Λήψη και εγκατάσταση MacOS – Apple Assistance (FR), Πώς μπορώ να πάω στο MacOS Ventura? | Εύκολη μέθοδος

Εύκολα βυζιά για λήψη macos ventura

Contents

Κατεβάστε και εγκαταστήστε τις τρέχουσες ή προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος MAC σε συμβατούς υπολογιστές Mac.

Λήψη και εγκατάσταση macOS

Κατεβάστε και εγκαταστήστε τις τρέχουσες ή προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος MAC σε συμβατούς υπολογιστές Mac.

Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη συμβατότητα του υπολογιστή σας, η Apple σας συνιστά να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση του MACOS συμβατή με το Mac σας. Οι ενημερώσεις και οι ενημερώσεις MACOS περιλαμβάνουν επίσης τις τελευταίες λειτουργίες και ολοκληρωμένες εφαρμογές όπως το Safari.

Χρήση λειτουργικότητας ενημέρωσης λογισμικού

Η δυνατότητα ενημέρωσης λογισμικού είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να λάβετε ενημερώσεις και αναβαθμίσεις macos. Μπορεί επίσης να απαιτήσει λιγότερο χώρο αποθήκευσης για λήψη και εγκατάσταση τους. Η λειτουργικότητα ενημερωμένη λογισμική δείχνει μόνο το λογισμικό συμβατό με το Mac σας. Εάν η λειτουργία ενημερωμένου λογισμικού υποδεικνύει ότι το Mac σας είναι ενημερωμένο, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει επί του παρόντος διαθέσιμο νέο λογισμικό για το μοντέλο Mac σας. Ενημερώστε το macOS στο Mac σας χρησιμοποιώντας την ενημέρωση λογισμικού

Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα ανάκτησης MacOS

Εάν πρέπει να επανεγκαταστήσετε το macOS στο Mac σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ολοκληρωμένο σύστημα ανάκτησης. Επανεγκατάσταση του MacOS

Χρησιμοποιήστε το κατάστημα εφαρμογών

Για να κατεβάσετε MacOS από το App Store, χρησιμοποιήστε ένα MAC συμβατό με αυτήν την έκδοση του MacOS. Εάν το Mac σας δεν είναι συμβατό, το App Store θολώνει το κουμπί Λήψη, υποδεικνύει ότι το macOS δεν είναι συμβατό με αυτήν τη συσκευή ή υποδεικνύει ότι η ζητούμενη έκδοση του MACOS δεν είναι διαθέσιμη. Εάν αυτοί οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν όπως έχει προγραμματιστεί, δοκιμάστε ξανά χρησιμοποιώντας το Safari, το οποίο βρίσκεται στο φάκελο εφαρμογών σας.

 1. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους συνδέσμους για να βρείτε macOs στο κατάστημα εφαρμογών.
 2. Πατήστε το κουμπί GAT στο App Store για να ξεκινήσετε τη λήψη. Η ενημέρωση λογισμικού θα μπορούσε να ανοίξει και να σας ζητήσει να το χρησιμοποιήσετε για λήψη.
 3. Μόλις κατεβάσετε στο φάκελο των εφαρμογών σας, το πρόγραμμα εγκατάστασης ανοίγει αυτόματα. Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που εμφανίζονται στην οθόνη. Μπορείτε επίσης να φύγετε χωρίς εγκατάσταση, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης στο φάκελο εφαρμογών σας για να το χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού

Αυτές οι παλιές εκδόσεις MacOS είναι διαθέσιμες με τη μορφή εικόνων δίσκου που μπορείτε να κατεβάσετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης από την εικόνα του δίσκου, χρησιμοποιήστε ένα MAC συμβατό με αυτήν την έκδοση του MACOS.

Εάν αυτοί οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν όπως έχει προγραμματιστεί, δοκιμάστε ξανά χρησιμοποιώντας το Safari, το οποίο βρίσκεται στο φάκελο εφαρμογών σας.

 1. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους συνδέσμους για να κατεβάσετε ένα αρχείο εικόνας δίσκου για macOS (.DMG).
 2. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .DMG για να το ανοίξετε και να δείτε το αρχείο .PKG Περιέχει.
 3. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .PKG και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης MACOS στο φάκελο Apps σας.
 4. Ανοίξτε τις εφαρμογές και κάντε διπλό κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης MACOS, που ονομάζεται Εγκατάσταση [Έκδοση της έκδοσης]. Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που εμφανίζονται στην οθόνη.

Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης torsable

Ένα πρόγραμμα εγκατάστασης Amorcable μπορεί να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να εγκαταστήσετε MACOS σε διάφορους υπολογιστές χωρίς να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης κάθε φορά ή όταν δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους. Για να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης προσαρμοσμένο στη δημιουργία ενός προγράμματος κινούμενης εγκατάστασης, χρησιμοποιήστε το App Store ή χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού από ένα συμβατό Mac για λήψη. Το MAC πρέπει επίσης να χρησιμοποιεί το MacOS High Sierra ή μια μεταγενέστερη έκδοση, την τελευταία έκδοση του MacOS Sierra ή την τελευταία έκδοση του OS X El Capita.

Εύκολα βήματα για λήψη macos ventura

Αυτό το άρθρο περιγράφει τη λήψη του MacOS 13 Ventura με προσοχή και χωρίς λάθος.

Συγγραφέας δοκιμών λογισμικού ανάκτησης

Yvette καπό

20 Σεπτεμβρίου, 2023 • Via: Mac Solutions • Αποδεδειγμένες λύσεις

Macos 13 ventura beta

Το MacOS 13 Ventura είναι το λειτουργικό σύστημα γραφείου της Apple για υπολογιστές Macintosh και είναι η 19η μεγάλη έκδοση. Στις 6 Ιουνίου 2022, η Apple παρουσίασε τον διάδοχο του MacOS Monterey κατά τη διάρκεια του WWDC 2022. Ακολουθεί το σύστημα ονομάτων στο σπίτι που έκανε το ντεμπούτο του με το OSX Mavericks και φέρει το όνομα της πόλης Ventura, Καλιφόρνια.

Το δημόσιο beta θα είναι προσβάσιμο τον Ιούλιο μετά την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης ανάπτυξης στις 6 Ιουνίου 2022. Επιπλέον, η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του 2022.

Για τους χρήστες που δεν μπορούν να περιμένουν τη δημόσια έκδοση του MacOS 13 Ventura, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση ως προγραμματιστής και εδώ είναι πώς να προχωρήσετε.

Διαθεσιμότητα MacOS 13 Ventura

Εδώ είναι τα συστήματα Mac με τα οποία είναι συμβατά τα MacOS 13 Ventura

 1. IMac – 2017 και επόμενες εκδόσεις
 2. Mac Studio – 2022
 3. Mac Pro – 2019 και επόμενες εκδόσεις
 4. IMac Pro – 2017 και επόμενες εκδόσεις
 5. Mac Mini – 2018 και επόμενες εκδόσεις
 6. MacBook Air – 2018 και επόμενες εκδόσεις
 7. MacBook – 2017 και επόμενες εκδόσεις
 8. MacBook Pro – 2017 και επόμενες εκδόσεις

Σε αυτό το άρθρο

Μέρος 1. Πριν πάτε στο MacOS Ventura

Πάνω απ ‘όλα, πρέπει να προστατεύσετε τα δεδομένα σας πριν εγκαταστήσετε το λογισμικό beta στη συσκευή σας. Αυτό θα βοηθούσε εάν δεν έχετε επιτύχει χωρίς να κατανοήσετε τους κινδύνους, επειδή το λογισμικό βήτα είναι γνωστό προβληματικό και μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες όπως μπλοκάρισμα, υπερθέρμανση και ακόμη και απώλεια δεδομένων. Επομένως, κάντε ένα αντίγραφο ασφαλείας του Mac σας πριν συνεχίσετε τη διαδικασία.

Σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας και ακόμη και demo στο MacOS 12 από το MacOS 13 χρησιμοποιώντας το τελευταίο backup macOS.

 1. Κλωνοποίηση του σκληρού σας δίσκου
 2. Κατεβάστε όλα τα δεδομένα σας σε ένα σύννεφο
 3. Χρήση της μηχανής χρόνου.

Μέρος 2ο. Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το MacOS 13 Ventura στο Mac σας ?

Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι για να επωφεληθούν από αυτήν την εμπειρία, πρέπει να γίνετε προγραμματιστής της Apple ή να περιμένετε τη δημόσια έκδοση beta.

Πώς να γίνετε προγραμματιστής της Apple ?

1. Πρόσβαση στη σελίδα του προγράμματος. Στον προγραμματιστή.μήλο.com, κάντε κλικ στο κουμπί λογαριασμού που σημειώνεται παρακάτω.

Πατήστε τον λογαριασμό

2. Δημιουργήστε ένα νέο αναγνωριστικό μήλου για αυτήν την εταιρεία κάνοντας κλικ στο “Δημιουργία σας τώρα” παρακάτω στη σελίδα Connect με την Apple Developer.

συνδέω-συωδεομαι

3. Συμπληρώστε τη φόρμα για να δημιουργήσετε το νέο σας αναγνωριστικό μήλου.

4. Ελέγξτε την εγκυρότητα του νέου σας αναγνωριστικού μήλου. Πρέπει πρώτα να επικυρώσετε το email σας, στη συνέχεια, η κινητή συσκευή σας.

5. Στη συνέχεια, αποδεχτείτε το συμβόλαιο προγραμματιστή Apple.

6. Κάντε κλικ στο “Συμμετοχή στο πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple” κάτω από τη σελίδα.

7. Επιλέγω “Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ” Στην επόμενη σελίδα

8. Θα ζητηθούν προσωπικά στοιχεία στην επόμενη σελίδα, ώστε η Apple να μπορεί να ελέγξει την ταυτότητά σας.

9. Μεταβείτε στην επόμενη σελίδα, όπου η Apple θα σας ζητήσει να επιλέξετε τον τύπο της οντότητας σας μετά την παροχή αυτών των πληροφοριών.

10. Αφού επιλέξετε την εγγραφή σας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα Σύμβασης Άδειας Αδείας Προγράμματος για τους προγραμματιστές της Apple, όπου μπορείτε να συμβουλευτείτε και να αποδεχτείτε τους όρους προτού μεταβείτε στη σελίδα επιβεβαίωσης πληρωμής. Αυτή η σελίδα περιέχει τον αριθμό άδειας και την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Προετοιμαστείτε για λήψη και εγκατάσταση macos 13 ventura beta

1. Πρώτον, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης του Mac και του προγραμματιστή πρόσβασης.μήλο.com.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό του προγραμματιστή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο ” Λογαριασμός “.

3. Στη συνέχεια, στην αριστερή πλαϊνή μπάρα, επιλέξτε “Λήψεις. “”

Επιλέξτε τις λήψεις από τις επιλογές

4. Επιλέγω “Εγκαταστήστε το προφίλ” Στο μενού μενού μετά την κύλιση στην ενότητα “MacOS 13 Beta”.

Εγκαταστήστε το προφίλ beta του Mac OS 13

5. Ένα παράθυρο συμφραζομένων θα εμφανιστεί στην οθόνη. Επιλέξτε Εξουσιοδότηση στη λίστα drop -down για να συνεχίσετε.

Επιλέξτε Εξουσιοδότηση για να συνεχίσετε

6. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το φάκελο “Λήψη” στο Finder και επιλέξτε macOS 13DevertiberBetaactility.

Εισαγάγετε τις λήψεις και επιλέξτε το φάκελο

7. Κάντε διπλό κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης Beta του προγραμματιστή MacOS Ventura για να εκτελέσετε το αρχείο MacOsDeveloperBetaCessing.PKG.

8. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της Apple.

9. Στη συνέχεια, για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Για Κατεβάστε το MacOS Ventura, Πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή και κάντε κλικ στο “Εγκαταστήστε το λογισμικό. “”

10. Για να συνεχίσετε, κάντε κλικ στο ” Να συνεχίσει “ Στο πρόγραμμα εγκατάστασης beta του MacOS Ventura.

Κάντε κλικ στο πρόγραμμα Συνέχεια στο πρόγραμμα D

11. Αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Apple τώρα.

Αποδεχτείτε τους όρους

12. Τέλος, για να ξεκινήσετε Η εγκατάσταση του Ventura MacOS Στο Mac σας, κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση” και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση για να συνεχίσετε

13. Θα σας προσκληθεί να επανεκκινήσετε το Mac σας μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Πατήστε το κουμπί Redarmer.

Επανεκκινήστε το Mac σας

Video Tutorial σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης MacOS 13 Ventura στον υπολογιστή ?

Μέρος 3. Εναλλακτική λύση για να δοκιμάσετε το macos ventura ενημερώνοντας την υπηρεσία σας

Η έκδοση beta του λογισμικού υπόκειται σε σφάλματα και άλλες δυσκολίες. Για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας, εγκαταστήστε την έκδοση beta σε μια συσκευή αντιγράφων ασφαλείας ή δημιουργήστε ένα διαμέρισμα στην αποθήκευση του Mac σας. Εδώ είναι πώς να εγκαταστήσετε το Ventura σε ένα διαμέρισμα συστήματος.

 1. Μετά τη λήψη, μεταβείτε στο παράθυρο εγκατάστασης και επιλέξτε Συνέχεια.
 2. Επιβεβαιώστε τη συμφωνία σας κάνοντας κλικ στην αποδοχή.
 3. Τώρα επιλέξτε το διαμέρισμα πατώντας στην οθόνη όλους τους δίσκους.
 4. Για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση.

Ενημέρωση υπηρεσιών ως εναλλακτική λύση

Πώς να κατεβάσετε την έκδοση beta του MacOS Ventura και να την εγκαταστήσετε σε ένα διαμέρισμα δίσκου ?

Σας παρέχουμε την παραδοσιακή μέθοδο για τη λήψη και την εγκατάσταση του MacOS 13 Ventura στο Mac σας. Ωστόσο, μια άλλη μέθοδος σάς επιτρέπει να αποτρέψετε τα κρίσιμα δεδομένα σας να καταστραφούν από την Ventura Beta. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να καθαρίζουν το Mac και να ξεκινούν, αλλά αυτό περιλαμβάνει την εγκατάλειψη του αρχείου σας. Η δημιουργία ενός διαμερίσματος σας επιτρέπει να εκτελέσετε το νέο macOS ενώ χρησιμοποιείτε το τρέχον Mac OS σας.

 • Ένα διαμέρισμα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς επειδή μπορείτε να δοκιμάσετε το Mac OS 13 Ventura ενώ βρίσκεται ακόμα σε beta χωρίς να εγκαταλείψετε το τρέχον λειτουργικό σας σύστημα. Παρακάτω είναι τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε το macOS σε ένα νέο σκληρό δίσκο.
 • Πρώτον, ανοίξτε το “βοηθητικό πρόγραμμα δίσκου” και επιλέξτε τον σκληρό σας δίσκο για να συνεχίσετε.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα διαμέρισμα και προσθέστε ένα νέο σκορ. Μπορείτε να επιλέξετε να προσαρμόσετε το μέγεθος πριν κάνετε κλικ στο “Εφαρμογή. “”
 • Τώρα κατεβάστε το πρόγραμμα εγκατάστασης Ventura MacOS στη συσκευή σας και κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση” για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.
 • Κάντε κλικ στο “Συνέχεια” στη διαδικασία εγκατάστασης και αποδεχτείτε τους όρους και τις υπηρεσίες του.
 • Τώρα επιλέξτε “Εμφάνιση όλων των δίσκων” για να επιλέξετε το σκορ στην οποία θέλετε να εγκαταστήσετε.
 • Μετά την επιλογή, κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση.
 • Ο βοηθός εγκατάστασης θα μεταφέρει πληροφορίες από το τρέχον λειτουργικό σας σύστημα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια νέα εγκατάσταση για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο λειτουργικό σύστημα από το μηδέν.

Μέρος 4. Πώς να ξεκινήσετε με το MacOS 13 Ventura ?

Η νέα ταπετσαρία και η οθόνη κλειδώματος MacOS 13 θα σας καλωσορίσουν για να επανεκκινήσετε το Mac σας. Μετά από αυτό, ήρθε η ώρα να διαμορφώσετε το Mac σας και να εξατομικεύσετε νέες λειτουργίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Προσαρμόστε το MacOS 13 Ventura Beta

Εξερευνήστε νέες λειτουργίες

Ειδήσεις ενημέρωσης

Προχωρήστε και εξερευνήστε όλα τα απίστευτα χαρακτηριστικά και τα κρυμμένα μυστικά του τελευταίου αναβαθμισμένου λειτουργικού συστήματος γραφείων τώρα που έχετε τα χέρια σας στο MacOS 13 Beta. Φυσικά, θα εκτιμήσετε το MacOS Ventura, το οποίο περιλαμβάνει αρκετές νέες βασικές πρόσθετες ενότητες. Οι δοκιμές ξεκίνησαν στην πιο πρόσφατη έκδοση του MacOS, ιδιαίτερα στη λειτουργία του Manager Manager, ώστε να μπορείτε να περιμένετε περισσότερα Ventura.

εδω είναι μερικά νεωτερισμοί ;

Διαχειριστής δίσκων

Πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό που παρέχεται με MacOS Ventura 13. Διοργανώνει αυτόματα τα παράθυρα και τις εφαρμογές του Mac σας σε μία μόνο προβολή. Αυτό απλοποιεί τη χρήση του υπολογιστή σας επιτρέποντάς σας να αλλάξετε εύκολα μεταξύ διαφορετικών εργασιών. Ο διαχειριστής σκηνής σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε διαφορετικές ομάδες εφαρμογών που χρησιμοποιείτε για διάφορες εργασίες.

Κάμερα συνέχειας

Αυτό είναι ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που ανυπομονούμε. Όταν φέρετε το iPhone πιο κοντά στο Mac σας, ο Mac πηγαίνει στο iPhone ως είσοδο κάμερας και λειτουργεί ασύρματα. Έχει επίσης μια κεντρική σκηνή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον εξαιρετικά μεγάλο αισθητήρα στο iPhone.

Ταχυδρομείο

Το Mail συνοδεύεται επίσης από αρκετές ενημερώσεις στην έκδοση Beta του MacOS Ventura 13. Αυτό περιλαμβάνει μια πιο ακριβή αναζήτηση για τα μηνύματά σας. Εκτιμούμε επίσης το γεγονός ότι τώρα έχει ένα “κουμπί αποστολής”. Η λειτουργία “προγραμματισμένη αποστολή” σας θυμίζει την παρακολούθηση εάν δεν έχετε λάβει απάντηση στο email σας και η εφαρμογή πιστεύει ότι περιμένετε μια απάντηση.

Κέντρο προσοχής

Το Spotlight είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που παρέχεται με αυτή τη νέα έκδοση beta της Ventura. Προσφέρει στους χρήστες μια βελτιωμένη αναζήτηση εικόνων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα μηνύματα, τον ανιχνευτή, τις φωτογραφίες, τον ιστό απευθείας και τις σημειώσεις του προβολέα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ζωντανού κειμένου για να αναζητήσετε μια εικόνα σύμφωνα με το κείμενο εκεί. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορες ενέργειες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε πράγματα όπως η έναρξη μιας άμεσης ανάπτυξης ή η προσαρμογή του συναγερμού.