Καλα ΝΕΑ! Το πακέτο Mini 3GB Mobile στις 4.€ 99 το μήνα ακόμη και μετά από ένα χρόνο στο Orange ή SFR Network είναι πίσω, τα 12 φθηνότερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας – Σεπτέμβριος 2023

Τα φθηνότερα πακέτα

Με το πακέτο τηλεφώνου των 40 GB, Είσαι έχει ακόμη διαβεβαιωθεί ! Η προσφορά YouPrice είναι διαθέσιμη χωρίς προϋπόθεση χρόνου με επιτόκιο € 7,99/μήνα. Κάτω από τις υπηρεσίες που θα επωφεληθείτε από αυτό Απεριόριστο πακέτο τηλεφώνου που σας ενδιαφέρει:

Το πακέτο Mini 3GB Mobile στις 4.€ 99 το μήνα ακόμη και μετά από ένα χρόνο στο Orange ή SFR Network επιστρέφει

Το πακέτο Mini Mobile με 3GB στις 4.99 € το μήνα στο δίκτυο Orange ή SFR. Αυτή η προσφορά μη δεσμευτικής και διάρκειας είναι ιδανική για τη μείωση του τηλεφωνικού σας προϋπολογισμού.Για όσους θέλουν περισσότερο Διαδίκτυο κάθε μήνα, αυτός ο χειριστής προσφέρει δύο άλλα πακέτα σε πλεονεκτικές τιμές. ΔΕΝμι Μην χάσετε αυτές τις λεπτομερείς καλές προσφορές παρακάτω:

Πτώση για ένα μίνι απεριόριστο πακέτο 3 GB στα € 4.99/μήνα

Ο χειριστής YouPrice αποφάσισε να ενισχύσει τη μίνι φόρμουλα του. Αυτή η προσφορά που περιλαμβάνει 1GB μέχρι στιγμής επωφελείται από 3GB το μήνα για την ίδια τιμή, δηλαδή 4.99 € το μήνα. Αυτή η τιμή κανόνι είναι έγκυρη χωρίς δέσμευση και χωρίς διάρκεια διάρκειας. Αυτό το πακέτο Mini Mobile είναι διαθέσιμο στο δίκτυο Orange ή SFR για να διαλέξετε. Ενώ παίζετε για αυτήν τη συνδρομή, θα έχετε απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS, καθώς και 3 GB δεδομένων στην ηπειρωτική Γαλλία, στο DOM και από την ΕΕ. Σε περίπτωση που η συνδρομή δεν σας δώσει πλήρη ικανοποίηση, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εγγραφείτε σε άλλο πακέτο.

Το πακέτο Mini YouPrice

Χρειάζεστε περισσότερα gigas ? Ακολουθούν δύο άλλα φτηνά πακέτα από το YouPrice

Αυτό το φτηνό πακέτο δεν περιέχει αρκετά δεδομένα για τις ανάγκες σας, γνωρίζετε ότι το YouPrice προσφέρει άλλες σούπερ καλές προσφορές που θα μπορούσαν να αντιστοιχούν καλύτερα στο προφίλ σας. Ελάτε να ρίξετε μια ματιά σε άλλα καλά σχέδια του τμήματος συνδρομής κινητής τηλεφωνίας.

40 GB για € 7.99/μήνα, σας συνδέει ?

Με το πακέτο τηλεφώνου των 40 GB, Είσαι έχει ακόμη διαβεβαιωθεί ! Η προσφορά YouPrice είναι διαθέσιμη χωρίς προϋπόθεση χρόνου με επιτόκιο € 7,99/μήνα. Κάτω από τις υπηρεσίες που θα επωφεληθείτε από αυτό Απεριόριστο πακέτο τηλεφώνου που σας ενδιαφέρει:

 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, από το εξωτερικό και από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση
 • 40 GB δεδομένων σχετικά με το δίκτυο Orange ή SFR στη μητρόπολη
 • 10 GB δεδομένων από το εξωτερικό και από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση

Δεν είστε ικανοποιημένοι ? Κανένα πρόβλημα ! Αυτό 4G Mobile Subscription+ είναι χωρίς δέσμευση και είστε ελεύθεροι να αλλάξετε το πακέτο σας όπως θέλετε

Ένα ενισχυμένο πακέτο 80 GB για € 9.99/μήνα

Για τα datoryes, Είσαι Βάζει την προσφορά κινητής τηλεφωνίας Maxi Data σε promo με 80 GB. Αυτό το πακέτο youprice προσφέρεται σε υπέροχη τιμή € 9.99/μήνα χωρίς διάρκεια διάρκειας διάρκειας διάρκειας ! Με αυτό Απεριόριστη συνδρομή τηλεφώνου, Δεν υπάρχει ελάχιστος χρόνος για να παρατηρήσετε πριν σταματήσετε το πακέτο σας. Αυτό είναι όλο το ενδιαφέρον να επιλέξουμε μια προσφορά χωρίς υποχρέωση !

Πακέτο 80GB YouPrice

Με τα 16 GB των δεδομένων της από τα υπερπόντια τμήματα και από την ΕΕ, αυτό συνδρομή για κινητά δεν θα αποτύχει να ευχαριστήσει μερικά. Εάν αφήσετε τον εαυτό σας να είναι πεπεισμένος από αυτό το πακέτο προώθησης κινητής τηλεφωνίας, θα έχετε επίσης τον ελεύθερο χρόνο να καταναλώσετε 80 GB δεδομένων σχετικά με τα δίκτυα SFR και Orange στη Γαλλία. Επιπλέον, μεταξύ των υπηρεσιών αυτού Προσφορά για κινητά προώθηση, Υπάρχουν απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, από τα υπερπόντια τμήματα και από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα πακέτα πιο φθηνα

Συγκρίνετε τις τιμές και βρείτε ένα φτηνό πακέτο από € 2/μήνα και ακόμη και δωρεάν για προσφορές πακέτων με κουτί Internet. Επιλέγοντας ένα πακέτο μη δεσμευτικού.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο Διαδίκτυο, μπορείτε να μετακινήσετε τον δρομέα παρακάτω για να βρείτε ένα φτηνό πακέτο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 19 Σεπτεμβρίου 2023
0 MB 10 GB 100 GB 200 GB
200 λεπτά ⋅ 200 MB 200 SMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο Bouygues Telecom

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
5 GB Γαλλία και Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
Πάλι 51m 56s
Προσφέρονται 4 μήνες
2 h ⋅ 100 Mb SMS/MMS Unlimited
0 € /μήνα
Στη διάρκεια 4 μήνες

Μπλοκαρισμένη επιλογή πακέτου στο 3 €/μήνα

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Κάρτα SIM : 9,90 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
10 GB 5 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Κάρτα SIM : 5 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
5 GB 6 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά

10 GB 5,99 €
15 GB 7,99 €
20 GB 9,99 €

Modular: Πληρώστε ό, τι καταναλώνετε

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS
15 GB Διαδίκτυο στην Ευρώπη

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο SFR

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά

Απεριόριστες κλήσεις και SMS Χωρίς MMS

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο Πορτοκάλι

Κάρτα SIM : Ελεύθερος

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
10 GB Γαλλία και Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Μπλοκαρισμένη επιλογή πακέτου στο 1 €/μήνα

Χρησιμοποιήστε το δίκτυο Bouygues Telecom

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
2 h ⋅ 50 MB SMS/MMS Unlimited

Πακέτο 0 €/μήνα για συνδρομητές σε ένα freebox

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά

 • Αουχάν
 • Βόμβες
 • Cdiscount
 • Κοολίδα
 • Ελεύθερος
 • Το ταχυδρομείο
 • Λέβαρα
 • Ριπή
 • Πορτοκάλι
 • Είδος πύργου
 • το κόκκινο
 • Εργάτης
 • SFR
 • Ψαλιδώνω
 • Πηγή
 • Σύμπτοσα
 • Είσαι

9/80 εμφανίζονται πακέτα
Εμφάνιση περισσότερων πακέτων με βοηθούν να επιλέξω →
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 19 Σεπτεμβρίου 2023

Στη Γαλλία, ο αμείλικτος ανταγωνισμός στα τηλεφωνικά πακέτα από το 2012

Η Γαλλία είναι μία από τις χώρες όπου επωφελούμαστε από τα φθηνότερα κινητά σχέδια στην Ευρώπη. Αυτό είναι εν μέρει χάρη στο Free Mobile που από το 2012 ήταν ο τέταρτος χειριστής που δημιουργεί μια νέα δυναμική στην αγορά. Θυμόμαστε την έναρξη του εικονικού πακέτου 2 ευρώ, ενός Thunderclap σε ένα πλαίσιο όπου ήταν απαραίτητο να πληρώσουμε τουλάχιστον 10 ευρώ το μήνα για τον ίδιο τύπο πακέτου.

Από τότε, οι τέσσερις γαλλικοί φορείς εκμετάλλευσης (Orange, SFR, Bouygues Telecom και Free), καθώς και οι εικονικοί χειριστές MVNOS (La Poste Mobile, Prixtel, Coriolis κ.λπ.) ήταν αμείλικτα για να προσπαθήσουν να συλλάβουν νέους πελάτες επισημαίνοντας φθηνά πακέτα.

Πώς να επιλέξετε το φτηνό πακέτο σας και να το χρησιμοποιήσετε

Εάν έχετε περιορισμένη χρήση

 • Η γραμμή χρησιμοποιείται κυρίως για να παραμείνει προσβάσιμη
 • Η γραμμή χρησιμοποιείται για να έχει έναν αριθμό κινητού διαφορετικού από τον κύριο αριθμό της και που μπορεί να κοινοποιηθεί: Μικρή διαφήμιση ..
 • Γραμμή για αυτόματες συσκευές που εκδίδουν ειδοποιήσεις (από SMS για παράδειγμα): συναγερμοί, στέλνοντας συντεταγμένες γεωγραφικής γραμμής ..

Προσοχή Με τα πακέτα με μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες του Διαδικτύου, επειδή η περιήγηση στον ιστό μπορεί γρήγορα να σας κάνει να υπερβείτε τη διαθέσιμη ποσόστωση.

Η καλύτερη λύση σε αυτά τα πακέτα είναι η απενεργοποίηση δεδομένων όσον αφορά τις ρυθμίσεις smartphone για να αποφευχθούν εκπλήξεις και ως εκ τούτου να περιορίζουν μόνο τη χρήση φωνής και SMS.

Εάν έχετε πιο τακτική χρήση

Μπορείτε να προσανατολίσετε τον εαυτό σας προς ένα φτηνό πακέτο στην προώθηση. Αυτά τα πακέτα προσφέρουν αρκετό Διαδίκτυο για καθημερινή χρήση. Αλλά δεν πρέπει να ξεχαστεί ότι λίγους μήνες αργότερα η τιμή του πακέτου θα αυξηθεί και ότι δεν θα μπορέσουμε να επωφεληθούν από μια νέα προώθηση με τη διαμονή με τον ίδιο χειριστή. Εάν δεν είστε πολύ μεγάλος καταναλωτής, μπορείτε να βρείτε πακέτα σε € 5 που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Μία από τις τεχνικές που μερικοί χρήστες εργάζονται για να επωφεληθούν από ένα φτηνό πακέτο όλο το χρόνο είναι να “πηδούν” από τις προσφορές στις προσφορές. Είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέγετε πακέτα χωρίς υποχρέωση να έχετε την ελευθερία να αλλάξετε όταν θέλετε. Το σύστημα φορητότητας του αριθμού τηλεφώνου είναι απλό, δεδομένου ότι αρκεί να παρέχετε τον αριθμό του Ρίο όταν εγγραφείτε στον νέο χειριστή που προσφέρει μια νέα προσφορά. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να πληρώσετε την τιμή του SIM με κάθε αλλαγή του χειριστή – γενικά 10 €.

Για να δείτε επίσης προσφορές από τη στιγμή

Εάν επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από ένα φτηνό πακέτο που ενσωματώνει ένα smartphone πακέτου, θα έχετε πολύ λιγότερη ευελιξία, αφού πιθανότατα θα ασχοληθείτε με τον χειριστή για 2 χρόνια στις συνθήκες τιμών που ορίστηκε μετά την προώθηση της περιόδου τιμών. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να αλλάξετε την προσφορά σας, παραμένει μια διαφυγή που επιτρέπεται από τον νόμο Châtel. Αυτό δείχνει ότι για μια δέσμευση μεγαλύτερη από ένα χρόνο, μπορείτε να φύγετε μετά από 12 μήνες πληρώνοντας το 25% των ποσών που παραμένουν λόγω του τέλους της δέσμευσής σας.

Το πακέτο εμπόδισε μια εναλλακτική λύση για ορισμένες περιπτώσεις

Αυτό μπορεί να είναι η λύση όταν θέλετε ένα φτηνό πακέτο για περιορισμένες χρήσεις, χωρίς κίνδυνο υπερβολικής διαμόρφωσης

Για να δείτε επίσης τον συγκριτή του καπετάνιος

Προσφέρετε φθηνές τιμές, πώς κάνουν οι χειριστές ?

Το να είσαι τηλεφωνικός χειριστής απαιτεί βαρύ επενδύσεις και σημαντικά επαναλαμβανόμενα έξοδα για τη λειτουργία και τη διατήρηση της υποδομής (κεραίες αναμετάδοσης, ίνες κ.λπ.). Καμία άλλη ιδιωτική εταιρεία ή κανένας δημόσιος οργανισμός δεν επενδύει επί του παρόντος όσο και οι φορείς Orange, SFR, Bouygues Telecom και Free.

Παραδόξως, οι γαλλικοί φορείς εκμετάλλευσης είναι επίσης μεταξύ των εταιρειών που φορολογούνται περισσότερο από το κράτος με φόρους που είναι συγκεκριμένοι για αυτούς, όπως ο «φόρος Copé» (0,9% του κύκλου εργασιών) που δημιουργήθηκε για τη χρηματοδότηση του οπτικοακουστικού, αλλά από το 2019 ήταν απευθείας στο κράτος προϋπολογισμός. (Αυτό πρέπει να υπενθυμίσει στο παλαιότερο αυτοκόλλητο αυτοκινήτων που δημιουργήθηκε το 1956 για να τροφοδοτήσει ένα ταμείο αλληλεγγύης για τους ηλικιωμένους, αλλά τα οποία 3 χρόνια αργότερα καταβλήθηκαν απευθείας στα κρατικά κεφάλαια).

Ένας τηλεφωνητής δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο με φθηνά πακέτα. Τα φτηνά πακέτα είναι επομένως οι τιμές κλήσεων, έτσι ώστε ο χειριστής να προσλαμβάνει πελάτες και να προσπαθήσει να τους φέρει σε πακέτα με καλύτερα περιθώρια.

Επομένως, τρεις προσεγγίσεις χρησιμοποιούνται εμπορικά:

 • Προτείνετε ένα φτηνό πακέτο, αλλά με λίγες υπηρεσίες (λίγες ώρες κλήσεων και πολύ λίγα δεδομένα στο Διαδίκτυο) και κινδύνους αλληλεπικάλυψης υπερχείλισης.
 • Προτείνετε ένα φτηνό πακέτο κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης (6 μήνες ή 1 έτος), και η οποία αυξάνεται αρκετά έντονα μετά από αυτή την περίοδο
 • Προτείνετε ένα φτηνό πακέτο που σχετίζεται με ένα τηλέφωνο, για μερικούς μήνες προώθησης, και το οποίο στη συνέχεια αυξάνεται, όλα που σχετίζονται με μια δέσμευση 24 μηνών.

Σε περίπτωση προώθησης, ο καταναλωτής συνήθως γνωρίζει ότι η τιμή του θα αυξηθεί από μια στιγμή. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι προώθηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο χειριστής είναι νομικά το δικαίωμα να αυξήσει τις τιμές του όταν το θεωρεί κατάλληλο. Η έννοια της “τιμής ζωής” δεν υπάρχει, ακόμη και αν το προτείνει ορισμένες προτάσεις εμπορικής επικοινωνίας.