Είναι ένα αναμορφωμένο iPhone ενδιαφέρον?, Ανακατασκευασμένο iPhone: Οδηγός γνώμης και αγοράς – Πράσινος ήρωας

Οδηγός αγοράς: Ανακατασκευασμένο iPhone

Contents

Αμαζόνα

Γιατί ένα iPhone που έχει αναβαθμιστεί μπορεί να είναι ενδιαφέρον για εσάς

Είναι ένα αναμορφωμένο iPhone X ή 11 είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε ένα νέο και πιο ακριβό μοντέλο ? “Ναι, αν αγοράσετε από έναν καλό πάροχο υπηρεσιών και αν μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ελκυστική έκπτωση στο Prix du Neuf”, πείτε οι ειδικοί μας με βάση την έρευνά τους από 11 παρόχους.

Εάν θέλετε ένα iPhone, αλλά δεν έχετε τον προϋπολογισμό για ένα νέο μοντέλο, μπορείτε να εξετάσετε ένα νέο (ανακαινισμένο) μοντέλο, δηλαδή ένα iPhone που είχε μια πρώτη ζωή και το οποίο επέστρεψε στην αγορά μετά την ανακατασκευή του ένας ειδικός. Είναι δυνατόν να πάρετε μια καλή συσκευή ? Για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, Οι εμπειρογνώμονες μας Maarten από τον Backer και τον Stef Priem βυθίστηκαν στην ανταμείβοντας αγορά iPhone.

Αγόρασαν δύο X και 11 Renefited iPhones, κυρίως 64 GB και “ως νέα” από 11 διαφορετικούς προμηθευτές. Δοκίμασαν κάθε μοντέλο σε συνεργασία με ένα κέντρο επισκευής και το συνέκρινε με ένα νέο iPhone. Εξέτασαν επίσης τους γενικούς όρους πώλησης και την υπηρεσία (Ιστοσελίδα, παράδοση κ.λπ.) κάθε προμηθευτή.

Γιατί κάνατε έρευνα σε μοντέλα iPhone X και 11 ?

“Όταν ερευνήσαμε τις συσκευές που ανακατασκευάστηκαν στα τέλη του 2021, θα μπορούσατε να αγοράσετε το iPhone 11 για λιγότερο από 500 € στην παραλλαγή του 64 GB. Είναι ένα μοντέλο ναυαρχίδας, μόλις δύο ετών, το οποίο μπορεί να υπολογίζει σε ενημερώσεις για τουλάχιστον τρία χρόνια. Αγόρασα επίσης το iPhone X. Αυτές είναι οι συσκευές 2017 που θα ληφθούν μέριμνα μόνο από την Apple για άλλα 2 χρόνια το πολύ. Παρ ‘όλα αυτά, θεωρήσαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να συμπεριληφθεί αυτό το μοντέλο στη δοκιμή μας, απλώς να γνωρίζουμε αν η αγορά “παλιών” ανακατασκευασμένων συσκευών είναι μεγαλύτερος κίνδυνος. Η τιμή ενός ανακατασκευασμένου iPhone X είναι επίσης πολύ χαμηλότερη από ένα νέο και πρόσφατο iPhone, το οποίο το καθιστά ελκυστικό.””

Σε ποιο βαθμό ήταν αυτές οι συσκευές “όπως καινούργια” ?

“Πρώτον, ελέγξαμε αν ήταν άθικτοι έξω. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η περιγραφή ήταν σωστή, αλλά διαπιστώσαμε ότι 6 από τις 44 συσκευές ήταν ελαφρώς πολύ κατεστραμμένες για να πωληθούν “σαν καινούργιο”. Αλλά για να γνωρίζετε πραγματικά την ποιότητα ενός iPhone και να δείτε τις διαφορές μεταξύ αυτού και ενός πρωτότυπου μοντέλου, πρέπει να ελέγξετε τα μέρη που χρησιμοποιούνται. Για το σκοπό αυτό, συνεργαστήκαμε με ένα επαγγελματικό κέντρο επισκευής. Αποσυναρμολόγησε τις συσκευές για εμάς και τις αναλύσαμε μαζί.””

Τι ανακαλύψατε μόλις αποσυναρμολογηθούν τα iPhones ?

“Για περίπου τα μισά από αυτά, οι διαφορές ήταν αξιοσημείωτες. Οκτώ από τα τηλέφωνα – τρία iPhone 11 και πέντε iPhone X – παρουσίασαν σοβαρά ελαττώματα, όπως οξείδωση σε εσωτερικές επιφάνειες λόγω προηγούμενης βλάβης στο νερό, ελαττωματικής οθόνης αφής ή χρήσης κελύφους χαμηλότερης ποιότητας και πλαστογραφίας. Ένα iPhone έκανε ακόμη και την ψυχή μετά από λίγες ώρες χρήσης. Για 13 συσκευές – 4 iPhone 11 και 9 iPhone X – Βρήκαμε λιγότερο σοβαρά σφάλματα.””

Μπορείτε να δώσετε μερικά παραδείγματα καλών και κακών μαθητών ?

“Οι καλύτεροι μαθητές στη δοκιμή μας αποδείχθηκαν Μεταφορά Και Δροσερό. Ο τελευταίος δεν πραγματοποιεί επισκευές, αλλά είναι μόνο ένα σημείο πώλησης του Reconditioner Ανανεώνω. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα iPhone για, αντίστοιχα, € 499 και € 519. Έλαβαν καλά αποτελέσματα τόσο για την ποιότητα της συσκευής όσο και για την παρεχόμενη υπηρεσία. Σχετικά με την ποιότητα της συσκευής, υπάρχουν πολύ λίγα για να διαμαρτυρηθούν. Η χωρητικότητα της μπαταρίας ήταν τουλάχιστον 96 % – η Apple χρησιμοποιεί τουλάχιστον 80 % για να προκριθεί μια χρησιμοποιήσιμη μπαταρία – και χρησιμοποιήθηκαν μόνο πρωτότυπα εξαρτήματα.””

“Στο σπίτι του Κόπος.Τυφλός, Η ιστορία είναι, από την άλλη πλευρά, αναμεμειγμένη: όλες οι συσκευές που δοκιμάστηκαν έχουν αποκτήσει πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά η υπηρεσία αφήνει κάτι να είναι επιθυμητό. Έπρεπε να περιμένουμε 37 ημέρες για παράδοση, όταν μας υποσχεθήκαμε μέγιστο 5 ημέρες. Επιπλέον, το κατάστημα δεν ήταν προσβάσιμο για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την καθυστέρηση στην παράδοσή μας. Όταν πήγαμε για να ανακτήσουμε τις συσκευές στο κατάστημα, χρησιμοποίησε επιθετικές πρακτικές πωλήσεων και προσπάθησε να μας επιβάλει συνδρομές.””

“Με τα iPhones του Βεβαιώτης, Ήταν η αντίστροφη ιστορία. Η υπηρεσία έλαβε καλή βαθμολογία, αλλά η ποιότητα των μισών συσκευών ήταν πολύ κακή. Η μνήμη ενός από τα δύο μοντέλα του iPhone 11 πρέπει να έχει επινοήσει χειροκίνητα, μια εντατική διαδικασία κατά την οποία πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά και που μειώνει τη διάρκεια ζωής του iPhone. Το iPhone X είχε μια πλαστή οθόνη και ένα ψεύτικο κέλυφος μήλου. Η χρήση ενός υλικού διαφορετικού από εκείνη μιας αρχικής συσκευής Apple φαίνεται αβλαβής, αλλά μπορεί να επηρεάσει την υποδοχή τηλεφωνικών σημάτων και WiFi. Επιπλέον, η πλαστή οθόνη εμφανίζει χρώματα διαφορετικά από αυτά μιας αρχικής οθόνης.””

Εν ολίγοις, προτείνουμε τον εαυτό σας ένα ανακατασκευασμένο iPhone ?

“Αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον αν αγοράσετε από έναν καλό προμηθευτή και αν μπορείτε να αποθηκεύσετε την τρέχουσα νέα τιμή. Αυτό το τελευταίο σημείο παραμένει φυσικά ένα προσωπικό κριτήριο. Για το iPhone 11 που αγοράσαμε, η μέση εξοικονόμηση ήταν 13 %. Με τα μοντέλα iPhone X αυξανίσαμε στο 46 % κατά μέσο όρο. Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα των συσκευών ήταν πολύ καλύτερη από ό, τι όταν τα δοκιμάσαμε πριν από πέντε χρόνια.””

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ανακατασκευασμένα προϊόντα

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους ανακατασκευασμένους? Τι είναι για παράδειγμα η διαφορά με την ευκαιρία? Τι γίνεται με την εγγύηση και τις ενημερώσεις? Είναι μια συσκευή ανακατασκευής τόσο πολύ φθηνότερη? Μάθετε την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις και σε άλλους στο αρχείο μας “Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα προϊόν ανακατασκευασμένου”.

Αντί να αγοράσετε ένα iPhone που έχει αναβαθμιστεί, μπορείτε επίσης να εξετάσετε μια δεύτερη ζωή στο τρέχον smartphone σας. Μπορεί ακόμα να το διορθώσετε. Βρείτε όλες τις συμβουλές μας σχετικά με αυτό το θέμα στην πλατφόρμα επισκευής μας.

Οδηγός αγοράς: Ανακατασκευασμένο iPhone

Ανακατασκευασμένο iPhonex

Η αγορά ενός ανακατασκευασμένου ή μεταχειρισμένου iPhone είναι μια πραγματική εναλλακτική λύση για την προγραμματισμένη απαξίωση και έτσι για τη μαζική παραγωγή νέων συσκευών.

Πράγματι, από την εισαγωγή του iPhone πριν από 10 χρόνια, έχουν παραχθεί περισσότερα από επτά δισεκατομμύρια smartphones της Apple. Η κατασκευή αυτών των ηλεκτρονικών συσκευών απαιτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας και πρώτων υλών.

Το κοβάλτιο, για παράδειγμα, το οποίο είναι απαραίτητο για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου των smartphones εξάγεται στο Κονγκό. Χώρα όπου η κατασκευή και η εκμετάλλευση των ορυχείων σε σοβαρές συνέπειες στο περιβάλλον και συμβάλλει στην αποδάσωση.

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να ελέγξετε πριν αγοράσετε ένα smartphone που έχει αναβαθμιστεί ? Πού να αγοράσετε ένα iPhone ανακατασκευάστηκε στην καλύτερη τιμή ? Σας δίνω τη γνώμη μου σε αυτόν τον πλήρη οδηγό για το ανακαινισμένο iPhone !

Apple iPhone 11 Ανακατασκευάστηκε SLP 64GB

Apple iPhone 11 Ανακατασκευάστηκε SLP 64GB

FNAC

Apple iPhone 14 128GB Midnight – Reconditioned – Εξαιρετική κατάσταση

Cdiscount

Apple iPhone XR 64GB smartphone ανακατασκευάστηκε

Αρτοποιός

Apple iPhone 13 128GB smartphone ανακατασκευάστηκε

Αρτοποιός

Apple iPhone 13 Pro Max 1to Gold (2021) – Ανακατασκευασμένο – Εξαιρετική κατάσταση

Cdiscount

Renewd Apple iPhone SE 2020 11,9 cm (4,7

Renewd Apple iPhone SE 2020 11,9 cm (4.7 “) Double SIM Hybrid iOS 14 4G 64 GB ανακατασκευασμένο

Αμαζόνα

FNAC

Apple iPhone 7 Plus 128GB ή ροζ χρυσό – Ανακατασκευασμένο – σωστή κατάσταση

Cdiscount

Apple iPhone 8 Plus 128 GB – Reconditioned – Εξαιρετική κατάσταση

Cdiscount

Apple iPhone XS 512GB ή – Reconditioned – Σωστή κατάσταση

Cdiscount

Apple iPhone 8 Plus 256GB ή – Reconditioned – Σωστή κατάσταση

Cdiscount

Γιατί να αγοράσετε ένα iPhone που έχει αναβαθμιστεί ?

Πρώτον, για να εξοικονομήσετε χρήματα. Πράγματι, ένα αναμορφωμένο smartphone μικρό κόστος έως και 30% φθηνότερο από το νέο.

Τα ανακατασκευασμένα iPhones είναι τα πιο περιζήτητα προϊόντα, πράγματι ένα νέο iPhone βγαίνει τώρα κάθε 6 μήνες, οπότε είναι εύκολο για εσάς να ξεπεραστούν.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι να δώσουμε νέα ζωή σε συσκευές ακόμα σε κατάσταση λειτουργίας που θα βρεθεί στα σκουπίδια ή στο κάτω μέρος ενός συρταριού. Επίσης, αγοράζοντας ή πώληση μεταχειρισμένων συσκευών, συμμετέχουμε στην ανακύκλωση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Επειδή αυτά απαιτούν μεγάλη ποσότητα ενέργειας και πρώτων υλών στην κατασκευή τους.

Ανακατασκευασμένα smartphones

Πώς να επιλέξετε το ανακατασκευασμένο iPhone σας ?

Για να έχετε ένα προϊόν χωρίς ελαττώματα, η καλύτερη λύση είναι συχνά να αγοράσετε νέα. Αλλά το νέο είναι πολύ ακριβό, ειδικά στην Apple. Είναι δυνατόν να βρεθεί μια κατάσταση -of -the -art τηλέφωνο όπως το iPhone 14 Pro max φθηνότερο, αλλά σε νέα κατάσταση.

Υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί για τα ανακατασκευασμένα προϊόντα, τα οποία κατανέμονται σύμφωνα με τις διαφορετικές αισθητικές καταστάσεις της συσκευής. Όποια και αν είναι η κατανομή του βαθμού, κάθε συσκευή είναι 100% λειτουργική.

Αρκετοί βαθμοί όπως ανακαινισμένες ή μερικώς νέες (Α+ ή Α ή Β) είναι διαθέσιμα για τον αγοραστή. Κατά συνέπεια, η τιμή θα είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη ανάλογα με την ποιότητα της ανακατασκευής.

  • Το βαθμό A+ ή “Like Neuf”: Αυτός είναι ο υψηλότερος βαθμός σε σχέση με την ανακατασκευή συσκευών. Η συσκευή είναι άψογη: δεν υπάρχει φθορά.
  • Ο βαθμός Α ή “πολύ καλός”: Η συσκευή είναι σχεδόν παρόμοια αισθητικά μιλώντας σε μια νέα συσκευή. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν ελαφρά σήματα φθοράς.
  • Ο βαθμός Β ή “καλός”: Η συσκευή έχει ορατά σημάδια φθοράς.

Σύγκριση του καλύτερου επανασυσκευασμένου iPhone

Εδώ είναι τα τρία μοντέλα iPhone που έχουν ανακατασκευαστεί κυρίως για την πολύ καλή τους αξία για τα χρήματα.

iPhone 13

iPhone XR

iPhone 11

Ανακατασκευασμένο iPhone 13

Ανακατασκευασμένο iPhonex

IPhone 13 Ημερομηνία κυκλοφορίας 2021

Μέγεθος οθόνης (αντίχειρες): 6.1
Χωρητικότητα αποθήκευσης: 128 GB
Ορισμός: 2532 x 1170
Σύνδεσμος: αστραπή
Δίκτυο: 5G
Τύπος κάμερας: Διπλό (2x)
Μνήμη: 4 g

iPhone XR Ημερομηνία κυκλοφορίας 2018

Μέγεθος οθόνης 6.1 ίντσα

Ορισμός 1792 x 828 εικονοστοιχεία

Μνήμη 64 GB, 128 GB, 256 GB

A12 Bionic Processor. RAM 3 GB

Λειτουργικό σύστημα iOS

iPhone 11 Ημερομηνία κυκλοφορίας 2019

Μέγεθος οθόνης 6.1 ίντσα

Ορισμός 1792 x 828 εικονοστοιχεία

128 GB μνήμη, 256 GB

A13 Bionic Processor. RAM 4 GB

Λειτουργικό σύστημα iOS

Ανακατασκευασμένο vs χρησιμοποιημένο

Μια συσκευή ανακατασκευής είναι μια χρησιμοποιημένη ηλεκτρονική συσκευή. Ήταν πλήρως ανακαινισμένο, επαναφορά, καθώς και δοκιμασμένη από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Σε αντίθεση με μια μεταχειρισμένη συσκευή, μια συσκευή ανακατασκευής θα έχει παραπεμφθεί από έναν επαγγελματία πριν από την πώληση της.

Το πλεονέκτημα της συσκευής που έχει αναβαθμιστεί είναι επίσης το γεγονός, που πωλείται από έναν επαγγελματία, μπορούμε να επωφεληθούμε από μια εγγύηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να φτάσει στους 30 μήνες, δηλαδή περισσότερο από μια νέα συσκευή.

Δείτε το άρθρο μου σχετικά με την ανακατασκευασμένη Samsung

Δείτε το άρθρο μου σχετικά με το ανακατασκευασμένο MacBook

Η άποψή μου: Η αγορά ενός ανακατασκευασμένου iPhone είναι πραγματικά επωφελής ?

Θεωρώ ότι η αγορά ενός αναμορφωμένου iPhone είναι πολύ πλεονεκτική. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αγοράσετε ένα ανακατασκευασμένο iPhone13, όπως καινούργιο, από περίπου 500 ευρώ.

Ωστόσο, πρέπει να δώσετε προσοχή σε μερικά κριτήρια πριν από την αγορά. Για παράδειγμα με βαθμούς ανακατασκευής.

Κατά τη γνώμη μου, το πιο σημαντικό κριτήριο για σύγκριση πριν από την αγορά σας είναι η τιμή πώλησης. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι ιδιαίτερα η περίοδος απόσυρσης και η διάρκεια της εγγύησης !

Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε ότι το smartphone που αγοράζετε ξεκλειδώνεται για όλους τους φορείς εκμετάλλευσης, κατ ‘αρχήν οι συσκευές που έχουν ανακατασκευαστεί είναι.

Τι σκέφτονται οι χρήστες

Απλά περιηγηθείτε στην ενότητα σχολίων των ηλεκτρονικών καταστημάτων που προσφέρουν ανακαινισμένα iPhones. Για να συνειδητοποιήσουμε ότι οι απόψεις είναι πολύ θετικές εκ μέρους των χρηστών.

Βεβαίως, όπως κάθε προϊόν, μερικές φορές υπάρχουν δυσαρεστημένοι, συχνά άνθρωποι που είναι αρκετά άτυχοι για να συναντήσουν ένα ελαττωματικό μοντέλο, αλλά κατά μέσο όρο οι απόψεις είναι γενικά πολύ καλές.

Δείτε το άρθρο μου σχετικά με το ανακατασκευασμένο GoPro

Πού να αγοράσετε ένα iPhone ανακατασκευάστηκε στην καλύτερη τιμή ?

Η πώληση των ανακατασκευασμένων smartphones είναι μια πραγματική επιτυχία στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες όπου είναι δυνατόν να αγοράσετε ένα iPhone που έχει αναβαθμιστεί.

Στον ιστότοπο Το Amazon ανανεώθηκε Το δικαίωμα επιστροφής είναι 30 ημέρες μετά την παράδοση και θα έχετε εγγύηση 1 έτους. Η συσκευή σας μπορεί να παραδοθεί σε ένα καφέ ή λευκό κουτί, με αξεσουάρ που μπορεί να είναι γενικά (Δεν περιλαμβάνονται ακουστικά).

Ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπο Asgoodasnew Ο χρόνος επιστροφής είναι επίσης 30 ημέρες, αντιστρόφως, όλες οι συσκευές που έχουν παραγγελθεί έχουν εγγύηση 30 μηνών.

Οι Γάλλοι γίγαντες ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι CDISCount, Boulanger ή FNAC και Rakuten προσφέρουν επίσης μια πολύ μεγάλη επιλογή επανασυσκευασμένων προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες άρθρων στις αγορές τους. Συμπεριλαμβανομένων ειδικότερα, μεγάλες οικιακές συσκευές ή ακόμη και στρώματα.