Microsoft 365 | Επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας όπου κι αν βρίσκεστε | Ovhcloud, κατεβάστε το Microsoft Office 365 για Windows, Mac, iOS, Android.

Microsoft Office 365

Contents

Microsoft Office 2021

Microsoft 365

Η αναφορά του λογισμικού επεξεργασίας κειμένου, επιτρέποντας τη σύνταξη και τη διαμόρφωση των διαφόρων σας εγγράφων.

Το ιδανικό υπολογιστικό φύλλο για τους υπολογισμούς σας, τις γραφικές αναπαραστάσεις σας, καθώς και τις αναλύσεις δεδομένων και προγραμματισμού σας.

Το βασικό εργαλείο για να δομήσετε τις επαγγελματικές σας παρουσιάσεις και να κάνετε την ομιλία σας πιο επιζήμια.

Ο πιο δημοφιλής πελάτης στην αγορά για τα επαγγελματικά σας μηνύματα, διευκολύνοντας την πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα ημερολόγια και τις επαφές σας.

Το ψηφιακό σημειωματάριο που οργανώνει εύκολα τις ιδέες σας, συνδυάζοντας κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία ήχου.

Ένα διαισθητικό εργαλείο για τη δημιουργία οπτικών υποστηρίξεων επαγγελματικής ποιότητας, μέσω μιας ευρείας επιλογής μοντέλων.

Η βέλτιστη λύση για το σχεδιασμό των εφαρμογών βάσης δεδομένων σας (μόνο με εφαρμογές Microsoft 365).

Εικονίδια/concept/app/gear που δημιουργήθηκε με σκίτσο.

Mac ή PC συμβατά άδειες

Διαχειριστείτε έως και 300 άδειες με εφαρμογές Microsoft 365 για επιχειρήσεις. Αυτός ο αριθμός είναι απεριόριστος με την προσφορά εφαρμογών Microsoft 365.

Με μία μόνο άδεια, ένας χρήστης μπορεί να επωφεληθεί από το Microsoft 365 σε 5 PC ή Mac, καθώς και σε 5 δισκία ή smartphones.

Microsoft 365-attor ovhcloud

Πλεονεκτήματα

Με το Microsoft 365, ενοποιήστε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και βελτιστοποιήστε τις μεθόδους εργασίας σας.

 • Μια μηνιαία τιμολόγηση, προκειμένου να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας.
 • Το λογισμικό εγκατεστημένο σε τοπικό επίπεδο, για περισσότερες επιδόσεις και αξιοπιστία.
 • Εγγυημένη κινητικότητα, με MAC, εφαρμογές PC, tablet και smartphones.
 • Ενισχυμένη ασφάλεια, μέσω της αυτόματης ενημέρωσης όλων των εργαλείων.
 • Ευέλικτες άδειες, καλύπτοντας 5 υπολογιστές και 5 κινητές συσκευές ανά χρήστη.

Εκτός από την προσφορά σας

Κοινόχρηστο σημείο

Από € 4.99 εξαίρεση φόρου/μήνα/λογαριασμός δηλαδή € 5.99 συμπεριλαμβανομένου του φόρου/μήνα/λογαριασμού

1 TB χώρου κοινής χρήσης
Λογαριασμός 100 GB OneDrive
Δεδομένα που φιλοξενούνται στο Ovhcloud στη Γαλλία

Ανταλλαγή φιλοξενουμένων

Από € 2,99 εξαίρεση φόρου/μήνα/λογαριασμό δηλαδή € 3,59 συμπεριλαμβανομένου του φόρου/μήνα/λογαριασμού

Δεδομένα που φιλοξενούνται στην Ευρώπη
50 ή 300 GB/λογαριασμός
Τυπικός λογαριασμός ανταλλαγής
Διαθεσιμότητα 99,99%

Οι ερωτήσεις που ρωτάς τον εαυτό σου

Τι είναι το Microsoft 365 και το Office 365 ?

Το Microsoft 365 είναι το νέο όνομα για τη σουίτα Office 365. Αυτή η λύση εγγυάται ότι έχετε πάντα τα καλύτερα εργαλεία γραφείου που αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Περιλαμβάνει λοιπόν τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού γραφείου που γνωρίζετε ήδη, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint. Επωφεληθείτε επίσης από άλλες εφαρμογές για να αποκτήσετε παραγωγικότητα και να ενισχύσετε τη συνεργασία στις ομάδες σας, όπως το Outlook, το OneNote και ο Publisher.

Τι διαφορά υπάρχει μεταξύ προσφορών Microsoft 365 Ovhcloud και εκείνων που προσφέρουν η Microsoft ?

Επιλέγοντας τις λύσεις Microsoft 365 του OVHCLOUD (προηγουμένως ονομάστηκε Office 365), όλα τα δεδομένα σας φιλοξενούνται στα κέντρα δεδομένων μας στη Γαλλία. Επομένως, δεν υπόκεινται σε ξένους νόμους και παραμένουν στην ιδιοκτησία σας. Επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες Microsoft 365, με εξαίρεση την αποθήκευση OneDrive που είναι απενεργοποιημένο. Επομένως, οι ομάδες μας εργάζονται για να σας προσφέρουν έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης, που φιλοξενείται επίσης στα γαλλικά κέντρα δεδομένων μας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα, για έναν πελάτη, για να παραγγείλετε το Microsoft 365 στο OVHCLOUD ?

Με το ovhcloud, επωφελείται από μηνιαία και προβλέψιμη τιμολόγηση. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον απόλυτο έλεγχο του κόστους σας. Επιπλέον, εκμεταλλευτείτε τις συνεχείς ενημερώσεις για να εργάζεστε πάντα στο διαδίκτυο με την τελευταία έκδοση του πακέτου γραφείου.

Το Microsoft 365 που φιλοξενείται στο OVHCLOUD είναι επίσης το ιδανικό συμπλήρωμα στις λύσεις SharePoint και Exchange. Μαζί, βελτιώνουν τη λειτουργία της αυτοματοποίησης του γραφείου σας, διευκολύνουν τη διαχείριση της επιχείρησής σας και ενθαρρύνουν τη συνεργατική εργασία.

Πώς να εγκαταστήσετε τη σουίτα Microsoft 365 ?

Από την περιοχή πελατών σας ovhcloud, απλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν ή περισσότερους χρήστες και, στη συνέχεια, να τις εκχωρήσετε άδειες στην ενότητα Web/Microsoft/Office. Θα λάβετε στα αναγνωριστικά σύνδεσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Microsoft/Office Portal, για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση της σουίτας Microsoft 365. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανακαλύψτε τον οδηγό μας για τη διαχείριση μιας ομάδας αδειών Microsoft/Office 365.

Έχετε την προσφορά Microsoft 365 Pro Plus (πρώην Office 365 Pro Plus) ? Γνωρίστε ότι μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε μια άδεια σε κοινόχρηστο επιφάνεια εργασίας, μέσω υπηρεσιών απομακρυσμένου γραφείου (RDS). Για να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μας σχετικά με τη χρήση μιας απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας με τη Microsoft/Office 365.

Πώς να μεταναστεύσετε στο Microsoft 365 ?

Χρησιμοποιείτε ήδη εφαρμογές Microsoft Office, όπως Word, Excel και PowerPoint ? Η μετανάστευση θα είναι απλή και διαφανής για την επιχείρησή σας. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε χρήστες και να τους εκχωρήσετε άδεια από την περιοχή του πελάτη σας ovhcloud. Θα επωφεληθούν αμέσως από όλα τα πλεονεκτήματα της Microsoft 365.

Χρησιμοποιείτε μια εναλλακτική λύση γραφείου ? Εύκολη εγκατάσταση της σουίτας Microsoft 365 σε κάθε συσκευή της επιχείρησής σας (MAC, PC, Tablet και Smartphones). Οι χρήστες σας θα επωφεληθούν από τα εκτεταμένα χαρακτηριστικά των εφαρμογών γραφείου, καθώς και από την προσεκτική εργονομία τους. Επιπλέον, αυτό το λογισμικό υποστηρίζει την πλειοψηφία των μορφών εγγράφων στην αγορά, για μια απλή και γρήγορη μετάβαση.

Μπορώ να εγκαταστήσω άδεια Microsoft 365 σε 5 διαφορετικούς υπολογιστές ?

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε άδεια Microsoft 365 σε 5 PC ή MAC, εφόσον χρησιμοποιείται από τον ίδιο χρήστη. Λάβετε υπόψη ότι εκτός από τους υπολογιστές, αυτή η άδεια μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί σε 5 δισκία ή smartphones.

Η Microsoft 365 προσφέρει προσαρμοσμένες σε όλες τις εταιρείες ?

Ναι, η Microsoft 365 Business (πρώην επιχείρηση Office 365) είναι μια λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των εμπόρων, των τεχνιτών και όλων των VSES/ΜΜΕ, με έως και 300 άδειες διαθέσιμες. Η προσφορά Microsoft 365 Pro Plus (προηγουμένως Office 365 Pro Plus) προσφέρει απεριόριστο αριθμό αδειών για την επιχείρησή σας. Επομένως, αντιστοιχεί καλύτερα στις προσδοκίες των ETI και μεγάλων λογαριασμών.

Είναι εύκολο να τερματίσετε μια προσφορά Microsoft 365 ?

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Από την περιοχή του πελάτη σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε μία ή περισσότερες άδειες Microsoft 365 ανά πάσα στιγμή. Από τον επόμενο μήνα, αυτός ο τερματισμός θα είναι αποτελεσματικός και δεν θα χρεωθείτε πλέον.

Επιλέγοντας τη σωστή συνεργατική σουίτα

Μια αποτελεσματική σουίτα γραφείου απλοποιεί τον έλεγχο της επιχείρησής σας, χάρη στα σύγχρονα, σταθερά και πλήρη εργαλεία. Αυτά πρέπει να είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, σε όλες τις συσκευές σας, προκειμένου να ενισχύσετε την παραγωγικότητα των ομάδων σας και το πνεύμα συνεργασίας τους. Η Microsoft 365, διάδοχος της σουίτας Office 365 (που ονομάζεται επίσης “O365”), πληροί όλα αυτά τα κριτήρια. Αναφορά στην αγορά, αυτή η λύση Premium συγκεντρώνει τις καλύτερες εφαρμογές γραφείου, όπως το Microsoft Word, το Microsoft Excel, το Microsoft PowerPoint και το Microsoft Outlook. Αυτές οι εφαρμογές επωφελούνται τακτικά από τα Windows, MacOs, iOS και Android, τα οποία δεν απαιτούν σύνδεση στο Διαδίκτυο για λειτουργία. Και για να σας συνοδεύσετε, έχετε τη βοήθεια και τους πολλούς πόρους που παρέχονται από το OVHCLOUD.

Microsoft 365 και Teleworking

Σε μια κατάσταση κινητικότητας καθώς και τηλεργασία, το Microsoft 365 του OVHCLOUD παραμένει ένα πλεονέκτημα για τον οργανισμό σας. Σε μερικά κλικ από την περιοχή του πελάτη σας, λαμβάνετε τον αριθμό των αδειών που απαιτούνται για όλους τους υπαλλήλους σας (έως και 300 με τις εφαρμογές Microsoft 365 για επιχειρηματική προσφορά και απεριόριστα με τη λύση Microsoft 365 Apps). Δεν έχετε καμία ανησυχία για την ανάπτυξη και τη συμβατότητα, διότι κάθε μία από αυτές τις άδειες μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 υπολογιστές ή MAC (έκδοση Desktop), καθώς και σε 5 δισκία ή smartphones (έκδοση κινητής τηλεφωνίας). Όποια και αν είναι η τοποθεσία και οι συσκευές τους, οι ομάδες σας είναι επομένως σε θέση να συνεργαστούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 - Microsoft Office 365 Microsoft Office 365 - Microsoft Office 365 Microsoft Office 365 - Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Μοιραστείτε εύκολα αρχεία μεταξύ των συσκευών σας.

Ανοίξτε το αρχείο που κατεβάστηκε

Ξεκινήστε την εγκατάσταση και ακολουθήστε τις οδηγίες

Εναλλακτικές λύσεις στο Microsoft Office 365

Microsoft Office 2021

Microsoft Office 2021

Το Microsoft Office 2021, η τελευταία άδεια ζωής

Σημειωματάριο ++

Εκδότης πηγής με επισήμανση και μορφοποίηση ..

Αντίδοτο

Γραμματική και γλωσσική διόρθωση των κειμαστών σας

Σημειώσεις Samsung

Δημιουργήστε και τροποποιήστε τις σημειώσεις από το κινητό σας και τον υπολογιστή σας

Άλλο λογισμικό της Microsoft

Χρησιμοποιήστε τον πιο δημοφιλή επεξεργαστή κειμένου στον κόσμο

Microsoft Office 2021

Microsoft Office 2021

Το Microsoft Office 2021, η τελευταία άδεια ζωής

Microsoft Office 2016

Η έκδοση 2016 της σουίτας του Microsoft Office.

Δημιουργήστε και συμβουλευτείτε τα υπολογιστικά φύλλα με το Excel

Λογισμικό ασφαλείας

 • Κηλίδων
 • Δωρεάν avast antivirus
 • Βόρειος
 • ExpressVPN
 • Εκκαθαρίζω
 • Intego (Mac antivirus)
 • SPLICE – Επεξεργαστής βίντεο και κατασκευαστής
 • Πλωτός
 • Βασίζομαι στο VPN
 • PC Protect
 • Οικολογικό καύσιμο
 • Magiscan – Ap Ap Ap 3D Scanner

Ενημερωμένο λογισμικό

 • Excel 2007
 • Υπερασπιστής των Windows
 • Google Sketchup
 • Minecraft – Pocket Edition
 • Microsoft Office 2010
 • Τρίγωνο

01NET PROMO CODES
Ανακαλύψτε όλους τους κωδικούς προώθησης CDISCONT
Ανακαλύψτε όλους τους κωδικούς προώθησης Aliexpress
Ανακαλύψτε όλους τους κωδικούς προώθησης του Αμαζονίου
Ανακαλύψτε όλους τους κωδικούς προώθησης Rakuten
Ανακαλύψτε όλους τους κωδικούς προώθησης Pixmania

 • Γραφείο
  • Ημερολόγιο
  • Βάση δεδομένων
  • Χρηματιστήριο και χρηματοδότηση
  • Εικονικά γραφεία
  • Αριθμομηχανή
  • Ημερολόγιο / ημερήσια διάταξη / σημείωση
  • Λογιστική
  • Νομισματικός μετατροπέας
  • Λεξικά και διορθωτές / μεταφραστές
  • επεξεργαστής κειμένου
  • Χρηματοδότηση και διαχείριση
  • Διαχείριση χρημάτων και τιμολόγηση
  • Διαχείριση συλλογών
  • Αναγνώστες εγγράφων
  • Διοργανωτές
  • Εργαλεία υπολογισμού και μετατροπείς
  • Αστυνομία
  • Παρουσίαση
  • Σουίτα γραφείου
  • Υπολογιστικό φύλλο
  • Τηλεφωνία και φαξ
  • Μεταφράστης
  • Ανάλυση και στατιστικά στοιχεία
  • Υποτροφία / Αξιολόγηση / Διαχείριση Χαρτοφυλακίου
  • Συνεργασία
  • CRM / ERP
  • Χρέωση και λογιστική
  • Διαχείριση έργου
  • Μάρκετινγκ / επικοινωνία
  • Διαχείριση προσωπικού ανθρώπινου δυναμικού
  • Άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων / webmail
  • Εργαλεία κινητής τηλεφωνίας / SMS
  • Ήχος κλήσης και εξατομίκευση
  • Τηλεπικοινωνίες / τηλεδιάσκεψη
  • Για παιδιά
  • Υπηρεσίες διασκέδασης
  • Βιογραφικό και ταχυδρομείο / εργαλεία
  • Εκπαίδευση / eLearning / SeriousGame
  • Θέσεις εργασίας και αιτήματα
  • Κάρτες και μεταφορά
  • Χαρτογράφηση / γεωγραφική θέση
  • Κρατήσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
  • Νομισματικοί μετατροπείς
  • Τουρίστας
  • Ρολόγια
  • Πρακτικές πληροφορίες
  • Εικονικές επισκέψεις
  • Συσσωρευτής ροής
  • Δελτίο καιρού
  • Μηχανή αναζήτησης
  • Ηλεκτρικές σκούπες τοποθεσίας
  • Πελάτης FTP
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
  • Κοινότητες
  • Επικοινωνία
  • Συνδέσμοι και λήψεις
  • Email email
  • Εκδότες ιστότοπου
  • Windows Vista Gadgets
  • Διαχείριση ιστοσελίδας
  • Intranet
  • Μηχανή αναζήτησης
  • Πλοηγό
  • Εργαλεία ιστού
  • Κοινή χρήση αρχείων
  • Το βύσμα είναι
  • Σερό
  • FTP και διακομιστής ιστού
  • Ποσοστό επικοινωνίας
  • Χρησιμότητα
  • VRML
  • Widgets
  • Δράση
  • Στοά
  • Συμβουλές και περιπάτους
  • Περιπέτεια
  • Κυρίες και κάρτες σκακιού
  • Κάρτες, κυρίες και σκάκι
  • Κάρτες, κυρίες, αποτυχίες
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
  • Εκπαιδευτικός
  • Εξομοιωτών
  • Παιδιά
  • Ευκαιρία και λαχειοφόρες αγορές
  • Ευκαιρία και λαχειοφόρες αγορές
  • Παιχνίδια μάχης
  • Παιχνίδι ρόλων
  • ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
  • ΜΜΟ
  • Κρυμμένα αντικείμενα και παζλ
  • Patches και Addon
  • Πλατφόρμα
  • Παζλ
  • Αντανάκλαση
  • Προσομοίωση
  • Προσομοιώσεις
  • Αθλητισμός
  • Αθλήματα και προσομοιώσεις
  • Στρατηγική Wargame
  • Βολή
  • Τροφή και υγεία
  • Των ζώων
  • Αρχιτεκτονική
  • Αστρολογία και διόραση
  • Αστρονομία και χώρος
  • Αυτοκινητοβιομηχανία
  • ΫΙΥ
  • Κουζίνα και ποτό
  • Σχέδιο και χρωματισμό
  • Εκπαίδευση και σχολική εκπαίδευση
  • Ηλεκτρονικός
  • Εκπαίδευση υποβοηθούμενης από υπολογιστή
  • Γενεαλογία και κατάλογος
  • Γεωγραφία και ταξίδια
  • Χιούμορ
  • Ηλεκτρονικά βιβλία
  • Ηλεκτρονικά βιβλία
  • Εκπαιδευτικό λογισμικό
  • ΜΟΥΣΙΚΗ
  • Θρησκεία
  • Υγεία
  • Επιστήμη
  • Επιστήμη και Εκπαίδευση
  • Αθλητισμός και ψυχαγωγία
  • Αξεσουάρ Winamp
  • Άλμπουμ και θεατές
  • 2d και 3d animation
  • Ήχος
  • Εικόνα Τραπεζική και κοινή χρήση εικόνων
  • CAD / γραφική έκδοση
  • Cao και Pao
  • Στιγμιότυπο οθόνης
  • Κωδικοποιητές
  • Γραφική δημιουργία
  • Σχέδιο και εικόνα
  • Broadcasting ήχου και βίντεο
  • Οθόνη αναμονής
  • Ήχος
  • Έκδοση ήχου και βίντεο
  • Έκδοση βίντεο
  • Κωδικοποιητές και αποκωδικοποιητές
  • Γραφικά
  • Σχεδιασμός εικόνων
  • Audio, MP3 και CD Players
  • Βίντεο και αναγνώστες DVD
  • MP3
  • Εργαλεία Διαδικτύου
  • Ψηφιακή φωτογραφία
  • Plugins ήχου/βίντεο
  • Γραφικά plugins
  • Ραδιόφωνο και τηλεόραση
  • Σαρωτής και OCR
  • Θέμα
  • βίντεο
  • Κάμερα και επιτήρηση
  • Των ζώων
  • Των ζώων
  • Των ζώων
  • Εικονικά ζώα
  • Διασημότητες
  • Διασημότητες
  • Διασημότητες
  • Δρομείς
  • Αναλυτικά σχέδια
  • Αναλυτικά σχέδια
  • Αναλυτικά σχέδια
  • Διάφορα
  • Διάφορα
  • Διάφορα
  • Διακοπές
  • Διακοπές
  • Διακοπές
  • Ταινίες και τηλεόραση
  • Ταινίες και τηλεόραση
  • Ταινίες και τηλεόραση
  • Γαλαξίες
  • Εικονίδια
  • Σταματήστε και ξεκινήστε τις εικόνες
  • Βιντεοπαιχνίδια
  • Βιντεοπαιχνίδια
  • Μάρτιος
  • Μουσική και καλλιτέχνες
  • Μουσική και καλλιτέχνες
  • Μουσική και καλλιτέχνες
  • Φύση και ταξίδια
  • Φύση και ταξίδια
  • Φύση και ταξίδια
  • Νεφέλωμα
  • Υπολογιστές
  • Υπολογιστές
  • Παραθυρόφυλλα
  • Λάγνος
  • Λάγνος
  • Αθλητισμός
  • Αθλητισμός
  • Αθλητισμός
  • Μηχανικά αθλήματα
  • Μηχανικά αθλήματα
  • Γη του ουρανού
  • Όλοι σε τροχιά
  • Ένα εισιτήριο για χώρο
  • Χρησιμότητα
  • Χρησιμότητα
  • Χρησιμότητα
  • Συσκευές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
  • Άλλα περιφερειακά
  • BIOS και μητρική πλακέτα
  • Κάρτες γραφικών
  • Κάρτες ήχου
  • Δίσκοι και CD-ROM
  • Εκτυπωτές και σαρωτές
  • Εκτυπωτές και σαρωτές
  • Χειριστήριο
  • Μόντεμ και φαξ
  • Μόντεμ και φαξ
  • Παρακολουθεί
  • Δίκτυα
  • Ποντίκι
  • Σύστημα
  • Activex
  • Οι υπολοιποι
  • C CPP Delphi
  • CGI και Perl
  • Δημιουργία λογισμικού
  • Ιάβα
  • Μικροεφαρμογές Java
  • Javascript
  • Σενάρια και μακροεντολές
  • Ανταλλαγές υπηρεσιών
  • Κοινωνικά δίκτυα
  • Κοινοτικοί χώροι
  • Ανωνυμία / ιδιωτικότητα
  • Αντι-spam
  • Αντι-spyware
  • Αντιβιοϊός και αντιτολόγος
  • Τηλεχειριστήριο / VPN
  • Γονικός έλεγχος
  • Τείχος προστασίας
  • Εργαλεία
  • Παρακολούθηση
  • Αντίγραφα ασφαλείας τραπεζών και δεδομένων
  • Ψηφιακό χρηματοκιβώτιο
  • Κοινή χρήση δεδομένων
  • Εξομοιωτών
  • Αρχεία και συμπίεση
  • Διαχειριστές εργασιών
  • Συστήματα και ασφάλεια
  • Προσιτότητα
  • Διαχείριση
  • Σταματήστε και ξεκινήστε
  • Συμπίεση και αποσυμπίεση
  • Κλάμα και ασφάλεια
  • Σκληρός δίσκος, ROM CD, DVD
  • Επεξεργαστής αστυνομικών και εικονιδίων
  • Διαχείριση αρχείων
  • Χαρακτική
  • Ρολόγια
  • Ρολόγια και εκτοξευτές
  • Εκτυπωτές
  • αναβάτων. και DLL
  • Χειρισμός αρχείων
  • Καθαρίζει και εγκαταστάτες
  • Βελτιστοποιητές και δοκιμές
  • Σχεδιαστές και εκτοξευτές
  • Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
  • Δίκτυο
  • Αντιγράφων ασφαλείας
  • Σύστημα

  Χρησιμοποιήστε το Word, το Excel, το PowerPoint κ.λπ. στο δίκτυο

  Οθόνη υπολογιστή που εμφανίζει ένα C.V. που δημιουργείται στο Word στον ιστό

  Κατεβάστε την εφαρμογή Office Mobile (Microsoft 365)*

  Πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος

  Είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε εν κινήσει, παρέχετε βέλτιστες εργασίες στο αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης.

  Μια γνωστή εμπειρία

  Η εμπειρία του Microsoft 365, οικεία και αξιόπιστη, που γνωρίζετε: Δεν υπάρχει τίποτα νέο για μάθηση.

  Συνεργαστείτε με όποιον θέλετε

  Μοιραστείτε τα έγγραφά σας με τους ανθρώπους της επιλογής σας και συνεργαστείτε σε πραγματικό χρόνο.

  Οθόνη φορητού υπολογιστή εμφανίζει ένα έγγραφο λέξεων με αρκετούς συγγραφείς που κάνουν αλλαγές στο Word στον ιστό

  Λέξη για τον ιστό

  Δημιουργία γ.V., Δελτία πληροφοριών και ελκυστικά έγγραφα, ενώ προσκαλούν άλλους χρήστες να συμβουλεύονται και να τα επεξεργάζονται σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, πρόσβαση στα μοντέλα δωρεάν λέξεων καθώς και εργαλεία μορφοποίησης για στυλ APA, MLA και Chicago και προσθέστε χαρακτηριστικά με δωρεάν συμπληρώματα.