Μαρόκο | Πρακτική ζωή στο χώρο |, τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα σε φθηνές τιμές | Μαρόκο Jumia

Κινητά τηλέφωνα

Contents

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Πρακτική ζωή στο χώρο του Μαρόκου

Το Μαρόκο ζει τώρα όλο το χρόνο ταυτόχρονα. Χωρίς καθυστέρηση με τη Γαλλία το χειμώνα. Από την άλλη πλευρά, το καλοκαίρι, το χάσμα είναι 1 ώρα: είναι 11 π.μ. στο Μαρόκο όταν είναι 12 ώρες στη Γαλλία. Και κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού (από τις 12 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου το 2021), η χώρα εξακολουθεί να μετατοπίζεται κατά 1 ώρα (είναι επομένως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, 2 ώρες νωρίτερα από ό, τι στο σπίτι). Στο τέλος του Ραμαζανιού, επιστρέφουμε στο κανονικό χρόνο.

Ηλεκτρική ενέργεια

Το Μαρόκο είναι εξοπλισμένο με 220 V με ευρωπαϊκά πρότυπα φύλλα. Δεν υπάρχει προσαρμογέας για να παράσχει επομένως.
Σε ορισμένες αγροτικές περιοχές, από την άλλη πλευρά, τα απομακρυσμένα χωριά (ειδικά σε ορισμένες κοιλάδες του Άτλαντα) τροφοδοτούνται από συλλογικές γεννήτριες που διαχειρίζονται η κοινότητα των χωρικών. Μπορεί να υπάρχουν κίνδυνοι υπέρβασης για τις ηλεκτρικές σας συσκευές, κυρίως όταν τις επαναφορτίσετε.
Πιστεύετε επίσης ότι θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το βράδυ για να το κάνετε, όταν οι ομάδες λειτουργούν.

Χροιά

Γραφεία ανταλλαγής: Κατ ‘αρχήν, είναι ανοιχτά καθημερινά (εκτός από μερικές φορές το απόγευμα της Κυριακής) και οι ώρες λειτουργίας τους είναι πολύ ευρείες.

Οι τράπεζες : Είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:15 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ. έως τις 6 μ.μ.

Τα μαγαζιά : Ο Medinas σταματάει στη μέση του πρωινού και μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας εκεί μέχρι τις μόνο ώρες. Παρασκευή, παραμένουν κλειστά ή ανοιχτά το πρωί, στη συνέχεια στο τέλος του απογεύματος. Τα άλλα καταστήματα δεν έχουν σταθερά προγράμματα, αλλά κλείνουν επίσης την Παρασκευή ή το Σάββατο και πάντα την Κυριακή.
Στα τουριστικά κέντρα, τα καταστήματα για τους τουρίστες είναι ανοιχτά καθημερινά και κοντά αργά το βράδυ. Τα πολυκαταστήματα ακολουθούν ένα χρονοδιάγραμμα ισοδύναμο με αυτό της Γαλλίας.

Κατάστημα Souk Maroc

© Jon_chica – Adobe Stock

Τα κύρια ταχυδρομικά γραφεία είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. έως 6:15 μ.μ. (η υπηρεσία μειώνεται την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της μεγάλης προσευχής). Από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και μερικές φορές το Σάββατο (8 π.μ. έως 12 μ.μ. ή 9 π.μ. έως 3 μ.μ.).

ΓΛΩΣΣΕΣ

Αραβικός: Διακρίνουμε την κλασική αραβική, τη γλώσσα του Κοράνι (λογοτεχνική), τη γλώσσα της εκπαίδευσης, τη διοίκηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη διάλεκτο αραβικό, την ομιλούμενη γλώσσα που ποικίλλει ανάλογα με τις περιοχές και σύμφωνα με τις κοινωνικές τάξεις. Το μαροκινό διάλεκτο Αραβικά καταλαμβάνει άμεσα γαλλικά πολλά σύγχρονα ονόματα ή τρέχουσες εκφράσεις.

Amazigh (ή Berber): Που ασκούνται σε πολλές περιοχές του Μαρόκου, ο Βερβέρ, όπως και η Αραβική, είναι μια γλώσσα της οικογένειας Chamito-Sémitic (Εβραϊκά ανήκει στην ίδια ομάδα). Για τους Berbers, τα αραβικά είναι ξένη γλώσσα.

Γαλλική γλώσσα : Σε πολλές εταιρείες που απασχολούν το προσωπικό του πανεπιστημίου, τα γαλλικά είναι η καθημερινή γλώσσα, συμπεριλαμβανομένων των Μαροκινών. Η πλειοψηφία των μαροκινών που παρακολούθησαν το σχολείο μιλούν τη γλώσσα μας. Για άλλους, τα γαλλικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα. Στις απομακρυσμένες περιοχές, ειδικά καθώς πηγαίνουμε προς τα νότια, τα γαλλικά απέχουν πολύ από το να μιλήσουμε πάντα.

Ισπανικά: Ένα άλλο απομεινάρι του αποικισμού. Η γλώσσα μιλάει κυρίως στο βορρά.

Δουλειά

Σχεδιάστε 1 εβδομάδα για μια κάρτα που φτάνει με ασφάλεια.
Υπάρχουν πολλά κίτρινα γράμματα.

Τηλέφωνο

Απο Γαλλία, Βέλγιο ή Ελβετία στο Μαρόκο: 00 + 212 (ενδεικτική χώρα) + 9 -Διεξαγωγή αριθμού κλήσης (από τη νέα αρίθμηση) χωρίς το αρχικό 0.
Από το Μαρόκο στη Γαλλία :: 00 + 33 + 9 -Digit Αριθμός ανταποκριτή (χωρίς το αρχικό 0).
Από το Μαρόκο στο Βέλγιο: 00 + 32 + 8 -Digit Αριθμός ανταποκριτή (χωρίς το αρχικό 0).
Από το Μαρόκο στην Ελβετία: 00 + 41 + Αριθμός ανταποκριτή σε 8 ή 9 ψηφία (χωρίς το αρχικό 0).
Από το Μαρόκο έως Καναδάς: 00 (τόνος) + 1 + Πόλη ενδεικτική + Αριθμός ανταποκριτή (χωρίς το αρχικό 0).

Αρίθμηση στο Μαρόκο

Οι αριθμοί τηλεφώνου έχουν 10 ψηφία και εμφανίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι γαλλικοί αριθμοί. Η σύγχυση είναι ακόμη ευκολότερη με τους αριθμούς φορητών υπολογιστών, οι οποίοι ξεκινούν και στις δύο χώρες με “06”. Είναι περίπλοκο όταν ορισμένοι ιδιοκτήτες στο Μαρόκο υποδεικνύουν στοιχεία επικοινωνίας. Στη Γαλλία.
Για όλους τους άλλους (η συντριπτική πλειοψηφία), η ενδεικτική της χώρας “212” ESY να συνθέσει, φυσικά, μόνο αν καλέσουμε από το εξωτερικό), ακολουθούμενο από το κινητό τηλέφωνο ξεκινώντας με (0) 6. Θυμηθούμε ότι το “0” πρέπει να αποτελείται όταν είμαστε ήδη στη χώρα, αλλά διαγράφεται από το εξωτερικό.

Εάν οι αριθμοί δεν λειτουργούν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Πληροφορίες τηλεφώνου μαροκινών (τέτοιος. : 160). Είναι αποτελεσματικά. Στη Γαλλία, για το Διεθνές Τμήμα Πληροφοριών τουΠορτοκάλι, Για παράδειγμα, πρέπει να συνθέσετε 118-700.

Δημόσια τηλέφωνα

– Όπως παντού, δεν υπάρχουν σχεδόν καμία τηλεφωνική καμπίνα.

– Σε διαφορετική περίπτωση, Μαρόκο τηλεπικοινωνία Διατηρεί πάντα ένα δίκτυο τηλεοπτικός (μπλε μάρκα, ανοιχτό κάθε μέρα), με δωμάτια ή κάρτες. Για όσους δεν θα είχαν φορητό υπολογιστή.

Κινητό τηλέφωνο στο Μαρόκο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας κινητό τηλέφωνο στο Μαρόκο με την επιλογή “Διεθνή”.

Περιαγωγή ή έλλειψη στέγης: Είναι ένα σύστημα διεθνών συμφωνιών μεταξύ των φορέων εκμετάλλευσης. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι όταν φτάσετε σε μια χώρα, το νέο τοπικό δίκτυο εμφανίζεται αυτόματα. Λαμβάνετε γρήγορα ένα SMS από τον χειριστή σας που προσφέρει ένα περισσότερο ή λιγότερο πλεονεκτικό πακέτο επιβατών, συμπεριλαμβανομένου ενός περιορισμένου πακέτου τηλεφωνικής κατανάλωσης και σύνδεσης στο διαδίκτυο. Κοστίζει πάντα αρκετά ακριβό.

Αγοράστε μια κάρτα SIM/PUCE στο χώρο: Εάν σχεδιάζετε να κάνετε τοπικές κλήσεις (σε σταθερές γραμμές ή φορητούς υπολογιστές), αυτή είναι η επιλογή να ευνοήσετε. Απλά αγοράστε μια προπληρωμένη τοπική κάρτα SIM κατά την άφιξη (περίπου 20 DH με μικρή πίστωση) από έναν από τους 3 μαροκινούς χειριστές (Μαρόκο τηλεπικοινωνία, Πορτοκάλι Και InwiΟυσία. Υπάρχουν μεταπωλητές παντού.
Σας αναθέτουμε έναν τοπικό αριθμό τηλεφώνου. Πριν από την υπογραφή της σύμβασης και την πληρωμή, ωστόσο, δοκιμάστε την κάρτα SIM του πωλητή στο τηλέφωνό σας – προηγουμένως ξεκλειδωμένο – για να ελέγξετε αν είναι συμβατή.
Στη συνέχεια, αγοράστε επικοινωνία πίσω (από 10 ή 20 dh) σε οποιοδήποτε telebout.
Προσφέρονται επίσης πολύ ενδιαφέροντα διεθνή πακέτα.

Σύνδεση στο Διαδίκτυο στο Μαρόκο

Συνδεθείτε στο WiFi Το εξωτερικό είναι ο μόνος τρόπος για να έχετε πρόσβαση στον ιστό δωρεάν εάν το πακέτο σας δεν περιλαμβάνει κλήσεις στη χώρα.

Το σοφότερο είναι απενεργοποιήστε τη σύνδεση “Δεδομένα στο εξωτερικό” (στο “Cellular Network”). Μπορούμε επίσης να βάλουμε το φορητό υπολογιστή μέσα λειτουργία πτήσης “ και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το WiFi. Σημειώστε ότι η λειτουργία “αεροπλάνου” εμποδίζει τις κλήσεις και τα μηνύματα λήψης.

Σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία και όλο και περισσότερα εστιατόρια διαθέτουν δίκτυο, δωρεάν για πελάτες.

– Μόλις συνδεθείτε στο WiFi, έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες Τηλεφωνία Διαδικτύου, από δωρεάν εφαρμογές: Whatsapp, Αγγελιαφόρος (μηνύματα FacebookΟυσία, Ατενίζω Και Σκυϊδάκι. Οι κλήσεις, τα μηνύματα, η αποστολή φωτογραφιών και βίντεο είναι δωρεάν. Αυτές οι εφαρμογές ανιχνεύονται αυτόματα στη λίστα επαφών σας εκείνες που χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή.

  • Περισσότερες πληροφορίες για το κινητό τηλέφωνο ενώ ταξιδεύετε

Διαδίκτυο

Προειδοποιητική πειρατεία ! Το δημόσιο WiFi έχει γίνει πραγματικά καταστήματα ! Είναι πολύ εύκολο, ακόμη και για έναν αρχάριο, να εισέλθετε σε ένα δίκτυο.
Η μόνη πραγματικά αξιόπιστη παρέλαση είναι Συχνές μόνο “πιστοποιημένες” ιστοσελίδες. Ξεκινούν με ” https: // “Και συχνά εμφανίζουν ένα μικρό λουκέτο δίπλα στη διεύθυνση. Σε αυτή την περίπτωση, οι μεταδόσεις σας είναι κρυπτογραφημένες και επομένως ασφαλείς. Οι πιο ευαίσθητες και δημοφιλείς τοποθεσίες, όπως οι τράπεζες, έχουν όλες πιστοποιημένη σύνδεση.

Τέλος, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή αυτοεξυπηρέτησης, αποφύγετε, όσο το δυνατόν περισσότερο,περάστε τον κωδικό πρόσβασής σας ή οποιεσδήποτε ευαίσθητες πληροφορίες !

Αποφύγετε τη χρήση υπολογιστή αυτοεξυπηρέτησης. Μια φαινομενική ποσότητα αυτών των θέσεων μολύνεται με “καταγραφείς απεργίας”, οι οποίοι μπορούν να μεταδώσουν τα δεδομένα σας σε έναν κακόβουλο παραλήπτη. Και αν το κάνετε, θυμηθείτε να αποσυνδεθείτε καλά και να μην κάνετε κλικ στην επιλογή “Αποθηκεύστε τον κωδικό πρόσβασής μου”.

Κινητά τηλέφωνα

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

ITEL S23 – 6.6 ” – 8GB (4 + 4GB) – 128GB – 50MP – Starry Black

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Samsung Galaxy A04E Black 3+32GB 6.5 “HD+ PLS LCD 5.000 mAh

Προσφορές από

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

ITEL P40 6.6 ” – 8 GB RAM + 128 GB ROM – Μπλε

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Samsung Galaxy A04 – 6.5 ” – 4GB RAM + 64GB ROM – 50MP – Black

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Samsung Galaxy A04E Light Blue 3+32GB 6.5 “HD+ PLS LCD 5.000 mAh

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Itel a60s 6.6 “HD+ 8GB RAM (4+ 4) 128GB ROM – Πράσινη παγετώνα

Xiaomi xiaomi redmi a2+ 3gb/64gb noir

Samsung Galaxy A04E – 6.5 “HD+ PLS LCD – 32GB – 3 GB RAM – Χαλκός

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

ITEL P40 6.6 ” – 8 GB RAM + 128 GB ROM – Black

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Wiko 10 – 6.75 ” – 6GB RAM + 128G ROM – Black

Xiaomi Redmi Σημείωση 12 – 6.67 ” – 6GB RAM + 128GB ROM – 48MP – Onyx Grey

Xiaomi Redmi Σημείωση 12 – 6.67 ” – 6GB + 128GB – 48MP – Πράσινο μέντα

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Samsung Galaxy A04 – 6.5 ” – 4GB RAM + 64GB ROM – 50MP – Χαλκός

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Itel a60s 6.6 “HD+ 8GB RAM (4+ 4) 128GB ROM – Shadow Black

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Itel A49 – 6.6 ” – 2GB RAM + 32GB ROM – 5MP – Μπλε

Προσφορά φεστιβάλ Jumia

Itel A49 – 6.6 ” – 2GB RAM + 32GB ROM – 5MP – Black

Xiaomi xiaomi redmi a2+ 3gb/64gb μπλε

Xiaomi Redmi Σημείωση 12 – 6.67 “(6GB -128GB) – Παγετώδες μπλε

Samsung Galaxy A04E – 6.5 “HD+ PLS LCD – 64B – 3 GB RAM – Χαλκός

Samsung Galaxy A04S – 6.5 ” – 4GB + 64GB – 50MP – Cooper

Wiko 10 – 6.75 ” – 6GB RAM + 128G ROM – Μπλε

Samsung Galaxy A14 6.6 ” LTE 4+128GB 50 mpx μαύρο

Samsung Galaxy A04S – 6.5 ” – 4GB + 64GB – 50MP – Λευκό

Samsung Galaxy A34 5G 6.6 ” – 8GB + 128GB – Awesome Silver

Apple iPhone 14 128GB Blue 6.1 “Blue A15 IOS Action & SOS 6GB RAM SIRI Εγγύηση

Oppo A78 – 8GB+ 256GB – 6.43 “FHD+ 5000mAh – Mist Black+ Wireless Helper

Samsung Galaxy A04E Light Blue 3+64GB 6.5 “HD+ PLS LCD 5.000 mAh

Samsung Galaxy A14 6.6 ” LTE 4+128GB 50 mpx ασημί

Samsung Galaxy A34 5G 6.6 ” – 8GB + 128GB – Awesome Graphite

Samsung Galaxy A03 (4GB RAM – 64GB ROM) – Κόκκινο

Nokia 105 Dual Sim Black

Samsung Galaxy M13 – 6.6 ” – 4GB RAM + 128GB ROM – 50MPX – πορτοκαλί χαλκός

Xiaomi Redmi Σημείωση 12 Pro 4G (8GB, 256GB) – Snapdragon 732G – NFC -108 MP -bleu

Samsung Galaxy A14 6.6 ” LTE 4+64GB 50 mpx ασημί

Samsung Galaxy M13 – 6.6 ” – 4GB RAM + 128GB ROM – 50MPX – Deep Green

Samsung Galaxy A73 5G – 6.7 ” – 8 RAM + 256 ROM – 108MPX – Γκρι

Infinix Hot 30 (8GB RAM / 128GB) -Helio G88 Gaming -50 MP -Dual Sim -5000 MAH-

Xiaomi Redmi 12C (4GB -128GB) MediaTek G 85 -5000 MAH -50 MP -NFC -Gray

Xiaomi Redmi Σημείωση 12 AMOLED 6.67 “(4GB, 64GB) Snapdragon 680 – 50MP/8 MP -NFC – GREY

Δεξαμενή Accent P18 GSM 2in1 5000 MAH 1.8 “κάμερα, ραδιόφωνο FM, με φακό

Πρόσφατα, εμφανίστηκε πρόσφατα

Κινητό τηλέφωνο του Μαρόκου: Μια άφθονη και ποικίλη προσφορά, από το κάτω μέρος της εμβέλειας έως τα μοντέλα premium

Ο κινητό τηλέφωνο είναι αναμφισβήτητα το θέμα του 2010. Λίγο λίγο, πήγε από το Smart Mobile σε ένα πραγματικό νομαδικό κέντρο ψυχαγωγίας στην ψηφιακή μας ζωή. Κλήσεις, SMS, βίντεο πλήρους HD, οθόνη Ultra HD, 2 οθόνες 2.5D, 4G LTE Network, δακτυλικό αποτύπωμα, αναγνώριση προσώπου, διεπαφή χρήστη, προσβάσιμο περιεχόμενο πολυμέσων, κάμερα υψηλής ανάλυσης, πληρωμή κινητής τηλεφωνίας. Με την εξελισσόμενη, αυτή που παρουσιάζουμε ως το τέλειο ελβετικό μαχαίρι έχει γίνει απαραίτητο. Η έξυπνη αγορά κινητής τηλεφωνίας είναι αμείλικτη και έχει περισσότερες από 150 ενεργές μάρκες, ακόμη και αν δύο μεγαθήρες, η Samsung και η Apple, συμμετέχουν σε μια ανελέητη μάχη για τη συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς. Η άφιξη των ασιατικών εμπορικών σημάτων που συνδυάζουν τώρα την ποιότητα και την επιθετική τιμή δεν σχετίζονται με αυτές τις μόνιμες εκρήξεις της προσφοράς φθηνών τηλεφώνων ως Φουντζού, Umidigi, Innjoo, Κουβέστης Και Πρωταθλήματα.

Φτηνό κινητό τηλέφωνο

Ο ιστότοπος πωλήσεων Jumia Maroc σε απευθείας σύνδεση έρχεται με το καλύτερο Φτηνές κινητά τηλέφωνα από τη στιγμή. Μοντέλα που θα είναι κατάλληλα για τον μεγαλύτερο αριθμό, μοντέλα με την καλύτερη αξία για τα χρήματα, μεγάλες οθόνες 6 ιντσών και τερματικά υψηλής απόδοσης. Η πλειοψηφία θα προσανατολιστεί προς Κινητά τηλέφωνα συμπεριλαμβανομένου Infinix Hot 5 Ή Μηδέν 5 για την βελτιωμένη διαμόρφωσή τους, ενώ άλλοι θα προτιμούν το Elephone τηλέφωνα όπου το Τηλέφωνα tecno φτηνότερος. Υπάρχουν επίσης Τηλέφωνα Ή Zatec Κατασκευασμένο στο Μαρόκο που υπόσχεται χρήστες μακρά διάρκεια ζωής. Η Lenovo ξεκινάει τη φυλή smartphones με βάση τη μεγάλη του εμπειρία στα ηλεκτρονικά για να δημιουργήσει Τηλέφωνα Lenovo Υψηλή απόδοση που σημειώνεται από τον νηφάλιο και αυθεντικό του σχεδιασμό. Σε κινητά σε χαμηλές τιμές, θα βρείτε επίσης το Τηλέφωνα hotwav που σας αποπλανούν από την πρώτη ματιά από τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους και τα μοντέρνα χρώματα τους.

High -END 2019 Κινητό τηλέφωνο

Είτε το Ultra Compact είτε σε μορφή phablet, τα high -end τηλέφωνα επωφελούνται από τις τελευταίες τεχνολογίες και προσφέρουν την καλύτερη απόδοση. Στην κατάταξη, Τηλέφωνα Samsung καταλαμβάνουν ένα εξαιρετικό μέρος με, στην κορυφή 5, του Γαλαξία S8 Και Σημείωση 8, Παρακολουθείται στενά από τη σειρά Γαλαξία j & Έχει ο γαλαξίας. Ο Τηλέφωνα Huawei δεν υπερβαίνουν P10 και ειδικά του Σύντροφος 10 εξέδρα. Μεταξύ αυτών των μεταφορών τηλεφωνίας έρχονται να γλιστρήσουν μερικά μοντέλα όπως Xiaomi σημείωση 7, Oppo f9 Ή Sony xperia xa1 συμπαγής. Το έτος 2019 γνώρισε επίσης την επιστροφή τουiPher Με L ‘iPhone X και τοiPhone 8 Plus που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των καλύτερων συσκευών στην αγορά. Ψάχνετε Καλύτερο τηλέφωνο 2019 που αξίζει πραγματικά την παράκαμψη ? Χωρίς περαιτέρω, εισάγετε για να ανακαλύψετε μια λίστα με τις τελευταίες τεχνολογίες με το Τηλέφωνα Sony, Oppo ή Xiaomi. Τα μοντέλα High -End επωφελούνται από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και μια πρόσφατη έκδοση του συστήματος που τα ζωντανεύει, ή ακόμα και το τελευταίο. Οι μπαταρίες τους είναι γενικά υψηλής χωρητικότητας, δίνοντας κινητά αυτονομία πέρα ​​από μια μέρα. Επίσης επωφεληθείτε από τις μεγαλύτερες προσφορές τηλεφώνων και δισκίων που είναι Κινητό σαββατοκύριακο Και διασκεδάστε.

Ανθεκτικά και άθραυστα κινητά τηλέφωνα

Στο κάτω μέρος της σειράς, βρίσκουμε επίσης τηλέφωνα χαμηλού κόστους για χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται κυρίως για να περάσουν και να λαμβάνουν τηλεφωνήματα ή να στείλουν SMS. Αυτά τα είδη βασικών τερματικών κάνουν πολλούς ερασιτέχνες, ειδικά με την απελευθέρωση του Nokia 3310 που έχει κάνει μεγάλο όγκο πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Μια άλλη τάση ξεκίνησε με άθραυστα και αδιάβροχα τηλέφωνα. Το κύριο περιουσιακό τους στοιχείο είναι η παρατεταμένη αυτονομία που μπορεί να διαρκέσει από δύο ημέρες έως πέντε ημέρες, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για ταξίδια έξω από την πόλη. Παρά τη χαμηλή τιμή τους, η χρησιμότητά τους είναι σημαντική, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες. Επομένως, θα βρείτε στο Jumia Maroc Τηλέφωνα, Μαυρίκι Ή Δρομέας Εξοπλισμένο με φακό για να σας δώσει περισσότερη νυχτερινή ορατότητα. Μείνετε βύσμα στο site jumia maroc και προετοιμαστείτε για τα mega-deals του Κινητό σαββατοκύριακο. Μια ευκαιρία να μην χάσετε να παραγγείλετε το smartphone των ονείρων σας σε μια απροσδόκητη τιμή.