Το πακέτο είναι χωρίς υποχρέωση, μπορείτε να φύγετε όταν θέλετε αν δεν σας ταιριάζει. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τον αριθμό σας, δωρεάν φροντίζει τα πάντα. Αυτή είναι μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε. Αλλά βιαστείτε, ισχύει μόνο μέχρι τις 29 Νοεμβρίου. Πέρα από αυτήν την ημερομηνία, το πακέτο θα επιστρέψει στη συνήθη τιμή του.

Black Friday CDISCount Mobile: Superb Limited προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε

Όλοι δεν γνωρίζουν, αλλά το CDISCONT προσφέρει επίσης τηλεφωνικές συνδρομές. Και για τη μαύρη Παρασκευή, ο γαλλικός εμπορικός ιστότοπος προσφέρει το πακέτο 100 GB για 12,99 ευρώ το μήνα. Το πακέτο είναι, πάλι, χωρίς υποχρέωση, αφήνοντάς σας ελεύθερο να φύγετε όταν το επιθυμείτε. Επωφεληθείτε από τα 100 GB και 4G σας για να σερφάρετε παντού. Κοιτάξτε τη σειρά όπου θέλετε, δεν έχετε όρια. Εκτός από αυτή τη μεγάλη προσφορά στο Διαδίκτυο, η συνδρομή CDISCONT περιλαμβάνει κλήσεις, SMS και απεριόριστο MMS. Ταξιδεύετε στην Ευρώπη ή στο DOMS ? Επωφεληθείτε από 12 GB για να παραμείνετε συνδεδεμένοι ακόμη και στο εξωτερικό. Το CDISCONT χρησιμοποιεί το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues, για να σας προσφέρει μια σταθερή και γρήγορη σύνδεση. Και αν θέλετε να διατηρήσετε τον αριθμό σας, απλώς καθορίστε το, το CDISCONT φροντίζει τα πάντα. Μια τόσο ωραία προσφορά για τόσο χαμηλή τιμή, δεν μπορεί να απορριφθεί.

Η προσφορά NRJ Mobile πρέπει να κατανοηθεί για τη μαύρη Παρασκευή 2022

Το NRJ Mobile γιορτάζει επίσης τη Μαύρη Παρασκευή με πακέτο 100 GB για 12,99 ευρώ το μήνα. Ο χειριστής, ο οποίος χρησιμοποιεί την ποιότητα του δικτύου τηλεπικοινωνιών Bouygues για καλή σύνδεση, φέρνει τιμές. Με τόσα πολλά δεδομένα, θα μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε. Παρακολουθήστε ταινίες και σειρές, είτε είστε στο σπίτι είτε έξω. Επωφεληθείτε από τη μουσική σας με την αγαπημένη σας υπηρεσία ροής, παίξτε … είστε ελεύθεροι να απολαύσετε χάρη σε αυτό το πακέτο. Επιπλέον, μπορείτε να καλέσετε όσο επιθυμείτε χάρη στις απεριόριστες κλήσεις που περιλαμβάνονται. Αυτό ισχύει και για το SMS και το MMS. Και αν ταξιδεύετε στην Ευρώπη ή στο DOM, επωφεληθείτε από 12 GB για να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Το πακέτο είναι χωρίς υποχρέωση και επιπλέον, έχετε προσφέρονται ένα μήνα. Μπορείτε να διατηρήσετε τον αριθμό σας και σε περίπτωση ανησυχίας, η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο.

Η γραφή του BFMTV δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του περιεχομένου. Το BFMTV είναι πιθανό να λάβει αμοιβή όταν ένας από τους αναγνώστες μας προχωρά σε μια αγορά μέσω των συνδέσμων που ενσωματώνονται σε αυτό το άρθρο.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις πρωτότυπες ιδέες δώρων στο Orange

Η μαύρη Παρασκευή 2022 έχει τελειώσει, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να προετοιμάζετε τις διακοπές σας με καλά Χριστουγεννιάτικα σχέδια μέχρι τις 04/01/2023.

Smartphones, νέα ή ανακατασκευασμένα, με ή χωρίς πακέτο, συνδεδεμένα ρολόγια καθώς και καλές συμφωνίες διαδικτύου και ψυχαγωγίας σας περιμένουν !

Ιδέες δώρων για τα Χριστούγεννα 2022

Ως μπόνους, μπορείτε ήδη να επωφεληθείτε από τις πορτοκαλί ανταμοιβές για την αγορά επανακατασκευασμένων τηλεφώνων και επισκευής στα καταστήματα.
Λάβετε 20 € ή 30 € σε κουπόνια δώρου Kadéos*.
Ωραία όχι ?

Χριστουγεννιάτικα κουπόνια δώρου Kadéos 2022

Εν τω μεταξύ, βρείτε όλες τις καλές προσφορές του Orange Store.Fr

Κινητικές προσφορές

Συμβουλές

Προσφορές επιστροφής χρημάτων

Αποκλειστικές ημέρες

Προσφορές αξεσουάρ

Κινητικές τιμές

Γιατί να αγοράσετε online & nbsp?

Μέσα από τις πολλές αποκλειστικές προσφορές μας στο διαδίκτυο και περισσότερο από ποτέ στη μαύρη Παρασκευή, η Orange διευκολύνει τις ηλεκτρονικές σας αγορές με υπηρεσίες και πλεονεκτήματα, όπως δωρεάν και ταχεία παράδοση στην ηπειρωτική Γαλλία, στη διεύθυνση της επιλογής σας, σε 7000 σημεία παράδοσης με σημεία ρελέ ή σε ένα πορτοκαλί κατάστημα. Μπορείτε επίσης να κλείσετε το τηλέφωνό σας στο διαδίκτυο και να το καταργήσετε στο κατάστημα εντός 2 ωρών με το κλικ & συλλέξτε (1) .

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματά μας

Μια γυναίκα στο Rue Sourie

Κάντε κλικ και συλλέξτε

Χάρη στο Click & Collect (1), διατηρήστε το προϊόν σας στο διαδίκτυο, αφαιρέστε το και ρυθμίστε το στο Orange Store. Θα μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα στο χώρο:

Λύσεις χρηματοδότησης όπως η πληρωμή σε 3 έως 36 φορές με χρηματοδότηση της Orange Bank (5) .

Με την ανάκαμψη πορτοκαλιού, έχετε επίσης τη δυνατότητα να αγοράσετε το παλιό σας κινητό και να απολαύσετε έως και 100 € (2) περισσότερη εκτιμώμενη αξία για την αγορά ενός νέου προϊόντος (2) .

Ανακαλύψτε το κλικ και τη συλλογή

Ο πωλητής στο Orange Store που τείνει έναν πελάτη μια τσάντα

Όταν η Μαύρη Παρασκευή μπορεί να δώσει την ευκαιρία να κάνει μια χειρονομία για τον πλανήτη και να απολαύσει μια ελκυστική τιμή περισσότερη δισταγμό ! Με την ανάκαμψη πορτοκαλιού (2), μπορείτε να δώσετε μια δεύτερη ζωή στο παλιό σας τηλέφωνο και να επωφεληθείτε από μια έκπτωση στην αγορά του νέου (3) .

Η Μαύρη Παρασκευή είναι επίσης μια ευκαιρία να μεταβείτε στο ανακατασκευασμένο. Στο Orange, τα ανακατασκευασμένα smartphones (4) επαναφέρονται και επανασχεδιάζουν κινητά σε ένα νέο κουτί, με συναφή αξεσουάρ. Φυσικά δοκιμάζονται και επισκευάζονται προς τα πάνω, για να σας προσφέρουν 100% λειτουργικά τηλέφωνα.

Ένα καλάθι σούπερ μάρκετ σε πράσινο φόντο

Οι συχνές ερωτήσεις

Μαύρη Παρασκευή: Τι είναι ?

Η Μαύρη Παρασκευή, που ονομάζεται επίσης “Μαύρη Παρασκευή” στη Γαλλία, είναι μια παράδοση κατευθείαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οι έμποροι προσφέρουν τα προϊόντα τους σε απαγορευμένες τιμές, σημειώνοντας το λάκτισμα των φυλών Χριστουγέννων για πολλούς αγοραστές. Εκτός από τον Ατλαντικό, η εμπορική επιχείρηση έχει αγκυροβοληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και πραγματοποιείται την ημέρα μετά την Πέμπτη στην Ημέρα των Ευχαριστιών, την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου. Με τα χρόνια, η επιχείρηση έχει διασχίσει τα σύνορα και έχει αναλάβει ηλεκτρονικά καταστήματα. Μια χρυσή ευκαιρία να κάνετε καλές προσφορές για να ευχαριστήσετε όσους βρίσκονται κοντά του ή στον εαυτό σας !

Τι να αγοράσετε κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής ?

Στο Orange, η Black Friday είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε καλά σχέδια, προσφορές και εξαιρετικές προσφορές σε κινητά τηλέφωνα, σταθερά τηλέφωνα ή συνδεδεμένα ρολόγια. Τι ανανεώστε το γηράσκοντάς σας smartphone, παρακαλώ και προβλέπετε τις αγορές χριστουγεννιάτικων δώρων που πλησιάζουν γρήγορα.

Πόσο διαρκεί η μαύρη Παρασκευή ?

Αρχικά, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, η Μαύρη Παρασκευή διήρκεσε μόνο μία ημέρα, την Παρασκευή μετά το Φεστιβάλ Ευχαριστιών. Σήμερα, η λειτουργία εκτείνεται σε αρκετές ημέρες, ή ακόμα και μια ολόκληρη εβδομάδα. Η εκδήλωση μπορεί ακόμη και να συνεχιστεί μέχρι την επόμενη Δευτέρα, Cyber ​​Monday Day (προσφέρει μόνο online).

Γιατί οργανώνουμε τη μαύρη Παρασκευή στη Γαλλία ?

Η Μαύρη Παρασκευή έφτασε στη Γαλλία το 2010 με πρωτοβουλία μεγάλων ομάδων πωλήσεων Διαδικτύου. Είναι επίσης μια γαλλική ειδικότητα. Η λειτουργία πραγματοποιείται περισσότερο στο διαδίκτυο από ό, τι στο κατάστημα, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, είναι το αντίθετο. Σήμερα, η Μαύρη Παρασκευή είναι πλήρως ενσωματωμένη στον γαλλικό πολιτισμό και οι καταναλωτές έχουν αγαπήσει αυτή την εκδήλωση αγορών.

Πώς να κάνετε επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ?

Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε κανένα καλό σχέδιο κατά τη διάρκεια της μαύρης Παρασκευής, προετοιμάστε τον κατάλογο των προϊόντων που χρειάζεστε ανάντη και δημιουργήστε μια μικρή τοποθεσία, για να στοχεύσετε ορισμένα μοντέλα, να γνωρίζετε τις πραγματικές τιμές και να κερδίσετε από το χρόνο όταν ανοίγετε τις προσφορές.

Θυμηθείτε επίσης να επισκεφθείτε τους τόπους των εμπόρων που σας ενδιαφέρουν λίγο πριν από το D -ημέρα. Πράγματι, πολλές μάρκες ξεκινούν καλά σχέδια τη Δευτέρα πριν από τη Μαύρη Παρασκευή. Αυτή είναι η αρχή της “μαύρης εβδομάδας”. Επομένως, για να κάνετε καλές επιχειρήσεις, παραμείνετε στην επιφυλακή ! Το ιδανικό είναι να φτάσουμε στους πρώτους αγοραστές, ώστε να μην αντιμετωπίζουν παραβίαση των αποθεμάτων.

Ποιες είναι οι προσφορές που προσφέρονται ?

Η μαύρη Παρασκευή χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές προσφορές, μερικές φορές έως και 90%, σε πολλές κατηγορίες άρθρων. Μεγάλες μάρκες παίζουν το παιχνίδι και ασκούν όμορφες μειώσεις τιμών.

Στο Orange, Black Friday είναι μια ευκαιρία να επωφεληθείτε από εξαιρετικές εκπτώσεις στα κινητά τηλέφωνα (συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων), σταθερά τηλέφωνα, αξεσουάρ ήχου και όλα τα συνδεδεμένα αντικείμενα. Μια μεγάλη ευκαιρία να ανανεώσετε το smartphone σας ή να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας.

Τι προϊόντα που πρέπει να αγοράσετε κατά τη διάρκεια της μαύρης Παρασκευής ?

Μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων προσφέρεται σε ασυναγώνιστες τιμές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι μεγαλύτερες μάρκες μόδας, οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας, οι οικιακές συσκευές, ο υπολογιστής, η διακόσμηση, τα έπιπλα, τα ηλεκτρονικά και ακόμη και τα βιντεοπαιχνίδια συμμετέχουν στην εκδήλωση. Όλα τα σύμπαντα ανησυχούν.

Μαύρη Παρασκευή στο Orange έχει ήδη επιτρέψει πολλά να αντέξουν ένα νέο smartphone, ανακαινισμένο ή όχι, ένα συνδεδεμένο ρολόι, ηχεία ή ακόμα και ακουστικά σε ασυναγώνιστες τιμές.

Είναι δωρεάν παράδοση κατά τη διάρκεια της μαύρης Παρασκευής ?

Πολλές μάρκες ανακινούν τις διαδικασίες τους με την ευκαιρία αυτού του γεγονότος και δημιουργούν δωρεάν παραδόσεις. Στο Orange, καμία αλλαγή για να δηλώσει: κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής, όπως όλο το χρόνο, κάθε προϊόν αγόρασε αυτόματα επωφελείται από την παράδοση χωρίς πρόσθετο κόστος.

Ένα καλό σχέδιο για αγορές Χριστουγέννων ?

Η Μαύρη Παρασκευή είναι προφανώς η λύση που βρίσκεται πλήρως ώστε να μην καταστρέφει τον εαυτό σας τα Χριστούγεννα. Επωφεληθείτε από αυτήν την εκδήλωση για να συμπληρώσετε τα δώρα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, αποφεύγετε την υποδοχή των πολυκαταστημάτων την τελευταία στιγμή, την ημέρα πριν από την περίοδο των διακοπών. Ο Μαύρη Παρασκευή για τις αγορές σας Χριστουγέννων, Είναι η διαβεβαίωση της καλής εξοικονόμησης στην πληρότητα, χωρίς άγχος.

Το κερασάκι στο κέικ: Εάν καταφέρετε να κυριαρχήσετε τον προϋπολογισμό σας ή ακόμα και να περάσετε λιγότερο από το αναμενόμενο χάρη στις καλές προσφορές, η Μαύρη Παρασκευή γίνεται επίσης μια ευκαιρία να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας για τα Χριστούγεννα !

Ποια είναι τα άλλα βασικά γεγονότα της χρονιάς για να κάνουν επιχειρήσεις ?

Άλλα γεγονότα σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από καλές προσφορές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Μπορούμε πρώτα να αναφέρουμε τις γαλλικές ημέρες, αυτή η εμπορική επιχείρηση που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο: στα τέλη Σεπτεμβρίου για την έναρξη του σχολικού έτους και στα τέλη Απριλίου για την άνοιξη. Είναι πάνω απ ‘όλα εξαιρετικές online προσφορές, πολύ παρόμοιες με τη Μαύρη Παρασκευή, αλλά σε διαφορετική περίοδο του έτους.

Υπάρχουν επίσης οι ασυναγώνιστες καλοκαιρινές πωλήσεις (Ιούνιος/Ιούλιος) και οι χειμερινές πωλήσεις (Ιανουάριος/Φεβρουάριος). Οι ημερομηνίες καθορίζονται κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο και γενικά κατανέμονται σε τέσσερις εβδομάδες. Τέλος, μην χάσετε τη Δευτέρα, τη Δευτέρα μετά τη Μαύρη Παρασκευή, με εξαιρετικές εκπτώσεις, αυτή τη φορά μόνο στο Διαδίκτυο.

Ο έλεγχος δώρων που προσφέρει υπό όρους που προορίζονται για άτομα στην ηπειρωτική Γαλλία που ισχύει από 01/17/2022 έως 04/01/2023 για την αγορά ενός επαναπροσδιορισμένου τηλεφώνου ή/και της επισκευής ενός κινητού.
* Ανακατασκευασμένο κουπόνι δώρου μπόνους αξίας € 20 για κάθε πελάτη που αγόρασε ένα ανακαινισμένο τηλέφωνο στο Orange.FR, στο Orange Store ή με εξυπηρέτηση πελατών και υπόκειται στην συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας. Σωρευτική προσφορά με το μπόνους ανάκτησης ή/και το μπόνους επισκευής. Λεπτομέρειες και προϋποθέσεις προσφορών στο κατάστημα ή σε πορτοκαλί.Fr.
** Επισκευή κουπονιών δώρων μπόνους με αξία € 30 για κάθε πελάτη που έχει επισκευάσει το κινητό του σε πορτοκαλί κατάστημα που υπόκειται στην πλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.

(2) Επανεξέταση γενικών συνθηκών πορτοκαλιού στο κατάστημα.
Τα μπόνους πορτοκαλιού υπόκεινται σε όρους, συμπεριλαμβανομένων των προσφοράς, των προϊόντων που αγοράζονται στα καταστήματα και το προϊόν που αναλαμβάνονται. Λεπτομέρειες στο κατάστημα.
Η τιμή € 100 μεγαλύτερη από την εκτιμώμενη αξία του προϊόντος είναι ενδεικτική, υπό την επιφύλαξη της επικύρωσης στο κατάστημα. Οι τιμές είναι πιθανό να εξελιχθούν.

(3) Τα μπόνους πορτοκαλιού υπόκεινται σε όρους, συμπεριλαμβανομένων των προσφοράς, προϊόντων που αγοράζονται στα καταστήματα και το προϊόν που αναλαμβάνονται. Λεπτομέρειες στο κατάστημα.

(4) Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα RE.

(5) προσφορά ισχύει σε όλα τα καταστήματα πορτοκαλιού στην ηπειρωτική Γαλλία. Η προσφορά δεν ισχύει στον ιστό.
Εκτεθεί πίστωση, μετά τη συμφωνία της Orange Bank και την περίοδο απόσυρσης 14 ημερών. Τιμολόγηση: Από 0% έως 14,80% διορθώσεις TAEG, ανάλογα με την τηλεφωνική προσφορά του δανειολήπτη, το αντικείμενο που χρηματοδοτείται από την πίστωση ή τη διάρκεια της πίστωσης. Σε περίπτωση πίστωσης που έγινε δωρεάν στον οφειλέτη, το ενδιαφέρον υποστηρίζεται από τις οντότητες της Orange Group. Οι συνθήκες που ισχύουν στις 08/20/2020 πιθανόν να τροποποιηθούν.
Αποδοχή πίστωσης: Με την επιφύλαξη της αποδοχής της Orange Bank.
Orange Bank – SA με κεφάλαιο 855 775 712 € – 67 Rue Robespierre – 93107 Montreuil Cedex – 572 043 800 RCS Bobigny – Orias N ° 07 006 369.
Η Orange και το General Telephone μπορούν να εμπορεύονται προϊόντα και υπηρεσίες της Orange Bank Banks, αντίστοιχα ως αποκλειστικός πράκτορας στις τραπεζικές εργασίες και στις υπηρεσίες πληρωμών της Orange Bank και του μεσολαβητικού πράκτορα σε τραπεζικές εργασίες και υπηρεσίες αποκλειστική πληρωμή πορτοκαλιού. Orange Bank, το κεφάλαιο της 855 775 712 € – 67 Rue Robespierre 93107 Montreuil Cedex – 572 043 800 RCS Bobigny – Orias N ° 07 006 369.

Δικαίωμα αποσύνδεσης: Μπορείτε να αποσύρετε από το συνδρομητικό συμβόλαιο ή/και την αγορά σας χωρίς να δώσετε λόγο εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.
Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας απόσυρσης, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τη σελίδα εμπορικής βοήθειας. Σε περίπτωση παραγγελίας προσφοράς υπηρεσίας, θα σας χρεώσουμε ανάλογα με την ημερομηνία παραλαβής της απόσυρσης σας καθώς και τυχόν επικοινωνίες που έγιναν και δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία σας.

DAS: Η ροή απορρόφησης ειδικής απορρόφησης (DAS) ποσοτικοποιεί την έκθεση του χρήστη στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του ενδιαφερόμενου εξοπλισμού. Το μέγιστο εξουσιοδοτημένο DAS είναι 2 w/kg για το κεφάλι και τον κορμό και 4 w/kg για τα μέλη. Η μέτρηση του κορμού DAS μπορεί να έχει υπολογιστεί σε σχέση με μια ορισμένη απόσταση από έναν προσομοιωμένο ανθρώπινο οργανισμό. Ανατρέξτε στο φυλλάδιο του κατασκευαστή.
Συνιστώμενα χέρια -ελεύθερο κιτ