Κλήση Masked: Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό σας εύκολα, πώς να καλέσετε σε καλυμμένο αριθμό με το smartphone μου | Samsung FR

Πώς να καλέσετε σε καλυμμένο αριθμό με το smartphone μου

Όταν καλείτε, μπορεί να συμβεί ότι δεν θέλετε τον συνομιλητή σας στον αριθμό σας.

Καλέστε καλυμμένο: Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό σας εύκολα

Πρέπει να καλέσετε χωρίς να ταυτιστείτε ? Καλέστε σε μάσκα αριθμό για να παραμείνετε άγνωστοι. Είναι απλό και δωρεάν, τόσο από σταθερό όσο και με κινητό, ανεξάρτητα από τον χειριστή σας.

 • Ακίνητα με κινητό
 • Ακίνητα με σταθερό τηλέφωνο
 • Πάντα με ένα κινητό
 • Πάντα με σταθερό τηλέφωνο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την πραγματοποίηση μιας κρυμμένης κλήσης – μερικές φορές ονομάζεται μυστική ή ιδιωτική λειτουργία. Μερικοί είναι απόλυτα νόμιμοι: για παράδειγμα, όταν θέλετε να διατηρήσετε έναν αυστηρά ιδιωτικό αριθμό, χωρίς να το αποκαλύψετε στους ανταποκριτές, όταν θέλετε να καλέσετε μια εμπορική ή διοικητική υπηρεσία παραμένοντας άγνωστος, ο χρόνος για να λάβετε πληροφορίες, χωρίς να διακινδυνεύετε να ενοχλείτε τότε, Ανακαλείται κατάχρηση ή όταν θέλετε να κάνετε ένα αστείο σε έναν φίλο. Άλλοι πολύ λιγότερο, ειδικά όταν πρόκειται να παρενοχλούν έναν ανταποκριτή ανώνυμα. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τηλεφωνικοί φορείς εξακολουθούν να διατηρούν ίχνη κλήσεων και ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες δικαιοσύνης είναι απόλυτα ικανές να βρουν έναν αριθμό, ακόμη και καλυμμένα ..

Όποια και αν είναι τα κίνητρά σας, μπορείτε να κάνετε κλήσεις κρύβοντας τον αριθμό σας, ακροαματικά ή μόνιμα, τόσο με το κινητό σας τηλέφωνο όσο και με τη σταθερή σας γραμμή. Αυτή η λειτουργία κλήσης είναι δωρεάν – πιο ακριβώς, δεν δημιουργεί επιπλέον κόστος – και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε τηλέφωνο και οποιοδήποτε χειριστή.

Σε κάθε περίπτωση, θυμηθείτε ότι ο παραλήπτης μπορεί να εμποδίσει τέλεια τους άγνωστους αριθμούς και να απορρίψει την κλήση σας χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψετε. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ο καλυμμένος αριθμός δεν λειτουργεί όταν καλείτε 15 (SAMU), 17η (αστυνομία διάσωσης), 18 (πυροσβέστες) ή 112 (ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης).

Πώς να καλέσετε σε καλυμμένο αριθμό με ένα κινητό ?

Είναι πολύ πιθανό να καλέσετε τον αριθμό που καλύπτεται από καιρό σε καιρό με ένα κινητό. Η διαδικασία είναι η ίδια ανεξάρτητα από το μοντέλο του τηλεφώνου και τον χειριστή: απλά ασχοληθείτε με ένα καθολικό πρόθεμα.

 • Για να καλέσετε με καλυμμένο αριθμό με ακριβή τρόπο, απλώς συνθέστε τον κωδικό #31# Πριν από τον αριθμό παραλήπτη.
 • Έτσι, για να καλέσετε το 0123456789 με την κάλυψη του αριθμού σας, πληκτρολογήστε το #31#0123456789 στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου σας πριν ξεκινήσετε την κλήση.
 • Φυσικά, αυτή η καλυμμένη λειτουργία δεν είναι μόνιμη και θα πρέπει να συνθέσετε το πρόθεμα #31# Όποτε θέλετε να καλέσετε σε κρυφό αριθμό.

Πώς να καλέσετε σε καλυμμένο αριθμό με σταθερό τηλέφωνο ?

Είναι απολύτως δυνατό να καλέσετε τον αριθμό που καλύπτεται από καιρό σε καιρό με ένα σταθερό τηλέφωνο, με ή ασύρματο. Η λειτουργία είναι επίσης δωρεάν – πιο συγκεκριμένα, χωρίς πρόσθετο κόστος -, και η αρχή είναι η ίδια, ανεξάρτητα από το μοντέλο του τηλεφώνου και τον χειριστή: και πάλι για να συνθέσετε ένα πρόθεμα. Από την άλλη πλευρά, ο κώδικας διαφέρει σύμφωνα με τον χειριστή !

 • Για να καλέσετε σε μάσκα αριθμό με το σταθερό σας τηλέφωνο, πρέπει να συνθέσετε Ένας ειδικός κωδικός Πριν από τον αριθμό παραλήπτη.
  Bouygues Telecom: *1651
  Δωρεάν: *31 *
  Orange και Sosh: 3651 ή 3172
  SFR και RED: 3651
 • Για άλλους χειριστές, δοκιμάστε ένα από τα παραπάνω προθέματα. Για παράδειγμα, το OVH χρησιμοποιεί 3651 για κλήσεις με ακρίβεια καλυμμένες κλήσεις.
 • Έτσι, για να καλέσετε το 0123456789 με την κάλυψη του αριθμού σας, πληκτρολογήστε το *31*0123456789 στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου σας εάν έχετε δωρεάν γραμμή ή 36510123456789 εάν έχετε μια πορτοκαλί γραμμή.
 • Όπως είπαμε, αυτή η καλυμμένη λειτουργία δεν είναι μόνιμη και θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό το πρόθεμα κάθε φορά που θέλετε να καλέσετε σε κρυφό αριθμό.

Πώς να καλέσετε συστηματικά σε καλυμμένο αριθμό με κινητό ?

Ακόμα κι αν δεν είναι σκόπιμο να το κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε όλες τις κλήσεις σας κρύβοντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Είναι δυνατές αρκετές μέθοδοι. Ας το θυμόμαστε ξανά, αυτή η λειτουργία καλυμμένης κλήσης είναι δωρεάν, ακόμη και όταν παρουσιάζεται ως επιλογή.

 • Η απλούστερη και πιο καθολική μέθοδος είναι να συνθέσετε έναν κωδικό. Ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο, Πατήστε τον κωδικό *31# και πατήστε Το κουμπί κλήσης. Μια ειδοποίηση σας ενημερώνει τότε ότι ο χειριστής σας έχει ενεργοποιήσει τη μόνιμη υπηρεσία καλυμμένης κλήσης. Δεν θα έχετε πλέον ένα πρόθεμα για να συνθέσετε για τις κλήσεις σας, οι οποίες θα γίνουν όλα σε μυστική λειτουργία. Για να επαληθεύσετε ότι η μόνιμη μυστική λειτουργία είναι καλά ενεργοποιημένη, πληκτρολογήστε *#31# και να ξεκινήσει μια κλήση. Για να απενεργοποιήσετε πλήρως αυτήν την μόνιμη υπηρεσία καλυμμένης κλήσης, συνθέστε τον κωδικό #31# και να ξεκινήσει μια κλήση. Και πάλι, μια ειδοποίηση του χειριστή σας θα σας ενημερώσει για την αλλαγή. Είναι αυτή η μέθοδος που προτείνουμε: δοκιμάστε πρώτα.
 • Ένας άλλος τρόπος προχώρησης είναι να περάσετε από την περιοχή του πελάτη του χειριστή σας, στον ιστότοπό του ή μέσω μιας ειδικής εφαρμογής. Κοιτάξτε σε υπηρεσίες και επιλογές για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μυστικής κλήσης. Προφανώς, η διαδικασία ποικίλλει ανάλογα με τον χειριστή – δεν μπορούμε να τις περιγράψουμε κατά περίπτωση … -, αλλά δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα να το βρείτε.
 • Η τρίτη και τελική λύση είναι να διαμορφώσετε το τηλέφωνό σας σε συστηματικά καλέστε καλύπτοντας τον αριθμό σας. Είναι δυνατόν τόσο στο Android όσο και στο iOS.
 • Στο iPhone, ανοίξτε το Ρυθμίσεις, Πηγαίνετε στο τμήμα Τηλέφωνο, Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το διακόπτη επιλογής Εμφάνιση του αριθμού μου.
 • Στο Android, η προσέγγιση είναι παρόμοια, αλλά πρέπει να διαμορφώσετε λίγο επειδή η διαδικασία ποικίλλει ανάλογα με την έκδοση του συστήματος και του μοντέλου τηλεφώνου, πολλοί κατασκευαστές προσθέτουν επικάλυψη λογισμικού. Σε κάθε περίπτωση, μεταβείτε στην αίτηση Τηλέφωνο, Ανοιξε το Κυρίως μενού (σημεία ή γραμμές σε μια γωνία στην κορυφή της οθόνης) και επιλέξτε Ρυθμίσεις Ή Παράμετροι κλήσης. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον κατασκευαστή. Με ένα smartphone της Samsung, επιλέξτε Επιπρόσθετες υπηρεσίες, Επειτα Δείξτε το αναγνωριστικό καλούντος και επιλέξτε Απόκρυψη του αριθμού. Με τηλέφωνο Huawei, επιλέξτε Περισσότερο Στην ενότητα αφιερωμένη στην κάρτα SIM σας, τότε Αριθμός καλούντος και επιλέξτε Απόκρυψη του αριθμού. Με ένα μοντέλο Xiaomi, μεταβείτε στο Τηλεφωνικοί λογαριασμοί, τότε προηγμένες ρυθμίσεις, επιλέγω Ταυτότητα καλούντος, Πιέζω Ταυτότητα καλούντος Στην επόμενη οθόνη και στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Απόκρυψη του αριθμού.

Πώς να καλέσετε συστηματικά σε καλυμμένο αριθμό με σταθερό τηλέφωνο ?

Όπως και με ένα κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνιμα τη λειτουργία κρυφής κλήσεων στο σταθερό σας τηλέφωνο. Τα καλά νέα είναι ότι όλοι οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν υιοθετήσει την ίδια διαδικασία, πολύ απλή.

 • Με το τηλέφωνό σας, συνθέστε τον κωδικό *31# και ενδεχομένως πατήστε το πλήκτρο κλήσης. Κατ ‘αρχήν, ένα φωνητικό μήνυμα σας ενημερώνει όταν ο χειριστής σας έχει ενεργοποιήσει τη μόνιμη καλυμμένη υπηρεσία κλήσης. Από τώρα και στο εξής, όλες οι κλήσεις σας θα είναι σε λειτουργία καλυμμένων, χωρίς να χρειάζεται να συνθέσετε ένα πρόθεμα πριν από κάθε αριθμό. Για να επαληθεύσετε ότι η μόνιμη μυστική λειτουργία είναι καλά ενεργοποιημένη, πληκτρολογήστε *#31# και να ξεκινήσει μια κλήση. Για να απενεργοποιήσετε πλήρως αυτήν την υπηρεσία, καλέστε τον κωδικό #31# και να ξεκινήσει μια κλήση. Και πάλι, ένα φωνητικό μήνυμα από τον χειριστή σας θα σας ενημερώσει για την αλλαγή.
 • Εάν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να περάσετε από την περιοχή πελάτη του χειριστή σας, στον ιστότοπό του ή μέσω μιας ειδικής εφαρμογής και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μυστικής κλήσης αναζητώντας υπηρεσίες και επιλογές.

Πώς να καλέσετε σε καλυμμένο αριθμό με το smartphone μου

Όταν καλείτε, μπορεί να συμβεί ότι δεν θέλετε τον συνομιλητή σας στον αριθμό σας.

Στη συνέχεια, πρέπει να πραγματοποιήσετε την κλήση σας σε καλυμμένο αριθμό.

Σε αυτή την περίπτωση, όταν καλείτε ένα άτομο, ο αριθμός σας δεν εμφανίζεται στο τηλέφωνό του. Ο ανταποκριτής σας βλέπει να εμφανίζεται “ιδιωτικός αριθμός” “Masked Number” ή “Άγνωστος αριθμός” ανάλογα με το μοντέλο.

Κλήση σε καλυμμένο αριθμό με το smartphone του Galaxy μου

Σε αυτές τις συχνές ερωτήσεις, θα ανακαλύψετε:

 • Πώς να ενεργοποιήσετε τις κλήσεις σας σε αριθμό καλυμμένων.
 • Πώς να απενεργοποιήσετε τις κρυφές κλήσεις αριθμού έτσι ώστε ο αριθμός σας να εμφανίζεται ξανά στο τηλέφωνο των συνομιλητών σας.

Εάν επιθυμείτε να καλύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας με ακράτεια για μία κλήση – Προσθήκη # 31 # μπροστά από τον αριθμό που θέλετε να εγγραφείτε.

Εάν θέλετε να αποκρύψετε τον αριθμό σας Για διάφορες κλήσεις, Ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω. Οι επιλογές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση Android του smartphone σας. Ακολουθήστε τις εξηγήσεις που αντιστοιχούν στο μοντέλο σας.

Παρατηρήσαμε: Η κάρτα SIM πρέπει να είναι ενεργή για να χρησιμοποιήσει αυτήν τη λειτουργία.

Πώς να καλέσετε σε μάσκα / απόκρυψη του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου ?

Εάν δεν θέλετε να εμφανίσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, μπορείτε να τον κρύψετε όταν καλείτε τους ανταποκριτές σας προσωρινά ή ακόμα και μόνιμους. Εδώ είναι η διαδικασία για να εκτελέσετε με ένα smartphone Android ή ένα iPhone Apple:

 1. Ξεκινήστε την εφαρμογή “τηλεφώνου”
 2. Compose # 31 # πριν από τον αριθμό του ανταποκριτή σας

Εάν θέλετε να κάνετε όλες τις ανώνυμες κλήσεις σας για μόνιμο τρόπο, κοιτάξτε στις ρυθμίσεις του smartphone σας την επιλογή “Απόκρυψη του αριθμού”.

Απόκρυψη του αριθμού σας με ακρίβεια

Αν θέλεις Απόκρυψη του αριθμού τηλεφώνου σας Από το κινητό σας ακίνητο, δηλαδή για μια κλήση, απλά πρέπει να ασχοληθείτε πριν από τον αριθμό του ανταποκριτή σας #31#. Έτσι, το άτομο που καλείτε δεν θα μπορέσει να δει τον αριθμό σας, καλείτε σε άγνωστη λειτουργία. Να είστε προσεκτικοί, με αυτήν τη μέθοδο, ο αριθμός σας θα εμφανιστεί μόλις την επόμενη κλήση σας ! Άλλες πληροφορίες, αυτή η μέθοδος για να αποκρύψετε προσωρινά τον αριθμό του κινητού σας είναι δωρεάν και λειτουργεί με ένα iPhone καθώς και ένα κινητό Android.

Χρειάζεστε ένα smartphone ?

Πώς να αποκρύψετε μόνιμα τον αριθμό σας ?

Από τις ρυθμίσεις smartphone σας, μπορείτε να καλύψετε τον αριθμό του κινητού σας ή όχι. Με Κινητό τηλέφωνο Android, Για να μην αποκαλύψετε τον αριθμό σας σε όλες τις επόμενες κλήσεις σας, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις εφαρμογής “τηλεφώνου”, επιλέξτε “Περισσότερες παραμέτρους” ή “Πρόσθετες ρυθμίσεις” και κάντε κλικ στην επιλογή “Εμφάνιση του αναγνωριστικού καλούντος” ή “Ταυτότητα καλούντος” και τελικά επιλέξτε “Απόκρυψη του αριθμού”. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία εκτελώντας την ίδια προσέγγιση και επιλέγοντας “Εμφάνιση του αριθμού”. Εάν έχετε iPher, Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”, στη συνέχεια “τηλέφωνο” και επιλέξτε “Εμφάνιση του αριθμού μου”. Στη συνέχεια, αλλάξτε τον δρομέα (για να αποκρύψετε τον αριθμό σας, πρέπει να είναι σε γκρι). Αντίθετα, για να εμφανίσετε τον αριθμό του κινητού σας, ο δρομέας πρέπει να είναι πράσινος.