IPhone – Apple (SN), iPhone – Αγορά iPhone – Apple (CA)

Γιατί να αγοράσετε το iPhone σας αλλού

Αλουμίνιο με γυαλί πίσω

iPher

Καρότο και μαγνητικά κελύφη: θέτει, ας πάμε. Και καθώς το Magsafe ενισχύει την ασύρματη επαναφόρτιση, είναι υπέροχο.

Atltag

Κρεμάστε ένα στο μπρελόκ σας. Ένα άλλο στο σακίδιο σας. Και αν ψάχνετε για το ένα ή το άλλο, απλώς χρησιμοποιήστε την εφαρμογή εντοπίστε.

Υποσέλιδο μήλου

 • Η διαθεσιμότητα χαρακτηριστικών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις χώρες ή τις γεωγραφικές περιοχές. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα.
 1. Η οθόνη έχει στρογγυλοποιημένες γωνίες που ακολουθούν την κομψή γραμμή της συσκευής και αποτελούν μέρος ενός τυπικού ορθογωνίου. Εάν μετρήσουμε αυτό το ορθογώνιο, η οθόνη εμφανίζει μια διαγώνιο 5,42 ιντσών (iPhone 13 Mini), 6,06 ίντσες (iPhone 14, iPhone 13), 6,12 ίντσες (iPhone 14 Pro), από 6,68 ίντσες (iPhone 14 Plus) ή 6,69 ίντσες ( iPhone 14 Pro max). Η πραγματική περιοχή εμφάνισης είναι μικρότερη.
 2. Τα στοιχεία προηγμένης αυτονομίας εξαρτώνται από το κυψελοειδές δίκτυο, τον τόπο, την ένταση του σήματος, τη διαμόρφωση των λειτουργιών, τη χρήση και πολλούς άλλους παράγοντες. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει. Οι μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης. Μπορεί τελικά να είναι απαραίτητο να τα αντικαταστήσετε. Η αυτονομία και ο αριθμός των κύκλων φορτίου ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις. Οι δοκιμές μπαταριών πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένο iPhone. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες της Apple.com/sn/μπαταρίες και μήλο.com/iPhone/μπαταρία.HTML.
 3. Το iPhone 14 και το iPhone 14 Pro μπορούν να ανιχνεύσουν ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα και να ζητήσουν βοήθεια. Απαιτεί κυτταρική σύνδεση ή κλήσεις WI -FI.
 4. Απαιτείται το πακέτο δεδομένων. 5G και LTE διαθέσιμα μόνο σε ορισμένες αγορές και από ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης. Οι ταχύτητες ποικίλλουν ανάλογα με τη διαμόρφωση των χώρων και του χειριστή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συμβατότητα με το 5G και το LTE, επικοινωνήστε με τον χειριστή σας και συμβουλευτείτε την Apple.com/iphone/cellular.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023 Apple Inc. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Τηλέφωνο iPhone

Τιτάνιο με υφή γυαλί πίσω

Αλουμίνιο με χρωματισμένο γυαλί πίσω

Αλουμίνιο με γυαλί πίσω

Αλουμίνιο και γυαλί

4 -Core Graphical Processor A15 Bionic Chip

Σύστημα κάμερας

Κύρια κάμερα 12 mpx

Λειτουργία πορτρέτου με έλεγχο βάθους

1X

Εύρος οπτικού ζουμ

Μέχρι τις 3 μ.μ
Ανάγνωση βίντεο 6

Διαχείριση της τεχνολογίας USB 2

Χρειάζεστε βοήθεια? Clavarde, καλέστε 1 800 my-apple ή
Βρείτε ένα κατάστημα.

Προχωρώ περαιτέρω. Οταν θέλεις.

Μόλις διαμορφωθεί το iPhone σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, μάθετε για τα δωρεάν εργαστήρια μας σήμερα στο Apple. Μάθετε τα βασικά της φωτογραφίας, φέρτε τα βίντεό σας στη ζωή με έναν εντελώς νέο τρόπο ή δείτε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε μουσική.

Υποσέλιδο μήλου

 1. Η τιμή ανταλλαγής ποικίλλει ανάλογα με την κατάσταση, το έτος και τη διαμόρφωση της επιλέξιμης συσκευής. Ορισμένες συσκευές δεν δίνουν έκπτωση σε έκπτωση. Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να είστε επιλέξιμοι για την ανταλλαγή της συσκευής σας για έκπτωση ή κάρτα δώρου μήλου. Η τιμή ανταλλαγής μπορεί να εφαρμοστεί στην αγορά μιας επιλέξιμης ή πρόσθετης συσκευής σε μια κάρτα δώρου Apple. Η τιμή ανταλλαγής εξαρτάται από την παραλαβή μιας επιλέξιμης συσκευής που αντιστοιχεί στην περιγραφή που παρέχεται κατά τη στιγμή της εκτίμησης. Ο υπολογισμός των φόρων επί των πωλήσεων βασίζεται στη συνολική αξία της νέας συσκευής. Για να προχωρήσετε με την ανταλλαγή στα καταστήματα, πρέπει να παρουσιάσετε ένα έγκυρο έγγραφο ταυτότητας φωτογραφιών (οι πληροφορίες που εμφανίζονται μπορούν να διατηρηθούν εάν ο νόμος απαιτεί). Η προσφορά μπορεί να μην ισχύει σε όλα τα καταστήματα. Η ηλεκτρονική τιμή ανταλλαγής μπορεί να διαφέρει από εκείνη στο κατάστημα. Ορισμένα καταστήματα ενδέχεται να επιβάλλουν πρόσθετες απαιτήσεις. Η Apple και οι συνεργάτες της στο Exchange διατηρούν το δικαίωμα να αρνούνται ή να περιορίζουν οποιαδήποτε συναλλαγή κατά τη διάρκεια της διακριτικότητας τους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανταλλαγή και την ανακύκλωση των επιλέξιμων συσκευών, ζητήστε από τους συνεργάτες σας υπεύθυνους για την ανταλλαγή. Οι περιορισμοί και τα όρια μπορούν να εφαρμοστούν.
 2. Το AppleCare+ για το iPhone καλύπτει έναν απεριόριστο αριθμό επισκευών σε περίπτωση τυχαίας βλάβης λόγω χειρισμού, το καθένα με αποτέλεσμα το κόστος των $ 29 για ζημιά στην οθόνη ή στην πλάτη γυαλιού ή 99 $ για οποιαδήποτε άλλη τυχαία ζημιά. Η επισκευή γυαλιού προσφέρεται μόνο για μοντέλα iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 και iPhone 15. Τα πλεονεκτήματα της AppleCare+ προστίθενται στην Apple Limited εγγύηση και σε οποιονδήποτε νόμο που έχετε σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας των καταναλωτών που ισχύουν στην επαρχία ή στην επικράτειά σας. Είναι διαφορετικά από αυτή την εγγύηση και αυτά τα δικαιώματα. Το σχέδιο AppleCare+ υπόκειται στην αποδοχή των μεθόδων. Η αγορά του σχεδίου δεν είναι υποχρεωτική όταν αγοράζετε iPhone. Για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες, ανατρέξτε στους όρους της Apple.COM/CA/FR/Legal/Sales-Pupport/AppleCare/AppleCarePlus/CA-FR/ .
 3. Η οθόνη έχει στρογγυλοποιημένες γωνίες που ακολουθούν ένα υπέροχο καμπύλο σχέδιο και βρίσκονται μέσα σε ένα κανονικό ορθογώνιο. Η διαγώνια αυτού του ορθογωνίου είναι 5.42 σε (iPhone 13 Mini, iPhone 12 Mini), 5.85 “(iPhone 11 Pro, iPhone X S, iPhone X), 6.06″, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone X R), 6.12 ” (iPhone 14 Pro, iPhone 15, iPhone 15 Pro), 6,46 σε (iPhone 11 Pro Max, iPhone X S Max), 6,68 PO (iPhone 14 Plus, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max) ή 6,69 “(iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro Max). Η επιφάνεια της οθόνης είναι μικρότερη.
 4. Αυτή η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν για δύο χρόνια μετά την ενεργοποίηση οποιουδήποτε μοντέλου iPhone 14 ή iPhone 15. Οι χρόνοι σύνδεσης και απόκρισης ποικίλλουν ανάλογα με τη θέση, τις συνθήκες και άλλους παράγοντες. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στη σελίδα https: //.μήλο.COM/FR-CA/HT213426.
 5. Το iPhone 14, το iPhone 15 και το iPhone 15 Pro μπορούν να αναγνωρίσουν ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα και να ζητήσουν βοήθεια. Απαιτεί κυτταρική σύνδεση ή τηλεφωνία WI -FI.
 6. Όλα τα προηγμένα στοιχεία αυτονομίας εξαρτώνται από τη διαμόρφωση του δικτύου και πολλούς άλλους παράγοντες. Τα πραγματικά αποτελέσματα ποικίλλουν. Η μπαταρία έχει περιορισμένο αριθμό κύκλων φορτίου και μπορεί τελικά να είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί. Η αυτονομία και ο αριθμός των κύκλων φορτίου μπαταρίας ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την Apple.com/ca/fr/μπαταρίες και μήλο.com/ca/fr/iphone/μπαταρία.HTML.
 7. Απαιτεί καλώδιο USB 3 με ρυθμό ροής 10 GB/s.

Ακόμη περισσότερους τρόπους αγορών: Βρείτε ένα κατάστημα Apple ή έναν μεταπωλητή κοντά. Ή καλέστε 1.800 my-apple.

© 2023 Apple Inc. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

 • Πολιτική απορρήτου
 • Χρήση μαρτύρων
 • Οροι χρήσης
 • Πωλήσεις και επιστροφές
 • Δικαστική συμβουλή
 • Πληροφορικός