Τηλεϊατρική: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα | Livi, Livi Connect – Σημειώσεις, Σημειώσεις, Τιμές και Συνδρομές – Capturera France 2023

Livi Connect

Contents

Επιπλέον, οι Γάλλοι είναι πλέον περισσότερο από το ήμισυ (51%) για να θεωρηθεί ότι η τηλεοπτική εκπομπή έχει την ίδια αξία με μια κλασική διαβούλευση σε ιατρικό γραφείο Έναντι 42% τον Ιανουάριο του 2020 και 36% τον Ιανουάριο του 2019.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τηλεϊατρικής σύμφωνα με τους Γάλλους

Τηλεϊατρική σύμφωνα με τους Γάλλους

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ζητήσαμε τη γνώμη των Γαλλικών σχετικά με την ιατρική τηλεδιάσκεψη κατά τη διάρκεια μιας έρευνας που διοργάνωσε ο Harris Interactive, σε συνεργασία με τη γαλλική ψηφιακή κοινωνία υγείας.

Τι είναι η τηλεϊατρική ?

Η τηλεϊατρική επιτρέπει στους ασθενείς να συμβουλεύουν έναν γιατρό μέσω μιας εφαρμογής, σε βίντεο, γιατρός σε λίγα λεπτά. Το βίντεο επιτρέπει στη συνέχεια στον γιατρό να εξετάσει ένα λαιμό, πρήξιμο, κουμπί ή οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα για τη δημιουργία μιας διάγνωσης. Ο ασθενής θα είναι επίσης σε θέση να συνομιλήσει με το γιατρό του, να του ζητήσει ιατρική συμβουλή και να αποκτήσει, εάν είναι απαραίτητο, μια συνταγή.

Μόλις λίγους μήνες μετά το δεύτερο βαρόμετρο, το τρίτο κύμα αυτής της μελέτης υπογραμμίζει μια σημαντική εξέλιξη σχετικά με όλους τους δείκτες, ιδίως ότι σε σχέση με τη γνώση της τηλεπικοινωνίας.

Μέχρι σήμερα, το βαρόμετρο αποκαλύπτει αυτό Το 83% των Γάλλων γνωρίζουν τι ιατρική τηλεδιάσκεψη, αύξηση 15 βαθμών σε λιγότερο από ένα χρόνο. Η κρίση στον τομέα της υγείας έχει συμβάλει τεράστια σε αυτή τη σαφή εξέλιξη συνοδεύοντας καλύτερη αναγνώριση και επικοινωνία των πλεονεκτημάτων αυτής της πρακτικής. Η πρακτική πτυχή και η ευκολία πρόσβασης είναι από τα πιο αναφερόμενα πλεονεκτήματα.

Επιπλέον, οι Γάλλοι είναι πλέον περισσότερο από το ήμισυ (51%) για να θεωρηθεί ότι η τηλεοπτική εκπομπή έχει την ίδια αξία με μια κλασική διαβούλευση σε ιατρικό γραφείο Έναντι 42% τον Ιανουάριο του 2020 και 36% τον Ιανουάριο του 2019.

Πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ?

Κατεβάστε την εφαρμογή LIVI

Τα πλεονεκτήματα της τηλεϊατρικής

Η ιατρική τηλεδιάσκεψη λαμβάνει χώρα με τον ίδιο τρόπο όπως μια κλασική διαβούλευση σε ένα γραφείο. Αυτή η νέα πρακτική δημιουργεί πολλά πλεονεκτήματα.

Βελτίωση της ποιότητας της περίθαλψης

Η τηλεϊατρική επιβάλλει τις ίδιες απαιτήσεις και την ίδια αυστηρότητα όσον αφορά την ποιότητα της φροντίδας και των συμβουλών και γίνεται ένας τρόπος αντιμετώπισης πλήρους. Οι άνθρωποι που χρειάζονται τακτική φροντίδα για χρόνιες ασθένειες μπορούν να συμβουλευτούν τον γιατρό τους με μεγαλύτερη ευκολία. Οι λιγότερο προβλεπόμενοι λόγοι πριν (πρόβλημα υγείας που φαίνεται σοβαρό, άρρωστο παιδί ή ακολουθούμενο από χρόνια παθολογία, για παράδειγμα), εάν εξακολουθούν να είναι λογικά μειονότητα, εμφανίζονται όλο και πιο ανοιχτά στην τηλεπλήρωση.

Το 53% των γαλλικών ανθρώπων θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για ένα άρρωστο παιδί ή +10 μονάδες σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2019.

Μια απάντηση στις δυσκολίες κινητικότητας

Οι άνθρωποι που δεν έχουν την ευκαιρία να περάσουν μπορούν τώρα να αποκτήσουν ιατρικές συμβουλές, ειδικά ανθρώπους που ζουν σε αγροτικές περιοχές. Αυτά επηρεάζονται κυρίως από την έλλειψη γιατρού και τη δυσκολία να κάνετε ραντεβού γρήγορα με έναν ειδικό. Με την ηλεκτρονική ιατρική διαβούλευση, κάθε Γάλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στη φροντίδα.

Μείωση του χρόνου που αφιερώνεται στην αίθουσα αναμονής

Δεν χρειάζεται να περιμένετε στην αίθουσα αναμονής ενός γιατρού όπου οι ιοί μπορούν να κυκλοφορήσουν. Η τηλεοπτική εκπομπή σας επιτρέπει να δείτε έναν γιατρό στην άνεση του σπιτιού σας. Η τηλεοπτική εκπομπή θεωρείται αποτελεσματικό μέσο μείωσης του κινδύνου μόλυνσης στις αίθουσες αναμονής των επαγγελματιών.

Λάβετε γρήγορα ιατρικές συμβουλές

Πολλοί άνθρωποι καλούν γιατρό για ιατρικές συμβουλές, ακόμη και αν το πρόβλημα της υγείας δεν φαίνεται πολύ σοβαρό. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν επίσης να λάβουν μια συνταγή για προβολή ή απλά να πραγματοποιήσουν ανανέωση. Οι Γάλλοι είναι όλο και πιο πολυάριθμοι για να χρησιμοποιήσουν ιατρική τηλεδιάσκεψη για μοτίβα όπως:

 • Ανανεώστε ιατρική συνταγή 83% (+5 μονάδες σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2020).
 • Ζητήστε ιατρικές συμβουλές (79%).
 • Όταν απέχουν πολύ από το σπίτι τους (77%, +3 βαθμοί).
 • Ένα πρόβλημα υγείας που δεν φαίνεται πολύ σοβαρό (76%, +6 μονάδες).
 • Όταν δεν είναι διαθέσιμος ο γιατρός τους (75%, +4 βαθμοί).

“Οι Γάλλοι είναι τώρα μέσα Εμπιστοσύνη με τηλεοπτική εκπομπή. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσέγγισή μας και να τους δώσουμε όλο και ισχυρότερους και ποιοτικούς μισθούς ποιότητας. Το γεγονός ότι είναι το 79% να εξετάσει την τηλεπικοινωνία για να ζητήσει ιατρική συμβουλή δείχνει ότι είναι απαραίτητο να το αναπτύξουμε για νέους λόγους για τη λήψη
χρέωση. Αυτό κάναμε με την ψυχιατρική για μερικούς μήνες ή με την υγεία των γυναικών. Θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση το 2021, διότι μας φαίνεται ότι είναι τώρα ένα νέο βασικό βήμα για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των ασθενών “, υπογραμμίζει ο Maxime Cauterman.

Λιγότερο κίνδυνο μόλυνσης

Η κρίση υπογράμμισε τη συμπληρωματική ανταπόκριση που φέρνει η τηλεοπτική εκπομπή και η συνέπεια της με τις συμβουλές προσώπου. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο της κρίσης στον τομέα της υγείας, είναι ένα Αποτελεσματικά μέσα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης στις αίθουσες αναμονής των επαγγελματιών και επομένως μειώστε τους κινδύνους για ασθενείς και γιατρούς.

Και πράγματι, η χρήση της τηλεδιάσκεψης εξερράγη κατά τη διάρκεια της κρίσης υγείας. Το 16% των ερωτηθέντων των Γάλλων δείχνουν ότι χρησιμοποίησαν αυτή τη λύση για πρώτη φορά για έναν λόγο που συνδέεται με το Covvi-19 και εκείνοι που το δοκίμασαν για πρώτη φορά δηλώνονται οι ίδιοι ικανοποιημένος με την εμπειρία τους για το 87% από αυτούς και Το 75% δείχνει ότι θα μπορούσαν τώρα να το χρησιμοποιήσουν ξανά.

Τα μειονεκτήματα της τηλεϊατρικής

Δεν είναι όλοι οι Γάλλοι εξοπλισμένοι για αυτήν την πρακτική

Εάν οι Γάλλοι γνωρίζουν τώρα ποια είναι η τηλεδιάσκεψη, για μερικούς από αυτούς, είναι δύσκολο να έχετε πρόσβαση σε αυτό. Πράγματι, οι ηλικιωμένοι δεν έχουν ένα smartphone, ένα tablet ή έναν υπολογιστή πρέπει να χρησιμοποιούν ένα τρίτο άτομο. Ωστόσο, η ηλεκτρονική διαβούλευση μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί σε ένα κέντρο υγείας ή ένα φαρμακείο εξοπλισμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η τηλεδιάσκεψη εξαφανίζεται το φάρμακο ?

Με την πρώτη ματιά, η τηλεοπτική εκπομπή μπορεί να εμφανιστεί ως μια εξατομικευμένη λύση: οι σχέσεις με τους ασθενείς και οι φροντιστές τροποποιούνται και οι ιατρικές πρακτικές είναι πιο περιορισμένες. Η σχέση που μπορεί να έχει ένας ασθενής με τον γιατρό του είναι σημαντική. Αυτή είναι μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε μερικές φορές εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν είναι ασυνήθιστο να έχουμε έναν οικογενειακό γιατρό, ο οποίος ακολουθεί γονείς σαν παιδιά. Αυτοί είναι όλοι λόγοι για τους οποίους η τηλεϊατρική μπορεί να αναβάλει ορισμένους ασθενείς. Ωστόσο, είναι δυνατόν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας στο Livi ή να συμβουλευτείτε τον ίδιο γιατρό αρκετές φορές.

Τι γίνεται με την προστασία δεδομένων ?

Κάθε γιατρός δεσμεύεται από την ιατρική εμπιστευτικότητα: Εάν η διαβούλευση πραγματοποιείται σε ένα γραφείο ή στο Διαδίκτυο, ο επαγγελματίας υγείας πρέπει να εξασφαλίσει επιφανειακά την εμπιστευτικότητα των ανταλλαγών σας. Επιπλέον, η πλατφόρμα ή η εφαρμογή τηλεπικοινωνιών στο Livi προσφέρει ένα βέλτιστο επίπεδο ασφάλειας. Οι κρυπτογραφημένες συνδέσεις, καθώς και τα πιστοποιητικά ασφαλείας εξασφαλίζουν επίσης την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών και τις ανταλλαγές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του ιατρικού ραντεβού.

Γαλλικές απόψεις για την τηλεϊατρική

Οι έρευνες των προηγούμενων βαρότρων αποκάλυψαν την ιατρική τηλεδιάσκεψη ως Συμπληρωματική και αποτελεσματική λύση Αντιμέτωποι με τα διάφορα προβλήματα του γαλλικού συστήματος υγείας. Φέτος, η κρίση του Covid επιβεβαίωσε αυτή την υπόθεση στο σημείο που Το 70% των γαλλικών θεωρούν ότι η τηλεπικοινωνία καθιστά δυνατή την εξελίξή του προς ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα υγείας (+7 σημεία), ειδικότερα:

 • Για την καταπολέμηση των ιατρικών ερήμων (78%) (σταθερό).
 • Για την αποσύνδεση υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στο νοσοκομείο (80%, +3 βαθμοί).
 • Για να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πιο εύκολα (85%) (+2 βαθμοί).

Συμπερασματικά, οι Γάλλοι είναι γενικά πιο πιθανό να έχουν δοκιμάσει την τηλεδιάσκεψη και πιο πολυάριθμοι να θέλουν να το υιοθετήσουν στα τέλη του 2020. Επομένως, η κρίση είχε θετικό αντίκτυπο στην πρακτική, η οποία έχει αποδείξει τη συνάφεια της κατά τη διάρκεια μιας βασικής περιόδου, ενώ παράλληλα έφερε διαρκή εμπιστοσύνη. Είναι με αυτή την έννοια ότι Το 74% των Γάλλων δηλώνονται ευνοϊκοί για την ανάπτυξή του στη Γαλλία, Ή + 6 βαθμοί σε σύγκριση με τον Ιανουάριο και + 13 βαθμούς συνολικά σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2019. Ωστόσο, παραμένει περισσότερο υποστηριζόμενη από τους νεότερους Γάλλους, από πλούσιους, αστικούς κύκλους, και από τους γονείς.

Digital Medical Supply France, SARL με κεφάλαιο 15.000 ευρώ, 52 Rue de la Verrerie, 75004, Παρίσι, RCS Παρίσι 830 543 088, Livi ανήκει στη σουηδική εταιρεία KRY International AB (556967-0820). Εξασφαλίστε δεδομένα υγείας, με την επιφύλαξη της ιατρικής εμπιστευτικότητας.

Livi Connect

Livi Connect

Η Livi προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας μια λύση για την άσκηση της τηλεϊατρικής. Περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρέωση και ηλεκτρονική συνταγή.

Που χρησιμοποιεί το Livi Connect ?

Δεν παρέχεται από τον επεξεργαστή

Λογισμικό Livi Connect - 1

Λογισμικό Livi Connect - 2

Λογισμικό Livi Connect - 3

Λογισμικό Livi Connect - 1

Λογισμικό Livi Connect - 2

Λογισμικό Livi Connect - 3

Εμφάνιση εικόνων και βίντεο μειώνονται

Το Livi Connect δεν σας πείζει αρκετά ? Συγκρίνετε με μια δημοφιλή εναλλακτική λύση

Livi Connect

Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση

Οι ενοποιήσεις δεν βρέθηκαν
Ευκολία στη χρήση

Πασχαλάκι

Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση

Εναλλακτικές λύσεις στο Livi Connect

Πασχαλάκι

Πασχαλάκι

Καλύτερες βαθμολογίες
Διαχείριση αρχείων ασθενών
Προγραμματισμός γιατρών
Προγραμματισμός ασθενούς

Ιωάννα

Ιωάννα

Καλύτερες βαθμολογίες
Ραντεβού
Προγραμματισμός διορισμού

Oncall Health

Oncall Health

Καλύτερες βαθμολογίες
Διαχείριση αρχείων ασθενών
Προγραμματισμός ασθενούς

Upvio

Upvio

Καλύτερες βαθμολογίες
Μέτρηση των συνεδριάσεων
Ημερολογιακός συγχρονισμός

Βαρύς

Βαρύς

Καλύτερες βαθμολογίες
Προγραμματισμός διορισμού
Για ιατρικούς σκοπούς

Επαγγελματίας

Επαγγελματίας

Καλύτερες βαθμολογίες
Πληροφορίες ασθενούς
Απομακρυσμένα σχέδια θεραπείας

Συνεχής φροντίδα

Συνεχής φροντίδα

Καλύτερες βαθμολογίες
Ηλεκτρονική συνταγή
Για ιατρικούς σκοπούς

Κάμπερε------

Κάμπερε——

Καλύτερες βαθμολογίες
Κανένα χαρακτηριστικό δεν αξιολογήθηκε από τους χρήστες αυτού του λογισμικού.

Theranest

Theranest

Καλύτερες βαθμολογίες
Προγραμματισμός διορισμού
Για συμπεριφορική/ψυχική υγεία

Κριτικές στο Livi Connect

Μέσος βαθμός

Ευκολία στη χρήση

Ειδοποίηση που ταξινομείται κατά μέγεθος εταιρείας (αριθμός εργαζομένων)

Βρείτε τις απόψεις που ταξινομούνται με σημείωση

Ο χρήστης του LinkedIn επαληθεύτηκε
Κεφάλαιο Κεφαλαίου Κινδύνου και Επενδυτικού Κεφαλαίου, 11-50 εργαζόμενοι
Χρόνος χρήσης λογισμικού: περισσότερα από δύο χρόνια

Επιχείρηση Saoulo

Σχόλια: Το Livi Connect είναι λογισμικό που εκτιμώ περισσότερο επειδή μου δίνει πολλά χαρακτηριστικά λειτουργίας και είναι πολύ απλό στη χρήση του.

Το Livi Connect μας παρέχει αρκετές επιλογές που μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα της πολύ εύκολα.

Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμη πρόβλημα.

Το λογισμικό βρέθηκε στο

 • Σχετικά με εμάς
 • Επικοινωνία
 • Ιστολόγιο
 • Γλωσσάριο
 • Όροι χρήσης
 • Πολιτική απορρήτου

Εκδότες λογισμικού

 • Εκδότες λογισμικού
 • Να αποθηκευτεί στον ιστότοπο
 • Εκδότης Πρόσβαση

Θα καταγράψει Inc.
20 Avenue André Prothin
Εκδρομή Europlaza
92400 Courbevoie – Γαλλία

Επέλεξε τη χώρα σου :

Επέλεξε τη χώρα σου :

Γιατί η σύλληψη θα είναι δωρεάν

Η Captterra είναι δωρεάν για τους χρήστες, επειδή είναι οι εκδότες λογισμικού που μας πληρώνουν αν αυξήσουν την κυκλοφορία ιστού τους και δημιουργούν προοπτικές χάρη στον ιστότοπό μας. Η Captterra παρουσιάζει τον κατάλογο όλων των εκδόσεων λογισμικού, όχι μόνο εκείνους που μας πληρώνουν. Έτσι μπορείτε να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.