Το Kraken Black Spiced Rum – Spirits – Αγοράστε κρασί στο Kraken – ρούμι

Κούνημα

Το βασικό ρούμι είναι από το Τρινιντάντ και το Τομπάγκο και αποστάζεται από φυσικά μαλακές μελάσα από τοπικά καλλιεργημένο ζαχαροκάλαμο. Το ρούμι είναι ηλικίας ένα έως δύο χρόνια και στη συνέχεια αναμειγνύεται με έντεκα μπαχαρικά όπως κανέλα, τζίντζερ, γαρίφαλα και βανίλια.

Το Kraken Black Spiced (πνευματικό ποτό)

Κατασκευασμένο από ρούμι της Καραϊβικής, το Kraken Black Spiced είναι το αποτέλεσμα του γάμου μεταξύ της γλυκύτητας της καστανιάς ζάχαρης και του δαγκώματος και της ζωτικότητας των μπαχαρικών. Στον ουρανίσκο, αυτό το εκπληκτικό ζευγάρωμα προσφέρει μια όμορφη ισορροπία που, σε συνδυασμό με μια μικρή γλυκύτητα, κάνει για μια ευχάριστη και μοναδική γευστική εμπειρία.

  • Διατήρηση επιπέδου έτοιμο για ποτό

Σώμα ? Το σώμα είναι ο τρόπος που ένα κρασί αισθάνεται μέσα στο στόμα. Αρκετοί παράγοντες, όπως το περιεχόμενο αλκοόλ και η παρουσία τανινών, συμβάλλει στην αίσθηση του κρασιού.

Φρεσκάδα ? Η φρεσκάδα ενός κρασιού ορίζεται από το επίπεδο οξύτησής του. Σε αντίθεση με τα στρογγυλεμένα κρασιά, τα φρέσκα κρασιά είναι εύκολο να πίνουν και είναι πιο ζωντανά. Η οξύτητα παίζει ένα απαραίτητο μέρος στη δομή ενός κρασιού.

Γηράσκων ? Όλα τα κρασιά δεν έχουν το ίδιο δυναμικό γήρανσης. Μερικοί υποτίθεται ότι καταναλώνονται σε νεαρή ηλικία, ενώ άλλοι πρέπει να διατηρούνται για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Ταννίνη ? Ερχόμενοι από στελέχη, pips σταφυλιών και τα βαρέλια αποθήκευσης, η τανίνη δίνει δομή μόνο σε κόκκινα κρασιά.

Το βικτοριανό μπουκάλι αθλήματα με υπερηφάνεια το θρυλικό Sea Monster Kraken από σκανδιναβικούς θρύλους, τρομοκρατία των θαλασσών, διακόπτης πλοίων, που είναι σήμερα γνωστό παγκοσμίως.

Τομέας και ονομασία

Το Kraken Black Spice

Το Kraken Black Spiced παίρνει το όνομά του από το θρυλικό Sea Monster, το οποίο, σύμφωνα με το μύθο, έσπασε τα πλοία σε δύο, οδηγώντας τους στα βάθη του ωκεανού. Από ένα υγρό ως μαύρο όπως το μελάνι του θηρίου, το kraken αναπτύσσεται από μελάσα ρούμι από την Καραϊβική. Ηλικίας σε δρύινα βαρέλια για 12 έως 24 μήνες, σημειώνεται με 11 μπαχαρικά όπως κανέλα, τζίντζερ ή βανίλια.

Συμβουλές του cellarman σας

Σκανδάλη

Το Kraken είναι ένα “καρυκεύμα ρούμι”, που παράγεται από ρούμι μελάσα από το Τρινιντάντ και το Τομπάγκο, ηλικίας μεταξύ 1 και 2 ετών και αναμειγνύεται με μπαχαρικά. Τόσο γλυκό όσο και πικάντικο, χαρακτηρίζεται από σημειώσεις καφέ, βανίλιας, κανέλας και γαρίφαλου. Αυτό το ρούμι Kraken είναι πολύχρωμο και γεμάτο ζωή.

Το 12ο προϊόν που προσφέρεται !

100% ασφαλής πληρωμή (CB - PayPal)

100% ασφαλής πληρωμή (CB – PayPal).

10% έκπτωση κέρδισε κατά την πρώτη παραγγελία

Η έκπτωση 10% κέρδισε κατά την πρώτη παραγγελία.

Το Kraken, ή το kraken Black Spiced Rum, είναι μια μάρκα μαύρου ρούμι.

Το εμπορικό σήμα, που δημιουργήθηκε το 2010, διανέμεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Proximo Spirits (IN). Ονομάστηκε μετά το θρυλικό πλάσμα.

Το βασικό ρούμι είναι από το Τρινιντάντ και το Τομπάγκο και αποστάζεται από φυσικά μαλακές μελάσα από τοπικά καλλιεργημένο ζαχαροκάλαμο. Το ρούμι είναι ηλικίας ένα έως δύο χρόνια και στη συνέχεια αναμειγνύεται με έντεκα μπαχαρικά όπως κανέλα, τζίντζερ, γαρίφαλα και βανίλια.

Το μπουκάλι προέρχεται από τα βικτοριανά μπουκάλια ρούμι, με δύο λαβές ανάρτησης.

Το Kraken Spiced Rum με τη νέα κυκλοφοριακή συμφόρηση 47 ° είναι μια πιο ισχυρή και πλουσιότερη έκδοση.

Είναι ένα καφέ ρούμι αρωματισμένο με μπαχαρικά του οποίου το μπουκάλι με ένα μοναδικό σχέδιο θυμάται τα παλιά βικτοριανά μπουκάλια ενσωματωμένα στα πλοία. Ο Kraken, το μυθικό του όνομα, προκαλεί ένα θρυλικό θαλάσσιο πλάσμα που τρομοκρατούσε τους ναυτικούς. Αυτό το γιγαντιαίο χταπόδι έσπασε τα σκάφη και τα προκάλεσε στα βάθη των ωκεανών.

Αυτό το ποτό είναι μια συναρμολόγηση ρούμι από τα νησιά Trinity και Tobago, ηλικίας 12 και 24 μηνών και ανυψώνεται από 11 μπαχαρικά που προσφέρουν μια αξιοσημείωτη γλυκύτητα που κυριαρχείται από βανίλια. Γενναιόδωρη και γκουρμέ, η δοκιμή αποκαλύπτει βανίλια και τριφύλλια με συμβουλές κανέλας, καραμέλας, τζίντζερ και καφέ.

Από την κυκλοφορία του το 2010, το Kraken Black Spiced έχει γίνει ένα διεθνές φαινόμενο.

Σημειώσεις γευσιγνωσίας:

Χρώμα: Μαύρος.

Μύτη: Τα μπαχαρικά, η γλυκόριζα, η βανίλια και ο υπαινιγμός κερασιάς.

Στόμα : ευγενής. Τα μπαχαρικά (γαρίφαλα) και η βανίλια εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένα με πορτοκαλί.

Τελικός: lOngle σε μπαχαρικά και βανίλια.

Τεχνική κατάσταση Χώρα Τρινιντάντ και Τομάγκο Χωρητικότητα 70cl Βαθμός αλκοόλης 40 ° Ηλικία χωρίς ηλικία τύπου ρούμι ρούμι

Χόκεϊ, ΗΠΑ: Ζωντανά αποτελέσματα από το Seattle Kraken, Αποτελέσματα,

Ελάχιστη κατάθεση € 5 και ένα πρώτο στοίχημα που απαιτείται για να αποκτήσετε το δωρεάν στοίχημα. Ισχύουν ελάχιστες διαστάσεις, μέθοδοι στοιχημάτων και πληρωμής. Οι επιστροφές αποκλείουν δωρεάν στοιχήματα. Προσφέρονται περιορισμένες στο χρόνο και τους όρους και οι προϋποθέσεις ισχύουν. 18+

Έως 100 € * επιστράφηκαν σε freebets
*Ποσό του 1ου στοίχου σας δωρεά σε μη αυθεντικές πιστώσεις παιχνιδιών εάν είναι ηττημένος
100% μέχρι € 50 μπόνους
Ισχύουν γεωγραφικές μεταφορές και γενικές συνθήκες. 18+
Έως 100 € + 10 € * Μπόνους
*Εάν το 1ο στοίχημά σας είναι χαμένος και ο επικυρωμένος λογαριασμός σας
Έως 100 € * επιστράφηκαν σε freebets
*Ποσό του 1ου στοίχου σας δωρεά σε μη αυθεντικές πιστώσεις παιχνιδιών εάν είναι ηττημένος

Τα παιχνίδια και η τύχη μπορεί να είναι επικίνδυνα: απώλεια χρημάτων, οικογενειακές συγκρούσεις, εθισμός ..

Βρείτε τις συμβουλές μας για τους παίκτες-info-service.FR (09-74-75-13-13, καλέστε όχι προσαγωγία)

Χόκεϊ ΗΠΑ

Σιάτλ Kraken

ΒΟΗΘΕΙΑ: Βρίσκεστε στη σελίδα Αποτελέσματα Seattle Kraken στην ενότητα Χόκεϊ/ΗΠΑ. Φλας.Η FR προσφέρει τα αποτελέσματα του Seattle Kraken, των τελικών και μερικών αποτελεσμάτων, της κατάταξης και των λεπτομερειών των αγώνων. Εκτός από τις βαθμολογίες του Seattle Kraken, μπορείτε να ακολουθήσετε περισσότερους από 100 διαγωνισμούς χόκεϊ επί πάγου σε περισσότερες από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο στο FlashScore.Fr. Κάντε κλικ στο όνομα της χώρας στο αριστερό μενού και επιλέξτε τον ανταγωνισμό σας (πρωταθλήματα και πρωταθλήματα, κύπελλο ή τουρνουά). Η υπηρεσία αποτελεσμάτων του Seattle Kraken είναι πραγματική και ενημερώνεται αυτόματα.
Επόμενοι αγώνες: 26.09. Calgary Flames – Seattle Kraken, 26.09. Seattle Kraken – Calgary Flames, 29.09. Seattle Kraken – Βανκούβερ Canucks

Τα παιχνίδια και η τύχη μπορεί να είναι επικίνδυνα: απώλεια χρημάτων, οικογενειακές συγκρούσεις, εθισμός ..

Βρείτε τις συμβουλές μας για τους παίκτες-info-service.FR (09-74-75-13-13, καλέστε όχι προσαγωγία)