Μοιραστείτε μια λίστα εργασιών – Microsoft υποστήριξη, δημιουργία και μετοχές – Υποστήριξη της Microsoft

Δημιουργία και κοινή χρήση λιστών

Για να μοιραστείτε μια λίστα, ανοίξτε το μενού Κοινή χρήση επιλέγοντας το εικονίδιο κοινής χρήσης στο επάνω δεξιά της λίστας που δημιουργήθηκε.

Μοιραστείτε μια λίστα εργασιών

Μπορείτε να μοιραστείτε με λίστες εργασιών που έχετε δημιουργήσει με άλλους ανθρώπους.

Μερίδιο

 1. Επιλέγω μερίδιο Στην κορυφή του παραθύρου της εργασίας.
 2. Επιλέγω Δημιουργήστε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης.
 3. Κάντε κλικ στο Αντιγράψτε τον σύνδεσμο.
 4. Ανοίξτε ένα νέο ηλεκτρονικό μήνυμα και το απευθυνθείτε στα άτομα που θέλετε να μοιραστείτε τη λίστα σας.
 5. Επικολλήστε τον σύνδεσμο στο μήνυμά σας και στείλτε τον.

Παρατηρήσαμε: Το email είναι ένας τρόπος για να μοιραστείτε τον σύνδεσμο πρόσκλησης. Μπορείτε επίσης να τους στείλετε σε άτομα που χρησιμοποιούν μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων όπως οι ομάδες της Microsoft.

Διαχείριση παραμέτρων κοινής χρήσης

Μερίδιο

 1. Για να περιορίσετε την κοινή χρήση στα μέλη της τρέχουσας λίστας, επιλέξτε μερίδιο.
 2. Επιλέγω Διαχείριση πρόσβασης.
 3. Ενεργοποιήστε το κουμπί διακόπτη απέναντι Περιορίστε την πρόσβαση στα τρέχοντα μέλη. Αυτή είναι η γνώμη της απενεργοποίησης της πρόσβασης στον σύνδεσμο πρόσκλησης και στη λίστα ορίων για τα τρέχοντα μέλη.
 4. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το κόκκινο κουμπί σταματήστε να μοιράζομαι Για να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση της λίστας εργασιών. Μόλις σταματήσετε να μοιράζεστε, μόνο εσείς θα έχετε πρόσβαση στη λίστα.

Δημιουργία και κοινή χρήση λιστών

Για να δημιουργήσετε μια λίστα, επιλέξτε + Νέα λίστα Στη λίστα σας. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα μετατόπισης που μπορείτε να μετονομάσετε.

Μοιραστείτε μια λίστα

Για να μοιραστείτε μια λίστα, ανοίξτε το μενού Κοινή χρήση επιλέγοντας το εικονίδιο κοινής χρήσης στο επάνω δεξιά της λίστας που δημιουργήθηκε.

Μοιραστείτε το επιλεγμένο κουμπί Λίστα

Μόλις ανοίξουν το μενού κοινής χρήσης, επιλέξτε Δημιουργήστε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης > Αντιγράψτε έναν σύνδεσμο, Στη συνέχεια, κολλήστε τον σύνδεσμο κοινής χρήσης στην αγαπημένη σας ηλεκτρονική μηνύματα ή την εφαρμογή Messenger για να την στείλετε στους υπαλλήλους σας.

Στιγμιότυπο οθόνης με την καρτέλα Κοινή χρήση

Για να απενεργοποιήσετε τον σύνδεσμο κοινής χρήσης ή την κοινή χρήση των σημερινών μελών της λίστας, επιλέξτε το εικονίδιο κοινής χρήσης για να ανοίξετε το μενού κοινής χρήσης. Επιλέγω Διαχείριση πρόσβασης > Περιορίστε την πρόσβαση σε ενεργά μέλη έτσι ώστε να μην μπορεί να συμμετάσχει επιπλέον μέλος στη λίστα.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Σταματήστε να μοιράζομαι Για να απενεργοποιήσετε τον σύνδεσμο κοινής χρήσης. Μετά τη διακοπή της κοινής χρήσης, τα μέλη της τρέχουσας λίστας δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτήν και η λίστα σας θα είναι και πάλι ιδιωτικά.

Η Microsoft για να κάνει υποστηρικτικές λίστες που μοιράζεται στα ακόλουθα σενάρια:

 • Κοινή χρήση μεταξύ λογαριασμών προσωπικού της Microsoft.
 • Κοινή χρήση μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών στο ίδιο χώρο εργασίας ή κατάρτιση.