Μπλοκ αριθμών τηλεφώνου, επαφές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone ή το iPad – Apple Assistance (FR), Πώς να αποκλείσετε μια επαφή στο iPhone – Βέλγιο iPhone

Πώς να αποκλείσετε μια επαφή με το iPhone

Μια επιλογή σας επιτρέπει επίσης να φιλτράρετε μηνύματα των οποίων ο αποστολέας δεν εμφανίζεται στη λίστα επαφών σας.

Μπλοκ αριθμών τηλεφώνου, επαφές και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone ή το iPad σας

Μπορείτε να αποκλείσετε τους αριθμούς τηλεφώνου, τις επαφές και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε imessages από άγνωστους φορτωτές ή να αναφέρετε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο ή μη ζητούμενο imessage (spam).

Αποκλείστε έναν αριθμό τηλεφώνου, επικοινωνία ή διεύθυνση email

Για να αποκλείσετε τους αριθμούς τηλεφώνου, τις επαφές και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να προχωρήσετε με διαφορετικούς τρόπους.

Τηλέφωνο

Στην εφαρμογή τηλεφώνου, αγγίξτε το Repents και, στη συνέχεια, αγγίξτε το κουμπί Πληροφορίες δίπλα στον αριθμό τηλεφώνου ή το όνομα επαφής που θέλετε να μπλοκάρετε. Μετακινηθείτε προς τα κάτω την οθόνη και, στη συνέχεια, αγγίξτε το μπλοκ αυτού του ανταποκριτή.

Όγκος

Στην εφαρμογή FaceTime, αγγίξτε το κουμπί INFO δίπλα στον αριθμό τηλεφώνου, το όνομα της επαφής ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να αποκλείσετε. Μετακινηθείτε προς τα κάτω την οθόνη και, στη συνέχεια, αγγίξτε το μπλοκ αυτού του ανταποκριτή.

Μηνύματα

Στα μηνύματα της εφαρμογής, ανοίξτε τη συζήτηση και, στη συνέχεια, αγγίξτε την επαφή στο επάνω μέρος της συνομιλίας. Πατήστε το κουμπί INFO, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη και, στη συνέχεια, αγγίξτε το μπλοκάροντας αυτόν τον ανταποκριτή.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Στην εφαρμογή αλληλογραφίας, ανοίξτε το email που περιέχει την επαφή που θέλετε να μπλοκάρει και, στη συνέχεια, αγγίξτε το όνομα επαφής στο επάνω μέρος. Το Touche μπλοκάρει αυτήν την επαφή.

 1. Προσθέστε τον αριθμό ή τη διεύθυνση email που θέλετε να αποκλείσετε τις επαφές σας.
 2. Για αριθμούς τηλεφώνου, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Τηλέφωνο> Αποκλείονται επαφές> Προσθήκη. Για διευθύνσεις email, Ρυθμίσεις πρόσβασης> Mail> Blocked> Προσθήκη.
 3. Επιλέξτε την επαφή για μπλοκ.

Ο αριθμός επαφής ή τηλεφώνου που έχετε αποκλείσει μπορεί ακόμα να σας αφήσει ένα φωνητικό μήνυμα, αλλά δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση. Τα μηνύματα που αποστέλλονται ή λαμβάνονται από αυτήν την επαφή ή τον αριθμό δεν σας δίνονται. Επιπλέον, αυτή η επαφή δεν ενημερώνεται για το γεγονός ότι οι κλήσεις ή τα μηνύματά του δεν φτάνουν πλέον σε εσάς. Όταν μπλοκάρει μια διεύθυνση e-mail στην εφαρμογή Mail, τα μηνύματα από αυτήν μεταφέρονται στο φάκελο Corbeille. Εφαρμόζεται ο αποκλεισμός διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλες τις συσκευές της Apple.

Διαχείριση αριθμών τηλεφώνου, επαφές και αποκλεισμένες διευθύνσεις email

Για να εμφανίσετε τους αριθμούς τηλεφώνου, τις επαφές και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποκλείσατε στο τηλέφωνο, το facetime, τα μηνύματα ή την εφαρμογή email:

Τηλέφωνο

Ρυθμίσεις πρόσβασης> Τηλέφωνο και, στη συνέχεια, αγγίξτε τις μπλοκαρισμένες επαφές για να εμφανίσετε τη λίστα.

Όγκος

Ρυθμίσεις πρόσβασης> FaceTime. Κάτω από κλήσεις, επαφές μπλοκαρίσματος αφής.

Μηνύματα

Ρυθμίσεις πρόσβασης> μηνύματα. Κάτω από SMS/MMS, επαφές μπλοκαρισμένες επαφές αφής.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ρυθμίσεις πρόσβασης> αλληλογραφία. Υπό συζήτηση, μπλοκαρίστηκε η αφής.

Μηνύματα φίλτρου των οποίων ο αποστολέας είναι άγνωστος

Μια επιλογή σας επιτρέπει επίσης να φιλτράρετε μηνύματα των οποίων ο αποστολέας δεν εμφανίζεται στη λίστα επαφών σας.

iPhone που δείχνει πώς να φιλτράρετε τους άγνωστους φορτωτές

Για να φιλτράρετε μηνύματα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> μηνύματα, μετακινηθείτε προς τα κάτω την οθόνη και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το φίλτρο των άγνωστων αποστολών.

Το iPhone εμφανίζει ένα φιλτραρισμένο μήνυμα

Σε μηνύματα, αφήστε τα φίλτρα, στη συνέχεια αγγίξτε άγνωστες φορτωτές. Δεν θα λάβετε ειδοποιήσεις για αυτά τα μηνύματα.

Αναφέρετε ανεπιθύμητα μηνύματα (SPAM) στα μηνύματα της εφαρμογής

Μπορείτε να αναφέρετε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο iMessage (spam) από τα μηνύματα εφαρμογής. Εάν λάβετε ένα imessage από ένα άτομο που δεν καταγράφεται στις επαφές σας, εμφανίζεται ένας ανεπιθύμητος σύνδεσμος κάτω από το μήνυμα.

iPhone που δείχνει πώς να αναφέρετε ανεπιθύμητα αρχεία στα μηνύματα εφαρμογής

Πατήστε ανεπιθύμητα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή και Αναφορά. Τα μηνύματα μεταφέρουν τις πληροφορίες αποστολέα στην Apple, καθώς και το μήνυμα, και διαγράψτε το τελευταίο.

Η αναφορά ενός ανεπιθύμητου μηνύματος δεν εμποδίζει τον αποστολέα του να στείλει άλλο μήνυμα. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε τα μηνύματά σας, πρέπει να αποκλείσετε αυτήν την επαφή.

Για να αναφέρετε ανεπιθύμητα SMS και MMS, επικοινωνήστε με τον χειριστή σας.

Πώς να αποκλείσετε μια επαφή με το iPhone

Το iPhone διαθέτει λειτουργία αποκλεισμού κλήσεων που σας επιτρέπει να εμποδίζετε τις εισερχόμενες κλήσεις για ορισμένους αριθμούς. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν λάβετε ανεπιθύμητες κλήσεις ή εάν θέλετε να εμποδίσετε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί σας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκλείσετε κλήσεις στο iPhone. Μπορείτε να αποκλείσετε έναν αριθμό από τη λίστα επαφών σας, μια πρόσφατη κλήση ή μια ομάδα επικοινωνίας.

Για να αποκλείσετε έναν αριθμό από τη λίστα επαφών σας:

 • Ανοίξτε τις ρυθμίσεις iPhone.
 • Επιλέξτε το μενού τηλεφώνου.
 • Επιλέξτε μπλοκαρισμένες επαφές.
 • Πατήστε “Προσθήκη …”.
 • Επιλέξτε την επαφή που θέλετε να αποκλείσετε από τη λίστα επαφών σας.

Για να αποκλείσετε έναν πρόσφατο αριθμό κλήσης:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή τηλεφώνου.
 • Πατήστε την καρτέλα “Πρόσφατη”.
 • Πατήστε το μικρό “εγώ” του αριθμού που θέλετε να αποκλείσετε.
 • Κύλιση προς τα κάτω.
 • Πατήστε “Μπλοκ αυτού του ανταποκριτή”.

Για να αποκλείσετε μια ομάδα επαφών:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή επαφών.
 • Πατήστε το κουμπί “Plus” στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Πατήστε “Νέα επαφή”.
 • Ονομάστε την ομάδα σας (για παράδειγμα: αποκλεισμένοι αριθμοί) και προσθέστε τους αριθμούς που θέλετε να αποκλείσετε.
 • Μόλις δημιουργηθεί η ομάδα, επαναλάβετε τη λειτουργία “μπλοκ από τη λίστα επαφών σας”.

Μόλις αποκλειστεί ένας αριθμός, δεν θα είναι πλέον σε θέση να σας καλέσει. Οι εισερχόμενες προσκλήσεις για αυτόν τον αριθμό θα σταλούν απευθείας στον αυτόματο τηλεφωνητή σας. Δεν θα λάβετε ειδοποιήσεις για αυτές τις κλήσεις.

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε έναν αριθμό ανά πάσα στιγμή, διαγράφοντας τον από τη λίστα των αποκλεισμένων επαφών. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε “Τηλέφωνο”, στη συνέχεια πατήστε “Αποκλεισμένες επαφές”. Πατήστε το κουμπί “Unlocker” δίπλα στον αριθμό που θέλετε να ξεκλειδώσετε.

Στο Βέλγιο, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στη λίστα “Μην με καλείτε”

Η λίστα “Μην καλέσετε μου” είναι ένας εθνικός κατάλογος αριθμών τηλεφώνου που δεν πρέπει να ζητείται για σκοπούς εμπορικής αναζήτησης. Εάν εγγραφείτε σε αυτήν τη λίστα, οι εταιρείες telemarketing δεν επιτρέπεται να σας καλέσουν.

Για να εγγραφείτε στη λίστα “Μην με καλείτε”, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις εμπορικές κλήσεις αναζήτησης εκτός από το αποκλεισμό ορισμένων ανεπιθύμητων αριθμών.

_
Ακολουθήστε το Βέλγιο-iPhone στο Facebook, το YouTube και το Instagram, ώστε να μην χάσετε τίποτα ειδήσεων, δοκιμές και καλές προσφορές.

 • Το iPhone 15 Pro max έχει ήδη καρφώσει για την ευθραυστότητά του
 • Η Apple θα μπορούσε να προσφέρει μια “μπάρα αφής” στη φέτα iPhone
 • Γιατί πρέπει να ενημερώσετε το iPhone σας το συντομότερο δυνατό