Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Levc έχει συσταθεί στη Γαλλία, Levc TX: Καλύτερη τιμή και νέα – ψηφιακή

Levc tx

Ειδήσεις: Το αυτοκίνητο Renault παραιτείται από τα μικρά αυτοκίνητα επειδή “οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν την επιχείρηση” Luca de Meo, το αφεντικό του ομίλου Renault, καταγγέλλει τις ευρωπαϊκές πολιτικές που δεν επιτρέπουν στα μικρά αυτοκίνητα να είναι κερδοφόρα.

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Levc εγκαθίσταται στη Γαλλία

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Levc S

Γνωστός για τα ταξί του Λονδίνου, ο κατασκευαστής της Levc ανακοινώνει την έναρξη μιας πρώτης παραχώρησης στη Γαλλία που προσφέρει εκτεταμένο εύρος.

Οχήματα Βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Levc Θα κυκλοφορήσει επίσημα στη Γαλλία. Εκεί Εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων του Λονδίνου έχει πράγματι διατηρήσει Η ομάδα ABVV – σκηνοθετημένο από Bedros Izikian – Όπως ο πρώτος διανομέας του στη Γαλλία. Ιδρύθηκε στο Ile-de-France και Hauts-De-France, ήδη διανέμει μάρκες Κάθισμα και cupra, Skoda, Hyundai αλλά και Land Rover, Jaguar και Volvo, “Ο όμιλος ABVV έχει εξαιρετική φήμη όσον αφορά τις σχέσεις πελατών και την τεχνική βοήθεια. Είναι το τέλειο μείγμα εμπειρίας και φιλοδοξίας ότι η εταιρεία Levc ψάχνει σε έναν νέο συνεργάτη και φέρνει τον αριθμό των αντιπροσώπων μας στην Continental Europe στις 34 »», υπογραμμίζει Martin Rada, Διευθύνων Σύμβουλος της Levc Europe.

Levc ?

Πίσω από το ακρωνύμιο, η Levc κρύβει μια εταιρεία που είναι ελάχιστα γνωστή στη Γαλλία: το Εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων του Λονδίνου. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων και πιο συγκεκριμένων ταξί, η διάσημη μαύρη καμπίνα. Η Levc είναι πράγματι κληρονόμος στην τεχνογνωσία της εταιρείας ταξί του Λονδίνου, η οποία από τη δεκαετία του 1900 παρήγαγε συγκεκριμένα ένα όχημα για χρήση ταξί. Στην πτυχή της κινεζικής ομάδας αυτοκινήτων Geely – με τον ίδιο τρόπο της Volvo, Polestar, Lynk & Co ή Lotus –

Ποιο είναι το εύρος που προσφέρεται ?

Αυτός ο διορισμός θα ενισχύσει σημαντικά την παρουσία του LeVC στη Γαλλία, με βάση το στόλο 300 TX ταξί που λειτουργεί με Caocao Mobility Paris. Από το τέλος του 2019, οι πελάτες της γαλλικής πρωτεύουσας μπορούν να καλέσουν ένα εμβληματικό “μαύρο ταξί του Λονδίνου” με ηλεκτρική πρόωση απλά χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή. “Η Levc Cutting -Edge Engineering προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματικές λύσεις για τους πελάτες μας να κάνουν το επόμενο βήμα προς την αειφόρο κινητικότητα. Η τεχνολογία επέκτασης της Ecity Autonomy Revolutionizing οχήματα παρέχει πρόσθετη ασφάλιση για να διατηρήσει τα οχήματα στο δρόμο κατά τη διάρκεια πλήρους κύκλου χρήσης και για τη βελτιστοποίηση της κερδοφορίας »» σύμφωνα με Bedros Izikian, Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ABVV και ο πρώτος διανομέας της μάρκας στη Γαλλία.

Levc tx

Citroën Friend Tonic Best Price: 9.98 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Το TX Levc είναι ένα ηλεκτρικό ταξί με μια σειρά αυτονομίας. Αυτή η μαύρη καμπίνα είναι σε υπηρεσία στο Λονδίνο, αλλά πωλείται επίσης διεθνώς.

Τεχνικό φύλλο / χαρακτηριστικά

Αυτοκίνηση Ηλεκτρικός
Σοδειά 2020
Αριθμός κινητήρων 1
Τύπος Μπαταρίας Λιθίου
Χωρητικότητα μπαταρίας 33 kWh
Κιβώτιο ταχυτήτων Αυτόματο
Διαστάσεις (h x l x l) σε μέτρα 1888 x 1874 x 4857
Βάρος 2230 κιλά

Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά

Εναλλακτικά προϊόντα

Επιστροφή στη σελίδα Έναρξης – 1 Προϊόντα

Οδηγοί σύγκρισης και αγοράς

  • Οδηγός αγορών γραφής ποιο είναι το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ?
  • Ποιο αυτοκίνητο αυτοκινήτου επέλεξε να επιλέξει ?
  • Ποιο συμπαγές ηλεκτρικό SUV να επιλέξει ?

Σχετικά Άρθρα

Ειδήσεις: Το Volvo Car προσελκύει μια γραμμή σε κινητήρες ντίζελ από το 2024 από το 2024, η Volvo θα σταματήσει να παράγει αυτοκίνητα με κινητήρα ντίζελ. Ο κατασκευαστής επικεντρώνεται τώρα στο ηλεκτρικό πριν σταματήσει.

Ειδήσεις: Το Volkswagen Car αποκαλύπτει το νέο του Tiguan, και είναι πολύ πιο σοφότερο από το 3008 η τρίτη γενιά της Volkswagen Tiguan έφτασε. Για να αντικαταστήσει το χρυσό κότα αυγών, η γερμανική μάρκα δεν έχει πάρει r.

News: Car Watch Prime Video στο αυτοκίνητό του, είναι πλέον δυνατό στη Renault και στο Volvo το λειτουργικό σύστημα με βάση το Android ορισμένων Renault, Volvo και Polestar εμπλουτίζεται με νέες συμβατές εφαρμογές. Αυτά τα.

Ειδήσεις: Το Car Lancia ανακοινώνει την επιστροφή του στη Γαλλία με ένα νέο Ypsilon το 2024 Lancia επέστρεψε στη Γαλλία, ενώ η μάρκα περιοριζόταν μόνο στην Ιταλία. Θα επιστρέψει στη Γαλλία στο δεύτερο μισό.

Ειδήσεις: Τα μοντέρνα αυτοκίνητα αυτοκινήτων είναι ένας εφιάλτης για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σύμφωνα με το Ίδρυμα Mozilla the Mozilla ακούγεται ο συναγερμός για τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

News: Malus Weight Car: Οι πιο τιμωροποιημένοι κατασκευαστές αυτοκινήτων το 2024 με την αναθεώρηση του οικολογικού μπόνους, η κυβέρνηση προβλέπει επίσης την οικολογική ποινή, η οποία ιδρύθηκε το 2022 και τιμωρεί.

News: Car Registration Τον Αύγουστο: Η αγορά Upward Automotive, η Renault ωφελεί τον ήλιο σε καλές διορθώσεις για την αγορά αυτοκινήτων, η οποία εμφανίζει εγγραφές 24,3 % σε σύγκριση με τον περασμένο Αύγουστο. Το gro.

Ειδήσεις: New Volkswagen Passat SW Car: One Last για το δρόμο ? Αντιμέτωποι με την άνοδο των SUV και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, οι θερμικοί δρόμοι δεν είναι πλέον δημοφιλείς. Το Volkswagen Passat επιστρέφει.

Ειδήσεις: Μασσαλία CAR: Το παλιό ντίζελ που εξαιρέθηκε από το ZFE-M την 1η Σεπτεμβρίου 2023, η περιοχή χαμηλής κινητικότητας (ZFE-M) της Metropolis Aix-Marseille-Provence θα σφίξει τη βίδα. Τώρα, l.

Ειδήσεις: Το αυτοκίνητο Renault παραιτείται από τα μικρά αυτοκίνητα επειδή “οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν την επιχείρηση” Luca de Meo, το αφεντικό του ομίλου Renault, καταγγέλλει τις ευρωπαϊκές πολιτικές που δεν επιτρέπουν στα μικρά αυτοκίνητα να είναι κερδοφόρα.

News: CAR Η πλατφόρμα Caocao VTC φτάνει στο Παρίσι με ηλεκτρικές μαύρες καμπίνες Η θυγατρική του Caocao της κινεζικής ομάδας Geely ανακοίνωσε την άφιξή της στους Παρισιανούς δρόμους. Η πλατφόρμα VTC θα προσφέρει αγώνες ES.