Επισκευή iPhone: Δωρεάν μαθήματα και οδηγοί., Αλλαγή οθόνης, μπαταρία, πίσω παράθυρο iPhone 11

Τι θέλετε να επισκευάσετε στο iPhone σας 11

Όταν το iPhone 3 / 3GS επέτρεψε να αλλάξει είτε το παράθυρο αφής είτε η πλάκα LCD, οι ακόλουθες γενιές δύναμη για να αλλάξουν την πλήρη οθόνη, επειδή η απτική και η οθόνη LCD είναι θερμοκόλια στο εργοστάσιο λόγω χρήσης οθόνης αμφιβληστροειδούς. Στη συνέχεια, όπου το iPhone 4 / 4S άνοιξε μέσα από το πίσω παράθυρο, η σειρά iPhone 5 και 6 ανοίγει απευθείας μέσω της οθόνης απλά ξεβιδώνοντας τις δύο πεντάδες βίδες γύρω από τη θύρα φορτίου και στη συνέχεια με ένα κύπελλο αναρρόφησης για να ανοίξει η οθόνη. Η καινοτομία έρχεται με το iPhone 7 που ανοίγει επίσης με την οθόνη, αλλά σαν ένα βιβλίο επειδή τα τραπεζομάντιλα οθόνης δεν είναι ακριβώς στο ίδιο μέρος. Δεν είναι πραγματικά μια δυσκολία από μόνη της, γνωρίζοντας ότι τα μαθήματα επισκευής iPhone μας περιγράφουν τα πάντα σε εικόνες ! Τα ακόλουθα μοντέλα, το iPhone 8 και το X παίρνουν το ίδιο διάγραμμα.

Επισκευή iPhone

Το iPhone είναι το smartphone της Apple, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007 και η επιτυχία του δεν έχει αρνηθεί με τα χρόνια. Όταν βγαίνει, το iPhone αντιπροσωπεύει μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο της επαφής smartphones, και στη συνέχεια εξακολουθεί να είναι stammering, ιδιαίτερα χάρη στο πολύ ρευστό και εύχρηστο στη διεπαφή iOS. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε εφαρμογές και παιχνίδια χάρη σε μια σύνδεση WiFi ή Edge Internet (στη συνέχεια 3G και 4G), αρκετά για να κάνετε πολλούς geeks εθισμένους ! Με τα χρόνια, το iPhone έχει πάρει πλεξούδες με προσγείωση σαν βαρέων βαρών στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και πάντα ως premium smartphone. Εάν ο σχεδιασμός του έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, με ιδιαίτερα μια μεγαλύτερη οθόνη, η επισκευή iPhone παρέμεινε, από την αρχή, ένα από τα πιο προσιτά και ένα από τα ευκολότερα παρά το γεγονός ότι το πίσω κέλυφος του δεν αποκαθιστά. Και με αυτή την τεράστια επιτυχία, είναι κοινό να σπάσετε το iPhone σας, αλλά το Sosav είναι εκεί για να σας βοηθήσει να πληρώσετε όλες τις μικρές πληγές που συναντήθηκαν μέχρι στιγμής. Χάρη στον εικονογραφημένο και σχολιασμένο οδηγό επισκευής, θα δείτε ότι δεν προσελκύουμε και ότι η επισκευή του iPhone σας είναι εύκολη, ακόμη και γρήγορα ! Επομένως, η αντικατάσταση των στοιχείων HS είναι επομένως χωρίς να περάσουν από επαγγελματίες !

Πώς να διορθώσετε το iPhone σας ?

Επιλέξτε το μοντέλο iPhone παρακάτω, τότε το πρόβλημα συναντήστε, μπορείτε στη συνέχεια να επωφεληθείτε από ένα δωρεάν σεμινάριο για να επισκευάσετε το iPhone σας μόνο.

30 μοντέλα iPhone

 • Από 11 έως 14 επαγγελματίες
 • Από το x έως το xs max
 • Από 6 έως 8 συν
 • παλαιότερο iPhone

Παρουσίαση

Περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο από το iPhone που πωλείται από την κυκλοφορία του.. Ο χρόνος πετάει. Το iPhone είναι τώρα άνω των 10 ετών και η επιτυχία του δεν ενοχλεί. Και ποιος λέει δισεκατομμύρια εκεί σε κυκλοφορία, λέει μια ανάγκη στην επισκευή του iPhone που έχει αυξηθεί ! Αυτό είναι το smartphone της Apple, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007 και είναι αυτός που ξεκίνησε πραγματικά τη μόδα των smartphones οθόνης αφής. Μια πραγματική επανάσταση όταν κυκλοφόρησε όταν οι αρχές των smartphones ήταν ακόμα σε νηπιακή ηλικία. Οφείλει τη δόξα του ειδικότερα στην απίστευτη διεπαφή του για το χρόνο: πολύ ρευστό και εύκολο στη χρήση iOS. Αλλά και με πολλές εφαρμογές για λήψη στο AppStore σε WiFi ή Edge (στη συνέχεια 3G και 4G), το οποίο έχει πλέον πάνω από 1 εκατομμύριο ! Μια βόμβα που έχει κάνει πολλούς geeks στην κατασκευή.

Με τα χρόνια, το iPhone έχει πάρει πλεξούδες με προσγείωση σαν βαρέων βαρών στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και πάντα ως premium smartphone. Εάν ο σχεδιασμός του έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, με ιδιαίτερα μια μεγαλύτερη οθόνη, η επισκευή iPhone παρέμεινε, από την αρχή, ένα από τα πιο προσιτά και ένα από τα ευκολότερα παρά το γεγονός ότι το πίσω κέλυφος του δεν αποκαθιστά. Η επισκευή του iPhone θεωρείται πολύ δύσκολη για τους απλούς ανθρώπους, λόγω του θρύλου που μεταφέρεται ευρέως από την Apple, είναι εντούτοις εντελώς ψευδές. Και είναι τόσο το καλύτερο γιατί στο Sosav, γνωρίζουμε ότι η επιτυχία συχνά ρίχνει με ατύχημα. Σε περίπτωση σπασμένης οθόνης, κουρασμένων μπαταριών ή φωτογραφικών μηχανών που αρνείται να κινηματογραφήσουν, υπάρχουν απλές χειρονομίες και αντανακλαστικά που έχουν: SOSAV.

Αντί να δίνετε πανικό, έχετε δίκιο να μάθετε για την επισκευή του iPhone. Θα μάθετε ότι οι μικρές καθημερινές πληγές επισκευάζονται εύκολα και συχνά πολύ γρήγορα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για να αλλάξετε την μπαταρία του iPhone ή την οθόνη σας. Και πρόκειται για εκδημοκρατισμό της επισκευής iPhone που οι εμπειρογνώμονες της SOSAV έχουν πραγματοποιήσει αυτές τις δεκάδες εικονογραφημένους και σχολίασαν οδηγούς. Θα δείτε ότι η επιδιόρθωση του iPhone σας είναι εντός του καθενός με υποψία υπομονής και ένα τσίμπημα προσωπικότητας ! Δεν είστε υποχρεωμένοι να περάσετε από έναν επαγγελματία ή το genius bar για την αντικατάσταση των στοιχείων HS.

Το καλύτερο που ξεκινάτε την επισκευή του iPhone ? Μια πραγματική οικονομία ! Επειδή ναι, επισκευάζοντας το iPhone σας, απολαμβάνει μια τιμή δύο έως τρεις φορές φθηνότερη από ό, τι στην υπηρεσία του κατασκευαστή μετά -sales. Επομένως, επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του πολύτιμου τηλεφώνου σας και κάνετε μια χειρονομία για το περιβάλλον ταυτόχρονα. Αχ καλά ? Μα ναι ! Δεν ρίχνετε ένα ακόμα λειτουργικό iPhone για μια απλή οθόνη ή σπασμένο κουμπί. Η μπάλα είναι τώρα στο στρατόπεδο σας 🙂

Από τις 29 Ιουνίου 2007, το iPhone έχει αλλάξει εντελώς την τηλεφωνική αγορά επιβάλλοντας την οθόνη αφής με όλους. Για περισσότερα από 10 χρόνια, το iPhone έχει καθιερωθεί ως ένας από τους ηγέτες του σύμπαντος των smartphones με όλο και πιο αυξανόμενη επιτυχία χάρη στην αξιοπιστία του και τη σταθερότητα του iOS, του λειτουργικού του συστήματος. Με τα χρόνια, η οθόνη iPhone έχει αναπτυχθεί, πηγαίνοντας από 3,5 “σε 4 στη συνέχεια 5,5” για τα μεγαλύτερα μοντέλα που εγκαινιάστηκαν με το iPhone 6 Plus. Η ισχύς και η ταχύτητα εκτέλεσης έχουν επίσης αυξηθεί και δέκα φορές για να προσαρμοστούν σε όλο και πιο γκουρμέ και αποτελεσματικές εφαρμογές. Εν ολίγοις, τα χαρακτηριστικά που βελτιώνονται από έτος σε έτος, αλλά μια απλή επισκευή iPhone πάντα εκεί, και αυτό είναι καλό πράγμα !

Ακόμη και αν η Apple είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που προσφέρουν ενημερώσεις αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία του αεροσκάφους της, οι πρώτες γενιές σταδιακά και λογικά εξαφανίζονται από την αγορά. Αυτό είναι το παιχνίδι της προγραμματισμένης απαξίωσης μέσω του αγώνα απόδοσης. Και η Apple, όπως και οι άλλοι κατασκευαστές είναι προσεκτικοί για να μην επικοινωνούν με την επισκευή του iPhone για όλους. Το μήνυμα που μεταφέρεται είναι να επιβάλει το πέρασμα μέσω της γραμμής Genius για να επισκευάσει το iPhone του. Ωστόσο, η επισκευή iPhone είναι ίσως η απλούστερη επισκευή, όλα τα smartphones σε συνδυασμό ! Λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν, αλλά τώρα είστε μέρος από αυτό που ήταν μια ματιά εδώ ! Ήσουν σε θέση να δείτε ότι η επισκευή του iPhone σας δεν είναι τόσο περίπλοκη.

Και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του iPhone, επειδή του επιτρέπει να του προσφέρει μια δεύτερη ζωή ή να το μεταπωλήσει στο βαθμό που η έκπτωσή τους είναι πολύ αργή σε σύγκριση με άλλες μάρκες και μοντέλα. Και αν είναι εύκολο να επισκευάσετε το iPhone σας, οι ενημερώσεις τακτικά και για αρκετά χρόνια iOS σας επιτρέπουν επίσης να το κρατήσετε μια καλή στιγμή. Μια διάκριση σε σύγκριση με το Android, δεδομένου ότι είναι το σωστό σύστημα εκμετάλλευσης. Σχηματίζει μια συμβίωση και ένα πραγματικό οικοσύστημα με το iPhone, όπου η τέλεια βελτιστοποίηση. Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια εντελώς προσβάσιμη επισκευή iPhone, είναι η πόρτα ανοιχτή στον αγώνα κατά των προγραμματισμένων καταγγελιών χωρίς να σπάσει την τράπεζα ! Τα σεμινάρια επισκευής μας καθιστούν δυνατό να μεταβείτε σε χαμηλότερο κόστος, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από έναν επαγγελματία για να αντικαταστήσετε τα ελαττωματικά εξαρτήματα.

Επισκευή

Ναι, το iPhone είναι ένα από τα απλούστερα smartphones για να ανοίξει και να επισκευάσει ! Εάν, σε αντίθεση με πολλά παλιά τηλεφωνικά μοντέλα, το iPhone δεν επέτρεψε ποτέ στο κέλυφος του να έχει πρόσβαση στην μπαταρία του για παράδειγμα, αλλά η δυσκολία επισκευής iPhone παρέμεινε σταθερή στις γενιές, όπου πολλοί κατασκευαστές αύξησαν την εργασία. Η αντικατάσταση των ανταλλακτικών iPhone είναι επομένως απλή και προσβάσιμη σε όλους.

Όταν το iPhone 3 / 3GS επέτρεψε να αλλάξει είτε το παράθυρο αφής είτε η πλάκα LCD, οι ακόλουθες γενιές δύναμη για να αλλάξουν την πλήρη οθόνη, επειδή η απτική και η οθόνη LCD είναι θερμοκόλια στο εργοστάσιο λόγω χρήσης οθόνης αμφιβληστροειδούς. Στη συνέχεια, όπου το iPhone 4 / 4S άνοιξε μέσα από το πίσω παράθυρο, η σειρά iPhone 5 και 6 ανοίγει απευθείας μέσω της οθόνης απλά ξεβιδώνοντας τις δύο πεντάδες βίδες γύρω από τη θύρα φορτίου και στη συνέχεια με ένα κύπελλο αναρρόφησης για να ανοίξει η οθόνη. Η καινοτομία έρχεται με το iPhone 7 που ανοίγει επίσης με την οθόνη, αλλά σαν ένα βιβλίο επειδή τα τραπεζομάντιλα οθόνης δεν είναι ακριβώς στο ίδιο μέρος. Δεν είναι πραγματικά μια δυσκολία από μόνη της, γνωρίζοντας ότι τα μαθήματα επισκευής iPhone μας περιγράφουν τα πάντα σε εικόνες ! Τα ακόλουθα μοντέλα, το iPhone 8 και το X παίρνουν το ίδιο διάγραμμα.

Και ακόμη και αν η Apple ενθαρρύνει τους πελάτες της να περάσουν από την υπηρεσία τους με την παραμικρή ανησυχία, είναι δυνατόν να επισκευάσετε τον εαυτό σας το iPhone και αυτό, ανεξάρτητα από τη γενιά του iPhone. Με τον αριθμό των χρήσεων στην κυκλοφορία και τη μακροζωία τους, είναι κοινό να σπάσετε την οθόνη του iPhone σας ή να αντικαταστήσετε τη χρησιμοποιημένη μπαταρία σας πάνω από τις επαναφορτίσεις. Οι πιο συνηθισμένες αναλύσεις ή τα πιο συνηθισμένα μικρά διαλείμματα μπορούν εύκολα να επισκευαστούν. Και για να σας αποδείξει, οι ειδικοί της SOSAV έχουν κάνει εκατοντάδες οδηγούς επισκευής iPhone ! Τα σεμινάρια μας απεικονίζονται και σχολιάζονται προκειμένου να αποσυντεθούν ακριβώς όλα τα κινήματα που πρέπει να γίνουν.

Είναι ακόμα απαραίτητο να κρατάτε στο μυαλό ότι η επισκευή του iPhone δεν συνεπάγεται την ίδια δυσκολία σύμφωνα με τις γενιές. Το σύστημα ανοίγματος iPhone έχει εξελιχθεί ελάχιστα με την πάροδο του χρόνου, αφού κάθε φορά είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε την οθόνη για πρόσβαση στα έντερα του θηρίου. Μόνο τα iPhone 4 και 4s έπρεπε να αποσυναρμολογηθούν από το πίσω παράθυρο. Και δεδομένου ότι η οθόνη iPhone ανοίγει σε λίγα λεπτά, είναι λογικά γρήγορα να αντικαταστήσετε μια σπασμένη οθόνη, αλλά και μια χρησιμοποιημένη μπαταρία επειδή είναι άμεσα προσβάσιμη μετά από αυτό το βήμα. Μπορούμε επίσης να σημειώσουμε ότι η επισκευή του iPhone έχει απλοποιηθεί με την πάροδο του χρόνου, όπου το 3G, 3GS ή ακόμα και το iPhone 4S απαιτούσε την απόσυρση πολλών εξαρτημάτων για πρόσβαση στην απλή μπαταρία, ο σχεδιασμός του iPhone του iPhone 6 που έχει ληφθεί σε αρκετές γενιές είναι σίγουρα το απλούστερη μορφή για αποσυναρμολόγηση. Η συναρμολογημένη οθόνη αλλάζει σε λιγότερο από 10 λεπτά !

Όσον αφορά το κόστος της επισκευής iPhone, έχει λογικά αυξάνεται από την υπόθεση των οθονών αμφιβληστροειδούς αλλά και μεγαλύτερη. Από το iPhone 4 και την οθόνη του αμφιβληστροειδούς, η πλάκα LCD θερμομορφώνεται στο γυαλί απτικής, σχηματίζοντας ένα αναπόσπαστο μπλοκ. Δεν είναι πλέον δυνατό, σε αντίθεση με το iPhone 3G / 3GS να αντικαταστήσει μόνο την οθόνη ή το παράθυρο. Αλλά αυτό έχει ένα πλεονέκτημα δεδομένου ότι διευκολύνει την επισκευή iPhone μακροπρόθεσμα. Η επισκευή του iPhone σας έχει κόστος, αλλά παραμένει πολύ σχετική, αφού είναι το πιο επισκευασμένο smartphone στην αγορά. Αυτό επομένως σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά διαθέσιμα στοιχεία για τη διάσωση !

Σήμερα, η επισκευή του iPhone σας είναι εντός του καθενός και κοστίζει δύο έως τρεις φορές φθηνότερη από το να περάσει από το genius bar ή έναν επαγγελματία. Χειραγώγηση που θα γίνει σχεδόν ασήμαντη και είναι πολύ το καλύτερο ! Επειδή στο SOSAV δημιουργούμε οδηγούς επισκευής iPhone για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το κινητό σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι ώστε να μην είστε θύμα των προγραμματισμένων καταγγελιών που υπαγορεύονται από τους κατασκευαστές και ότι είστε εντελώς ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας όπως θέλετε. Κάνοντας την επισκευή iPhone προσβάσιμη σε όλους, ελπίζουμε να δώσουμε τα σωστά αντανακλαστικά σε όλους σε περίπτωση θραύσης ή βλάβης.

Χάρη στα μαθήματα επισκευής για το iPhone, η αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων γίνεται κοινή και σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του πολύτιμου τηλεφώνου σας. Η επισκευή του iPhone σας μπορεί να σας επιτρέψει να συνεχίσετε το μήνα του μέλιτος, αλλά και να το μεταπωλήσετε για να επενδύσετε σε ένα πιο πρόσφατο μοντέλο. Επομένως, η επισκευή iPhone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μην μειώσει την ακτή του smartphone σας κατά τη στιγμή της μεταπώλησης, είναι αυτό που ονομάζετε ανακατασκευάζοντας το τηλέφωνό σας προσφέροντάς του μια δεύτερη νεολαία. Σήμερα, η παραβίαση του iPhone σας δεν είναι πλέον αναπόφευκτη επειδή η επισκευή του είναι σχεδόν ένα παιχνίδι παιδιού !

Τι θέλετε να επισκευάσετε στο iPhone σας 11 ?

Στείλτε το iPhone 11 σε ένα κλικ επισκευής ! Προσφέρονται εύκολο, γρήγορο και έξοδα αποστολής.

Επισκευή iPhone 11

Πως δουλεύει ?

Επισκευή smartphone

Θέλω να επισκευαστεί το iPhone 11 μου:

 1. Επιλέγω αυτό που θέλω να επισκευαστώ στο δικό μου iPhone 11
 2. Τοποθετώ την παραγγελία μου συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας μου
 3. Εκτυπώνω το κουπόνι μεταφοράς και ετοιμάζω το πακέτο μου

Εκτυπώστε την επισκευή του iPhone 11 σε 24/48 ώρες:

 • Μέγιστη καθυστέρηση: Μεταφορά 72H Round-Trip συμπεριλαμβανομένης
 • Εγγύηση διάρκειας ζωής για επισκευές

Επισκευή οθόνης iPhone 11:

 • Υψηλής ποιότητας νέα οθόνη LCD
 • Face ID 100% λειτουργικό
 • Εγγύηση εφ ‘όρου ζωής

IPhone 11 Επισκευή πίσω παραθύρων:

 • Τεχνολογία λέιζερ για ακριβή επισκευή
 • Το iPhone 11 σας καθαρίζεται μέσα και έξω
 • Το νέο πίσω παράθυρο προσαρμόζεται τέλεια στο iPhone σας 11

Αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone 11:

 • Υψηλής ποιότητας νέα μπαταρία
 • Ίδια χωρητικότητα με την αρχική μπαταρία
 • Εγγύηση iPhone 1 έτους iPhone 11 Εγγύηση

Αλλάξτε τη σύνδεση φόρτωσης iPhone 11:

Ο σύνδεσμος φόρτισης επιτρέπει τη σωστή ισχύ του iPhone σας 11. Επομένως, επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ του καλωδίου φόρτωσης και του τηλεφώνου για να την εγγυηθεί μπαταρία. Εάν είναι κατεστραμμένο, η φόρτωση της μπαταρίας δεν μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί. Μερικές φορές είναι αρκετό μόνο για έναν απλό καθαρισμό, επειδή μεγάλος αριθμός σωματιδίων εισέρχονται στη σύνδεση φόρτισης

Μπροστινή κάμερα / selfie iPhone 11:

Η μπροστινή κάμερα του iPhone 11 σας επιτρέπει να πάρετε τους εαυτούς σας και μπορεί να είναι χρήσιμη για ορισμένες εφαρμογές. Αυτό μπορεί πάντα να επισκευαστεί σε περίπτωση δυσλειτουργίας. Πριν από την παρεμβολή στην κάμερά σας, ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας: Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, είναι δυνατή η επισκευή. Σημείωση: Σε περίπτωση αλλαγής κάμερας πριν η πλευρά ταυτότητας δεν θα λειτουργήσει.

Η πίσω κάμερα iPhone 11:

Η πίσω κάμερα του iPhone 11 σας επιτρέπει να τραβήξετε όλα τα είδη φωτογραφιών και βίντεο. Όπως και με την μπροστινή κάμερα, μπορεί να είναι μια απλή δυσλειτουργία, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις σας: Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, είναι δυνατή η επισκευή.

IPhone 11 πίσω φακός κάμερας:

Ο φακός της πίσω κάμερας του iPhone 11 σας επιτρέπει να περιορίσετε τη σκόνη και την εισαγωγή υγρών που θα μπορούσαν να βλάψουν την κάμερα. Επιπλέον, καθιστά επίσης δυνατή την ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα σε περίπτωση θραύσης ή ελαττώματος.

IPhone 11 Micro -Welding Επισκευή:

 • Backlight: Η φωτεινότητα της οθόνης του iPhone σας 11 είναι πολύ χαμηλή ή η οθόνη δεν λειτουργεί.
 • Αποτυχία αφής: Η πινελιά της οθόνης σας δεν λειτουργεί πλέον παρά την αλλαγή της οθόνης.
 • Ήχος: Το iPhone 11 σας δεν εκπέμπει πλέον ήχο στο αυτί, με ένα ηχείο ή από το μικρόφωνο
 • Το iPhone 11 σας δεν χρεώνει πλέον την επαγωγή ή μέσω της υποδοχής Lightning
 • Πρόβλημα δικτύου: Δεν έχετε πλέον WiFi και/ή δίκτυο με τον χειριστή σας.
 • Το iPhone 11 σας δεν ξεκινά πλέον, ούτε επανεκκινεί σε βρόχο στο “The Apple”
 • Η κάρτα SIM δεν ανιχνεύεται πλέον

Αναγνωριστικό προσώπου iPhone 11:

 • Έχετε το μήνυμα στο iPhone 11: Έχει εντοπιστεί πρόβλημα με την κάμερα Truedepht. Το αναγνωριστικό προσώπου απενεργοποιήθηκε
 • Το πρόσωπο ταυτότητας του iPhone σας 11 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί
 • Το πρόσωπό σας δεν λειτουργεί πλέον στο iPhone σας 11
 • Δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία πορτρέτου
 • Το τραπεζομάντιλο που συνδέει την οθόνη με την κάμερα του iPhone σας είναι κατεστραμμένη
 • Το αναγνωριστικό προσώπου του iPhone 11 εμφανίζει ένα μήνυμα σφάλματος

Διάγνωση του iPhone 11:

Δεν γνωρίζετε την κατανομή που συναντά το iPhone 11 όπου έχει υποβληθεί σε υγρή βλάβη ? Ανέμελος ! Τοποθετήστε την παραγγελία σας με αυτήν την επιλογή ελέγχου και μόλις λάβουμε το iPhone σας 11, γίνεται διάγνωση για να βρείτε την κατανομή. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με ένα απόσπασμα εντός 48 ωρών από τη λήψη του iPhone σας 11. Εάν αποδεχτείτε την επισκευή, τα € 30 της διάγνωσης θα συναχθούν από την τελική προσφορά. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 02 46 99 08 10 ή μέσω της γάτας.

Γενικές πληροφορίες για το iPhone 11:

Το iPhone 11 είναι ένα επαναστατικό σύστημα που συνδυάζει το καλύτερο και των δύο κόσμων: ευκολία και τεχνολογία. Είναι ένας λειτουργικός σταθμός παραγωγής ενέργειας, τυλιγμένο σε ένα κομψό και υπέροχο σχέδιο. Είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν μια ισχυρή συσκευή ικανή να διαχειρίζεται τα πιο απαιτητικά καθήκοντα. Είναι ένα smartphone που μπορεί να κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο ευχάριστη. Το iPhone 11 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, όπως οθόνη Retina HD 5.8 -Inch, ένα σύστημα διπλής κάμερας 12 -megapixel και ένας επεξεργαστής Bionic A13. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ασύρματη φόρτιση, μπροστινή ταυτότητα και μια μακρά μπαταρία. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν μια εξαιρετική συσκευή για επαγγελματίες και αναψυχή χρήστες. Το iPhone 11 είναι μια αξιόπιστη συσκευή που είναι κατασκευασμένη για να διαρκέσει. Είναι επίσης πολύ ανθεκτικό, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα τηλέφωνο ικανό να αντισταθούν στην καθημερινή χρήση. Ωστόσο, εάν πρέπει να επισκευαστεί, είναι διαθέσιμες αρκετές επιλογές σε εσάς. Η Apple προσφέρει μια επίσημη υπηρεσία επισκευής, καθώς και μια σειρά από υπηρεσίες επισκευής τρίτου μέρους. Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε ανταλλακτικά online για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Η διαδικασία επισκευής του iPhone 11 είναι απλή και συχνά μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα. Συνολικά, το iPhone 11 είναι μια εξαιρετική συσκευή που προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ευκολίας και δύναμης. Είναι ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό smartphone που μπορεί να ολοκληρώσει οποιαδήποτε εργασία. Διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, όπως ασύρματη φόρτιση, αναγνωριστικό προσώπου και μπαταρία μακράς. Εάν πρέπει να επισκευαστεί, υπάρχουν διαθέσιμες διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης υπηρεσίας επισκευής της Apple και της τρίτης υπηρεσίας επισκευής Party. Η διαδικασία επισκευής του iPhone 11 είναι απλή και συχνά μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα.