Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε όταν έχετε πόνο στον αυχενικό? Le Parisien, καλύτερα μαξιλάρια 2023 – Οδηγός αγοράς και σύγκρισης

Τα 8 καλύτερα μαξιλάρια 2023

Contents

Τα ιξωδοελαστικά μαξιλάρια διακρίνονται από τους άλλους από τη συγκεκριμένη γέμιση παραγωγής τους. Αυτό το υλικό προσαρμόζεται εύκολα στην ανατομία του χρήστη του και παντρεύεται τέλεια το σχήμα του λαιμού και του λαιμού. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με προβλήματα λαιμού και πλάτης. Αυτός ο τύπος μαξιλαριού ωστόσο θα είναι άβολος εάν είστε συνηθισμένοι να κοιμάστε στο πλάι. Εκείνοι γαρνιτούνται με φτερά ή κάτω, εν τω μεταξύ, δεν προσφέρουν αρκετή σταθερότητα. Είναι ιδανικά για ανθρώπους που κοιμούνται στο στομάχι τους. Παρ ‘όλα αυτά, δεν είναι κατάλληλοι για τους ανθρώπους που κοιμούνται στην πλάτη τους, αν και η απαλότητα τους προσαρμόζεται σε σχεδόν όλες τις θέσεις. Είναι ανθεκτικά και ελαφριά αλλά και καυτά. Δεν είστε βέβαιοι ότι το εξώφυλό σας είναι καλής ποιότητας ? Παρουσιάζουμε κάτω από έναν πίνακα με τις κύριες διαφορές μεταξύ των συνθετικών και των φυσικών καλύψεων. Πλεονεκτήματα Viscoelastism: Προσαρμόζεται καλύτερα στο περίγραμμα του σώματός μας. Μειονεκτήματα: Υποαλλεργικό υλικό Εύκολο να βρεθεί πλύσιμο εύκολα ιδανικά για άτομα με μυϊκά προβλήματα. Μπορεί να είναι πολύ σταθερό. Δεν είναι κατάλληλα για ύπνο στο υψηλότερο κόστος των πλευρικών φτερών ελαφρύτερα πλεονεκτήματα προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις θέσεις για ύπνο. Ευχάριστο άγγιγμα υλικού καλύτερος έλεγχος θερμοκρασίας. Μειονεκτήματα που πρέπει να αποφευχθούν σε περίπτωση αλλεργιών. Η καλή υποστήριξη δεν συνιστάται για άτομα με προβλήματα στο λαιμό.

Ufc τι να επιλέξετε μαξιλάρι

Ποιο μαξιλάρι να επιλέξετε όταν έχετε πόνο στον τραχήλου της μήτρας;

 • Ο παριζιάνικος
 • Υψηλής τεχνολογίας

Ο Baker εμφανίζει τρία καλά σχέδια σε αυτά τα γνωστά ψυγεία μάρκες, πηγαίνετε για αυτόΑυτό το απίστευτο σετ κλινοστρώσεων Emma εμφανίζει μείωση κατά 50%Αυτή η γεννήτρια ατμού Philips επωφελείται από μια μείωση που θα κατασχεθεί με αυτόν τον γαλλικό έμπορο

Τακτοποιήστε το δωμάτιό σας με αυτό το γραφείο τυχερών παιχνιδιών που αποθηκεύεται στο CDISCONTΤο Lidl κάνει τον καμβά να τρέμει με αυτή τη τοστιέρα που εμφανίζεται εντός 16 ευρώΠροετοιμάστε την επιστροφή του κρύου, εκμεταλλευόμενοι αυτή την προώθηση σε αυτό το καλοριφέρ μπάνιου Beko BekoElectro Deport: Αυτό το περίφημο Moulinex Robot Cookeo είναι το σωστό σχέδιο για κατανόηση

Ο Le Parisien τον καθοδηγεί

 • Μην χάσετε τη χιονοστιβάδα των παιχνιδιών LEGO στο CDISCOUNT Toys
 • Samsung Galaxy S20 Ultra Smartphone: Επωφεληθείτε από την τρελή μείωση του -76%
 • Το CDISCONT μειώνει δραστικά την τιμή του smartphone Google Pixel 7A
 • Αυτό το κυκλικό πριόνι επωφελείται από μια πώληση flash σε αυτόν τον εξειδικευμένο ιστότοπο
 • Επιλογή αγορών

Τα 8 καλύτερα μαξιλάρια 2023

Εξίσου σημαντική με την ποιότητα του στρώματός μας, ένα καλό μαξιλάρι είναι η καλύτερη εγγύηση για μια ξεκούραστη ανάπαυση. Εάν ξυπνάτε συχνά με πόνο στον ώμο, πίσω από το λαιμό ή την πλάτη, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε το μαξιλάρι. Για ανάπαυση αναγεννησίας, το κεφάλι, ο λαιμός και η σπονδυλική στήλη πρέπει να είναι καλά ευθυγραμμισμένα. Ένα καλό μαξιλάρι χρησιμοποιείται ακριβώς για αυτό. Πρέπει να διορθώσει τη στάση μας για να έχει καλή ευθυγράμμιση του σώματος. Στόχος του είναι να μας φέρει μια επαρκή στάση για να χαλαρώσετε τους μύες και να προωθήσετε την ανάπαυση. Αλλά πώς να επιλέξετε το καλύτερο μαξιλάρι ? Ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος για τις ανάγκες μας και τον τρόπο ύπνου μας ? Μπορούμε φυσικά να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας.

Λίστα μαξιλαριών καλύτερων προϊόντων 2023

Λίστα μαξιλαριών καλύτερων προϊόντων 2023

Τελευταία ενημέρωση: 09.09.2023

“Maison” Ειδικευμένος συντάκτης και επάγγελμα μαγειρεύουν. “Για αρκετά χρόνια, γράφω απόψεις για προϊόντα σε αυτούς τους τομείς. Η δουλειά μου και η οικογενειακή μου ζωή είναι η πηγή έμπνευσης μου ”
[Το Monique δεν αποτελεί μέρος της γραφής του BFMTV.com]

Αξιολογήσεις 2027 αξιολογήσεις

Τι είναι ένα μαξιλάρι ?

ΕΝΑ μαξιλάρι είναι ένα κομμάτι μαλακού υφάσματος στο οποίο βρίσκεται το κεφάλι μας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μαξιλάρι τοποθετείται στο στρώμα, στο πάνω μέρος του κρεβατιού. Στόχος του είναι να κρατήσει τη σπονδυλική στήλη κατευθείαν για να ανακουφίσει το λαιμό και να αποφευχθεί οι μυϊκές εντάσεις.

Η χρήση ενός μαξιλάρι Που αντιστοιχεί στις ανάγκες του μειώνει το στρες που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και βοηθά έναν καλό ύπνο σύμφωνα με τη συμβουλή εμπειρογνωμόνων και συγκριτικών δοκιμών. Σήμερα υπάρχουν πολλοί τύποι στη γαλλική αγορά μαξιλάρια, με σχήματα και γαρνιτούρες για όλες τις ανάγκες σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές.

Πλεονεκτήματα και τομείς εφαρμογής

Η χρήση ενός επαρκούς μαξιλαριού μειώνει το στρες που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και βοηθά έναν καλύτερο και ξεκούραστο ύπνο σύμφωνα με τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων

ΕΝΑ μαξιλάρι είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό στοιχείο στο οποίο βάζουμε τα κεφάλια μας όταν κοιμούνται. Ο ύπνος μας θα εξαρτηθεί από την επιλογή μας μαξιλάρι Και λόγω του να σηκωθούμε, δεν θα έχουμε πόνο στο λαιμό και την πλάτη σύμφωνα με τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων.

Μαξιλάρι Ευθυγραμμίστε τον άξονα μεταξύ του λαιμού και της πλάτης και μας βοηθά να έχουμε ξεκούραστο και ξεκούραστο ύπνο, αποφεύγοντας το άγχος.

Τι είδους μαξιλάρια υπάρχουν ?

Γενικά όταν επιλέγετε ένα μαξιλάρι, Το κάνουμε με ένστικτο ή μόνο σε σύγκριση με την τιμή και το μέγεθος του μαξιλάρι. Είναι λάθος να μην αναρωτιέστε για τους διαφορετικούς τύπους μαξιλάρια ότι υπάρχουν και τι χρησιμοποιούνται. Η γαλλική αγορά του μαξιλάρι Προσφορές σήμερα για όλα τα γούστα.

Σε φυσικές ίνες, συνθετική γαρνιτούρα, με σταθερό ή μαλακό σχήμα ECT. Εδώ είναι μια λίστα με όλους τους τύπους μαξιλάρια που υπάρχουν και τα χαρακτηριστικά τους έτσι ώστε η επιλογή σας να είναι ευκολότερη.

Ιξωδοελαστικός

 • Γέμιση: συνθετικό
 • Χαρακτηριστικά :
  • Διαφορετικά πιθανά μεγέθη
  • Ορισμένα μοντέλα έχουν ειδικά υφάσματα κατάλληλα για θερμότητα

  Ινα

  • Γέμιση: πολυεστέρα και συνθετικές ίνες
  • Χαρακτηριστικά :
   • Παραμορφώνονται και χάνουν γρήγορα τη συνοχή τους
   • Η πλήρωση έχει υποστεί ζημιά γρήγορα
   • ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
   • Βασίζεται σε υποαλλεργικές ίνες

   Πάγωμα

   • Γέμιση: ιξωδοελαστικό και λατέξ
   • Μεθυσμένο στρώμα γέλης
   • Χαρακτηριστικά :
    • Ισχυρή αλλά μη τοξική οσμή
    • Πρέπει να χρησιμοποιείται με ένα κάλυμμα κατά της μεταμόσχευσης
    • Ιδανικό σε ζεστό καιρό

    Εργονομικός

    • Γεμίζοντας: ιξωδοελαστικό
    • Χαρακτηριστικά :
     • Αυτά των τετραγωνικών σχημάτων είναι μόνο για τους ανθρώπους που κοιμούνται στην πλάτη τους
     • Μερικές φορές είναι δύσκολο να το συνηθίσετε
     • Μπορεί να είναι πολύ σταθερό. Ιδανικό για άτομα με λαιμό ή αυχενικό πόνο

     Στυλό

     • Γαρνίρισμα: Σε φτερά χήνας, κάτω ή μείγμα των δύο.
     • Χαρακτηριστικά: Φρέσκα

     Κόμμι

     • Γέμιση: LaTex ή Latex και Viscoelastic μείγμα
     • Χαρακτηριστικά :
      • Ισχυρή αλλά μη τοξική οσμή
      • Μαλακό με καλή υποστήριξη για αυχενικούς
      • Ευχάριστο άγγιγμα
      • Ταχεία προσαρμογή

      Παραδείγματα αξιολόγησης προϊόντων

      Επιλέγω μαξιλάρι Η προσαρμογή στις ανάγκες σας θα είναι θεμελιώδες για να μπορείτε να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε στην καλύτερη περίπτωση. Για να επιλέξετε μεταξύ των διαφόρων μοντέλων που βρίσκονται σήμερα στη γαλλική αγορά, είναι καλύτερο να εμπιστευτείτε τις συνήθειες ύπνου σας, το μέγεθός της και το CORPLENICE. Για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας, έχουμε επιλέξει το καλύτερο για εσάς μαξιλάρια Προσαρμοσμένη σε όλους σύμφωνα με τη γνώμη των χρηστών και των συγκριτικών δοκιμών.

      Homfy μαξιλάρια πολλά από 2, σταθερό μαξιλάρι

      Για να επιλέξετε το καλύτερο μαξιλάρι, δεν πρέπει να αποστασιοποιείτε από μια διαφήμιση ή από τις απόψεις άλλων καταναλωτών ανάλογα με τις συγκριτικές δοκιμές

      Πολύ καλή αξία για τα χρήματα για αυτό το πακέτο 2 μαξιλάρια Σε καθαρό βαμβάκι για μια ευχάριστη αφή που προσκαλεί έναν ξεκούραστο ύπνο. Η πλήρωση κοίλων ινών διατηρεί το φυσικό πρήξιμο μαξιλάρι Ενώ είναι υποαλλεργική και αντι-επίθεση.

      Ιδανικό για άτομα που κοιμούνται στο πλάι ή στην πλάτη τους, προσφέρει καλή συντήρηση των τραχηλικών και διαρκής και ανθεκτική στολή.

      Εκτός από την πολύ ευχάριστη γλυκύτητά του, το πλεονέκτημα του καθαρού βαμβακιού είναι ότι αφήνει τον αέρα να περάσει για να εκκενώσει τη θερμότητα και την υγρασία. Είναι επίσης εύκολο να διατηρηθεί από τότε μαξιλάρι Χήρας μπορεί να πλυθεί απευθείας με μηχανή και στη συνέχεια να στεγνώσει σε χαμηλή θερμοκρασία. Η μικρή τιμή του δεν αρνείται την ποιότητα από τη σταθερότητα του δικού σας μαξιλάρι είναι εγγυημένη για 2 χρόνια.

      Uttu εργονομικό μαξιλάρι μνήμης

      Ορισμένα μαξιλάρια είναι καλύτερα να προσαρμοστούν στη μορφή του κεφαλιού μας και του λαιμού μας σύμφωνα με τις συμβουλές εμπειρογνωμόνων και συγκριτικών δοκιμών. Ως εκ τούτου, ανακουφίζει την πίεση σε αυτήν την περιοχή και χαλαρώνει το μυϊκό μας σύστημα

      Χάρη στο στρώμα αφρού ρυθμιζόμενου ύψους, αυτό μαξιλάρι Η ιδιαιτερότητα της προσαρμογής σε όλους τους τύπους στρωτήρα (πλάγια/πλάτη/κοιλιά). Ο αφρός Uttu δυναμική Φυσικά παντρεύεται την καμπύλη του σώματός σας εξασφαλίζοντας τέλεια υποστήριξη του κεφαλιού και του λαιμού σας. Προωθώντας μια καλή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, οι μύες και οι ώμοι σας θα χαλαρώσουν.

      Το κάλυμμα του που αποτελείται από 60% πολυεστέρα και 40% μπαμπού είναι ανθεκτικό σε ακάρεα και υποαλλεργικό. Αφαιρούμενο, το κάλυμμα είναι πλυντήριο μηχανής για εύκολο καθαρισμό. Ο αφρός του έχει το πλεονέκτημα ότι δεν σκλήρυνε με την πάροδο του χρόνου για να διατηρήσει την απόλυτη άνεση αυτό μαξιλάρι Έχει πιστοποίηση OEKO-TEX και CERTIPUR-EU για το περιεχόμενο και την ανθεκτικότητα του.

      Abeil πολλά από 2 μαξιλάρια

      Ένα καλά -προειδοποιημένο μαξιλάρι μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε χρόνια. Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από την ποιότητα και το θέμα της πληροφορικής σύμφωνα με τις συγκριτικές δοκιμές και τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων

      Αυτό μαξιλάρι Άνετο και άνετο χάρη στο 100% του φακέλου μικροϊνών πολυεστέρα σας φέρνει ένα αίσθημα άμεσης απαλότητας για να εξασφαλίσετε μια ξεκούραστη νύχτα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους ανθρώπους που κοιμούνται στην πλάτη τους και στο πλάι. Ο πυρήνας των 560 g εξασφαλίζει τη μαλακή και φουσκωμένη πλευρά αυτού μαξιλάρι.

      Το Cyclafill Garnishing εγγυάται τη χρήση ελάχιστων ινών 50% από την ανακύκλωση των μπουκάλια ορυκτών νερού. Είναι επίσης πιστοποιημένο Ouko-Tex και επομένως δεν περιέχει καμία επιβλαβή ουσία. Εύκολο στη συντήρηση, είναι πλυντήριο μηχανής σε 40 μοίρες.

      Το Abeil βρίσκεται στο Auvergne, εγγυώντας έτσι την ποιότητα μιας γαλλικής εταιρείας.

      Μαξιλάρι μνήμης intey σε κομμάτια

      Ο ύπνος χωρίς μαξιλάρι ή με ένα πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό μαξιλάρι μπορεί να δημιουργήσει πόνο στο λαιμό και στην πλάτη ανάλογα με τη συμβουλή εμπειρογνωμόνων και συγκριτικών δοκιμών

      Αυτό μαξιλάρι Με το υποαλλεργικό κάλυμμα προσαρμόζεται σε όλα τα μανίκια χάρη στον αφαιρούμενο αφρό μνήμης που επιτρέπει μια εύκολη ρύθμιση του πάχους και της άνεσής του. Η απαλή και αναπνεύσιμη εξωτερική θήκη σας παρέχει μια πιο ευχάριστη βραδιά ύπνου, τα 3 στρώματα των ινών μπαμπού που επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.

      Το μαξιλάρι μαξιλάρι είναι εύκολα πλυντήριο μηχανής και σας προστατεύει από βακτήρια, μούχλα και ακάρεα. Ο αφρός μνήμης βοηθά την καλή ευθυγράμμιση του κεφαλιού και του λαιμού, όχι περισσότερο πόνο όταν ξυπνήσετε, τελικά θα μπορείτε να επωφεληθείτε από έναν αποκαταστατικό και χαλαρωτικό ύπνο.

      Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που περιγράφονται στα σχόλια των πελατών

      Τα μεγέθη μαξιλαριών ήταν ακόμα στάνταρ για μικρό χρονικό διάστημα με βάση το πλάτος του κρεβατιού

      Όπως σας εξηγήσαμε σε αυτό το άρθρο, επιλέξτε μαξιλάρι Το Perfect θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες όπως η θέση στην οποία κοιμάστε, εάν υποφέρετε από τραχηλικό ή όχι πόνο, υλικό αλλά και τη συντήρησή του σύμφωνα με τις συμβουλές εμπειρογνωμόνων και συγκριτικών δοκιμών.

      Στη συνέχεια, έχουμε συλλέξει για εσάς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων τύπων μαξιλάρια, που έχουμε ήδη παρουσιάσει.

      Ιξωδοελαστικός

      • Προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος.
      • Μπορεί να είναι σταθερότερο και ζεστό.
      • Δεν είναι δυνατή η πλύση μηχανής.

      Ινα

      • Μπορεί να πλυθεί μηχανή.
      • Υποαλλεργικό και σε πιο συμφέρουσα τιμή.

      Πάγωμα

      • Δικαστικά έξοδα.
      • Ανθεκτικός.
      • Πιο ακριβό.
      • Δεν μπορεί να πλυθεί.

      Εργονομικός

      • Σας επιτρέπει να χαλαρώσετε στη σωστή θέση.
      • Βελτιώνει τη ροή του αίματος.
      • Το βάρος είναι καλύτερα κατανεμημένο.

      Στυλό

      • Ελατός.
      • Φως.
      • Δικαστικά έξοδα.
      • Αποφύγετε σε περίπτωση αλλεργιών και πόνου του τραχήλου.
      • Στεγνό καθάρισμα.

      Κόμμι

      • Πολύ καλή υποστήριξη για το κεφάλι και το λαιμό.
      • Ανετος.
      • Ανακουφίζει τον πόνο στην πλάτη.
      • Πολύ σταθερός.
      • Δεν μπορεί να πλυθεί.

      Τα κριτήρια για την αγορά ενός μαξιλαριού

      Ο μαξιλάρια είναι ένα βασικό στοιχείο για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ανάπαυση. Μέχρι σήμερα, χάρη στην επιστημονική πρόοδο, διαφορετικούς τύπους και μοντέλα μαξιλάρια είναι διαθέσιμα στην αγορά: αυχενικός, ιξωδοελαστικός ή λατέξ. Πρώτα απ ‘όλα, διαβάστε προσεκτικά τα κριτήρια αγοράς που σας συνοψίσαμε σύμφωνα με τις συμβουλές των χρηστών και των συγκριτικών δοκιμών.

      Το υλικό

      Το υλικό θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον τύπο μαξιλάρι και επίσης την ποιότητα και την προσαρμογή της ανάλογα με τις ανάγκες σας σύμφωνα με τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων. Σήμερα, το μαξιλάρια Στο Viscoelastic είναι η καλύτερη πώληση στη γαλλική αγορά επειδή είναι άνετα και ανθεκτικά και προσαρμόζονται τέλεια στο λαιμόκοψη και ανακουφίζουν τον πόνο και το άγχος σύμφωνα με τις συγκριτικές δοκιμές. Τα πιο χρησιμοποιούμενα υλικά μέχρι σήμερα (αλλά και τα πιο πωλημένα) είναι συνθετικές ίνες και ιξωδοελαστικά.

      Εάν προτιμάτε περισσότερα παραδοσιακά υλικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα μαξιλάρι φτερό, κάτω ή φυσικές ή συνθετικές ίνες. Αυτά είναι τα πιο κατάλληλα για άτομα με αλλεργίες, αλλά είναι επίσης τα πιο οικονομικά. Τέλος, αν σας αρέσει μια μαλακή πινελιά και ένα ανθεκτικό υλικό, το latex είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, θα είναι πιο ακριβό.

      Το μέγεθος

      Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως στο άρθρο, το σωστό μέγεθος για ένα μαξιλάρι προχωρήστε περισσότερο από αυτό του κρεβατιού σας σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές. Ακόμα κι αν αυτό συνέβαινε πριν, υπάρχουν σήμερα μαξιλάρια μεγαλύτερες και άλλες μικρότερες, ανάλογα με την ανάγκη για το σώμα σας και τη δική σας στάση, αφού δεν είναι το ίδιο για να κοιμηθείτε στο πλάι ή στο στομάχι σας..

      Μερικοί μαξιλάρια Έχετε ρυθμιζόμενο ύψος χάρη στα εναλλάξιμα εσωτερικά μέρη σύμφωνα με τις συγκριτικές δοκιμές. Θα είναι τέλεια για άτομα με προβλήματα στο λαιμό και την πλάτη. Παρ ‘όλα αυτά είναι πιο ακριβά, αν είστε ένας από εκείνους που συχνά αλλάζουν τη θέση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα τέτοιο. Θυμηθείτε ότι το καλύτερο μαξιλάρι είναι αυτό που σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια ευθεία γραμμή μεταξύ του λαιμού και της σπονδυλικής στήλης.

      Μαξιλάρι δεν εφευρέθηκε για να αυξήσει την άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου! Πράγματι, εφευρέθηκε το 7000 π.Χ. για να αποτρέψει τις αράχνες ή άλλα έντομα να είναι σε θέση να τσιμπήσουν τους στρωτήρες αυξάνοντας τα κεφάλια τους.

      Η θεση

      Η θέση στην οποία κοιμάστε θα σας επηρεάσει απευθείας στον τύπο μαξιλάρι χρειάζεστε σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές. Για παράδειγμα, εάν είστε συνηθισμένοι να κοιμάστε στο στομάχι σας, το καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα μαξιλάρι φτερά ή κάτω επειδή είναι γενικά λεπτότερα και προσαρμόσιμα. Αν κοιμηθείτε, αντίθετα, στην πλάτη σας, το καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα μαξιλάρι Για αυχενικούς ή παγετούς.

      Ο μαξιλάρια Στο Viscoelastic ή Latex έχουν παχύτερη πυκνότητα και θα είναι πιο άνετα για ύπνο στο πίσω μέρος σύμφωνα με τις συγκριτικές δοκιμές. Εκείνοι σε ίνες ακολουθούν το λαιμό καλά και προσαρμόζονται εύκολα, τόσο πολύ αν κοιμάστε στο πλάι όπως σε άλλη θέση. Σημειώστε πώς κοιμάστε και επιλέγετε ένα μαξιλάρι που είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο.

      Η μορφή

      Το περισσότερο από μαξιλάρια Έχετε μια παραδοσιακή μορφή. Ορισμένα είναι μεγαλύτερα, άλλα ευρύτερα ή μεγαλύτερα ανάλογα με το μέγεθός τους ανάλογα με τις συγκριτικές δοκιμές. Ωστόσο, υπάρχουν μοντέλα με συγκεκριμένες, θεραπευτικές και υποδεικνυόμενες μορφές για άτομα με προβλήματα στάσης ή αυχενικού πόνου. Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας, επιλέξτε ένα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

      Για να επιλέξετε μια φόρμα, πρέπει επίσης να σκεφτείτε τη θέση στην οποία κοιμάστε. Είναι προφανές ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε το πρώτο μαξιλάρι που βλέπετε, αλλά πρέπει να προσαρμόσετε το σχήμα και το στυλ του στις ανάγκες σας.

      Το εξώφυλλο

      Το εξώφυλλο είναι ένα άλλο θεμελιώδες στοιχείο που δεν πρέπει να πάει στην καταπακτή. Το περισσότερο από μαξιλάρια Έχετε ένα κάλυμμα πλυσίματος ενσωματωμένο σύμφωνα με συγκριτικές δοκιμές. Ο μαξιλάρια Στο Viscoelastic έχετε ένα προστατευτικό κάλυμμα που πρέπει να πλυθεί από καιρό σε καιρό. Αυτά τα καλύμματα είναι γενικά κατασκευασμένα από φυσικές ίνες όπως η Aloe Vera ή το Bamboo. Σημειώστε ότι είναι εναλλάξιμα και πλένονται.

      Κατά την επιλογή ενός μαξιλάρι, Πρέπει πάντα να εμπιστευόμαστε το υλικό του καλύμματος. Πρέπει να είναι υποαλλεργικό και αντι-κοσμικό. Αυτός ο παράγοντας είναι σημαντικός εάν υποφέρετε από άσθμα ή εάν έχετε άλλους τύπους αλλεργιών σκόνης.

      Ατομικό ή διπλό

      Εάν κοιμάσαι μόνος και πολλά άλλα είναι σε ένα μεγάλο κρεβάτι, η απάντηση είναι προφανής, αφού δεν έχετε προβλήματα δωματίου στο κρεβάτι όταν πηγαίνετε στο κρεβάτι. Το πρόβλημα του μαξιλάρια κοινόχρηστο είναι ότι αποτρέπουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το δικό σας μαξιλάρι Ανάλογα με τις δικές του ανάγκες, το αγαπημένο του υλικό και τη θέση στην οποία κοιμόμαστε.

      Επιπλέον, εάν ένας από τους στρωτήρες τείνει να κινηθεί τη νύχτα, είναι πιθανό ότι θα ενοχλήσει τον σύντροφό του σύμφωνα με τις δοκιμές. Γι ‘αυτό η τρέχουσα τάση είναι να έχει καθένα από τα δικά της μαξιλάρι ατομικό, έτσι ώστε κάθε μέλος του ζευγαριού μαξιλάρι Προσαρμοσμένη σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του.

      Πρόσθετοι σύνδεσμοι και πηγές

      • https: // www.άμεσος-ματ.Fr/blog/αξεσουάρ-loterie/la-petite-histoire-de-loreiller
      • https: // www.Φραγκοστάφυλος.FR/λεξικά/γαλλικά/μαξιλάρι/56392
      • https: // wopilo.com/σελίδες/οδηγός-oriller-confort
      • https: // www.φθείρων.Fr/becque/οδηγός-erillers.jsp

      Συχνές ερωτήσεις

      Τι είναι το Viscoelastic ?

      Η ιξωδοελαστική προστασία είναι ένα υλικό που έχει σχεδιαστεί από τη NASA με καινοτόμες ιδιότητες που καθιστούν δυνατή την ανακούφιση της πίεσης που ασκείται από τους ιστούς στο σώμα. Αυτό το υλικό έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε οι συνδυασμοί αστροναυτών να είναι πιο άνετοι κατά τη διάρκεια της απογείωσης. Χρησιμοποιείται σήμερα στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργικών, κλινοστρωμνών και αυτοκινήτων. Χρησιμοποιείται επίσης σε νοσοκομεία για την κατασκευή προθέσεων, στρώσεων και κατάλληλα μαξιλάρια σύμφωνα με τις δοκιμές. Αυτό το υλικό είναι ιδανικό για τη διευκόλυνση των υπόλοιπων ανθρώπων με προβλήματα με την οσφυϊκή ή την αυχενική και την ανακούφιση της πίεσης στο λαιμό, πίσω και τελειώνει επειδή προσαρμόζεται στο φυσικό περίγραμμα του σώματος.

      Τι υλικό να επιλέξετε ?

      Τα ιξωδοελαστικά μαξιλάρια είναι αυτά που καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στη γαλλική αγορά σήμερα. Αυτοί είναι εκείνοι που προσαρμόζουν τα περισσότερα στο περίγραμμα του λαιμού και της λατέξ. Αλλά το πρόβλημα του λατέξ είναι ότι υπάρχουν πιθανές προβλημάτων αλλεργίας και εάν η διατήρηση του μαξιλαριού δεν είναι τακτική, εκθέτετε τον εαυτό σας σε μια φωλιά βακτηρίων ακόμη και μανιτάρια στις πιο ακραίες περιπτώσεις σύμφωνα με τις δοκιμές. Εάν είστε ευνοϊκοί για τις αλλεργίες, το καλύτερο είναι να επιλέξετε ιξωδοελαστική ή συνθετική ίνα, αφού τα μαξιλάρια φτερωτών ή λατέξ μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Εάν έχετε πόνο στον τραχήλου

      Τι είδους μαξιλάρι είναι το πιο κατάλληλο για το προφίλ μου ?

      Ομοίως με το στρώμα, το καλύτερο μαξιλάρι για εσάς δεν θα είναι το ίδιο όπως για ένα άλλο άτομο. Όλα εξαρτώνται από την αδρανή ανάγκη σας σύμφωνα με τις δοκιμές. Αγοράζοντας ένα μαξιλάρι, δεν πρέπει να επηρεάζεστε από ένα εμπορικό σήμα ή από τις απόψεις άλλων καταναλωτών. Υπάρχουν πολλά πολύ καλής ποιότητας μαξιλάρια και πρέπει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το μαξιλάρι που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, έχουμε αναπτύξει μια λίστα με τα πιο κατάλληλα μαξιλάρια σύμφωνα με τη θέση σας για ύπνο: Ξαπλωμένος στο πλάι: Συνιστούμε ένα παχύ μαξιλάρι. Έτσι ο λαιμός θα διατηρηθεί ευθεία και στην επέκταση της σπονδυλικής στήλης. Εάν ο λαιμός σας δεν είναι ευθυγραμμισμένος με την πλάτη, μπορεί να προκύψουν προβλήματα τραχηλικού ή μυών. Στην κοιλιά: Το ιδανικό είναι να επιλέξετε ένα μαλακό μαξιλάρι, όχι πολύ παχύ και εύπλαστο. Σε αυτή τη θέση ο λαιμός δεν χρειάζεται να ανυψωθεί για να διατηρήσει μια καλή ευθυγράμμιση της στήλης. Ωστόσο, αυτή η θέση δεν είναι η πιο συνιστώμενη επειδή αναγκάζει την περιστροφή του τραχήλου της μήτρας. Στο πίσω μέρος: Ένα μεσαία μαξιλάρι είναι ιδανικό για αυτή τη θέση. Το χτύπημα πρέπει να είναι λίγο υψηλό για να διατηρήσει την ευθυγράμμιση με την πλάτη, αν και αυτό συμβαίνει σε σχέση με την πλευρική θέση.

      Πώς να ξέρω ποιο είναι το μέγεθος μαξιλαριού μου ?

      Πρόσφατα πριν από λίγο καιρό, το μέγεθος των μαξιλαριών ήταν ένα τυπικό μέγεθος που υπολογίστηκε με βάση το πλάτος του κρεβατιού. Μόνο αργότερα εμφανίστηκαν μαλακά ή πιο σταθερά μαξιλάρια. Η τάση είναι να συνδυάσουμε την αισθητική και την εργονομική. Τώρα, τα ανατομικά κριτήρια μας επιτρέπουν μια πιο ακριβή επιλογή. Για να επιλέξετε το μέγεθος μαξιλαριού σας, πρέπει να ληφθούν υπόψη τρία κριτήρια: το σύνταγμά μας, η θέση μας για ύπνο και η επιθυμητή ή απαραίτητη σταθερότητα. Ένας τρόπος για να μάθετε το μέγεθος του μαξιλαριού σας είναι να κοιμηθείτε σε ένα πολύ ωραίο μαξιλάρι και να προσθέσετε πετσέτες μέχρι να βρείτε την ιδανική θέση. Θα μπορείτε να λάβετε τα μέτρα που σας ταιριάζουν.

      Τι να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ιξωδοελαστικό ή φτερωτό μαξιλάρι ?

      Τα ιξωδοελαστικά μαξιλάρια διακρίνονται από τους άλλους από τη συγκεκριμένη γέμιση παραγωγής τους. Αυτό το υλικό προσαρμόζεται εύκολα στην ανατομία του χρήστη του και παντρεύεται τέλεια το σχήμα του λαιμού και του λαιμού. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα με προβλήματα λαιμού και πλάτης. Αυτός ο τύπος μαξιλαριού ωστόσο θα είναι άβολος εάν είστε συνηθισμένοι να κοιμάστε στο πλάι. Εκείνοι γαρνιτούνται με φτερά ή κάτω, εν τω μεταξύ, δεν προσφέρουν αρκετή σταθερότητα. Είναι ιδανικά για ανθρώπους που κοιμούνται στο στομάχι τους. Παρ ‘όλα αυτά, δεν είναι κατάλληλοι για τους ανθρώπους που κοιμούνται στην πλάτη τους, αν και η απαλότητα τους προσαρμόζεται σε σχεδόν όλες τις θέσεις. Είναι ανθεκτικά και ελαφριά αλλά και καυτά. Δεν είστε βέβαιοι ότι το εξώφυλό σας είναι καλής ποιότητας ? Παρουσιάζουμε κάτω από έναν πίνακα με τις κύριες διαφορές μεταξύ των συνθετικών και των φυσικών καλύψεων. Πλεονεκτήματα Viscoelastism: Προσαρμόζεται καλύτερα στο περίγραμμα του σώματός μας. Μειονεκτήματα: Υποαλλεργικό υλικό Εύκολο να βρεθεί πλύσιμο εύκολα ιδανικά για άτομα με μυϊκά προβλήματα. Μπορεί να είναι πολύ σταθερό. Δεν είναι κατάλληλα για ύπνο στο υψηλότερο κόστος των πλευρικών φτερών ελαφρύτερα πλεονεκτήματα προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις θέσεις για ύπνο. Ευχάριστο άγγιγμα υλικού καλύτερος έλεγχος θερμοκρασίας. Μειονεκτήματα που πρέπει να αποφευχθούν σε περίπτωση αλλεργιών. Η καλή υποστήριξη δεν συνιστάται για άτομα με προβλήματα στο λαιμό.

      Πώς να φροντίσω το μαξιλάρι μου ?

      Η διατήρηση του μαξιλαριού μου σας επιτρέπει να επεκτείνετε το χρόνο ζωής σας και να είστε σε θέση να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να το αερίζεστε τακτικά. Είναι χρήσιμο να το επιστρέφετε από καιρό σε καιρό έτσι ώστε να μην παραμορφώνεται ή να υγραίνει και να Jaundles. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε ένα κάλυμμα. Κάθε τύπος μαξιλαριού, σύμφωνα με την πλήρωσή του, απαιτεί συγκεκριμένη φροντίδα. Μπορείτε να βρείτε τη λίστα παρακάτω: ίνα που μπορεί να πλυθεί στο μηχάνημα για να τυλίξετε σε ένα εξώφυλλο του ίδιου χρώματος. Τραβήξτε το για να το αποτρέψετε από την παραμόρφωση. Το ευαίσθητο πρόγραμμα υφάσματος δεν περιστρέφεται ξεχωριστά ιξωδοελαστικά για να μην πλύνετε σε κίνδυνο να επιδεινωθεί και να μην στεγνώσει. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή πλύνετε το κάλυμμα τακτικά χρησιμοποιήστε ένα προστατευτικό και αναπνεύσιμο κάλυμμα αεριζόμενο καθημερινά αναρροφήστε μία φορά κάθε 15 ημέρες από το λατέξ, ακόμη και για το πήκτωμα και το ανατομικό ιξωδοελαστικό, ακόμη και για το ιξωδοελαστικό μην επιστρέφουν το μαξιλάρι, διαφορετικά ο παγετός θα χάσει αποτελεσματικότητα. Πλύσιμο φτερών τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Εάν υπάρχουν εργασίες, απολαύστε μια ώρα σε οξυγονωμένο νερό με ξύδι. Βάλτε μια μπάλα του τένις με το μαξιλάρι για να αποτρέψετε τα φτερά από συγκόλληση. Πρόγραμμα για ευαίσθητα υφάσματα και υγρό απορρυπαντικό. Μην βάζετε ένα μαλακτικό στεγνό στον ύπαιθρο σε επίπεδη επιφάνεια

      Πότε πρέπει να αλλάξω το μαξιλάρι μου ?

      Ένα καλά διατηρημένο μαξιλάρι μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε χρόνια. Φυσικά, εξαρτάται επίσης από την ποιότητα και το υλικό του. Κάποιοι μπορεί να διαρκέσουν μια ζωή και άλλοι θα πρέπει να αλλάξουν μετά από μερικά χρόνια. Θα εξαρτηθεί επίσης από τη συντήρηση και αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα προστατευτικό κάλυμμα ή όχι. Το ιδανικό είναι ακόμα για να αλλάξετε το μαξιλάρι σας κάθε δύο χρόνια περίπου. Επειδή είναι τότε πιθανό ότι για λίγο, το μαξιλάρι παραμορφώνεται μη αναστρέψιμα ή μολυνθεί με ακάρεα αδύνατο να εξαλειφθεί. Φυσικά, όταν δεν αισθάνεστε πλέον το μαξιλάρι σας τόσο άνετο όσο στην αρχή, θα πρέπει να σκεφτείτε να το αλλάξετε. ! Γνωρίζατε ότι η λέξη μαξιλάρι προέρχεται από τον αραβικό όρο “al-Mukhádda”, που σημαίνει ότι παίζει επειδή το μαξιλάρι θα ήταν ο τόπος όπου ξεκουράζεστε το μάγουλο του.

      Ποιο είναι το καλύτερο μαξιλάρι για τον πόνο στην πλάτη και τον αυχενικό ?

      Ο ύπνος χωρίς μαξιλάρι ή με ένα πολύ παχύ ή πολύ λεπτό μαξιλάρι μπορεί να παράγει πόνο στο λαιμό και την πλάτη. Εάν έχετε πόνο, θα πρέπει πάντα να επιλέξετε ένα μαξιλάρι με καλή υποστήριξη για το κεφάλι και το λαιμό, αλλά χωρίς να είστε πολύ σταθεροί. Εκείνοι στο Viscoelastic είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα με αυχενικό πόνο, λαιμό ή κεφάλι. Αυτά τα μαξιλάρια προσαρμόζονται στο σχήμα του κεφαλιού μας και του λαιμού μας. Ταυτόχρονα, ανακουφίζουν την πίεση στην οδυνηρή περιοχή και χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα. Αυτά είναι τα μαξιλάρια που ονομάζονται στη μνήμη επειδή επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή όταν δεν είναι πλέον υπό πίεση. Είναι μεσαίας αντίστασης και σκληρότητας και εξασφαλίζουν ένα καλό επίπεδο χαλάρωσης στο επίπεδο του λαιμού.

      Είναι άνετο να κοιμηθείτε με ένα μαξιλάρι μεταξύ των ποδιών ?

      Μια καλή στάση δεν περιορίζεται στη συνεδρίαση ή το περπάτημα σωστά, αλλά και στον ύπνο. Κατά τη διάρκεια του ύπνου μας, τα υφάσματα αναγεννούνται, καθώς και τους μύες και τους συνδέσμους της πλάτης μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια επαρκής στάση είναι θεμελιώδης. Ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία κοιμάστε, πρέπει να διατηρήσετε τον ευθυγραμμισμένο λαιμό και τον άξονα σας. Για να κοιμηθείτε στο πλάι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι μεταξύ των ποδιών. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για να μην προκαλείτε μυϊκές αλλοιώσεις και να ξεκουραστείτε στην καλύτερη περίπτωση. Η χρήση αυτού του μαξιλαριού μειώνει το βάρος και την πίεση του άνω ποδιού ταυτόχρονα με την εξάλειψη της πίεσης στους μύες, στο ισχίο και στην κάτω πλάτη, εγγυώντας την καλύτερη ευθυγράμμιση.

      Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι του τραχήλου της μήτρας ?

      Τα μαξιλάρια του τραχήλου της μήτρας είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα που υποφέρουν από πόνο στο λαιμό ή στην πλάτη συχνά. Για να είναι σε θέση να επωφεληθεί από τα θετικά του αποτελέσματα, πρέπει να χρησιμοποιηθεί σωστά. Πρέπει να πιέσετε όλο το κεφάλι σας στο μαξιλάρι, προσπαθώντας πάντα ότι οι ώμοι στηρίζονται στο στρώμα. Το ιδανικό είναι ότι όσο το κεφάλι και οι ώμοι είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι και υιοθετούν μια φυσική στάση για να αποφευχθούν αλλοιώσεις και πόνος. Σε αντίθεση με άλλα μαξιλάρια, οι αυχενικοί απαιτούν ύπνο στην πλάτη για να είναι πιο αποτελεσματικοί.