Bouygues Telecom Σταθερή τηλεφωνία, Bouygues Telecom

Bouygues σταθερό τηλέφωνο

Πληροφορίες – Bouygues Telecom Συνδρομή

Bouygues Telecom Σταθερή τηλεφωνία

Εμμανουέλ

Bouygues Telephonie Fixed

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Εγγραφείτε στο διαδίκτυο.

Με το Bouygues Telecom, επωφεληθείτε από τη σταθερή τηλεφωνία που περιλαμβάνεται στο πακέτο σας στο Διαδίκτυο ! Αυτή η υπηρεσία σας επιτρέπει να τηλεφωνήσετε στη Γαλλία και στο εξωτερικό από το σταθερό σας τηλέφωνο Bouygues Telecom. Παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο τις σταθερές υπηρεσίες τηλεφωνίας της Bouygues Telecom καθώς και το Box, συμπεριλαμβανομένων αυτών των υπηρεσιών.

δωρεάν κλήση

Πληροφορίες – Bouygues Telecom Συνδρομή

Ένας σύμβουλος σας βοηθά να βρείτε τα bouygues προσφέρουν πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας

 • Το ουσιώδες
 • Οι προσφορές Bouygues 3 προσφορές bbox Εξοπλισμένο με πρόσβαση σε υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας: Κατάλληλος, Γαλακτώ Και Πρέπει.
 • Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές από € 18,99/μήνα Ανάλογα με την επιλεξιμότητα ADSL ή ινών σας.
 • Όλα τα bboxes περιλαμβάνουν τουλάχιστον το Απεριόριστες κλήσεις προς τη σταθερή Γαλλία και 110 προορισμούς.
 • Σε περίπτωση προβλήματος με το τηλέφωνο bbox σας, μπορείτε Γίνετε μέλος του Bouygues Μέσω τηλεφώνου, κατάστημα ή σε απευθείας σύνδεση.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας που προσφέρει η Bouygues Telecom ?

Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο Box of Bouygues Telecom

Το τηλέφωνο του σπιτιού

Είτε έχετε συνδρομή Bouygues Telecom στο ADSL, VDSL ή Fiber, και ανεξάρτητα από το μοντέλο του bbox σας, έχετε τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας από το δικό σας Τηλεπικοινωνίες Bouygues. Όλες οι προσφορές Bbox Fit, Must και Ultym δίνουν μια ελάχιστη πρόσβαση:

 1. Προς την Απεριόριστες κλήσεις προς τις διορθώσεις de france (εξαιρουμένων των σύντομων και ειδικών αριθμών).
 2. Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερό από 110 προορισμούς (εξαιρουμένων των σύντομων και ειδικών αριθμών).

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις κοινές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας με τις δικές σας Τηλέφωνο bbox : Παρουσίαση του αριθμού, Συνέδριο στις 3, Διπλή κλήση, παραπομπή κλήσεων, μεταφορά κλήσεων, απάντηση απάντηση, κλήση incognito και υπενθύμιση του τελευταίου καλούντος.

Ανάλογα με το μοντέλο bbox, θα έχετε Υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας περισσότερο ή λιγότερο πολυάριθμοι (περισσότεροι προορισμοί, κλήσεις προς κινητά). Το Box Must και το Ultym προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες από την προσφορά Box Fit. Βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών μοντέλων του Box bouygues χαμηλότερο σε αυτό το άρθρο.

Ποιοι είναι οι διεθνείς προορισμοί που περιλαμβάνονται στη σταθερή τηλεφωνική υπηρεσία ?

Όπως προαναφέρθηκε, όλα Bouygues σταθερές τηλεφωνικές συνδρομές Συμπεριλάβετε απεριόριστες κλήσεις για να διορθωθούν σε περισσότερους από 110 προορισμούς. εδώ είναι τα 110 διεθνείς προορισμοί Περιλαμβάνεται, ανεξάρτητα από το bbox σας και την επιλεξιμότητά σας:

 • Στην Ευρώπη : (Les) Azores, (île) Aland, Γερμανία, Ανδόρα, Αγγλία, Αυστρία, (Les) Baléares, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κανάρια, Κύπρο, Κρήτη, Κροατία, Δανία, Σκωτία, Ισπανία, Εσθονία, FEROE, Φινλανδία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Γκέρνσεϊ, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Τζέρσεϋ, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακεδόνα, Μαδίρα, Μάλτα, Μονακό, Νορβηγία, Ουαλία, Κάτων, Πόλη, Πορμάνη, Κέντα Δημοκρατία, Ρουμανία, Σαρδηνία, Σικελία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Βατικανό, .
 • Στη Βόρεια Αμερική : Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της Χαβάης και της Αλάσκας.
 • Στην Ωκεανία : Αυστραλία, (νησιά) Χριστούγεννα, Νέα Ζηλανδία, (Η) Αμερικανική Σαμόα, Τασμανία.
 • Στην Αφρική : Νότια Αφρική.
 • Μαγρέμπ : Μαρόκο (εκτός από τους αριθμούς που ξεκινούν με 212526, 212527, 212533, 212534, 212540, 212546, 212547, 212550, 212553 που χρεώνονται με ρυθμό 0,60 € TTC/min).
 • Στην Κεντρική Αμερική : (Les) Μπαχάμες, (Les) Βερμούδες, Κόστα Ρίκα, (Νησιά) Caymans, (Νησιά) Παρθένους, Παναμά, Πουέρτο Ρίκο, Τρινίτσο-Έντμπαγκο
 • Στη Νότια Αμερική : Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, (νησί) Πάσχα, Παραγουάη, Περού, Βενεζουέλα.
 • Στην Ασία : Μπαχρέιν, Μπαγκλαντές, Μπρουνέι, Κίνα, Γκουάμ, Χονγκ Κονγκ, Μαριάννες του Βορρά, Ινδία, Ινδονησία, Ισραήλ, Ιαπωνία, Ιορδανία, Μακάο, Μαλαισία, Δημοκρατία της Κορέας, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη.

Εάν επιθυμείτε να επισυνάψετε έναν ανταποκριτή σε έναν προορισμό από αυτήν τη λίστα, Σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε τις τιμές που ισχύουν στον ιστότοπο Bouygues Telecom.

Διεθνείς Επιλογές: Πώς να εμπλουτίσετε την υπηρεσία Fixed Telephony Bouygues ?

Οι προσφορές Bouygues δύο επιλογές επιπλέον για να καλέσετε το International: τοΕπιλογή 1 ώρας Maghreb και τοΕπιλογή 6h έως Αλγερινές διορθώσεις. Η συνδρομή σε αυτές τις προσφορές γίνεται από την περιοχή πελατών Bouygues:

 1. Με το πρώτο, για 9 €/μήνα, Έχετε πρόσβαση σε 1 ώρα κλήσεων (εξαιρουμένων των ειδικών αριθμών) στα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Αλγερίας και της Τυνησίας, καθώς και στα κινητά τηλέφωνα του Μαρόκου (οι κλήσεις προς διορθώσεις που έχουν ήδη συμπεριληφθεί). Αυτή η επιλογή είναι χωρίς υποχρέωση. Οι κλήσεις πρέπει να γίνονται από την ηπειρωτική Γαλλία.
 2. Η επιλογή 6h στα σταθερά της Αλγερίας σου επιτρέπει να 9,99 €/μήνα Και χωρίς δέσμευση, να επωφεληθεί από 6 ώρες κλήσεων ανά μήνα που δεν μπορεί να αναφερθεί στο Algerian Fixeds, από το σταθερό τηλέφωνό σας στην ηπειρωτική Γαλλία (εξαιρουμένων ειδικών αριθμών).

Πώς λειτουργεί η σταθερή τηλεφωνία της Bouygues Telecom ?

Το Bouygues Telecom χρησιμοποιεί το Φωνές σε IP ή VoIP (Voice Over IP) για να επιτρέψει στους πελάτες της να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας τους. Αυτή η τεχνική επομένως σας επιτρέπει να επικοινωνείτε (με φωνή) χάρη στα δίκτυα IP (ιδιωτικά ή δίκτυα διαδικτύου). Αυτή είναι η αρχή του Σκυϊδάκι Για παράδειγμα, η οποία χρησιμοποιεί επίσης φωνή στο IP.

Αυτή η τεχνική φωνής στο IP λαμβάνει χώρα ως εξής:

 1. Ο αναλογικό σήμα Εκπομπή από τη φωνή καταγράφεται από το μικρόφωνο και ψηφιοποιημένο. Αυτή η μετάβαση από το αναλογικό σήμα στο ψηφιακό σήμα είναι απαραίτητη για την επικοινωνία από το VoIP.
 2. Ο ψηφιακό σήμα Στη συνέχεια κωδικοποιείται για να συμπιεστεί.
 3. Οι πληροφορίες που τώρα κόβονται σε “πλαίσια”, μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δίκτυο υπολογιστών, στο Ενωμένος.

Γι ‘αυτό το δικό σας Box Fixed Phone συνδέεται με το κουτί σας και όχι στην υποδοχή τηλεφώνου σας. Επομένως, είναι η γραμμή Διαδικτύου σας που θα χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση κλήσεων και όχι Τηλεφωνικό δίκτυο (RTC), που είναι το ιστορικό δίκτυο πορτοκαλιού και των οποίων οι γραμμές συλληφθούν σταδιακά. Επομένως, θα έχετε έναν αριθμό τηλεφώνου διαφορετικό από αυτόν που δίνεται για αυτό το δίκτυο Orange RTC, αριθμός που ξεκινά με 09.

Αυτή η σταθερή υπηρεσία τηλεφωνίας VoIP προσφέρεται από όλους κουτί de Bouygues Telecom, δηλ. Το Bbox fiΕίσαι εδώ Το bbox πρέπει και το Box Ultym.

Από τον Φεβρουάριο του 2016, η Orange (Ex-France Telecom) ανακοίνωσε το σταδιακό τέλος του Τηλεφωνικό δίκτυο πράγμα που καθιστά δυνατή την επικοινωνία με τα σταθερά. Αυτή η τεχνική, η οποία είναι πλέον παρωχημένη, αντικαθίσταται από το VoIP από το 2018 και πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το 2023.

Σταθερή τηλεφωνία: Bbox προσφέρει από Bouygues Telecom

Το Bouygues Telecom προσφέρει μια σταθερή υπηρεσία τηλεφωνίας στις 2 προσφορές του Triple Play Internet: το Box Must και το Bbox Ultym και στην προσφορά διπλού παιχνιδιού, το Bbox Fit.

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή που διαγράφηκε, μπορείτε να απολαύσετε το καθαρό δίκτυο των Bouygues Telecom. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα μέρος αυτής της διαχωρισμένης περιοχής, η οποία καλείται εκτεταμένη έκταση, στην οποία το Bouygues Telecom δεν έχει καθαρό δίκτυο. Πρέπει στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει την πρόσβαση ADSL άλλων δικτύων. Στην εκτεταμένη περιοχή, θα πρέπει να πληρώσετε ένα Συμπλήρωμα € 8/μήνα Για το bbox σας.

Αν είστε στη ζώνη Unblemmed, Είστε μόνο επιλέξιμοι για τη ζώνη bbox. Έχετε ακόμα απεριόριστες κλήσεις προς τις διορθώσεις de france, DOM και περίπου 110 διεθνείς προορισμούς, καθώς και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά στη Γαλλία, DOM, Καναδάς, ΗΠΑ, Σιγκαπούρη, Κίνα και Νότια Κορέα. Ωστόσο, διατίθεται στο εμπόριο στο € 28.99/μήνα για 12 μήνες τότε € 38.99/μήνα.

δωρεάν κλήση

Δοκιμή επιλεξιμότητας – ADSL και ίνες

Ένας σύμβουλος Selectra σας βοηθά να βρείτε τον συνεργάτη που προσφέρει πιο κατάλληλο για το σπίτι σας

Bouygues τηλεπικοινωνιακή βοήθεια και αντιμετώπιση προβλημάτων

Εάν το δικό σας Το Box Phone δεν λειτουργεί, Ελέγξτε ότι το bbox σας είναι καλά συνδεδεμένο στο δίκτυο και ότι το σταθερό σας τηλέφωνο είναι σωστά συνδεδεμένο στη θύρα αυτό ή ότι 1 (αυτό του πράσινου χρώματος) του κουτιού τηλεπικοινωνιών Bouygues σας.

Εάν δεν είναι δυνατή μια άμεση σύνδεση του σταθερού σας τηλεφώνου στο κουτί σας:

 1. Συνδεθείτε σε αυτήν την ίδια θύρα a Τηλέφωνο Bbox (που θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον).
 2. Συνδέστε το τηλέφωνό σας σε αυτόν τον προσαρμογέα.
 3. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το σταθερό σας τηλέφωνο σε μια υποδοχή.

Είναι δυνατόν Συνδέστε διάφορα σταθερά τηλέφωνα, Δημοσιεύτηκε σε διαφορετικά μέρη από εσάς !

Βοήθεια τηλεφωνικής γραμμής

Εάν έχετε πάντα προβλήματα με το τηλέφωνο bbox, ένα Υπηρεσία βοήθειας Bouygues Telecom είναι διαθέσιμο :

Σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας, η Bouygues Telecom εκτελεί ένα Ανάλυση του κουτιού σας Προκειμένου να κατανοήσετε το πρόβλημα και να αντικαταστήσετε το μόντεμ σας δωρεάν.

Ο χειριστής σας προσφέρει επίσης Λύσεις συνέχειας Για να παραμείνετε συνδεδεμένοι (πλήκτρα 3G και 4G USB καθώς και κουτί 4G για παράδειγμα).

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στον χειριστή σας, μπορείτε να το κάνετε με διαφορετικούς τρόπους:

 1. Μέσω τηλεφώνου, από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ 614 από μια κινητή γραμμή Bouygues ή στο 1064 Από σταθερή ή κινητή γραμμή άλλου χειριστή. Συμβουλή: Μεταξύ 11 π.μ. και 6 μ.μ., θα αποφύγετε το πλήθος.
 2. Σε καταστήματα σε ένα από τα Bouygues τηλεπικοινωνιακά καταστήματα. Στην ιστοσελίδα του χειριστή, μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα της πόλης σας και να ανακαλύψετε το κατάστημα Bouygues Telecom πιο κοντά σε εσάς, με τα χρονοδιαγράμματα του.
 3. Online, στο Bouygues Telecom Site Για συνομιλία με συνομιλία ή στο φόρουμ με συμβούλους.

Καλό κινητό

10GB 5,99 € Βλέπω

100GB 16,99 € Βλέπω

20GB 5,99 € Βλέπω

Καλό κινητό

5,99 € Δείτε την προσφορά

5,99 € Δείτε την προσφορά

2,99 € Δείτε την προσφορά

Βρείτε την καλύτερη προσφορά της στιγμής !

Σήμερα: 09/22/2023 16:11 – 1695391882

Συνδρομή στο Διαδίκτυο και το κινητό

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές από τους προμηθευτές συνεργατών μας

δωρεάν κλήση

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση.

Το κάνουμε λοιπόν μαζί ? 1,6 εκατομμύρια Γάλλοι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Bouygues σταθερό τηλέφωνο

*Μετά την επιστροφή χρημάτων ** 24 -Μνημονική δέσμευση. (1) Αποθηκεύστε μέχρι € 470 με την επανάληψη ενός iPhone 13 Pro 128GB ανάλογα με την κατάστασή του την ημέρα της ανάκαμψης. Δείτε τις προϋποθέσεις. Επιλεξιμότητα και DAS Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε Για παράδειγμα, η τιμή του Apple iPhone 15 Pro 128GB: € 99,9 Κατάθεση μετά από € 80 επιστροφές κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 692 δανείστηκε πάνω από 24 μήνες με το σταθερό επιτόκιο του οφειλέτη 9,28% και σταθερό TAEG 9,69%. 31,70 €/μήνα. Συνολικό ποσό οφειλόμενο € 760,80. Συνολικό κόστος πίστωσης € 68,80. iPhone 15ProΚεφάλι:0.98W/kg
Κορμός:0.96W/kg
Μέλη:2.99W/kg

Visual iPhone 15 Pro

αλλοτριώ

Visual iPhone 15 Pro

αλλοτριώ

*Μετά την επιστροφή χρημάτων ** 24 -Μνημονική δέσμευση. (1) Αποθηκεύστε μέχρι € 470 με την επανάληψη ενός iPhone 13 Pro 128GB ανάλογα με την κατάστασή του την ημέρα της ανάκαμψης. Δείτε τις προϋποθέσεις. Επιλεξιμότητα και DAS Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε Για παράδειγμα, η τιμή του Apple iPhone 15 Pro 128GB: € 99,9 Κατάθεση μετά από € 80 επιστροφές κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 692 δανείστηκε πάνω από 24 μήνες με το σταθερό επιτόκιο του οφειλέτη 9,28% και σταθερό TAEG 9,69%. 31,70 €/μήνα. Συνολικό ποσό οφειλόμενο € 760,80. Συνολικό κόστος πίστωσης € 68,80. iPhone 15ProΚεφάλι:0.98W/kg
Κορμός:0.96W/kg
Μέλη:2.99W/kg

*Μετά την επιστροφή χρημάτων. Δείτε τις προϋποθέσεις. Δάας Samsung Galaxy A34 5GΚεφάλι:0.546W/kg
Κορμός:1.488W/kg
Μέλη:2.68W/kg

Bouygues σταθερό τηλέφωνο

*Μετά την επιστροφή χρημάτων ** 24 -Μνημονική δέσμευση. (1) Αποθηκεύστε μέχρι € 470 με την επανάληψη ενός iPhone 13 Pro 128GB ανάλογα με την κατάστασή του την ημέρα της ανάκαμψης. Δείτε τις προϋποθέσεις. Επιλεξιμότητα και DAS Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε Για παράδειγμα, η τιμή του Apple iPhone 15 Pro 128GB: € 99,9 Κατάθεση μετά από € 80 επιστροφές κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 692 δανείστηκε πάνω από 24 μήνες με το σταθερό επιτόκιο του οφειλέτη 9,28% και σταθερό TAEG 9,69%. 31,70 €/μήνα. Συνολικό ποσό οφειλόμενο € 760,80. Συνολικό κόστος πίστωσης € 68,80. iPhone 15ProΚεφάλι:0.98W/kg
Κορμός:0.96W/kg
Μέλη:2.99W/kg

Visual iPhone 15 Pro

αλλοτριώ

Visual iPhone 15 Pro

αλλοτριώ

*Μετά την επιστροφή χρημάτων ** 24 -Μνημονική δέσμευση. (1) Αποθηκεύστε μέχρι € 470 με την επανάληψη ενός iPhone 13 Pro 128GB ανάλογα με την κατάστασή του την ημέρα της ανάκαμψης. Δείτε τις προϋποθέσεις. Επιλεξιμότητα και DAS Μια πίστωση σας δεσμεύει και πρέπει να επιστραφεί. Ελέγξτε την ικανότητα αποπληρωμής σας προτού δεσμευτείτε Για παράδειγμα, η τιμή του Apple iPhone 15 Pro 128GB: € 99,9 Κατάθεση μετά από € 80 επιστροφές κατόπιν αιτήματος εντός 8 εβδομάδων μετά την παραλαβή του συμβατού αρχείου, στη συνέχεια € 692 δανείστηκε πάνω από 24 μήνες με το σταθερό επιτόκιο του οφειλέτη 9,28% και σταθερό TAEG 9,69%. 31,70 €/μήνα. Συνολικό ποσό οφειλόμενο € 760,80. Συνολικό κόστος πίστωσης € 68,80. iPhone 15ProΚεφάλι:0.98W/kg
Κορμός:0.96W/kg
Μέλη:2.99W/kg

*Μετά την επιστροφή χρημάτων. Δείτε τις προϋποθέσεις. Δάας Samsung Galaxy A34 5GΚεφάλι:0.546W/kg
Κορμός:1.488W/kg
Μέλη:2.68W/kg