Πού να αγοράσετε ένα ανακατασκευασμένο iPhone? Τεχνικός σύμβουλος,

Εάν θέλετε απεγνωσμένα ένα iPhone, αλλά ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέπει να σας αγοράσετε ένα από τα τελευταία μοντέλα, τότε η αγορά ενός παλιού, χρησιμοποιούμενου ή ανακαινισμένου iPhone είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μια καλή συμφωνία.

Πού να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο ή ανακατασκευασμένο iPhone ?

Marie Laure Calcar

Εάν θέλετε απεγνωσμένα ένα iPhone, αλλά ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέπει να σας αγοράσετε ένα από τα τελευταία μοντέλα, τότε η αγορά ενός παλιού, χρησιμοποιούμενου ή ανακαινισμένου iPhone είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μια καλή συμφωνία.

Εάν αυτό μπορεί να φανεί επικίνδυνο, αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα, επειδή υπάρχουν εξειδικευμένοι μεταπωλητές που προσφέρουν εγγυήσεις και ελέγχουν βαθιά το iOS πριν από την αποστολή τους.

Η Apple που επικεντρώνεται στο iPhone της σειράς 15, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές καλές προσφορές σε παλαιότερα μοντέλα όπως οι σειρές 14, 13, 12 και 11.

Η επιχείρηση συνεχίζει να πωλεί τα πρότυπα μοντέλα iPhone 13, αλλά έχει εγκαταλείψει πολλές παραλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι η ανακατασκευή είναι ο τρόπος για την απόκτηση αυτών των μοντέλων.

Σε αυτό το άρθρο, μοιραζόμαστε τα πάντα για να γνωρίζετε για την αγορά ενός ασφαλούς και αξιόπιστου ανακαινισμένου iPhone, είτε θέλετε να το αποκτήσετε με σύμβαση είτε όχι.

Η Apple πωλεί για τα ανακατασκευασμένα προϊόντα

Γνωρίζατε ότι η Apple πωλεί νέο πιστοποιημένο iPhone μέσω ενός ειδικού καταστήματος που ονομάζεται ανακαινισμένο κατάστημα (Apple Store Reconditioned Belgium) ? Θα πρέπει να είναι η πρώτη σας αναφορά, θα σας δώσει μια ιδέα για το τι είναι λογικό να πληρώσετε για το επιλεγμένο iPhone.

Αυτή η υπηρεσία Apple προσφέρει μειωμένη τιμή, αλλά προσφέρει επίσης την ίδια περιορισμένη εγγύηση που ωφελούν επίσης οι τελευταίες ναυαρχίδες. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι όλα τα μέρη που χρησιμοποιούνται για την ανακαίνιση είναι επίσημα και ότι όλες οι μπαταρίες είναι νέες.

Η τυπική μείωση του ανακαινισμένου καταστήματος είναι 15 %. Σημειώστε ότι δεν μπορεί να προσφερθεί κανένα iPhone.

Αγοράστε παλαιότερα μοντέλα από την Apple

Εάν δεν θέλετε να αποκτήσετε ένα μοντέλο τελευταίας γενιάς με κάθε κόστος, τότε γιατί να μην επιλέξετε ένα παλαιότερο iOS ? Ειδικά επειδή δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται.

Η Apple μπορεί να επαινέσει τα πλεονεκτήματα του πρόσφατου iPhone της, αν κοιτάξετε πιο στενά στο κατάστημα της Apple, θα δείτε ότι το iPhone 13 είναι ακόμα προς πώληση. Φυσικά, θα χάσετε μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά, αλλά το iPhone των προηγούμενων γενεών παραμένει μια εξαιρετική επιλογή, υπό την προϋπόθεση ότι ο σχεδιασμός του “παλιού” δεν σας δυσπιστούσε.

Επίσης, να γνωρίζετε ότι με την ευκαιρία της Μαύρης Παρασκευής, μπορείτε να βρείτε νέο iPhone ως ανακατασκευασμένο σε πολύ πλεονεκτικές τιμές.

Πού να βρείτε επανασυσκευασμένα και χρησιμοποιημένα iPhones ?

Υπάρχουν πολλά φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα που ειδικεύονται σε ανακαίνιση και την πώληση του iPhone. Πολλές προσφέρουν εγγυήσεις, τα στοιχεία ελέγχου προωθούνται πριν από οποιαδήποτε κατάταξη αποστολής και ποιότητας, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγο περισσότερο επιλέγοντας ένα iOS με μερικές μικρές γρατζουνιές, αλλά που λειτουργεί πολύ καλά.

Αγοράστε ένα iPhone που έχει αναβαθμιστεί χωρίς πακέτο

Στήριγμα (Backmarket Belgium) είναι ένας από τους τόπους αναφοράς στη μεταπώληση των επανακατασκευασμένων τεχνολογικών συσκευών (δισκία, μικρές οικιακές συσκευές, κονσόλες, συνδεδεμένα ρολόγια, υπολογιστές κ.λπ.), προσφέρει επίσης πωλήσεις που επιτρέπουν περισσότερες αποταμιεύσεις.

Μεταφορά θα πρέπει να γίνει ο ιστότοπός αναφοράς σας για να εγκαταλείψετε ή να αγοράσετε ένα iPhone ανακαινισμένο. Για τι ? Αρκετά απλά, επειδή αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μόνο iPhone ! Το παλαιότερο μοντέλο του καταλόγου του είναι το iPhone 8. Η εταιρεία αναλαμβάνει την επισκευή των τηλεφώνων μέσω μιας “διαδικασίας ανακατασκευής 52 βαθμών” και παρέχει εγγύηση 2 ετών για κάθε συσκευή που αγοράζεται.

Αναδημιουργία είναι ένας άλλος δημοφιλής τοποθεσία για τη μεταπώληση και την αγορά των ανακατασκευασμένων προϊόντων, περιλαμβάνει εγγύηση 36 μηνών καθώς και ένα δικαίωμα απόσυρσης 21 ημερών. Προσφέρει επίσης διαφημιστικές εργασίες, ώστε να μπορείτε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας σε χαμηλότερη τιμή όλο το χρόνο.

iPhone_11_and_11pro

Με Το Amazon ανανεώθηκε, Πρόσβαση σε ελεγχόμενα, δοκιμασμένα προϊόντα που λειτουργούν σαν νέα. Τα ελαττωματικά κομμάτια τους αντικαθίστανται και συνοδεύονται από όλα τα αξεσουάρ τους. Τέλος, καλύπτονται από μία εγγύηση και μπορούν να επιστραφούν εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

Επανεμφανίζω είναι μια άλλη υπηρεσία που ειδικεύεται στην ανακατασκευή. Εκτελεί πλήρεις εξετάσεις, καθαρίζει τη συσκευή, την επαναφέρει κ.λπ. Απολαμβάνετε ένα νέο smartphone συνοδευόμενο από τα αξεσουάρ του και μια εγγύηση 12 μηνών.

Σμασάρ Παίρνει την αποστολή να εξασφαλίσει μια δεύτερη ζωή για το iPhone (και το Android) που πωλούνται σε αυτό. Τους επανασυνδέει στη Γαλλία ενώ σέβεται ένα αυστηρό πρωτόκολλο. Η αυτονομία είναι “πιστοποιημένη με το επίπεδο της απαίτησης του κατασκευαστή” και το iPhone πωλείται με ακουστικά και νέο φορτιστή, σε τιμή έως και 50 % φθηνότερη από την αρχική τιμή.

Βεβαιώτης (Certideal Belgium) είναι ένας άλλος ηθοποιός του ανακατασκευασμένου, ο οποίος δεν πωλεί μόνο αυτό το iPhone ανακαινισμένο αλλά και iPad. Με αυτήν την υπηρεσία, παίρνετε 100 % ανακατασκευή στη Γαλλία, με καλή εγγύηση 24 μηνών, σε τιμή που μπορεί να φτάσει μέχρι και 70 % φθηνότερο από ένα νέο iPhone. Εάν είστε φοιτητής, μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση € 10 μέσω φοιτητικών φασολιών.

Για το Βέλγιο, σκεφτείτε το Casephone, το Electro Depot και το Swappie, για παράδειγμα.

Τέλος, γνωρίζετε επίσης ότι οι e-merchants κάνουν επίσης στο Reconditioned, και αυτό χωρίς πακέτο:

Αγοράστε ένα επαναπροσδιορισμένο iPhone με ένα πακέτο

Μπορείτε να αγοράσετε επαναπροσανατολισμένα τηλέφωνα με συνδρομή από τους ακόλουθους φορείς:

Αυτό που είναι ένα επαναπροσδιορισμένο iPhone είναι αξιόπιστο ?

Μπορεί να ανησυχείτε για την ιδέα να αγοράσετε ένα smartphone με αναμορφωμένο, πιστεύοντας ότι θα ήταν να πάρετε ένα χρησιμοποιημένο iPhone, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Πράγματι, το “Recondition” και το δεύτερο -hand έχουν διαφορετικούς ορισμούς.

Τα ανταμείβονται και ανακαινίζονται τα iPhones καθαρίζονται πλήρως, δοκιμασμένα, επισκευασμένα και ελεγχόμενα για να λειτουργούν ως καινούργια και να είναι σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας.

Γενικά, το iPhone που πωλεί η Apple στο αφοσιωμένο κατάστημα του επέστρεψε για τους ακόλουθους λόγους:

 • Ο πρώην ιδιοκτήτης μπόρεσε να ασκήσει τα δικαιώματα των καταναλωτών του και να επιστρέψει την αχρησιμοποίητη συσκευή εντός 14 ημερών (σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής και επιστροφής της Apple).
 • Το iPhone μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί ως μοντέλο επίδειξης.
 • Το iPhone μπορεί να έχει επιστραφεί στην Apple λόγω ελαττώματος.

Αυτό το τελευταίο σημείο μπορεί να σας ανησυχεί, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Apple θα έχει εντοπίσει και θα επισκευάσει οποιοδήποτε ελάττωμα πριν το μεταπωλήσετε.

Η Apple ισχυρίζεται ότι τα νέα προϊόντα υπόκεινται σε πλήρεις λειτουργικές δοκιμές, αντικατάσταση αρχικών εξαρτημάτων (αν είναι απαραίτητο), καθώς και πλήρη καθαρισμό.

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα που έχει η αγορά ενός επαναπροσδιορισμένου iPhone:

 • Επωφεληθείτε από μια εγγύηση ενός έτους.
 • Επωφεληθείτε από 90 ημέρες τεχνικής βοήθειας.
 • Δεδομένου ότι αγοράζετε απευθείας από την Apple, δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και τα σχόλια είναι δωρεάν.

Επωφεληθείτε από την πολιτική επιστροφής των 14 ημερών εάν αλλάξετε γνώμη.

Αυτό σημαίνει ότι οι τάξεις Α, Β και Γ διατίθενται στα ανακατασκευασμένα προϊόντα ?

Όταν αγοράζετε ένα νέο προϊόν, μπορείτε να δείτε βαθμούς Α, Β ή Γ, υποδεικνύουν την κατάσταση του τηλεφώνου. Είναι αναισθητοποιημένο ? Έχει γρατζουνιές ? Ή είναι εντελώς απαλλαγμένο από ατέλειες και άψογα ?

Η σημείωση θα σας δώσει μια γενική ιδέα. “Γενικά” επειδή αυτοί οι βαθμοί δεν καθορίζονται από έναν ανεξάρτητο οργανισμό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ποικίλει από έναν αντιπρόσωπο σε άλλο.

Εδώ διανέμονται γενικά οι κατηγορίες:

 • Βαθμός Α – σχεδόν καινούργιο ή έχει πολύ λίγα σημάδια φθοράς.
 • Βαθμός Β – μπορεί να έχει μερικές μικρές ρίγες και μια συγκεκριμένη φθορά. Είναι γενικά πιο προσιτές από την τάξη Α.
 • Ο βαθμός C – φαίνεται να χρησιμοποιείται και έχει προφανή σημάδια φθοράς. Είναι πολύ φθηνότερα από αυτά του βαθμού Β και έχουν.

Φυσικά, η νέα κατηγορία A θα είναι πιο ακριβή από εκείνες της κατηγορίας Β και C, αλλά η τιμή τους θα είναι πάντα πολύ χαμηλότερη από ένα εντελώς νέο iPhone.

Σημειώστε ότι οι μεταπωλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα άλλο σύστημα ταξινόμησης που περιγράφει προηγουμένως, το backmarket για παράδειγμα τα ταξινομεί με αυτόν τον τρόπο:

 • Όπως καινούργιο (χωρίς μικρο-scratch, χωρίς αντίκτυπο)
 • Πολύ καλή κατάσταση (μικρο-κροτίδες αόρατες σε περισσότερα από 20 cm)
 • Καλή κατάσταση (Micro-Scratch ορατή στα 20 cm, οθόνη και νέα)
 • Σωστή κατάσταση (ελαφρές γρατζουνιές)
 • Βαθμός Stallone (Micro-Scratch στην οθόνη, επηρεάζει το κέλυφος).

Δώστε προσοχή στις εγγυήσεις των ανακαινισμένων συσκευών

Η ποιότητα του επανεμφανισμένου iPhone που μπορεί να ποικίλει από έναν αντιπρόσωπο στον άλλο, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στην εγγύηση.

Πόσο καιρό καλύπτεται το τηλέφωνο ? Η εγγύηση σας επιτρέπει να λάβετε δωρεάν βοήθεια ή επισκευές από τον μεταπωλητή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα μετά την αγορά. Οι πιο γενικά προσφέρουν μέχρι ένα χρόνο.

Συνιστώμενα άρθρα:

 • Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα iPhone ?
 • Πώς να πουλήσετε νέες και μεταχειρισμένες συσκευές ή gadgets ?
 • Πώς, πού και πότε να μεταπωλήσετε το iPhone σας ?
 • Πώς να ξεκλειδώσετε ένα iPhone ?
 • Πώς να ανακυκλώσετε ένα “παλιό” κινητό τηλέφωνο ?