LG OLED42C2 – OLED TV SU, LG OLED42C2 – TV – 3 ετών Εγγύηση LDLC | Μουσείο

LG OLED42C2

Οι λεπτομέρειες ρυθμίζουν τον τόνο

OLED42C2

Αποστολή εντός 24 ωρών

Δωρεάν απομάκρυνση στο κατάστημα

3x ή 4x χωρίς κόστος από το CB

Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Τα έξοδα αποστολής που προσφέρονται από αγορά € 50 ! Δείτε τις προϋποθέσεις.

Μη διαθέσιμο

Ανακαλύψτε την αντικατάστασή του: LG OLED42C3
Μια ερώτηση ? Ένα κλικ σας υπενθυμίζουμε !

 • 4 καταχωρήσεις HDMI 2.1 (4K/120fps)
 • HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
 • Google Assistant, Alexa και Thinq
 • Smart TV WebOS (Ethernet/WiFi)
 • Διπλή ταυτόχρονη σύνδεση Bluetooth

Τύπος

LG OLED42C2

Η τηλεόραση LG OLED42C2 εγκαινιάζει ένα νέο μέγεθος πλάκας OLED EVO 4K UHD 42 “(107 cm) (107 cm). Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών που υιοθετήθηκαν από αυτό το LG OLED42C2, υπάρχει αυξημένη φωτεινότητα 20% σε σύγκριση με τις συμβατικές πλάκες OLED της προηγούμενης γενιάς. Τι περαιτέρω βελτιστοποιεί την εμφάνιση του περιεχομένου HDR, το οποίο ενισχύεται επίσης από την αποκλειστική Dolby Vision IQ Precail Technology που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Dolby. Ο επεξεργαστής βίντεο LG α9 Gen5Ai 4K Video (Fifth Generation) εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτή την τηλεόραση OLED 2022 Vintage, για να βελτιστοποιήσει όχι μόνο την ποιότητα της εικόνας αλλά και τον ήχο. Επίσης νέα, η διασύνδεση Smart TV WebOS 22 είναι ακόμη πιο φιλική προς το χρήστη και παρέχει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Netflix, το Disney+, το Amazon Prime Video, το Apple TV+ή ακόμα και το Canal+, για να ικανοποιήσουν τους κινηματογραφιστές. Οι παίκτες δεν έχουν ξεχαστεί αφού αυτή η τηλεόραση είναι συμβατή με HDMI 2.1 (4K 120 Hz), VRR (G-Sync και Freesync) και Allm. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στο cloud gaming geforce τώρα και στα στάδια και υποστηρίζει το dolby vision gaming 4k στα 120 Hz. Τέλος, εκτός από το ότι είναι συμβατό με το Apple AirPlay 2 και ενώνει τον εικονικό βοηθό LG Thinq AI, αυτή η τηλεόραση OLED LG 2022 υιοθετεί την Alexa και το Google Assistant και επομένως μπορεί να ελεγχθεί φωνητικά μέσω του άμεσα ολοκληρωμένου μικροφώνου του.

LG OLED42C2: Κοινωνία

Οι γραμμές της τηλεόρασης LG OLED42C2 επιτρέπουν να ενσωματωθεί εύκολα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από τη διακόσμηση.

LG OLED42C2: Η εικόνα

OLED EVO SLAB

Το OLED42C2 LG TV είναι ένα μοντέλο Ultra High Definition 4K διαγώνιας 107 cm που εκμεταλλεύεται μια πλάκα τεχνολογίας OLED. Αυτό δεν χρησιμοποιεί ένα σύστημα οπίσθιου φωτισμού όπως οι τηλεοράσεις LED και QLED, αφού τα εικονοστοιχεία του είναι αυτο-εκπέμποντας: έτσι παράγουν το δικό τους φως. Καθώς κάθε εικονοστοιχείο μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μεμονωμένα, η τηλεόραση LG OLED42C2 είναι σε θέση να παράγει εικόνες με πραγματικούς μαύρους και εντυπωσιακές αντιθέσεις. Αυτή η τηλεόραση LG OLED C2 έχει την ολοκαίνουργια γενιά του πίνακα OLED EVO και λειτουργεί τεχνολογία ενισχυτικής φωτεινότητας. Χάρη στην εξαιρετικά ακριβή διαχείριση της φωτεινότητας των εικονοστοιχείων, που εξασφαλίστηκε από τον επεξεργαστή α9 Gen 5 AI 4K, αυτή η τηλεόραση LG OLED42C2 προσφέρει έως και 20 % περισσότερο φως από την προηγούμενη γενιά τηλεοράσεις. Αυτή η αυξημένη φωτεινότητα του επιτρέπει να εμφανίζει ακόμα πιο ζωντανές εικόνες HDR.

LG OLED42C2: Αναμνηστική φωτεινότητα

Η τηλεόραση LG OLED42C2 υιοθετεί μια πλάκα OLED EVO και διαθέτει τεχνολογία ενισχυτικής φωτεινότητας για να προσφέρει τέλειους μαύρους και υψηλή κορυφή φωτεινότητας. Οι εικόνες είναι φωτεινές, πλούσιες και πολύ αντίθετες.

Επεξεργαστής Gen5a 4K Gen5a

Είναι ο επεξεργαστής επεξεργαστή LG α9 Gen5Ai 4K ο οποίος παρέχει επεξεργασία βίντεο της τηλεόρασης LG OLED42C2 TV TV. Το Doped με τεχνητή νοημοσύνη, παράγει UHD 4K upscaling (AI upscaling), βελτιώνει την εικόνα σύμφωνα με το περιεχόμενο (AI εικόνα) και το φως του περιβάλλοντος (φωτεινότητα AI), εξασφαλίζει τη χαρτογράφηση των χρωμάτων σε πραγματικό χρόνο (HDR Dynamic Tone Mapping Pro) , διαχειρίζεται τη φωτεινότητα των εικονοστοιχείων (ενισχυτή φωτεινότητας) με ακρίβεια και προσαρμόζει τη λειτουργία εικόνας σύμφωνα με το περιεχόμενο (επιλογή αυτόματου είδους και ανίχνευση σκηνής). Χάρη στο έργο του επεξεργαστή βίντεο α9 Gen5a Processor 4K, η εικόνα είναι πλουσιότερη, πιο ακριβής και πιο ρεαλιστική.

Λεπτομέρειες ακριβείας Dolby Vision IQ

Το πλαίσιο τηλεόρασης LG OLED42C2 επωφελείται από έναν εκτεταμένο χώρο χρώματος (δισεκατομμύριο πλούσιο χρώμα) που του επιτρέπει να εμφανίζει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις. Το βάθος των μαύρων και η υψηλή φωτεινότητα εγγυώνται επίσης τη διαχείριση του περιεχομένου βίντεο HDR, με εικόνες στο πολύ ευρύ δυναμικό εύρος. Η τηλεόραση OLED LG OLED42C2 είναι συμβατή με τα πρότυπα HDR10, HLG, HGIG και Dolby Vision IQ Precail. Φρούτα του κοινού έργου των μηχανικών LG και Dolby, βελτιστοποιεί την οπτική απόδοση στο περιεχόμενο Dolby Vision, κάνοντας την καλύτερη χρήση της νέας πλάκας OLED. Και πάλι, είναι ο επεξεργαστής επεξεργαστή α9 Gen5ai 4K που είναι ελιγμός. Σε πραγματικό χρόνο, προσαρμόζει τη φωτεινότητα, το χρώμα, την αντίθεση και το επίπεδο των λεπτομερειών στις σκηνές με ευρεία δυναμική παραλία. Η ποιότητα της εικόνας βελτιστοποιείται ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλονται και οι συνθήκες φωτισμού δωματίου για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ιδιότητες της νέας πλάκας LG OLED EVO.

Λεπτομέρειες ακριβείας Dolby Vision IQ

Η τεχνολογία λεπτομερειών Dolby Vision IQ IQ σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις νέες δυνατότητες φωτός στην πλάκα LG OLED EVO. Οι εικόνες HDR είναι μόνο πιο όμορφες, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της φωτεινότητας του περιβάλλοντος.

Η τηλεόραση LG OLED42C2 εξασφαλίζει επίσης τυπικές εικόνες αναβαθμισμένες για να επεκτείνουν το δυναμικό εύρος. Όποια και αν ήταν η τηλεοπτική πρόοδο ή η ταινία, οι σκοτεινές σκηνές παραμένουν ευανάγνωστες, οι φωτεινές σκηνές είναι λαμπρές και λεπτές, οι εικόνες είναι εκπληκτικά ρεαλισμός.

Λειτουργία κινηματογραφικής

Όπως αυτοί οι προκάτοχοι, η τηλεόραση LG OLED42C2 είναι συμβατή με τη λειτουργία κινηματογραφικής. Αυτό εγγυάται στους θεατές μια προβολή ταινιών σύμφωνα με το όραμα του σκηνοθέτη και της τεχνικής του ομάδας. Αυτή η λειτουργία επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας για κάθε λειτουργία ταινιών με τίτλο με επισήμανση ταινιών. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για να πάρετε μια τέλεια ρύθμιση εικόνας. Οι εικόνες που παρατηρούνται από τους θεατές σε αυτόν τον τρόπο είναι επομένως πιστοί στις εικόνες που βαθμονομούνται από τους κινηματογραφιστές στα στούντιο Mastering.

LG OLED42C2: Λειτουργία κινηματογραφιστή συμβατή

Η τηλεόραση LG OLED42C2 είναι συμβατή λειτουργία κινηματογραφιστή: Η ταινία που έχει πιστοποιηθεί με αυτήν την ετικέτα μεταδίδεται σε βέλτιστες συνθήκες για να προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία πιστή στο όραμα του σκηνοθέτη.

Ιδανικό για βιντεοπαιχνίδια

Η τηλεόραση LG OLED42C2 είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για βιντεοπαιχνίδια, στις κονσόλες σειράς PlayStation 5 ή Xbox X όπως στον υπολογιστή. Είναι πράγματι ικανό να εμφανίζει 4Κ εικόνες μέχρι 120 Hz με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR). Αυτή η τηλεόραση OLED LG 2022 είναι ιδιαίτερα συμβατή με τις τεχνολογίες VRR G-Sync (NVIDIA) και Freesync (AMD). Συνεπώς, ολοκληρώθηκε, τα δάκρυα της εικόνας όταν η τηλεόραση συγχρονίζεται τέλεια με τον γραφικό επεξεργαστή της κονσόλας ή της κάρτας γραφικών PC. Επιπλέον, όλες οι θύρες HDMI του LG OLED42C2 βρίσκονται σε πρότυπο HDMI 2.1. Η ρευστότητα της εικόνας είναι επομένως τέλεια μέχρι 4K 120 fps, χωρίς τσίμπημα ή σχίσιμο.

Οι οπαδοί του Cloud Gaming θα είναι ευτυχείς να μάθουν ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Geforce τους τώρα και στη συνδρομή Stadia απευθείας από τη διεπαφή αυτής της τηλεόρασης LG OLED42C2. Θα είναι σε θέση να παίξουν τους αγαπημένους τους τίτλους χωρίς περαιτέρω αξεσουάρ από έναν ελεγκτή παιχνιδιών ή/και ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο. Τέλος, η LG προσφέρει επίσης σε αυτή την τηλεόραση τη διαχείριση του Dolby Vision Gaming 4K στα 120 Hz.

LG OLED42C2: NVIDIA G-Sync συμβατό

Το OLED42C2 LG TV είναι συμβατό με τις τεχνολογίες VRR NVIDIA G-Sync και AMD Freesync. Είναι ιδανικό για κονσόλες νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Xbox X.

Φυσικά, αυτή η τηλεόραση LG OLED42C2 προσφέρει ALLM (Auto Low Letency Mode – Low Automatic Latency Mode) η οποία μετατρέπει την τηλεόραση σε λειτουργία παιχνιδιού απευθείας μόλις εντοπίσει μια συμβατή ροή. Τέλος, το μενού Optimizer Game σας δίνει πρόσβαση πολύ γρήγορα σε όλες τις παραμέτρους της βασικής τηλεόρασης για τυχερά παιχνίδια: Εικόνα σύμφωνα με τον τύπο του παιχνιδιού, του ήχου, της εξόδου ήχου.

LG OLED42C2: Cloud Gaming

Η τηλεόραση LG OLED42C2 μπορεί να αποκτήσει άμεσα πρόσβαση στο Cloud Gaming Geforce Now και Services Stadia. Δεν χρειάζεστε πλέον κονσόλα ή υπολογιστή για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια !

LG OLED42C2: Ήχος

Dolby Atmos, Sound Virtual 7.1.2

Το τμήμα ήχου της τηλεόρασης OLED42C2 LG έχει μια ενίσχυση συνολικά 20 W ισχύος και διαθέτει αυτόματο σύστημα βαθμονόμησης. Έτσι, ο ήχος των ηχείων βελτιστοποιείται σύμφωνα με τις ακουστικές ιδιότητες του δωματίου και την τοποθέτηση της τηλεόρασης, είτε σταθεροποιείται στον τοίχο με υποστήριξη τηλεόρασης είτε τοποθετείται σε τηλεοπτικό ντουλάπι. Είναι επίσης σε θέση να προσομοιώσει τον εικονικό ήχο surround έως και 7.1.2 κανάλια για να τυλίξουν τους θεατές σε μια βυθιστική φούσκα ήχου. Τι καταδύεται πιο έντονα στην ατμόσφαιρα ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών με ένα κομμάτι ήχου που κωδικοποιείται στο Dolby Atmos.

LG OLED42C2: Sound Surround

Το OLED42C2 LG TV είναι σε θέση να προσομοιώνει τον εικονικό ήχο surround στις 7.1.2 κανάλια για τη δημιουργία μιας βυθιστικής φούσκας ήχου γύρω από τους θεατές.

Ήχος Bluetooth και surround

Όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεοράσεων της αγοράς 4K στην αγορά, το LG OLED42C2 μπορεί να συσχετιστεί με κράνος Bluetooth ή ένα ζευγάρι ηχεία Bluetooth που θα μεταδώσουν τον ήχο του προγράμματος που παρακολουθείται. Αυτή η τηλεόραση OLED LG 2022, ωστόσο, προσφέρει νέα χρήση αυτής της συνδεσιμότητας Bluetooth. Μπορούμε πράγματι να συσχετίσουμε τα ασύρματα δύο ηχεία Bluetooth έτσι ώστε να μεταδίδει τα surround effects των βιντεοπαιχνιδιών, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Τι απολαμβάνει εύκολα έναν πραγματικό χωροταξικό ήχο, ασύρματο.

LG OLED42C2: Συνδεδεμένη τηλεόραση

WebOS 22

Το OLED42C2 LG TV ενσωματώνει την ολοκαίνουργια έκδοση της διασύνδεσης Smart TV LGOS. Εκτός από τη μετάδοση καναλιών TNT και βίντεο των συσκευών που συνδέονται με αυτό, προσφέρει επομένως πολλές λειτουργίες πολυμέσων. Μόλις συνδεθεί στο Διαδίκτυο, αυτή η τηλεόραση OLED LG έχει πρόσβαση στην πλειονότητα των διαθέσιμων υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το Disney+, το Amazon Prime Video, το Apple TV+, το Canal+…

LG OLED42C2: Streaming

Η πρόσβαση της τηλεόρασης LG OLED42C2 στις κύριες υπηρεσίες συνεχούς ροής: Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, AppleTV+.

Το μενού του σπιτιού μπορεί να εξατομικευτεί για την εμφάνιση αγαπημένων καναλιών και εφαρμογών, τα οποία μπορούν να μεταφορτωθούν από το LG Content Store (ηλεκτρονικός κατάλογος εφαρμογών). Αυτή η τηλεόραση διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου (music player) και μια φωτογραφία (mode gallery) για να το μετατρέψει σε πραγματικό τραπέζι ή πλαίσιο φωτογραφιών. Τέλος, η τηλεόραση LG OLED42C2 είναι συμβατή με το Miracast και το AirPlay 2 για να αντιγράψετε ασύρματα στην οθόνη του την εικόνα ενός smartphone ή ενός συμβατού tablet.

LG OLED42C2: SMART TV με διεπαφή WebOS

Η τηλεόραση LG OLED42C2 υιοθετεί τη διεπαφή WebOS που δίνει πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες μόλις η τηλεόραση έχει συνδεθεί στο τοπικό δίκτυο και στο Διαδίκτυο.

Φωνητικός έλεγχος

Η τηλεόραση OLED42C2 LG έχει ένα μικρόφωνο που προορίζεται για αναγνώριση φωνής και φωνητικό έλεγχο. Αυτό μπορεί να περάσει από έναν από τους τρεις ολοκληρωμένους βοηθούς: LG Thinq, Google Assistant ή Alexa. Ο έλεγχος αυτής της τηλεόρασης OLED LG μπορεί φυσικά από το τηλεχειριστήριο LG Magic Remote, το οποίο επίσης χρησιμεύει ως καθολικό τηλεχειριστήριο. Είναι συμβατό με πολλές συσκευές ήχου-video πολλών εμπορικών σημάτων.

Ειδοποίηση αθλητισμού, παίκτης πολυμέσων

Χάρη στη λειτουργία ALERT Sport της τηλεόρασης LG OLED42C2, μπορείτε να ακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ομάδες ενώ παρακολουθείτε ένα άλλο πρόγραμμα. Για να γίνει αυτό, η τηλεόραση διακριτικά εμφανίζει, στην εκτύπωση της εικόνας που μεταδίδεται, η βαθμολογία του αγώνα. Η τηλεόραση LG OLED42C2 υιοθετεί επίσης λειτουργίες πολυμέσων και μπορεί έτσι να περιηγηθεί και να διαβάσει τα αρχεία ήχου και βίντεο που μοιράζονται στο τοπικό δίκτυο. Η πλοήγηση διευκολύνεται από τη δυνατότητα σύνδεσης του πληκτρολογίου και του ποντικιού στις θύρες USB του. Αυτά μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν ένα πλήκτρο USB ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για ανάγνωση (ήχο-video), αλλά και για την καταγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων και ακόμη και άμεσης ελέγχου (Timeshift λειτουργία του Direct Break για να επαναλάβετε τη διάχυση με λίγα λεπτά καθυστέρησης).

LG OLED42C2: Συνδέτες

HDMI 2.1, USB, Canal Ready/Fransat

Εκτός από την έξοδο των ακουστικών Mini-Jack και την έξοδο γραμμής, η τηλεόραση LG OLED42C2 επικεντρώνεται μόνο σε ψηφιακούς συνδέσμους. Έχει λοιπόν τέσσερις θύρες HDMI 2.1 (HDCP2.2) Συμπεριλαμβανομένων συμβατό με ARC/EARC, τρεις θύρες USB και μια οπτική ψηφιακή έξοδο ήχου. Η τηλεοπτική δεξίωση που παρέχεται από την TNT, καλωδιακή και δορυφορική μελωδία επωφελείται από δύο κεραίες (καλώδιο TNT/SAT) και μια θύρα CI+ 1.4 Certified Fransat και Canal Ready. Η σύνδεση με το κιβώτιο σπιτιού μπορεί να γίνει μέσω καλωδίου Ethernet ή WiFi και Bluetooth Version 5 συνδεσιμότητα.0 είναι συμβατό με.

LG OLED42C2: Συνοπτικά

Το OLED42C2 LG TV διαθέτει μια νέα, πολύ φωτεινή πλάκα OLED EVO και διαθέτει τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας LG α9 Gen5Ai 4K 4K. Συμβατή Dolby Vision IQ Λεπτομέρεια ακριβείας, προσφέρει έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας για όλα τα 4K HDR περιεχόμενο που επωφελούνται από ενισχυμένη αντίθεση και φωτεινότητα. Τα τυποποιημένα περιεχόμενα ποιότητας χρησιμοποιούνται σε ανάλυση 4K και HDR για μεγέθυνση. Η αποτελεσματική ενότητα ήχου είναι συμβατή με το Dolby Atmos και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ηχεία Bluetooth ως ηχεία ασύρματου περιβάλλοντος. Τέλος, οι λειτουργίες έξυπνης τηλεόρασης είναι προσβάσιμες στη φωνή και η προσαρμόσιμη διεπαφή WebOS είναι πολύ εύκολο να κατανοηθεί.

Η τηλεόραση OLED42C2 LG επωφελείται επίσης από μια προηγμένη ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης, εφαρμόζεται τόσο στην επεξεργασία εικόνων όσο και στη διαχείριση του σπιτιού και στη φωνητική βοήθεια (Google Assistant και Alexa). Τέλος, οι λειτουργίες του αφιερωμένες στα βιντεοπαιχνίδια (Allm, VR, Cloud Gaming, Dolby Vision Gaming) και η συμβατότητα των 4K 120 Hz θα ευχαριστήσουν τους παίκτες, στην κονσόλα όπως στον υπολογιστή.

Για άλλη μια φορά, η LG προσφέρει με το LG OLED42C2 TV Ένα μοντέλο υψηλής απόδοσης, ιδανικό για κινηματογραφιστές, όπως για τους παίκτες που θα απολαύσουν μια πολύ καλή ποιότητα εικόνας.

ΕΙΚΟΝΑ
Κατηγορία: OLED EVO 4K UHD
Μέγεθος οθόνης σε ίντσες (cm): 42 ” (107 cm)
Ορισμός: 3840*2160 (4K UHD)
Διαχείριση σήματος βίντεο: έως και 120 εικόνες / ξηρό
Χρόνος απόκρισης πλάκας: λιγότερο από 1 ms
Τεχνολογία οθόνης: OLED EVO
Διαχείριση φωτός: Αυτο-εκπληκτικά εικονοστοιχεία
Επεξεργαστής βίντεο: Ε9 Επεξεργαστής Gen5 AI 4K
Ai upscaling
Επεξεργασία εικόνας: AI Εικόνα Pro
Αισθητήρας φωτός φωτεινότητας
Η επιλογή αυτόματου είδους/ανίχνευση σκηνής (SDR/HDR/Dolby HDR)
Μαύρο βάθος: απόλυτο μαύρο
Δισεκατομμύριο πλούσιο χρώμα
Λειτουργία κινηματογραφικής
HDR: Cinema HDR
Συμβατότητα HDR – HDR10
HDR – HDR10 PRO Συμβατότητα
HDR – HDR HLG συμβατότητα
HDR – HDR Dolby Vision IQ Συμβατότητα
HDR – HDR Dynamic Tone Mapping Pro
HDR – Motion Pro: Motion OLED

Χαρακτηριστικά βιντεοπαιχνιδιών
Διαμέρισμα
G-Sync / Freesync
VRR (ρυθμός ανανέωσης μεταβλητής)
Allm (λειτουργία αυτόματης χαμηλής λανθάνουσας κατάστασης)
4K HFR (120 IPS): HDMI & USB & RF
Βελτιστοποιητής παιχνιδιού

ΣΧΕΔΙΟ
Σχεδιασμός: ανοιχτό γκρι
Πλαίσιο: οθόνη κινηματογράφου 4 πλευρές
Τύπος ποδιού: Κεντρικό πόδι
Συμβατή στο Gallery Stand: Όχι
4stand συμβατό: Ναι

Εξυπνη τηλεόραση
Πλατφόρμα έξυπνης τηλεόρασης: WebOS 22
Επεξεργαστής έξυπνης τηλεόρασης: Quad
Τεχνητή νοημοσύνη
– LG Thinq
– Ολοκληρωμένος βοηθός Google
– Ενσωματωμένο Amazon Alexa
– Συμβατότητα HomeKit
– Οικιακός ταμπλό
– Apple AirPlay2 Συμβατότητα
– Συμβατότητα Miracast
Χαρακτηριστικά
– φυλλομετρητής
– 360 VR
– Γρήγορη πρόσβαση (συντόμευση τηλεχειριστηρίου)
– Μουσικός παίκτης
– Λειτουργία συλλογής
– Magic Remote μέσω smartphone
– Κανάλια LG
– Προειδοποιητικός αθλητισμός
– Κατάλογος εφαρμογών “LG”
– Το προφίλ μου (το προφίλ μου)
– Πάντα έτοιμος (πάντα έτοιμος)
– Multi-View (PIP)
– Αναγνώριση φυσικής γλώσσας
– Κύριος φωνητικός έλεγχος
– Καθολική λειτουργία τηλεχειριστηρίου

Λειτουργίες πολυμέσων
Πρόγραμμα περιήγησης αρχείων δικτύου
Συμβατότητα Simplink (HDMI CEC)
Συμβατότητα πληκτρολογίου/ποντικιού/ελεγκτή USB
Καταγραφή μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου
Timeshift (άμεσος έλεγχος)
Απλοποιημένη λειτουργία ξενοδοχείου

ΡΕΣΕΨΙΟΝ
Δρωτέρας: DVB-T2/T, C, S2/S
HBBTV
Canal Ready & Fransat (CI+)

Αναγνωρισμένες μορφές
Audio: AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HEAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, APT-X (βλ. Manuel)
Βίντεο: VC-1 Προχωρημένο προφίλ (εκτός από WMVA); VC-1 Απλά και προφίλ χεριών. XVID (Εξαίρεση 3 Warp-Point GMC), H.264/AVC, Motion JPEG, HEVC, VP8, VP9, ​​AV1, MPEG-1-4-4
Συμβατότητα HEVC: 4K@120p, 10bit
Συμβατότητα VP9 (4K@60p, 10bit)
Συμβατότητα AV1 (4K@60p, 10bit)

ΑΝΕΣΗ
Γονικός κλείδωμα
Οδηγός ηλεκτρονικών προγραμμάτων (EPG)
Teletext (2000 / σελίδες)
Υπότιτλοι

Συνδεσιμότης
Αριθμός θυρών HDMI: 4 (1 πίσω + 3 πλευρά)
Συμβατότητα HDMI: 2.1 (48GB/s)
ARC (κανάλι επιστροφής ήχου) στη θύρα HDMI N ° 2
Πρότυπο τόξου: Earc
Θύρα USB (πίσω/πλευρά): 3 (2 πίσω + 1 πλευρά)
Θύρα CI+: CI+ 1.4
Υποδοχή κεραίας: 2 (πλευρά, RF/SAT)
Εξόδου οπτικού ψηφιακού ήχου
Outlet κράνος / jack 3.5 mm
Γραμμή
Bluetooth (v5.0)
Θύρα Ethernet RJ45 (LAN)
WiFi (802.11AC)

Χαρακτηριστικά ήχου
Power Audio 20W (2 x 10W)
Σύστημα ηχείων: 2.0 CH
Εικονική μετατροπή ήχου 7.1.2
Ηχείο Bluetooth και συμβατό με κράνος: Διπλή ταυτόχρονη σύνδεση Bluetooth
LG Sound Sync Sync Wireless
Αναπαραγωγή ήχου Bluetooth
Περιβάλλον Bluetooth
Αυτόματη ρύθμιση ήχου (αυτο-βαθμονόμηση)
Το ταυτόχρονο κράνος της τηλεόρασης/Bluetooth
Αποκωδικοποιητής Dolby Atmos
AI Sound (AI Sound Pro)
Αυτόματη ρύθμιση του ήχου
Ενίσχυση των ψήφων (καθαρή φωνή): Clear Voice Pro

ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Τηλεχειριστήριο MR22
NFC (Magic Tap)
VESA Συμβατό: 300/200

Οικολογικός
Κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής: 0.5 w
Κατανάλωση /1000h sdr en marche: 52 kWh /1000h
Κατανάλωση /1000h HDR en Marche: 94 kWh /1000h
AC 100 ~ 240V 50-60Hz τροφοδοτικό
Κλάση ενέργειας SDR (από α έως g): g
Κλάση ενέργειας HDR (από α έως g): g
Ποσότητα υδραργύρου: 0 mg
Παρουσία μολύβδου

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Βάρος τηλεόρασης χωρίς πόδι: 9 κιλά
Βάρος τηλεόρασης με πόδι: 9,3 kg
Βάρος τηλεόρασης σε χαρτόνι: 11,9 kg
Διαστάσεις τηλεόρασης χωρίς πόδι (LXLXH): 932 / 41.1 / 540 mm
Διαστάσεις τηλεόρασης με πόδι (LXLXH): 932/170/577 mm
Διαστάσεις από χαρτόνι (LXLXH): 1060/152/660 mm

Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
8 χρόνια από την πρώτη ημερομηνία του μάρκετινγκ.

LG OLED42C2

OLED EVO 4K UHD 42 “TV (107 cm) – 120 Hz – Dolby Vision IQ – WI -FI/Bluetooth/AirPlay 2 – G -Sync/Freesync Premium – 4x HDMI 2.1 – Google Assistant/Alexa – Υιός 2.0 20W Dolby Atmos

Προτάσεις ισοδύναμων προϊόντων:

LG 55QNED816RE

LG 75UR7800

LG 65QNED816RE

LG OLED55C2

Panasonic TX-42LZ1500E

Panasonic TX-42LZ1500E

Samsung Qled το πλαίσιο TQ50LS03B

Samsung Qled το πλαίσιο TQ50LS03B

Hisense 75e7kq pro

Sony KD-65x75WL

Samsung Qled το πλαίσιο QE50LS03B

Samsung Qled το πλαίσιο QE50LS03B

TCL 55C843

Sony KD-55x89K

Περιγραφή

Τεχνικό δελτίο

Γνώμη των πελατών

Ερώτηση απάντηση

LG

OLEDC2 TV με πλάκα OLED EVO

Απολαύστε μια εντυπωσιακή παράσταση με το δικό σας OLED42C2 LG TV, Είτε για το παιχνίδι είτε για ταινίες με την πλάκα OLED EVO. Ανώτερη ποιότητα εικόνας 4K HDR Dolby Vision IQ, Dolby Atmos Συμβατό στερεοφωνικό σύστημα ήχου, βέλτιστα χαρακτηριστικά παιχνιδιού και συνδεδεμένο σύστημα WebOS 22, όλα τα συστατικά υπάρχουν για αξέχαστη ψυχαγωγία.

OLED EVO: φωτεινότερο, πιο εντυπωσιακό

Εκεί OLED EVO SLAB Εξοπλισμένο με τεχνολογία ενισχυτικής φωτεινότητας παραδίδει ένα Εικόνα 20% φωτεινότερη από μια κλασική πλάκα OLED. Έτσι, τα μοντέλα της σειράς OLEDC2 αποκαλύπτουν βαθιούς μαύρους, πλούσια και φυσικά χρώματα καθώς και α 4K Ultra HD ποιότητα βέλτιστη για να βελτιώσετε τα διαφορετικά σας περιεχόμενα. Αυτό το μοντέλο, που τροφοδοτείται από το Επεξεργαστής Alpha 9 Gen 5, προσφέρει μια εξαιρετική εικόνα που βοηθάται από την τεχνολογία AI Picture Pro.

Για μια πραγματική κινηματογραφική στιγμή, Λειτουργία κινηματογραφικής Ιδανικά μεταγράφηκε το όραμα του σκηνοθέτη εξαλείφοντας ιδιαίτερα την εξομάλυνση των κινήσεων. Τέλος, το Λειτουργία OLED Motion Pro Σας διαβεβαιώνει μια παράσταση χωρίς αόριστη επίδραση για τέλειες στιγμές κάθε φορά !

Εμπειρία κινηματογράφου

Χάρη στο Dynamic Tone Mapping Pro, το HDR είναι πιο ακτινοβόλο με τη διαχείριση 5000 ζωνών ανά εικόνα. Ένα απίστευτο και συναρπαστικό αποτέλεσμα. Μορφές Dolby Vision IQ και HDR10 Pro είναι συμβατά σε αυτήν την τηλεόραση LG. Οι καλύτερες από τις ταινίες σας θα βγουν με παραμέτρους που προσαρμόζονται αυτόματα σύμφωνα με το περιεχόμενο που εμφανίζεται και τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος. Αποτέλεσμα: Οι καλύτερες ρυθμίσεις κάθε φορά !

Από την πλευρά του ήχου, η εμβάπτιση θα είναι πλήρης με ένα Συμβατότητα Dolby Atmos και ένα 20 Watts στερεοφωνικό σύστημα ήχου. Επωφεληθείτε πλήρως από όλους τους διάλογους χάρη στη λειτουργία Clear Voice Proice, Ανακαλύψτε ένα ήχο εικονικό surround 7.1.2 με AI Sound Pro και αυτόματη ρύθμιση ήχου.

Ένας παράδεισος για τους παίκτες

Κατακτήστε τις κορυφές και ζήστε αξέχαστα ανταλλακτικά. Η LG OLEDC2 TV με 100 Hz Plab έχει χρόνο απόκρισης 1 ms, με 4 Σύνδεσμοι HDMI 2.1 με προσοχή 4K/120fps, λειτουργίες VRR (ρυθμός ανανέωσης μεταβλητής), Allm (Λειτουργία χαμηλής αυτόματης λανθάνουσας κατάστασης) και μια θύρα EARC (βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου).

Πιστοποιημένα Nvidia G-Sync και AMD Freesync Premium, Η τηλεόραση OLEDC2 παρέχει ρευστά μέρη με μειωμένα σπίτια για βέλτιστη εμπειρία τυχερών παιχνιδιών. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο έχει ένα Βυθιστική λειτουργία παιχνιδιού HDR (HGIG) και Λειτουργία παιχνιδιού βελτιστοποιητή. Το τελευταίο συγκεντρώνει τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σε ένα ειδικό μενού για να προσαρμόσετε εύκολα τις προτιμήσεις σας.

Smart TV WebOS 22

Εξοπλισμένο με το σύστημα WebOS 22, το OLEDC2 Smart TV δίνει πρόσβαση σε έναν μεγάλο κατάλογο εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Disney+ ή Apple TV+. Αυτό το μοντέλο έχει επίσης Thinq AI, σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε τα συνδεδεμένα αντικείμενα σας με Οικιακός ταμπλό και χρησιμοποιήστε το δυναμικό του Ολοκληρωμένοι βοηθοί φωνής (Amazon Alexa και Google Assistant). Επίσης, επωφεληθείτε από τη συμβατότητα Miracast, AirPlay 2 και Apple HomeKit.

Κύρια χαρακτηριστικά :

 • Ανάλυση : 4K Ultra HD 3840 x 2160 εικονοστοιχεία
 • Οθόνη : 42 “(107 cm) OLED EVO / 120 Hz πλάκα
 • Τεχνολογίες : Α9 Επεξεργαστής GEN 5 AI, Cinema HDR (Dolby Vision IQ, HLG, HDR10 PRO), Mode Director, AI PRICH PRO/Φωτεινότητα/Αναβάθμιση,
 • Τυχερό παιχνίδι : HDMI 2.1, HGIG, 4K/120fps, G-Sync/Freesync Premium Compatibility, 1 MS, VRR, Allm, Optimizer Game, Gaming Cloud
 • Δίκτυο : Wi-Fi AC, Bluetooth 5.0, AirPlay 2, Smart TV WebOS 22, 360 VR, Miracast, Ethernet
 • Νοημοσύνη : LG Thinq AI, Βοηθός Google, Amazon Alexa, Ομπόπονος στο σπίτι, Vocal Control Libres
 • Ηχητική δύναμη : Σύστημα 2.0 20 watts (2x 10w) / dolby atmos / ai sound pro 7.1.2 / Clear Voice Pro / Sound Auto ρύθμιση
 • Ενεργειακή τάξη : G
 • Διαστάσεις : 932 x 577 x 170 mm
 • Βάρος : 9.3 kg
 • Σχέδιο : Ανοιχτό γκρι / πλευρικά πόδια / οθόνη κινηματογράφου

Πληροφορίες εφοδιαστικής: Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες θέσεις: Γαλλία (Μητροπολιτική), Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Μονακό.

Επιλέξτε τα κριτήρια σας

LG OLED42C2

Νοημοσύνη πίσω από την ομορφιά. Μετά την πρόοδο της σε βάθος μάθησης, ο επεξεργαστής AI α9 GEN 5 της LG βελτιώνει τα κύρια και τα αντικείμενα υποβάθρου για να προσθέσετε ένα φυσικό βάθος, καθιστώντας τα χρώματα θεαματικά ζωντανά αλλά ακριβή.

Βαθιές σκιές, φωτεινά φώτα

Χωρίς οπίσθιο φωτισμό για να ανακουφίσει τον αντίκτυπό τους, τα μεθυσμένα εικονοστοιχεία λαμβάνουν τα βαθύτερα μαύρα χρώματα για καθαρή αντίθεση σε κάθε φως. Τα οπτικά στοιχεία είναι πιο καθορισμένα, γεγονός που καθιστά δυνατή την αναφορά των λεπτών λεπτομερειών που συνήθως δεν βλέπετε.

Οι λεπτομέρειες ρυθμίζουν τον τόνο

Ο ολοκαίνουργιος δυναμικός τόνος Mapping Pro προχωράει περαιτέρω για τη βελτίωση της εικόνας. Προηγουμένως, μόνο τα στελέχη αναβαθμίστηκαν. Από τώρα και στο εξής, η τεχνική επικεντρώνεται σε 5000 μπλοκ στην οθόνη για ένα ακτινοβόλο HDR μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια.

Φαίνεται ότι βρίσκεστε στη σκηνή

Ο επεξεργαστής AI α9 GEN 5 αναμιγνύει τον ήχο 2 καναλιών στο εικονικό του 7.1.2 κανάλια. Νιώστε τη δράση και το χάος γύρω σας, σαν να ήσασταν ο κύριος χαρακτήρας στην ταινία.

Ένα μινιμαλιστικό σχέδιο

Με τέτοια στενά πλαίσια, βυθιστείτε εντελώς στην εικόνα χωρίς ένα στοιχείο που αποσπά την προβολή σας3. Ο απίστευτα λεπτός σχεδιασμός ενσωματώνεται τέλεια στο σπίτι σας με την κομψή γκαλερί και την υποστήριξη.

Τηλεόραση μόνο για εσάς

Χρειάζεστε έμπνευση για ένα βράδυ του κινηματογράφου ? Το ThinQ δίνει συστάσεις σύμφωνα με τα γούστα σας. Ρυθμίστε τα προφίλ για όλους στο σπίτι να βυθιστούν γρήγορα στις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές και να αποκτήσουν εξατομικευμένα αθλητικά νέα και ενημερώσεις.

Όλα τα αγαπημένα σας στο ίδιο μέρος

Έτοιμος για το βράδυ του κινηματογράφου. Όλα είναι έτοιμα για ένα βράδυ του κινηματογράφου. Βρείτε σχεδόν τα πάντα για να δείτε τις διαθέσιμες εφαρμογές ροής. Με το Netflix5, το Disney+6, το Amazon Prime7, το Apple TV+8 και το HBO Max9, εκτός από τα κανάλια LG10, υπάρχει πάντα κάτι συναρπαστικό για να δείτε.

Βρείτε το μέγεθός σας

Εάν χρειάζεστε μια οθόνη για το ‘Cellar’ ή για τον κινηματογράφο του σπιτιού σας, με μεγέθη που κυμαίνονται από 42 έως 83 ίντσες, εδώ είναι η τέλεια λύση.

Τώρα είσαι ο πρωταγωνιστής

Dolby Vision IQ και Dolby Atmos συνδυάζονται για μια εντυπωσιακή εμβάπτιση. Χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή LG AI α9 GEN 5, το Dolby Vision IQ με λεπτομέρεια ακριβείας προσθέτει ένα εξαιρετικό βάθος και επισημαίνει λεπτές υφές.

Ισχυρό μηχάνημα νίκης

Παίξτε ακόμα καλύτερα με τις πρώτες τηλεοράσεις στον τομέα που είναι συμβατή με το Dolby Vision Gaming 4K στα 100 Hz για πιο ρευστά και πιο ρεαλιστικά παιχνίδια. Με χρόνο απόκρισης 1 ms, το NVIDIA G-Sync, η συμβατότητα AMD Freesync Premium και η διαχείριση VRR, ακόμη και οι εξαιρετικά γρήγορες ενέργειες είναι σαφείς και υγρές.

Το νέο πρωτάθλημα παιχνιδιών

Χάρη στην προσθήκη υγρού του Geforce τώρα και στα στάδια, σας περιμένει ένα ολόκληρο σύννεφο παιχνιδιών. Ανακαλύψτε ξανά τα παιχνίδια που σας αρέσουν και βρείτε νέα αγαπημένα απευθείας από την τηλεόρασή σας.