Η LCL παγώνει τις τιμές της για το 2023 – AGIFI, LCL Ασφάλιση ζώων: Γνώση, τιμή και προσφορά σε αυτό το αμοιβαίο

LCL Ασφάλιση ζώων: γνώμη, τιμή και προσφορά σε αυτό το αμοιβαίο

Contents

9,50 ευρώ το μήνα

Το LCL παγώνει τις τιμές της για το 2023

Μετά το BNP Paribas, το Société Générale και το Crédit Coopératif, η LCL με τη σειρά του ανακοινώνει ότι δεν θα αυξήσει τις τιμές της το επόμενο έτος.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 1:55 μ.μ

Πρακτορείο LCL

Μετά την BNP Paribas την Τετάρτη, είναι η σειρά της LCL να παγώσει τα τραπεζικά επιτόκια για τους 6 εκατομμύρια μεμονωμένους πελάτες της μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Η ανακοίνωση ακολουθεί τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Bercy. Συγκλήθηκε από τον Bruno Le Maire, οι γαλλικές τράπεζες έχουν δεσμευτεί να περιέχουν την αύξηση των τιμών τους το επόμενο έτος κάτω από το 2%. Μια δέσμευση επιβεβαίωσε τα περιφερειακά κεφάλαια της Crédit Agricole σε δελτίο τύπου την Τετάρτη το βράδυ.

Ορισμένες εγκαταστάσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν περαιτέρω και να μην αυξήσουν τις τιμές τους το επόμενο έτος. Αυτή είναι η περίπτωση των BNP Paribas και Crédit Coopératif, ενώ η Société Générale είχε ανακοινώσει από τις 15 Ιουλίου “Παγκόσμια σταθερότητα “ των τιμών του το 2023. Μια απόφαση που λαμβάνεται ανάντη της συνάντησης στο Bercy. “”Σκεφτόμαστε το καλοκαίρι της εμπορικής πολιτικής στο Société Générale et Crédit Northern Networks το καλοκαίρι για να έχουμε χρόνο να εφαρμόσουμε αυτή την απόφαση και να επεξεργαστούμε το ενημερωτικό δελτίο. Δεδομένου του πλαισίου και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας όσον αφορά την αγοραστική δύναμη, έχουμε κάνει αυτή την απόφαση “, Εξηγήστε μέσα στην κόκκινη και μαύρη τράπεζα.

Ένα άλλο μέτρο που έλαβε ο υπουργός, οι γαλλικές τράπεζες έχουν αναλάβει για να μειώσουν το επιτόκιο από 3 ευρώ σε 1 ευρώ το μήνα για την προσφορά αφιερωμένη στους εύθραυστους πελάτες. Μια απόφαση που έχει ήδη γίνει αυτό το καλοκαίρι από την Société Générale και Crédit Mutuel Alliance Federal. Όπως και η αμοιβαία ομάδα, η LCL αποφασίζει επίσης να απαλλάξει αυτό το συγκεκριμένο πελατολόγιο για έξοδα περιστατικών, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2023.

Διακυβέρνηση φόρουμ των διοικητικών συμβουλίων και της Γενικής Συνέλευσης 2023
28 Σεπτεμβρίου 2023 στις 2:30 μ.μ

Περισσότερα άρθρα του ίδιου θέματος

Ο Evergrande ξεβιδώνει, θύμα νέων αμφιβολιών για το αρχείο του

Ο προγραμματιστής ακινήτων πέφτει στο Χονγκ Κονγκ, αφού κήρυξε ότι δεν μπορεί να εκδώσει νέα δάνεια

Η ταινία στο μάτι προετοιμάζει τη μετάβαση σε ηλεκτρονική τιμολόγηση

Η μάρκα μόδας των παιδιών έχει επιλέξει τον Editor Esker για να σαρώσει τη μεταχείριση των τιμολογίων.

Η Citadel Securities πληρώνει 7 εκατομμύρια δολάρια στο ξηρό για παραβίαση των κανόνων για την ανοικτή πώληση

Η Securities Citadel Securities διέθεσε 7 εκατομμύρια δολ. Οι ξηροί καταδικασμένοι τίτλοι Ακρόπολης για την ύπαρξη, για 5 χρόνια, εντοπίστηκαν εσφαλμένα εκατομμύρια παραγγελίες, μεταφέροντας εκτός πώλησης στο Open για παραγγελίες πωλήσεων για μεγάλες θέσεις και αντίστροφα. Αυτό προέκυψε από σφάλμα κωδικοποίησης στο αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών των κινητών αξιών της Ακρόπολης, το οποίο οδήγησε στη μετάδοση ψευδών δεδομένων στον ρυθμιστή.

LCL Ασφάλιση ζώων: γνώμη, τιμή και προσφορά σε αυτό το αμοιβαίο

Το Mutual LCL είναι μια αποσυναρμολόγηση της διάσημης εταιρείας LCL Banque et Assurance. Μια θυγατρική της Crédit Lyonnais, η τελευταία δημιουργήθηκε το 1863. Η έδρα του βρίσκεται στην πόλη της Λυών. Από το 2005, το Mutual LCL είχε ένα υποκατάστημα αφιερωμένο στην ασφάλιση υγείας των ζώων. Προσφέρει διάφορους τύπους για την οικονομική κάλυψη του κτηνιατρικού κόστους των σκύλων και των γάτας. Το Itandi σας προσφέρει αυτόν τον οδηγό για να κατανοήσετε καλύτερα το LCL Pet Mutual.

Ασφάλιση ζώων LCL

Ποιες είναι οι εγγυήσεις που προσφέρει η LCL Animal Insurance ?

Προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών της, η εταιρεία LCL έχει αποκτήσει Αρκετοί ασφαλιστικοί τύποι για σκύλους και γάτες. Συνεπώς, οι εγγυήσεις που προτείνονται από αυτόν τον ασφαλιστή εξαρτώνται από τον τύπο που επιλέχθηκε, και αυτό, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας και τις ανάγκες σας.

Γενικά, η αμοιβαία ασφαλιστική εταιρεία αντισταθμίζει το κόστος που συνδέεται με τις ασθένειες και τα ατυχήματα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της ζωής του ζώου. Η κάλυψη περιλαμβάνει το κόστος των διαβουλεύσεων στον κτηνίατρο, τη φροντίδα, τα ναρκωτικά, τις ιατρικές αναλύσεις, τα ραδιόφωνα και τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Επιπλέον, τοΑσφάλιση ζώων LCL έχει μια φόρμουλα χάρη στον οποίο ο συνδρομητής επωφελείται από τη βοήθεια για την επιμέλεια του ζώου του. Αυτή η εγγύηση ενεργοποιείται όταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου ή της γάτας νοσηλεύεται.

��Προσοχή : Η LCL Mutual Insurance Company παρέχει μόνο σκύλους και γάτες μεταξύ 3 μηνών και 7 ετών και ταυτίζεται από ένα τατουάζ ή ηλεκτρονικό τσιπ κατά τη στιγμή της συνδρομής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ασφάλισης ζώων LCL ?

Εκεί Συνδρομή ασφάλισης υγείας των ζώων Με την εταιρεία LCL σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από διάφορα πλεονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα

Τα αναστάτες

✅ Μια σταθερή μηνιαία συνεισφορά στα 8α γενέθλια για ένα σκυλί και μέχρι την 11η επέτειο για μια γάτα

✅ Η δήλωση καλής υγείας του ζώου είναι επαρκής για να βγάλει την ασφάλειά σας

✅ Η άμεση υποστήριξη για έξοδα σε ορισμένες περιπτώσεις

✅ Ένα πολύ πλεονεκτικό ανώτατο όριο αποζημίωσης που μπορεί να σας απαλλάξει από όλα τα έξοδα

Το ✅onimony του κόστους δεν επιβάλλεται για έξοδα μικρότερα από 140 ευρώ (τρίτη πληρωμή)

✅possibility για να βγάλετε την ασφάλιση των ζώων σας στο διαδίκτυο από τον ιστότοπο της εταιρείας

✅possibility να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη φόρμουλα

✅lacs σε πρακτικές πληροφορίες (διευθύνσεις κτηνιάτρων, groomers, υγιεινές συνθήκες στο εξωτερικό . Ουσία

✅ Μια πολύ σύντομη περίοδος αποζημίωσης

✅ Μια απλοποιημένη διαδικασία (έγγραφα που πρέπει να παρέχονται, διατυπώσεις) για αιτήματα επιστροφών

✅ Υποστήριξη σε όλες τις διοικητικές ή νομικές διαδικασίες που συνδέονται με τις παρεμβάσεις που ασκούνται στο ασφαλισμένο ζώο

❌ Μια εξυπηρέτηση πελατών μερικές φορές δύσκολο να επιτευχθεί

❌ Manque των λεπτομερειών σχετικά με τους τύπους που προσφέρονται στον ιστότοπο του ασφαλιστή

��Για να ξέρεις: εκεί Αμοιβαία LCL Το ένα είναι μια από τις λίγες ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν πλήρη επιστροφή χρημάτων για τα έξοδα υγείας των ασφαλισμένων ζώων μαζί της.

Πόσο κοστίζει το κόστος ασφάλισης ζώων LCL ?

Η LCL δεν εμφάνισε τιμές εκκίνησης στον ιστότοπό της για τον εαυτό του Προσφορές ασφάλισης σκύλου και γάτας. Γενικά, το κόστος της συνδρομής σας θα εξαρτηθεί από τον επιλεγμένο τύπο και τις πρόσθετες επιλογές που έχουν εγγραφεί. Πιο συγκεκριμένα, η ηλικία, το φύλο και το ιατρικό ιστορικό του κατοικίδιου ζώου σας θα ληφθούν επίσης υπόψη για τον υπολογισμό της τιμής της ασφάλισης.

Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει τις τιμές της ασφάλισης υγείας των ζώων που λαμβάνονται από προσομοίωση*.

Τύπος

Τιμή

9,50 ευρώ το μήνα

14,95 ευρώ το μήνα

31,99 ευρώ το μήνα

*Μεθοδολογία :: Προσομοίωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2023 για ένα 3ετή -year -old Teckel Breed Dog, που προσδιορίζεται από Chip και χωρίς ιατρικό ιστορικό.

Λάβετε μια προσφορά ασφάλισης ζώων στο LCL

Αν θέλεις Εγγραφείτε στην ασφάλιση για το σκυλί και τη γάτα σας στο LCL, Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά στον ιστότοπο της εταιρείας. Αυτό είναι εξοπλισμένο με έναν προσομοιωτή που σας επιτρέπει να εκτιμήσετε το ποσό της ασφάλισης των ζώων σας. Το εργαλείο βασίζεται ιδιαίτερα στον τύπο για τον οποίο έχετε επιλέξει, τη φυλή του ζώου και το φύλο του.

Κάνοντας αυτό, ωστόσο, θα λάβετε μόνο την εκτίμηση του LCL Animal Mutual. Ωστόσο, οι ασφαλιστικές αμοιβαίες προσφέρουν διαφορετικές προσφορές μεταξύ τους. Μπορεί λοιπόν να είναι ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο για να συγκρίνετε όλες αυτές τις προσφορές για να επιλέξετε την προσφορά που αντιστοιχεί στα οικονομικά σας.

Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό μας Συγκριτική ασφάλιση στο διαδίκτυο και χωρίς καμία δέσμευση. Το εργαλείο μας είναι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση. Για να συγκρίνετε τις προσφορές όσον αφορά την ασφάλιση σκύλων και γάτας, πρέπει να συμπληρώσετε μια ενιαία και απλοποιημένη φόρμα. Το τελευταίο περιλαμβάνει μερικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε για να επιτρέψετε στο εργαλείο να απαριθμήσει το καλύτερο ασφάλιση για το κατοικίδιο ζώο σας.

Από αυτή τη στιγμή, θα πρέπει μόνο να επιλέξετε την καλύτερη προσφορά και να γεμίσετε τις διατυπώσεις που απαιτούνται για εγγραφή.

Κριτικές ασφάλισης ζώων LCL

Η ομάδα μας είναι ομόφωνη για το γεγονός ότι η ασφάλιση ζώων που προσφέρει το Mutual LCL είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ένα από τα θετικά σημεία της εταιρείας είναι ότι βοηθά πραγματικά τους ιδιοκτήτες σκύλων και γάτας να διαχειρίζονται υπερβολικά έξοδα ιατρικής περίθαλψης. Συγκεκριμένα, αν στοιχηματίζετε σε αυτό το αμοιβαίο, θα καλύψει το κόστος εμβολιασμού, το κόστος αποστείρωσης, το κόστος νοσοκομείων και πολλά άλλα έξοδα.

Χάρη στο Αμοιβαία ζώα LCL, Επομένως, είναι δυνατόν να προσφέρετε καλύτερη φροντίδα στο κατοικίδιο ζώο σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το νομοσχέδιο για να πληρώσετε, είτε πρόκειται για ατύχημα είτε για ασθένεια. Τέλος, η συνδρομή της ασφάλισης ζώων LCL είναι πολύ απλοποιημένη: Δεν απαιτείται έγγραφο υγείας.

Πώς να επικοινωνήσετε με το LCL ?

Εάν ζείτε στη Γαλλία, μπορείτε να φτάσετε Εξυπηρέτηση πελατών LCL Μέσω τηλεφώνου στις 09 69 36 30 30. Το ζήτημα αυτό δεν προσβάλλεται και διατίθεται από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 8 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. Από το εξωτερικό, πρέπει να επικοινωνήσετε με το +33 9 69 36 30 30 για να συζητήσετε με τον σύμβουλο πελατών από το LCL.

Η ασφαλιστική εταιρεία διαθέτει υπηρεσία προσβασιμότητας για κωφούς και σκληρά ακρόαση. Θέλετε να στείλετε μια επιστολή στο LCL για να ζητήσετε πληροφορίες ή πιστοποιητικό ασφάλισης ? Στείλτε την επιστολή σας σε αυτήν τη διεύθυνση:

LCL Bank και ασφάλιση

20, Avenue de Paris

94811 Villejuif Cedex.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να πάρετε ασφάλιση για το κατοικίδιο ζώο σας ?

Το σκυλί ή η γάτα σας δεν είναι άνοσο σε δυσαρεστημένα ατυχήματα ή ασθένειες, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυλή του. Ωστόσο, τα έξοδα που απαιτούνται για την κάλυψη του κόστους υγείας των ζώων είναι γενικά πολύ υψηλά. Επομένως, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε την ασφάλιση υγείας των ζώων που περιλαμβάνει αρκετές εγγυήσεις προκειμένου να επωφεληθείτε από μια καλή φροντίδα. Ορισμένοι ασφαλιστές, όπως το LCL 100 %, αντισταθμίζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την αποστείρωση, την εργαστηριακή ανάλυση, το φάρμακο, τη νοσηλεία και το κόστος χειρουργικής επέμβασης.

Πώς να βγάλετε την ασφάλιση υγείας των ζώων LCL ?

Η διαδικασία για τη συνδρομή μιας ασφαλιστικής σύμβασης για το σκυλί και τη γάτα είναι εξαιρετικά απλοποιημένη από το Mutual LCL. Για να βγάλετε ασφάλιση ζώων με αυτήν την εταιρεία, μεταβείτε στην υπηρεσία ή στον επίσημο ιστότοπο. Δεν χρειάζεται να παρέχετε έγγραφα υγείας. Μια απλή δήλωση καλής υγείας είναι αρκετή για να υπογράψει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η LCL Animal Mutual ασφάλιση ?

ΜΕΓΑΛΟ’Ασφάλιση που προσφέρει η LCL προορίζεται μόνο για σκύλους και γάτες μεταξύ 3 μηνών και 7 ετών. Επιπλέον, η εταιρεία δεν παρέχει ζώα που έχουν γενετικές και κληρονομικές ατέλειες.

Πώς ο τερματισμός της εργασίας ασφάλισης υγείας των ζώων LCL ?

Για έναν ή άλλο λόγο, μπορείτε να αποφασίσετε Τερματίστε την ασφάλιση που εγγραφεί για το σκυλί ή τη γάτα σας. Ωστόσο, πρέπει να δώσετε μια ειδοποίηση ενός μήνα στο LCL και να στείλετε μια επιστολή τερματισμού στην ταχυδρομική διεύθυνση του ασφαλιστή.

Αλεξάντερ Λάουρ