Τι είναι το LiveBox 4, 5 και το Περιεχόμενο Παίξτε και πώς να αποκαταστήσετε τον πορτοκαλί εξοπλισμό του?, Υλικό: Προετοιμάστε την ανταλλαγή ή την επιστροφή του εξοπλισμού σας – πορτοκαλί βοήθεια

Υλικό: Προετοιμάστε την ανταλλαγή ή την επιστροφή του εξοπλισμού σας

Contents

Σύμφωνα με την προσφορά που έχει εγγραφεί, το πορτοκαλί εξοπλισμός Το παρεχόμενο είναι διαφορετικό. Οι προσφορές ADSL είναι εξοπλισμένες με το μόντεμ Livebox 4 Ενώ οι προσφορές ινών έρχονται με Livebox 5 και 6. Οι προσφορές επάνω μπορούν να συνοδεύονται από ένα WiFi 6 Repeater (Αμοιβές ενεργοποίησης € 10).

Τι είναι το LiveBox 4, 5 και το Περιεχόμενο Παίξτε και πώς να αποκαταστήσετε τον πορτοκαλί εξοπλισμό του ?

Το περιεχόμενο του πορτοκαλιού LiveBox ποικίλλει ανάλογα με την προσφορά που επιλέχθηκε και το μοντέλο του κατόχου Modem (LiveBox 4, 5, 6, Play ή Old Box). Κάθε εξοπλισμός περιέχει την παρτίδα αξεσουάρ, καλώδια και σημειώσεις χρηστών. Είναι σημαντικό να διατηρείτε όλο το περιεχόμενο που υπάρχει στο κουτί σας, επειδή κατά τη διάρκεια της επιστροφής του πορτοκαλιού εξοπλισμού, μια λίστα με τα στοιχεία που θα επιστραφούν θα καθοριστεί από τον χειριστή.

Θα’θελες μεταβαλλόμενος χειριστής ? Για να βρείτε μια πλεονεκτική προσφορά, καλέστε το 09 71 07 88 04. Στη συνέχεια, ένας σύμβουλος θα σας κατευθύνει στον συνεργάτη που προσφέρει πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Ανακοίνωση – Selectra Non -Partner Service of Orange

 • Το ουσιώδες
 • LiveBox 4 Περιεχόμενο Box, LiveBox 5, LiveBox 6, LiveBox Play και TV Decoders Σύμφωνα με τον εξοπλισμό.
 • Εκεί Επιστροφή πορτοκαλιού εξοπλισμού Μπορεί να γίνει σε ένα κατάστημα στο κατάστημα ή το σημείο ρελέ.
 • Είναι γενικά αρκετό για να επιστρέψει τοΚύριος εξοπλισμός livebox (μόντεμ και αποκωδικοποιητής).
 • Orange προσφέρει κατόπιν αιτήματος ή την αγορά του αξεσουάρ Προορίζεται για συνδρομητές LiveBox.

Τι περιεχόμενο υπάρχει σε κάθε προσφορά livebox ?

Περιεχόμενα livebox

Το Orange προσφέρει δύο συνδρομές στο ADSL ή σε ίνα : Αυτές είναι οι προσφορές LiveBox και LiveBox, που προσφέρονται μεταξύ € 36,99/μήνα και 49,99 €/μήνα και μπορούν να φτάσουν μέχρι 2 gbit/s.

Σύμφωνα με την προσφορά που έχει εγγραφεί, το πορτοκαλί εξοπλισμός Το παρεχόμενο είναι διαφορετικό. Οι προσφορές ADSL είναι εξοπλισμένες με το μόντεμ Livebox 4 Ενώ οι προσφορές ινών έρχονται με Livebox 5 και 6. Οι προσφορές επάνω μπορούν να συνοδεύονται από ένα WiFi 6 Repeater (Αμοιβές ενεργοποίησης € 10).

Πρόσφατα, ο χειριστής έχει προσφέρει μια προσφορά Livebox max Με καλύτερες ταχύτητες και οι οποίες είναι εξοπλισμένες με το τελευταίο μόντεμ του χειριστή: το νέο livebox 6.

Περιεχόμενο LiveBox 4 λεπτομερώς

Το LiveBox 4 υποστηρίζει Δύο ευρυζωνικές προσφορές χειριστής, livebox adsl και livebox up adsl, καθώς και Ανοιχτά πακέτα ADSL. Αυτά είναι πραγματικά τετραπλά πακέτα παιχνιδιού που συνδυάζουν σταθερές, κινητές, διαδικτυακές και τηλεοπτικές υπηρεσίες.

Το livebox 4 είναι το Τελευταίο πορτοκαλί μόντεμ Εξοπλισμένο με εσωτερική θέση για σκληρό δίσκο. Στην πρόσοψή του, α κουμπί μπορεί να βιαστεί για να εμφανιστεί διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία λειτουργίας του livebox 4.

Ο LiveBox 4 Διαστάσεις είναι 215 x 215 x 50mm και ζυγίζει 800g. Έχει συμβατότητα WiFi που εκτείνεται στο πρότυπο 802.11b/g/n/ac σε 2.4 ή 5 GHz. Δεδομένου ότι πρόκειται για μόντεμ ADSL, το LiveBox 4 Περιεχόμενα Περιλαμβάνει τα αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για μια εγκατάσταση ADSL: καλώδιο DSL και φίλτρο καθώς και για τηλεφωνικό προσαρμογέα (Legog).

Ενημερώθηκε στις 09/28/2022.

Εξοπλισμός LiveBox 5

Το livebox 5 είναι το προτελευταίο πορτοκαλί κουτί και το βρίσκουμε Τέσσερις συνδρομές πολύ υψηλής ταχύτητας ::

 • Προσφορά Livebox ίνες.
 • Προσφορά LiveBox Up Fiber.
 • Πακέτο Ανοικτές ίνες (με πακέτο κινητής τηλεφωνίας).
 • Πακέτο Ανοίξτε τις ίνες (με πακέτο κινητής τηλεφωνίας).

Αυτό το μόντεμ είναι ελαφρώς πιο συμπαγές από το livebox 4, έχοντας για διαστάσεις 230 x 185 x 45mm και ζυγίζει 680g. Το LiveBox 5 είναι συμβατό WiFi 802.11b/g/n/ac και μπορεί να φιλοξενήσει μια ροή ινών μέχρι 2 gbit/s.

Εκτός από τα κλασικά στοιχεία που παρέχονται με τα περισσότερα μόντεμ (καλώδια RJ45, τροφοδοτικό, εγχειρίδιο χρήσης. ), ένα Κάρτα WiFi περιλαμβάνεται στο χαρτόνι του livebox 5. Υποδεικνύει τις χρήσιμες πληροφορίες για τη σύνδεση με το WiFi (όνομα δικτύου του δικτύου, κωδικό πρόσβασης, έννοια των φώτων), τα οποία υπάρχουν επίσης στην ετικέτα που βρίσκεται κάτω από το μόντεμ.

Ενημερώθηκε στις 09/28/2022.

Σας ενδιαφέρει μια προσφορά πορτοκαλί ίνες ?

Το περιεχόμενο του livebox 6

Το LiveBox 6, που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 από την Orange, έχει καλύτερη ταχύτητα και ειδικά μια συνδεσιμότητα με το 6ο WiFi. Έχει ένα σχέδιο όλα με κατακόρυφο σπάσιμο με τους κωδικούς του παλιού livebox. Εξοπλίζει την προσφορά Livebox Max Fiber του χειριστή, που προσφέρεται από € 34,99/μήνα.

Ενημερώθηκε στις 09/28/2022.

Ο κατάλογος του εξοπλισμού αναπαραγωγής livebox

Το LiveBox Play δεν προσφέρεται πλέον στις τρέχουσες προσφορές πορτοκαλιού. Ήταν πράγματι εξοπλισμένηΠροσφορά Jet LiveBox που αντικαταστάθηκε από την προσφορά livebox. Ανάλογα με τον τύπο της πρόσβασης στο Διαδίκτυο που έχει εγγραφεί (ADSL ή FTTH Fiber), το περιεχόμενο του Play LiveBox ποικίλλει από την άποψη των συνδετήρων.

Όπως και με άλλα livebox, το οπτικών ινών Βρίσκεται στο πίσω μέρος του μόντεμ είναι παρόν μόνο αν εγγραφούμε μια προσφορά ινών. Οι διαστάσεις του παιχνιδιού livebox είναι 230 x 185 x 40mm.

Ενημερώθηκε στις 09/28/2022.

Είναι δυνατό να υποβάλετε αίτηση για αλλαγή κουτιού από τον χειριστή. Ανάλογα με την ηλικία της συνδρομής του, ένα απόσπασμα σε ένα livebox 4 ή 5 είναι πράγματι δυνατό.

Ποιο πορτοκαλί υλικό συνοδεύει τηλεοπτικές αποκωδικοποιητές ?

Μέχρι το τέλος του 2018, το Αποκωδικοποιητής τηλεοπτικής τηλεόρασης πορτοκαλιού ολοκλήρωσε τον εξοπλισμό που εκδίδεται στους συνδρομητές με κάθε livebox. Σήμερα είναι το Ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης UHD 4K που προσφέρει ο χειριστής. Και οι δύο λειτουργούν κάτω από το λειτουργικό σύστημα Λίνουξ.

Ο αποκωδικοποιητής UHD TV παρέχει πιο σύγχρονη σύνδεση με την παρουσία ενός Θύρα USB-C, Αλλά η σημαντικότερη εξέλιξη βρίσκεται στο επίπεδο της συμπαγούς της. Μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τη διαφορά του μεγέθους μεταξύ των δύο αποκωδικοποιητών εξετάζοντας τις διαστάσεις τους:

 • Δωρετή τηλεόρασης 4: 215 x 215 x 50mm και 990g
 • Ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης UHD: 126 x 126 x 30mm και 250g

Το περιεχόμενο των κουτιών των αποκωδικών είναι αρκετά συνηθισμένο: υπάρχουν τα καλώδια ισχύος, το βίντεο, το ethernet καθώς και ένα πορτοκαλί τηλεχειριστήριο εξοπλισμένο με 2 μπαταρίες.

Ενημερώθηκε στις 09/28/2022.

Για τους συνδρομητές LiveBox UP, α δεύτερος αποκωδικοποιητής μπορεί να ληφθεί κατόπιν αιτήματος, προκειμένου να επωφεληθεί από την τηλεόραση Multi. Πρέπει να πληρώσεις 40 αμοιβές ενεργοποίησης Για τον αποκωδικοποιητή και € 10 για μια δεύτερη συσκευή.

Επιστροφή εξοπλισμού πορτοκαλιού: Πώς να προχωρήσετε ?

Επιστρέψτε τον πορτοκαλί εξοπλισμό σε περίπτωση ανταλλαγής ή τερματισμού

Τρία σενάρια αφορούν την επιστροφή του εξοπλισμού: αλλαγή κουτιού, κίνηση ή τερματισμός συνδρομής. Τα liveboxes και οι αποκωδικοποιητές που διατίθενται σε κάθε συνδρομητή παραμένουν ιδιοκτησία πορτοκαλί και όλα τα υλικά έχουν αμοιβές ενοικίασης γενικά περιλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου Διαδικτύου.

Γι ‘αυτό ο εξοπλισμός πρέπει να είναι επέστρεψε σε κάθε αλλαγή της κατάστασης, υπό ποινή ποινών που αντιμετωπίζουν κυρώσεις που κυμαίνονται από € 49 (αποκωδικοποιητής τηλεόρασης) στα € 300 (περίπτωση οπτικών ινών).

Χαρτόνι αποκατάστασης livebox

Εκεί Διαδικασία επιστροφής εμπλέκεται μετά την αποστολή επιστολής (ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που καθορίζει τις συνθήκες του Επιστροφή εξοπλισμού καθώς και ένα κουπόνι μεταφοράς (Αποστολή ετικέτας). Επιστρέψτε το πορτοκαλί κουτί σας είναι επομένως ελεύθερη ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία είμαστε. Παίρνει περίπου 7 ημέρες Για να λάβετε το κουπόνι μεταφοράς αλληλογραφίας σας. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η προθεσμία ποικίλλει ανάλογα με τη διαδικασία (τερματισμός, μετακίνηση ή εμπορική ανταλλαγή). Τότε ακριβώς:

 1. Προετοιμάστε σχολαστικά το κουτί σας και τα αξεσουάρ του στην αρχική τους συσκευασία ή σε ένα κατάλληλο κουτί μεγέθους. Σκεφτείτε να τα εξασφαλίσετε καλά με χαρτί φυσαλίδων ή πολυστυρένιο.
 2. Κλείστε το πακέτο και γαργαλάω πάνω από. Θα πρέπει να κολλήσει μόνο το ναυτιλιακό τμήμα του καλού, αφού το άλλο μέρος υπογράφεται στο ταχυδρομείο και θα διατηρηθεί.
 3. Περιμένετε την επιστροφή του πορτοκαλιού που θα στείλει ένα επιβεβαίωση αποκατάστασης Γενικά εντός 7 εργάσιμων ημερών. Η εγγύηση θα επιστραφεί αυτόματα.

Για τους συνδρομητές του LiveBox που κατοικούν στο DOMS, ολοκληρώνεται η επιστροφή του πορτοκαλί εξοπλισμού Μόνο στο κατάστημα. Απλά πρέπει να αποσυνδέσετε τον εξοπλισμό σας και να το φέρετε σε ένα πορτοκαλί σημείο πώλησης, αφού ακολούθησε τις συνθήκες αποκατάστασης που καθορίζονται στο e-mail που ελήφθη. Όταν επιστρέφεται ο εξοπλισμός, το κατάστημα παραδίδει ένα πιστοποιητικό Επιβεβαιώνοντας τη σωστή κατάθεση του περιεχομένου του πορτοκαλιού κουτιού

Επιστροφή του LiveBox Orange ως μέρος μιας βλάβης

Κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης, το Παραπομπή σε πορτοκαλί εξοπλισμό είναι επίσης εντελώς δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι η Εξυπηρέτηση Πελατών Πορτοκαλί έκανε διάγνωση και στη συνέχεια ενέκρινε το αίτημα για την αντικατάσταση του εξοπλισμού. Η επιστροφή και η ανταλλαγή εξοπλισμού γίνεται στο Orange Store. Για ένα Επιστροφή livebox Στο κατάστημα, πρέπει να σεβαστούμε αυτή τη διαδικασία για να ακολουθήσουμε:

 1. Όταν ο νέος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος, α Γραπτό μήνυμα αποστέλλεται με έναν αριθμό ανταλλαγής που θα παρουσιάσει στο κατάστημα.
 2. Πρέπει να πάτε στο κατάστημα με το δικό σας ελαττωματικό υλικό (και τα ζητήματα που ζητήθηκαν) τοποθετημένα στην αρχική του συσκευασία. Εάν έχουμε χάσει αυτή τη συσκευασία, θα είναι αρκετό ένα άλλο κατάλληλο κουτί.
 3. Παρουσιάζουμε το κουτί και τον αριθμό ανταλλαγής του και ο υπάλληλος Orange θα αναλάβει το νέος εξοπλισμός.

Για μια αποκατάσταση πορτοκαλιού livebox στο σημείο ρελέ, τα βήματα είναι τα εξής:

 1. ΕΝΑ Γραπτό μήνυμα αποστέλλεται όταν ο εξοπλισμός αντικατάστασης πορτοκαλιού είναι διαθέσιμος στο επιλεγμένο σημείο ρελέ.
 2. Είναι απαραίτητο Αποσυνδέστε και επισκευάστε Ο παλιός εξοπλισμός του στο κουτί του. Δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε ένα πακέτο αποστολής, αφού το σημείο ρελέ θα το φροντίσει.
 3. Παρουσιάζοντας το έγγραφο ταυτότητάς του, το νέος εξοπλισμός ανατίθεται. Το τελευταίο είναι διαθέσιμο για 8 ημέρες στο σημείο ρελέ από την ημερομηνία παραλαβής του.

Ο χειριστής συνιστά ένα σημείο επιστροφής για ρελέ Αποφύγετε κάθε μεγάλη αναμονή στο κατάστημα.

Ποιος είναι ο κατάλογος του εξοπλισμού πορτοκαλιού για αποκατάσταση ?

Για διαφορετικά liveboxes, μόνο Κύριος εξοπλισμός (μόντεμ και αποκωδικοποιητές) πρέπει να επιστραφούν κατά τη διάρκεια μιας αποκατάστασης. Δεν είναι υποχρεωτικό να συμπεριληφθούν όλα τα καλώδια και τα φίλτρα που ήταν αρχικά παρόντα στο περιεχόμενο πορτοκαλιού κουτιού. Ωστόσο, η ακριβής λεπτομέρεια του Λίστα εξοπλισμού για επιστροφή για ένα livebox 4, 5 ή παίξτε καθορίζεται στο e-mail ή στην επιστολή επιβεβαίωσης που ελήφθη από τον συνδρομητή.

Κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής εξοπλισμού από μια επιλογή (σκληρός δίσκος καταγραφής, κλειδί τηλεόρασης, επαναλήπτης WiFi . ), προφανώς πρέπει να επιστραφεί το εν λόγω εξάρτημα, διότι και εκεί Μη αποζημιώσεις Μπορεί να χρεωθεί.

Ψάχνετε να αλλάξετε κουτιά ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από τον συνεργάτη προσφέρονται πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας.

Πληροφορίες – Συνδρομή στο 09 71 07 88 04 Ανακοίνωση – Selectra Non -Partner Service of Orange

Ποια αξεσουάρ πορτοκαλιού είναι διαθέσιμα ως επιλογή ?

Μια ευρεία επιλογήΑξεσουάρ συνδρομητών πορτοκαλιού Μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα του προμηθευτή. Υπάρχει εξοπλισμός για την ολοκλήρωση των υπηρεσιών που προσφέρει η LiveBox:

Πορτοκαλί αξεσουάρ

 • Το Orange WiFi 6 Repeater: Η περίπτωση αυτή επιτρέπειΕπεκτείνετε την κάλυψη του ασύρματου δικτύου του livebox του. Λειτουργεί ως ενισχυτής σήματος WiFi και μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλά μέσα στο σπίτι του. Ακόμη και οι αποκωδικοποιητές τηλεόρασης μπορούν να συνδεθούν με τον επαναλήπτη. Είναι δωρεάν για τους συνδρομητές LiveBox UP.
 • Ενα σύνολοΣυνδεδεμένος εξοπλισμός, Αποτελείται από ανιχνευτές ανοίγματος και κίνησης και έξυπνη υποδοχή. Αυτό το σετ παρέχει την εξασφάλιση του σπιτιού και τον έλεγχο της κατανάλωσης φωτισμού και ηλεκτρικής ενέργειας των συσκευών του. Πρέπει να είστε κάτοχος της συνδεδεμένης υπηρεσίας στο σπίτι για να μπορέσετε να αγοράσετε αυτό το πακέτο. Υπάρχουν άλλα συνδεδεμένα αντικείμενα (διακόπτης, βολβοί, ρολόγια, θερμοστάτες . Ουσία.
 • ΕΝΑ Πλήκτρο τηλεόρασης WiFi ότι συνδέουμε σε HDMI σε οποιαδήποτε τηλεόραση, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούμε με τον αποκωδικοποιητή του ή στο livebox του. Επιτρέπει να κοιτάξουμε περισσότερα από 70 πορτοκαλί τηλεοπτικά κανάλια, πολλά μπουκέτα καθώς και βίντεο κατόπιν ζήτησης. Ελέγχεται μέσω της εφαρμογής Orange TV ή με το τηλεχειριστήριο που παρέχεται.
 • ΕΝΑ εφεδρική μπαταρία για livebox. Συνδεδεμένο με το μόντεμ (μόνο για το LiveBox Play και το LiveBox 4), εξασφαλίζει τη λειτουργία του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια 2 ώρες Κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος.
 • Πολλά άλλα αξεσουάρ, όπως φίλτρα ADSL ή προσαρμογείς Ethernet.

Ενημερώθηκε στις 09/28/2022.

Ενημερώθηκε στις 03/13/2023

Παθιασμένος με το Τεχνικό Σύμπαν των Τηλεπικοινωνιών, ο Jean άρχισε να εργάζεται στο Echos du Net τον Ιανουάριο του 2021. Το αγαπημένο του θέμα ? Άρθρα σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τον χειριστή.

Υλικό: Προετοιμάστε την ανταλλαγή ή την επιστροφή του εξοπλισμού σας

Δημιουργήστε εξοπλισμό (livebox, αποκωδικοποιητής, σκληρός δίσκος, flybox. ) που σας διατίθεται ανάλογα με το αν πρόκειται για ανταλλαγή ή αποκατάσταση και ανάλογα με το αν ζείτε στη Μητροπολιτική Γαλλία ή στα υπερπόντια τμήματα.

Μπορείτε να αλλάξετε ή να κάνετε εξοπλισμό σε περίπτωση βλάβης, αλλαγής προσφοράς, μετακίνησης, τερματισμού επιλογής ή προσφοράς.

Ο αχρησιμοποίητος εξοπλισμός πρέπει να ανακυκλωθεί, η επιστροφή του εξοπλισμού που διατίθεται σε εσάς και η προετοιμασία του πακέτου είναι απαραίτητη: η μη -απόρριψη του εξοπλισμού σας προκαλεί ποινές.

Για να ανταλλάξετε σε περίπτωση βλάβης ή στο υπερπόντιο τμήμα, πρέπει να φέρετε τον παλιό εξοπλισμό για να αποκτήσετε το νέο. Σε άλλες περιπτώσεις, λαμβάνετε το νέο εξοπλισμό και έχετε 30 ημέρες για να κάνετε το παλιό.

Μητροπολιτικός πελάτης: Τοποθετήστε τον εξοπλισμό σας σε σημείο ρελέ

Περιμένετε να λάβετε ένα κουπόνι μεταφοράς πριν από οποιαδήποτε αποκατάσταση εξοπλισμού

Σε περίπτωση τερματισμού, εμπορικής ανταλλαγής ή μετακίνησης, το ταχυδρομείο ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των όρων αποκατάστασης περιέχει ένα κουπόνι μεταφοράς. Αυτό το καλό σας επιτρέπει να επιστρέψετε τον εξοπλισμό σας δωρεάν ενώ θα επωφεληθείτε από τη φροντίδα κοντά σας. Πρέπει να περιμένετε μέχρι τη λήψη του κουπονιού μεταφοράς για να φτιάξετε τον εξοπλισμό σας στο Relay Point.

Προθεσμίες για την παραλαβή του κουπονιού μεταφοράς ::

 • Μέσω e-mail*:
  • Τερματισμός της προσφοράς και μετακίνησης: Χρόνος επεξεργασίας για τερματισμό και μετακίνηση + 2 ημέρες.
  • Τερματισμός επιλογής: 2 ημέρες.
  • Ανταλλαγή εξοπλισμού: J ή J+1
  • Τερματισμός της προσφοράς και μετακίνησης: Χρόνος επεξεργασίας για τερματισμό και μετακίνηση + 7 ημέρες.
  • Τερματισμός επιλογής: 7 ημέρες.
  • Ανταλλαγή εξοπλισμού: 7 ημέρες.

  * Αποστέλλει αλληλογραφία στη διεύθυνση email επικοινωνίας που ενημερώσατε στην περιοχή του πελάτη σας.

  Εάν έχετε χάσει το κουπόνι μεταφοράς σας, ένα νέο κουπόνι είναι συστηματικά συνδεδεμένο με την ανάκτηση και τις επίσημες επιστολές ειδοποίησης. Τους λαμβάνετε αντίστοιχα 15 και 30 ημέρες μετά το πρώτο ταχυδρομείο, αν δεν έχετε επιστρέψει ακόμα τον εξοπλισμό σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε το κουπόνι μεταφοράς σας στην ενότητα τα έγγραφά σας στην περιοχή του πελάτη σας. Ο σχετικός εξοπλισμός είναι: livebox, αποκωδικοποιητής, κουτί ινών, airbox δανείου, αποστολή κινητών σε επισκευή.

  Αποσυνδέστε τον εξοπλισμό σας
  Τοποθετήστε τον εξοπλισμό σας για να επιστρέψετε στο σημείο αναμετάδοσης

  Βάζετε τον εξοπλισμό σας στο σημείο αναμετάδοσης με τη λήψη Φροντίστε να προετοιμάσετε το πακέτο επιστροφής ::

  • Συσκευάστε προσεκτικά τον εξοπλισμό σας με τα αξεσουάρ τους (τροφοδοσία, καλώδια, τηλεχειριστήριο, μπαταρία κ.λπ.) σε ένα πακέτο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο χαρτονιού: αυτό του αρχικού εξοπλισμού, που προσφέρεται από post ή οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο μορφής προσαρμοσμένο στον εξοπλισμό.
  • Κλείστε το πακέτο στη συνέχεια κόψτε και κολλήστε το κουπόνι μεταφοράς στη συσκευασία.
  1. Party to Stick: Βεβαιωθείτε ότι δεν θα κολλήσετε κολλητική ταινία σε γραμμικούς κώδικες για να διευκολύνετε την οπτική ανάγνωση. Το κουπόνι μεταφοράς πρέπει να είναι κολλημένο επίπεδο (μην κολλήσετε σε γωνία).
  2. Εξαιρέστε το πακέτο σας αποκλειστικά στο σημείο ρελέ της επιλογής σας.
  3. Μέρος που έχει υπογράψει σε σημείο ρελέ και να κρατήσει. Μόλις κατατεθεί το πακέτο, έχετε το buffer του κουπονιού μεταφοράς και κρατήστε το ως απόδειξη κατάθεσης.
  • Λαμβάνετε επιβεβαίωση αποκατάστασης:

  – Μέσω email, την ημέρα μετά την κατάθεσή σας, εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εισάγεται στην περιοχή του πελάτη σας.
  – Διαφορετικά μέσω ταχυδρομείου, εντός 7 εργάσιμων ημερών από την κατάθεσή σας.

  Πέντε σημεία αναμετάδοσης κοντά στο σπίτι σας προσφέρονται στο κουπόνι μεταφοράς σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα άλλο σημείο ρελέ.

  Η επιστροφή της εγγύησης (αν υπάρχει) ενεργοποιείται αυτόματα κατά την κατάθεση του εξοπλισμού.

  Ακολουθήστε την επιστροφή του εξοπλισμού σας

  Μπορείτε να ακολουθήσετε τη δρομολόγηση του πακέτου σας εισάγοντας τον αριθμό πακέτου ξεκινώντας με το XZ που εμφανίζεται στο κουπόνι μεταφοράς σας (στο πάρτι που θα διατηρηθεί).

  Οι πληροφορίες που εκδίδονται στο διαδίκτυο για την παρακολούθηση του πακέτου σας είναι προσβάσιμες 24 ώρες μετά την κατάθεση σημείου αναμετάδοσης.