Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε πριν από 14 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, Apple: Ένα iPhone πρώτης γενιάς που πούλησε 190.000 δολάρια δημοπρασίας, ρεκόρ – Le Parisien

Apple: Ένα iPhone πρώτης γενιάς πουλούσε 190.000 $ σε δημοπρασία, ένα ρεκόρ

Για την εγγραφή, η Apple παρουσίασε το αρχικό iPhone λίγους μήνες πριν από την αμερικανική κυκλοφορία της αγοράς. Ο 9 Ιανουαρίου 2007, Ο Steve Jobs πήγε στη σκηνή για να παρουσιάσει μια συσκευή που συνένωσε την πρόσβαση στο διαδίκτυο, την κινητή τηλεφωνία και τη μουσική ακρόαση κατά τη διάρκεια της διάσκεψης MacWorld του 2007. Στη σκηνή, ο θρυλικός ιδρυτής της Apple παρουσίασε ένα μόλις λειτουργικό πρωτότυπο iPhone.

Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε πριν από 14 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες

Το πρώτο iPhone διατέθηκε στο εμπόριο στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από 14 χρόνια. Παρά τα ελαττώματά της, το Smartphone της Apple καθιερώθηκε γρήγορα ως η νέα αναφορά της αγοράς. Χρόνια αργότερα, το iPhone συνεχίζει να απελευθερώνει πλήθη και καλωσορίζει 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες παγκοσμίως.

Εκδρομή iPhone 2007

Στις 29 Ιουνίου 2007, η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone στην αμερικανική αγορά. Προτείνω στην τιμή εκκίνησης των 499 $, Το τηλέφωνο (που ονομάζεται επίσης iPhone 2G ή iPhone Edge) προκάλεσε μια πραγματική τρέλα με τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ωστόσο, το πρώτο iPhone του ονόματος υπέφερε από λίγους περιορισμούς. Την εποχή εκείνη, δεν υπήρχε κατάστημα εφαρμογών και το smartphone εργάστηκε μόνο στο δίκτυο του αμερικανικού φορέα εκμετάλλευσης AT & T.

Για την εγγραφή, η Apple παρουσίασε το αρχικό iPhone λίγους μήνες πριν από την αμερικανική κυκλοφορία της αγοράς. Ο 9 Ιανουαρίου 2007, Ο Steve Jobs πήγε στη σκηνή για να παρουσιάσει μια συσκευή που συνένωσε την πρόσβαση στο διαδίκτυο, την κινητή τηλεφωνία και τη μουσική ακρόαση κατά τη διάρκεια της διάσκεψης MacWorld του 2007. Στη σκηνή, ο θρυλικός ιδρυτής της Apple παρουσίασε ένα μόλις λειτουργικό πρωτότυπο iPhone.

Επιστροφή στην εκτόξευση του iPhone 1

Το πρώτο iPhone είναι το αποκορύφωμα τουΜια μακρά διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης του οποίου το συνολικό κόστος εκτιμάται σε 150 εκατομμύρια δολάρια. Κατά τη διάρκεια αυτής της ερευνητικής φάσης, ο Steve Jobs και οι ομάδες του φαντάζονταν αρκετά διαφορετικά σχέδια για το τερματικό, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης ενός τροχού παρόμοια με εκείνη του iPod. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Apple αγωνίστηκε για το iPhone να μοιάζει με βατόμουρο με φυσικό πληκτρολόγιο. Ο Steve Jobs, πεπεισμένος για το μέλλον της οθόνης αφής, δεν έδωσε.

Το πρώτο iPhone διαμόρφωσε ολόκληρη την αγορά κινητής τηλεφωνίας, η οποία ήταν τότε κυριαρχούνται από τηλέφωνα με φυσικό πληκτρολόγιο. Κατά την είσοδο του Chris DeSalvo, ενός από τους πρώτους μηχανικούς λογισμικού Android, η παρουσίαση του iPhone ανάγκασε την ομάδα ανάπτυξης του Android να “ξεκινήσει ξανά από το μηδέν”.

Λίγους μήνες μετά την άφιξή του στην αμερικανική αγορά, Το iPhone εισήλθε στη Γαλλία στις 27 Νοεμβρίου 2007. Στη Γαλλία, το smartphone έχει δημιουργήσει αντιδράσεις αντίθεσης. Πολλά μέσα έχουν καλωσορίσει τη συσκευή με σκεπτικισμό. “Επαναστατική από την άποψη της οθόνης αφής, της πλοήγησης και του σχεδιασμού, εξακολουθεί να είναι τεχνικά περιορισμένη για τους καθαριστές της κινητής τηλεφωνίας” Εκτιμώμενη απελευθέρωση ειδικότερα.

Το 2007, η Apple πούλησε 1,9 εκατομμύρια iPhone παγκοσμίως. Από την έναρξη της πρώτης γενιάς, η ομάδα έχει πουλήσει περισσότερα από 1,7 δισεκατομμύρια τηλέφωνα. Το iPhone διαθέτει επί του παρόντος 1 χιλιόμετρα ενεργών χρηστών παγκοσμίως, μέχρι 20 έως 30 εκατομμύρια κάθε χρόνο.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο

Apple: Ένα iPhone πρώτης γενιάς πουλούσε 190.000 $ σε δημοπρασία, ένα ρεκόρ

Ένα από τα πρώτα αντίγραφα της Apple Smartphone δημοπρατήθηκε αυτή την Κυριακή στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα ρεκόρ, χάρη στη σπανιότητα του προτεινόμενου μοντέλου.

Το Ex-CEO της Apple, Steve Jobs, που παρουσιάστηκε στις 9 Ιανουαρίου 2007 στο Σαν Φρανσίσκο το πρώτο iPhone πριν από το μάρκετινγκ τον Ιούνιο. AFP/Tony Avelar

Ντουμπάι, 22 Σεπτεμβρίου 2023. Δημιουργήθηκε μια μακρά ουρά για να προσπαθήσει να πάρει το τελευταίο iPhone Λιμάνι της Μασσαλίας, Νοέμβριος 2022. Συνδεδεμένο στο Κέντρο Δεδομένων MRS 3 εγκατεστημένη σε μια παλιά βάση γερμανικών υποβρυχίων, το υποβρύχιο καλώδιο 2-Αφρικής είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο (45.000 χλμ.). LP/Marc Leras

Παρίσι, Ιούνιος 2022. Το KCORP είναι σε θέση να γεμίσει δωμάτια με περισσότερους από 10.000 ανθρώπους, όπως εδώ στο Accor Arena. LP/Maxime DucherΕάν πραγματοποιηθεί η επιχείρηση εξαγοράς, η Microsoft θα πάρει την κατοχή μιας επιχείρησης στον ελιγμό πολλών jugns βιντεοπαιχνιδιών. Reuters/Dado RuvicΟι εκπρόσωποι της Ένωσης των εργαζομένων που εργάζονται σε ένα από τα είκοσι καταστήματα της Apple στη Γαλλία (εδώ της όπερας στο Παρίσι) πιστεύουν ότι δεν ακούστηκαν κατά τις τελευταίες υποχρεωτικές ετήσιες διαπραγματεύσεις. LP/Olivier BoitetΣύμφωνα με μια μελέτη του Arcom με Médiamétrie, περισσότερα από δύο εκατομμύρια ανηλίκους εκτίθενται κάθε μήνα σε πορνογραφικό περιεχόμενο στη Γαλλία. LP/Arnaud Journois

Οδηγός αγορών του Παρισιού

  • Τα αποτελέσματα του FDJ Lotto του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023
  • Good Apple Plan: Το AirPods Pro είναι διαθέσιμο σε λιγότερο από 150 ευρώ, είναι εδώ
  • Αυτή η γεννήτρια ατμού Philips επωφελείται από μια μείωση που θα κατασχεθεί με αυτόν τον γαλλικό έμπορο
  • Με το τέλος του καλοκαιριού, προβλέψτε την επιστροφή της πτώσης, αξιοποιώντας αυτή την έκπτωση σε αυτό το ζευγάρι κυνόδων
  • Επιλογή αγορών