Σύμβαση διαχειριστή, επιχειρηματικές υποθέσεις, MGM – ID της ανάρτησης: 2415257 |, Amazon ολοκλήρωσε την απόκτηση του MGM Studios – Digital Century

Η Amazon ολοκλήρωσε την απόκτηση των στούντιο MGM

Προς το παρόν, οι εταιρείες δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει ποια είναι η διαχείριση του MGM και του Amazon, τώρα συγχωνεύθηκε. Ωστόσο, Ποικιλία Καθορίζει ότι η ομάδα διαχείρισης του MGM ενώνει την ομάδα με επικεφαλής τον Mike Hopkins. Το τελευταίο περιλαμβάνει τον διευθυντή του κινηματογράφου, τον Michael de Luca, και τον επικεφαλής της τηλεοπτικής ομάδας, Mark Burnett.

Σύμβαση διαχειριστή, επιχειρηματικές υποθέσεις, MGM

Ενδιαφέρεστε να διαμορφώσετε το μέλλον της τηλεόρασης? Θέλετε να ορίσετε την επόμενη γενιά του τρόπου και του τι παρακολουθούν οι πελάτες? Το MGM /Amazon Studios έχει μια ανάρμοστη λειτουργία για ένα έμπειρο συμφέρον διαχειριστή συμβολαίου για τη συνεργασία με την ομάδα μας για να παραδώσει περιεχόμενο στην πλατφόρμα του Amazon και Off.

Ο επιτυχημένος υποψήφιος σε αυτόν τον ρόλο θα έχει μια ισχυρή εργασιακή γνώση σχετικά με την κατασκευή συμφωνιών και τους σχετικούς όρους στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Προηγούμενη εμπειρία που εργάζεται για μια υπηρεσία ψυχαγωγίας, εταιρεία παραγωγής, στούντιο ή τηλεοπτικό δίκτυο. Διαθέτουν την ικανότητα να ολοκληρώσουν γρήγορα τους υψηλούς όγκους σύνθετων εργασιών και έργων με ελάχιστη καθοδήγηση. Αντιδρούν με την επείγουσα ανάγκη σε καταστάσεις και γεγονότα που απαιτούν γρήγορη ανταπόκριση ή ανάκαμψη. και πραγματική συνεργασία με εσωτερικές ομάδες. Ο υποψήφιος θα έχει επίσης εξαιρετική προσοχή στις λεπτομέρειες και τις οργανωτικές δεξιότητες. Ένα υψηλό επίπεδο Comperte, ακεραιότητας και διακριτικής ευχέρειας στο χειρισμό εξαιρετικά εμπιστευτικών πληροφοριών και επαγγελματισμού στην αντιμετώπιση ανώτερων επαγγελματιών εντός και εκτός της εταιρείας είναι το κλειδί. Αυτή η θέση βρίσκεται στο Culver City, Καλιφόρνια.

Βασική ευθύνη εργασίας
– Διοικητική Γενική Υποστήριξη σε 3 Εκτελεστικό BA (i.μι., Βοηθώντας στον προγραμματισμό κλήσεων, δαπανών κ.λπ.Ουσία
– Παρακολούθηση μεγάλου όγκου, περιλάμβανε διάφορες αναφορές και συντήρηση δικτύου
– Διαθέτοντας κάλυψη εταιρικής έγκρισης πάνω από την εξ ολοκλήρου σχιστόλιθο
– Εργαζόμενοι διαχειριστικά με την ομάδα ανάπτυξης της Amazon για να οριοθετήσουν τους όρους και να εξασφαλίσουν ότι οι πληρωμές ταλέντων γίνονται εγκαίρως
– Ενεργεί ως εσωτερικό και εξωτερικό σημείο επαφής για ερωτήσεις και ανησυχίες σχετικά με τις συμφωνίες

Είμαστε ανοιχτοί στην πρόσληψη υποψηφίων για να εργαστούμε από ένα από τα ακόλουθα ενοίκια:

Beverly Hills, CA, ΗΠΑ | Culver City, CA, ΗΠΑ

Βασικά προσόντα

– 4ετής πτυχίο κολλεγίων ή ισοδύναμη βιομηχανία ειδική εμπειρία
– 2+ χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε έναν ρόλο αναφοράς στο πλαίσιο της βιομηχανίας παραγωγής ταινιών/τηλεόρασης/ψυχαγωγίας
– Ζήστε εργασίες διασταυρούμενα με οικονομικές, παραγωγικές και δημιουργικές ομάδες
– Ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες και δυνατότητα παρακολούθησης πολυάριθμων ημερομηνιών και έργων υψηλής αξίας

Εκτιμώμενα προσόντα

– Πρέπει να έχετε εξαιρετικό συγγραφέα, προφορικές και διαπροσωπικές επικοινωνιακές δεξιότητες
– Γνώση του τοπίου της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των παραγωγών, των εταιρειών παραγωγής, των αντιπροσώπων και άλλων οντοτήτων ψυχαγωγίας
– Εμπειρία με τη σουίτα Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένων των Outlook, Word, Excel και SharePoint. Το πλαίσιο, η γραμμή δικαιωμάτων και η αεροπορική γνώση είναι περισσότερο.
– Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και τις εξαιρετικές δεξιότητες διαχείρισης χρόνου
– Μπορεί να κάνει τη στάση με πρωτοβουλία και παρακολούθηση
– Ικανότητα εργασίας σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον

Η Amazon ολοκλήρωσε την απόκτηση των στούντιο MGM

Λογότυπο στούντιο MGM

Είναι τώρα επίσημο. Το διάσημο στούντιο Cinema Hollywood MGM ανήκει τώρα στο Amazon, επιτρέποντας στον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου να επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό τον κατάλογο του Prime Video, την υπηρεσία του .

Είναι τώρα επίσημο. Το διάσημο στούντιο Cinema Hollywood MGM ανήκει τώρα στο Amazon, επιτρέποντας στον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου σε μεγάλο βαθμό τον κατάλογο βίντεο Premium, την υπηρεσία ροής του.

Οι ρυθμιστικές αρχές έχουν εγκρίνει (προς το παρόν)

Η ανακοίνωση της απόκτησης των στούντιο MGM έγινε από τον Amazon τον περασμένο Μάιο. Παρ ‘όλα αυτά, η εταιρεία επρόκειτο να περιμένει τους ρυθμιστικούς φορείς να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή ύψους 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τώρα γίνεται & NBSP: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πράγματι δώσει ” άνευ όρων έγκριση “Κατά την επιχείρηση, κρίνοντας ότι δεν παραβίαζε τους αντι-ανταγωνιστικούς νόμους. Έτσι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε ότι ” Το περιεχόμενο MGM δεν μπορεί να θεωρηθεί απαραίτητο “Και πιστεύει ότι οι επικαλύψεις μεταξύ των δραστηριοτήτων του Αμαζονίου και του στούντιο” είναι ” όρια »».

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC), η οποία εποπτεύει την εξαγορά, είχε μέχρι τις 15 Μαρτίου για να κάνει την ετυμηγορία της. Δεδομένου ότι δεν έδωσε απόψεις, η Amazon είπε ότι συμφώνησε και έτσι ολοκλήρωσε την απόκτηση της. Ως εξειδικευμένες σημειώσεις μέσων Ποικιλία Ωστόσο, ο ρόλος της FTC δεν είναι να εγκρίνει επίσημα τις συναλλαγές. Τους αμφισβητεί ή όχι και, αν επιλέξει να τους αμφισβητήσει, μπορεί να το κάνει πριν ή μετά την ολοκλήρωση.

Το Amazon Prime Video θα επεκταθεί

Το στούντιο που ιδρύθηκε το 1924, η MGM έχει στον κατάλογό του περισσότερες από 4.000 ταινίες, 17.000 τηλεοπτικά επεισόδια, και έχει συγκεντρώσει σχεδόν 180 Όσκαρ καθώς και 100 βραβεία Emmy. “” Η MGM έχει μια κληρονομιά σχεδόν ενός αιώνα εξαιρετικής παραγωγής ψυχαγωγίας και μοιραζόμαστε τη δέσμευσή τους να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα πρωτότυπων ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Χαιρετίζουμε τους υπαλλήλους, τους δημιουργούς και τα ταλέντα του MGM στο Prime Video και το Amazon Studios και είμαστε ανυπόμονοι να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να προσφέρουμε ποιοτικές ιστορίες στους πελάτες μας “Είπε ο Mike Hopkins, ανώτερος αντιπρόεδρος της Prime Video και Amazon Studios, σε δελτίο τύπου.

Ένας υπολογιστής ανοιχτό στο Amazon Prime Video

Η υπηρεσία συνεχούς ροής του Amazon θα φιλοξενήσει τον κατάλογο MGM Studios. Φωτογραφία & NBSP: Thibault Penin / unsplash

Με αυτήν την απόκτηση, ο κατάλογος υπηρεσιών streaming του Amazon θα βελτιωθεί σημαντικά, ο οποίος θα του επιτρέψει να ανταγωνιστεί περισσότερο τον αριθμό του τομέα, το Netflix και το Disney+. Επιπλέον, αυτό μπορεί επίσης να ενισχύσει τη δραστηριότητά της στο διαδίκτυο, καθώς οι άνθρωποι που έχουν εγγραφεί στο Prime Video έχουν συνδρομή μπόνους στην αγορά του Αμαζονίου.

Προς το παρόν, οι εταιρείες δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει ποια είναι η διαχείριση του MGM και του Amazon, τώρα συγχωνεύθηκε. Ωστόσο, Ποικιλία Καθορίζει ότι η ομάδα διαχείρισης του MGM ενώνει την ομάδα με επικεφαλής τον Mike Hopkins. Το τελευταίο περιλαμβάνει τον διευθυντή του κινηματογράφου, τον Michael de Luca, και τον επικεφαλής της τηλεοπτικής ομάδας, Mark Burnett.

Ως υπενθύμιση, η MGM Studios έχει στον κατάλογο των κλασικών κινηματογράφων όπως τα franchises James Bond, Rocky και Creed, καθώς και οι ταινίες μεγάλου μήκους Thelma & Louise, η σιωπή των αρνιών, οι επτά μισθοφόροι και τα ταύρο που τρέχουν.