2023 Πλήρης οδηγός για την επισκευή μιας διεφθαρμένης κάρτας SD!, Tuto 2023 Πώς να επισκευάσετε μια διεφθαρμένη κάρτα SD (ή κάρτα Micro SD)?

Tuto 2023 Πώς να επισκευάσετε μια διεφθαρμένη κάρτα SD (ή κάρτα Micro SD)

Contents

Θα πρέπει να λάβετε ασφαλή στήριξη αποθήκευσης για να αποθηκεύσετε όλα τα αρχεία σας που ανακτήθηκαν για να αποφύγετε τη νέα απώλεια δεδομένων. Με το λογισμικό RECOREIT, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα χαμένα αρχεία δεδομένων σας από μια κάρτα μνήμης SD.

[2023] κατεστραμμένη κάρτα SD ? Ακολουθήστε τις λύσεις για την επίλυση προβλημάτων.

Σε αυτό το άρθρο, όλοι μιλάμε για την επισκευή των καρτών SD. Παραβλέψτε τους κοινούς λόγους που κάνουν την κάρτα μνήμης SD κατεστραμμένη ή διεφθαρμένη και υποδείξτε τον καλύτερο τρόπο για να επισκευάσετε μια κατεστραμμένη κάρτα SD.

  • Μέρος 1. Συμπτώματα μιας διεφθαρμένης κάρτας SD
  • Μέρος 2ο. Πώς να επισκευάσετε μια κατεστραμμένη ή διεφθαρμένη κάρτα SD (8 λύσεις)
  • Μέρος 3. Πώς να ανακτήσετε τα κατεστραμμένα δεδομένα κάρτας SD
  • Μέρος 4. Πώς να αποφύγετε προβλήματα απώλειας δεδομένων στην κάρτα SD
  • Μέρος 5. Η καλύτερη κάρτα μνήμης SD για τις συσκευές σας

Μέρος 1. Συμπτώματα μιας διεφθαρμένης κάρτας SD

Οι κάρτες μνήμης SD χρησιμοποιούνται κυρίως για την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων. Χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε τηλέφωνα Android, ψηφιακές κάμερες, βιντεοκάμερες, παίκτες μουσικής, tablet και άλλες φορητές συσκευές. Χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση αρχείων δεδομένων όπως φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία ήχου και άλλα αρχεία εγγράφων, προκειμένου να επεκταθεί η δυνατότητα του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης της συσκευής.

Εάν έχετε χειριστεί την κάρτα, ενδέχεται να χάσετε τα δεδομένα σας. Επιπλέον, οι κάρτες μνήμης SD έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής, οπότε μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο χρήσης, η φροντίδα είναι πιθανό να υποστεί βλάβη ή διεφθαρμένη.

Όταν η κάρτα SD σας είναι κατεστραμμένη ή διεφθαρμένη, οι λόγοι μπορεί να είναι φυσική βλάβη ή το σύστημα αρχείων/διαφθοράς, όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα SD στο κινητό σας τηλέφωνο ή την κάμερά σας εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος. Μερικές φορές η ακατάλληλη χρήση της κάρτας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε δυσλειτουργία.

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τη διαφθορά των καρτών μνήμης SD και της απώλειας δεδομένων είναι λογική και φυσική βλάβη, διαφθορά του συστήματος αρχείων, λανθασμένη χρήση ή επίθεση ιού και άλλες αιτίες. Ελέγξτε όλα τα συμπτώματα όπως παρακάτω:

  • Οι περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο της κάρτας λείπουν ή δυσανάγνωστα

Εάν η κάρτα μνήμης SD λειτουργεί καλά, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε ή να διαβάσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να πάρετε το Λογισμικό ανάκτησης δεδομένων SD Κάρτας Για να προσπαθήσετε να ανακτήσετε φωτογραφίες και βίντεο. Ή συνδέστε την κάρτα SD στον υπολογιστή και μπορείτε να αντιγράψετε τα αρχεία δεδομένων σας. Εάν ο υπολογιστής δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα, θα πρέπει να προσπαθήσετε Επισκευάστε την κατεστραμμένη κάρτα SD ή στείλτε το σε κέντρο ανάκτησης δεδομένων.

  • Η κάρτα μνήμης SD είναι φυσικά κατεστραμμένη

Η φυσική βλάβη σημαίνει ότι η κάρτα είναι κατεστραμμένη από μεταλλικό υπόστρωμα ή από ξύλο στρώμα, όπως στην περίπτωση ενός ατυχήματος του κεφαλιού ή μιας βλάβης του κινητήρα, οι λωρίδες μπορούν απλά να σπάσουν. Η φυσική ζημιά σας υποχρεώνει να φέρετε την κάρτα SD στο κατάστημα επισκευής για να την επισκευάσετε και να ανακτήσετε τα δεδομένα σας.
Και αν η κάρτα έχει υποβληθεί σε λογική ζημιά, μπορείτε να κατεβάσετε Wondershare Recoverit Για την ανάκτηση δεδομένων από την κάρτα SD.

  • Μήνυμα λάθους “Η κάρτα SD δεν είναι προσβάσιμη. Το αρχείο ή ο κατάλογος είναι διεφθαρμένο και δυσανάγνωστο.“”

Η κάρτα μνήμης SD δεν είναι προσβάσιμη, ο μόνος τρόπος για την επίλυση αυτού του προβλήματος είναι να προσπαθήσετε να διαμορφώσετε την κάρτα, αλλά αυτό θα διαγράψει όλα τα αρχεία δεδομένων.

  • Η κάρτα Micro SD λειτουργεί αργά

Οι κάρτες Micro SD είναι ευαίσθητα στηρίγματα που είναι πιθανό να καταστραφούν ή να διεφθαρθούν. Η κάρτα διαθέτει δείκτη ταχύτητας που υποδεικνύει την ταχύτητα με την οποία τα αρχεία δεδομένων μπορούν να μεταφερθούν από την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή ή σε άλλη συσκευή αποθήκευσης. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να διαμορφώσετε την κάρτα που προσπαθεί να το επισκευάσει.

  • Δεν είναι δυνατή η χρήση της κάρτας SD (αδύνατο να προσθέσετε, να διαγράψετε, να αντιγράψετε ή να αποθηκεύσετε δεδομένα)

Μερικές φορές το κινητό τηλέφωνο ή η κάμερα εμφανίζονται ένα μήνυμα σφάλματος που υποδεικνύει ότι η κάρτα μνήμης SD δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Για αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να προσπαθήσετε να ελέγξετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο της συσκευής σας και να απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Συνδέστε την κάρτα στον υπολογιστή και αποθηκεύστε τα αρχεία δεδομένων σας στον υπολογιστή. Στη συνέχεια, τοποθετήστε την κάρτα στη συσκευή και μπορείτε να προσπαθήσετε να διαμορφώσετε την κάρτα μνήμης SD στη συσκευή.

  • Το μήνυμα σφάλματος “Η κάρτα προστατεύεται γραπτώς”

Οι κάρτες SD διαθέτουν διακόπτη κλειδώματος που εμποδίζει την αποθήκευση μνήμης. Εάν η κάρτα βρίσκεται σε κλειδωμένη θέση, αυτό σημαίνει ότι προστατεύονται γραπτώς και ότι δεν μπορούν να γραφτούν νέα δεδομένα στην κάρτα SD. Μπορείτε να σύρετε το διακόπτη για να ξεκλειδώσετε την κάρτα.

  • Εμφανίζει μηνύματα σφάλματος – “Σφάλμα ανάγνωσης/γραφής στην κάρτα SD” – Όταν η κάρτα SD περνά μέσα από ένα σύστημα.

Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας υποστηρίζει το μέγεθος και τον τύπο της κάρτας μνήμης που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, ορισμένοι αρχαίοι υπολογιστές μπορούν να διαβάσουν μόνο κάρτες SD κάτω των 2 GB. Ωστόσο, πολλές κάρτες SDHC έχουν μέγεθος 4 GB ή περισσότερο. Μπορεί να είστε σε θέση να φέρετε τον υπολογιστή σας σύμφωνα με το πρότυπο SDHC ενημερώνοντας το μικροπρογραμματισμό. Ελέγξτε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

  • Μηνύματα σφάλματος που υποδεικνύουν “σφάλμα κάρτας μνήμης” ή “διεφθαρμένη κάρτα μνήμης”.

Λαμβάνετε μηνύματα σφάλματος που υποδεικνύουν “σφάλμα κάρτας μνήμης” ή “διεφθαρμένη κάρτα μνήμης” όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα μνήμης SD. Θα χρειαστείτε Ανάκτηση της κάρτας μνήμης Για να καταργήσετε τα δεδομένα σας από την κάρτα.

  • Η κάρτα μνήμης SD συνεχίζει να ζητά σφάλμα μορφοποίησης

Όταν συνδέετε την κάρτα στον υπολογιστή, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος: “Η κάρτα SD δεν διαμορφώνεται. Θέλετε να το διαμορφώσετε τώρα “και προσπαθείτε να το διαμορφώσετε, αλλά η αποτυχία με” ο δίσκος δεν μπορεί να μορφοποιηθεί “. Μόλις διαμορφώσετε την κάρτα, όλα τα δεδομένα σας θα χαθούν. Πρέπει να διαμορφώσετε σωστά την κάρτα. Για να μάθετε περισσότερα Πώς να διαμορφώσετε μια κάρτα SD κάτω από παράθυρα.

  • Η κάρτα μνήμης SD συνεχίζει να ζητά σφάλμα μορφοποίησης

Όταν συνδέετε την κάρτα στον υπολογιστή, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος: “Η κάρτα SD δεν διαμορφώνεται. Θέλετε να το διαμορφώσετε τώρα “και προσπαθείτε να το διαμορφώσετε, αλλά η αποτυχία με” ο δίσκος δεν μπορεί να μορφοποιηθεί “. Μόλις διαμορφώσετε την κάρτα, όλα τα δεδομένα σας θα χαθούν. Πρέπει να διαμορφώσετε σωστά την κάρτα. Μάθετε πώς να σχηματίζετε μια κάρτα SD κάτω από τα Windows.

Μέρος 2ο. Πώς να επισκευάσετε μια κατεστραμμένη ή διεφθαρμένη κάρτα SD (8 λύσεις)

Πώς να επισκευάσετε μια κατεστραμμένη κάρτα SD ? Οι ακόλουθες 6 λύσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα που σχετίζονται με κάρτες SD.

Λύση 1. Επισκευάστε κατεστραμμένη κάρτα μνήμης SD χρησιμοποιώντας CMD

  • Συνδέστε την κάρτα SD στον υπολογιστή και μεταβείτε στο “My Computer”.
  • Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SD σας ανιχνεύεται στον υπολογιστή σας.
  • Μεταβείτε στο μενού εκκίνησης, πληκτρολογήστε “CMD”, ανοίγει το παράθυρο.
  • Πληκτρολογήστε “chkdsk x: /r”, όπου το “x” είναι το γράμμα της κάρτας.

Επισκευή-διάσπαρη-φύση-κάρτα

Η εντολή Chkdsk θα σαρώσει την κατεστραμμένη κάρτα SD και θα ελέγξει τα προβλήματα για Επισκευάστε την κατεστραμμένη κάρτα Micro SD. Μετά τη σάρωση, προσπαθήστε να συνδέσετε την κάρτα με τη συσκευή για να ελέγξετε το σφάλμα “Η κάρτα SD είναι κατεστραμμένη”. Προσπαθήστε να το αναδιαμορφώσετε “έχει επιλυθεί ή όχι. Αλλά, αυτή η μέθοδος είναι σε θέση να επισκευάσει την κατεστραμμένη κάρτα SD με πλήρη απώλεια των δεδομένων σας.

Λύση 2. Επισκευάστε τη διεφθαρμένη κάρτα SD χρησιμοποιώντας Windows Explorer

  • Συνδέστε τη διεφθαρμένη κάρτα σας στον υπολογιστή και δεξιά -κάντε κλικ στο.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή “Μορφοποίηση” και κάντε κλικ στο κουμπί “Επαναφορά των προεπιλεγμένων συσκευών των συσκευών” στο παράθυρο συμφραζομένων.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη” για να ξεκινήσετε τη μορφή. (Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή “γρήγορη μορφοποίηση”)
  • Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μορφοποίησης, κάντε κλικ στο “OK”, τότε θα λάβετε την κάρτα Secure SD.

Λύση 3. Επανατοποθετήστε τον πιλότο

Μπορείτε να επανεγκαταστήσετε τον πιλότο από την κάρτα σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Μεταβείτε στην επιλογή “Διαχείριση συσκευών” κάνοντας κλικ στον υπολογιστή μου.
  • Κάντε διπλό κλικ στο “Hard Disks” στη λίστα. Κάντε δεξί κλικ στο όνομα της κάρτας SD σας.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή “Απενεργοποίηση” και κάντε κλικ στο “OK”.
  • Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και επανασυνδέστε την κάρτα, ο υπολογιστής θα τον εντοπίσει.

Λύση 4. Συνδέστε την κάρτα σε άλλη συσκευή

Εάν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος από την κάρτα σας που χρησιμοποιείται στην κάμερα, η συσκευή δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα, προσπαθήστε να συνδέσετε την κάρτα SD σε άλλη συσκευή. Εάν λειτουργεί, πρέπει να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας από αυτό σε περίπτωση που η κάρτα είναι κατεστραμμένη. Αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα της συσκευής και κάνει την κάρτα SD και τα απρόσιτα δεδομένα.

Λύση 5. Δοκιμάστε μια άλλη θύρα USB

Κατά τη σύνδεση της κάρτας με τη θύρα USB του υπολογιστή και δεν ενεργοποιεί την επιλογή εξωτερικών συσκευών. Είναι πιθανό ότι η θύρα USB είναι κατεστραμμένη ή ότι υπάρχει πρόβλημα λογισμικού. Δοκιμάστε μια άλλη θύρα USB και κάντε τη κάρτα μνήμης SD να συνδεθείτε στον υπολογιστή και να αναγνωριστείτε.

Λύση 6. Ανάκτηση δεδομένων από την κάρτα SD

Η κάρτα SD γίνεται απρόσιτη ή πρέπει να μορφοποιηθεί, τα αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται εκεί θα χαθούν. Μπορείτε πάντα να πάρετε ένα Ανάκτηση κάρτας SD Για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα πριν το μορφοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα σας δεν έχει υποστεί βλάβη, μπορείτε να επαναφέρετε όλα τα χαμένα αρχεία από την κάρτα SD.

Λύση 7. Κάντε τα κρυμμένα αρχεία αναγνώσιμα

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η κάρτα SD σας είναι κατεστραμμένη λόγω μιας κενής κάρτας SD χωρίς κανένα επιθυμητό αρχείο. Πιθανώς τα αρχεία κάρτας SD είναι κρυμμένα. Ακολουθήστε τα βήματα για να βρείτε δυσανάγνωστα αρχεία.

Βήμα 1. Μετά τη σύνδεση μεταξύ της κάρτας SD και της συσκευής σας, ανοίξτε το Windows Explorer.

2ο βήμα. Επιλέξτε την κάρτα SD που εμφανίζεται και στη συνέχεια το κουμπί Ιδιότητες για εμφάνιση.

Βήμα 3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση των αρχείων, του φακέλου και των κρυφών αναγνώστες επιλέγοντας να υποβάλετε αίτηση για να ολοκληρώσετε αυτήν τη μέθοδο.

Λύση 8. Νέα επιστολή αναγνώστη της κάρτας SD

Για να επισκευάσετε την κατεστραμμένη κάρτα SD, σας συνιστούμε να αλλάξετε την επιστολή του αναγνώστη, αν δεν βλέπετε τον αναγνώστη της κάρτας SD κατά τη σύνδεση. Επειδή η επιστολή ψεύτικου αναγνώστη δεν είναι συμβατή με άλλους αναγνώστες.

Βήμα 1. Πατήστε Win + X επιλέγοντας τη διαχείριση του δίσκου.

2ο βήμα. Κάντε κλικ στην επιλογή “Τροποποίηση της επιστολής αναγνώστη και διαδρομές πρόσβασης” στην κάρτα SD σας.

Βήμα 3. Επιλέξτε το νέο γράμμα αναγνώστη ειδικά για την κάρτα SD μέσω “Τροποποίηση”.

Ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες και τις συνθήκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μια μέθοδο για να επισκευάσετε την κατεστραμμένη κάρτα SD σας. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τοπική υποστήριξη για την επισκευή της κατεστραμμένης κάρτας SD, αποφεύγοντας άλλες απώλειες.

Μέρος 3. Πώς να ανακτήσετε τα κατεστραμμένα δεδομένα κάρτας SD

Για να ανακτήσετε κατεστραμμένα δεδομένα κάρτας SD, προτείνουμε το λογισμικό Wondershare Recoverit. Αυτό είναι το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων στην κάρτα SD για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα χαμένα έγγραφα από την κάρτα Micro SD.

Λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού αποκατάστασης κάρτας ανάκτησης SD στον υπολογιστή σας. Συνδέστε την κατεστραμμένη ή διεφθαρμένη κάρτα μνήμης SD στον υπολογιστή και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για εκτέλεση Περίληψη ανάκτησης καρτών SD στον υπολογιστή των Windows. Εάν εργάζεστε στο MacBook, πρέπει να κατεβάσετε Wondershare Recoverit για Mac.

Το καλύτερο λογισμικό για την ανάκτηση δεδομένων

Recoverit – Το λογισμικό ανάκτησης δεδομένων σας

  • Ανάκτηση αρχείων εκτός από 1000 μορφές από οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης γρήγορα, με ασφάλεια και εντελώς.
  • Διαχείριση της ανάκτησης δεδομένων από ένα καλάθι, σκληρό δίσκο, κάρτα μνήμης, κλειδί USB, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερες.
  • Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows 11/10/8/7/xp/vista, macos 10.10 ~ MacOS 12 (Monterey) σε iMac, MacBook, Mac Pro κ.λπ.

Βήμα 1: Επιλέξτε μια τοποθεσία

Επιλέξτε την κάρτα που ανιχνεύεται στον υπολογιστή και κάντε κλικ στο κουμπί “Να σκαναρω” για τη θεραπεία.

Επιλέξτε Drive και ξεκινήστε τη σάρωση

Βήμα 2: Σάρωση της κάρτας μνήμης

Η ανάκτηση θα αρχίσει να σαρώνει την κάρτα για να αναζητήσει τα χαμένα αρχεία δεδομένων.

Όλοι γύρω από βαθιά σάρωση

Βήμα 3: Προεπισκόπηση και ανάκτηση δεδομένων κάρτας SD

Μετά τη σάρωση, μπορείτε να ελέγξετε όλα τα ανακτήσιμα αρχεία. Προεπισκόπηση μερικές φωτογραφίες και κάντε κλικ στο κουμπί “Να αναρρώσω“Για να ανακτήσετε τα αρχεία δεδομένων σας.

Ανάκτηση αρχείων κάρτας SD

Θα πρέπει να λάβετε ασφαλή στήριξη αποθήκευσης για να αποθηκεύσετε όλα τα αρχεία σας που ανακτήθηκαν για να αποφύγετε τη νέα απώλεια δεδομένων. Με το λογισμικό RECOREIT, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα χαμένα αρχεία δεδομένων σας από μια κάρτα μνήμης SD.

Μέρος 4. Πώς να αποφύγετε προβλήματα απώλειας δεδομένων στην κάρτα SD

Στον παρακάτω οδηγό, θα απαριθμήσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές και θα εξηγήσουμε πώς να διατηρήσουμε τις κάρτες μνήμης SD σας στο καλό. Φροντίστε καλά την κάρτα SD και αποφύγετε την απώλεια αρχείων δεδομένων.

  • Μορφοποιήστε την κάρτα στην κάμερά σας
  • Αποκτήστε έναν αναγνώστη κάρτας υψηλής ποιότητας και καρτών
  • Ασφάλεια Η κάρτα μνήμης SD του υπολογιστή
  • Αφαιρέστε την κάρτα αφού απενεργοποιήσετε την κάμερα
  • Σταματήστε τη λήψη όταν η μπαταρία είναι χαμηλή
  • Ποτέ μην φτάσετε όσο η κάρτα είναι γεμάτη
  • Τοποθετήστε την κάρτα σε ένα ασφαλές περιβάλλον
  • Σταματήστε να χρησιμοποιείτε την κάρτα όταν εμφανιστεί το σφάλμα
  • Αποθηκεύστε τα αρχεία δεδομένων σας τακτικά

Μορφοποιήστε την κάρτα στην κάμερά σας

Όταν η κάρτα SD σας χρησιμοποιείται σε ψηφιακή κάμερα, βεβαιωθείτε ότι η κάρτα είναι σωστά μορφοποιημένη στη συσκευή και είναι απόλυτα προετοιμασμένη για να λειτουργήσει με αυτήν. Δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την ίδια κάρτα μνήμης SD σε διάφορες συσκευές. Αποθηκεύστε τα δεδομένα σας σε μια ασφαλή συσκευή και μεταρρυθμίστε την κάρτα όταν τα χρησιμοποιείτε σε άλλες κάμερες. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να χάσετε τα δεδομένα σας και να κάνετε λάθη στην κάρτα SD. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το βιντεοκασέτα για να διαμορφώσετε την κάρτα σας στην κάμερα παρακάτω. (Vide μέσω AC GuevaraΟυσία

Αποκτήστε έναν αναγνώστη κάρτας υψηλής ποιότητας και καρτών

Όταν μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας από μια κάρτα μνήμης SD στον υπολογιστή, πρέπει να πάρετε ένα υψηλής ποιότητας παίκτη κάρτας για να μεταφέρετε την κάρτα SD και να την συνδέσετε στον υπολογιστή. Αν και ο αναγνώστης καρτών “Lise” η κάρτα μνήμης, συμβαίνει ότι βλάπτει την κάρτα. Με έναν αναγνώστη κάρτας υψηλής απόδοσης, οι ταχύτητες μεταφοράς θα σας βοηθήσουν να αντιγράψετε γρήγορα αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή.

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή κοινωνικών μέσων, ειδικά σχεδιασμένη για smartphones. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να λάβετε αυτήν την εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών στον υπολογιστή σας.

Λάβετε αναγνώστη καρτών

Αφαιρέστε την κάρτα αφού απενεργοποιήσετε την κάμερα

Για να αποτρέψετε την κατεστραμμένη ή διεφθαρμένη κάρτα SD σας, πρέπει να απενεργοποιήσετε την ψηφιακή σας κάμερα πριν αφαιρέσετε την κάρτα μνήμης SD. Εάν δεν αφαιρέσετε την κάμερά σας από την κάμερα, όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας θα χαθούν και θα πρέπει να φτιάξετε ένα Ανάκτηση δεδομένων κάρτας μνήμης.

Απενεργοποιήστε την κάμερα

Σταματήστε όταν η μπαταρία είναι χαμηλή

Η μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής σας είναι σχεδόν εξίσου σημαντική με την κάρτα SD, ενώ κινηματογραφείτε με μια αδύναμη μπαταρία, η κάμερά σας γραμμένη στην κάρτα μνήμης σας και αυτό θα σας κάνει να χάσετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Για να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων, πρέπει να απενεργοποιήσετε την κάμερά σας και να την βγάλετε για να επαναφορτίσετε την μπαταρία.

χαμηλή μπαταρία

Ποτέ μην τραβάτε φωτογραφίες όσο η κάρτα είναι γεμάτη

Πρέπει να δώσετε προσοχή στην ικανότητα της κάρτας μνήμης SD όταν τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. Η κάμερα έχει μια ένδειξη στην εσωτερική οθόνη που θα σας πει πόσες φωτογραφίες μπορείτε να αποθηκεύσετε στην κάρτα SD. Μην τραβήξετε περισσότερες φωτογραφίες σε αυτό επειδή η κάρτα είναι γεμάτη, αποθηκεύστε τα αρχεία σας στην άλλη κάρτα για να αποφύγετε την απώλεια των δεδομένων σας.

Πλήρης κάρτα μνήμης

Αποθηκεύστε τακτικά τα αρχεία δεδομένων σας

Μην βάζετε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι. Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων δεδομένων σας, αντιγράψτε τα σε ένα άλλο ασφαλές μέσο αποθήκευσης. Εάν τα δεδομένα σας έχουν χαθεί, μπορείτε να τα ανακτήσετε απευθείας από το αντίγραφο ασφαλείας. Επιπλέον, εάν θέλετε να διαγράψετε τα αρχεία σας, πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν τα διαγράψετε. Και αν οι φωτογραφίες σας διαγραφούν ή χαθούν, μπορείτε να πάρετε το λογισμικό Επιβεβαιώνω Για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα.

αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων

Ασφάλεια Η κάρτα μνήμης SD του υπολογιστή

Η διαφυγή της κάρτας SD του υπολογιστή σας είναι πολύ σημαντική, διαφορετικά θα οδηγήσει στη διαφθορά της κάρτας και της απώλειας δεδομένων σας. Όταν ολοκληρώσετε τη μεταφορά δεδομένων, πρέπει να καταργήσετε την κάρτα του υπολογιστή σας σύμφωνα με το μήνυμα εκτίναξης.

Εκτοξεύω σωστά

Βάλτε την κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον

Η κάρτα μνήμης SD έχει διάρκεια ζωής, για να προστατεύσει την κάρτα με ασφάλεια, το περιβάλλον είναι το πιο σημαντικό. Πολλά στοιχεία μπορούν να βλάψουν την κάρτα, συμπεριλαμβανομένης της σκόνης, του νερού και της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας. Παρέχετε ένα καθαρό περιβάλλον αποθήκευσης για τις κάρτες μνήμης σας και διατηρήστε τα αρχεία δεδομένων σας ασφαλή.

Κρατήστε την κάρτα SD ασφαλή

Σελίδα Shaut Χρήση της κάρτας όταν εμφανιστεί σφάλμα

Εάν η κάρτα μνήμης SD έχει υποστεί βλάβη ή διεφθαρθεί, θα δείτε ένα μήνυμα σφάλματος για την κάρτα. Μόλις συμβεί αυτό, πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη χρήση της κάρτας. Μπορείτε να δοκιμάσετε Επισκευάστε την κατεστραμμένη κάρτα SD Με λύσεις (#Μέρος 3Ουσία. Μπορείτε επίσης να πάρετε την ψηφιακή σας κάμερα και την κάρτα μνήμης SD σε ένα εργαστήριο επισκευής κάμερας για να σας βοηθήσουμε.

επισκευάστε σφάλματα κάρτας SD

Μέρος 5. Η καλύτερη κάρτα μνήμης SD για τις συσκευές σας

Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές καρτών μνήμης SD που παρέχουν χιλιάδες κάρτες μνήμης και συσκευές προτύπων SD. Κλάσεις ταχύτητας, χωρητικότητες αποθήκευσης, κλάση απόδοσης εφαρμογών και τρία διαφορετικά φυσικά μεγέθη – κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης Micro SD, κάρτα μνήμης Mini SD. Για εσάς, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ποια κάρτα SD λειτουργεί καλύτερα με τις συσκευές σας όπως το κινητό τηλέφωνο, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ο υπολογιστής, το tablet, η βιντεοκάμερα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. (Αναφορά SDCARD.orgΟυσία

Τύπος κάρτας SD:

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι στην οικογένεια καρτών μνήμης SD: SD, SDHC, SDXC. Το SDXC σημαίνει ασφαλή ψηφιακή εκτεταμένη χωρητικότητα και το SDHC σημαίνει ασφαλή ψηφιακή υψηλή χωρητικότητα. Υπάρχει μια σειρά χωρητικότητας μνήμης για κάθε τύπο κάρτας:

  • SD Πρότυπο – Έως 2 GB της κάρτας μνήμης SD χρησιμοποιώντας τα συστήματα Fat 12 και 16 File Systems
  • SDHC Standard – Περισσότερο από 2 GB -32 GB της κάρτας μνήμης SDHC χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων FAT32
  • SDXC Standard – Περισσότερο από 32 GB -2TB της κάρτας μνήμης SDXC χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων EXFAT

Πρότυπα τάξης ταχύτητας

“Speed ​​Class”, “UHS Speed ​​Class” και “Class Speed ​​Video”, τρεις τύποι τάξεων ταχύτητας για κάρτες SD. Οι πιο σημαντικές ανησυχίες για την καταγραφή βίντεο, όλες οι κατηγορίες ταχύτητας παρέχουν τη σταθερή ταχύτητα που απαιτείται για την εγγραφή βίντεο, χαρακτηρίζοντας μια ελάχιστη απόδοση γραφής, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ελάχιστη και σταθερή ταχύτητα για βιντεοκάμερες, συσκευές βίντεο και άλλες συσκευές.

Κατηγορία απόδοσης εφαρμογής

Οι κατηγορίες επιδόσεων εφαρμογών εξασφαλίζουν ελάχιστες τυχαίες και διαδοχικές ταχύτητες απόδοσης για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις εκτέλεσης και χρόνου αποθήκευσης υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, επιτρέποντας παράλληλα την αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο, εγγράφων, εγγράφων και άλλων αρχείων δεδομένων.

Πρότυπα ταχύτητας διεπαφής λεωφορείου για μεγάλη μεταφορά δεδομένων

Η προδιαγραφή της διασύνδεσης διαύλου της κάρτας μνήμης SD αυξήθηκε συνεχώς με την πάροδο των ετών, περνώντας από την ευρυζωνική σύνδεση (25 MB/s) στην τρίτη γενιά της UHS-III εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας (624 MB/s)). Το SDA προσφέρει τώρα το SD Express που χρησιμοποιεί τη διεπαφή PCIE και το πρωτόκολλο NVME για να εξασφαλίσει τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων (985 MB/s) μεταξύ των συσκευών υποδοχής SD και των καρτών SD.

SD, SDHC, SDXC και SDUD επιλογή καλύμματος κάρτας

  • Οι κάρτες μνήμης SDUC θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο με συσκευές υποδοχής SDUC.
  • Οι κάρτες μνήμης SDXC μπορούν να χρησιμοποιηθούν με συσκευές SDXC και συσκευές κεντρικού υπολογιστή SDUC.
  • Οι κάρτες μνήμης SDHC μπορούν να χρησιμοποιηθούν με συσκευές SDHC, συσκευές SDXC και συσκευές υποδοχής SDUC.
  • Οι κάρτες μνήμης SD μπορούν να χρησιμοποιηθούν με συσκευές SD, συσκευές SDHC, συσκευές SDXC και συσκευές υποδοχής SDUR.
  • Οι συσκευές υποδοχής SDUC μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάρτες μνήμης SD, κάρτες μνήμης SDHC, κάρτες μνήμης SDXC και κάρτες μνήμης SDXC.
  • Οι συσκευές υποδοχής SDXC μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάρτες μνήμης SD, κάρτες μνήμης SDHC και κάρτες μνήμης SDXC.
  • Οι οικοδεσπότες SDHC μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάρτες μνήμης SD και κάρτες μνήμης SDHC.
  • Οι συσκευές υποδοχής SD μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο κάρτες μνήμης SD.

Τελευταίες συμβουλές για την ανάκτηση καρτών SD

Αποκτήστε την καλύτερη αποθήκευση καρτών SD για τις συσκευές σας, όπως τηλέφωνα Android, ψηφιακές κάμερες ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Φροντίστε την κάρτα μνήμης SD και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Εάν η κάρτα μνήμης SD είναι κατεστραμμένη ή διεφθαρμένη, πρέπει να την παρέχετε στην Υπηρεσία Επαγγελματικής Επισκευής. Πάρτε επίσης το Το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων στην κάρτα SD Για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα σας.

Λύσεις κάρτας SD

  • Ανάκτηση φωτογραφιών διαγράφηκε κάρτα SD
  • Επαναφορά κατεστραμμένων δεδομένων κάρτας SD
  • Ανακτήστε δεδομένα SSD
  • Ανεπαρκή αρχεία συστήματος
  • Η κάρτα SD δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί
  • Κάρτα SD μορφή

[Tuto 2023] Πώς να επισκευάσετε μια διεφθαρμένη κάρτα SD (ή κάρτα Micro SD) ?

Το Aomei Partition Standard Assistant μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο επισκευής κάρτας SD για χρήστες των Windows. Είναι σε θέση να επισκευάσει μια κατεστραμμένη κάρτα SD μέσω διαφόρων μεθόδων.

Από τη Sara/Last Update: 07/13/2023

  • Κάρτα (μικρόφωνο) SD: Εύκολο στη βλάβη ή διεφθαρμένη
  • Λόγοι και συμπτώματα διαφθοράς της κάρτας SD
  • Πώς να επισκευάσετε μια εύκολα κατεστραμμένη κάρτα SD ?
  • Επισκευάστε την κάρτα SD μέσω του καλύτερου δωρεάν λογισμικού επισκευής – βοηθός διαμερισμάτων AOMEI
  • Τι πρέπει να γνωρίζετε για να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων κάρτας SD

Κάρτα (μικρόφωνο) SD: Εύκολο στη βλάβη ή διεφθαρμένη

Η κάρτα SD ή η κάρτα Micro SD γίνεται σήμερα μια προτιμώμενη επιλογή για την αποθήκευση δεδομένων λόγω της εκτεταμένης ικανότητάς τους, των δυνατοτήτων κρυπτογράφησης, της φορητότητας κ.λπ.

Αλλά ταυτόχρονα, είναι ευάλωτα, για παράδειγμα, μια απροσδόκητη μορφοποίηση ή μια λανθασμένη εκτόξευση μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα καλό εργαλείο επισκευής κάρτας SD για να το διορθώσετε σωστά, μπορείτε να χάσετε μόνιμα όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα. Επιπλέον, οι κάρτες SD έχουν γενικά περιορισμένη διάρκεια ζωής, οπότε είναι πιο πιθανό να υποστούν βλάβη μετά από μια περίοδο χρήσης.

κάρτα SD

Λόγοι και συμπτώματα διαφθοράς της κάρτας SD

Για να αποφευχθεί η καταστροφή της κάρτας μνήμης, είναι προτιμότερο να γνωρίζουμε τις πιθανές αιτίες της διαφθοράς.

  • ▶ Επίθεση ιών και κακόβουλο λογισμικό
  • Ig ack Eyfare Card κατά τη μεταφορά αρχείου
  • ▶ Ελαττωματικός τομέας
  • ▶ Ξαφνικό σφάλμα ή διακοπή κατά τη μορφοποίηση της κάρτας
  • ▶ Σφάλμα συστήματος αρχείων

Κατά κανόνα, οι κάρτες SD ή οι διεφθαρμένες κάρτες Micro SD είναι πιο πιθανό να ενεργοποιήσουν τα ακόλουθα συμπτώματα.

  • ♦ Όταν έχετε συνδέσει την κάρτα SD στον υπολογιστή σας, τα Windows εμφανίζουν ένα μήνυμα σφάλματος: Το H: \ Player δεν είναι προσβάσιμο. Το αρχείο ή ο κατάλογος είναι κατεστραμμένο και δυσανάγνωστο.
  • ♦ Όταν προσπαθείτε να διαβάσετε την κάρτα SD σε μια συσκευή, όπως ένας υπολογιστής, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος “Ανάγνωση/γραφή στην κάρτα SD”. Αυτό δείχνει ότι δεν μπορεί να διαβάσει από τη συσκευή και ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα δεδομένα εκεί.
  • ♦ Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο της κάρτας SD στον υπολογιστή σας, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε τροποποίηση, όπως προσθήκη νέων δεδομένων, μεταφοράς κ.λπ., και ένα μήνυμα που υποδεικνύει ότι ο δίσκος προστατεύεται γραπτώς.
  • ♦ Η κάρτα SD σας ανιχνεύεται και αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σας, αλλά τα δεδομένα είναι απρόσιτα με σφάλμα “Η κάρτα SD δεν διαμορφώνεται. Θέλετε να το διαμορφώσετε τώρα ? »».

Πώς να επισκευάσετε μια εύκολα κατεστραμμένη κάρτα SD ?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επαληθεύσετε εάν δεν υπάρχει φυσική ζημιά που δεν μπορεί να επισκευαστεί από οποιοδήποτε λογισμικό. Εάν η κάρτα μνήμης είναι σε καλή φυσική κατάσταση, στη συνέχεια περιέχει λογικά σφάλματα που απαιτούν τεχνικές διορθώσεις.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτελέσετε τις εντολές CHKDSK CHKDSK C: /F /R /X (C πρέπει να αντικατασταθεί από την επιστολή από τον αναγνώστη της διεφθαρμένης κάρτας SD) για να ελέγξετε εάν υπάρχουν ελαττωματικοί τομείς στην κάρτα SD.

Σφάλμα ελέγχου Chkdsk

Ή μπορείτε να διαγράψετε τη γραφή προστασίας με το βοηθητικό πρόγραμμα DiskPart:

1. Πατήστε “Windows + R” και πληκτρολογήστε “Diskpart” για να ανοίξετε την εντολή DiskPart.

2. Πληκτρολογήστε παραγγελίες μία προς μία για να διαγράψετε την προστασία γράφοντας την κάρτα SD:

Λίστα δίσκου → Επιλέξτε δίσκο N → Δίσκοι Clear Readonly Χαρακτηριστικά

Καθαρίστε το Readonly

3. Κλείστε την εντολή Diskpart.

Αυτές οι δύο μέθοδοι περιλαμβάνουν την πληκτρολόγηση και την εκτέλεση περίπλοκων εντολών, που είναι πονοκέφαλος για τους περισσότερους χρήστες. Επομένως, ένα αξιόπιστο εργαλείο επισκευής κάρτας SD είναι αναμφισβήτητα μια καλύτερη επιλογή.

Επισκευάστε την κάρτα SD μέσω του καλύτερου δωρεάν λογισμικού επισκευής – βοηθός διαμερισμάτων AOMEI

Όταν εμφανίζονται λογισμικό επισκευής κάρτας μνήμης στο Google Online, εμφανίζονται πολλές επιλογές. Όλοι ισχυρίζονται ότι είναι σε θέση να επιδιορθώσουν το κλειδί USB, την κάρτα SD, την κάρτα μνήμης, τον κατεστραμμένο σκληρό δίσκο/SSD. Αλλά, σύμφωνα με την εμπειρία μου, λίγοι από αυτούς λειτουργούν καθώς το συνιστούν. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια σε αναζήτηση ισχυρού λογισμικού, εδώ είναι μια καλή σύσταση: Aomei Partition Standard Assistant.

Κατεβάστε

Είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα επισκευής για τα Windows 11/10/8/7/Vista/XP. Αυτό σας επιτρέπει να επισκευάσετε κατεστραμμένες κάρτες SD, επίσης πλήκτρα USB, Micro SDs διαφορετικών εμπορικών σημάτων, όπως η Samsung, η Sandisk, η Kingston, η Huawei κ.λπ. Το πιο σημαντικό, παρέχει απλές λύσεις Ελέγξτε τους ελαττωματικούς τομείς και διαγράψτε την προστασία γραφής. Εδώ, παίρνουμε μια κάρτα Samsung SD 64 GB ως παράδειγμα.

1. Επισκευάστε την κάρτα SD ελέγχοντας τα σφάλματα

Βήμα 1. Κατεβάστε το δωρεάν λογισμικό επισκευής. Μετά την εκτέλεση, εντοπίστε τη διεφθαρμένη κάρτα SD και επιλέξτε Δοκιμή ->Δοκιμή επιφάνειας DISF.

Ελέγξτε το σφάλμα κάρτας SD

2ο βήμα. Ελεγχος Γρήγορη επαλήθευση και κάντε κλικ στο κουμπί Για να ξεκινήσετε Για να μάθετε εάν η κάρτα SD περιέχει ελαττωματικούς τομείς.

Επιφανειακή δοκιμή

Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε ένα σφάλμα κάρτας SD. Εάν θέλετε να ελέγξετε το σφάλμα διαμερίσματος κάρτας SD, κάντε κλικ στο κουμπί στο διαμέρισμα της κάρτας> Προκαταβολή > Ελέγξτε το διαμέρισμα > Επιλέξτε έναν τρόπο επαλήθευσης ή επισκευής και κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει.

Ελέγξτε το διαμέρισμα

2. Επισκευάστε την κάρτα SD με σχηματισμό (διαγραφή της προστασίας γραφής)

Εάν δεν υπάρχουν ελαττωματικοί τομείς στην κάρτα SD, μπορείτε να προσπαθήσετε να το διαμορφώσετε για να το επαναφέρετε ξανά χρήσιμο.

Προσοχή : Δεδομένου ότι η μορφοποίηση διαγράφει τα πάντα στη διεφθαρμένη κάρτα SD, πρέπει πρώτα να προσπαθήσετε να ανακτήσετε όλα τα δεδομένα στην κάρτα SD χρησιμοποιώντας το MyRecover Pro.

Βήμα 1. Στην κύρια διεπαφή του βοηθού διαμερίσματος AOMEI, κάντε δεξί κλικ στο διαμέρισμα της κατεστραμμένης κάρτας SD και επιλέξτε Μορφοποιήστε το διαμέρισμα.

Μορφοποίηση της κάρτας SD

2ο βήμα. Επιλέξτε το επιθυμητό σύστημα αρχείων (e.σολ. NTFS) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει.

Σύστημα αρχείων

Βήμα 3. Επιστροφή στην κύρια διεπαφή. Κάντε κλικ στο Ισχύουν Στην επάνω αριστερή γωνία για την επισκευή της κάρτας SD.

Η διαδικασία μορφοποίησης θα διαγράψει εύκολα την κατεστραμμένη προστασία της κάρτας SD χωρίς να χρειάζεται να εκτελέσετε σύνθετες εντολές. Μετά από αυτό, μπορείτε ακόμα να διατηρήσετε αυτό το λογισμικό για να διαμορφώσετε μια κάρτα SD περισσότερο από 32 GB στο FAT32, να επισκευάσετε έναν ακατέργαστο σκληρό δίσκο κ.λπ.

3. Επισκευάστε την κάρτα SD ανακατασκευάζοντας τον πίνακα διαμερισμάτων MBR (Advanced)

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να επισκευάσετε τον πίνακα διαμερισμάτων MBR στην κάρτα SD. Πρέπει να μεταβείτε στην επαγγελματική έκδοση – Aomei Partition Assistant Professional – για να επωφεληθείτε από αυτήν την προηγμένη λειτουργία.

Με αυτήν την προηγμένη έκδοση, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πιο πρακτικές λειτουργίες, όπως το HDD κλωνοποίησης σε SSD, μεταφέρετε μόνο το Windows OS σε SSD, σχεδιάστε αυτόματη απόρριψη, μετατρέψτε το MBR σε GPT χωρίς να διαγράψετε τους υπάρχοντες όγκους κ.λπ.

Ανοικοδομήστε MBR

Εδώ είναι ένα βίντεο στο ίδιο θέμα.

Η έκδοση του διακομιστή είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήστες των Windows Server, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η απόδοση του διακομιστή με τη μεγαλύτερη ευκολία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων κάρτας SD

Δεδομένου ότι κανένα εργαλείο ανάκτησης δεν μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη ανάκτηση των δεδομένων σας σε μια κατεστραμμένη κάρτα SD, είναι σημαντικό να λάβετε προληπτικά μέτρα.

  • ▶ Οι κάρτες SD έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Γενικά, μια κάρτα flash μπορεί να υποστηρίξει περίπου 10.000 εργασίες ανάγνωσης και γραφής. Έτσι θα πρέπει να πάρετε μια νέα κάρτα μετά τη χρήση της παλιάς κάρτας για μερικά χρόνια.
  • ▶ Εάν μερικές φωτογραφίες, βίντεο ή αρχεία είναι πραγματικά πολύτιμα για εσάς, κάντε ένα επιπλέον αντίγραφο στον υπολογιστή σας. Σίγουρα, ένα αντίγραφο ασφαλείας με το εργαλείο των Windows είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Δωρεάν διαχειριστής διαμερίσματος

  • Επέκταση/μετακίνηση του διαμερίσματος
  • Κλωνοποιήστε το σύστημα/δίσκο
  • Μετατρέψτε ένα δίσκο MBR/GPT
  • Ελέγξτε τα σφάλματα δίσκου

Κατεβάστε την αξιολόγηση.com

Ακόμα χρειάζονται βοήθεια?

Το πρόβλημά σας έχει λυθεί? Διαφορετικά, εισαγάγετε την ερώτησή σας στο πεδίο αναζήτησης παρακάτω.

Thanks! You've already liked this
No comments