MacBook Air 2020 Χειρισμός: Πρώτες εντυπώσεις χωρίς επανάσταση, Apple MacBook Air: 13 In, New and Refurbished | Best Buy Canada

MacBook Air D Apple

MacBook Air of 13.6 στο Apple ID (2022) – Cosmic Gray (Apple/SSD M2 Chip 256 GB/RAM 8 GB) – Γαλλικά

Χειρισμός MacBook Air 2020: Πρώτες εντυπώσεις χωρίς επανάσταση

Το MacBook Air 2020 είναι ο πρώτος μου Mac. Εδώ είναι οι πρώτες εντυπώσεις μου για το νέο Ultraportable της Apple.

Το MacBook Air 2020 // Πηγή: Cassim Ketfi για Frandroid

Πού να αγοράσετε το
Apple MacBook Air 2020 στην καλύτερη τιμή ?
999 € Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
955 € Ανακαλύψτε την προσφορά

Οι πρώτες μας εντυπώσεις
Apple MacBook Air 2020

15 Απριλίου 2020 04/15/2020 • 14:44

Το MacBook Air είναι ένα από αυτά τα προϊόντα που δημιούργησαν μια ολόκληρη αγορά στο πέρασμά της. Απώλεια ταχύτητας Αφού επιβάλλει πεισματικά ένα ελαττωματικό πληκτρολόγιο σε όλους τους φορητούς υπολογιστές της, η Apple επιστρέφει το 2020 με ένα νέο πολύ ισχυρότερο αντίγραφο σε χαρτί.

Αυτή είναι μια ευκαιρία για μένα να δοκιμάσω το πρώτο μου MacBook. Ενώ περιμένω μια πλήρη δοκιμή, εδώ είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις του MacBook Air 2020 πρώτα.

Σημείωση: Αυτός ο χειρισμός έγινε με μια συσκευή που αγοράστηκε από ένα μέλος της ομάδας Fundroid Team.

Ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος σχεδιασμός της Apple

Το MacBook Air είναι MacBook. Λέγοντας αυτό, έχουμε ήδη περιγράψει το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού της τόσο πολύ η Apple εδώ ενοποιεί μόνο τα επιτεύγματά της χωρίς να προσπαθεί να ανακαλύψει τη συνταγή της.

Επομένως, δεν θα βρείτε ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο ή πληκτρολόγιο αφής εδώ, αλλά ένας υπολογιστής που είναι χτισμένο σε ένα μόνο δωμάτιο από γκρίζο αλουμίνιο, αποτελούμενο από 100 % ανακυκλωμένο αλουμίνιο, πληκτρολόγιο, ένα μεγάλο trackpad και μια οθόνη που περιβάλλεται από …

Ιχνοσταφείλος

Αν παραμείνουμε λίγο περισσότερο στο σχεδιασμό, υπάρχουν ακόμα κάποια στοιχεία που πρέπει να αναφέρουμε. Πρώτον, και μπορεί να φαίνεται να είναι της σειράς λεπτομέρειας, αλλά δείχνει με ακρίβεια τη σημασία που μπορούν να δανείσουν οι μηχανικοί μάρκας: είναι δυνατόν να ανοίξετε το μηχάνημα με ένα μόνο δάχτυλο. Η εγκοπή κάτω από το trackpad, καθώς και η ισορροπία του βάρους μεταξύ της βάσης του υπολογιστή και της οθόνης επιτρέπει αυτό.

MacBook Air Borders

Η οθόνη ας μιλήσουμε γι ‘αυτό, τα σύνορα είναι ακόμα πολύ παχύτερα από ό, τι βρίσκεται σήμερα στους υπολογιστές της ίδιας μέσης εμβέλειας. Η Apple έχει σημειώσει πρόοδο σε αυτό το θέμα κατά τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαστε μακριά από το λογαριασμό.

Επομένως, ο σχεδιασμός του MacBook Air δεν είναι ιδιαίτερα καινοτόμος, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να πούμε ότι είναι εδώ τέλεια κατακτηθεί. Ο υπολογιστής χειρίζεται εύκολα, είναι ελαφρύ και ο σχεδιασμός του δεν παίρνει στον χρήστη.

Έτσι αυτό το μαγικό πληκτρολόγιο ?

Το μαγικό πληκτρολόγιο είναι ένα από τα μεγάλα νέα σε αυτό το MacBook Air. Μερικοί το έχουν ήδη ανακαλύψει στο 16 -Inch MacBook Pro που εγκαινίασε το πριν από λίγους μήνες.

Διάταξη πληκτρολογίου MAC

Το First MacBook υποχρεώνει, δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ στη διάθεση των κλειδιών που προσφέρει η MAC. Όπως συχνά, η Apple κάνει τα πράγματα στη γωνία της και επομένως δεν έχει το ίδιο πληκτρολόγιο με τους υπολογιστές κάτω από τα Windows, ωστόσο συντριπτική αγορά. Εάν το πληκτρολόγιο είναι Azerty, όλα τα άλλα πλήκτρα είναι διατεταγμένα διαφορετικά ή δεν λειτουργούν όπως σε ένα πληκτρολόγιο των Windows.

Παραμένει θέμα συνήθειας και δεν θα το κρατήσουμε πραγματικά αυστηρότητα. Το υπογραμμίστε το απλά καθιστά δυνατή την ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν τους υπολογιστές της Apple.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Apple φαίνεται, στις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ήμουν σε θέση να το δοκιμάσω, να προσφέρω ένα ποιοτικό πληκτρολόγιο. Τα κλειδιά ανταποκρίνονται καλά, αλλά δεν κάνουν πολύ θόρυβο, με ένα πληκτρολόγιο, ωστόσο, πολύ καλά. Το κερασάκι στο κέικ, ο οπίσθιος φωτισμός είναι ακόμα εκεί.

Μπορούμε να σημειώσουμε ότι το πληκτρολόγιο δεν παίρνει ολόκληρο το πλάτος του μηχανήματος, αλλά οι μηχανικοί έχουν χρησιμοποιήσει όλο το χώρο στη διάθεσή τους και επομένως έχουμε δύο ηχεία που περιβάλλουν το πληκτρολόγιο.

Το κουμπί TouchID στον αέρα MacBook

Το πληκτρολόγιο ενσωματώνει επίσης το ID Touch, τον αισθητήρα αποτυπώσεων που αναπτύχθηκε από την Apple, ο οποίος επιτρέπει τη βιομετρική αναγνώριση και την πληρωμή με την Apple Pay. Το κουμπί είναι λίγο μικρό, αλλά δεν έχω συναντήσει καμία ανησυχία για την ταυτοποίηση αυτή τη στιγμή.

Ασυνεπείς συνδετήρες

Εκείνοι που ακολουθούν τα νέα των smartphones το γνωρίζουν ήδη, η Apple έκανε πολλές συζητήσεις το 2016 όταν η μάρκα είχε το ” θάρρος “Εγκαταστήστε τη θύρα 3,5 mm jack στο iPhone 7 του. Είμαστε λοιπόν λίγο απογοητευμένοι, αλλά ανακουφισμένοι, για να δούμε το πρότυπο ήχου να έχει πάντα τη θέση του στο MacBook Air.

Λιμάνι

Πάρα πολύ κακό για τους οπαδούς του οικοσυστήματος της Apple που μπορεί να έχουν ακουστικά αστραπής. Δεν θα έχουν το δικαίωμα να συνδέσουν τα ακουστικά της Apple σε ένα Apple MacBook.

Εάν έχουν ένα iPhone 11, μπορούν τουλάχιστον να συνδεθούν ή να επαναφορτίσουν το iPhone τους απευθείας σε μία από τις θύρες USB-C του MacBook. Η Apple κάνει το αδιέξοδο σε κάθε κλασική θύρα USB-A στο μηχάνημά της και επομένως θα είναι απαραίτητο προσαρμογείς για τα περισσότερα περιφερειακά.

Θύρες MacBook Air USB-C

Ας υπογραμμίσουμε τη συμβατότητα των δύο θυρών USB-C με την καλύτερη τεχνολογία διαθέσιμη μέχρι σήμερα, το Thunderbolt 3 έως 40 Gbit/S.

Νέος επεξεργαστής Intel

Η Apple εκμεταλλεύεται πάντα τις αλλαγές της γενιάς στην Intel για να ανανεώσει το φάσμα των μηχανών της. Εδώ το MacBook Air 2020 φιλοξενεί επομένως επεξεργαστές 10ης γενιάς Intel Core.

Στο μοντέλο μας έχουμε το δικαίωμα σε ένα Intel Core i5 1030NG7, Ice Lake Architecture, χαραγμένο σε 10 nm και αποτελείται από 4 καρδιές (8 νήματα) που χρονολογούνται από 1,10 GHz έως 3,5 GHz σε Turbo Mode.

Το γράμμα n στο όνομα του επεξεργαστή δείχνει ότι αυτό είναι ένα μοντέλο που διατίθεται μόνο στην Intel για την Apple, απρόσιτη σε άλλους κατασκευαστές υπολογιστών. Η συχνότητα του επεξεργαστή είναι ελαφρώς υψηλότερη από το κλασικό μοντέλο Core i5 1030G7 (από 0,8 GHz έως 3,2 GHz) με κόστος θερμικής απόρριψης που πηγαίνει από 9W έως 10W στην Apple.

Ένα από τα συμφέροντα της πλατφόρμας Ice Lake στην Intel είναι η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών όπως το Wi-Fi 6. Δυστυχώς, η Apple αγνοεί αυτό το πρότυπο δικτύου και παραμένει σε ένα σύνθετο Wi-Fi 5 και Bluetooth 5.0, ο οποίος έχει αποδείξει τον εαυτό του. Πάρα πολύ άσχημα, επειδή οι ανταγωνιστές σχεδόν όλοι πηγαίνουν στο Wi-Fi 6. Και πάλι μια ασυνάρτητη επιλογή για την Apple, δεδομένου ότι το iPhone ενσωματώνει επίσης αυτό το νέο πρότυπο δικτύου.

Μια τιμή που περιέχεται για την Apple

Το MacBook Air ξεκινά από 1200 ευρώ στη Γαλλία για διαμόρφωση με Intel Core i3, 8 GB LPDDR4X και 256 GB επεξεργαστή αποθήκευσης αποθήκευσης.

Apple MacBook Air

MacBook Air 15 PO

Ανακαλύψτε το Aubales σε μια επιλογή από μοντέλα MacBook.

Κάντε τα προϊόντα προς πώληση

Εξοικονομήστε μεγάλα στο MacBook Models Open Box, Refurblished ή σε εκκαθάριση.

Φτιάξτε πίνακες αποθήκης

Διασκεδάστε τον εαυτό σας και περισσότερο με την Apple. Τώρα για 3 μήνες δωρεάν με κάθε αγορά.

Επωφεληθείτε από 3 μήνες συνδρομής στην Apple TV+, Apple Music και πολλά άλλα, με δικά μας έξοδα*. Η ανταλλάξιμη προσφορά στο κατάστημα μόνο.

Ανταλλαγή για τη συσκευή Apple που αγαπάτε.

Ανταλλάξτε τη λειτουργική συσκευή της Apple για χρήση δώρου για την αγορά μιας νέας συσκευής. Ανταλλάξιμο μόνο στο κατάστημα.

Αποστολή και παραλαβή
Οικιακή αποστολή
Σηκώστε σε ένα κοντινό κατάστημα
Μόνο στο διαδίκτυο (237)
Box Open Certified by the Geek Squad (12)
Μεταρρύθμιση (πολύ καλή κατάσταση) (64)
Μεταρρύθμιση (καλή κατάσταση) (74)
Ανανέωση (σωστή κατάσταση) (13)
Έκπτωση 60% ή PLU (1)
Έκπτωση 50% ή PLU (3)
Έκπτωση 40% ή PLU (10)
Έκπτωση 30% ή PLU (34)
Έκπτωση 20% ή περισσότερο (93)
Όλα τα στοιχεία σε μειωμένες τιμές (195)
Επωνυμία επεξεργαστή
Apple M2 Pro Chip (1)
Καρδιές επεξεργαστή
Συνολική χωρητικότητα σκληρού δίσκου
Αναγνώστης σκληρού δίσκου (8)
Υβριδικός σκληρός δίσκος (6)
Λειτουργίες συστήματος
Υποστηρίζει Wi-Fi 6 (57)
Υποστηρίζει Wi-Fi 5 (53)
Συμβατό με την εικονική πραγματικότητα (1)
Λειτουργικό σύστημα
Άλλα λειτουργικά συστήματα (1)
Best Bust μόνο (48)
Όλοι οι πωλητές στην αγορά (237)
Electronics Superstore (52)
Canamera Trading (11)
Smart Gadget Choice (6)
Tech Outlet Center (4)
OneStop IT Solutions (3)
Solotech Οι λύσεις (3)
Ηλεκτρονικό Ledy (1)
Pro Fix Solutions Inc (1)
Quickship freeship (1)
Αξιολόγηση πελατών
4 αστέρια και περισσότερα (38)
3 αστέρια και περισσότερα (45)
Παραγωγή επεξεργαστών
Μόνο στο απόθεμα Best Buy μόνο
MacBook Air 13.3 In + Touch Id Apple (AUT. 2020) – Cos Grey. (Apple/SSD M1 256GB/RAM 8GB) – Ang

MacBook Air 13.6 Po + Touch Id από την Apple (2022) – Midnight Blue (Apple/SSD M2 Chip 256 GB/RAM 8 GB) – Αγγλικά

MacBook Air 13.3 In + Touch Id Apple (AUT. 2020) – Χρυσός (Apple/SSD M1 256 GB/RAM 8 GB) – Ang

MacBook Air of 15 στο Apple ID (2023) – Cosmic Gray (Apple/SSD M2 Chip 256 GB/RAM 8 GB) – Αγγλικά

Box Open – Apple MacBook Air MGN93LLL/A 13,3 ft Apple M1 8 GB 256 GB SSD MacOS Computer

Πωλητής αγοράς

MacBook Air της 13,6 στο Apple ID (2022) – Midnight (Apple M2 Chip/SSD 256 GB/RAM 8 GB) – Γαλλικά

MacBook Air 13.3 In + Touch Id Apple (AUT. 2020) – Cos Grey. (Apple/SSD M1 256GB/RAM 8GB) – FR

MacBook Air of 15 στο Apple ID (2023) – Comète (Apple M2 Chip/SSD 256 GB/RAM 8 GB) – Γαλλικά

Apple MacBook Air 13.3 “W / Touch ID (Fall 2020) – Ασημί (Apple M1 Chip / 256GB SSD / 8GB RAM) – EN – Ανακατασκευάστηκε

Πωλητής αγοράς

MacBook Air 13.3 In + Touch Id Apple (AUT. 2020) – Χρυσός (Apple/SSD M1 256 GB/RAM 8 GB) – FR

Ανακατασκευασμένο (εξαιρετικό) -Apple MacBook Air 13 “Intel Core I5-5250U, 8GB, 128GB SSD -2015 Μοντέλο- (A1466 / MJVE2LL / A)

Πωλητής αγοράς

MacBook Air 15 Po + Touch Id Apple (2023) – Comète (Apple M2 Chip/SSD 256 GB/RAM 8 GB) – Αγγλικά

MacBook Air 15 Po + Touch Id Apple (2023) – Μεσάνυχτα Μπλε (Apple M2 Chip/SSD 256 GB/RAM 8 GB) – Αγγλικά

MacBook Air 13.6 PO με Apple Touch ID (2022) – Midnight (Apple/SSD M2 Chip 256 GB/RAM 8 GB) – Αγγλικά – Ανοίξτε το κουτί

MacBook Air της 13,6 στο Apple ID (2022) – Comète (Apple/SSD M2 Chip 256 GB/RAM 8 GB) – Γαλλικά

MacBook Air of 15 στο Apple ID (2023) – Midnight (Apple M2 Chip/SSD 256 GB/RAM 8 GB) – Γαλλικά

Άνοιγμα κουτιού – MacBook Air 13.6 PO Apple to Touch ID (2022) – Midnight (Apple M2/SSD Chip 256 GB/RAM 8 GB) – Γαλλικά

Πωλητής αγοράς

MacBook Air of 15 στο Apple ID (2023) – Midnight (Apple M2 Chip/SSD 512 GB/RAM 8 GB) – Γαλλικά

MacBook Air of 13.6 στο Apple ID (2022) – Cosmic Gray (Apple/SSD M2 Chip 256 GB/RAM 8 GB) – Αγγλικά

Apple – Οθόνη αμφιβληστροειδούς για φορητό υπολογιστή MacBook Air 13.3.3 “Με Id Touch – Intel Core i5 – 8 GB Memory – 256 GB SSD Disk – Silver

Πωλητής αγοράς

MacBook Air 13.6 Po + Touch ID από την Apple (2022) – Comete (Apple/SSD M2 Chip 256 GB/RAM 8 GB) – Αγγλικά

MacBook Air of 13.6 στο Apple ID (2022) – Cosmic Gray (Apple/SSD M2 Chip 256 GB/RAM 8 GB) – Γαλλικά

MacBook Air 15 Po + Touch Id Apple (2023) – Cosmic Gray (Apple/SSD M2 Chip 512GB/RAM 8 GB) – Αγγλικά

MacBook Air of 15 στο Apple ID (2023) – Comète (Apple M2 Chip/SSD 512 GB/RAM 8 GB) – Γαλλικά

MacBook Air: Το πιο προσιτό φορητό υπολογιστή της Apple

Το Apple MacBook Air είναι πρωτοπόρος στην εξαιρετικά φορητή αγορά φορητού υπολογιστή. Η εμβληματική μορφή αλουμινίου είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Με οθόνη αμφιβληστροειδούς υψηλής ανάλυσης με αληθινό τόνο, θύρες USB-C Thunderbolt 3, Wi-Fi 6, ID Touch, SSD New Generation SSD, ενσωματωμένη κάμερα HD FaceTime HD, μαγικό φωτισμό πληκτρολογίου και προσφορά έως 18 ώρες αυτονομίας, ποτέ ένα κομψό φορητό υπολογιστή δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό.

Χωρίς ανεμιστήρα, το MacBook Air της Apple είναι επίσης σιωπηλός. Προσφέρονται σε διάφορα χρώματα, ειδικά, ασημένια, κομήτης, κοσμικό γκρι και μεσάνυχτα, είναι εξαιρετικά και είναι πλέον εξοπλισμένα με μεγαλύτερη οθόνη 15,3.

Το MacBook Air αξίζει τον κόπο? Απολύτως. Ενώ θεωρείται ήδη ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές που μπορείτε να αγοράσετε, το MacBook Air μετατρέπεται σε έναν ισχυρό εξαιρετικά φορητό υπολογιστή χάρη στον επεξεργαστή Apple M2 που βελτιώνει τη συνολική απόδοση, τα γραφικά και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για την υποστήριξη πολλαπλών εργασιών και απαιτητικών εφαρμογών. Σε συνδυασμό με τον νευρικό της κινητήρα με 16 καρδιές και την εξαιρετικά γρήγορη ενοποιημένη μνήμη του, το MacBook Air είναι ένα ισχυρό και συμπαγές φορητό που θα καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες των χρηστών.

MacBook Air: Το πιο προσιτό φορητό υπολογιστή της Apple

Το Apple MacBook Air είναι πρωτοπόρος στην εξαιρετικά φορητή αγορά φορητού υπολογιστή. Η εμβληματική μορφή αλουμινίου είναι άμεσα αναγνωρίσιμη. Με οθόνη αμφιβληστροειδούς υψηλής ανάλυσης με αληθινό τόνο, θύρες USB-C Thunderbolt 3, Wi-Fi 6, ID Touch, SSD New Generation SSD, ενσωματωμένη κάμερα HD FaceTime HD, μαγικό φωτισμό πληκτρολογίου και προσφορά έως 18 ώρες αυτονομίας, ποτέ ένα κομψό φορητό υπολογιστή δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό.

Χωρίς ανεμιστήρα, το MacBook Air της Apple είναι επίσης σιωπηλός. Προσφέρονται σε διάφορα χρώματα, ειδικά, ασημένια, κομήτης, κοσμικό γκρι και μεσάνυχτα, είναι εξαιρετικά και είναι πλέον εξοπλισμένα με μεγαλύτερη οθόνη 15,3.

Το MacBook Air αξίζει τον κόπο? Απολύτως. Ενώ θεωρείται ήδη ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές που μπορείτε να αγοράσετε, το MacBook Air μετατρέπεται σε έναν ισχυρό εξαιρετικά φορητό υπολογιστή χάρη στον επεξεργαστή Apple M2 που βελτιώνει τη συνολική απόδοση, τα γραφικά και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για την υποστήριξη πολλαπλών εργασιών και απαιτητικών εφαρμογών. Σε συνδυασμό με τον νευρικό της κινητήρα με 16 καρδιές και την εξαιρετικά γρήγορη ενοποιημένη μνήμη του, το MacBook Air είναι ένα ισχυρό και συμπαγές φορητό που θα καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες των χρηστών.