Δωμάτιο Microsoft Teams: Από την εφαρμογή έως τις αίθουσες συνεδριάσεων – Capvisio, ομάδες Videoconferencing Solution

Ομάδες, η λύση videoconferencing που διευκολύνει τη ζωή

Εάν έχουν προκύψει άλλες λύσεις videoconferencing τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες προσφέρουν υπηρεσίες premium. Το έργο των υπαλλήλων σας διευκολύνεται σε μεγάλο βαθμό από αυτή την καινοτόμο λύση που παρουσιάζει πολλά περιουσιακά στοιχεία.

Δωμάτιο Microsoft Teams: Από την εφαρμογή σε αίθουσες συσκέψεων

Το Videoconferencing και η συνεργατική εργασία είναι οι πυλώνες των τρέχουσας μεθόδων εργασίας μας. Η συνεργασία καθώς και η ανάγκη επικοινωνίας εύκολα και γρήγορα με τις ομάδες της, οι πελάτες, χωρίς περιορισμούς είναι μια πραγματική ανάγκη για εταιρείες.

Η κρίση στον τομέα της υγείας που περάσαμε για μερικούς μήνες μας έχει υπενθυμίσει αυτή τη σημασία: οι εργαζόμενοι χρειάζονται απλά και αποτελεσματικά εργαλεία για να διατηρήσουν τον σύνδεσμο.

Γρήγορη επέκταση στην επιχείρηση

Αυτή η παρατήρηση, η Microsoft το κατάλαβε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε την αίτησή του Ομάδες της Microsoft Το 2016 στοχεύει στη συγκέντρωση στην ίδια εφαρμογή όλα τα απαραίτητα εργαλεία (βίντεο, κοινή χρήση περιεχομένου, γάτα κ.λπ.) για να επιτρέπεται στους οργανισμούς να επικοινωνούν, να μοιράζονται, να δημιουργούν εύκολα και αυτό από μια ενιαία πλατφόρμα.

Από τότε, η εφαρμογή συνέχισε να εξελίσσεται με καινοτόμα και συμπληρωματικά χαρακτηριστικά ο ένας στον άλλο. Η Microsoft διευρύνει το χάσμα με τους ανταγωνιστές της προσφέροντας μια βέλτιστη εμπειρία συνεργασίας.

Ομάδες της Microsoft σε αίθουσες συσκέψεων

Μετά από μια τεράστια υιοθέτηση ομάδων της Microsoft και μια τρέλα για τη διευκόλυνση και την διαισθησία της. Ο Αμερικανός γίγαντας αποφάσισε να προχωρήσει περαιτέρω αντικαθιστώντας το “σύστημα Skype Room” με το Δωμάτιο ομάδων της Microsoft.

Με Δωμάτια ομάδων της Microsoft, Η Microsoft προσφέρει ένα ρευστό και πάνω απ ‘όλα διαισθητική εμπειρία συνεργασίας. Τα MTRs είναι μια έννοια της λύσης της αίθουσας συσκέψεων που συνδυάζουν την εφαρμογή των ομάδων καθώς και τον εξοπλισμό κατασκευαστή Microsoft για να εξασφαλιστεί ένα περιβάλλον συνάντησης με ενιαία και εξαιρετικά κολλαχής.

Για παράδειγμα, μπορείτε να φτάσετε στη συνάντησή σας από τη συσκευή που θέλετε, είτε κινητά, tablet, υπολογιστή ή σύστημα δωματίου. Απλά θα περάσει από το κουμπί Εγγραφείτε στη συνάντηση, ότι θα βρείτε επομένως ανεξάρτητα σε αυτά τα τρία εργαλεία. Αυτή η λειτουργία ονομάζεται Ένα άγγιγμα. Το συμφέρον του Δωμάτια ομάδων της Microsoft Στη συνέχεια, παίρνει το πλήρες νόημά του. Πράγματι, πολλοί κατασκευαστές όπως η Poly, Logitech, Lenovo, Crestron, κλπ. Σήμερα προσφέρουν συμβατότητα και πιστοποιημένο εξοπλισμό MTR. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να φτάσετε στη συνάντησή σας μέσω ενός συστήματος δωματίου, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή.

Της ομάδας,
Η λύση videoconferencing που διευκολύνει τη ζωή

Οι ομάδες Visio, οι οποίες, που χρησιμοποιούνται σε μια αίθουσα συσκέψεων με εξοπλισμό πιστοποιημένης Microsoft, μετατρέπονται σε αίθουσα Microsoft Teams (MTR) είναι ιδανικό για:

  • Αποθηκεύστε τους υπαλλήλους σας
  • Διευκόλυνση των ανταλλαγών μεταξύ προσώπου -προς -face και telework
  • Προωθήστε τη δυναμική της ομάδας και τη συνεργατική εργασία

Ομάδες Visio,
είναι αυτό που ?

Οι ομάδες είναι μια εικονική αίθουσα συνεδριάσεων που διοργανώνεται με την τεχνική λύση που έχει το ίδιο όνομα. Αναπτύχθηκε από τη Microsoft και διατίθεται με το Office 365.

Εάν έχουν προκύψει άλλες λύσεις videoconferencing τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες προσφέρουν υπηρεσίες premium. Το έργο των υπαλλήλων σας διευκολύνεται σε μεγάλο βαθμό από αυτή την καινοτόμο λύση που παρουσιάζει πολλά περιουσιακά στοιχεία.

Γιατί επιλέξτε
Για τη λύση των δωματίων της Microsoft Teams ?

Μεταξύ της απομακρυσμένης εργασίας και της εργασίας Face -to -face, οι ομάδες της Microsoft είναι η νέα λύση για υιοθέτηση. Δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μια έξυπνη, ανεξάρτητη και έτοιμη αίθουσα συσκέψεων. Και επομένως να ανταποκριθεί και στις δύο προκλήσεις
Στρατηγική της επιχείρησής σας και οι ανάγκες των ομάδων σας χάρη σε:

Μια σύνδεση
απλοποιημένο και διαισθητικό

Ξεχάστε τις τεχνικές ανησυχίες, οι υπάλληλοί σας συνδέονται εύκολα και ξεκινήστε τη συνάντηση εγκαίρως ! Το Visio ενεργοποιείται με ένα μόνο κλικ με το “One Touch Join” από την κεντρική κονσόλα.

Ενα καλύτερο
ποιότητα

Η αίθουσα συσκέψεων μπορεί να είναι εξοπλισμένη με επαγγελματικό εξοπλισμό που εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα ήχου και εικόνας. Οι επικοινωνίες μεταξύ των διαφόρων συμμετεχόντων είναι πιο ρευστά.

Ασφάλεια
ενισχυμένος

Το Microsoft Teams Room είναι μια πλήρως ασφαλής λύση. Οι ευαίσθητες ανταλλαγές σας παραμένουν εμπιστευτικές χάρη στον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Πώς να ξεκινήσετε
Μετάβαση σε ομάδες στις αίθουσες συνεδριάσεων σας ?

Μερικές φορές είναι δύσκολο να υιοθετηθεί νέο λογισμικό σε εσωτερικές ομάδες … αλλά με τις ομάδες της Microsoft, θα το κάνετε εύκολα.

Για τι ? Επειδή με τη λύση συνεργασίας της ομάδας, προωθούμε σαφώς τα όρια της Videoconference ! Αυτή η έξυπνη και αποτελεσματική λύση θα διευκολύνει τις αλληλεπιδράσεις. Μάθετε πώς να ξεκινήσετε το έργο ψηφιακού σας μετασχηματισμού με το Λευκό Βίβλο αφιερωμένο σε αυτό το θέμα.

Λάβετε τη Λευκή Βίβλος μου

Πώς είναι η διαμόρφωση
ενός δωματίου του Visio Microsoft Teams Rooms ?

Για να μπορέσετε να αναπτύξετε ομάδες στις αίθουσες συσκέψεων σας, απαιτούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Θα πρέπει πρώτα να είστε εξοπλισμένοι με το Microsoft 365 που ενσωματώνει άδειες ομάδων και προσθέστε άδεια από την αίθουσα συνεδριάσεων.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να απαντήσετε μόνο σε μερικές απλές ερωτήσεις για να διαμορφώσετε την αίθουσα συνεδριάσεων σας. Αυτό το βήμα θα σας επιτρέψει να:

  • Σκεφτείτε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας γύρω από το videoconferencing
  • Σκεφτείτε τη διάταξη και τον εξοπλισμό των διαφορετικών χώρων
  • Γνωρίστε τον προϋπολογισμό για να διαθέσετε σε αυτό το νέο στρατηγικό έργο